Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2932 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 196 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronny Noordenbos 09-05-2018 Via de website gekocht

Prima service & snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik beveel de platte TV discounter van harte aan omdat ervaring mij heeft geleerd dat de service van de platte TV discounter door jong en oud wordt gewaardeerd. De info en snelle levering spant echt de kroon, TOP gewoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 07-05-2018 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Algemene score

9,0
Duidelijke site, prijs uitstekend (Laagste prijs), levering volgende dag zoals vermeld op de site.
Volgende aankoop beslist weer bij platte tv discounter.
Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gaetano Mangione 07-05-2018 Via de website gekocht

Prettig verrast .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met enige wantrouw heb ik jullie webwinkel benadert , ik zat fout , de vriendelijk en professioneel accuraat attitude, hebben mij over de lijn getrokken. Perfect advies , zeer goed benadering en een perfect service ..binnen 24 uur was mijn TV afgeleverd , kleinen problemen met afstelling van de Smart Tv werden in een tel. geregeld .Elke keer dat ik heb gebeld zijn jullie (Dhr Luk) was een toonbeeld van professioneel gedraag ...perfect.
Ik kan alen dit zeggen:

"Complimenten , ik kom zeker terug en voorhal heb alle mijn vrienden en kennis door gegeven van jullie bestaan ".

MVG

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris rompa 07-05-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goede shop met snelle levering. Ik heb hievoor gekozen omdat het een overzichtelijke site is. En bovendien goed en goedkoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 03-05-2018 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk,gemakkelijk en scherp geprijsd.
Levering sneller dan verwacht, verwachtingen overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 02-05-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe tv besteld via de website. Had achteraf nog een vraag dus even gebeld. Prima geholpen door de klantenservice, zo hoort het te zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-05-2018 Via de website gekocht

Prima service, volgende dag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LG OLED besteld, laagste prijs, zoals beloofd de volgende dag geleverd. TV was nieuw/ongeopend en werkt prima. Verder geen support van ze nodig gehad.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

admin 29-04-2018 Via de website gekocht

De uitleg en het meedenken! Geweldige Service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er waren wat issues mbt de levering dit hebben ze prima opgelost ! Ook vragen mbt het product worden zeer gedetailleerd uitgelegd.

Reageer

Helen 27-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige tv gekocht, 300 goedkoper dan elders doordat we een meevaller hebben gekocht. Op de website stond dat de verpakking open is geweest door retour andere klant. De tv was netjes verpakt en beschermingsfolie zat nog op de TV, helemaal als nieuw maar wel 300 euro goedkoper! Voor ons de volgende keer weer de TV discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre Severijns 25-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop toevallig ondekt op google ,goede voorstelling x uitleg over alle toestellen met redelijke prijzen en soms nog een extra afslag in de meevallerafdeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guiseppe 17-04-2018 Via de website gekocht

Vlug, veilig en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld, betaald en ontvangen en dat alles binnen drie dagen.
GEWELDIG
De keuze was geweldig je kon bestellen naar je eigen smaak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 17-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Super webshop.
Goeie prijzen voor mooie tv's en snelle levering. Tv was de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dik 16-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden ze hebben me goed geholpen goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden goede klantvriendelijkheid goede klanten service ze hebben goed geholpen nette winkel goede site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 10-04-2018 Via de website gekocht

Goed op tijd met afleveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestellen ging makkelijk en het werd op tijd bezorgt.
De prijs voor mijn produkt was ook prima.
Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Drost 09-04-2018 Via de website gekocht

Prima in orde

Algemene score

9,0
Op dinsdag na 17:00 besteld en dus net te laat voor levering de volgende dag. Bestelling werd keurig op donderdag bezorgd voor een zeer scherpe prijs. Prima tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verburgh 07-04-2018 Via de website gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer zorgvuldige service uitstekend geholpen en snelle levering mooie OLED tv tegen de laagste prijs in Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kylian 07-04-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site, makkelijk te bestellen en snel in huis. TV met korting gekocht omdat de doos al open geweest was, maar alles werkt prima.

De TV geeft prachtig beeld en heeft meerdere standen. Een groot pluspunt is de "game" stand waarmee de inputlag compleet verdwijnt.

Enige minpuntje was dat de bezorger erg lomp was en overal tegenaan stootte, maar dat probleem ligt bij PostNL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lorenzo 07-04-2018 Via de website gekocht

Service was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
iK heb voor deze webshop gekoze vanwege de goede recensies en de prijs die veel voordeliger was dan elders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul les 05-04-2018 Via de website gekocht

snel en voordeligste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie winkel met goede aanbiedingen. Zeker de "onze meevaller" is een zeer voordelige optie . Terwijl product in de geopende doos gewoon prima is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 03-04-2018 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is snel behandeld en geleverd dus ik kon al snel genieten van mijn nieuwe tv!!!
installatie was ook erg makkelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 29-03-2018 Via de website gekocht

Heel goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed bedrijf je word op goed de hoogte gehouden van je bestelling..en een mooie tv voor een goede prijs gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke d'hulst 28-03-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is echt zo als er staat voor 17.00 uur bestelt volgende dag in huis , had hem om 10.30 uur al in huis netjes verpakt , je werd op de hoogte gehouden van waar je bestelling verbleef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. Koolhaas 26-03-2018 Via de website gekocht

Prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website werkt prima, het advies voor de tv beugel klopte en daardoor een goede keuze gemaakt. Verder een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 26-03-2018 Via de website gekocht

Super winkel "Platte TV diccounter"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na in de winkel de keuze te hebben gemaakt voor een OLED tv, op internet de verschillende aanbieders bekeken en uiteraard deze naast elkaar gehouden. Op "Platte TV Discounter" ket linkje aangeklikt van superdeal. Mijn wenslijst ingevuld en keurig antwoord ontvangen met een Superdeal . Deze kon ik niet laten lopen.
Bedank Platte TV Discounter en ga zo door .
Top geregeld, nette service , juiste prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kuiper 22-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De slogan was: vandaag besteld, morgen in huis. En dat is gelukt. Binnen 24 uur nadat onze tv het begaf deed de nieuwe het alweer. Communicatie van de winkel was perfect en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Uitermate tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 20-03-2018 Via de website gekocht

Binne 1 week geleverd, top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop, alles goed geregeld!!
Order was iets verlaat vanwege leveringsproblemen, maar kwam alsnog 5 dagen eerder als was gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lex Segers 18-03-2018 Via de website gekocht

Snel en voordelig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webwinkel met overzichtelijke website. Scherpe prijzen en eenvoudig en snel te bestellen. Ook telefonisch contact gehad en duidelijke antwoorden gekregen. Helaas heeft PostNL de levering een dag vertraagd, echter dit lag niet aan de leverancier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 15-03-2018 Via de website gekocht

prima kwaliteit en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel werken, volgens gemaakte afspraken.Goede en sterke prijs verhouding ten opzichten van de andere internet aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charif Marnisi 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ervaring. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Scherpe prijs en gratis levering. En ook niet al te onbelangrijk levering binnen 2 werkdagen. Daarnaast wordt er op e-mails (aftersales) ook vlot gereageerd. Al met al een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 12-03-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de goede prijs/ kwaliteit besloten om online via Platte TV Discounter te bestellen. De website was duidelijk en de levering vlot. Ik ben een heel tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 11-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Opnieuw gekozen voor deze shop vanwege de aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Bij ontvangst van de tv bleek er een mankement te zijn. Na contact met de klantenservice werd hier snel op gereageerd en de dag erna hadden we al een nieuwe tv in huis en werd de andere tv weer meegenomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert - een tevreden klant 07-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en strakke levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk, goede artikel omschrijving en vlotte afhandeling dit was mijn eerste ervaring met de Platte Discounter en ik moet zeggen een betrouwbare en prettige ervaring dus mijne dames en heren CHAPEAU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmar 07-03-2018 Via de website gekocht

Strakke levering en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Platte tv discounter is mij erg goed bevallen. De service was top en door de snelle levering kon ik ,nadat mijn tv kapot was gegaan, weer snel genieten van een mooie tv. mijn volgende tv o.i.d. wordt sowieso hier weer gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brandon Aalders 07-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling snel ontvangen en ook goed geholpen met mijn probleem. Uitstekende service en ook snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 07-03-2018 Via de website gekocht

Super service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij deze organisatie. Duidelijk en behulpzaam. Ontzettend goede ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emna 07-03-2018 Via de website gekocht

Gezellig en een snelle levering.

Algemene score

8,0
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Sneller kan gewoon niet. Keuze genoeg qua tv's en toe behorende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-03-2018 Via de website gekocht

Zondag besteld dinsdag in huis, super ben zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs is uitstekend , en snellen levering van het product top . De volgende keer zou ik weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leenders 05-03-2018 Via de website gekocht

Goede tv, nette website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zakelijk voor dit bedrijf gekozen om een scherm aan te schaffen, na de snelle levering en kwaliteit ook besloten om privé een smart-tv aan te schaffen. Website is helder en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 04-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en goede service. Ik had nog een vraag en die werd telefonisch prima beantwoord. De levering was op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ommen 03-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de prijs een prima tv en staat goed bij ons in huis. Het is een Samsung TV van 163cm. Heb uiteindelijk 2 dagen moeten wachten tot ie werd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene Vriends 28-02-2018 Via de website gekocht

Levering tv plattetvdiscounter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde TV keurig geleverd op aangegeven datum, prima prijs tenopzichte van de grote concurrenten, wij kijken met veel plezier naar onze nieuwe tv.
Top geregeld plattetvdiscounter 👍👍👍👍👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 27-02-2018 In de winkel gekocht
Platte Tv Discounter

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vorige week een tv besteld werd de volgende dag al geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is top! Kortom een prima webwinkel en vertrouwde service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 26-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een nieuwe tv kopen was voor mij een beetje een impuls aankoop. De site van PlatteTVdiscounter was overzichtelijk en gaf mij de informatie die ik zocht. Ik had niet eerder zo'n grote aankoop via internet gedaan. Bij deze site kreeg ik het vertrouwen om dit wel te doen.

De producten werden op tijd geleverd en waren goed verpakt. Ik geniet ontzettend van mijn nieuwe tv en andere producten. Ik zou de PlatteTVdiscounter zeker aanbevelen, ook als je nog niet bekend bent met grote internetaankopen.

PlatteTVdiscounter bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop snel veel keuze goede website telefonisch goed bereikbaar, en webchat zou langer bereikbaar moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.hekkert 23-02-2018 Via de website gekocht

Prima service; doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere, no-nonsense webshop waar je eenvoudig vindt wat je zoekt. Overzichtelijke informatievoorziening rondom het product waar je naar zoekt. Levering volgt keurig op tijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-02-2018 Via de website gekocht

Prima service ,Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, we zochten en niet zo dure tv voor de slaapkamer. En die vonden we bij platte tv discounter Op maandag besteld en dinsdag al in huis. Prima geregeld, en de tv bevalt erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 19-02-2018 Via de website gekocht

Prima verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs, kreeg op verzoek persoonlijke aanbieding. Nergens goedkoper gezien. Levering volgens afspraak. Zou zeker weer gebruik maken van deze webwinkel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JDekker 18-02-2018 Via de website gekocht

Mooi tv en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende sites vergeleken maar deze was het goedkoopst. De tv was snel geleverd en is naar verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne v d Meer 15-02-2018 Via de website gekocht

PRIMA SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen door verkoper chat contact
we hadden een vraag of onze Bose music sond center ook bij de tv paste
wat gelukkig geen probleem was
We zijn harstikke blij met onze Sony KD-65E9005 tv
We hebben nu een eigen bioscoop
Prachtig mooi beeld Super bedankt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cee 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service, mooie tv!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst een tv gekocht bij plattetvdiscounter.nl dus was even afwachten.
De informatie uit de omschrijving klopt. En we kregen bericht van verzending en de tv is snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews