PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19810 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5354 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R van de Kerkhof 26-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er was een comfortabele bank aanwezig waar je rustig met de verkoper kon overleggen.

Service
Ik werd direct te woord gestaan en er is mij goede uitleg gegeven over de TV die ik wilde aanschaffen onder het genot van een kopje koffie.
De monteur die de TV kwam installeren was geweldig.
Hij heeft verstand van zaken en heeft mij alles goed uitgelegd in begrijpbare taal. Geen moeite was de man te veel. De muurbeugel is keurig gemonteerd en er werd netjes en voorzichtig omgegaan met de door mij aangekochte artikelen TV en soundbar.

Assortiment
Heb ik verder niet zozeer bekeken omdat ik puur voor de Oled ging en daarvan waren diverse typen aanwezig

Extra toelichting
De monteur die de TV kwam installeren was geweldig en krijgt een dikke 10. Hij heeft verstand van zaken en heeft mij alles goed uitgelegd in voor mij begrijpbare taal. Geen moeite was de man te veel. De muurbeugel is keurig gemonteerd en er werd netjes en voorzichtig omgegaan met de door mij aangekochte artikelen TV met soundbar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is ruim opgezet, alles staat zeer duidelijk en goed geordend zodat het voor het winkelend publiek gemakkelijk herkenbaar is.

Service
Voordat ik in de winkel zelf bent geweest heb ik een aantal keren telefonische contact gehad, daar viel het me gelijk op dat de mensen wisten waarover ze het hadden, heel belangrijk: luisteren, en dat ze mee denken, dat is iets wat je NIET van de meeste winkels kan zeggen.

Assortiment
In mijn geval was ik daar voor een TV maar ze hebben meer, veel meer.
Alles zeer ruim per merk opgesteld, zo behoort een winkel er gewoonweg uit te zien, klasse.

Aanbeveling
Ik kan niets anders dan een 10 toe kennen, zoals al toe heb gelicht hebben die gasten het perfect voor elkaar.
Werkelijk een voorbeeld voor andere.

Extra toelichting
De telefonische service en ook in de winkel vond ik subliem, zo netjes als je wordt behandeld, zo goed als er mee wordt gedacht is echt bijzonder. Ook de behulpzaamheid in de winkel tot het helpen met spullen uit de auto halen, petje af voor deze mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de site

Service
Makkelijk en snel contact via chatmogelijkheid op de site.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, lage prijzen.

Extra toelichting
Snelle levering, makkelijk contact via chatservice op de site, uitgebreid aanbod, laagste prijs voor het product dat wij kochten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op meerdere manieren te bereiken. Email, chat telefoon op winkel.

Service
Duidelijke hulp en uitleg. Ook via chat. Bezorgen was ook zoals afgesproken.

Assortiment
Alles op voorraad wat nodig is en wordt duidelijk aangegeven in de web winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke communicaite met alle verkopers ook in het weekend

Service
snel antwoord van de medewerkers. Zelfs toen ik 3 maal mijn reeds bestelde aankoop wilde wijzigingen

Aanbeveling
Ik zou deze shop aanraden bij mijn vrienden in kennissen

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy Hol 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon gemakkelijk de televisie vinden die ik zocht, en was ook nog eens gemakkelijk het goedkoopst ;)

Service
Er ging iets niet helemaal goed met de Ideal betaling, het geld was van mijn rekening geschreven maar kwam niet binnen bij plattetv.nl, na 1 telefoontje was dit snel opgelost en de volgende dag had ik de TV binnen.

Assortiment
Ruim assortiment, wat kan ik er nog meer over zeggen;)

Aanbeveling
Goede service, ruim assortiment, levert snel en geen bezorgkosten. Ik raad deze winkel aan iedereen aan;)

Extra toelichting
Keep up the good work.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hb 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitstekende chat-functie

Service
vrij lange wachttijd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Ook NA een koop wil de klant "gehoord" worden

Extra toelichting
kosten buiten extra betaalde servicepakket A-Z zijn nog best hoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eisema 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk toegankelijk en overzichtelijk assortiment

Service
geweldig hoe ze om zijn gegaan met mijn vraag naar een mooie UHD LED tv! Hulde

Assortiment
ruim voldoende keus!

Aanbeveling
service en snelheid zijn top!

Extra toelichting
aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede service, alleen toen het op afleveren aankwam was er wat onduidelijke communicatie

Service
Keurige service, houden zich aan afspreken

Assortiment
Ze hebben alles op TV gebied

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Super geholpen! Was op zoek naar een nieuwe TV en had er inmiddels al 1 op het oog. Na een chat gesprek, was het voor mij duidelijk dat ik beter een andere tv kon nemen. Na alle voors en tegens op een rij gezet te hebben, nog wat aanvullende adviezen gekregen en besteld. Na 2 dagen toch weer een twijfel en gechat met een andere medewerker. Deze heeft me totaal gerust gesteld en zelfs nog een kabel gratis omgeruild voor een langer type. Erg tevreden!
Kijk nu al 2 weken naar een super strak beeld en heb een zeer tevreden gevoel! Geen spijt!

Aanbeveling
Geweldige service en deskundig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

206348HV 25-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzihtelijke website, en erg mooie zaak

Service
GOed geholpen, wist al wel waar ik voor kwam. 55b6 maar kreeg een mooie aanbieding voor een 55e6

Assortiment
Ziet er allemaal erg goed uit, Maar wel ongelofelijk warm in de zaak

Aanbeveling
Ga zeker om mij heen over jullie vertellen

Extra toelichting
Erg mooie zaak! zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spikeymikey 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Naar aanleiding van meermaals telefonisch contact moeten opnemen omtrent een paar foutjes in een order wijziging en het retourneren van het teveel betaalde door aanpassing van het aankoopbedrag kom ik tot het cijfer 8.
Dit had anders zeker het cijfer 9 geweest helaas.
Al met al is alles goed opgelost en ben ik een zeer tevreden klant.

Service
Naar aanleiding van het bovengenoemde kom ik toch tot het cijfer 9 vanwege klantvriendelijkheid en het oplossen van de "probleempjes" omtrent de bestelling.

Assortiment
Ik heb natuurlijk eens goed jullie website door gespit en de keuze is reuze vandaar cijfer 9.

Aanbeveling
Groot assortiment,scherpe prijzen,klantvriendelijk,goede service en een goede"snelle" levering.
Ik kan jullie anderen zeker aanraden en zal zeker vaker bij jullie bestellen in de toekomst.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 25-06-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
Veel contact gehad via mail. Vriendelijk en altijd snel antwoord.

Assortiment
Zeer breed assortiment. Varriërend genoeg en door opbouw site makkelijk te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rooij 205619 25-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect geregeld, zowel op de website als in de winkel.

Service
Er wordt snel gereageerd op vragen, op de website komt al snel een pop-up voor de livechat tevoorschijn.

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Heel netjes geholpen, daarom zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

205498 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te bereiken, makkelijk via de livechat

Service
Prima, installatie ging perfect

Assortiment
Hebben Genoeg!

Aanbeveling
ALlemaal gewoon goed geregeld!

Extra toelichting
Ze zijn de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffrey206507 25-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed en makkelijke chat functie

Service
prima prijs voor topmodel tv

Assortiment
erg breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters206496 25-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

7,0

Gemak
De site werkt goed. ben eerst gaan zoeken via kieskeurig en zo weer opnieuw bij plattetv.nl uitgekomen. Qua prijs toch weer bij de winkel uitgekomen omdat ze altijd lage prijzen hebben en ook nog mijn huidige tv kon inruilen

Service
Ben goed geholpen in de winkel. de adviseur was lekker direct dat vind ik prettig.

Assortiment
Assortiment is prima. alleen jammer dat er geen 3d brillen aanwezig waren.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden dit heb ik zelfs al gedaan.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl al 5 jaar in Nijmegen. eerder een televisie bij de winkel gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website overzichtelijk met goede info

Service
Via mail snel en goed geholpen. Ook in winkel tijden ophalen goed geholpen

Assortiment
Veel TV te koop en ook veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

205564 van M 25-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst via de chat goed geholpen. Inruil mogelijk. Toestel kunnen afhalen in winkel Utrecht en meteen daar mijn inruil kunnen inleveren.

Service
Netjes via de chat en in de winkel door de verkoper te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment is prima zowel online als in de winkel. Alleen de indicatie van voorraad mogen ze wel up-to-date houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfried 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website. Snel en eenvoudig om via livechat duidelijkheid te krijgen.

Service
Erg goed geholpen via livechat. Snel en duidelijk. Klantgericht.

Assortiment
Ruim aanbod, maar ook gerichte selectie.

Aanbeveling
Alles verliep erg vlot van aankoop tot levering. Een probleempje werd snel en commercieel opgelost zonder rompslomp. De leverancier stelde zich ook flexibel op.

Extra toelichting
Volhouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, bestelproces is eenvoudig.

Service
TV gepreorderd bij PlatteTV.nl. Reageren pro-actief met een verscherpt aanbod (waar je geen nee tegen kan zeggen). In het vervolgtraject gaat de communicatie erg vriendelijk via zowel e-mail als chat. Hier kunnen veel concurrenten een voorbeeld aan nemen. Complimenten aan de klantenservice medewerkers!

Assortiment
Ruim assortiment van alle grote merken. Was zelf op zoek naar een nieuw model TV van Samsung. Voor beschikbaarheid was het al mogelijk om dit model te reserveren.

Aanbeveling
De combinatie van een ruim assortiment, een overzichtelijke website en prettig contact met de klantenservice, maken PlatteTV.nl een zeer goede webshop die ik van harte kan aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Stuurman 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is te vinden op de website.

Service
Zeer goede service , bij vragen met problemen staan ze je altijd netjes te woord en ze nemen uitgebreid de tijd voor je.

Assortiment
Zeer veel assortiment en alles op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan u deze winkel van harte aanbevelen.
Zeer goede winkel , in 1 woord perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Hubert 25-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt op je gemak verschillende soorten TV's bekijken en een goede keuze maken.

Service
Ik wist al veel van de TV en de medewerker paste zich aan.

Assortiment
Goede mix van merken en afmetingen. Je kunt hierdoor goed vergelijken.

Aanbeveling
Mooie winkel, handig ingericht en vakkundig personeel dat meedenkt en de prijs aanpast als het elders goedkoper is. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john pronk 25-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, scherpe prijzen, goede service.

Service
Goede uitleg producten.

Assortiment
Veel aanbod van verschillende merken.

Aanbeveling
Mooie winkel met veel aanbod en goed gespecialiseerd personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, direct contact via chat, ruime openingstijden

Service
Snel en vriendelijk. Goede uitleg en vakkennis

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede service, klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Albers 25-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op één onbeantwoord telefoontje na (vestiging Nijmegen) prima service en plezierige oplossingsgerichte contacten. Ik heb iets langer moeten wachten op de nieuwe TV dan aangegeven, maar uiteindelijk prima afgelopen.
Tot slot uitstekend geholpen door Marco (vestiging Utrecht). Marco is een perfecte verkoper die je blij maakt. Hij kon mij een nieuwe TV uit de vrije voorraad leveren. Ik was zo blij dat ik voor het hele team in Utrecht iets lekkers voor bij de koffie gehaald heb.

Assortiment
Volgens mij kan PlatteTV alle merken en modellen leveren.

Aanbeveling
Ik heb er een prima spiksplinternieuwe SAMSUNG TV gekocht met een cashback actie tegen een prijs waar anderen niet aan kunnen tippen. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauw 25-06-2016 In de winkel gekocht
Bezorging Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was duidelijker dan de toelichtingen in de winkel. maar dat kwam ook wel omdat we precies wisten wat we zochten.

Service
Professionele montage door een echte ambassadeur!! N.B Jammer dat je niet met de pin kunt betalen bij aflevering.

Assortiment
Lijkt me wel, maar wij hebben niets anders bekeken ( wisten eigenlijk al wat we wouden hebben )

Extra toelichting
Duidelijk, helder en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Schaap 24-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ging langs de winkel in Nijmegen en werdt deskundig geholpen en kreeg een scherp prijsaanbod

Service
TV werd thuis op de afgesproken tijd afgeleverd en opgehangen

Assortiment
Veel voorraad en keuze. Voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky jansens 24-06-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goed advies bij de keuze van mijn tv. En prijs kwaliteit keurig

Service
Service is heel goed. Mijn tv was niet goed. Werd keurig opgelost door een leen tv en binnen een week had ik mijn nieuwe tv

Assortiment
Ruim arsortiment maar eerst een goede vraag analyse wat ik te bestede had en wat ik graag wil. En eerlijk advies over 3d dat het in mijn geval geen zin was

Aanbeveling
Goede bediening staan je netjes te woord

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J ruiter 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis online kijken wat je wilt kopen en een duidelijke website

Service
Als er iets is wordt het direct en keurig opgelost

Assortiment
Een ruim aanbod wat tevens via een leuk filmpje goed wordt weergegeven wat je koopt en wat een mogelijkheden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
op website alles makkelijk te vinden

Assortiment
ruime keuze, in mijn geval tv muurbeugels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Snoek 206362 24-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site en mooie showroom. En gratis parkeren

Service
Deskundig, vriendelijk, geduldig en klantgericht

Assortiment
Door de opstelling in de winkel. krijg je een thuisgevoel, waardoor je kunt beoordelen wat je wilt hebben

Aanbeveling
zie boven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijssen206366 24-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkt fijn is overzichtelijk en makkelijk te filteren. Ook super dat er nog een goede tv winkel in het centrum van Nijmegen zit.

Service
Goed geholpen in de winkel. we kregen goede info. we hadden geen vragen dus alles was beantwoord. Al eerder in de winkel geweest goed geholpen. Dat heeft er voor gezorgd dat ik terug ben gekomen naar de winkel om een aankoop te doen. Tevens hanteren ze ook mooie lage prijzen.

Assortiment
Assortiment is erg ruim. voldoende keuze.

Aanbeveling
De winkel is ons aangeraden door mijn broer. mijn ouders hebben ook bij plattetv.nl gekocht, in de toekomst zullen wij plattetv.nl ook zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Wij kennen plattetv.nl via vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arm916 24-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het was niet afgesproken bij de aankoop maar de bezorger bood aan om de televisie te installeren

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende maar des ondanks een tv genomen die nog niet te leveren was en dat was voor de verkoper geen enkel probleem om deze te bestellen terwijl er voldoende aanbod van andere soortgelijke tv's in de winkel waren

Aanbeveling
Wij kopen onze apperatuur al ruim 40 jaar in deze winkel. Service is goed, deskundig personeel prettige omgeving om hier je aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
otelefonisch en emailcontact prima

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
eenvoudig snel accuraat geen poespas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon he gemak dat ik via de livechat mij bestelling kan doen

Service
zeer goed service

Assortiment
keus er er vol op

Aanbeveling
mooi winkelen voor alles wat

Extra toelichting
via de livechat goen en kunnig behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley van Toledo 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk geregeld via De chat. Na 2 maal een kapotte levering van coolblue weinig vetrouwen meer in bezorgen. Bij jullie was het echter super geregeld top service.

Service
Ik werd vakkundig geholpen en alle vragen werden helder en duidelijk uitgelegd.

Assortiment
Veel nieuwe modellen. En er word geholpen om je het beste model binnen je budget te kiezen.

Aanbeveling
Zoals ik al heb aangegeven, slechte ervaringen met andere bedrijven gehad maar jullie hebben laten zien dat het kan zoals het hoort. ik kwam met de vraag, hoe jullie werkten met verzenden na tweemaal een kapotte tv te krijgen van coolblue. Dit werd netjes opgepakt en er werd ook nog is een mooie prijs gemaakt ook super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder handbereik, goede zoekfunctie, dus enorm makkelijk keuze bepalen.

Service
Je besteld een toestel en je krijgt binnen een paar minuten een aanbod voor een toestel met nog betere eigenschappen voor dezelfde prijs. Dit maak je nergens mee.

Assortiment
Riant....

Aanbeveling
Alles in aankooptraject klopt, dus maximale score.

Extra toelichting
Nazorg is niet te beoordelen op dit moment, maar voortraject wekt vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

205408 bor 24-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reacties over de livechat, direct goed voorstel

Service
Goed geïnformeerd op locatie Utrecht. Krijgen netjes een mailtje wanneer ze langs komen om alles te installeren. Geen achteraf gedoe

Assortiment
Ruimschoots, maar wist wat ik wilde hebbben

Aanbeveling
Ruim aanbod en deskundig advies, werd ruimschoots tijd voor ons genomen erg fijn! Kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MT 24-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar

Service
Uitstekende Service en Advies ontvangen

Assortiment
Groot Assortiment

Extra toelichting
Uitstekende Service en Advies ontvangen van het personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan206288 24-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gratis parkeren achter de winkel

Service
prima advies, goede prijs , tv op voorraad

Assortiment
prachtig mooi assortiment , mooie keuze mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukie 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je wordt makkelijk met raad en daad bijgestaan door de medewerkers

Service
Er wordt naar een oplossing gezocht bij een specifieke vraag.

Assortiment
De meeste tv's bevinden zich in het assortiment

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn tv maar mijn eerste bestelling bleek niet voorradig te zijn terwijl de tv nog altijd vermeld staat als zijnde voorradig ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim parkeergelegenheid, winkel goed bereikbaar

Service
behulpzame medewerkers (t/m inladen in auto)

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede service in combinatie met gunstige prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VH Hoang 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede logische indeling, snel je product te vinden.

Service
Snelle adequate en eerlijke antwoorden bij livechat, beleefd en netjes te woord gestaan.
Snelle en correcte levering, dus niet het verkeerde product of model etc. Vele keuzes uit betaalmogelijkheden.

Assortiment
Ik kan momenteel niks bedenken dat ik nog mis, naar mijn mening volledig en ruime aanbod.

Aanbeveling
Er wordt niet moeilijk gedaan wat betreft korting geven op producten, in ieder geval krijgt men eerlijke antwoorden. Goede services (livechat en snelle leveringen van goederen) 100% Pixel garantie mogelijk tegen een kleine meerprijs. Vele keuzes uit betaalmogelijkheden.

Extra toelichting
Misschien naast livechat ook nog een "bel-me-terug" mogelijkheid?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EF Jansen 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanaf het bestellen t/m het installeren spreekt het allemaal voor zich en kost het in zijn geheel geen extra moeite of inspanning.

Service
Tot nu toe is de service goed, zoals verwacht. Ik hoop, indien ik op een aangekocht artikel een beroep doe op de service, indien nodig, de goede service blijft.

Assortiment
Keuze is ruim voldoende

Extra toelichting
Indien het ter sprake komt, zal ik Plattetv.nl, aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van diepen 24-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te benaderen zowel via internet als in de zaak

Service
wordt goed geholpen in de winkel door mensen met verstand van zaken. na aankoop op een zondag bleek er een verkeerde ophangbeugel te zijn geleverd deze is na een telefoontje nog dezelfde zondag thuis omgewisseld

Assortiment
groot assortiment en voor elk budget is er iets te vinden

Aanbeveling
vriendelijk en bekwaam personeel welke mi ook service gericht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

206319CP 24-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Is allemaal soepel verlopen. kom zelf nu voor de 2e keer al terug bij platte tv

Service
SUper inruil gekregen voor mijn oude scherm. en de service van AZ gebryuik van gemaakt afgelopen jaar. en dat was fantastich. thuis netjes gerepareerd. zeker een aanrader voor klanten

Assortiment
Ziet er allemaal super strak en netjes uit

Aanbeveling
Familie vrienden en kennissen al meerde malen aangeraden

Extra toelichting
SUper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvouding selecteren op de website

Service
helaas verliep de communicatie niet geheel naar wens, dezelfde dag betaald de levering volgde 7 dagen later.

Assortiment
eenvoudig te kiezen uit het brede scala van producten

Aanbeveling
ik zou weer hier kopen, ik denk dat het een incident is geweest mbt het leveren en dat het normaal veel sneller gaat, heb hier wel vertrouwen in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar muisklikken en alles is geregeld

Service
het bestelde artikel uit eigen initiatief vervangen door een hoger gewaardeerd aan dezelfde prijs

Assortiment
ruimer assortiment dan bij ander aanbieders

Aanbeveling
is op alle gebieden een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GEORGE 24-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima bereikbaar

Service
Snelle service en professioneel

Assortiment
Bijna alle tv's en soundbar in de showroom

Aanbeveling
Prima prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews