PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19825 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5362 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boosje40 02-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar. Goede kennis van zaken van medewerker.

Service
Levertijd, waarschijnlijk i.v.m. model wat lang. Ook nog wat pech door ziekte van een installatie-medewerker.

Assortiment
Ook de allernieuwste TV's zijn aanwezig.

Extra toelichting
Op de achterzijde van deze TV zit nog een beschermfolie, die er vanaf gehaald dient te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

À Plas 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheden

Service
Vakkundige en niet opdringerige verkopers

Assortiment
Een ruimere en overzichtelijke keuze vind je nergens anders

Aanbeveling
Net geen 10 om de boel scherp te houden

Extra toelichting
Zou Platte TV een ieder aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supersponsor 02-07-2016 In de winkel gekocht
doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super snel zoeken en vinden......

Service
Uitstekend duidelijk vakundig en prima service

Assortiment
ruim

Aanbeveling
we zijn zeeeeer goed geholpen

Extra toelichting
extra service doordat ergens anders de tv goedkoper was is het verschil een dag later al op onze rekening bijgeschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van beneden rebecca 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handig dat je tv kan bestellen via deze Site en dat deze de dag nadien al in huis kunt hebben .

Service
Handig dat je kan communiceren via de klantenchat. Zo krijg je sneller antwoordt op uw vraag. Ook via email wordt er snel gereageerd wat heel goed is.

Ik krijg ook een email met daarin de vermelding dat ik een andere tv kon kiezen voor dezelfde prijs als diegene ik besteld had. Dat vond ik ook positief.

Assortiment
Grote keuze aan merken van tv's . Ideaal dat je kan kiezen tot welke prijs je wilt geven en aan welke eisen je tv allemaal moet voldoen.

Ook handig was het feit dat je de klantenbeoordeling kon bekijken bij elke tv.

Aanbeveling
Goede service. Heel vriendelijk via chat en email. Snelle levering. Handig dat je je bestelstatus kan volgen op de site.

Extra toelichting
Kleine tip als de tv geleverd is op een ander andres als het factuuradres zou het handig zijn voor een mail te sturen met daarin de vermelding dat de tv afgeleverd is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JolandaO 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online bestelling was simpel en snel gedaan

Service
De bestelde TV was niet leverbaar en een ander aanbod wilde ik niet. Ik heb gelijk gebeld na ontvangst van de aanbieding en dat uitgelegd. 15 minuten later werd ik gebeld dat de TV ergens anders vandaan is gehaald en toch geleverd zou worden.

Assortiment
Ik vond de TV die ik wilde tegen een hele goede prijs.

Aanbeveling
Dit is de 2de TV die ik hier gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 02-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben naar volle tevredenheid geholpen

Service
De medewerker heeft me alles haar fijn uit gelegd en samen met mij de t.v in de auto gelegd

Assortiment
Zoveel kon moeilijk een beslissing nemen

Aanbeveling
verkopers die weten waar ze over praten

Extra toelichting
Ne ga zo door ik kom zeker terug voor een draadloos geluid set

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online alles vinden en en goeie chat. Winkel is gemakkelijk te bereiken.

Service
Snelle adequate service

Assortiment
Breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke indeling.

Service
Vriendelijke bediening, goede informatie van personeel en concurrerende prijzen.

Assortiment
Ruim assortiment waardoor een goede vergelijking tussen verschillende apparaten mogelijk is.

Aanbeveling
Met goede voorlichting en groot en divers assortiment, ruime parkeermogelijkheden en goede bereikbaarheid een uitstekende plek om nieuwe apparatuur te kopen. Het was er wel een beetje warm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop ten Holder 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is goed en overzichtelijk te vinden

Service
vriendelijk, goed geholpen met mijn vragen en snellen correcte levering!

Assortiment
ruim voldoende wat er word aangeboden

Aanbeveling
de zelfde omschrijving als boven!

Extra toelichting
Ben gewoon tevreden met de ervaring van deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Dol 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestelproces, geen ingewikkeld gedoe bij de checkout.

Service
Ik bestelde (bewust) een model van vorig jaar. Ik ontving vrijwel meteen een voorstel voor een vergelijkbaar model uit de nieuwste jaargang tegen dezelfde prijs. Daarna bleek dat de meegeleverde muurbeugel met de standaard bevestigingsset niet paste op de TV. Binnen de kortste tijd werd er een alternatieve set montagemateriaal nagestuurd.

Assortiment
Platte TV was letterlijk de enige online leverancier die mij dit model nog kon leveren.

Aanbeveling
Gewoon een leuke, gemotiveerde club die service hoog in het vaandel heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Schlaghecke 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken, en communicatie via chat is super:)

Service
nadat betaling binnen was is ie meteen de volgende dan nog verstuurd!

Assortiment
Hebben volgens mij alles wat er te krijgen valt!

Aanbeveling
Alles klopte en nog wat accessoires erbij gekregen ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 02-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbare winkel, overzichtelijk en prima parkeergelegenheid

Service
De TV die wij zochten was niet meer op voorraad en de verkoper heeft een prima alternatief gezocht voor dezelfde prijs.

Assortiment
Heel erg ruim

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke winkel met deskundig personeel die ook de tijd neemt voor de klant.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vansteen 02-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een belletje vooraf, kon ik met de betreffende medewerker erg snel schakelen

Service
Voorlichting vooraf en goede bereikbaarheid achteraf (met vragen). SUPER!

Assortiment
Keuzemogelijkheden te over. Dus prima vergelijking te maken tussen de diverse producten.

Aanbeveling
Als alles een 10 heeft, krijgt de aanbeveling ook een 10 natuurlijk

Extra toelichting
Prima voorlichting, toelichting en service door de medewerker(s). Daarnaast een prima prijs betaald voor een uitstekend product. Ik kan niet anders dan dit als uitstekend beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Goor 207074 01-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, en gratis parkeren bij de winkel in Utrecht.

Service
Goede uitleg gekregen in de winkel.

Assortiment
Ze hebben veel staan in de winkel.

Aanbeveling
Prettige winkel, erg overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wemmers207219 01-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jammer dat Nijmegen duur is betreft parkeren, wel makkelijk dat je met de auto achter de winkel kunt komen.

Service
Service altijd goed geweest. In de winkel altijd netjes geholpen.

Assortiment
Assortiment is breed maar ik zoek doelbewust.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit het centrum in Nijmegen. Ook in de winkel in Arnhem geweest. De winkels zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ207250 01-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
duidelijk informatie aangaande de producten, online is niet iedereen op de hoogte van de lopende acties

Aanbeveling
goede zaak

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WP207241 01-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren en dichtbij de winkel

Service
Alleen nog aankopen gedaan
Dit altijd naar tevredenheid

Nog geen gebruik hoeven te maken van garantie of dergelijke.

Assortiment
Winkels heeft alles, echter de winkel staat heel vol.

Aanbeveling
Degene die me helpt, helpt me super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 207243 01-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen en kan makkelijk parkeren. Daarnaast hulp bij inladen

Service
Goed geholpen, duidelijk advies

Assortiment
Zeer ruime keuze in elke prijsklasse

Aanbeveling
Alles is duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd. Dus echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beckhoven207201 01-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is prima en de chat werkt goed is echt een toegevoegde waarde.

Service
Service is goed, duidelijk en direct geholpen

Assortiment
Assortiment heb ik me niet echt mee bezig gehouden, ik was specifiek op zoek naar Sonos

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit het centrum in Nijmegen. En ze staan vaak boven aan in Google. Fijn dat er nog zulke winkels in het centrum van de stad zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jo 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kijken chattten goede uitleg goede service

Service
belde dat ze een kabel vergeten waren af te leveren twee dagen later had ik hem in de bus/

Assortiment
ze hebben alles in alle soorten en maten

Aanbeveling
in een woord klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leenders207135 30-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi dat je toch achter de winkel kunt komen met de auto om de televisie op te halen. De internetsite werkt fijn.

Service
Erg. goed geholpen in de winkel. alle argumenten werden goed onderbouwd en de adviseur was erg klantvriendelijk.

Assortiment
Heel veel keuze bijna te veel.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl absoluut aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. Leuke actie die cashbackdagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

206066 30-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was de dag dat wij er waren erg druk dus een beetje lastig parkeren.

Service
we werden goed gehoord en goed geadviseerd. Ik kwam binnen voor samsung maar werd goed geadviseerd door de verkoper in de winkel omdat wij specifieke wensen hadden. Zeer tevreden!

Assortiment
ik wist waarvoor ik kwam

Aanbeveling
ben gewoon goed geholpen. monteur was snel en ontzettend behulpzaam. Maakte alles netjes af en zette alles weer netjes terug.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karahan207168 30-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De internetsite werkt fijn en overzichtelijk.

Service
Goede service + begeleiding duidelijke uitleg gekregen en meedenkend bij het maken van een keuze.

Assortiment
Groot assortiment met altijd leuke aanbieding die te vinden zijn bij plattetv.nl

Aanbeveling
De winkel heb ik al aangeraden al meerdere keren.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via mijn zoon. Hij heeft hier al meerdere televisies gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Boxsel 206991 30-06-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, parkeerplek voor de deur

Service
Goede service, Winkelmodel op het oog, deze was helaas niet compleet waardoor ik een nieuw toestel heb gekocht maar wel voor een mooie prijs.

Assortiment
Heel veel Keuze.

Aanbeveling
Wel wat donker, verder mooie winkel. Rustig kijken naar de toestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJB van Engeland 207054 30-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We kennen PlatteTV.nl al van vroeger, hier haalden we de koelkasten en andere elektronica voor onze kinderen, dan heb ik het over jaren terug. Klant aan huis dus, ook zijn we regelmatig in Arnhem geweest!

Service
De service is perfect! Als die jaren goed geholpen, nooit problemen gehad en altijd netjes te woord gestaan in de winkels. Personeel neemt de tijd, niets is teveel gevraagd, alle vragen worden keurig beantwoord en anders zoeken ze het uit. Zelfs de aansluitingen worden in de winkel uitgetest.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid, meer dan genoeg televisies in Nijmegen uitgestald staan.

Aanbeveling
De winkel zou ik zonder meer aanbevelen bij iedereen die ik ken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dijkers207120 30-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed,gratis parkeren

Service
fijn geholpen

Assortiment
meer als genoeg

Aanbeveling
worden fijn geholpen,zeer tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleijn207106 30-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site werkt prima. Ik kon goed vinden wat ik zocht

Service
Goed geholpen in de winkel duidelijke uitleg waardoor ik de keuze kon maken

Assortiment
Genoeg keuze assortiment is breed

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker wel aanbevelen aan kennissen en vrienden

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. Een vriend van mij heeft me de winkel ook aangeraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GHV1952 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Communicatie met de bezorgdienst niet optimaal. Plattetv geeft aan dat ze zaterdag zouden bezorgen. De bezorgdienst belt op eigen initiatief op en deelt mede dat ze niet op zaterdag bezorgen. Dus werd het dinsdag
Op basis van de CMR gezien dat dit bezorgdienst te verwijten valt. Blijft staan dat de Plattetv verantwoordelijk is.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. zie tevens de opmerking bij 'gemak'

Aanbeveling
Alles afwegende ben ik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulders207039 30-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site met goede zoekfunctie.

Service
Goed geholpen in de winkel in Nijmegen. ik kreeg duidelijke uitleg over het verschil van de televisies en alle vragen zijn beantwoord. Ik ben met een mooie deal naar huis gegaan.

Assortiment
Assortiment is zeer ruim. Iedereen zal wel moeten kunnen slagen bij plattetv.nl Als je het hier niet kan vinden vindt je het nergens. Ook scherpe prijzen en toch een fysieke winkel wat ik overigens wel erg belangrijk vind ik wil graag zien wat ik koop.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. Ik ben gewoon via Google op de site gekomen. Mijn zwager heeft mij de winkel ook aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tAlbers207000 29-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel op internet (hun site) en in de winkel veel keuze aanwezig. Duidelijk opgesteld.

Service
Goed geholpen door de medewerker, goede uitleg en goede prijs voor het allernieuwste model.

Aanbeveling
Winkel kunnen wij zelf ook weer aanraden!

Extra toelichting
Mijn ouders hebben bij Plattetv in nijmegen al meerdere tv's gekocht. Die zijn tevreden over de winkel dus hebben ons doorgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

206981WP 29-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie winkel en goed bereikbaar

Service
Prima geholpen door james en snel. kwam voor een phillips en ga met een mooie nieuwe samsung naar buiten

Assortiment
Strakke winkel, genoeg keus

Aanbeveling
Ga zeker om mij heen over jullie vertellen

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lzweers 29-06-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlak naast de snelweg, de zaak is overzichtelijk en je kunt je makkelijk oriënteren.

Service
Uitgezocht, besteld en thuisbezorgd. Klaar!!

Assortiment
Grote sortering met voldoende keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Snel, vlot en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenrikP 29-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Was even zoeken naar de parkeerplek maar die zit links achter de winkel. Verder heel goed te bereiken.

Service
Ben zeer goed geholpen, bij keuze maken, rustig tijd nemen, zelfs spullen in de auto tillen.

Assortiment
Veel merken, alle modellen, alles te beluisteren en te zien.

Aanbeveling
Ik kende deze winkel nog niet en haalde altijd alles in Naarden, maar ik ben om en zal alle electronica in vervolg hier kopen.

Extra toelichting
Order 206834. Ik kwam voor een specifieke box en ging met iets heel anders weg, mooie korting gekregen, dank jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bontsema 28-06-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Degene die ons geholpen heeft was volgens ons zeer deskundig. Mede door hem hebben wij besloten om en SUHD tv te kopen.

Service
er werd goed naar ons geluisterd en aan de hand daarvan een advies gegeven.

Assortiment
wij werden in de gelegenheid gesteld om meerdere tv te zien en te vergelijken met een zeer deskundige uitleg.

Aanbeveling
mooie indeling en zeer overzichtelijk.

Extra toelichting
nee, het was allemaal koek en ei.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbers206889 28-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed dat ze gratis thuis bezorgen ook in Maastricht.

Service
Goed geholpen in de winkel. alles werd goed uitgelegd ik heb verder geen vragen meer. En heb een mooie keuze kunnen maken.

Assortiment
Assortiment is breed voldoende keuze.

Aanbeveling
ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via mijn zusje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleef205935 28-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk dat er toch nog een televisie winkel in de stad zit.

Service
Prima geholpen in de winkel goede service verlening. ook met defecten wordt je goed verder geholpen

Assortiment
Assortiment is prima voldoende keuze in de winkel

Aanbeveling
Plattetv.nl is zeker een aanrader voor kennissen en vrienden

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit het centrum in Nijmegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rengers206860 28-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super dat je je huidige tv kunt inruilen bij plattetv.nl Ook makkelijk dat je met de auto achter kunt komen terwijl de winkel in het centrum van Nijmegen zit.

Service
Goed geholpen in de winkel duidelijke uitleg gekregen

Assortiment
Assortiment is breed genoeg keuze in de winkel. er is meer keuze als in andere winkels. alle merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit het centrum in Nijmegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 28-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed, snel en keurig behandeld

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasper roset 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik heb een vriend waanzinnig blij kunnen maken dankzij het feit dat jullie een mooiere tv hebben geleverd (ivm te verwachte langere levertijd)dan dat ik oorspronkelijk besteld had. Dat is echt super

Assortiment
Ik denk (ik kan onmogelijk heeel de site afstruinen)dat er veel is maar het kan zijn dat ik niet vind wat ik zoek.

Aanbeveling
Zie de toelichting van de eerste vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Rutten 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeksysteem helpt je enorm bij het maken van je keuze.
Het criteria is toe te spitsen op budget, kwaliteit, specs, type en merk. Het heeft mij enorm geholpen. De filter gaat verder dan andere sites en dat geeft de indruk dat de platteTV.nl heel specifiek producten kan aanbieden op een zeer toegankelijke wijze.

Service
Direct als ik me aan het verkennen ben op de site krijg ik een pop-up van de beheerder waarmee ik direct e interactie mee kan aangaan aldus adviseert en aanbiedingen doet.

Assortiment
Het product was nergens anders meer te krijgen. Voorts blijkt dat het assortiment inb werkelijkheid veel groter is.

Aanbeveling
Zeer hoog. c

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Wichmann 27-06-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte bediening met uiterst vakkundig personeel!

Service
Bestelling werd keurig in de auto gezet.

Assortiment
zeer uitgebreid en talloze combinatie mogelijkheden.

Aanbeveling
dik tevreden over de vakkundige en zeer behulpzame weknemers!

Extra toelichting
prettige winkel en erg overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anhaa 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk om rustig een keuze te kunnen maken.

Service
Bij vragen/ technische ondersteuning kan je altijd gebruik maken van de chat of telefonisch. Je krijgt altijd een duidelijk antwoord.

Assortiment
Groot assortiment alleen niet alle TV's zijn op voorraad / niet meer leverbaar terwijl er toch staat aangegeven op voorraad?

Aanbeveling
De winkel is eerlijk en betrouwbaar Je kan altijd onderhandelen over de prijs. En geven altijd een duidelijke prijs. De winkel is uiterst betrouwbaar. Platte TV is een erkende dealer en levert alleen maar TV's van erkende dealers bv Samsung etc..

Extra toelichting
Eerlijk en betrouwbaar. Ik heb twee TV's gekocht bij Platte TV een LG 55UF680V en een Samsung UE40JU6770. Hierbij te kennen dat deze TV's een kwalitatief hoog product is. Geeft een heel mooi beeld vooral de Samsung UE40JU6770 zeer scherp beeld. Ben zeker blij met de aankoop. Het gebruik van de afstandsbediening vergt even wat aandacht omdat het een smart tv is met veel mogelijkheden. De levering was prima. alleen jammer dat er eerst beloofd was dat er een AM reinigingsset erbij wordt geleverd en achteraf niet wordt geleverd i.v.m. de prijs maar heb wel twee TV's gekocht. Het gaat mij niet om de reinigings-set het gaat mij erom dat de klant tevreden blijft. Dit zou alleen ten goede komen aan het bedrijf. Maar toch zeer tevreden over de nagekomen afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Smits 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke site.

Service
Snelle sevice en de livechat is erg behulpzaam.

Assortiment
Mooi en ruim assortiment.

Aanbeveling
Waarom niet?

Extra toelichting
Na een product besteld te hebben bleek deze niet meer leverbaar waarop Plattetv.nl mij een nieuwer en duurder type aanbood voor dezelfde prijs. Een betere service kan toch niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen. Alle producten overzichtelijk gerangschikt

Service
De bestelde TV was niet meer op voorraad, maar direct na onze bestelling kregen we al een gelijkwaardig alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Daarna weer heel snel bericht over de levering.

Aanbeveling
Snelle levering, je krijgt keurig bericht op welk tijdstip er bezorgd wordt, kortom prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A de Ridder 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg duidelijk en de adviezen prima.

Service
Na de levering me bedacht dat ik een andere kabelgoot wilde hebben. Plattetv was zelfs bereid de lagere prijs van een concurrent over te nemen en de reacties op mn vragen per mail kwamen heel snel

Assortiment
Compleet en duidelijk op de site

Aanbeveling
De webwinkel maar ook de fysieke winkels zien er goed uit en het personeel uitermate behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-06-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijk personeel, niet opdringerig oid

Service
Eerst via de chat op internet goed geholpen, daarna naar de winkel mijn producten opgehaald. Top service!

Aanbeveling
Niks te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Puur omdat perfectie niet bestaat, anders was het een welverdiende 10...
Handige zoekfunctie, duidelijk aangegeven site.

Service
Idem als hierboven, enkel geen 10 omdat perfectie niet bestaat.
Oorspronkelijk een ander toestel besteld (en betaald). Binnen de dag een mail dat deze niet meer leverbaar was, en in een mum van tijd hadden ze een oplossing aangeboden.
Zeer handige online chat... (met zeer vriendelijke en geduldige medewerkers).

Assortiment
Ruime keuze, scherpe en faire prijzen. Een 8 omdat ik enkel voor tv's heb gekeken, dus van het andere assortiment heb ik geen idee (nog niet)

Aanbeveling
Zowel qua aanbod, qua prijs als qua service ben ik zeer tevreden hierover.
Alsook de afhandeling en de verkregen uitleg en info. Topwinkel, hier bestel ik zeker nogmaals...

Extra toelichting
Alles staat hierboven, totaal geen negatieve ervaringen (het enige nadeel is, dat als je vanuit België betaald, je verzending 2 dagen langer duurt omdat ze de betaling eerst moeten binnenkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meeg206697 27-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
helemaal tevreden

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

206721 Meerbach 27-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We hebben 4 jaar geleden al eens een Home Cinema set bij PlatteTV.nl besteld. Gezien onze TV aan vernieuwing toe is, hebben wij besloten eerst naar PlatteTV.nl te komen in Utrecht. Bij Kieskeurig.nl komt PlatteTV.nl er heel goed uit.

Service
In de winkel van Utrecht door Marco geholpen. Erg goed geholpen, we konden alles aan hem vragen en was ook nog eens zo aardig om de TV kantelen voor het optimale beeld.

Assortiment
Ruime keuze. Wij vinden het mooi dat er niet extreem veel beelden hangen en alles ver van elkaar vandaan had. Je kan hier de keus wel maken

Aanbeveling
Goed en deskundig geholpen. Wij adviseren deze winkel zeker aan andere.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shelley206581 27-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon goed

Service
goed alternatief geboden

Assortiment
ruim

Aanbeveling
word vriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews