PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5917 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 26-01-2017 Via de website gekocht

Keuze plattetv.nl was snel gemaakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede recensies en prijs. Duidelijkheid en betrouwbaar. Snelle levering na bestelling. Het hebben van winkels is een pre.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 26-01-2017 Via de website gekocht

OLED TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben alles op voorraad !! kan je niet van iedere winkel zeggen !!
Heb je vragen dan kan je die rechtstreeks stellen aan de klantenservice !!
Zijn ook niet opdringerig !!
Prima kerel die xxxx !

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed advies

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR 26-01-2017 Via de website gekocht

Super geholpen wederom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en kennis. Snel geholpen ze weten een aantal dagen erna nog wie je was.
Inmiddels al diverse keren besteld en goed tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 26-01-2017 Via de website gekocht

Klant goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
M'n eerste ervaring met PlatteTV.nl is erg goed.
Ik wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Kreeg na m'n bestelling al snel een mail met de vraag welke kleur speaker ik wou, die ik gratis bij mijn Denon AVRX4300H krijg.
Erg goed dat je ook via WhatsApp kan communiceren heb zo m'n voorkeur doorgeven, helemaal geweldig!

Pluspunten

  • Overzichtelijke website
  • Goeie klantenservice
  • Gratis verzending

Minpunten

  • Een account kunnen maken zou wel wenselijk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs van Heugten 26-01-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe tv voor in de slaapkamer. Nu ben ik een echte speurneus als het audio en video betreft. Ik ga echt diverse sites af lees veel reviews, ik bekijk filmpjes en ga dan kijken wat qua budget het dichtst bij mijn wensen komt. Nadat ik mijn keuze had gemaakt voor de LG55EG910V ben ik gaan zoeken naar de beste prijs. ik wist dat Mediamarkt zijn BTW weg actie ging houden. Daarop ben ik in gesprek (online) gegaan met een medewerker van PlatteTV.nl. Binnen een half uur had ik de prijs die ik wilde uitgeven en was de bestelling en betaling geregeld.

Dit was op een zondagochtend en woensdag was mijn tv netjes bezorgd binnen.

Prima service en een geweldig bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Thijs van Heugten

Pluspunten

  • Fijne online service zelfs op zondag
  • Snelle & goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.C.Meijer. 26-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bovengenoemde tv gekocht bij plattetv.nl. Afspraken zakelijk maar eerlijk en correct. Zeer goede inruilprijs gehad voor oude tv. Afgesproken aflevertijd tussen 12.00 en 14.00 uur, 12.10 uur werd de TV afgeleverd.

Pluspunten

  • Fantastisch beeld.
  • Uitstekend geluid.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

Prima geholpen bij plattetv.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij Plattetv mijn nieuw LG oled tv aangeschaft en ben vakkundig geholpen. Ook de service perfect, mijn tv was defect en moest gecrediteerd worden maar de leverancier was failliet. Bij Plattetv hebben ze dit zonder problemen op zich genomen, bedankt hiervoor. En de medewerker die mij geholpen heeft was aanstekelijk entausiast.

Pluspunten

  • Goede service
  • Vakkundig naar mijn menning

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 26-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

sublieme garantie afwikkeling.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig bedrijf, ook als het om garantie gaat, ik kon gewoon een nieuwe TV van bijna 2300 euro meenemen omdat mijn TV stuk was gegaan en fabrikant een berichtje had verzonden dat toestel niet meer te herstellen was en het toestel bij me thuis was opgehaald. Het ophaalbewijs was voor PlatteTV voldoende om een gloednieuw toestel mee te geven, terwijl ze het geld pas na 14 dagen overgemaakt krijgen, voor hetzelfde geld had ik 14 dagen moeten wachten... maar geen probleem in Breda bij PlatteTV, klasssssse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J A Swarts 25-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Sonos + Sony TV

Algemene score

9,0
Goede uitleg, veel mogelijkheden om te luisteren naar de verschillende systemen. Niks was teveel. Keurig attent gemaakt op de speciale actie, die een interessante korting opleverde. Correcte hulp bij inladen van de spullen, kortom top behandeling

Pluspunten

  • Veel demo mogelijkheden
  • Vriendelijke en behulpzame verkoper
  • Geen vraag was teveel
  • Als ik een verkoper zoek wil ik James hebben

Minpunten

  • In Utrecht is de winkel veel te warm (Januari)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 25-01-2017 Via de website gekocht

Alweer een nieuwe TV gekocht !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al even wat info aan het bekijken op de site over Oled TV en aangezien ik erg goede ervaringen heb met Platte TV en het merk LG waar ze hoofdealer van zijn.Was mijn keus snel bepaald,mede door de prettige chat sessie die ik had met een van de medewerkers.En waar ik prettig zaken mee kon doen. Voor mij dus een prima service en begeleiding. En de levering is ook altijd snel en correct. Platte TV kan ik zeker aanbevelen. Goede service ,scherpe prijzen en prima adviezen en begeleiding. Top Webshop.

Pluspunten

  • Chatten
  • Deskundige info
  • Vriendelijke medwerkers
  • Goede Website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Bosveld 25-01-2017 In de winkel gekocht
arnhem presikhaaf

beoordeling van tansactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en vergelijken toch bij platte tv (foto bouw) op presikhaaf arnhem een nieuwe tv aangeschaft de tweede keer dat ik daar was eerste keer ook goed voorgelicht overal over en nu na verschillende typen te zijn voorgelicht en over de prijs zijn wij na een korte onderhandeling het snel eens geworden en de tv was op voorraad dus gelijk meegenomen en de installatie thuis was ook zo gepiept dus deze winkel en personeel is dit cijfer dubbel en dwars waard.
JB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans van iersel 25-01-2017 In de winkel gekocht
nijmegen

tvreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment en vakkundig geadviseerd. Bejegening was vriendelijk en niet overdreven aardig. Wij gingen tvreden de winkel uit!

Pluspunten

  • goed vergelijk
  • vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Sony Bravia XD8599 gekocht bij PlatteTV.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Sony Bravia XD8599 gekocht bij PlatteTV.nl, vestiging Utrecht. Ik heb goed advies gekregen over de verschillende merken en modellen. Ze hebben een mooie ruim opgezette winkel waar je alle grote merken televisies in verschillende formaten kunt bezichtigen.
Snelle levering. Top winkel!

Pluspunten

  • Overzichtelijke winkel
  • Deskundig advies
  • Meedenken
  • Rustig
  • Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Berenpas 25-01-2017 Via de website gekocht

R Berenpas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webiste., met zorg verpakte bestelling en punctueel afgeleverd!
Super tevreden ik zou mensen deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 25-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

Prima service grote keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze...prima service! Werden attent maar zeker niet opdringerig geholpen... er werd prima uitleg gegeven met een stevige dot humor!!

Pluspunten

  • Uitleg
  • Keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 25-01-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke webshop. Je kunt makkelijk chatten met een medewerker mocht er iets niet duidelijk zijn. Vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 25-01-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen en goede service ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen en goede service 👍🏻. Ik raad iedereen aan om deze site eens te gaan bezoeken en een heel uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 25-01-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service met snelle communicatie dangkzij de live chat. Verder wordt je goed geholpen en hebben ze een ruim aanbod met snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rut Verhoef 25-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Samsung TV UE 55 KS 7000

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd uitstekend geholpen door adviseur . Prima advies en niets was te veel voor hem. De prijs van de TV was bovendien heel erg goed (was de laagste prijs die ik kon vinden).

Pluspunten

  • advies
  • klantvriendelijkheid
  • deskundigheid
  • aflevering/installatie nog geen oordeel

Minpunten

  • keuze stres

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddie 25-01-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Televisie

Algemene score

10,0
Ik was onlangs op zoek naar een nieuwe tv tot een goeie kennis mij adviseerde om eens te gaan kijken bij PlatteTV in Arnhem en hij kreeg gelijk het is een mooie winkel keuze genoeg en met de meest actuele merken bij/naast elkaar, ik had mijzelf thuis al een beetje voorbereid wat voor soort tv het moest worden en werd in de winkel dan ook aangesproken door een vriendelijke medewerkster die mij met haar deskundigheid en kennis van zaken overtuigde, en ben dan ook sindsdien in het trotste bezit van een Sony Ultra HD tv ik kon hem direct meenemen want ze hebben de meeste tv's gewoon op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 25-01-2017 Via de website gekocht

Super service en probleemoplossend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
10/10 voor de uitstekende service door alle vragen over een product zeer snel en eerlijk te beantwoorden. Indien er problemen zijn met het product dan staat het personeel je met raad en daad bij om deze effectief en efficiënt op te lossen! Deze shop biedt garantie en zekerheid naar haar consumenten toe en dat vind ik echt een meerwaarde!

Pluspunten

  • Supersnelle service
  • Consument is nr1
  • Stipte levering
  • Betrouwbaar en eerlijk advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ceesbongers 25-01-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

drs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In winkel geweest, alle vragen adequaat beantwoord. Voldoende uitleg over verschillende merken flatscreens. Alle tijd hiervoor genomen.
Kon direkt de gekozen TV uit voorraad meenemen.

Pluspunten

  • professioneel advies
  • ruim tijd genomen
  • op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 25-01-2017 Via de website gekocht

Top effect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij met deze soundbar, geen koptelefoon meer nodig . Deze soundbar verbeterthet geluid van de led tv naar grote tevredenheid

Pluspunten

  • De volgende dag in huis
  • Makkelijk
  • Degelijk
  • Kwaliteit
  • Goedkoopste deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimy 25-01-2017 In de winkel gekocht
Arhnem

Erg tevreden en een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de service en de klantvriendelijkheid van plattetv.
Ik wilde de tv eerst online aanschaffen en wilde de tv toch eerst even zien. In de winkel in arhnem kreeg ik genoeg informatie en heb ik de tv meegenomen.

Pluspunten

  • Goede service
  • Klantvriendelijk

Minpunten

  • Geen winkel in de buurt van deventer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 25-01-2017 Via de website gekocht

Top service en levering door PostNL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima product, 3 jaar (verlengde) garanatie voor bijna niks en een erg klantgerichte blik. In andere woorden; een erg goede beslissing om hier te bestellen!

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 24-01-2017 Via de website gekocht

Playseat Revolution

Algemene score

10,0
Bij Platte TV een Playseat Revolution met slider en mat aangeschaft. Tijdens bestellen verliep dit even moeizaam maar door tussenkomst van helpdesk was het probleempje zo opgelost en volgde een snelle levering. Verpakking van de artikelen was perfect zoals ook de handleiding voor installatie. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • helpdesk
  • snelle levering
  • deugdelijke verpakking
  • leuke korting in vergelijk met concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ca 24-01-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mij was dit een zeer onbekend bedrijf om daar een televisie online te kopen. Na wat onderzoek en schatcontact en het feit dat ze meerdere afhaalpunten vertrouwden we erop en dat was meer dan juist gebleken. Prima contact via chat en mail. Klantenservice had ik via de telefoon echter niet bereikt. Werd netjes gebeld wanneer de TV binnen kwam en wanneer bij ons bezorgd. Alles gladjes verlopen en hun afspraken goed nagekomen.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • snel contact en antwoorden op vragen
  • live chat werkt erg fijn

Minpunten

  • Klantenservice telefonisch niet bereikt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sebastiaan 24-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

Prima shop en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb twee Heos 3 speakers gekocht en ben daarbij goed geholpen door het personeel. Een verbeterpuntje is wel dat jonge verkopers die de vragen van de klant niet kunnen beantwoorden, uit eigen initiatief een meer deskundige collega erbij roepen in plaats van dat de klant daar zelf om moet vragen. Verder prima service,

Pluspunten

  • veel op voorraad
  • deskundige uitleg
  • open voor suggesties

Minpunten

  • onervaren personeel beter instrueren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barry 24-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

Samsung ue55ks7000

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke personeel, erg behulpzaam via de chat en offertes.
ik heb meerdere discussies gevoerd en m'n laten adviseren betreft input lag. Erg kundig.

Pluspunten

  • Vriendeljjk
  • Deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Leuteren 24-01-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Ronald

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professionele shop met voldoende keus en gedegen advies. Met name de no nonsens mentaliteit sprak ons aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siny Lenselink 24-01-2017 In de winkel gekocht
Arnhem Presikhaaf

Denon versterker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
lokale vestiging, korte lijn bij problemen, verkoper komt vertrouwd over, goede info, leuke korting en top apparatuur.

Pluspunten

  • verkoper neemt de tijd
  • leuke korting
  • gratis installatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert 24-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Sonos Soundbar + Sub

Algemene score

10,0
Zeer vakkundig, enthousiast en vriendelijk geholpen door ....... van PlatteTV.nl. Een groot assortiment waardoor je een goed overzicht krijgt.

Pluspunten

  • ter zake kundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 24-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop en info via chat op site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb me eerst op internet via allerlei winkels georiënteerd en kwam uiteindelijk uit bij platte tv.nl . Via de chatoptie heb ik info opgevraagd en werd deskundig, netjes en snel te woord gestaan. Geen onzin maar gewoon antwoord op mijn vragen en na een beetje onderhandelen tot een prijs gekomen waar ik tevreden mee ben. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Ook de site is erg overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden.

Pluspunten

  • correct
  • snel
  • overzichtelijk
  • behulpzaam
  • klantvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juanita 24-01-2017 Via de website gekocht

LGOled55E6v

Algemene score

9,0
Omdat er een goede onderhandeling was heb ik voor het eerst besteld bij Platte TV. Helaas ging mijn 1e order niet zo goed nml de Curved was niet leverbaar in de afgesproken termijn. Op de site direct leverbaar maar na een week nog niets. Platte TV heeft het goed opgelost door een duurdere model aan te bieden voor hetzelfde geld. Dus als verbeterpunt kom je belofte na of zorg dat de website goed vermeld wat de levertijd is. Dan zouden jullie die 9.4 kunnen halen.

Pluspunten

  • Onderhandeling
  • oplossing

Minpunten

  • afspraken nakomen
  • geen creditcard

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 24-01-2017 Via de website gekocht

Inruil en aankoop

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk. Bereid een goede deal te maken mbt inruil oud toestel. Goed advies en service.
Snelle reactie op email.

Pluspunten

  • Advies
  • Service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 23-01-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame medewerkers die rustig alle tijd nemen om de systemen uit te leggen. Bij twijfelen even rustig alle systemen overnieuw toegelicht en naast elkaar laten horen. Daarnaast ook nog scherp geprijsd.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Goed advies
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joa 23-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, behulpzaam personeel. Na heel veel onderzoek online en verschillende shops te hebben vergeleken, uiteindelijk de nieuwe tv gekocht in de winkel in Utrecht. Extra voordeel van Platte TV: ze maken een persoonlijke deal als de tv ergens anders in de aanbieding gaat, zelfs als die aanbieding pas later in de week in gaat. Ik raad dus iedereen aan om je tv te bestellen bij Platte TV!

Pluspunten

  • Service
  • Persoonlijke deal
  • Mooie fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhoef 23-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

onze mening en ervaring in jullie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de duidelijke site die ons aansprak zijn we naar de winkel gegaan.
We werden verrast door het ruime aanbod en de klantvriendelijke benadering.
Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt, werden we rustig, duidelijk en vriendelijk geholpen.
Met als resultaat onze prachtige aankoop die precies aansluit op wat we wilden en wensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Boons 23-01-2017 Via de website gekocht

ik ben een vervelende klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb de laatste dagen minstens 8 keren contact gehad met live chat op plattetv.nl. Steeds werd ik te woord gestaan door Justin.
Wel 3 - 4 keren heb ik mijn order gewijzigd. Heb ik de condities in vraag gesteld.
Moest ik mezelf aan de lijn hebben gekregen, ik denk dat ik al lang de hoorn op de haak zou hebben gesmeten.
Niets van dat. Steeds bijzonder hulpvaardig, bereidwillig en oplossing- gericht.
Ik weet dat ik het hem lastig heb gemaakt, waarvoor mijn verontschuldigingen, maar ik weet ook dat ik zonder enige twijfel terug zal keren naar Plattetv.nl.

Pluspunten

  • buitengewone dienstverlening
  • zeer goede prijzen
  • perfect probleem oplossers

Minpunten

  • enkel vooruit betaling uit Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 23-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

Prima deal, vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen online en op locatie. Vriendelijke mensen en deskundig advies . Werd alleen niet serieus genomen doordat ik jong was dus duurde wel even voor ik geholpen werd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJMV 23-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

service met kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel vind je een luisterend oor van een professionele medewerker die samen met de klant de beste keuze maakt bij de aanschaf van een nieuwe TV. Ze zijn niet alleen maar geïnteresseerd in het verkopen ansich, maar geven goed advies over welke TV het beste bij u als klant past. Ook via de website krijg je snel antwoord op eventuele vragen. 100% service dus.Daar kunnen MediaMarkt en BCC nog wel iets van leren.

Pluspunten

  • professioneel personeel
  • hoge service
  • scherpe prijzen
  • uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brussen 23-01-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Weekend service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontving binnen een uur antwoord op mijn e-mail met daarin een mooi aanbod. Direct gebeld en er een gereserveerd. Toen naar de winkel gereden om de Sonos Sub op te halen. Een uurtje later stond de sub te spelen samen met de andere Sonos speakers in mijn woonkamer. En dat alles op zondag! Top service!

Pluspunten

  • Communicatie
  • Prijs
  • Service
  • Openingstijden
  • Kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 22-01-2017 Via de website gekocht

Blij met de nieuwe UHD tv

Algemene score

10,0
Een hele goede overzichtelijke webshop met goede klantenservice!
Online word je goed geadviseerd en daardoor weg blij met mijn aankoop!!!

Pluspunten

  • Goede online hulp
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 22-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

Vriendelijk personeel en verstand van zaken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geholpen en ze weten wat ze verkopen. Ruime keuze van grote tot kleine schermen. Makkelijk parkeren ech een aanrader

Pluspunten

  • Service
  • Kennis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie 22-01-2017 In de winkel gekocht
Platte TV.nl Utrecht

nieuwe TV

Algemene score

10,0
Geen idee waar we op moeste letten bij aanschaf van een nieuwe platte TV, maar deze meneer heeft ons prima uitgelegd waar we op moesten letten en er is erg veel keus en op voorraad, we hebben een heel goed gevoel over deze aankoop.

Pluspunten

  • klantvriendelijkheid
  • heel veel kennis
  • veel keus
  • makkelijk bereikbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.E. van Noort 22-01-2017 Via de website gekocht

Een goed gesprek was het begin van een goede aankoop!

Algemene score

9,0
Ik ben al een tijd aan een nieuwe tv toe! Hij doet het nog steeds maar als ik bij anderen kijk vind ik die beelden altijd helderder! Dus hier en daar informeren en kijken en vergelijken op internet. Nou ben ik wel iemand van de specs en helemaal voor een tv want die moet toch iets langer meegaan dan een laptop, tablet of smartphone! Na wikken en wegen en vergelijken kwam ik bij dé tv voor mij en zag ik bij Plattetv.nl er een voor een mooie prijs! Ik had al wel gezien dat deze tv bij andere zaken moeilijk of niet verkrijgbaar was, dus dan maar eerst even bellen. In eerste instantie duurde het even dat er opgenomen werd maar werd er wel via de chat gevraagd of ze iets voor mij konden doen. Ik hou wel van dat soort tooltjes, als computerfreak.
Een aardige verkoper stond mij te woord en vond ook dat ik een goede keuze had gemaakt maar…… dit toestel was bij hun ook moeilijk leverbaar. Hij had wel een andere optie iets vergelijkbaars en met nog betere specs . Tijdens het gesprek wees hij me gelijk de weg op internet waar ik dit toestel kon vinden en zag ik dat hij gelijk had alleen de prijs was wel wat duurder.
Op de site had ik een gele hyperlink gezien met de titel Maak Hier Uw Deal! Nou daar ben ik wel van! Dus ik gelijk informeren of er een deal inzat. Nee heb je toch??? En ja hoor omdat het toestel dat ik graag wilde niet leverbaar was en ook misschien niet meer geleverd zou worden. Kon ik het nieuwere model voor een kleine meerprijs krijgen!
En als een goede verkoper moet er natuurlijk gekeken worden of er nog aanverwante artikelen verkocht kunnen worden. Ik hou daar niet van maar deze verkoper had wel goede argumenten en door de korting kon ik er een extra verzekering bij sluiten. Ik zag daar ook het nut wel van in en heb ik zonder mij “bedonderd” te voelen deze erbij genomen.
Nog wat goede adviezen over het onderhoud van het apparaat en duidelijke afspraken gemaakt over levering kon ik na afloop van een welverdiende bak koffie genieten en met plezier gaan uitkijken naar mijn nieuwe tv en kan ik met de oude tv mijn dochter blij maken die heeft namelijk helemaal geen tv.
En ….was ik al met al toch nog goedkoper uit dan ik in eerste instantie gedacht had!
En dat alles door eerst even contact op te nemen met het bedrijf in plaats van een bestelling via de webwinkel te plaatsen, te betalen en af te wachten wat er komt!
Het was een vlot, leuk, goed, professioneel gesprek en ook nog met humor!
Via de mail gelijk de bevestiging van bestelling en betaling gehad en de andere dag werd ik al gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Wat liep dat allemaal op rolletjes! Geen moeilijk gedoe, alles duidelijk en overzichtelijk! Daar houd ik van!
En vandaag was het zover! De aflevering! Alles volgens afspraak, mooi optijd, in een mum uitgepakt en gemonteerd en kon ik hem zelf installeren! Alles gelukt!
Wat is het genieten van dat vlijmscherpe beeld, die mooie kleuren en de grootte van het scherm. Mijn leesbril hoeft niet meer op!
Ik helemaal tevreden over mijn nieuwe aankoop en over PlatteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Verhulst 22-01-2017 In de winkel gekocht
Breda

hoog gewaardeerde winkel: plattetv Breda

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergave winkel. We waren er nog nooit geweest maar heb er geen spijt van. Zeer goede service. We kwamen voor een tv en zijn daar op een zeer fijne, goede en prettige manier mee geholpen. Zonder dat je het gevoel heb dat ze je iets aan willen smeren, zoals bij sommige winkels. Gewoon goed advies waar je iets aan hebt en iets mee kunt. We zijn dan ook met een prachtige tv naar huis gegaan waar we geen spijt van hebben. Super bedankt.

Pluspunten

  • zeer goede service
  • mooie winkel
  • goede lokatie in Breda

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22-01-2017 In de winkel gekocht
Doesburg

Mooie deal op mooie tv met soundbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg gehad in de winkel in Doesburg. Ik had nog 2 'oude' tv's en door die in te ruilen en de tv (LG OLED55B6V) te combineren met een leuke soundbar een mooie deal kunnen maken die je nergens anders vind.
Aanrader!

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Prijs

Minpunten

  • Helaas niet binnen paar dagen geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els Bronder 22-01-2017 Via de website gekocht

Els

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor plattetv.nl gekozen omdat deze zaak goed wordt beoordeeld in reviews. De tv die ik wilde kopen was hier niet het goedkoopste. Omdat het toch een prijzig product is, vind ik goede service wel belangrijk. Na even onderhandelen, via chat, bood plattetv.nl mij ook een prima prijs. Dat charter verliep heel prettig. Ben uitstekend geholpen. Vriendelijk en geduldig.
Gisteren is de tv geleverd via post.nl. Het uitpakken en installeren vond ik echt klus maar is uiteindelijk wel gelukt. Ik heb op advies van xxx een extra garantie erbij genomen. Ik hoop deze niet nodig te hebben, maar mocht dit wel zo zijn vertrouw ik wel op een goede service.

Pluspunten

  • Duidelijke site
  • Ruime keus
  • Goede prijs
  • Veel mogelijkheden voor contact en snelle reacties

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 22-01-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van vrienden naar PlatteTV in Nijmegen geweest. Meteen vriendelijk begroet en geholpen. Veel keuze en de verkopers weten waar ze het over hebben. Persoonlijke benadering en ik kom zeker terug.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering
  • Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews