PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20216 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5418 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

George Bakker 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Snel en goed geleverd

Assortiment
Je kijkt je ogen uit zoveel keus

Aanbeveling
Fijne en makkelijke website

Extra toelichting
Alles gaat goed en snel, en goede verzend informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van dijk 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Product was niet meer te leveren en heb een gelijkwaardig betere en duurdere aanbieding gekregen tegen dezelfde prijs. Super!

Assortiment
Had heel veel keus voor wat ik zocht (bluetooth speaker).

Aanbeveling
Werd heel vriendelijk en snel te woord gestaan met een prima vervangend aanbod. Werd ook de volgende dag al meteen geleverd.

Extra toelichting
Prima en vooral: ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tuit208720 14-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gratis parkeren, je kunt ook makkelijk uit de voeten met een rolstoel

Service
bijzonder tevreden , duidelijke en rustige uitleg

Assortiment
mooi en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne Willemse 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, komt goed afspraken na wat bezorgen betreft.

Service
Mijn zoon wilde een box bestellen die er niet meer was en hij mocht voor hetzelfde geld een duurdere.

Assortiment
Alles wat onze zoon wilde zien om te vergelijken was aanwezig.

Aanbeveling
Denken mee met de klant en komen netjes op tijd bezorgen.

Extra toelichting
Ik zou het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nellestijn208709 14-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toegankelijk

Service
Super uitleg

Assortiment
voldoende keus

Extra toelichting
prettig open en eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra C 14-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt veel keus. Alles staat overzichtelijk.

Service
Ik ben heel goed geholpen. Duidelijke uitleg. Zeer vriendelijk.

Assortiment
Veel keus. Alles duidelijk en heel overzichtelijk.

Aanbeveling
Zeer goede service. Zeer vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je. En goede en duidelijke uitleg/informatie.

Extra toelichting
Ik vind het een goede winkel. Heb heel veel plezier van mijn nieuwe tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ree 14-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Personeel is makkelijk te bereiken, per telefoon, via chat en mail en ook in de winkel zelf

Service
Je wordt netjes en correct behandeld, ook kijkt men naar de beste opties voor de klant.

Assortiment
De keus is ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

208028 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen wat je ook vraagt

Service
Snelheid makkelijk via de chat en telefoon winkel Utrecht was top! Aflevering was super kreeg tips en werd meegedacht

Assortiment
Echt genoeg !

Aanbeveling
Om bovenstaande punten. Zo wil je als consument geholpen worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schmit 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele overzichtelijke website met genoeg keuze mogelijkheden.

Service
Zeer snelle reacties op je vragen per mail. Vaak dezelfde minuut nog.

Assortiment
Keuze genoeg in elektronica.

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke winkel met genoeg Tv's etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. 13-07-2016 In de winkel gekocht
Platte TV Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker dichtbij en groot assortiment artikelen.
Persoonlijk contact met adviseur...... snel een keuze kunnen maken.

Service
Goed advies gekregen aanschaf TV.
Iets snellere aflevering verwacht (na 1 week)

Assortiment
Ruime keuzes.
Een aantrekkelijke prijs kunnen overeenkomen.

Aanbeveling
Alles ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Extra toelichting
Kan deze webshop/winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

207920 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon goed zaken doen, lekker onderhandelen

Service
Bezorger nam goed de tijd en hing het netjes o

Assortiment
Gewoon oed wist wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Vanwege het goeie meedenken en gewoon de goeie service. Nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edgar 208580 13-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg overzichtelijk en het parkeren is uiteraard makkelijk.

Service
Fijn en vriendelijk personeel.

Assortiment
Je kunt alles kopen. Alle mogelijkheden zijn aanwezig

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Goede inruil service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering en volgens afspraak

Service
gemaakte afspraken worden nagekomen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Snel emailcontact en afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evelyn 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige chat functie

Service
goed eind aanbod

Assortiment
gekozen toestel was niet leverbaar

Extra toelichting
in eerste instantie dreigde de aankoop mis te gaan door twee aanbiedingen die niet konden worden waargemaakt.Uiteindelijk is er een goed aanbod gedaan waardoor wij toch de aankoop gedaan hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via mail is perfect.

Service
Goed advies. Levering was precies op tijd.

Assortiment
Alle bekende merken zijn er.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niermala Kanhai 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel en snel. En dmv een emailtje bevestigen. Handig en niet te langdradig.

Service
ook toen mijn eerste bestelling niet geleverd kon worden, was de service echt perfect! Jullie zijn zo aardig en alles is op tijd en netjes afgehandeld.

Assortiment
Veel soorten! Ik kon nauwelijks kiezen. Ook toen ik een andere tv wilde en het uiteindelijk niet kon, stond er meteen een andere (een hele goede) tv klaar!

Aanbeveling
De service is geweldig. De mensen die ik heb gesproken waren heel aardig. En de prijzen zijn niet te gek.

Extra toelichting
Dit is een hele goede winkel en ben blij met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maik 208185 12-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en snel. Ik vond het makkelijk zoeken.

Service
Goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel te Breda.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze. Overzichtelijk ingedeeld .

Aanbeveling
Heb ik vorige week zelfs al gedaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc208471 12-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk alles te vinden

Service
uitstekende uitleg

Assortiment
genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke website

Service
Extra toegave bij niet de volgende dag kunnen bezorgen

Assortiment
De keuze is reuze. We wisten vooraf wel wat we wilden kopen.

Aanbeveling
Goede service, top bereikbaar en goede respons op vragen.

Extra toelichting
Heel makkelijk te bestellen en de keuze is reuze. Volgende dag bezorgen ging niet op vanwege drukte maar gecompenseerd met een toegave in de vorm van een flat screen reinigingsmiddel. Super tof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romeo 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website goed en logisch ingedeeld. Bestellen is een kwestie van een paar muisklikken

Service
In eerste instantie was iets niet helemaal goed doorgekomen, dit is naar tevredenheid opgelost. Vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad.

Assortiment
Vrijwel alles wat je mag verwachten van een goede (tv) webshop is hier terug te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel en goede service, er wordt actief meegedacht. Kortom alle reden om vrienden en kennissen deze winkel aan te raden.

Extra toelichting
Aanvullende garantie sluit naadloos aan bij het creëren van een goed gevoel als er ooit een defect optreed bij deze tv.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lin 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Alles is online goed te vinden zelfs met de laagste prijs! Ik kreeg een mail of ik een ander product wou en ben hierbij goed geholpen met de webcare. Deze was gelukkig niet zo zakelijk zoals je bij veel bedrijven ziet. Het enige kleine nadeel was dat me tv niet meedeed aan de cashback maar je kunt natuurlijk niet álles hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herm 208174 12-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar

Service
goede prijs voor goede tv , gaan mee met de concurrentie

Assortiment
prima

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Smeets 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, makkelijk zoeken, wel een beetje traag t.o.v. andere sites

Service
Live chat werkt perfect, gelijk antwoord en snel geholpen.

Assortiment
Kon alles vinden dat ik zocht.

Aanbeveling
Kreeg na mijn bestelling een mail met een voorstel om een betere, duurdere, tv te leveren tegen de prijs van de bestelde tv. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
nvt de TV werkt perfect

Assortiment
zowel nieuwe als oudere modellen gunstig geprijsd

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poy208154 11-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd goed bereikbaar

Service
we kwamen in de winkel werden meteen goed geholpen, tv op voorraad en scherpe prijs

Assortiment
ruim

Aanbeveling
alles hier gekocht en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoF 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volop keuze waarbij alle merken en modellen te zien zijn in de showroom

Service
Direct geholpen met het maken van een keuze. Ook direct werd er aangeboden om de tv te tillen naar de auto!

Assortiment
Merken en types. Alles is er te zien en te bekijken

Aanbeveling
Aardige verkoper die ook eerlijk was qua kabel keuze die goedkoper uitviel dan mijn keuze

Extra toelichting
Gratis parkeren. Volop keuze en goede inruil prijzen. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Goed advies en uitleg. Tv werd netjes in de auto gezet. Thuis toch nog wat vragen, gebeld en werd ook toen goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Dijk 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
goed

Assortiment
voldoende, enige minpunt is dat er in vergelijking als op de website de voorraad niet klopt, moest helaas voor een alternatief kiezen.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Harrie 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had dus oke

Aanbeveling
Gewoon simpel bestellen en de volgende dag alles keurig thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerry 11-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima intersite

Service
Zelfs als je er met internet niet uitkomt is er een erg klantvriendelijke en ddeskundige medewerker die je telefonisch de nodige informatie geeft.

Assortiment
Paltte TV heeft een zeer ruime keus, voor elk wat wils

Aanbeveling
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik was op zoek naar een bepaald model tv en deze kwam via het zoek gedeelte direct naar voren. Vaak kom je op een algemene pagina terecht bij andere websites.

Service
Er gold op de toch al laagste prijs ook nog eens een cashback actie. binnen een dag werd ik eraan herinnerd deze in te vullen en een dag erna stond het bedrag al op mijn rekening!

Assortiment
Zeer uitgebreide en overzichtelijk aanbod.

Aanbeveling
Erg soepel verlopen aankoop en ook de service erna was top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeryanmi 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk en prettig van opzet

Service
Diversen malen wilde ik uitleg, geen probleem via de chat fantastisch steeds geholpen

Assortiment
Je hoeft niet naar een andere website er is echt alles verkrijgbaar

Aanbeveling
Duidelijkheid voert de boventoon je hoeft niet te twijfelen alles wat er relevant is voor je kan je makkelijk vinden en is ook overzichtelijk gerangschikt.

Extra toelichting
Zit je met een vraag o.i.d. log in een ga aan de slag met de chat met medewerkers met verstand van zaken niets is hen te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrtenSam 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden, assortiment ruim opgezet.

Service
Vanwege personeelstekort (ziekmelding) moesten we lang wachten voordat we werden geholpen. Maar de service is top. Er wordt naar je geluisterd, met je meegedacht en de service gaat door tot aan de auto. Service blijft totdat je echt tevreden en volledig geïnformeerd de winkel verlaat.

Assortiment
Veel verschillende merken, en ruim opgezet in de winkel.

Aanbeveling
nogmaals, super service, adviezen en zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Meer parkeerplaatsen zou wel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin de Kaste 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan rustig vanuit je luie stoel de site bekijken en doorzoeken en daarbij ook nog eens goede adviezen krijgen over de producten die je zou willen en aan het vergelijken bent. nogmaals bedankt voor de goede hulp mijn vader is er erg blij mee.

Service
goede service gehad en snelle levering

Assortiment
kan altijd beter maar al een zeer ruime keuze

Aanbeveling
blijf deze lijn volgen en het wordt vanzelf een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van den Hout 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel geleverd.

Service
Top

Assortiment
Voldoende keus en goede prijzen

Aanbeveling
Super winkel!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima

Service
vriendelijk , deskundig en behulpzaam

Assortiment
precies wat ik zocht

Aanbeveling
Alles klopt ook de service is van een absoluut hoog niveau

Extra toelichting
Rustige, overzichtelijke, ruime winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 11-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een specifieke TV en locatie Utrecht had er eentje staan voor op zich een leuke prijs maar de concurrent had hem ook staan en had een actielopen met geld terug o.i.d. Ik had gebeld met Utrecht. Konden niet helemaal meegaan maar toch nog wat van de prijs afgedaan.

Service
Er stond er nog eentje in de winkel die eigenlijk voor een klant was maar aangezien dat er nog eentje in het grote(?) magazijn stond kon ik hem toch mee nemen.
Verder ook een leuke aanbieding gedaan voor de verlening van de gratie

Assortiment
Volgens mij helemaal compleet.....

Aanbeveling
zie boven....

Extra toelichting
Kreeg sterk indruk dat de medewerkers weten waarover ze praten en niet zoals bij de concurrent waarbij men doet alsof.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 11-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voorraad indicatie was niet betrouwbaar om keuzes op snelle levering te kunnen maken, bleek achteraf. Verder keuzes genoeg voor wat je zoekt.

Service
Ondanks het type tv toch niet leverbaar bleek te zijn, is mij in de winkel Utrecht een andere aangeboden voor dezelfde prijs, terwijl deze duurder was. Prijsklasse 150-200 Euro voor een 24" met dvd

Aanbeveling
De service is wat telt bij een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Breeman 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Heel goed geholpen bij het zoeken naar een alternatief..echt super!!

Extra toelichting
Goede service! Alleen deze vragen lijst even een beetje aanpassen voor mobiele gebruikers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Hilckmann 11-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

8,0

Gemak
duurdr even voor ik geholpen werd. Ik was de enige klant in de winkel.

Extra toelichting
Het personeel vooral de "ouderen"zouden wat vriendelijker kunnen zijn.Zijn technisch 100% maar iets vriendelijker naar de klant toe zou ik wel op prijs stellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Groffen 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar. Parkeergelegenheid.
Alles overzichtelijk opgesteld.

Service
Goede en deskundige informatie van de medewerker.
Snelle thuisbezorging.

Assortiment
Tv's netjes gesorteerd. Geen overweldigend aanbod, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Goede service. Redelijke prijzen.

Extra toelichting
Ben uitermate tevreden over de manier hoe ik ben geholpen in het maken van mijn keuze en de manier waarop ik behandeld ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 11-07-2016 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, duidelijke indeling winkel

Service
goed en deskundig geholpen met de keuze maken.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vanwege ruime keuze en goede service beveel ik deze winkel zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hj de jong 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hallo, zowel op de chat als per telefoon uitstekende service .oa aanbieding van opendoos modellen .klasse .

Service
zie hierboven

Assortiment
zie hierboven

Extra toelichting
zeer goede contacten ,en uitleg van modellen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 11-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vanwege webshop icm winkel.

Service
Goed geholpen in de winkel. Bestelling gaf vertraging, omdat product niet direct leverbaar was. Na bellen en chatten snel geholpen.

Assortiment
Voldoende te krijgen op electronica gebied.

Extra toelichting
Ik had wel de indruk dat als het product niet direct leverbaar is, de bestelling uit het reguliere system gaat en daarmee het onduidelijker wordt. Ook de indruk dat de verschillende winkels niet volledig central worden aangestuurd. Uiteindelijk product vanuit Arnhem gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Carlos 11-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan zowel online als in de winkel goed rondkijken en je krijgt goede advies.

Service
De verkoper doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Assortiment
ruime assortiment van de beste merken.

Aanbeveling
opsomming van de hierboven gemelde meningen.

Extra toelichting
Sommige verkopers zijn af en toe iets te dwingerig; ben ik geneigd te gaan denken dat ze per se een bepaalde merk willen verkopen... Ik ging naar de winkel voor een home cinema set van Harman Kardon of ONKYO, daarover wilde ik wel advies; ik had mijn beslissing genomen over welke TV ik wilde (nl. een LG van 65 inch) maar toen ik dat tegen de verkoper vertelde, was hij behoorlijk negatief over het model die ik wilde en suggereerde een andere, kleinere maar wel duurdere model van samsung. Uiteindelijk, omdat het zo lang duurde, besloot mijn vrouw om het toch te doen, maar erg tevreden over hoe het ging ben in niet echt...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site van PlatteTv.nl is zeer informatief en overzichtelijk. Ook de online chat werkt heel goed en snel.

Service
Via de online chat veel informatie gekregen over de aanschaf van een nieuwe televisie. Tevens een heel mooi aanbod op de toch al scherpste prijs op het internet.
Toen er mede doordat ik niet op de afgesproken dag thuis kon zijn, en er dus niet geleverd kon worden kreeg ik het aanbod om de televisie af te halen op een door mij te bepalen dag en tijdstip met vergoeding van de benzine kosten.

Assortiment
Indrukwekkende showroom van PlatteTv.nl in Breda alle merken zijn er vertegenwoordigd en smaakvol ingericht.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. En waardoor het voor mij heel makkelijk werd gemaakt om een passende keuze te maken. En dit zowel online en in de winkel, snel en duidelijk.
je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over je bestelling en/of andere lopende zaken.

Extra toelichting
Ik zal zeker in de toekomst nog een aankoop doen bij deze webshop. Zo wil een klant graag geholpen/benaderd worden. Een voorbeeld voor veel andere shops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AL 10-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Tamelijk eenvoudig zoeken

Service
Winkelmodel voor onder besteld en order bevestigd. Dag later kreeg ik melding dat het niet kon, maar nog gewoon bestelbaar als zelfde winkelmodel met voorraadaanduiding voldoende op de site. Beetje rare nasmaak van gehad.
Wel een tegenvoorstel voor een nieuw type ipv winkelmodel, maar nu wel duurder uit.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Al met al een 8-, maar dat kan ik niet aangeven.
Levering zeer snel, alleen zonder tijdig te zijn geïnformeerd (2 uren voor de tijd...) .
Zou er wel weer een bestelling durven doen. Een tweede maal zal vast niet weer zo zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

guus 09-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
had op donderdag morgen een tv bestelt die volgens de info op voorraad was bleek niet zo te zijn kreeg en aan bood voor en andere tv moest een beetje bij betalen heb gebeld of dat de tv wel snel geleverd kon worden geen probleem zijde ze zaterdag in huis vrijdag zag ik dat hij nog niet was op gestuurt gebeld ze gingen kijken of dat de betaling binnen was dat was zo ze zouden hem gelijk op sturen maar ja zit nog te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 11-07-2016

Beste Guus,

We hebben naar aanleiding van uw review even uitgezocht wat er fout is gegaan bij uw bestelling, die had u namelijk allang in huis moeten hebben.

Door een internetstoring afgelopen vrijdag in ons logistieke centrum is de aanmelding voor verzending niet helemaal goed gegaan, onze welgemeende excuses hiervoor.

We hebben u zojuist ook even proberen te bellen om dit toe te lichten, u was echter niet in de gelegenheid ons telefoontje te beantwoorden.

We gaan de zending morgen opnieuw aanmelden waarna u nieuwe details omtrent levering krijgt.

Wij wensen u alvast veel plezier van de mooie aankoop!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Tom 208241 09-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon goed, duidelijk!

Service
In korte tijd 2 keer geweest, beide keren goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment op de website is erg ruim, wat ik goed vind in de winkel te Breda is de overzichtelijkheid. Er staat niet te veel.

Aanbeveling
De winkel vind ik heel overzichtelijk, niet teveel keuzes in de winkel maar wel de goede keuzes. Perfecte parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast een goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamijo 09-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Open winkel, goed te bereiken

Service
Vriendelijk personeel; denkt goed mee.

Assortiment
Ruime keuze, goed verschillende merken te vergelijken

Aanbeveling
Personeel neemt de tijd voor klanten

Extra toelichting
Kregen koffie toen we even moesten wachten. Helaas waren de theezakjes op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews