PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19874 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5391 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fjdijkstra 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snelle levering

Service
Duidelijk en correcte antwoorden gekregen op een aantal telefonische vragen die ik had

Aanbeveling
goede en snelle levering, goede service, goede prijs

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kramer 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website mag voor mij wel opgezet worden met duidelijkere, lees grotere tekstvelden e.d.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk én klantgericht!

Extra toelichting
Na het bestellen van een uitverkocht product ben ik perfect behandeld en begeleid door platteTV.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 08-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en ruim opgezet filiaal

Service
Wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 211247 08-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supersnelle service, scherpe prijs, gelijk op kunnen halen!

Service
Snelle communicatie tussen online en de winkel, minder dan een half uur na bestellen al opgehaald!

Assortiment
Ik was al heel specifiek op zoek. Genoeg keuze in de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling van een televisie op plattetv.nl is heel gemakkelijk. Vrijwel hetzelfde als bij alle andere online bestellingen, enige verschil is dat je veel meer hulp krijgt bij plattetv. Ook kun je ze voor vragen kun je ze op veel verschillende manieren bereiken.

Service
Service is top, als je iets niet weet kun je ze bellen, appen of mailen. Reacties hierop zijn razendsnel(verbaasde mij echt). Bestellen is zo gedaan met hulp van een medewerker.

Assortiment
Het assortiment van deze winkel is de grootste die ik heb kunnen vinden, ze bieden vrijwel elke tv aan die nog waarde heeft op de markt. Ook andere producten waaronder home cinema systemen zijn hier bijvoorbeeld wel beschikbaar en bij andere grote webwinkels niet.

Aanbeveling
Al met al een hele goede winkel en bovenal betrouwbaar (want dat is voor veel mensen ook een dingetje). Alles wat wordt beloofd krijg je ook echt.

Extra toelichting
Deze tv een paar dagen geleden besteld en zeer tevreden niet alleen met het toestel want die is echt super en vooral een hele grote upgrade. Ook zeer tevreden met de service, vandaag besteld morgen in huis. Als je twijfelt om een tv online te kopen dan raad ik aan om dit zeker hier te doen. Garantie als er iets misgaat en een heel goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob M te A 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon goed

Service
vriendelijk behulpzaam en beleefd

Assortiment
teveel om op te noemen :-)

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dickie 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Bij aankoop was beloofd dat afd. planning dezelfde dag een afspraak zou maken en dat werd ruim 1 dag later.

Aanbeveling
Ik beveel eigenlijk NOOIT een winkel aan. Daar krijg je alleen maar gedonder mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

211215 08-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gedegen advies gekregen, voor mijn gevoel een hele mooie aankoop gedaan.

Service
Goed advies gekregen. Koffie staat altijd klaar! En gratis installatie aan huis (moet je wel even onderhandelen).

Assortiment
Zeer uitgebreid, vrijwel alles demonstratie klaarstaan!

Aanbeveling
Ronduit tevreden, ik heb een goed gevoel over mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud B 08-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk aanbod en gemakkelijk af te halen met de auto tot aan de winkel

Service
alles wordt goed uitgelegd, en als je er niet zo veel verstand van hebt (zoals ik) en het opnieuw vraagt, wordt de tijd genomen net zolang tot ik het snap

Assortiment
ruim assortiment met voor elk wat wils, zowel in maat als in prijsklasse, het nieuwste van het nieuwste of ietsje ouder. Scherpe prijzen!

Aanbeveling
Vanaf mijn eerste bezoek om informatie te krijgen tot en met toen mijn nieuwe aankoop voor mij in de auto werd gelegd, is het me hier prima bevallen

Extra toelichting
aandachtspunt vind ik de matige verlichting in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website

Assortiment
Ik zocht een specifiek product dat bij andere webwinkels niet meer was te bestellen, maar bij PlatteTV nog wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Tergouw 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alleen de tv maar opgehaalt in Utrecht

Service
Tv stond klaar zoals afgesproken

Assortiment
Niets aan toe tevoegen.

Aanbeveling
Zie antwoord hiervoor

Extra toelichting
Webshop ging gelijk met de prijs mee waar ik hem voor kon krijgen en met de chat zeer vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 07-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goede informatie en duidelijke uitleg over de verschillende modellen Tv's

Service
Prima, service ter plekke in de winkel de Samsung Cashback actie al geactiveerd voor ons.

Assortiment
Ruime keuze en de verschillende modellen in de winkel allemaal aanwezig.

Aanbeveling
Vriendelijk en gedienstige verkoper

Extra toelichting
Prima geholpen, helaas kon de TV niet de dag erop geleverd worden, maar er is door de verkoper alles aan gedaan om dit alsnog voor elkaar te krijgen. Hij baalde zelf ook. Daags erna is de TV netjes door Post NL geleverd en kreeg tijdig een mail met de verwachte levertijd van PlatteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De foutieve bankoverschrijving van mijn kant is door u heel goed opgelost en netjes afgehandeld, maar ik maak van deze gelegenheid gebruik om post.nl een schop te geven in verband de bezorging. We hadden de toezegging dat dit zaterdag tussen 13.30uur en 17.00 uur zou plaats vinden. Maar in de loop van de avond ontving ik een mail dat ze om 17.58 uur het pakket aangeboden hebben, dit is dus PERTINENT niet waar want wij hebben zicht op de voordeur en een heel luide gong (bel) in de gang. Maar zij komen morgen middels de klachtenlijn nog aan de beurt. Ik wil u nog bedanken voor de goede service. Groet J. Scheerder.

Service
Zie hierboven.

Assortiment
Zie hierboven

Extra toelichting
De 10 is niet van toepassing en ben niet bekend met de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catelijne 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is zo gepiept!

Service
Na mijn bestelling kreeg in een mail met een vergelijkbaar maar beter gespecificeerd expemplaar, welke ik voor een kleine meerprijs kon kopen(met dus een fikse korting!!)

Even gebeld, meteen geregeld echt TOPSERVICE, een dag later in huis!

Assortiment
Prima, groot assirtiment veel keuzes.

Aanbeveling
Echt een goede winkel om te bestellen, keep up the good work!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchttie 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Brede keuze, lage prijzen en een snelle (online) support die kundig en goed vragen beantwoord. Bij eventuele problemen worden deze snel opgelost (product niet meer leverbaar -> duurdere vervanging voor zelfde prijs).

Service
Online chat verliep goed en snel. Goede adviezen en snelle antwoorden.

Assortiment
Veel keus ook waar andere winkels minder of niet meer voeren (zoals 24" tvs)

Aanbeveling
Enige opmerking die ik zelf had, van daar een 9, was dat de levering 1 dag langer duurde dan op de website beloofd. Geen probleem, maar heel klein puntje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Demeree 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, super klanten service, kreeg zelfs meerdere kortingen aangeboden.

Service
Super aardige meneer die mij digitaal erg fijn heeft geholpen en ook een goed advies heeft gegeven over de producten die ik heb besteld.

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek was was op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Versteden 06-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Tot nu toe goed !

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
In de winkel en met de installatiegoed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

210230 06-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle reacties

Service
Gewoon goed, snelle reacties op mijn vragen, verkoper nam alle tijd voor mij. Voelde me niet opgejaagd .

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
Om bovenstaande punten en goeie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Jan 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende site die je goed helpt met de keuzes die je kunt maken

Service
vlotte en snelle communicatie via de mail, levering op de gewenste dag. Mijn oude tv kon niet ingeruild daarvoor in de plaats om niet een reinigingsset gekregen

Assortiment
zeer ruime keuze in alle maten en soorten

Aanbeveling
alles dik in orde, super service en zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap navis 06-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
tv thuisbezorgd

Service
tv thuisbezorgd

Assortiment
veel keuze uit de nieuwste tv's

Extra toelichting
goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen via de chat functie

Service
Snelle levering en precies zoals gezegd werd

Assortiment
Erg veel keus

Aanbeveling
Prima winkel die doet wat ze beloofd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

210438 06-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en gauw alles geregeld. Gelukkig niet in de binnen stad waardoor ik makkelijk kon parkeren

Service
Tot zover goed

Assortiment
Meer dan genoeg keuze!

Aanbeveling
Snel geregeld hoed uitgelegd in de winkel

Extra toelichting
Utrecht is een prachtige winkel !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laheij 06-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Jammer dat het zo lang duurde dat de tv geleverd werd

Service
Goed geholpen en de installatie ging goed en netjes

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het inruilen was voor mij echt de reden dat ik naar Plattetv.nl ben gegaan

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Persoontje 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk, vanuit je luie stoel een nieuwe tv bestellen.

Service
Bestelde tv was momenteel niet beschikbaar, voorstel gekregen om een andere tv geleverd te krijgen (zelfs een duurder model) tegen dezelfde prijs........ ik was sprakeloos!

Assortiment
Zoveel keus, super gewoon.

Aanbeveling
Vanaf het moment dat ik de website bezocht tot aan de levering geen enkel minpuntje.

Extra toelichting
Ik zal PlatteTV.nl absoluut aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 05-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke mailwisseling over de orderverwerking en afhaalopdracht.

Service
Snelle en correcte service.

Assortiment
Ruim assortiment in elke prijsklasse

Aanbeveling
Ruim assortiment om uit te zoeken.

Extra toelichting
Ga zo door en succes met het behalen van de score van een 9.4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmh01 05-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke website

Service
Aankoop werd fijn in de auto gelegd. Ik hoefde niet zelf te tillen

Assortiment
Heel veel keuze in de webshop en in de winkel

Aanbeveling
Voor een 10 moet je toch echt een koffieapparaat neerzetten

Extra toelichting
Waar vind je nog een winkel waar je je oude tv in de ruilen? En dat nog voor een prima prijs ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb via email en de chat mijn nieuwe tv besteld en dat ging rap gelijk antwoord op mijn email. Dat had ik niet verwacht.

Service
Jullie denken zelfs met me mee. Klasse

Assortiment
Jullie hebben een uitgebreide keuze tv's. Via de email hebben jullie de uitstekende keuze voor mij gemaakt.

Aanbeveling
Al met al ben ik blij dat ik mijn tv bij jullie heb gekocht. De email kontact en het meedenken vond ik SUPER!!! Dankjewel...

Extra toelichting
ik sta gewoon perplex van de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site, kon heel snel vinden wat ik zocht. Geen registratie nodig is echt heel fijn!

Service
Ik had er per ongeluk twee besteld. Er ging iets mis met het doorschakelen naar telebankieren. Ligt niet aan jullie maar aan een beveiligingsprogramma op mijn computer. Via livechat werd dit direct verholpen.

Assortiment
Ik moest een Bluetooth apparaatje van Logitech hebben. Dat was niet in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van steen 210845 04-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken.

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
Goed assortiment met een goede keuze

Aanbeveling
Mooie duidelijke winkel, ziet er heel erg mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redouan 04-08-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Algemene score

6,0

Gemak
De live chat maakt het heel gemakkelijk, om de juiste advies in te winnen over een tv, terwijl je zelf op werk bent en niet veel tijd meer over hebt om langs de winkel te gaan.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
Ik ben opgelicht dankzij de beugel die zij mij verkocht hebben. Ik heb nog vriendelijk in de winkel gevraagd of dit de juiste beugel voor mijn tv was. Zij waren er zo zeker van. Puntje bij paaltje hangt mijn tv aan de onderkant een stuk verder van de muur dan de bovenkant. Beugel zaten hulpstukken aan, maar die zorgde ervoor dat mijn tv NOG verder van de muur afhing aan de onderkant. Dankzij een medewerker van Expert ( buurman van me ) heeft hij de hulpstukken van de beugel eraf geknipt waardoor de ruimte aan de onderkant een stuk minder is. Maar absoluut niet tevreden over de beugel en de advies die ik erover kreeg. Had dan aangegeven van geef een paar tientjes meer uit aan een andere beugel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 05-08-2016

Beste Redouan,

Dat klinkt inderdaad niet helemaal zoals het hoort te zijn, uiteraard moet u uit kunnen gaan van ons advies.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even toe te sturen naar orderdesk@plattetv.nl?

Wij kunnen dan in ieder geval bekijken hoe het kan dat u een foutieve beugel geadviseerd heeft gekregen.

We zien uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Fg 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Gaat gemakkelijk via de chat.

Assortiment
Op de site staan veel TV te koop in voorraad, maar na koop krijg je te horen dat ze niet op voorraad of meer te verkrijgen zijn. Dus ben je eigen;lijk wel verplicht daar een andere uit te zoeken die wel op voorraad is maar niet jouw keuzen is.

Aanbeveling
Door het assortiment wat zij zeggen te hebben, zou ik toch een ander online winkel uitzoeken.

Extra toelichting
Verder wel goed en netjes geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 05-08-2016

Goedemorgen,

Vervelend om te vernemen dat wij u niet konden helpen aan het model van uw keuze, dat betreuren we uiteraard enorm.

We verplichten u natuurlijk nooit wat, we kunnen u hoogstens een advies geven waarmee u wel of niet akkoord kunt gaan. Die keuze ligt gelukkig bij u.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even toe te sturen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik zoek graag uit waar het fout is gegaan bij uw bestelling!

We zien uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Plooy 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb echt ervaren dat ik het beste produkt heb voor de beste prijs.

Service
Werd direct geholpen via de chat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon lekker thuis uitgebreid zoeken naar het juiste product op deze zeer goede site

Service
Zeer goede service van vakbekwaam personeel. Zeer snel met antwoorden op mijn vragen. Korte reactietijd.

Assortiment
Voldoende diverse producten om uit te kiezen

Aanbeveling
Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Ze denken zelfs mee met de klant en reageren zeer snel.
Uitstekende service

Extra toelichting
Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Ze denken zelfs mee met de klant en reageren zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MArtijn210798 04-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en goeie hulp in de winkel.

Service
Netjes geholpen te Breda.

Assortiment
Ruim assortiment!

Extra toelichting
Via het internet kwam ik uit bij PlatteTv.nl. Kieskeurig gaf deze winkel aan als goedkoopste met fysieke winkel. Hierdoor telefonisch contact over gehad met de winkel te Breda en door deze locatie ben ik hier naar toe gereden en mijn nieuwe tv aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EA210794 04-08-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede parkeergelegenheid centraal gelegen en gratis

Service
Nette medewerkers die goed voor je klaarstaan en met je meedenken.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan vd Heide 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een woord fantastisch

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie hoving 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig online te bestellen.

Service
Ik kreeg een mail, if ik voor dezelfde prijs een andere (betere en nieuwere) tv wilde kopen!! Echt heweldig =D

Assortiment
Prima, van alles wat!

Aanbeveling
Iedereen. Als je een tv wil met goede service, zeker hier kopen.

Extra toelichting
Heel tof dat ze vanuit hun zelf bekijken wat ik bestel en iets beters aanbieden voor dezelfde prijs! Heel erg klantvriendelijk =)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manusiwa 04-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg toegankelijk

Service
Medewerkers zijn toegankelijk en helpen goed

Extra toelichting
een beetje gek datik deze mail kreeg heb namelijk een aantal jaar geleden een tv gekocht en niet pas geleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vissers 210339 03-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima, via internet leren kennen, was niet op voorraad maar wel heel snel kunnen bestellen en volgens de verwachte levertijd in huis

Service
Perfect geholpen, samen tot een goede keus gekomen. Niks op aan te merken

Assortiment
Was niet op voorraad maar wel zeer snel in huis, klein foutje op de website

Aanbeveling
Nette winkel, zou de winkel zeer zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Dongen 03-08-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website met veel extra informatie

Service
Ik ben in de winkel in Breda geweest en ik ben fantastisch geholpen. Ik ben zeer kundig te woord gestaan, en heb op al mijn vragen een eerlijk antwoord gehad. Prettig personeel met een grote klantvriendelijkheid

Assortiment
Voldoende keuze in alle segmenten die je zoekt. Alleen de geluidsinstallaties waren niet altijd aangesloten.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en kundig personeel aanwezig en een rustige inrichting met een mooi assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige maar wel uitgebreide zoekcriteria

Service
Gechat met klantenservice omdat ik een 22" Full-HD-tv wilde voor de caravan met CI-module geschikt voor en gecertificeerd door Canal Digitaal (Met Fastscan). Meteen antwoord dat het door mij in principe reeds gekozen type voldeed aan mijn eisen.

vrijdagmiddag rond 16.00 uur besteld; zaterdagmorgen om 9.30 uur al bezorgd.

Aanbeveling
Snelle, duidelijke, concrete antwoorden (per chat, mail of telefonisch) van klantenservice zijn zeer belangrijk !!

Extra toelichting
Ook de verdere administratieve afwikkeling er omheen prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Struijve 03-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht, Kanaleneiland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We kwamen in een erg overzichtelijke winkel in Utrecht met voldoende ruimte rondom elke TV, zodat een goede beoordeling mogelijk was zonder onnodige afleiding. Het assortiment was ruim voldoende met een goede mix van nieuwe modellen en iets oudere exemplaren. De TV.s die we van tevoren op internet hadden gevonden en die we daadwerkelijk wilden zien waren allemaal aanwezig.

Assortiment
Een goed assortiment zonder de ruimte in een pakhuis voor TV's te veranderen. Smaakvol ingericht.

Aanbeveling
Het is een mooie winkel met bekwaam personeel waar ik zeer goed werd geholpen. Achteraf zijn we erg blij met het geadviseerde model. Wat moet ik daar verder nog aan toevoegen? Het enige minpuntje was misschien de temperatuur in de winkel die wat aan de hoge kant was.

Extra toelichting
Wat voor ons belangrijk en doorslaggevend was: de professionele en niet opdringerige manier waarop de verkoper ons te woord stond en alle tijd voor ons nam. Iedere vraag werd met verstand van zaken beantwoord. Kortom: we werden goed geadviseerd zonder dat geprobeerd werd een zo duur mogelijk product te verkopen, integendeel zelfs. Een erg verfrissende ervaring als we dit vergelijken met een aantal andere winkels die we hebben bezocht! Een dikke pluim voor omgang met klanten en de getoonde vakkennis. We komen hier zeker terug voor eventuele volgende aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Leeflang 03-08-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nette winkel, klantvriendelijk en alle tijd voor uitleg.

Service
Ze denken met je mee, bijvoorbeeld wat je thuissituatie is en welke kabels je nog nodig hebt.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
makkelijk bereikbaar en het personeel heeft kennis van zaken.

Extra toelichting
Via de webshop in deze winkel terecht gekomen, ook de webshop is erg toegankelijk en biedt een ruime keuze. Sommige dingen koop je na een bezoek aan de webshop toch liever in een fysieke winkel en dat gaat uitstekend bij Plattetv.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en gemakkelijke keuze tussen televisies

Service
Mijn tv was niet lever baar of ik dan een andere wou, maar een nieuwere model. En daar ben ik mee accoord gegaan

Assortiment
Ruime keuze voor elk wat wils, en voor elke prijs

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 03-08-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima bereikbaar en ruim assortiment en overzichtelijk gepresenteerd

Service
prima geholpen, eerst via chat en later in winkel

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
prettig behandeld en zaken doen

Extra toelichting
top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmg gommers 03-08-2016 In de winkel gekocht
Arnhem/Presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitstalling tv's. Overzichtelijk.

Service
De dame die ons heeft geholpen had een zeer goede kennis
van zaken en vertelde ook eerlijk de plus- en minpunten
van de diverse schermen.

Assortiment
Voor iedere portemonnee is er wel een goed scherm te vinden en dan ook nog voldoende keus uit diverse merken.

Aanbeveling
De service van het personeel, de uitstraling van de winkel en het zeer ruime assortiment. Pluim!!!

Extra toelichting
Deze winkel word door ons zeker aanbevolen in vrienden- en kennissenkring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 02-08-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna alle mogelijke modellen tv waren in de winkel wel aanwezig van de bekende merken en de ons helpende medewerker was in onze ogen deskundig.

Service
Konden onze eerder aangekochte tv zonder problemen omruilen.

Assortiment
Bijna alle mogelijke tv's waren fysiek aanwezig in de winkel.

Aanbeveling
Super goed geholpen👍

Extra toelichting
We hadden een week voor onze huidige aankoop ook een nieuwe tv besteld bij plattetv. Deze tv beviel ons niet omdat de kleuren niet naar onze zin waren en ook niet goed af te stellen waren. Op aangeven van de whatsapp medewerker mochten we de tv omruilen in de winkel zonder dat hiervoor een overeenkomst was afgesloten. Super service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WF vd H 02-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kocht de TV op zondag in de winkel en was de 1e klant, werd direct keurig en snel geholpen en verliet binnen een kwartier met mijn nieuwe TVde winkel. Gemakkelijk dus.

Service
Ik wist al van internet wat ik ging kopen en omdat deze TV niet in voorraad was werd mij een nieuwer, duurder type aangeboden voor een zeer geringe meerprijs.

Assortiment
Weet ik alleen van internet en het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zo'n beetje alles wat met elektronica te maken heeft is verkrijgbaar tegen meestal de laagste prijs. Wat moet je dan nog meer.

Extra toelichting
Voortaan koop ik bij "Platte TV".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Kreel 02-08-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is gevestigd in een kleinschalig winkelcentrum en is aldus gemakkelijk bereikbaar.

Service
Je wordt duidelijk en zonder enige voelbare commerciele drang keurig geholpen. Tot op de achterbank van de auto.

Assortiment
Je hebt een ruime keuze welke zeer overzichtelijk en in meer dan voldoende ruimte is opgesteld. Je kunt in een ongedwongen sfeer gerust je vragen stellen en beantwoord krijgen door een professionele deskundige medewerker.

Aanbeveling
In het tijdperk van alles via internet kopen, voegt een bezoek aan deze winkel echt iets toe. Door deskundigheid van medewerkers, uitgebreid overzichtelijk assortiiment en een ruime voorraad zodat je nieuwe aankoop zelfs op de achterbank wordt gelegd en direct mee kan. Kortom een SUPER winkelervaring in het onpersoonlijke internet tijdperk.

Extra toelichting
Kort samengevat een super tevreden winkel bezoeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 02-08-2016 In de winkel gekocht
Winkelcentrum Presikhaaf, Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Platte TV presikhaaf Arnhem.
Prima en ter zake deskundige medewerker Paul heeft een goed advies gegeven en de tijd genomen om diverse modellen TV's en Soundbars te showen. Ik ben doorgaans een kritische consument maar werd door de medewerkers in deze winkel prettig en deskundig geholpen.
Hierdoor bewuste keuze kunnen maken....en het resultaat is wat ik van verwacht heb.

Service
Afgesproken dat de TV thuis zou worden geinstalleerd. Platte TV kwam gemaakte afspraken volledig na en de service medewerker had ook een hoog kennis niveau en heeft alles netjes geïnstalleerd en achter gelaten.

Assortiment
Ruim voldoende in de winkel om keuzes te kunnen maken. Ze kunnen natuurlijk niet alles hebben!

Aanbeveling
Deskundig personeel die nog tijd nemen voor de klant! Ze laten zien dat ze het vak verstaan en er ook nog lol in hebben.....is toch redelijk uniek te noemen.

Extra toelichting
Deze winkel is aan te raden....!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews