PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22052 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5917 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 30-03-2017 Via de website gekocht

Heel goede opvolging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alleen jammer dat je vanuit Belgie enkel met overschrijving kan betalen, wat voor extra vertraging zorgt. Voor de rest alles prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 30-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren Langs de winkel van PlatteTV geweest in Breda. Super service. Vriendelijk En vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 29-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had via de website een artikel besteld. Enkele minuten later kreeg ik al een bevestiging van mijn bestelling. Nog dezelfde dag werd ik door een medewerker gebeld dat de bestelling klaar stond. Bij het ophalen werd ik vriendelijke geholpen door een medewerker en kon ik mijn auto naar het magazijn rijden, en daar plaatsten 2 medewerkers mijn bestelling netjes in de auto. Top service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 29-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Prima zakelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Liep toevallig binnen en zag een mooie aanbieding(showmodel) van een door mij gezochte Samsung met lichte beschadiging. Ging akkoord, vlot bezorgd en geinstalleerd. Volgende ochtend zag ik ook nog lichte krasjes op het scherm, na contact kreeg ik nog een financiële tegemoetkoming. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan van't Oever 29-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima services!

Algemene score

9,0
Erg klant vriendelijk, goed en prettig geholpen in de winkel .
Ben daar na toe gegaan om dat ik mijn tv er na tevredenheid in kon ruilen.
Snelle levering en geinstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Hulshof 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site zijn keuzes duidelijk weergegeven en staat veel informatie per product, wanneer er besteld is wordt je goed op de hoogte gehouden van je status en levert men de producten super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TK 29-03-2017 Via de website gekocht

Ook voor de zakelijke markt een prima partij.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanuit mijn werk meerdere keren meerdere TV's aangeschaft. Altijd goed en efficient geholpen. Ook al is het een consument gerichte organistatie ,je kunt er als bedrijf ook prima zaken mee doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 29-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Ik werd goed geholpen en goede uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke winkel en klantvriendelijk goede service en uitleg personeel weet waar ze over praten zeer handig als je niet zoveel verstand van zulke zaken hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hrnk 28-03-2017 In de winkel gekocht
breda

goede service en ervaring

Algemene score

9,0
goede uitleg van personeel, vriendelijk , weten waar ze het over hebben, bestelling is op tijd geleverd
leuke terug ruil actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem 28-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gingen naar de winkel om een televisie te kopen die we op de website gezien hadden. De verkoper vroeg echter door naar onze verwachtingen en inventariseerde aan welke wensen het product moest voldoen, waardoor we uiteindelijk toch op iets anders uitkwamen. Erg fijn dat je nog naar de winkel kunt gaan en echt het gesprek wordt aangegaan, zodat je zeker met de juiste tv de deur uitgaat. We hebben een mooie deal met goede service gekregen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 28-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Top service door top personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een mooie platte tv voor op m'n studentenkamer. Werd meteen geholpen door vriendelijk personeel, uitleg gekregen over de verschillende TV's. Kon snel m'n keuze maken door de goede uitleg ! Ik ben zeer te spreken over de winkel; top personeel, je wordt goed geholpen en op een zeer vriendelijke manier wat ik altijd belangrijk vind ! Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanemaaijer 28-03-2017 In de winkel gekocht
Platte Tv Utrecht

Na gebreken toch oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie rustige winkel waar je rustig kan kijken en vergelijken, onderbouwd met echte kennis van het product door het personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mirjam 28-03-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop trok de aandacht omdat ze mijn tv voor de laagste prijs aanboden bij een zoektocht op internet. Helaas bleek de prijs na een aantal weken weer verhoogd te zijn. Toen ik een bezoekje aan de winkel bracht wilden ze hem alsnog voor de lage prijs verkopen. Wel zo eerlijk, zeker omdat de tv de dag erna verlaagd was in prijs.
Verder prima geholpen, zelfs met inladen van de tv in de auto 😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko Visser 28-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop vinden wij goed. Gekozen voor deze shop door goede ervaring van familielid.
Site is erg overzichtelijk.
Uitleg van installateur van prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 28-03-2017 Via de website gekocht

Dankjewel Justin!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chat van plattetv.nl ben ik enorm goed geholpen door ..... Hij houd rekening met je huidige financiële situatie en zorgt voor een oplossing. Top geregeld en bedankt voor de korting!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Jerry uit Barendrecht 28-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een andere tv, daar mijn oude toestel het had begeven. Wilde heel graag een Oled tv. Op verschillende internet sites zag ik alleen model 2016, totdat ik op de site van plattetv.nl de nieuwste LG Oled tv model 2017 tegenkwam. Gekozen om naar de winkel in Breda te gaan voor meer informatie. Heel goed geholpen en door een vriendelijke medewerker. Al mijn vragen werden beantwoordt. Na een aantrekkelijke aanbod heb ik Oledtv meteen gekocht en gelijk meegenomen. Ben zeer tevreden over de service en over de tv, deze is echt top. Totaal geen spijt van mijn keus.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron van vliet 28-03-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een Sonos playbar, was bij platte tv in de aanbieding. Op de aanbieding werd in eerste instantie niet ingeruild. Na enig onderhandelen kon ik toch ook nog mijn oude Denon stereo versterker inruilen. Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 28-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct na de bestelling al een bevestiging en daarna steeds op de hoogte gehouden van de verzend- en afleverstatus. En de volgende dag netjes bezorgd door een transportbedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puga74 27-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

A very knowledgeable staff with outstanding service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
With regards to the stores' service, it was outstanding. I did not expect to have one of their staff to help me carry this huge TV to my house. My first option was to get it shipped but the store offered to help me carry it to my house since I live closeby.

Another thing is the staff who assisted me was very knowledgeable in explaining and demonstrating to me the technical things to look for on what makes a TV better than another TV. These explanations really helped me have a good feel and confidence on the TV that I bought given the budget limitations that I have. I'm impressed.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

KH 27-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Wat een winkel, wat een service, ik blijf terug komen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu voor de derde keer een aankoop gedaan (TV, Sonos en nu JBL). De informering, uitleg en service is echt perfect. Deze keer geholpen door Pim die alle tijd nam om zeker te stellen dat we de juiste keuze zouden maken. Nu op naar de zomer, want naast alle audio en TV's, staan er ook de mooiste barbecues. Wij gaan zeker terug komen voor een mooie Weber met alles er op en er aan. Genoeg keuze !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albèr 26-03-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Top personeel met een prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Personeel is zeer vakkundig en erg vriendelijk. De aankoop word nog voor je in de auto gezet. Wees eerlijk, waar maak je dat nu nog mee! Problemen worden terplekke snel en vakkundig opgelost. Mijn persoonlijke mening over plattetv.nl is top en bij de volgende aankoop ga ik er zeker weer naar toe!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Leevels peter 26-03-2017 Via de website gekocht

Blitse en uitstekende servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind van deze shop winkel gemakkelijk naar alle informaties van toestellen te zoeken goede prijs en een zeer goede afhandeling (in verband met betalen, verzenden en eventueel terug te zenden. Zeer te vrede......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harold 26-03-2017 In de winkel gekocht
EP Doesburg

Geweldige service!!!

Algemene score

10,0
Een Sonos playbar gekocht super goed geholpen en een demostratie gehad van hoe het geluid is.
Ben echt super tevreden en zal iedereen het systeem aan raden en die gasten in de winkel zij. Super klant vriendelijke en er behulpzaam.
Heel erg bedankt en ik kom zeker weer voor de andere accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP 26-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Mooie nieuwe tv!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super geholpen door de medewerkers. Veel technische kennis van de tv en deden niet moeilijk om het een en ander voor ons op te zoeken zodat we de beste keuze konden maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ger wolfs 26-03-2017 Via de website gekocht

perfecte snelle reactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst mail contact gehad ivm inruil tv ontzettende snelle reacties , uiteindelijk goede deal via mail en gebeld mogelijk ophalen op zondag in Breda was ook geen probleem.
daar aangekomen perfect vriendelijk personeel die ook zeer kundig zijn en meteen koffie top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simmes 26-03-2017 In de winkel gekocht
doetinchem

goed gehoplen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit verhouding ,dicht bij, veel keus.
niet druk dus snel geholpen.
wij hebben er een verzekering bij gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Dennis 26-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Vakkundig en zeer goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na grondig onderzoek via internet uitgekomen bij Platte TV. Vriendelijk ontvangen en zeer uitgebreid over de mogelijkheden, voor- en nadelen van bepaalde modellen gesproken. Tevens naar audio uitbreiding gekeken en uiteindelijk voor een scherpe prijs een combinatie tv + soundbar aangeschaft. Keurig afgeleverd in de woonkamer.
Zeer tevreden!!

Reageer

Martin Schuphof 26-03-2017 In de winkel gekocht
arnhem

eerlijk vriendelijk deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onbedoeld in deze winkel terechtgekomen voor de aanschaf van een playseat voor de ps4. Geholpen door een enthousiaste en gemotiveerde verkoper. Wist alle vragen prima en deskundig te beantwoorden. Gaf veel informatie zonder te pushen. Kreeg het gevoel, ja de klant is koning. Kom hier wel weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertK 25-03-2017 Via de website gekocht

Mooie inruil in combinatie met andere aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een andere website voor tv's zag ik een aanbieding voor een OLED in combinatie met een gratis soundbar. Platte tv ruilt ook een oude tv in. Hieruit is een prachtige deal gekomen.
De soundbar ontvangen en oude tv ingeruild. Perfect . Nu kijk ik naar een fantastische TV!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Davy Cousijnse 25-03-2017 In de winkel gekocht
Arnhem Presikhaaf

Top service en top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet gezocht naar de goedkoopste leverancier voor de aanschaf van mijn Sonos installatie. Ik ben toen uitgekomen bij plattetv.nl en die hebben ook winkels. In de winkel in Arnhem uitstekend geholpen en besloten om alles hier te kopen. Personeel denkt met je mee en is zeer behulpzaam. Tevens hebben ze de scherpste prijs en ik kan ook zeggen de beste service! Geen mediamarkt voor mij. Nu alleen nog maar plattetv.nl! Aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Raeijmaeckers 25-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Vriendelijke behulpzame service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
't Personeel is kundig, vriendelijk en hulpvaardig. De producten zijn goed en prima geprijsd. De site is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Loke 25-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Redelijke service.

Algemene score

6,0
Kwamen voor een bepaald toestel, uitgezocht op internet, heeft ook goede reviews, en was volgens de site op voorraad. Stond echter niet opgesteld in de winkel volgens de verkoper omdat het beeld minder is. Vervolgens kregen twee betere en duurdere opties aangeboden ivm beter beeld kwaliteit en overgang van de beelden. Op zich gaan we ervan uit dat dit advies de juiste was. De reden van het winkel bezoek was om dan het toestel gelijk mee te nemen. Maar ze hadden alleen nog een open doos model, echter kon er in 1ste instantie niks van de prijs af ivm al een scherpe prijs. Later toch wel wel omdat er een ander model (ook open doos) werd aangeboden met korting. Vervolgens betaald, en auto omgereden. Toen bleek dat de voet niet compleet is. Weer onderhandelen, uiteindelijk is de voet van ander model toegevoegd. Hebben achteraf toch een beetje het gevoel naar een duurder model "geloosd" te zijn, i.v.m. verkoop marges.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Roba 25-03-2017 Via de website gekocht

In een woord "Fantastisch".

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De motivatie om het woord fantastisch te gebruiken is gewoon door het feit dat ik met enkele vragen kwam om mij meer duidelijkheid te laten verschaffen van een bepaald televisie merk. Met alle tijd van de wereld ben ik met Justin aan het chatten geslagen en hij heeft mij heel duidelijk een en ander uitgelegd zodat wij gezamenlijk tot een conclusie kwamen welk type voor mij het meest geschikt was. Hij maakte verder een heel goede prijs voor mijn huidige TV, zodat ik deze niet verloren en in de weg staand op zolder moet parkeren. Ook de mogelijkheid van aansluitingen besproken en eventuele verbeterde bekabeling, dit zijn dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt. Ook de levering en betaling gaan vlekkeloos bij deze firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 25-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede nette service,

Algemene score

9,0
Denken goed mee, mooie zeer goede prijzen.
Doen alternatieven, ruime bedenktijden. Vaak onder de prijs in andere winkels, prettig personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P. Visser 25-03-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en vakkundig geholpen in Doetinchem. Mijn oude Plasma in kunnen ruilen voor een nette prijs, en gelijk de nieuwe mee kunnen nemen.
Bjurn bedankt !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 25-03-2017 Via de website gekocht

Het was Top in een woord

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De chat / het bezorgen /aansluiting / een fijn vertrouwd gevoel kan ik iedereen aanraden niet via de post of bezorging dienst zelf bezorgen klantvriendelijk in een woord ik ben er zeer tevreden over .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 25-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging.??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een dag voor de verjaardag van mijn man een bestelling gedaan die de volgende dag mooi op tijd werd bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 25-03-2017 Via de website gekocht

Omruilen ging soepel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden na een kleine maand liever een andere tv. Deze hebben we mbv jullie lifechat uitgezocht. We kregen een prima voorstel voor een ander toestel.
Hierna ging het omruilen soepel.
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Pol 24-03-2017 In de winkel gekocht
Doesburg

TOP SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren opzoek naar een nieuwe tv en hadden al wat info op de website gelezen over de positieve ervaringen van andere over Platte.tv.nl. De dicht bij zijnde winkel vanuit onze woonplaats is Doesburg. Daar zijn wij super goed en plezierig geholpen door Jim. Goede en deskundige uitleg. Er word goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook konden we prima onze "oude" tv inruilen. De levering kon op de exacte dag en tijd dat wij graag wilde. Wij zijn super tevreden en rade Plattetv.nl en zeker ook het filiaal in Doesburg aan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Normann 24-03-2017 In de winkel gekocht
Doesburg

Korting zonder klagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig, ik zag bij de concurrent een afgeprijsd artikel, en zonder blikken of blozen kreeg ik bij hen dezelfde korting. Echt een reden om deze winkel niet te vermijden, zelfs als de prijs hoger is als bij de concurrent. En de extra interesse en aandacht was gratis!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gaya 24-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kennisen ben ik terecht gekomen bij platte tv. Naar mijn mening is dit een geweldige winkel en ook aardige personeel. In Utrecht heb ik een paar dagen geleden een mooie oled LG aangeschaft. Levering was binnen een dag al in huis. Ik zou een ieder aanraden als zij een televisie of elektronica willen aanschaffen om zeker niet te aarzelen naar platte tv te gaan. Geweldig sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Frijters-Veltman 24-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Super geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond de klant vriendelijkheid heel fijn. Ook geattendeerd op ander dingen waar je rekening moet houden en ik had er een heel fijn gevoel bij . Ik voelde me niet nummer zoveel in de rij . Fijne opstelling van de Tv 's en rustige winkel je kan op je gemak kijken geen opdringende verkopers. Je krijgt de tijd om eerst zelf te oriënteren . Keurig nette winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harrie 24-03-2017 Via de website gekocht

Samsung UE43KS7500

Algemene score

9,0
goede service /klantvriendelijk/snel geleverd/netjes in taal en antwoord super geholpen een top bedrijf zou het bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkT 24-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Perfecte behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de shop in de nabijheid van mijn huis is. Ik wilde een goed product hebben maar ook vragen kunnen stellen. Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. Ik ben volledig geslaagd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter Visser 24-03-2017 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundig personeel met verstand van zaken.ruime keus uit verschillende goede merken.mocht je dan toch een verkeerde keus maken, dan kun je zonder problemen iets anders uitkiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J R 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goed geholpen via de chat door Ivo, hij heeft ontzettend veel voor ons gedaan. Morgen krijgen we de tv gratis thuisbezorgd, wij zijn helemaal blij!

Heel erg bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv aangekocht via chat en mail.
Oude tv kunnen inruilen.
Is prima verlopen.
Ook de aflevering en uitleg prima kan niet anders zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterSoll 24-03-2017 Via de website gekocht

Enorm goede online service via de chat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring via de chat tegenwoordig is super. Ook zo bij Platte TV.nl. Je kan het zelfs over de prijs hebben. In zekere zin kan je echt wel onderhandelen. Service is super. Nu nog mijn tv binnen krijgen, maar dat is mij toevertrouwd door "Justin" dat het de volgende dag wordt geleverd. Via Ideal betaald, super geregeld! Kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 24-03-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Prettige sfeer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne rustige sfeer en geen opdringerige verkopers. Goede service en mooie producten! Wat ik zocht was op voorraad, net als de andere versies van het gekochte product. Testen is ook mogelijk, super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Groot Roessink 24-03-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Kennis van zaken, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
4K tv gekocht, tevreden over service, kwaliteit en uitleg. Word tijd voor je genomen en alles goed uitgelegd. Winkel is alleen beetje moeilijk te vinden op t industrieterrein in Doetinchem.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews