Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 2737 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 196 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m.schut 17-05-2017 Via de website gekocht

Perfect, no-nonsense!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede, heldere website en correcte levering; Zondag avond na het eten besteld, donderdag morgen in huis. Zoals het hoort!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 05-04-2017 Via de website gekocht

Klant tevreden met service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde televisie kon niet direct worden geleverd. Aangezien wij met vakantie gingen werd er direct mee gedacht aan een oplossing. Met een klein prijsverschil, in het voordeel van de klant, werd een andere, gelijkwaardige tv bezorgd. De kreet : voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis; maakte Platte tv Discounter waar! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 10-04-2017

Beste Henny,

Hartelijk dank voor de leuke review, heel veel plezier met het toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Angelique 29-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site is makkelijk in gebruik, vind gelijk wat je zoekt zonder dat je hele site door hoeft. De service is gewoon perfect, en je word goed geholpen. Zowel online en aan de telefoon ze kijken echt met je mee. Ik ben nog steeds blij met mijn tv.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 03-04-2017

Beste Angelique,

Hartelijk dank voor je leuke review.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Remco Fransen 29-03-2017 Via de website gekocht

Top shop en een razend snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige webshop is PlatteTVDiscounter.nl. Een razend snelle service in combinatie met Post.nl. Mijn mooie nieuwe Salora LCD voor 17:00 besteld en inderdaad volgens afspraak de volgende dag bezorgd. Ik ga hier zeker weer bestellen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-03-2017

Beste Remco,

Heel veel plezier met je 49" en hartelijk dank voor je leuke review!
Wij zien je graag nog eens terug :-)

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Sylvia 28-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Salora tv voor in de keuken gekocht ben daar heel blij mee. Had wat aansluit problemen, heb gebeld. De persoon wist in eerste instantie het probleem niet op te lossen. Maar werd terug gebeld en hij loste het probleem prima op. Ik vind het een super service en was er heel blij mee. Zal zeker anderen aanraden bij plattetvdiscounter te gaan kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-03-2017

Beste Sylvia,

Fijn om te horen.. heel veel plezier met je toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Frank Smit 25-03-2017 Via de website gekocht

Complimenten aan de organisatie!

Algemene score

9,0
Wij hebben een televisie gekocht, via Plattetv discounter.

Via de chat heb ik wat vragen gesteld over de televisie aan Luuk.
Al snel hebben we telefonische contact gehad en mailcontact. Keurig!
Mail werd erg snel gereageerd, binnen het uur al.
Uiteindelijk hebben wij een tv gekocht.
Service, uitleg en bezorging ging perfect.
Oprecht raad ik dit aan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-03-2017

Beste Frank,

Bedankt voor je leuke review, en graag gedaan.
Ik hoop dat je veel plezier hebt van de 65"Samsung !

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Paul Busch 22-03-2017 Via de website gekocht

snel, eerlijk en prijs kwaliteit in juiste verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en heldere communicatie. Zeer vakkundig en betrouwbaar. Overzichtelijke site met meer dan voldoende informatie.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-03-2017

Beste Paul,

Fijn om te horen... wij wensen je heel veel plezier met de DVD

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Albert 1950 17-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een correcte behandeling en de prijs van het product, van de Sony 3D bril en de snelle levering.
Zoals beloofd word op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veerle 13-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste aanbiedingen, goede en snelle service, veel betaalmogelijkheden. Ik heb hier voor het eerst wat besteld en het is heel goed bevallen. Duidelijke site en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en wanneer het geleverd wordt. Ik kan iedereen deze winkel aanraden en zal de volgende keer zeker weer hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 03-04-2017

Beste Veerle,

Hartelijk dank voor de leuke uitgebreide review!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Jenny van elteren 12-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Algemene score

9,0
Ik vind de shop overzichtelijk een goede omschrijving erbij een vlotte snelle levering en alles keurig en veilig ingepakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Okke 12-03-2017 Via de website gekocht

Goed en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Platte TV Discounter heb ik een aantal Sonos-artikelen gekocht. De prijs was zeer aantrekkelijk. Een van de gekozen artikelen was niet leverbaar, maar ik werd op de hoogte gehouden van de status van de levering. Na korte tijd werden de artikelen goed verpakt thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits 11-03-2017 Via de website gekocht

Keurig op de hoogte gehouden van de vertraging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geïnformeerd over over vertraging van de levering. Alternatief geboden.
Keurig afgeleverd. Mooie kleine​ televisie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst 10-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzicht van de website. Ook fijn dat er een chatfunctie is. Ze hebben me op deze manier uitstekend met een keuze, en de vragen die ik had, kunnen helpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

stanny 09-03-2017 Via de website gekocht

ben goed ingelicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind de webwinkel overzichtelijk,met eerlijke prijzen
snelle levering ook in belgie
zeker aan te raden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 10-03-2017

Beste Stanny,

Ik wil u hartelijk danken voor de leuke review, wij wensen u heel veel plezier met uw toestel.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Bart 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een Sonos besteld die slecht leverbaar bleek. Bij navraag werd ik keurig geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Alles is netjes afgehandeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudy 09-03-2017 Via de website gekocht

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service was heel netjes en vlot. Duidelijke en zelf bepalende afspraak voor levering kon er gemaakt worden met de bezorger.

Pluspunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patty 09-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service snelle nette levering zeker aan te bevelen via mijn zoon hier terecht gekomen en zeer zeker geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed groen 09-03-2017 Via de website gekocht

super store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering goeie site met hele scherpe prijzen ,wat voor mij de doorslag gaf..
een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 09-03-2017 Via de website gekocht

Top winkel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering !! Zondag avond besteld dinsdag ochtend in huis 👍
Gebruiksvriendelijke site dus volgende bestelling weer bij hun

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-03-2017 Via de website gekocht

Uitmuntend advies tijdens de aankoop van mijn tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 2 tv,s op het oog, en heb gevraagd welke keuze is de beste. Hier werd ik op de voor en nadelen van beide tv,s op gewezen. Naar aanleiding van de voor en nadelen heb ik de keuze gemaakt. En ik ben zeer tevreden met het advies, de tv voldoet ruimschoots . Dus zeer ervaren en deskundig advies van platte tv discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerman 09-03-2017 Via de website gekocht

PlatteTVdiscounter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige service! Wat mij betreft 1 van de betere onlineshop. Groot assortiment. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. LG life is good! Geweldige starter tv 32inch LG goeie rijs en snelle levering. Topshop!PlatteTVdiscounter

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rengucci 09-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige leveransier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super online winkel
TV snel in huis geweldigen kwaliteit en verbazend goedkoop.
Bij mediamarkt betaal je veel meer.
Super tevreden met onze nieuwe 50 inch samsung tv.
ik raad ook iedereen aan bij platte tv te bestellen topprestaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Halman 09-03-2017 Via de website gekocht

Goedkoper kan gewoon niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuw huis vroeg om een nieuwe TV.
Na eindeloos googelen, winkels in en uit kwam ik bij Plattetvdiscounter.nl uit.
Ik heb een nu een TOP Smart TV met alle toeters en bellen. Helemaal gelukkig mee!
Natuurlijk kon ik het niet laten om toch even te vergelijken, maar nee NERGENS goedkoper!
En als klap op de vuurpijl toen deze A-technische dame met Plattetvdiscounter.nl belde voor informatie kreeg ik een medewerker aan de lijn met engelen geduld. Legde me haarfijn uit wat de voor en (bijna geen) nadelen waren, wat de beste ophangbeugels waren en probeerde me niet meteen het duurste van het duurste aan te smeren. Maar liefst 2 dagen later kon ik genieten van onze prachtige nieuwe TV. (Een pareltje) Ik ben nu aan het sparen voor een mooie TV voor mijn dochter's slaapkamer en dan zal ik zeer zeker weer bestellen bij plattetvdiscounter.nl. Geweldige TV's en Geweldige service. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan... :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 09-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer een tv besteld en wij zijn zeer tevreden alles ging makkelijk en snel.
Wij bestellen hier zeker weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service. Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen was erg makkelijk via de website. Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De levering was volgens afspraak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 07-03-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Ruime keus, net als vele andere, maar.........

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, net als vele andere, maar.........
Hier kunnen je wel goed advies geven en hebben ze ook verstand van hun producten. Goede service en prijs/kwaliteit zeer sterk. Net mijn 2e Televisie hier gekocht, erg blij mee en staat nu in de woonkamer (4k) . Mijn oude tv die ook nog goed was, is nu mijn gamescherm geworden in mijn mancave.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 07-03-2017

Beste Michel,

Hartelijk dank voor je review, heel veel plezier met je LG!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Andre 01-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop DVD speler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Groupon op deze site geraakt. Aantrekkelijke aanbieding, geweldige afhandeling: snel, accuraat, met goeie verzendinformatie begeleid (o..a Track and Trace). Heldere afhandeling op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Meesters 29-01-2017 Via de website gekocht

Sonos artikelen van Platte TV

Algemene score

10,0
Wij hebben onze Sonos draadloze muziek samenstelling, geheel gekocht bij Platte TV.
Na lang gezocht te hebben op internet, hebben wij voor Platte TV gekozen.
En dat was achteraf ook een zeer goede keuze, het ging om dure artikelen, waar je dan ook van verwacht, dat alles perfect zal zijn en goed afgeleverd.
En beter kon niet, alles was dan ook perfect, ook nog de afther service, wat ik niet verwacht had, die was er.
Een echte aanrader dus.
M.vr.gr. Hans Meesters

Pluspunten

  • alles was gewoon goed

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 07-03-2017

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je leuke review, heel veel plezier met de Sonos.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Joris69 29-01-2017 Via de website gekocht

Toffe winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel geeft heldere informatie waardoor je goede keuzes kan maken. De afhandeling is vlot. Hebben ze eens accessoire net niet op tijd, dan krijg je gewoon een beter alternatief. Zo kreeg ik eens een kwalitatief betere (en duurdere) optische kabel.
Ook bij teleurstelling reageren ze direct en schappelijk. Ik had wat pech met mijn timing in keuzes en een combinatie van acties, en daarbij kwamen ze me tegemoet en reageerden zeker niet strikt. Tof!

Pluspunten

  • Zeer complete en heldere site
  • Vlotte afhandeling

Minpunten

  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Setten 29-01-2017 Via de website gekocht

service Platte TV Discounter

Algemene score

9,0
probleem met plaatsen van CI+ module werd door Platte TV Discounter opgelost door de tv op te halen , te repareren en terug te sturen zonder extra kosten te berekenen.

Pluspunten

  • goede communicatie
  • uitstekende reparatieservice

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 28-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sonos 1 besteld en keurig op tijd geleverd
Was ook nog de goedkoopste
Levering was gewoon de volgende werkdag

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie stitzinger 27-01-2017 Via de website gekocht

Geweldig goede communicatie

Algemene score

10,0
Ik kocht er voor het eerst een tv.
Hij zou bezorgd worden op mojn ouders hun adres omdat hij voor hun bedoeld was.
Ik voerde hun adres gegevens in maar maakt een fout door mijnjn eigen postcode erop te zetten waardoor het post pakket mijn straatnaam kreeg maar met het verkeerde huis adres.
Ik nam contact op met platte tv discounter en had via mail continu contact en werd heel goed ter woord gestaan met veel begrip.
Gelukkig kon ik het pakket toch onderscheppen omdat het om de hoek bij mij geleverd zou worden.
Ik moet zeggen de hulplijn bij platte tv discounder verdiend een dikke 10.

Pluspunten

  • Hulp
  • Begrip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Harteveld 26-01-2017 Via de website gekocht

Samsung TV

Algemene score

9,0
Shoppen op de wibsite ,kwam ik Platte TV Discounter tegen,voor mij een beetje onbekend,
Maar nooit geschoten altijd mis zeggen ze wel eens Heb mijn bestelling geplaatst en prima geholpen,alles was binnen 2 dagen binnen door Post nl bezorgd.Motivatie ze waren voor wat ik besteld heb de laagste in prijs.

Pluspunten

  • vlotte afhandeling
  • Prima TV voor die prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 26-01-2017

Beste heer Harteveld,

Hartelijk dank voor de review en wij wensen u heel veel plezier met de de Samsung 49K5600

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice

Reageer

Maria 25-01-2017 Via de website gekocht

TV erbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere TV's gekocht bij de PlatteTVDiscounter gekocht. Ze zijn niet duur, het is gemakkelijk bestellen en de levering is supersnel. Daarnaast word je netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de bestelling. Deze keer was mijn TV er zelfs zo snel, dat ik de bezorger al aan de deur had voor ik de e-mail had gezien. Kwaliteit van het toestel was weer prima.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk bestellen
  • Goede communicatie over de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 26-01-2017

Beste Maria,

Hartelijk dank voor de review en wij wensen u heel veel plezier met uw toestel... soms is Post.nl sneller dan wij verwachten inderdaad :-)

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice

Reageer

Evett 23-01-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snelle levering, gemakkelijk betalen. Goede verpakking en via track en tracé melding via de mail alles goed te volgen.

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Goede snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter Bekkernens 23-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering nette en keurige telefonische ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website, heel gemakkelijk om iets te bestellen en te betalen. Ik heb hier een salora beamer besteld, en deze is zeer netjes en snel afgeleverd, keurige verpakking. Nadat ik gebeld had om de levertijd werd mij deze keurig netjes verteld. zeer nette webshop, echt een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • gemak van de website
  • nette en keurige mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Beste Wouter,

Hartelijk dank voor de positieve review, wij wensen je heel veel plezier van de Salora Beamer!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Backoffice Plattetvdiscounter

Reageer

heidi de cock 20-01-2017 Via de website gekocht

prijs kwaliteit zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site, snelle levering en duidelijke informatie op de site.
Enkel de projectiegrootte van sommige beamers was niet duidelijk terug te vinden in de informatielijst

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Beste Heidi,

Hartelijk dank voor de positieve review, wij wensen je heel veel plezier van de Salora Beamer!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Backoffice Plattetvdiscounter

Reageer

Paul 19-01-2017 Via de website gekocht

Flexson Sonos Play3 standaard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles perfect verlopen, minpuntje is dat ze in het weekend dicht zijn. Goede informatie over het verzenden.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snelle levering

Minpunten

  • Niet bereikbaar in het weekend.
  • Niet alle accessoires aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Beste Paul,

Hartelijk dank voor de leuke positieve review, wij wensen je heel veel plezier van de Flexson vloerstandaard !

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Backoffice Plattetvdiscounter

Reageer

Gezinus Venema 16-01-2017 Via de website gekocht

Gezinus Venema

Algemene score

10,0
Site is erg overzichtelijk vriendelijk personeel Ik kan het iedereen aanbevelen het is echt de moeite waard om deze site te bezoeken en natuurlijk te kopen als u wat wilt kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 16-01-2017

Beste Gezinus,

Hartelijk dank voor je bestelling, wij wensen je heel veel plezier met de Samsung 40"

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Elise Akerboom 14-01-2017 Via de website gekocht

PlatteTVDiscounter.nl is top

Algemene score

9,0
Duidelijke site, komt afspraken meer dan na. Er ging iets mis met de bestelling van mijn Philips 6510. Geleverd was de 6550, die 100,00 duurder was. Geen probleem, de duurdere kreeg ik voor het zelfde geld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 16-01-2017

Beste Elise,

Hartelijk dank voor je review wij wensen je heel veel plezier met de Philips!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens
Klantenservice

Reageer

frarver 14-01-2017 Via de website gekocht

Nice and fast!

Algemene score

9,0
I had a doubt and I called, the service was nice and punctual. I ordered and the tv arrived two days later (as announced). Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Hi,

Thanks for the positive review!

Kind regards,
Luuk Doedens

Reageer

MOosterbaan 13-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na even gebeld te hebben kregen we een goed advies over welk product voor ons het beste was. Via de website besteld, ik kreeg vrijwel meteen een bevestigingsmail en de televisie die we hadden uitgezocht werd de volgende dag al bezorgd. We werden zelfs geholpen met het naar boven tillen van het product, hele fijne service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Marloes,

Bedankt voor de leuke review.
Wij wensen je nog heel veel plezier met je nieuwe LG televisie.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Jeffrey 12-01-2017 Via de website gekocht

Salora 42led1500 tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij plattetvdiscounter een salora tv aangeschaft na aflevering kwam ik erachter dat het scherm gescheurd was.
Na een mailtje gestuurd te hebben.
Werd ik na het weekend gelijk gebeld en werdt er een andere tv toegezegd en na 1 dag had ik al een andere tv binnen.

ECHT TOP SERVICE

Pluspunten

  • Snelle en klantvriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Jeffrey,

Bedankt voor uw leuke review!
Heel veel plezier met de Salora.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Stanny 11-01-2017 Via de website gekocht

beamer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een betaalbare beamer en ben langs kieskeurig.nl bij Platte TV Discouter terecht gekomen, ik ben er goed ingelicht en ook via mail.
De levering was snel en correct uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Stanny,

Bedankt voor de review.
Wij wensen u veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

M.van Riet 10-01-2017 Via de website gekocht

Prachtige compacte kleine DVD speler en speelt perfecte film

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat die winkel bood goedkope aanbieding met beste kwaliteit apparaten. Uitstekende dvd speler van merk LG en geen problemen. Per pakketpost wordt snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste,

Hartelijk dank voor uw leuke review.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe DVD speler.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Joep 09-01-2017 Via de website gekocht

ophangbeugel sonos playbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ophangbeugel voor mijn sonos playbar is na de bestelling de volgende ochtend keurig bezorgt. Het was de goedkoopste koop voor de originele ophangbeugel.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Joep,

Bedankt voor uw review.
Heel erg veel plezier met uw ophangbeugel.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Marc 08-01-2017 Via de website gekocht

HK bds635

Algemene score

10,0
Geweldige installatie ter vervanging van mijn JVC tfa. Na opstartprobleem perfecte service en hulp. Elke keer weer Platte tv discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 09-01-2017

Beste Marc,

Graag gedaan!

Hartelijk dank voor je review, heel veel plezier met de BDS635!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Aad 06-01-2017 Via de website gekocht

??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice en snelle levering! Ook de mailcontacten met de klantenservice werden snel en adequaaat afgehandeld!

Pluspunten

  • Service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 09-01-2017

Beste Aad,

Hartelijk dank voor de leuke review!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

VIA2V 05-01-2017 Via de website gekocht

Persoonlijk en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast de uitstekende producten zijn het vooral de mensen van Platte TV discounter die het verschil maken. Professioneel en vooral persoonlijk. De adviezen zijn op maat en de reacties snel

Pluspunten

  • Persoonlijk contact
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 09-01-2017

Beste Hein,

Hartelijk dank voor de review, wij wensen u heel veel plezier van de Samsung.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Johan 05-01-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring:

Algemene score

9,0
Eerste kennismaking met dit bedrijf en dit was zeker een uitstekende ervaring.
Product besteld tegen een goede prijs op 30 december en thuis bezorgd op zaterdag 31-12.
Correcte correspondentie betreffende order, levering en dergelijke.
Zal zeker vaker zaken doen met deze firma.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews