PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19881 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5383 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is ruim opgezet. Het assortiment is goed en wordt op een goede manier geshowd,zodat een goede keus gemaakt kan worden.

Service
Jasper (vestiging Breda) heeft ons zeer goed en deskundig m.b.t. de verschillende merken en modellen geïnformeerd.

Assortiment
Assortiment is goed en wordt op een goede manier geshowd, zodat een goede keus gemaakt kan worden.

Aanbeveling
Het assortiment is goed en wordt goed geshowd. Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prettig zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige overzichtelijke site

Service
Via chat uitstekend advies en eerlijke antwoorden

Assortiment
Prima assortiment, alles wat ik zocht kan geleverd worden

Extra toelichting
Volgende aankoop doe ik weer bij platteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joni 19-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
ruime keuze, personeel met voldoende kennis, geen opdringerige verkooppraatjes, laag drempelige "even rondkijken" mogelijkheid.

Extra toelichting
diverse mail na aankoop met info en aanbiedingen minder gewenst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yorick 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de website is intuitief, erg makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
ik heb per mail meerdere vragen gesteld over producten en ze reageerden iedere keer zeer snel en met informatie waar ik iets mee kon.

Assortiment
bijna alle toestellen te vinden.

Aanbeveling
fijne webshop, levering was ook conform planning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

199426 Schets 18-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alleen TV'S dus erg overzichtelijk.

Service
Hartstikke goed erg goed geholpen in Breda

Assortiment
heel erg breed maar ik wist wat ik moest hebben

Aanbeveling
Duidelijk, goed erg overzichtelijk en ze installeren de tv en hangen deze ook op.

Extra toelichting
Bezorging en installtie gin en goed, snel en duidelijk. Christiaan werkte netjes en schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sikkens202098 18-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de chat is gewoon heel makkelijk

Service
gewoon prima

Assortiment
staat genoeg in de winkel

Extra toelichting
genoeg keus,mensen met kennis,snel ophalen via de chat en mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zweers202183 18-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Algemene score

8,2

Gemak
kan op alle manieren contact opnemen

Service
Word goed geholpen

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry 18-05-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke en handzame site waar je vindt wat je wilt hebben

Service
uitstekende en heel deskundig advies, zakelijk en zeer klantvriendelijk

Assortiment
onovertroffen...

Aanbeveling
goede prijs voor een goed product - daarvoor moet je bij 'platte tv' zijn

Extra toelichting
ben uitstekend geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rook 18-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Routebeschrijving is 100% oke

Service
Na uitstekend advies op Whatsapp, ook uitstekend in de winkel geholpen.

Assortiment
( te ) Ruime keuze in de winkel van Breda qua tv

Aanbeveling
Prettige winkel en makkelijk toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn bestelde tv was niet op korte termijn leverbaar.
Ik kreeg een betere tv aangeboden voor dezelfde prijs.
Levering was daarna prima.

Service
Ben goed te woord gestaan door de klantenservice

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zijn goed bezig.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Bij de bestelling had ik niet in de gaten dat ik daar opnieuw op het winkelmandje moest klikken. De chat bracht uitkomst.

Service
prettige mailwisseling met Arnhem

Assortiment
ik vond meerdere advertenties met verschillende prijzen over hetzelfde product.

Aanbeveling
Op basis van 1 aankoop te weinig ervaring.

Extra toelichting
In de winkel in Nijmegen was men niet goed op de hoogte van de aanbieding incl. service pakket. Daarom via het web besteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

John 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik was al hele tijd opzoek naar Philips tv, maar die moest nog uitkomen in Maart, intussen gechat met Plattetv over inruil van mijn wat oudere tv, en tot een goeie deal gekomen, heel blij mee, goeie service en meelopen naar auto om inruiltv op te halen en nieuwe in te laden, kortom helemaal goed...aanrader

Service
Het tot stand komen van goeie deal en meelopen naar auto, uitstekend

Assortiment
Wachten was tot de nieuwe in het assortiment was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franiker 18-05-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keuze uit gratis thuisbezorgen of afhalen in de winkel.

Service
Prima service, goede voorlichting, vriendelijke medewerker die de tijd nam en ons verschillende opties en toestellen liet zien.

Assortiment
Niet bijzonder veel modellen op voorraad, maar wel de leidende modellen in het segment.

Aanbeveling
Prima service, hele redelijke prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Qx 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tv wordt thuis aangesloten.

Service
Vriendelijke medewerker met kennis van zaken.
Goede inzet om problemen op te lossen.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Terbeek 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed programma om te bestellen.

Service
Wat afgesproken en besteld is komt ook op de afgesprokentijd.

Assortiment
Ruim voldoende keuzen.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen H 17-05-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar, voldoende parkeerruimte

Service
Duidelijke toelichting van mogelijkheden

Assortiment
Ruime keuze uit meerdere merken/modellen

Extra toelichting
We hebben een kundig en duidelijk advies van een liefhebber gekregen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dja 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, duidelijke uitleg en bestelgemak

Service
Correcte en snelle afhandeling

Assortiment
Volledig en zeer uitgebreid met een goede mogelijkheid om te selecteren.

Aanbeveling
Perfecte winkel met enorm bestelgemak.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting. Perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snel contact

Service
Hele goede service alle vragen werden snel beantwoord en wijzigingen werden snel geregeld

Aanbeveling
Alles was gewoon top geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk te bestellen via de online shop

Service
Het gekozen toestel kon niet meer geleverd worden ondanks dat het op 'in voorraad' stond.
De voorgestelde alternatieven voldeden niet aan mijn criteria, uiteindelijk werd er toch een oplossing geboden.

Aanbeveling
Goed geprijsd, mooie condities voor de uitgebreide garantie.

Extra toelichting
Jammer dat er niet kan betaald worden met Visa of PayPal of Sofort-banking of voor een winkel die zich deels richt op België gewoon bancontact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT32532 17-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, Gratis parkeren

Service
Prettig geholpen, je kunt hier goed zaken doen.

Assortiment
Ontzettend groot en uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

201852 17-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed geholpen, deskundig! Mee geschakeld met de prijs van de concurrent.

Service
Tot nu prima geholpen, goed advies hoe ik mijn TV op de juiste wijze schoonmaak.

Assortiment
Elders is er niet meer keuze! Juiste adres om hier je TV te kopen!

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de aankoop, ik kom hier graag terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling gaat vlot en eenvoudig

Service
Ik heb vooraf een paar vragen gesteld en die werden allen snel en naar behoren beantwoord

Assortiment
voor mij van minder belang omdat ik op zoek was naar een bepaald artikel.

Aanbeveling
Ik geef niet vaak een 10 maar zou nu niet weten wat is fout is gegaan

Extra toelichting
Zeer tevreden dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Schoonenberg 17-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
de verkopers hebben genoeg verstand om voldoende informatie te geven met de input van mij

Service
snel een doelgericht geholpen

Assortiment
niet alle modellen die op website staan zijn ook aanwezig in de Winkel. Ook al staat er op de site van wel.

Aanbeveling
zeer blij met mijn aankoop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ron Moors 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tegenwoordig gaat het lanceren van nieuwe tv's zo snel dat je als consument door de bomen het bos niet meer ziet. Waar je je focust op een bepaald type met bepaalde specificaties, zijn die vaak al achterhaald op het moment dat je daadwerkelijk wil kopen. De medewerker die mij spontaan te woord stond in de chat heeft mij aan de hand van specifieke vragen en advies naar een juiste keuze geholpen. Drie maanden zelf zoeken hebben minder opgeleverd dan 10 minuten chatten met de medewerker van PlatteTv.nl !!

Service
Zie de toelichting onder "Gemak".

Assortiment
Door het brede assortiment heb je zelf een keuze, je wordt niet naar een bepaald model gedirigeerd. Het advies dat je krijgt is, in tegenstelling tot veel grote winkels die met "palletvoordeel" werken, merk onafhankelijk. Jij geeft het budget en je wensen aan, de medewerkers helpen jou bij het maken van de keuze die binnen deze peilers past.

Aanbeveling
Elke dag komen er nieuwe types tv op de markt. Het is fijn als je dan kunt terugvallen op mensen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en de verschillen in de diverse types. Je wordt vrijblijvend geholpen (in mijn geval via de chat) en ontvangt vrijblijvend een offerte. Geen mitsen of maren, geen je moet nu beslissen, gewoon een offerte en de mogelijkheid om goed na te denken over je aankoop.

Extra toelichting
Een tip misschien wel nog voor PlatteTV.nl: als mensen gebruik maken van een aanbod in een offerte, stel ze dan in de gelegenheid om via iDeal te betalen. Dat bespoedigt het bestel-/leverproces. Als die super tv gekocht is, is elke dag wachten één dag te lang ;-) En via vooruitbetalen gaat er altijd minimaal één werkdag overheen, koop je op vrijdag, dan kan op zijn vroegst maandag worden verzonden. Via iDeal is de betaling meteen verwerkt en bevestigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Su 201968 17-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden en makkelijk parkeren. Alleen de website, en dan de zoekfunctie, mag wat gebruiksvriendelijker. Zoeken van prijs bv. de prijs invullen ipv z'on sleepbalk

Service
In alle rust en alle vragen gewoon normaal beantwoord.

Assortiment
De basis is allemaal aanwezig, maar in de diepte kan er altijd nog wat bij

Aanbeveling
Goed te vinden. Er zijn weinig zaken/winkels doe met z'on assortiment kunnen bieden wat iedereen zoekt.

Extra toelichting
Ik ben erg blij dat zulke winkels nog bestaan. Ben namelijk geen internet koper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IT32504 16-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is voor mij dichtbij,mooi centrum waar alles bij elkaar zit.

Service
Ik ben vriendelijk en snel geholpen.

Assortiment
Mooi ruim gesorteerd

Aanbeveling
Ruime keuze en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vuren201974 16-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed zoeken , snelle reactie op mail contact

Service
super

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en van deze tijd, snelle reactie tijd op mail en chat en telefoon

Service
Ook dat de bestelling iets later werd laten ze netjes horen !

Assortiment
Buitenom wat de naam vermoedt van de site hebben ze veel meer producten !

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle actie en woord houden na gemaakte afspraak !!

Extra toelichting
Ook de online chat en mail met Tim ging in razend tempo !! Zo hoort het !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHoogland 201935 16-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft maar op de website te komen en je wordt direct goed geholpen via chat

Service
De verkoper straalde rust uit en verplichte niks. En legde alles goed uit!

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Beter geïnformeerd dan bij concurentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F C Houweling 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk via de live-chat geholpen en is per E-mail bevestigd. Alles makkelijk te vinden op de website.

Service
De informatie betreffende de bestelling kreeg ik direct via de live-chat.

Assortiment
Zij konden het product wat ik wilde hebben snel leveren voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik heb het product zelf afgehaald en werd direct en vriendelijk geholpen. Het product werd voor mij in de auto gelegd.

Extra toelichting
Na een latere vraag via de live-chat over een muurbeugel welke het beste was, kreeg ik direct antwoord. Heb hem besteld in de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F C Houweling 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk via de live-chat geholpen en is per E-mail bevestigd. Alles makkelijk te vinden op de website.

Service
De informatie betreffende de bestelling kreeg ik direct via de live-chat.

Assortiment
Zij konden het product wat ik wilde hebben snel leveren voor een goede prijs.

Aanbeveling
Ik heb het product zelf afgehaald en werd direct en vriendelijk geholpen. Het product werd voor mij in de auto gelegd.

Extra toelichting
Na een latere vraag via de live-chat over een muurbeugel welke het beste was, kreeg ik direct antwoord. Heb hem besteld in de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHK 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer hoed en vakkundig geholpen.

Service
Het open doos model bleek toch niet meer aanwezig te zijn, bleek toen we al onderweg waren om het op te halen. De medewerkers van PlatteTV.nl hebben dit zeer netjes en snel opgelost!!

Assortiment
Zeer ruime collectie, alle mooie merken worden vertegenwoordigd en de informatie op zoals de website, als via de chat en de showroommedewerkers is uitstekend.

Aanbeveling
Iedereen zou graag zo bediend willen worden als wij dat zijn. Helaas is dat vaak niet (meer) vanzelfsprekend tegenwoordig. De service die PlatteTV biedt een service om trots op te mogen zijn.

Extra toelichting
Wij kunnen iedereen aanraden bij PlatteTV.nl te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DL32526 16-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren is gratis direct voor de deur, makkelijk te vinden.

Service
heel goed uitgelegd en geluisterd, goed geholpen en vriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrine 202004 16-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima bereikbaar

Service
scherpe prijs , tv en soundbar op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel871 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik had een televisie bestelt waarna ik keurig een mail
Ontving dat jullie een betere televisie in de aanbieding hadden voor hetzelfde aankoopbedrag! De vraag was of ik de order vrijblijvend wilde aanpassen! Kijk dat is nog eens service!

Assortiment
Ruim assortiment met goede aanbiedingen!

Aanbeveling
Ik beveel zeker jullie aan! Klantgericht, snelle levering en prima producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikola Damyanov 16-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles staat zeer overzichtelijk, wel jammer dat niet bij alle tv's hetzelfde beeld geprojecteerd werd wat onderling vergelijken moeilijker maakt.

Service
Deskundig en zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Voor mijn volgende aankoop ga ik hier zeker terug.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

201962 16-05-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Professioneel geholpen, lekker rustig in de winkel. Geen gehaast geen gestress.

Service
Deskundig advies. Vriendelijk geholpen.

Assortiment
Alles is aanwezig wat iemand op het gebied van apparatuur nodig zal hebben.

Aanbeveling
Mooie rustige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel zoeken, iDEAL en geregeld.

Service
Het bestelde artikel was niet in die kleur op voorraad, werd direct gebeld en kon een duurder type in een andere kleur voor hetzelfde bedrag ontvangen.

Assortiment
Helaas niet in de kleur die ik zocht.

Aanbeveling
Snel en heel snel werd er kontakt opgenomen met een voorstel voor een heel goed alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar muisklikken en het is rond.

Service
alternatief(duurder) aanbod voor hetzelfde geld

Assortiment
ruim assortiment en goede beschrijving

Aanbeveling
dit is de tweede tv die wij gekocht hebben bij PlatteTV.nl.
volgende zal ook hier aangeschaft worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van der Loo 16-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overal hangen overzichtelijk tv's en kan je op je gemak kijken wat het beste bij je past

Service
Actie tv begint 1 dag later en alle medewerking, om de bon later te zetten zodat ik als klant optimaal van de actie profijt te hebben.

Assortiment
Assortiment is zeer groot. Ik kom alleen voor samsung, maar daar zijn veel voorbeelden van.

Aanbeveling
Winkel ziet er goed en verzorgt uit. Leuk en goed personeel met kennis van zaken

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno van Lier 16-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat zeer overzichtelijk en gemakkelijk vindbaar opgesteld.

Service
Zeer vriendelijke en kundige verkoper, die alles goed kan uitleggen aan een leek zoals ik (was). Geduldig en niet opdringerig.

Assortiment
Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.
Er valt domweg niks over te "nuilen". ;-))

Extra toelichting
Geen verdere toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Van Diepen 16-05-2016 In de winkel gekocht
Presikhaaf Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er kwam meteen een vriendelijke medewerker naar me toe om te helpen

Service
duidelijke uitleg over verschil van artikelen.
Geduldig om een 75 jarige uit te leggen hoe of wat

Aanbeveling
heb hier nu voor de 4de keer een tv gekocht wegens perfecte klanten service

Extra toelichting
vriendelijkheid en hulpvaardigheid staan bovenaan! Bedankt. Ik ben 75 jaar en niet bekend met de nieuwe electronica. Maar nu wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze
Online of naar de winkel.

Service
Top service
Makkelijke live chat waar je super geholpen worden (thnx ivo)

Niks is teveel wat je vraagt

Assortiment
Ruime keus in de top modellen maar ook voor iets minder budget.

Ook ruime keuze in merken.

Aanbeveling
Zelden zo'n complete winkel gezien met ruim assortiment, top klanten service, en snelheid met leveren.

Je bestelling status word gelijk geüpdate via een mailtje.
Zo weet je ook precies hoe het ervoor staat.

Extra toelichting
Kan niet anders zeggen dan 100% mijn winkel. En ga zeker voor mijn volgende aankoop hier terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke website, alles is duidelijk en makkelijk te vinden.

Service
Via email verschillende malen contact gehad over de aanschafprijs en steeds zeer snel en vriendelijk beantwoord.

Assortiment
Gewoon alle nieuwe en wat oudere modellen.

Aanbeveling
Prima ervaring, qua service, aanbod, levering en garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Van Loock 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi voorgestelde en gedetailleerde informatie over een ruim aanbod.

Service
Adequate en terechte raadgevingen bij de keuze.

Assortiment
Ruim voldoende en up-to-date.

Aanbeveling
Het ruime aanbod, de aangeboden service en de volledig ondesteunde afwikkeling van uw order door een duidelijk enthousiast en gemotiveerd team. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJRo 16-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Het blijf gemakkelijk om via het internet te bestellen

Service
Bij voorinformatie van het bestelde product werd ik goed en duidelijk behandeld. Tevens werd er een perfecte deal door het bedrijf aan mij aangeboden.

Assortiment
De producten waar ik op zoek naar was breed aanwezig op de website van PlatteTV.nl

Extra toelichting
Daar ik meerdere producten had besteld werd niet alles in één keer geleverd, dus ik vreesde dat er iets goed mis was maar middels de Live Chat werd ik top behandeld en goed te woord gestaan zodat mijn angst meteen weg genomen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PCML 16-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op internet je reeds oriënteren en dan in de winkel kijken of je de juiste keuze gemaakt heb en daadwerkelijk de verschillen zien.

Service
Goed advies en uitleg.

Assortiment
Niet alle modellen van alle merken aanwezig, doch genoeg om goede vergelijken te maken en te zien.

Aanbeveling
Vriendelijke ontvangst en geen opdringerige verkoop!

Extra toelichting
Vriendelijk personeel met een objectief advies, zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

odouhaha 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super! Krijg na mijn bestelling gewoon een mailtje, met daarin de vraag of ik het leuk zou vinden om een nieuwere uitvoering voor dezelfde prijs te ontvangen! Mocht ook nog eens een ander kleurtje uitkiezen en vervolgens volgende dag al in huis. Super service en snel geleverd, ben prima tevreden met mijn aanschaf bij plattetv.nl

Service
Gratis upgrade van mijn aankoop :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Wessels 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, goede omschrijving, kind kan de was doen

Service
In eerste instantie een andere LED TV besteld, deze bleek ondanks "op voorrraad" vermelding niet op voorraad te zijn. Men heeft met een prima afternatief de fout hersteld.
Dikke pluim, prima service !

Assortiment
Welke TV je ook zoekt, hij is ook te vinden op de website.

Aanbeveling
Overall, prima bedrijf/website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 15-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Top winkel

Service
Goede service en uitleg

Assortiment
Genoeg keuze voor groot en kleine tv s

Extra toelichting
Goede tv winkel met ruime keus en goede service in 1 woord top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews