PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22927 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten 21-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Goede service en advies gekregen

Algemene score

9,0
Ik was in Nijmegen en liep even de platte tv winkel binnen omdat er een omruil actie was en ik wou kijken naar een nieuwe tv.
Mijn oog viel op de LG OLED55C6V .
De verkoper kwam naar mij toe en heeft mij goede uitleg gegeven en mij een goed voorstel gegeven qua inruil prijs van mijn oude toestel.
Dit voorstel kon ik niet weigeren en nadat de verkoper nog wat advies heeft gegeven qua bekabeling en levering ben ik tot de koop overgegaan.
Ik ben blij met de koop en wil de verkoper bedanken om tot deze goede deal te komen. Ik zal zeker weer terug komen in deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wijnberg 21-04-2017 In de winkel gekocht
DOESBURG

De sevice is echt super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben in Doesburg onze Samsung Bluray speler gehaald. Uiterst klantvriendelijk en hulpvaardig personeel getroffen aldaar. Nogmaal bedankt voor de sevice en hulp.

Reageer

Ferry Wijnhoven 21-04-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 2e paasdag naar de winkel in Arnhem gegaan om een LG Oled tv te kopen. Goeie service, ze namen de tijd en wilde het eea nakijken voor me. Uiteindelijk een tv met soundbar gekocht die ik direct mee kon nemen. Thuis bleek 1 kabel niet in de doos te zitten (niet de schuld van de winkel). Mailtje daarover gestuurd en 2 dagen later had ik de kabel thuis gestuurd gekregen (ik mocht hem ook direct in de winkel ophalen). Verder had ik nog wat vragen over de instellingen van de tv, dit heb ik via WhatsApp met de helpdesk opgelost. Werkt perfect die WhatsApp helpdesk. Niets te klagen over deze winkel. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ans Dupont 21-04-2017 In de winkel gekocht
utrecht

prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voldoende geïnformeerd over het product wat wij hebben aangeschaft. winkelmedewerker was goed op de hoogte van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

William 21-04-2017 Via de website gekocht

Uitmuntend advies en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer te vreden over advisering
Producten worden tegen concurrerende prijzen aangeboden
Producten zijn na betaling meteen verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Verhoef 20-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel om te kopen
tv kijken is een genot geworden met de nieuwe LG OLED
Zeer goede monteurs die hun vak verstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant 20-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Prima geholpen bij het ruilen van een televisie die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Via livechat was het probleem zo opgelost.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rajkumar 20-04-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de winkel goed.Ik had de site gevonden via google ging er op kijken zag er goed uit en goeie reviews.Zag telefoon nummer staan had gebeld.Vond de klanten service goed en vriendelijk.Ik had de Philips pus6401 besteld .Was binnen een dag geleverd.De bezorger XXXX was ook heel vriendelijk en legte alles goed uit en installeerde voor me.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.C van Haaren sr. 20-04-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De monteur, heeft ons een keurige en duidelijke uitlegen advies gegeven.
Iets wat gezien de uitgebreide mogelijkheden nodig is.
Een aanbeveling: Laat de consument pinnen bij de monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 20-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

goede servise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
lekker dicht langs de snelweg en parkeerruimte voor de deur en het personeel is deskundig en neemt de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin 20-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service wederom!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren bij deze winkel produkten gekocht.. De scherpste prijzen, en goede service. De werbsite is ook zeer handig. Kortom een aanrader. Mijn volgende tv zal ik zeker weer hier kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry. 20-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goed geholpen. Product was op voorraad, stond dus
zo weer buiten. De Denon cd speler was gemakkelijk aan te sluiten
en werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annette 20-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Snelle en goede service

Algemene score

10,0
Via Internet een televisie uitgezocht, was er jammer genoeg alleen in het wit inde winkel dus een zwarte gevraagd, die was er gewoon de andere dag al! Snel opgehaald en helemaal blij.

Reageer

Twan Schuurs 20-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had een JBL 400 soundbar besteld omdat zij deze niet konden leveren hebben zij met mijn contact op genomen overlegd dat zij mijn de JBL sb 450 zouden leveren zonder bij betaling echt super heb dit nog niet eerder mee gemaakt wat een service
Dat is nog een super met je klanten omgaan mogen anderen een voorbeeld aan nemen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROKAL TT 20-04-2017 Via de website gekocht

Steeds snel een reactie en passende antwoorden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op elke email kwam vlot een anwoord. De adviezen waren goed en er was alle medewerking om dd juiste tv te kiezen. Levering ook nog eens binnen 20 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-04-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

zeer nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2de paasdag een tv gekocht, deze bleek beschadigd te zijn en na een telefoontje kon ik deze direct komen omruilen voor een andere. Top Mannen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juultje en Sean 19-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Snel antwoord op onze vragen en supersnel thuis afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben voor de PlatteTV-shop gekozen, omdat ze ons heel erg goed en snel hebben geadviseerd welke tv het beste past bij de Playstation 4 van mijn zoon.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-04-2017 In de winkel gekocht
Platte tv.nl Nijmegen

Goed verkoopgesprek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De vragen, die ik vooraf had over de tv werden serieus en vertrouwwekkend beantwoord. Daardoor met wat afdingen de tv gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A. Brabers 19-04-2017 Via de website gekocht

Snel in geluid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sonos play 1 was op jullie site het goedkoopst.
Levering binnen 2 werkdagen.
Product keurig in originele verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pruis 19-04-2017 In de winkel gekocht
ARNHEM/ Presikhaaf

Prima advie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens ons bezoek werden wij goed geadviseerd en de aflevering en installatie was ook prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 19-04-2017 Via de website gekocht

Snelle persoonlijke reacties en heie prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerkers reageren snel en doen moeite voor jou. Verrassend in deze tijd. Prijzen zijn heel concurrerend. Ook worden er vaak demo modellen aangeboden voor lagere prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h.paardekam 19-04-2017 In de winkel gekocht
breda

geweldige servicer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vakbekwaam en vriendelijk personeel hebben verstand wat het gene dat ze verkopen
ik ben zeer tevreden over deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clifford 19-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig service, heeel vriendelijk personeel! Toptoptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat onze oude TV uit 2014 kuren kreeg bij platte TV gevraagd wat de mogelijkheden waren, meteen heel goed en behulpzaam advies en waren zeer bereid om oplossing te geven (ook vergoeding). Uiteindelijk besloten toch een nieuwe TV te kopen met wel 4K. Hele goede deal kunnen maken en snel geregeld.

Eenmaal in de winkel nam de medewerker ruim de tijd en kreeg ik goed advies en service! Eenmaal afgerekend en klaar hielpen ze zelfs met inladen in de auto.

Ik vind dit echt super!! Ga zondoor jongens! Dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 19-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

prijzen +, mensen +, voorlichting +, parkeren +, service +

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Platte TV klinkt wat plat, maar het is een mooi winkel op een makkelijk bereikbare locatie met aardige mensen, goede parkeergelegenheid, prima service, degelijke voorlichting, uitstekende prijzen. Dus wat wil je nog meer. En ntuurlijk een zeer uitgebreid aanbod aan (platte) TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Zeer enthousiast en vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanbeveling van een vaste klant zijn wij recentelijk in de vestiging Utrecht zeer prettig en vakkundig geholpen door Marco, die ons een passende tv met toebehoren heeft kunnen adviseren, waarbij hij goed geluisterd heeft naar onze wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 19-04-2017 In de winkel gekocht
PlatteTV winkel in Nijmegen

Geweldige service en bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn in de winkel geweldig geholpen met een fantastische uitleg. Er werd goed met ons meegedacht. Ook de bezorging en installatie was in één woord geweldig. Dit was de tweede aankoop bij PlatteTV.nl, en zeker niet de laatste. Jongens, bedankt voor de goede service en bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-04-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Duidelijke informatie en goede nazorg

Algemene score

9,0
Het is makkelijk om snel te verkopen aan een koopwillige klant, maar hier neemt men de tijd om van een koopwillige klant een tevreden klant te maken. Hulde!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Soufiane 19-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie, na een fout van de klant werd er snel gehandeld en werd het binnen no time recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jansen 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en installatie!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze keus is op PlatteTV.nl gevallen n.a.v. goede ervaringen van andere. En het is echt zo! Wij zijn prima geholpen online via de chat; snelle reactie, netjes kunnen onderhandelen over de inruilprijs van onze oude tv en prima informatie en offerte gekregen voor de nieuwe tv. Ook de bezorging en installatie die wij door PlatteTV.nl tegen een redelijke meerprijs hebben laten doen is prima geweest. Nette installatie en prima uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul76 19-04-2017 In de winkel gekocht
Doesburg

Perfect advies = juiste keuze gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door goede en kundige uitleg heb ik de juiste keuze kunnen maken . Dankjewel hier voor. Ik kom zeker terug voor mijn volgende aankoop.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred een tevreden klant 18-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Super vriendelijke klantgerichte verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren geïnteresseerd in de nieuwe Heos Soundbar met Sub en achter speakers. Bij diverse winkels geweest. Of men had het niet staan (de nieuwe uitvoering) of men kon het niet goed laten horen. Geïnformeerd via de mail en kreeg snel en duidelijk antwoord. In Utrecht naar de winkel en ben daar geweldig geïnformeerd en heel neutraal zonder te pushen geadviseerd en geholpen. Werkelijk een verademing in vergelijking met sommige andere winkels.
Met andere woorden top.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Twan 18-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Erg vriendelijke service gerichte medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat fijn als je op een professionele vriendelijke manier samen je product kunt kiezen.
Het was op het moment erg druk in de winkel. De ontzettende vriendelijke medewerker nam alle tijd voor je. Zelfs tijd voor een bakje koffie en een vriendelijk praatje. Geen stres te merken. Zal het kort houden. Waarom terug naar Platte TV. Simpel omdat we de vooraf gaande keren ook super zijn geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sylvia 18-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam binnen werd gelijk netjes geholpen. Ze namen alle tijd voor je en het zijn mensen die er ook echt verstand van hebben. Het is ook fijn dat je je oude apparatuur in kan leveren en daar ook nog eens geld voor krijgt. Top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy-W 18-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het eerste tv toestel die ik had besteld was niet in orde een software probleem dat niet even opgelost kon worden na contact opgenomen te hebben met klantenservice werd dit perfect opgelost er werd ook nog meegedacht om een andere merk toestel voor mij uit te zoeken en zijn we samen tot een oplossing gekomen binnen 2 dagen kon ik het omruilen voor een nieuwe , voor mij was het een perfecte service mijn dank aan het gehele team van plattetv.nl .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Posthuma 18-04-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte communicatie

Algemene score

3,0
Platte tv.nl is zeer slecht in het communiseren met de klant, mail, telefonisch, chat. De linkerhand weet daar niet wat de rechter doet, na veel moeite is het mij gelukt daar een rv te bestellen. De levering was nog veel slechter, zou geleverd worden op dinsdag tussen 1400 en 1600 uur wordt je 1600 uur gebeld dat ze vergeten zijn de tv in de auto te doen voor aflevering. Komt hij dan morgen? Nee einde van de week, voor mij nooi geen platte tv.nl voor mij.
?

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 18-04-2017

Goedemiddag heer Posthuma,

Ontzettend spijtig om te vernemen dat uw bestelling niet juist is verlopen, nogmaals onze excuses voor de onhandige fout die er gemaakt is.

We begrijpen helemaal dat u zo ontevreden bent over het verloop van uw bestelling en ook wij hadden niets liever gezien dan dat u vandaag van uw mooie nieuwe televisie kon genieten.

Onze bezorger heeft een fout gemaakt door uw toestel niet in te laden voor zijn bezorgroute van vandaag waardoor uw televisie vandaag niet geleverd kon worden, dat betreuren we enorm en zullen wij ook zeker intern bespreken om dit een volgende keer te voorkomen.

Wij hopen u een volgende keer te mogen laten zien dat wij beter kunnen dan dat wij vandaag hebben gedaan en bieden u nogmaals onze welgemeende excuses aan voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

B.Le 18-04-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, goede prijs goede afhandeling.
De heren hier weten waarover ze het hebben! De gekochte 65 inch tv voldoet aan de gestelde eisen en geeft geweldig beeld. Ook de prijs is niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Heel 18-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Samsung QLED TV gehaald en deze bleek een klein beetje beschadigd te zijn en meteen kon ik dit apparaat inleveren en bij installatie door de monteur wordt de nieuwe tv mee genomen (dit op mijn verzoek). Platte TV heeft correct gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 18-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Afspraak is afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel oogt aantrekkelijk en de prijzen wijken niet of nauwelijks af van webwinkels. Het grote verschil zit dan ook in de service! Dit uitte zich met name in de wijze waarop ik geholpen werd. Vooraf een afspraak gemaakt met een van de medewerkers zodat ik in alle rust geholpen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Maas 18-04-2017 Via de website gekocht

Prima website, vlotte behandeling, vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke webshop. Vriendelijk personeel. Alles duidelijk en transparant. Goede voorlichting. Vlotte behandeling via diverse media (telefoon, email, etc...) Goede prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwste apparatuur.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 18-04-2017 Via de website gekocht

Super service, prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlak voor Pasen een mooie tv gekocht. Top prijsaanbod gekregen waardoor Plattetv.nl de beste deal aanbood. Keurig nog vóór Pasen geleverd!
Dankjewel ..... voor de súper service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. van Beek 18-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima voorlichting en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via internet bij deze winkel terechtgekomen. De mogelijkheid om van tevoren informatie via de chat op te vragen beviel goed. Hierdoor ben ik in de winkel terechtgekomen. In de winkel prima geholpen met service en advies

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rick 18-04-2017 Via de website gekocht

top service zoals gewoonlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn HDMI kabel was defect geraakt. helaas had ik vanwege een project snel een vervangende nodig. de gasten op hun support afdeling stuurden er gelijk eentje op zodat ik weer verder kon gaan.

top service! enorm bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van Rhee 18-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij hebben deze winkel gekozen vanwege zijn scherpe prijzen op de nieuwe tv's, via internet kwamen wij op jullie site en zijn toen naar de winkel in nijmegen gereden , wij werden gelijk heel vriendelijk geholpen en alles werd heel duidelijk uitgelegd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice 18-04-2017 Via de website gekocht

Top geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website in een vriendelijk chatgesprek de prijs overeengekomen en vervolgens de TV opgehaald in de winkel in Utrecht. Goed geregeld en vlot afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torgeir 18-04-2017 Via de website gekocht

verassende keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek zijnde naar een nieuwe reciever tot mijn aangename verrassing uitgekomen bij platte tv ... en nog veel. vergelijkingsmogelijkheden ook. Oh ja... beste prijs ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Zweering 17-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmagen

Fantastische service

Algemene score

10,0
Heel prima winkel. Deskundig en vriendelijk personeel.
Service OK. Afspraken worden nagekomen.
Doen niet moeilijk over evt. problemen. Helaas wat lastig te parkeren in omgeving.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 17-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Goede service, lossen problemen op!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel werd de tijd genomen voor een goed advies.
Bij aflevering bleek er een probleem. Maar dat is goed opgelost.
Compliment voor de rust van monteur Sven. En het overleg met de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel de Doelder 17-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Super deal, snelle en correcte service en mooie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel met een mooie aanbieding en correcte service. Geen 10 omdat er vanaf de chat was gezegd dat de betreffende tv wel op demo stond, maar dit niet was en niemand antwoord kon geven op de vraag wat de timelag op de tv is. Ondanks dat de verkoper zelf aangaf dat meer mensen hier naar gaan vragen. Wel fijn dat ze hier gewoon durven zeggen dat ze iets niet weten en of de tv problemen kan geven met gamen. Tip voor de trainers/management. Ga dit mee nemen in de toestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 17-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2de keer dat ik me tv haal via Plattetv.nl en weer zeer tevreden over de service. Ook met de bezorging een duidelijke uitleg gehad van Alex.
Het enige minpuntje is de chat dat die altijd gelijk aanspringt als je op een tv klikt. Als ik wil chatten open ik die het liefst zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 17-04-2017 In de winkel gekocht
Arnhem presikhaaf

Klant vriendelijk en een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een overzichtelijke winkel.
Goed personeel die je alle mogelijkheden vertellen en die je ook goed advies geven.
Ze nemen ook de tijd om je alles uit te leggen kortom een geweldige winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews