Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2946 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 184 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Willem 25-07-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na levering van onze nieuwe Samsung UE55NU7470 constateerden wij dat het LCD-scherm gebarsten was. Middels 1 e-mail en telefoontje is dit keurig afgehandeld en werd binnen 2 dagen een nieuwe TV bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris 24-07-2018 Via de website gekocht

Informatieve cursus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel nieuwe informatie verkregen, goeie uitleg!
Fijn dat het een kleine groep was met weinig afleiding, zodat ik kon concentreren op de uitleg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patrick 24-07-2018 Via de website gekocht

Mooie TV met een goede prijs. Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze TV was hier het goedkoopst, er ging nog een tientje af en hij werd gratis verzonden. Bleek echter niet meer op voorraad waarop ik na kort overleg een nieuwer type kreeg voor hetzelfde geld. De TV was de volgende dag al in huis en valt zeker niet tegen. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben de kler 18-07-2018 Via de website gekocht

Lg oled 55 C7V

Algemene score

10,0
Beste shop tot nu toe !
op zoek naar de lg oled kwam ik verschillende sites tegen die ook een mooie aanbieding hadden , tevens waren deze al afgelopen. Vervolgens kwam ik op deze site terecht waar de lg oled stond maar wel een showroom model. Ik snel gebeld en helaas deze was al verkocht, nou zeg de meneer weet je wat je krijgt voor dezelfde prijs een nieuwe lg oled zonder moeilijk gedoe. De meneer heeft nog alle informatie gegeven over de tv ,was heel vriendelijk en kwam heel overtuigend over en vond het bedrijf waar hij werkte helemaal top zo kwam het over. De volgende dag kwam de lg oled binnen , alles tip top in orde en ben super blij met deze tv.
Beste prijsgarantie , beste service, snelle verzending, super vriendelijke mensen die je te woord staan, voor mij de beste winkel tot nu toe!!
Groetjes ruben de kler

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. De Vries 16-07-2018 Via de website gekocht

Hele goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aflevering ( ik had gevraagd of 1 dag later mogelijk was, daar ik dan thuis zou zijn) werd geregeld door de medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 15-07-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle bezorg service. En met de track and tracé code die je krijgt van Post NL, weet je gelijk wanneer je je bestelling kan verwachten. Super! 2e keer dat we hier een TV besteld hebben, en beide kerenb super goed geregeld. Volgende keer zeker weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasmina 13-07-2018 Via de website gekocht

Zeer verrassende website met leuke goedkope aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze website is zeer duidelijk en geeft uitvoerige en eerlijke informatie over het product. Het product was hier veel goedkoper en ik werd keurig op de hoogte gehouden vanaf het moment van bestelling tot aan de levering die snel volgens afspraak ging. Ook de mogelijkheid om via afterpay te kunnen betalen gaf mij een enorm vertrouwen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasper 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering (binnen 1 dag), kon beter qua communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, met scherpe prijzen. Ook leuk dat ze TV's met een 2e kans verkopen (showmodellen of producten die goed zijn maar geretourneerd). De vervoerder nam persoonlijk contact op om te laten weten dat hij eraan kwam. Alleen de opvolging van de winkel was wat onduidelijk. Ik heb nooit een Track and Trace gekregen, terwijl dat wel werd aangeven in een mail van hun na de bestelling. Voor de rest klasse levering en goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patti 11-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de Platte TV discounter gekozen en ben erg blij met mijn keuze. Ik ben keurig geholpen in de winkel en later mijn bestelling via de webwinkel mijn bestelling gedaan. Keurig gebeld wanneer de bestelling bezorgd zou worden. Keurig op afgesproken tijdstip bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M@®© 21-06-2018 Via de website gekocht

Plezierig en vakkundig geholpen met persoonlijk advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel bij de oriëntatie als bij de uiteindelijke aanschaf van de (in mijn geval Panasonic 4K LED) tv was er persoonlijke aandacht en werden alle vragen snel en goed beantwoord. Bij ophalen in Groningen behulpzaam en erg vriendelijk geholpen. Kortom: zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Beste Marc,

Hartelijk dank voor je leuke review! wij wensen je heel veel kijkplezier.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Regina 06-06-2018 Via de website gekocht

Super service en super behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top dat Platte TV Discounter mij even belde ivm het juiste keuze van bezorgingsdiensten doordat ik dat echt over het hoofd zag mbt de erbij komende kosten. Toch heel erg attent van de medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Beste Regina,

Hartelijk dank voor je leuke review! Wij zagen inderdaad iets fout gaan bij de bezorgdienst :-)

wij wensen je heel veel kijkplezier.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Nick 04-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zagen deze tv voor een prijs dat we dachten deze moeten we kopen is nergens zo goedkoop als.. Tv voldoet aan al onze eisen. Alleen zou de tv wel wat beter ingepakt mogen worden dikker karton dit ivm vervoer van postnl. Zat in een vrij dunne doos ingepakt. En zijn te vreden..

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Beste Nick,

Qua verpakking kunnen wij daar weinig aan doen, gelukkig komen schades zeer zelden voor, wij wensen je heel veel kijkplezier.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Bob 04-06-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod, scherpe prijzen en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Platte TV Discounter heeft een groot aanbod van TV's in verschillende klassen. Het meest opvallend zijn de scherpe prijzen in verhouding tot concurrenten.
het LG 2018 LED model dat ik gekocht heb was hier aanzienlijk goedkoper dan bij de concurrentie!
Communicatie en levering waren duidelijk en erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Beste Bob,

Hartelijk dank voor je leuke review! wij wensen je heel veel kijkplezier.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Srootinck 04-06-2018 Via de website gekocht

Top webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed gevoel overgehouden bij plattetvdiscounter.nl.
alles wat ze beloven maken ze waar.

veel keus voor aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny Noordenbos 09-05-2018 Via de website gekocht

Prima service & snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel de platte TV discounter van harte aan omdat ervaring mij heeft geleerd dat de service van de platte TV discounter door jong en oud wordt gewaardeerd. De info en snelle levering spant echt de kroon, TOP gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Beste Ronny,

Super bedankt voor de leuke review! wij wensen je heel veel kijkplezier :-)

Groet, Luuk
Plattetvdiscounter.nl

Reageer

Ron 07-05-2018 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Algemene score

9,0
Duidelijke site, prijs uitstekend (Laagste prijs), levering volgende dag zoals vermeld op de site.
Volgende aankoop beslist weer bij platte tv discounter.
Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gaetano Mangione 07-05-2018 Via de website gekocht

Prettig verrast .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met enige wantrouw heb ik jullie webwinkel benadert , ik zat fout , de vriendelijk en professioneel accuraat attitude, hebben mij over de lijn getrokken. Perfect advies , zeer goed benadering en een perfect service ..binnen 24 uur was mijn TV afgeleverd , kleinen problemen met afstelling van de Smart Tv werden in een tel. geregeld .Elke keer dat ik heb gebeld zijn jullie (Dhr Luk) was een toonbeeld van professioneel gedraag ...perfect.
Ik kan alen dit zeggen:

"Complimenten , ik kom zeker terug en voorhal heb alle mijn vrienden en kennis door gegeven van jullie bestaan ".

MVG

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Goedemiddag Gaetano,

Misschien een beetje een late reactie van mijn kant maar toch hartelijk dank voor de zeer prettige review.. hier doen wij het voor!
Wij wensen u heel veel plezier met uw Salora Toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Chris rompa 07-05-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goede shop met snelle levering. Ik heb hievoor gekozen omdat het een overzichtelijke site is. En bovendien goed en goedkoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Platte TV Discounter 28-06-2018

Beste Chris,

Hartelijk dank voor de prettige review, wij wensen u heel veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Kevin 03-05-2018 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk,gemakkelijk en scherp geprijsd.
Levering sneller dan verwacht, verwachtingen overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 02-05-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe tv besteld via de website. Had achteraf nog een vraag dus even gebeld. Prima geholpen door de klantenservice, zo hoort het te zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-05-2018 Via de website gekocht

Prima service, volgende dag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LG OLED besteld, laagste prijs, zoals beloofd de volgende dag geleverd. TV was nieuw/ongeopend en werkt prima. Verder geen support van ze nodig gehad.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

admin 29-04-2018 Via de website gekocht

De uitleg en het meedenken! Geweldige Service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er waren wat issues mbt de levering dit hebben ze prima opgelost ! Ook vragen mbt het product worden zeer gedetailleerd uitgelegd.

Reageer

Helen 27-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige tv gekocht, 300 goedkoper dan elders doordat we een meevaller hebben gekocht. Op de website stond dat de verpakking open is geweest door retour andere klant. De tv was netjes verpakt en beschermingsfolie zat nog op de TV, helemaal als nieuw maar wel 300 euro goedkoper! Voor ons de volgende keer weer de TV discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre Severijns 25-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop toevallig ondekt op google ,goede voorstelling x uitleg over alle toestellen met redelijke prijzen en soms nog een extra afslag in de meevallerafdeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guiseppe 17-04-2018 Via de website gekocht

Vlug, veilig en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld, betaald en ontvangen en dat alles binnen drie dagen.
GEWELDIG
De keuze was geweldig je kon bestellen naar je eigen smaak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 17-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Super webshop.
Goeie prijzen voor mooie tv's en snelle levering. Tv was de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dik 16-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden ze hebben me goed geholpen goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden goede klantvriendelijkheid goede klanten service ze hebben goed geholpen nette winkel goede site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 10-04-2018 Via de website gekocht

Goed op tijd met afleveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestellen ging makkelijk en het werd op tijd bezorgt.
De prijs voor mijn produkt was ook prima.
Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Drost 09-04-2018 Via de website gekocht

Prima in orde

Algemene score

9,0
Op dinsdag na 17:00 besteld en dus net te laat voor levering de volgende dag. Bestelling werd keurig op donderdag bezorgd voor een zeer scherpe prijs. Prima tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verburgh 07-04-2018 Via de website gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer zorgvuldige service uitstekend geholpen en snelle levering mooie OLED tv tegen de laagste prijs in Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kylian 07-04-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site, makkelijk te bestellen en snel in huis. TV met korting gekocht omdat de doos al open geweest was, maar alles werkt prima.

De TV geeft prachtig beeld en heeft meerdere standen. Een groot pluspunt is de "game" stand waarmee de inputlag compleet verdwijnt.

Enige minpuntje was dat de bezorger erg lomp was en overal tegenaan stootte, maar dat probleem ligt bij PostNL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lorenzo 07-04-2018 Via de website gekocht

Service was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
iK heb voor deze webshop gekoze vanwege de goede recensies en de prijs die veel voordeliger was dan elders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul les 05-04-2018 Via de website gekocht

snel en voordeligste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie winkel met goede aanbiedingen. Zeker de "onze meevaller" is een zeer voordelige optie . Terwijl product in de geopende doos gewoon prima is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 03-04-2018 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is snel behandeld en geleverd dus ik kon al snel genieten van mijn nieuwe tv!!!
installatie was ook erg makkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 29-03-2018 Via de website gekocht

Heel goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed bedrijf je word op goed de hoogte gehouden van je bestelling..en een mooie tv voor een goede prijs gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke d'hulst 28-03-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is echt zo als er staat voor 17.00 uur bestelt volgende dag in huis , had hem om 10.30 uur al in huis netjes verpakt , je werd op de hoogte gehouden van waar je bestelling verbleef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. Koolhaas 26-03-2018 Via de website gekocht

Prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website werkt prima, het advies voor de tv beugel klopte en daardoor een goede keuze gemaakt. Verder een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 26-03-2018 Via de website gekocht

Super winkel "Platte TV diccounter"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na in de winkel de keuze te hebben gemaakt voor een OLED tv, op internet de verschillende aanbieders bekeken en uiteraard deze naast elkaar gehouden. Op "Platte TV Discounter" ket linkje aangeklikt van superdeal. Mijn wenslijst ingevuld en keurig antwoord ontvangen met een Superdeal . Deze kon ik niet laten lopen.
Bedank Platte TV Discounter en ga zo door .
Top geregeld, nette service , juiste prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kuiper 22-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De slogan was: vandaag besteld, morgen in huis. En dat is gelukt. Binnen 24 uur nadat onze tv het begaf deed de nieuwe het alweer. Communicatie van de winkel was perfect en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Uitermate tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 20-03-2018 Via de website gekocht

Binne 1 week geleverd, top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop, alles goed geregeld!!
Order was iets verlaat vanwege leveringsproblemen, maar kwam alsnog 5 dagen eerder als was gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lex Segers 18-03-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webwinkel met overzichtelijke website. Scherpe prijzen en eenvoudig en snel te bestellen. Ook telefonisch contact gehad en duidelijke antwoorden gekregen. Helaas heeft PostNL de levering een dag vertraagd, echter dit lag niet aan de leverancier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 15-03-2018 Via de website gekocht

prima kwaliteit en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel werken, volgens gemaakte afspraken.Goede en sterke prijs verhouding ten opzichten van de andere internet aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charif Marnisi 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Scherpe prijs en gratis levering. En ook niet al te onbelangrijk levering binnen 2 werkdagen. Daarnaast wordt er op e-mails (aftersales) ook vlot gereageerd. Al met al een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 12-03-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de goede prijs/ kwaliteit besloten om online via Platte TV Discounter te bestellen. De website was duidelijk en de levering vlot. Ik ben een heel tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 11-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Opnieuw gekozen voor deze shop vanwege de aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Bij ontvangst van de tv bleek er een mankement te zijn. Na contact met de klantenservice werd hier snel op gereageerd en de dag erna hadden we al een nieuwe tv in huis en werd de andere tv weer meegenomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert - een tevreden klant 07-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en strakke levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk, goede artikel omschrijving en vlotte afhandeling dit was mijn eerste ervaring met de Platte Discounter en ik moet zeggen een betrouwbare en prettige ervaring dus mijne dames en heren CHAPEAU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmar 07-03-2018 Via de website gekocht

Strakke levering en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Platte tv discounter is mij erg goed bevallen. De service was top en door de snelle levering kon ik ,nadat mijn tv kapot was gegaan, weer snel genieten van een mooie tv. mijn volgende tv o.i.d. wordt sowieso hier weer gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brandon Aalders 07-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling snel ontvangen en ook goed geholpen met mijn probleem. Uitstekende service en ook snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 07-03-2018 Via de website gekocht

Super service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij deze organisatie. Duidelijk en behulpzaam. Ontzettend goede ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emna 07-03-2018 Via de website gekocht

Gezellig en een snelle levering.

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Sneller kan gewoon niet. Keuze genoeg qua tv's en toe behorende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews