PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19827 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sally 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super deal,goede afspraken.Service is heel goed. Bezorging keurig en netjes.Dit kan niemand beter.Ga zo door.........

Service
Supertje

Assortiment
Voor ieder is er wat te vinden..

Aanbeveling
Aanbeveling voor mensen die een tv etc willen kopen.

Extra toelichting
Hier kom ik graag nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tayo 23-05-2016 In de winkel gekocht
Bezorging Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Best duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ik ben goed geholpen.

Assortiment
Erg luxe en mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChaosRay666 23-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je loopt de winkel binnen , krijgt goed advies, meestal is artikel aanwezig of wordt je een beter alternatief geboden, je betaald en gaat thuis genieten

Service
Als het gekozen artikel niet aanwezig is komen ze met goede alernatieven en kennis

Assortiment
Online groot assortiment maar je kunt beter bellen en reserveren. Site voorraad komt niet altijd overeen met werkelijke winkel voorraad.
( Als je online besteld incl. bezorging heb je daar geen last van natuurlijk )

Aanbeveling
goeie beeld en geluid winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ruben 23-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online aanbieding gekregen en kon TV twee dagen later 's avonds ophalen bij vestiging naar keuze

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deGoeij202601 23-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van buiten af slecht zichtbaar voor de tv.

Service
Er zou iets meer ruimte gecreëerd mogen worden aan de balie.

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Koeken 23-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke overzichtelijke website. handige categorisering van het assortiment.

Service
snel en adequaat geholpen.

Assortiment
Groot assortiment en duidelijk inzichtelijk wat de voorraad is bij welke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb het product gekocht in de webwinkel, de website is overzichtelijk en er is een ruime keuze van produkten uit voorraad

Service
Op vragen per email wordt snel en correct gereageerd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Super !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lokorst 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen en keurig geleverd
Goede overzichtelijke website

Service
Vriendelijke mensen en goede service
Prima geholpen via telefoon shatte

Assortiment
Als je bij jullie niet slagen slaag je nergens meer

Aanbeveling
Wat een prettige en fijne mensen werken erbij jullie top volgende aankoop gaan we zeker weer bij jullie doen top

Extra toelichting
Ga vooral zo door top personeel en zeker heel behulpzaam en weten waar ze het over hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top service 23-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime overzichtelijke ruimte. Met veel keuze aan tv's. Je kunt op je gemak even rondkijken. Tuurlijk komen ze vragen of ze je kunnen helpen maar respecteren het als je zegt dat je even rustig eerst zelf wilt kijken.

Service
Super service. De verkoper die ons geholpen heeft wist duidelijk waar hij het over had. Luisterde goed naar onze wensen en dacht met ons mee.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment aan tv's. Misschien zal een exemplaar niet in de showroom staan, maar dan is het wel te vinden in de webshop.

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over deze winkel en het personeel. De service was super.

Extra toelichting
Super geholpen in de winkel van plattetv.nl Dit is niet te vergelijken met de media markt waar het personeel de kaartjes op de tv bekijkt om uit te leggen welke functies te tv heeft. Ze konden bij plattetv.nl je alles vertellen over welke tv dan ook. Ze luisterde goed naar waar je op zoek bent en keken dan naar een passende tv. Nogmaals super geholpen en zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Zandvoort 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Weinig winkels waar je zo goed wordt geholpen, ook na de koop zijn ze nog super

Service
Perfect op tijd geleverd en heel goed advies

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Een voorbeeld voor alle winkels

Extra toelichting
Heb al vaker bij Plattetv.nl gekocht en je krijgt een heel eerlijk advies, niets is teveel en heel snel geleverd, hebben prachtige winkels en dat geeft vertrouwen voor de kopers ook zeker voor mensen die via internet kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan verdonschot 23-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed

Service
Kan niet beter

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Super mooie winkel

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Habraken 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via chat een goed advies gekregen en vriendelijk en behulpzaam

Service
snelle en correcte afhandeling bestelling

Assortiment
ruim assortiment van tv's en wat daar nog bij hoort, voor-selecties van type's om het zoeken gemakkelijker te maken.

Aanbeveling
een goed en degelijk adres om een platte tv te kopen, product kennis en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging wat fout met de betaling vanaf mobiel platform. Ben netjes gelopen en alsnog kunnen bestellen.

Service
Netjes en goed geholpen mbt betaling en kreeg ook het advies mbt nieuwere versie van mijn bestelde tv voor hetzelfde geld.

Assortiment
Ruime keuze in diverse prijssegmenten

Aanbeveling
Volgende tv haal ik hier weer. Concurrerende prijzen en super service.

Extra toelichting
Geen verdere toelichtingen. Ben zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr de Vries 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
ik heb nog nooit z'n aanbieding gehad.top bedrijf met een super service

Assortiment
alles is te vinden op gebied van elektronica

Aanbeveling
wat een mooi super bedrijf en deal is deal ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Thijssen 22-05-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In de winkel krijg je een goede indruk van de producten. Ik zelf vind het prettig om het product eerst te zien dan zomaar via Internet aan te schaffen.

Service
Nette uitleg en er wordt gekeken of de producten bij elkaar passen.

Assortiment
Gewoon voldoende.

Aanbeveling
Keuze is voldoende en je wordt goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wat wordt hiermee bedoeld 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gewoon hartstikke goed

Aanbeveling
Super zoals alles met live-chat geregeld is

Extra toelichting
Jammer dat je niet met creditcard kunt betalen, nu kan het nooit dat je voor 17.00 uur bestelt, dat je dan je bestelling de volgende dag in huis hebt. In betaalde met ING rekening en jullie hebben ok ING, dus dat moet eigenlijk meteen te zien zijn, maar jullie zeiden dat het pas de volgende dag gezien zou zijn. Daarom levering 2 dagen later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Venema 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online direct chatten met een medewerker is klasse.

Service
Goede service en uitleg bij het product wat je wil bestellen.

Aanbeveling
Ben tevreden met alles en zeker van plan voor een volgnde aankoop weer in zee te gaan met Plattetv.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Mulderij 22-05-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet bestellen.
Daarna de keuze tussen laten bezorgen of zelf ophalen in een fysieke winkel.

Service
TV die ik gezien had was niet op voorraad in de betreffende winkel. Levertijd was onduidelijk.
Kreeg voorstel om een duurder type voor dezelfde prijs te nemen.

Assortiment
Ruim assortiment.
De meeste tv's van de gangbare merken zijn te bestellen.

Aanbeveling
Goede service.
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrine 22-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is heel eenvoudig te bereiken

Service
Ik heb een zeer goede uitleg gekregen en ben zeer goed geholpen bij het maken van mijn keuze

Assortiment
Zeer groot assortiment in iedere prijsklasse

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als iemand aan mij vraagt waar hij of zij naar toe moet gaan voor een aankoop van een tv of geluidsapparatuur

Extra toelichting
Goede uitleg en hulp en vakkundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Vlotte, vriendelijke en attente communicatie

Assortiment
Oorspronkelijk bestelde TV niet meer leverbaar

Aanbeveling
Interressant aanbod voor alternatief. Stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robui 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede omschrijving product zodat je weet wat je koopt. Aanklikken en betalen maar. Prima

Service
Prima bezorging. Werd keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Mega....Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anouk 22-05-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik werd netjes geholpen in de winkel

Service
Zie vorig antwoord

Assortiment
Vrijwel alles wat iemand direct thuis nodig zou kunnen hebben qua apparatuur was aanwezig

Aanbeveling
Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutten 22-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is goed bereikbaar, ook voor het ophalen van het gekochte product. Dat je je parkeergeld terug krijg is natuurlijk een fantastische service.

Service
Door een schadegeval na 5 jaar helaas weer een nieuwe tv gekocht. Wederom bij PlatteTV gekocht, waar de service en kennis na 5 jaar nog steeds top is.

Assortiment
Voldoende keuze in de winkel, wat overzichtelijk staat gesorteerd.

Aanbeveling
Voor een goede service, advisering en een goede prijs is er maar 1 adres....... PlatteTV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorien Heemskerk 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed meegedacht, beter product gekregen dan ik aanvankelijk besteld heb. Snelle reactie en verdere afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 22-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmeen en Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat ter bezichtiging. Je kunt her en der gaan zitten om te luisteren of kijken naar het apparaat van je keuze. En je krijt er nog een kop koffie bij ook !!!

Service
Ik geef een 9 want er is altijd ruimte voor verbetering. Maar er is niets te veel. Ze zijn vriendelijk en oplossingsgericht.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze. Wat er niet is kunnen ze snel voor je bestellen. Top !!

Aanbeveling
We kijken natuurlijk naar prijs / kwaliteit. Los van alle andere positieve punten is de prijs vaak de laagste uit je omgeving. Of je nou online koopt of in de winkel.

Extra toelichting
Ik koop al jaren bij deze winkel. Meerdere TV's, audioapparatuur etc. Ik zal er ook altijd als eerste weer naar terug gaan en in mijn omgeving aanbevelen. Ga zo door !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet

Service
Bestelling telefonisch gedaan en een dag later stond alles netjes klaar

Assortiment
Alles is verkrijgbaar en zeker op de website

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ruime keus

Extra toelichting
Winkel in Breda is zeer goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 202513 21-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.

Service
Ik had een storing, zonder enige discussie werd de televisie omgeruild.
Goed geadviseerd door Casper en ook zeker door chauffeur Jesse. Ik kon sterk aan hem merken dat hij het naar zijn zin heeft.

Assortiment
Ruime keuze en goed te vergelijken.

Aanbeveling
Alles klopt van het begin tot het einde.

Extra toelichting
Ik heb 2 keer pech gehad met hetzelfde model. Ik ben toen geadviseerd voor een ander model. Dit model was duurder, maar dit is voor een groot deel door PlatteTV gecompenseerd. Ik raad de winkel aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 202512 21-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, producten makkelijk vindbaar.
Website mag iets meer up to date.

Service
Goed geholpen in Nijmegen, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Groot assortiment, voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker willen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 201826 21-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid en goede parkeergelegenheid.

Service
Goed geholpen op de chat en in de winkel door Casper.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in de winkel te vinden.

Aanbeveling
Super tevreden over hoe ik behandeld en geholpen ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van Overveld 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede hulp ook via de telefoon

Service
Netjes afgeleverd

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 202356 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik, type tv's makkelijk vindbaar.

Service
Goede en vlotte uitleg verkregen in de winkel te Breda.

Assortiment
Uitgebreide selectie aan televisies en goed tentoongesteld in de winkel.

Aanbeveling
Ik heb voor PlatteTV gekozen omdat zij nog wat extra's geven qua acties! De beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AS201940 20-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk gratis parkeren bij de winkel en voldoende personeel

Service
Prima service, deskundig advies, personeel denkt met je mee

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 20-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden (Centrum Nijmegen). Daarnaast parkeergelegenheid direct achter het pand om de aankoop in te laden.

Service
Vriendelijke medewerkers en heldere communicatie.

Assortiment
Voor ieder wat wils (zowel eigenschappen als prijsklassen)

Aanbeveling
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS202342 20-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, vrije parkeerplaatsen en voldoende pesrsoneel

Service
Wij zijn keurig geholpen, en deskundig personeel

Assortiment
Ruim voldoende voorraad in de winkel, in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, vrije parkeerplaatsen en voldoende pesrsoneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Teunisse 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten zijn ordelijk gerangschikt en kunnen worden gedemonstreerd zonder last te hebben van andere klanten.

Assortiment
Ze hebben voor mij alles staan waar ik belangstelling in heb.

Aanbeveling
Het is een prettige ontspannen sfeer met deskundige bereidwillige adviseurs met scherp concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M De Jong 20-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij kwamen aan bij PlatteTV en het eerste wat ons opvalt is dat je gratis kunt parkeren en er is genoeg parkeergelegenheid.

Service
Ik ben in de winkel super geholpen door Jimmy, Vriendelijk en deskundig advies bij aankoop van onze tv + soundbar

Assortiment
Ruime keuze in tv + audio, je kan genoeg genoeg bekijken en beluisteren

Aanbeveling
Ik zal zeker maar dan ook zeker iedereen aanbevelen om een kijkje te gaan nemen bij PlatteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vonk 20-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Vriendelijk personeel duidelijke uitleg

Aanbeveling
Alles onder een dak

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Cees 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk besteld en hulp via de chat over bepaald type

Service
Zeer snel geleverd gekregen volgende avond al kijken

Assortiment
Geen uitleg nodig lijkt me

Aanbeveling
Zo wil ieder 1 worden geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin van Overveld 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is goed en overzichtelijk. Goede zoekmachine, die je precies navigeert naar jouw ideale TV.

Service
Service is hier uitstekend!! Vakkundig personeel die je geduldig helpen. Vakmensen die meedenken in jouw wensen.

Assortiment
Assortiment is top. Alle tv's die bij mijn wensenlijst aansloot, kon ik bij plattetv bestellen. Kortom plattetv heeft zo'n beetje elke tv van groot tot klein.

Aanbeveling
Een winkel die alles heeft, waar de klant ook echt de koning is! Een website en winkels die super zijn. En niet te vergeten het vriendelijke personeel die alle tijd voor je neemt.

Extra toelichting
Dikke vette pluspunt van deze winkel is de service die je krijgt van vakmensen die weten waar ze het over hebben. Niet alleen de site van plattetv is uitstekend, ze hebben ook nog eens ruime winkels door het land waar je de tv's in het echt kunt bewonderen. Deze staan mooi gesorteerd op merk. PlatteTV bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny202005 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de winkel te Breda makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen.Aardige verkoper en goeie prijs kwaliteit verhouding bij PlatteTv.nl

Extra toelichting
Via mijn zoektocht op internet kwam ik via tweakers uit bij Plattetv.nl. Omdat de winkellocatie te Breda lekker dichtbij is ben ik hier naar toe gereden en heb mijn nieuwe tv aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc201985 19-05-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prijzen zijn goed. Snelle levering (1 dag)
Na een zoekmachine de website gevonden. De website is overzichtelijk.

Service
Doesburg als afhaalpunt gekozen. De tv bleek een oud model te zijn, hierna met een adviseur gekeken naar een andere in dezelfde prijsklasse.

Assortiment
Op de website de tv's gefilterd, hierna een tv uitgekozen maar uiteindelijk in de winkel de keuze gemaakt nav een advies van de medewerker in Doesburg.

Aanbeveling
Ik kom binnenkort een audio set kopen in filiaal Doesburg. Ben erg tevreden met de hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold Sleebos 19-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk met een goed assortiment van verschillende merken die op dit moment op de markt de boventoon voeren.

Service
Benadering van de klant is goed, je kunt rustig rondkijken, oriënteren en professioneel geholpen worden. Zeer prettig dat je na aankoop van het product nog de nodige aandacht krijgt voor eventuele ondersteuning.

Assortiment
Goed geselecteerde assortiment in verschillende merken, maten en prijzen.

Aanbeveling
De scores zijn hoog omdat ik op professionele wijze geholpen ben en uiteindelijk het product met een tevreden gevoel heb gekocht, die aan mijn product eisen en budget voldeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is overzichtelijk en ziet er netjes uit! Je kan makkelijk zoeken waardoor het zoeken naar het product wat je wil gemakkelijk wordt.

Service
Top service! Ik had eerst een korte vraag over mijn bestelling dus ik ging mijn vraag proberen te stellen voa de chat op de website. Er werd snel geantwoord en mijn vraag werd verholpen. Even later kreeg ik een mail dat er een beter/mooier product was in de aanbieding voor dezelfde prijs die ik al had betaald. Ik hou ervan als een bedrijf goed meedenkt!! Top!

Assortiment
Meer dan genoeg keus!!

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel met een 10 aan. Service is goed, je hebt je product vrij snel in huis en de keus is reus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ST 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Werkt gemakkelijk zoals het hoord

Service
Snel geleverd, alternatief product aangeboden gekregen voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Door de extra service ben ik tevreden.

Extra toelichting
Jammer dat de collega die me op een zaterdag terug zou bellen over de aanvullende service van jullie nog steeds niet gebeld heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij konden via whatsapp makkelijk en laagdrempelig contact hebben over onze nieuwe tv en sonos systeem. Kregen hierbij snel antwoord en kregen op alle vragen een goede uitleg.

Service
Wij konden onze oude tv inleveren tegen een mooie prijs die dan van onze nieuwe tv afgehaald werd. Waren hier zeer tevreden over.

Assortiment
Vele keuzes is prijzen en kwaliteit, zit voor iedereen wat bij.

Aanbeveling
Wij werden netjes en snel geholpen in de winkel. Waren zeer tevreden over de goede service en kennis van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst thuis op internet gekeken en toen in de winkel aanvullende info gevraagd

Service
Ik werd netjes te woord gestaan geholpen een goede keus te maken

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Assortiment netjes opgesteld zodat je goed de verschillen kan zien

Extra toelichting
Fijne winkel met kundig personeel waar ik zeker nog teug kom, dit was de derde tv die ik hier kocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 19-05-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is ruim opgezet. Het assortiment is goed en wordt op een goede manier geshowd,zodat een goede keus gemaakt kan worden.

Service
Jasper (vestiging Breda) heeft ons zeer goed en deskundig m.b.t. de verschillende merken en modellen geïnformeerd.

Assortiment
Assortiment is goed en wordt op een goede manier geshowd, zodat een goede keus gemaakt kan worden.

Aanbeveling
Het assortiment is goed en wordt goed geshowd. Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prettig zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige overzichtelijke site

Service
Via chat uitstekend advies en eerlijke antwoorden

Assortiment
Prima assortiment, alles wat ik zocht kan geleverd worden

Extra toelichting
Volgende aankoop doe ik weer bij platteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joni 19-05-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
ruime keuze, personeel met voldoende kennis, geen opdringerige verkooppraatjes, laag drempelige "even rondkijken" mogelijkheid.

Extra toelichting
diverse mail na aankoop met info en aanbiedingen minder gewenst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yorick 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de website is intuitief, erg makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
ik heb per mail meerdere vragen gesteld over producten en ze reageerden iedere keer zeer snel en met informatie waar ik iets mee kon.

Assortiment
bijna alle toestellen te vinden.

Aanbeveling
fijne webshop, levering was ook conform planning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews