PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22062 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5909 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toon 15-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering was goed maar wij moesten wel aandringen om de monteur de tv te laten instaleren wat toen ook gedaan werd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AJ Kuiper 15-04-2017 In de winkel gekocht
EP Doesburg

Fijn en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kregen een zeer goed advies en de afspraken zijn keurig na gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffrey 15-04-2017 In de winkel gekocht
nijmegen

Goede persoonlijke uitleg

Algemene score

10,0
Alles was en is dik in orde goede uitleg van de voor en nadelen van bepaalde tv,s en uitleg over mijn heos setje.snelle en goede levering tevens werd ik netjes geholpen nadat me tv geen verbinding maakte met internet.(fabriekinstelligen terug gezet)
nu al erg blij met deze tv en geluids setje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FreddyS 15-04-2017 Via de website gekocht

Gratis upgrape, geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op de site een 40 inch tv besteld en betaald, echter deze bleek niet leverbaar. Als oplossing bood men mij hetzelfde type in 43 inch aan. Echter die is te groot waar ik hem voor wil gebruiken. Na een goede mail communicatie met Tim, een gratis update naar een TV die eigenlijk ca. 20% duurder is die ik voor ogen had. Geweldige service, daar wordt je als klant echt heel blij van. Tim, bedankt, top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnout 15-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oude televisie in genomen en heel geduldig via de telefoon geholpen met bij het installeren van de nieuwe televisie.
Tijdens de verkoop ook prima informatie over alle ins en outs van de TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beet 15-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen de online service evenals de persoonlijke service.Alles top geregeld van a tot z.
Vorige tv hier gekocht nu na een aantal jaren hier weer een nieuwe gekocht.
Perfecte onderhandelingen over de prijs en mijn oude kon ingeruild worden dus super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Heestermans 15-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop via internet gevonden. Werden goed geholpen. Verkoper deed echt zijn best om een zo goed mogelijke deal voor ons te regelen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk JOnckers 15-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Wij zijn uitstekend geholpen door een verkoper in Breda.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel zijn heel veel TV's werkend zichtbaar. Er zijn veel merken te zien, waardoor de verschillen goed te vergelijken zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L J Cornelissen 15-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede informatie en een goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig geholpen door vriendelijk personeel. Was het elders ook maar zo.
Veel geduld en uitleg voor digibeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed 15-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

Geduldig personeel

Algemene score

10,0
Zeer toegankelijke winkel. Geholpen door vriendelijke, deskundige en vooral, voor mij belangrijk, geduldige jongeman.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. van Poorten 15-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Deskundig en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet op deze site gekomen. Mooie winkel Nijmegen veel keus, alles op voorraad. We zijn zeer prettig geholpen en goede uitleg gehad. Zeer scherp geprijsd. Niet opdringerig we kregen de kans om eerst rustig rond te kijken voor we aangesproken werden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Vliet 15-04-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben deze winkel gekozen door vergelijking via internet.
De keuze was goed. we zijn goed geholpen en de tv bevalt goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan R 14-04-2017 Via de website gekocht

Wederom een goede deal kunnen maken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een LG oled 6b gekocht via platte tv,eerst met inruil toen kwam de prijs 50 euro goedkoper uit dan de goedkoopste internet prijs,ik had een 42 inch philips in te ruilen.
Een mail gestuurd dat dit wel scherper kon,daarop kreeg ik een aanbod om zonder inruil en de prijs was 20 euro goedkoper dan goedkoopste prijs.Ik ben akkoord gegaan,de rest is zeer snel en vakkundig geregeld,vandaag werd de tv al bezorgt,in een woord top service,bedankt platte tv

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Vos 14-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor deze shop gekozen, omdat de vorige ook gewoon alles goed geregeld was.
en nu dus weer. top gedaan van platte tv

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip D 14-04-2017 Via de website gekocht

Aangename verrassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had via de chat contact gezocht met een medewerker om te horen of het product dat ik wou komen wel degelijk op voorraad was en vlug kon geleverd worden. Dat was het geval en er werd mij een aanbieding voorgesteld waar ik dan op ingegaan ben. En inderdaad daarna is alles heel snel gegaan en het was tijdens heel het proces ook heel duidelijk wat de status van de bestelling was. Het was mijn eerste aankoop bij plattetv.nl maar hier kom ik zeker terug. Echt een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan 14-04-2017 Via de website gekocht

Mooie tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie tv, de Sony KD-65XD8599. Mooi groot beeld. Nu een keertje op een ander merk overgestapt. De sony werkt gemakkelijk en wordt geleverd met twee afstandsbedieningen.
Wel jammer was dat hij volgende dag niet geleverd werd, was een verjaardagscadeautje. Keurig alles voor twaalf uur geregeld, maar helaas.
Gelukkig wordt daaraan gewerkt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Kevin 14-04-2017 Via de website gekocht

Oled55e6v

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede servies en klantvriendelijk
Helpen je met alle vragen en inruil is perfect zou iedereen aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Niels 14-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Prima en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben alle tv's op voorraad, hanteren goede prijzen/kortingen en geven duidelijke uitleg bij alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fysiotherapie Strengers& Dubbers Nijmegen 14-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Nieuwste model op voorraad .Top verkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle actie via de website, adequate vriendelijke en professionele hulp in de winkel.
en niet te vergeten de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 14-04-2017 Via de website gekocht

Zeker voor herhaling vatbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Paasdeal gesloten voor een leuke prijs! Vriendelijk email contact en snelle levering!
Daar houd ik van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J. Daaleman 14-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de ontvangst was aller vriendelijks en vakkundig. alle gegevens waren bekend van het online contact.
Zeer goede voorlichting bij twijfel wordt dit weggenomen in het gesprek

Reageer

Per 14-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Klasse winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en duidelijke informatie! Zeer vriendelijk en vakbekwaamheid personeel. Winkel is goed gesorteerd met veel mogelijkheden om te vergelijken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

m.h.. de jongh 14-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima service

Algemene score

9,0
De medewerkers in de shop zijn hulpvaardig en denken mee om problemen op te lossen. Dit geldt ook voor de monteur die de installatie heeft verzorgd.

Reageer

Peter J. Visscher 14-04-2017 Via de website gekocht

Professionaliteit ten top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na reeds eerder naar volle tevredenheid een TV bij jullie gekocht te hebben, gisteren de tweede geinstalleerd door de vakkundige medewerker, die zelfs bereid was een noodzakelijke langer netsnoer met mij te gaan halen, opdat de installatie ook echt af was, dus optimale service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, vriendelijke klantenservice en bezorger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen bij een keuze maken voor een nieuwe televisie. Mijn oude televisie ingeruild. 2 dagen later werd de televisie bezorgd en de oude meegenomen. Vriendelijke bezorger die het eea uitlegde over de televisie.
Bleek iets fout te staan op de website en ook hiermee zijn ze mij tegemoet gekomen.
Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-04-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

deskundig en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv gekocht voor in de caravan, met de bedoeling schotel rechtstreeks op tv aan te sluiten. Dit leverde de nodige problemen op. Dankzij een gouden tip van de verkoper is de installatie toch nog geslaagd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Th de loyer 13-04-2017 In de winkel gekocht
Molenstraat 76 Nijmegen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt de shop te donker! De keuze is heel goed je wordt er meteen geholpen de vragen worden direct beantwoord En er wordt je niets op gedrongen en er worden duidelijke verschillen gemaakt van de tv welke het beste bij iemand past en welke voorkeur maat en merk en de prijs die je er voor over hebt En tijdens het afrekenen wordt er gevraagd of je misschien een garantie wilt of niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florian 13-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede présales en aftersales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer geduldig en informerend in het voor traject. Goede suggesties gekregen en onderbouwing. Vervolgens goede after sale toen bleek dat de TV te groot was. Direct adequaat gehandeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

luc 13-04-2017 In de winkel gekocht
Breda

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer behulpzaam vriendelijk personeel , betrouwbaar goede uitleg en luistert zeker naar de behoefte van de klant

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Bergen. A.H.A. 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige servise.

Algemene score

9,0
Alles is volgens afspraak gegaan.
Een vriendelijke en kundige monteur die Alex.
Goede uitleg van de TV, en de bediening van de afstandbediening.
Ik heb mijn TV gekocht bij Platte TV, omdat ik mijn oude TV kon inruilen.
Ik heb een goede deal gemaakt met Platte TV.
Ga zo door.

Groetjes van Bergen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kusters 13-04-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via chat een tv Samsung in deze winkel gekocht online. Medewerker was erg behulpzaam en dacht mee over een goede inruilprijs voor de huidige tv. Erg tevreden.

Reageer

Bart van Eck 13-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Ik kwam voor een Sonos en ging naar huis met een Heos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel. Ik werd goed geholpen door een enthousiaste medewerker. Ik had interesse in een Sonos systeem. De medewerker liet mij het verschil horen door ook de Heos te demonstreren. Dat systeem beviel mij beter.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jose 13-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Goede service via de Livechat. Geholpen bij de keuze toen we twijfelde. Justin vroeg naar waar we op zoek waren en waarvoor we het gingen gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 13-04-2017 Via de website gekocht

Supper snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van bestelling tot levering is alles vlekkeloos verlopen. Goede service en super snel.
Komen afspraken echt na.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beatles59 13-04-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en Behulpzaam Personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met voldoende Keuze in Artikelen en leuke aanbiedingen voor een goede redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Sakkers 13-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Leuk, goed en professioneel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is duidelijk en overzichtelijk. Er is veel keuze met aantrekkelijke prijzen. Dit is zoal op de site als in de Winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 13-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi ogende winkel, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke mensen. Helpen de tv in je auto te laden. Zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. En ik heb nog een mooie prijs voor mijn inruil tv gekregen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vallabh 12-04-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Goede service, scherpe prijs, deskundigheid en meedenken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag weer naar winkel van PlatteTV.nl voor nieuwe televisie. Al mijn vragen over uitgezochte model beantwoord. Ook meegedacht over oplossingen m.b.t. aansluitingen. Vriendelijke en deskundige medewerker, goede inruil van oude TV.
En als klap op de vuurpijl aan het eind van de middag TV geleverd en complete
installatie met uitleg, zodat we om 5 uur al weer konden kijken. Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 12-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Geweldige service en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zelf ondernemer en kan zeggen dat het personeel met hun kennis en klantvriendelijkheid deze zaak TOP maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Berends 12-04-2017 Via de website gekocht

Goede informatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben goede informatie ontvangen via de chat en e-mail, van -met ons meedenkende- Justin.
We hadden ook snel onze tv in huis: super.
Wel teleurgesteld waren we dat we weliswaar € 70 ,00 als inruilbedrag kregen voor onze oude tv, maar, naar later bleek, die tv niet werd meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Cock 12-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet terecht gekomen bij platte.tv. Mooie televisie gezien en een offerte gevraagd voor onze oude televisie. De volgende dag al antwoord. Besloten om de televisie te kopen en onze oude televisie in te leveren. Alles netjes via de mail bevestigd en netjes thuis afgeleverd. Vriendelijke mensen. We hadden ook nog een vraag betreft installatie en via de live chat netjes geholpen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-04-2017 In de winkel gekocht

Michael bedankt voor de Philips 32PFS6401

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag gebeld met de winkel in Nijmegen omdat ik op winkelmodellen.nl een Phillips tv had gevonden die me aanstond.
Helaas was deze al gereserveerd 😔maar X vroeg me vriendelijk of hij een offerte mocht uitbrengen voor een nieuw toestel.👏🏻
Dit scheelde me een leuke cent🤑 en scheelde een ritje naar Nijmegen omdat het toestel kosteloos verzonden zou worden.👌🏻
Het toestel werd vandaag keurig op mijn werk bezorgd en zojuist dan ook eindelijk uitgepakt 😊. Alles keurig en een prachtig toestel voor in onze keuken..
Bedankt voor het meedenken en de snelle afwikkeling!👌🏻👍🏻

Reageer

Willy van Stiphout 12-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service, snel geholpen en goed advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle afhandeling, goede service en gunstige prijs. Ik was in eerste instantie gegaan voor een ander product, maar door het advies van de verkoper gegaan voor een kwalitatief beter product. Tevens op advies extra garantie bijgekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coby 12-04-2017 In de winkel gekocht
Ettensebaan in Breda

Vet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezellige winkel, leuk jong personeel dat ter zake kundig is.
Zeer behulpzaam! De bestelling was nog niet bezorgd, maar toch een oplossing gevonden👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fam. van Ottele 12-04-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Nieuwe tv als cadeau voor ouders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de platte TV terecht gekomen, omdat er een mooie aanbieding op internet stond. Hiervoor ben ik naar de winkel in Nijmegen geweest. De aanbieding bleek een demo model te zijn (stond niet vermeld op de internet aanbieding). Dit vond ik persoonlijk wel een misleiding.
Daarna TOP geholpen door verkoper en toch een mooie TV weten te kopen voor een strakke prijs.

Resume : Reclame op internet was misleidend, maar de service in de winkel maakte alles weer goed :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.Schipper. 12-04-2017 Via de website gekocht

Service Kan niet beter.

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Perfecte afhandeling. Vandaag besteld
en morgen thuis. Kunt goede en vertrouwde zaken mee doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 12-04-2017 Via de website gekocht

Beter dan verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende levering, alle bestelde TV's netjes op een pallet en extra verpakt en gesealed tegen bescadigingen. 5 Grote schermen besteld, waarvan 1x uit een koopjeshoek ( door een beschadigde doos ) met extra korting, bij binnenkomst heb ik geen beschadigingen kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe4Joe 11-04-2017 Via de website gekocht

PLATTETV.nl met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 10 april, op mijn 74ste verjaardag d.m.v. chatverkeer het nieuwste model TX-40EXW734 gekocht. Een bekend winkelkete had een soortgelijke Panasonic in de verkoop maar zij informeerden mij niet over het nieuwste Panasonic model.
De verkoper van PLATTETV vroeg mij waarom ik interesse had in het oude model en adviseerde me om het nieuwe model te kopen. Het nieuwe model was weliswaar ca. € 250.-- duurder, maar de specificaties van het nieuwe model waren zoveel beter dat ik besloot voor het nieuwe model te gaan.
Na enkele chats m.b.t. tot de door mij te betalen prijs incl. kabels, installatie en uitgebreide garantie kwamen we er samen uit. Het feit van mijn 74ste verjaardag heeft op zijn minst een positieve wijze hiertoe bijgedragen.
Op de rekening heeft de verkoper een kortingsbedrag aangegeven met de volgende tekst: VERJAARDAGSCADEAUTJE. Een glimlach op mijn gezicht en eveneens thuiskomend bij mijn vrouw, geeft aan dat de 'handel' zeer prettig is verlopen. xxxx en xxxx bedankt voor jullie inbreng!
Houdoe,
Joep en Hermine van Kempen
P.s. TV moet nog afgeleverd worden.

Reageer

Henk Bakker 11-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben op internet gaan struinen om een nieuwe tv te zoeken. Via de telefoon zeer goed advies gekregen en meteen mijn bestelling gedaan en weet nu wie en wat (Platte TV.nl) is. Zeer snel bezorgd. Beter kan haast niet Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans en Jeanne 11-04-2017 In de winkel gekocht

Geweldige winkel en zeer gunstige prijs en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een mooie LG 65SJ850V gekocht bij platte tv in de winkel in Arnhem.
Ondanks de verbouwing zeer goed geholpen en geadviseerd nadat wij besloten tot aankoop van deze LG.
Zeer scherpe prijs en ook de levering de volgende dag.
Ook nog even na service ivm instellingsprobleem wat normaal net standaard is.
Dus al met al een dikke 10 waard.
Platte tv ga zo door

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews