Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 3008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 165 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luc 09-12-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle leverinv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met zeer goede tarieven. Fijne ondersteuning van de klantenservice en snelle levering. De volgende keer weet ik al waar ik mijn tv ga kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ard 06-12-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs tijdens het weekend “black Friday” was de levering na bestelling de volgende dag,
En een goed product voor de goedkoopste prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Kooi 06-12-2018 Via de website gekocht

Echt een top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice die plattetvdiscounter biedt is echt waar fantastisch te noemen. Ondanks de Black Friday drukte wordt je snel geholpen en van de juiste informatie voorzien. Erg tevreden met mijn LG OLED TV. De bezorger heeft zelfs even gewacht omdat mijn vriendin net even naar de supermarkt was. Top levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jana cannoot 06-12-2018 Via de website gekocht

bedank Emiel voor de hulp

Algemene score

7,0
ondanks de lange levertijd van bijna 2 weken ben ik door de klantendienst heel goed geholpen. ze hielden mij op de hoogte en hebben geholpen waar ze konden. morgen ontvangen we onze soundbar. heel erg bedankt aan verkoper voor de goede hulp.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Werner 06-12-2018 Via de website gekocht

Zeer klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en afwikkeling van de onverhoopte retourzending. Prima webshop om terug te komen voor een succesvolle aankoop.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goeie service, mooi product 05-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en makkelijk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een fout gemaakt bij het plaatsen van de bestelling. Per mail aangegeven en heel vlot een reactie terug. Vervolgens met 1 telefoontje de factuur aan laten passen en klaar!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mandy 05-12-2018 Via de website gekocht

Top service en uitstekende kwaliteit!

Algemene score

10,0
In 1 woord geweldig! De beste aanbiedingen en de levering verliep zoals we gewenst hadden. Website is erg overzichtelijk en hoefde daarom niet lang te zoeken naar het gewenste product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monir 28-11-2018 Via de website gekocht

ontevreden met levertijd

Algemene score

2,0
op het website staat bij elke product levertijd 1,2 werkdagen maar dat blijkt niet waar te zijn en heb ik met klantenservice gechat en geen oplossing gegeven alleen maar excuus. Ik moest extra geld uitgeven om anderen monteur te laten komen voor tweede keer en met excuus heb ik niks.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Gerrit Andringa 26-11-2018 Via de website gekocht

Beste prijs en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van de TV al ondersteuning gekregen over de afmetingen.
Ook de beste prijs en aflevering de volgende dag volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamal 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, slechte levering!

Algemene score

5,0
Goede service en aardige en behulpzame medewerkers op de site maar de bezorging laat te wensen over. Er stond bijvoorbeeld heel duidelijk dat de zware TV bezorgd zou worden op de 1e etage, in plaats daarvan is de TV bij de deur afgegeven en de bezorgers wisten niet hoe snel ze weg konden gaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Rene 21-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijs, goede sevice. Tevreden. Had eerst mijn bedenking maar is niet nodig. Het is een goede shop en raad deze dan ook aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 21-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een TV besteld in de webwinkel met de laagste prijs volgens het internet waarna een keurige en snelle levering volgde. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 20-11-2018 Via de website gekocht

Meer Happy met de PlatteTV

Algemene score

10,0
Lekker snel gekregen op zondag met mijn mobiel besteld maandag morgen bij mij thuis bezorgd , dank Platte TV .nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 19-11-2018 Via de website gekocht

Sterke prijs en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en levering! Heel sterke prijzen en regelmatig extra kortingen. We kunnen de shop alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Frerejean 16-11-2018 Via de website gekocht

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mij gewenste tv was in Nederland nergens zo goedkoop en snel te krijgen als bij platteTVdiscoumter.nl. Binnen 24 uur bezorgd met extra 50 euro korting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-11-2018 Via de website gekocht

Goed product, maar levering met een kanttekening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voor 17:00 besteld? Volgende dag levering. Bestelde in het weekend, dus had dinsdag geleverd moeten worden. Pas nadat ik woensdag gebeld had werd de apparatuur verstuurd. "Was in het magazijn blijven hangen." Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden zodat de verzendprocedure sluitend wordt. Excuses gekregen en aanvaard.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gijzert 15-11-2018 Via de website gekocht

Wederom de beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen een TV gekocht bij Platte TV Discounter en elke keer weer de beste tv’s en de mooiste deals. Ook het transport weer keurig geregeld! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 15-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste klas televisie! Snelle levering. Overzichtelijk website mooie kortingsbon gekregen. Website beloofd wat ie zegt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon 15-11-2018 Via de website gekocht

Een hele prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel de site als het persoonlijk telefonisch contact was heel open over hun werkwijze en ik werd op een heel prettige manier geholpen en zowel de snelheid van levering (de andere dag) als de verpakking van mijn product als mede de transporteur was heel goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 06-11-2018 Via de website gekocht

snel bezorgd en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super even ge chat met hun of het artikel in voorraad was kreeg uitleg dat het de volgende
dag binnen zou komen .
maar realtime zei de operator dat de geluids boxen spk8 van lg net binnenkwamen bij hun
en ik ze de volgende dag bezorgt kreeg al met al prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 05-11-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een slechte ervaring bij een grote webshop en zo'n beetje alle vertrouwen verloren en daar ik vrij laat was met mijn bestelling had ik niet verwacht dat deze toch op tijd geleverd zou worden.
Maar zoals beloofd keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mabel 05-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie was de tv te laat met leveren, maar dit is super netjes opgelost door de klantenservice. Toen levering volgens afspraak. Nette service en aardige mensen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Martijn 04-11-2018 Via de website gekocht

Top tv

Algemene score

8,0
Voorheen nooit van Platte TV discounter gehoord, maar door een zeer aantrekkelijke korting wel mijn Sony tv gekocht, zeer snelle verzending en goede service zover!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Bont 04-11-2018 Via de website gekocht

Prima prijs - snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via plattetvdiscounter.nl een 49” LG tv gekocht. De prijs van deze tv was de laagste welke ik online kon vinden.
Online bestelling was gemakkelijk en de tv werd de volgende dag al bezorgd via PostNL. Alles naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd Jager 03-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mij bestelde TV nogal wat goedkoper dan elders. Plus een hele snelle levering, met duidelijke mailtjes over waar en wanneer. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kant 03-11-2018 Via de website gekocht

Aanbevolen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website de bestelling gedaan. Dag later telefonisch contact gehad en hele vriendelijke uitleg. Produkt keurig afgeleverd op afgesproken dag/tijd. Tot zover erg tevreden. Kan over de verdere service weinig zeggen omdat er tot op heden geen problemen zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spk 31-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had per vergissing een 43 inch 4k TV besteld, maar bedoelde de 49 inch.
Retour afzender en na bijbetaling de volgende dag de bedoelde 49 inch TV ontvangen.
Prijs was ook nog eens de laagste die ik kon vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 29-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering en goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is gemakkelijk te gebruiken om je bestelling te regelen. Goede opvolging van de bestelling. Snel en correct geleverd. De beste prijs die ik op het web kon vinden. Zal via deze website in de toekomst nog meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 29-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service en verrassende prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website ziet er mooi verzorgd uit, met duidelijke informatie. De levering is volgens afspraak en ook een e-mail die na sluitingstijd is verzonden, wordt prompt beantwoord.
Dik tevreden. Er gaat niets boven Groningen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jay 24-10-2018 Via de website gekocht

very happy with the product and service

Algemene score

10,0
all process went very well would for sure order through platte tv discounter again great service cheers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.otten 19-10-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service en levering
Ook erg fijne klantenservice die snel reageert bij vragen of problemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike D 18-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en bereikbaarheid!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de Platte TV Discounter vanwege de zeer scherpe prijs, en vriendelijke service!
Ik was op zoek naar een kleine Smart TV voor op de slaapkamer, met ZIGGO certificering (voor de CI+ module), op vrijdag besteld, de dag erna geleverd! Ook nog even kundig advies gehad via de chat functie op de site. Ik weet waar mijn volgende TV vandaan komt, van de Platte TV Discounter!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Olst 18-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg makkelijk te bedienen, ook voor mensen die weinig verstand van electronica hebben zoals ik. Keuzemenu is gebruikersvriendelijk en vragen stellen gaat snel en makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 17-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In een winkel de tv gezien, verder wezen kijken op internet of het zou schelen in prijs. Dat deed het behoorlijk, nog nooit van deze site gehoord dus vond het wel spannend maar de gok gewaagd en blij toe. Dag erna al in huis, goed op de hoogte gehouden van de levering en was de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 17-10-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen un huis klopte helemaal

Algemene score

9,0
Vriendelijke site en kwam het tijdstip van bezorgen na. De gekochte producten voldoen aan de wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diego 16-10-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod, goede professionele hulp en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de service van plattetvdiscounter.nl. Ze staan je altijd erg goed en snel te woord. Een breed assortiment voor scherpe prijzen en een hele snelle levering! Kortom zeer tevreden en blij met mijn aankopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 14-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en gemakkelijk afhalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en snel geholpen bij het afhalen in Groningen. Vanwege het ruime aanbod en gunstige prijzen heb ik voor Platte TV Discouter gekozen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 13-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webwinkel met scherpe prijzen en snelle levering. Ik ben erg tevreden met de tv en de verleende service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil van liempde 12-10-2018 Via de website gekocht

online tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
keurig op tijd geleverd,miste alleen 4 schroefjes maar doos was al open geweest dit was netjes vermeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hhcj 11-10-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 17.00 bestelt dag erna in huis!
Snel antwoord via mail en messenger
Altijd een track en trace
Kun je het pakket volgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.J.Theunissen 09-10-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en vlotte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima duidelijke website en goede uitleg en verwijzingen.
Een non-nonsens websitewinkel waar je alles makkelijk kunt vinden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ayad 07-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere malen wat gekocht
Altijd netjes op tijd goeie prijs en super kwalitijd
En een goeie sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abi 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via plattetvdiscounter een grote televisie gezien met meer dan de helft korting dus direct besteld. Ik kreeg nog een persoonlijke e-mail van de klantenservice dat het mogelijk iets langer ging duren vanwege de grote belangstelling maar dat ze hun best deden om hem via de leverancier te z.s.m. te versturen. Alsnog binnen 2 werkdagen werd ie thuisbezorgd. Nergens goedkoper en prettige persoonlijke service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 03-10-2018 Via de website gekocht

Leveren zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na diverse modellen te hebben vergeleken prijs versus mogelijkheden wederom een televisie gekocht bij platte tv discounter.

Prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en geleverd zoals aangegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 02-10-2018 Via de website gekocht

Tv met te lage prijs, wordt toch geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie deal gezien op de site. Tv besteld, bleek echter prijsfout te zijn.

Wordt volgens platte tv discounter wel gewoon geleverd. Als alles volgens afspraak verloopt een zeer goede service

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Polder 29-09-2018 Via de website gekocht

Vlot bestellen en bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke, duidelijke webshop! Mijn soundbar was keurig op tijd geleverd. Wist door de mail van platte tv discounter precies waar ik aan toe was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 27-09-2018 Via de website gekocht

Levering goed en snel voor de allerlaagste prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte LG smart tv voor veruit de laagste prijs die kon vinden, de levering binnen 2 dagen. alles zoals het volgens mijn wensen niet beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmettes 27-09-2018 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuzemogelijkheden te over, zeer goede klantenservice, Nederlandse winkel met gratis en zeer snelle (slechts 1 dag) bezorging in België. Aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gdj 25-09-2018 Via de website gekocht

Super geholpen!! Zeer snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geholpen.... nemen de tijd voor de klant.. juiste product informatie .. erg fijn in de omgang naar de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 25-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, Snelle levering, Uitstekende service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn 2e Tv die ik heb gekocht bij Platte TV Discounter! en ben weer (zo als dat hoor) zeer teverden over het verloop hier van. Duidelijke site, goede prijzen, leuke korting en snelle levering! Wederom weer bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews