Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 2711 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 217 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 01-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop DVD speler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Groupon op deze site geraakt. Aantrekkelijke aanbieding, geweldige afhandeling: snel, accuraat, met goeie verzendinformatie begeleid (o..a Track and Trace). Heldere afhandeling op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Meesters 29-01-2017 Via de website gekocht

Sonos artikelen van Platte TV

Algemene score

10,0
Wij hebben onze Sonos draadloze muziek samenstelling, geheel gekocht bij Platte TV.
Na lang gezocht te hebben op internet, hebben wij voor Platte TV gekozen.
En dat was achteraf ook een zeer goede keuze, het ging om dure artikelen, waar je dan ook van verwacht, dat alles perfect zal zijn en goed afgeleverd.
En beter kon niet, alles was dan ook perfect, ook nog de afther service, wat ik niet verwacht had, die was er.
Een echte aanrader dus.
M.vr.gr. Hans Meesters

Pluspunten

  • alles was gewoon goed

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris69 29-01-2017 Via de website gekocht

Toffe winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel geeft heldere informatie waardoor je goede keuzes kan maken. De afhandeling is vlot. Hebben ze eens accessoire net niet op tijd, dan krijg je gewoon een beter alternatief. Zo kreeg ik eens een kwalitatief betere (en duurdere) optische kabel.
Ook bij teleurstelling reageren ze direct en schappelijk. Ik had wat pech met mijn timing in keuzes en een combinatie van acties, en daarbij kwamen ze me tegemoet en reageerden zeker niet strikt. Tof!

Pluspunten

  • Zeer complete en heldere site
  • Vlotte afhandeling

Minpunten

  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Setten 29-01-2017 Via de website gekocht

service Platte TV Discounter

Algemene score

9,0
probleem met plaatsen van CI+ module werd door Platte TV Discounter opgelost door de tv op te halen , te repareren en terug te sturen zonder extra kosten te berekenen.

Pluspunten

  • goede communicatie
  • uitstekende reparatieservice

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 28-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sonos 1 besteld en keurig op tijd geleverd
Was ook nog de goedkoopste
Levering was gewoon de volgende werkdag

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie stitzinger 27-01-2017 Via de website gekocht

Geweldig goede communicatie

Algemene score

10,0
Ik kocht er voor het eerst een tv.
Hij zou bezorgd worden op mojn ouders hun adres omdat hij voor hun bedoeld was.
Ik voerde hun adres gegevens in maar maakt een fout door mijnjn eigen postcode erop te zetten waardoor het post pakket mijn straatnaam kreeg maar met het verkeerde huis adres.
Ik nam contact op met platte tv discounter en had via mail continu contact en werd heel goed ter woord gestaan met veel begrip.
Gelukkig kon ik het pakket toch onderscheppen omdat het om de hoek bij mij geleverd zou worden.
Ik moet zeggen de hulplijn bij platte tv discounder verdiend een dikke 10.

Pluspunten

  • Hulp
  • Begrip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Harteveld 26-01-2017 Via de website gekocht

Samsung TV

Algemene score

9,0
Shoppen op de wibsite ,kwam ik Platte TV Discounter tegen,voor mij een beetje onbekend,
Maar nooit geschoten altijd mis zeggen ze wel eens Heb mijn bestelling geplaatst en prima geholpen,alles was binnen 2 dagen binnen door Post nl bezorgd.Motivatie ze waren voor wat ik besteld heb de laagste in prijs.

Pluspunten

  • vlotte afhandeling
  • Prima TV voor die prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 26-01-2017

Beste heer Harteveld,

Hartelijk dank voor de review en wij wensen u heel veel plezier met de de Samsung 49K5600

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice

Reageer

Maria 25-01-2017 Via de website gekocht

TV erbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere TV's gekocht bij de PlatteTVDiscounter gekocht. Ze zijn niet duur, het is gemakkelijk bestellen en de levering is supersnel. Daarnaast word je netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de bestelling. Deze keer was mijn TV er zelfs zo snel, dat ik de bezorger al aan de deur had voor ik de e-mail had gezien. Kwaliteit van het toestel was weer prima.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel
  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk bestellen
  • Goede communicatie over de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 26-01-2017

Beste Maria,

Hartelijk dank voor de review en wij wensen u heel veel plezier met uw toestel... soms is Post.nl sneller dan wij verwachten inderdaad :-)

Met vriendelijke groet,
Luuk
Klantenservice

Reageer

Evett 23-01-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snelle levering, gemakkelijk betalen. Goede verpakking en via track en tracé melding via de mail alles goed te volgen.

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Goede snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter Bekkernens 23-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering nette en keurige telefonische ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website, heel gemakkelijk om iets te bestellen en te betalen. Ik heb hier een salora beamer besteld, en deze is zeer netjes en snel afgeleverd, keurige verpakking. Nadat ik gebeld had om de levertijd werd mij deze keurig netjes verteld. zeer nette webshop, echt een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • gemak van de website
  • nette en keurige mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Beste Wouter,

Hartelijk dank voor de positieve review, wij wensen je heel veel plezier van de Salora Beamer!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Backoffice Plattetvdiscounter

Reageer

heidi de cock 20-01-2017 Via de website gekocht

prijs kwaliteit zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site, snelle levering en duidelijke informatie op de site.
Enkel de projectiegrootte van sommige beamers was niet duidelijk terug te vinden in de informatielijst

Pluspunten

  • goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Beste Heidi,

Hartelijk dank voor de positieve review, wij wensen je heel veel plezier van de Salora Beamer!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Backoffice Plattetvdiscounter

Reageer

Paul 19-01-2017 Via de website gekocht

Flexson Sonos Play3 standaard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles perfect verlopen, minpuntje is dat ze in het weekend dicht zijn. Goede informatie over het verzenden.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snelle levering

Minpunten

  • Niet bereikbaar in het weekend.
  • Niet alle accessoires aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Beste Paul,

Hartelijk dank voor de leuke positieve review, wij wensen je heel veel plezier van de Flexson vloerstandaard !

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Backoffice Plattetvdiscounter

Reageer

Gezinus Venema 16-01-2017 Via de website gekocht

Gezinus Venema

Algemene score

10,0
Site is erg overzichtelijk vriendelijk personeel Ik kan het iedereen aanbevelen het is echt de moeite waard om deze site te bezoeken en natuurlijk te kopen als u wat wilt kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 16-01-2017

Beste Gezinus,

Hartelijk dank voor je bestelling, wij wensen je heel veel plezier met de Samsung 40"

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Elise Akerboom 14-01-2017 Via de website gekocht

PlatteTVDiscounter.nl is top

Algemene score

9,0
Duidelijke site, komt afspraken meer dan na. Er ging iets mis met de bestelling van mijn Philips 6510. Geleverd was de 6550, die 100,00 duurder was. Geen probleem, de duurdere kreeg ik voor het zelfde geld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 16-01-2017

Beste Elise,

Hartelijk dank voor je review wij wensen je heel veel plezier met de Philips!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens
Klantenservice

Reageer

frarver 14-01-2017 Via de website gekocht

Nice and fast!

Algemene score

9,0
I had a doubt and I called, the service was nice and punctual. I ordered and the tv arrived two days later (as announced). Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 23-01-2017

Hi,

Thanks for the positive review!

Kind regards,
Luuk Doedens

Reageer

MOosterbaan 13-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na even gebeld te hebben kregen we een goed advies over welk product voor ons het beste was. Via de website besteld, ik kreeg vrijwel meteen een bevestigingsmail en de televisie die we hadden uitgezocht werd de volgende dag al bezorgd. We werden zelfs geholpen met het naar boven tillen van het product, hele fijne service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Marloes,

Bedankt voor de leuke review.
Wij wensen je nog heel veel plezier met je nieuwe LG televisie.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Jeffrey 12-01-2017 Via de website gekocht

Salora 42led1500 tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij plattetvdiscounter een salora tv aangeschaft na aflevering kwam ik erachter dat het scherm gescheurd was.
Na een mailtje gestuurd te hebben.
Werd ik na het weekend gelijk gebeld en werdt er een andere tv toegezegd en na 1 dag had ik al een andere tv binnen.

ECHT TOP SERVICE

Pluspunten

  • Snelle en klantvriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Jeffrey,

Bedankt voor uw leuke review!
Heel veel plezier met de Salora.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Stanny 11-01-2017 Via de website gekocht

beamer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een betaalbare beamer en ben langs kieskeurig.nl bij Platte TV Discouter terecht gekomen, ik ben er goed ingelicht en ook via mail.
De levering was snel en correct uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Stanny,

Bedankt voor de review.
Wij wensen u veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

M.van Riet 10-01-2017 Via de website gekocht

Prachtige compacte kleine DVD speler en speelt perfecte film

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat die winkel bood goedkope aanbieding met beste kwaliteit apparaten. Uitstekende dvd speler van merk LG en geen problemen. Per pakketpost wordt snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste,

Hartelijk dank voor uw leuke review.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe DVD speler.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Joep 09-01-2017 Via de website gekocht

ophangbeugel sonos playbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ophangbeugel voor mijn sonos playbar is na de bestelling de volgende ochtend keurig bezorgt. Het was de goedkoopste koop voor de originele ophangbeugel.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 13-01-2017

Beste Joep,

Bedankt voor uw review.
Heel erg veel plezier met uw ophangbeugel.

Met vriendelijke groet,
Marco

Reageer

Marc 08-01-2017 Via de website gekocht

HK bds635

Algemene score

10,0
Geweldige installatie ter vervanging van mijn JVC tfa. Na opstartprobleem perfecte service en hulp. Elke keer weer Platte tv discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 09-01-2017

Beste Marc,

Graag gedaan!

Hartelijk dank voor je review, heel veel plezier met de BDS635!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Aad 06-01-2017 Via de website gekocht

??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice en snelle levering! Ook de mailcontacten met de klantenservice werden snel en adequaaat afgehandeld!

Pluspunten

  • Service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 09-01-2017

Beste Aad,

Hartelijk dank voor de leuke review!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

VIA2V 05-01-2017 Via de website gekocht

Persoonlijk en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast de uitstekende producten zijn het vooral de mensen van Platte TV discounter die het verschil maken. Professioneel en vooral persoonlijk. De adviezen zijn op maat en de reacties snel

Pluspunten

  • Persoonlijk contact
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 09-01-2017

Beste Hein,

Hartelijk dank voor de review, wij wensen u heel veel plezier van de Samsung.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Johan 05-01-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring:

Algemene score

9,0
Eerste kennismaking met dit bedrijf en dit was zeker een uitstekende ervaring.
Product besteld tegen een goede prijs op 30 december en thuis bezorgd op zaterdag 31-12.
Correcte correspondentie betreffende order, levering en dergelijke.
Zal zeker vaker zaken doen met deze firma.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Katrien 01-01-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en duidelijke webshop. Snelle levering, ook naar België :) Ruim productaanbod tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • scherpe prijzen

Minpunten

  • geen paypal betaling mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Beste Katrien,

Hartelijk dank voor de review, wij wensen je heel veel plezier van je aangekochte toestel..

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

ale schut 01-01-2017 Via de website gekocht

televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had er nog nooit wan gehoord, maar ik heb hem op internet gevonden,
, en dat is mij goed bevallen, ik heb er geen spijt van dat ik mijn tv daar heb gekocht, ze waren echt klantvriendelijk, hij mag misschien wel niet zo bekent zijn maar het is wel een van de betere winkels die ik kan.

Pluspunten

  • klantvriendelijk
  • altijd alles op vooraad
  • groot asotiment

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Beste Ale,

Hartelijk dank voor de review! wij wensen je veel plezier van de 48"Salora

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Familie Elsinga 01-01-2017 Via de website gekocht

Top web winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en zeer snelle levering. 16.10 Besteld en de volgende dag al in huis. Dit ondanks dat je maar tot 16.00 uur kon bestellen zodat het de volgende dag al geleverd zou worden. Ook de Tv is makkelijk te installeren zelfs het smart gedeelte was niet moeilijk in te stellen

Pluspunten

  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Beste,

Hartelijk dank voor de review, wij wensen je veel plezier van de Toshiba 40"

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Hans en Sas 01-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Hand

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top de service geen gehaast gewoon de klant goed helpen , vragen en verschil met 2 anders tv toestellen gewoon goede uitleg Top service

Pluspunten

  • Klant is klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Hartelijk dank voor de fijne review!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

R. Koch 31-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende aftersales service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na aankoop en aflevering van TV, bleek er een software probleem te zijn m.b.t. audio weergave. Via technische dienst werd nieuwe software via internet gestuurd, welke mede door prima installatie-instructie het probleem oploste. Nu dus een uitstekende TV voor een super prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Geachte heer Koch,

Hartelijk dank voor de review en veel plezier met de Salora TV

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

J Wolken 31-12-2016 Via de website gekocht

Platte TV Discounter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede afhandeling van de bestellingen, goede service. Dit geld ook voor meerdere bestellingen in het verleden. We zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Geachte heer Wolken,

Hartelijk dank voor de leuke review, wij wensen u veel plezier van de Salora 49"

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Nik spijker 31-12-2016 Via de website gekocht

Led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie site
Makkenlijk de gewenste tv te bestellen
Keurige info over het product
En uiteraard mega snelle levering zoals er belooft word

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Beste Nik,

Hartelijk dank voor de leuke review, wij wensen u veel plezier van de Salora 40LED

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

RollsChoice 31-12-2016 Via de website gekocht

Goede website en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze webwinkel gekozen omdat ik achteraf kan betalen en eerst het product thuis kan bekijken voor ik er voor betaal. De website is gebruiksvriendelijk en je kunt je product volgen wanneer het verzonden is.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel keuze
  • Goede Prijzen
  • Achteraf betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Veneman 30-12-2016 Via de website gekocht

Led TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop met voldoende keuze.
Goede uitlevering, dus zeker aan te bevelen voor anderen. Zeer te vreden met deze levering.

Pluspunten

  • Goede keuze
  • Prijstechnisch uitstekend
  • Juiste afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Judy 30-12-2016 Via de website gekocht

Review TV Discounter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop, je kunt gemakkelijk producten en prijzen vergelijken. Bestellen gaat ook snel en makkelijk. Levering heel netjes en snel. De webshop is zeker een aanrader voor als je een goede deal wilt vinden.

Pluspunten

  • Fijne website
  • Nette, snelle levering
  • Goeie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ivdp 30-12-2016 Via de website gekocht

goedkoopste optie, prima TV, en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was van plan een tv te kopen tijdens de btw-vrije dagen van de mediamarkt, maar ik kreeg toen de tip van iemand dat andere webshops waarschijnlijk ook hun prijzen lieten dalen tijdens die periode om niet achter te blijven, en inderdaad, het model dat ik op het oog had was nog goedkoper bij plattetvdiscounter (beste naam ooit trouwens) de TV werd snel bezorgd en werkt prima! Verder ook goede communicatie met de webwinkel, toen ik in een eerdere review aangaf dat het voetje van de TV niet helemaal naar mijn behoeven was (puur door het model TV, niet stuk ofzo), boden ze aan me te helpen met een beugeltje voor de muur, superlief!

Pluspunten

  • snel geleverd
  • goedkoopste optie
  • goede service, er wordt met je meegedacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van B 30-12-2016 Via de website gekocht

prima geholpen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoektocht naar Sonos play 5 telefonisch advies gehad van A*** en werd een scherpere prijs aangeboden dan concurrent. De volgende dag pakket al bezorgd met hagelnieuwe Sonos. Prima shop!

Pluspunten

  • snelle reactie via email en telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 05-01-2017

Beste Willem,

Heel veel plezier met je Play 5 en hartelijk dank voor de review.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Willem 30-12-2016 Via de website gekocht

PlatteTVDiscounter: snel, correct, scherp geprijsd: Top!

Algemene score

9,0
Playbar gekocht: meerdere goede ervaringen met deze winkel. Duidelijk en snel bestellingsproces. Snelle en correcte levering. Zeer scherp geprijsd en geen verzendkosten. Meerdere betalingsmogelijkheden waaronder AfterPay. Kortom: erg tevreden over PlatteTVDiscounter.nl

Pluspunten

  • scherpe prijzen
  • snel en correct
  • AfterPay

Minpunten

  • ---
  • ---

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 30-12-2016

Beste Dennis,

Heel veel plezier met je Playbar en hartelijk dank voor de review.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Henk de Valk 30-12-2016 Via de website gekocht

Platte TV Discounter betrouwbaar, klant- en servicegericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, concurerende prijzen, goed service en klántgericht. Zelfs telefonisch word je vriendelijk en snel te woord gestaan. Begrijp dus al die revieuws van die azijnzeikers niet. Prachtige Led Tv gekocht die binnen de afgesproken tijd werd geleverd.

Pluspunten

  • Service
  • Prijs
  • Overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 30-12-2016

Beste Henk,

Hartelijk dank voor je reactie! heel veel plezier met de Toshiba tv.

Met vriendelijke groet,
Marco
Plattetvdiscounter.nl

Reageer

Daniel 30-12-2016 Via de website gekocht

Plattetvdiscounter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een goede en goedkope winkel met een snelle levering heb hier tijdje geleden mijn salora tv besteld en ik ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snelle levering

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens blaak 29-12-2016 Via de website gekocht

Salora tv top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had bij plattetvdiscounter een salora tv besteld, ik was erg enthousiast want het was echt een koopje! Hij was binnen de tijd dat ie geleverd zou worden aangekomen en ik geniet er tot vandaag nog elke dag van!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Mooie tv
  • Top prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nammy nammensma 29-12-2016 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om door te surfer veel keuze en prima prijs en verschilden manieren om te betalen snel in huis een top website

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Mooie aanbiedingen

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Nammy,

Hartelijk dank voor de leuke review, fijn om te horen dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Wilfred 29-12-2016 Via de website gekocht

goede service snelle levering, duidelijke communicatie,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
correcte informatie vooraf, goede prijs, Goede afstemming m.b.t. leveringsmogelijkheden . Zelfs na levering is er een follow up. Opvallend onderscheidend !!

Pluspunten

  • Goede prijs
  • levertijd beter dan vooraf geinformeerd
  • flexibele afstemming over levertijdstip
  • folllow up na de levering
  • telefonisch goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Wilfred,

Hartelijk dank voor deze leuke review!

Met vriendelijke groet,

Marco
PlatteTVDiscounter

Reageer

omar shekho 29-12-2016 Via de website gekocht

best online seller :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
i can say it was the best online deal ever
i do not speak Dutch so when i ordered a TV i did not notice the delivery date after i contact them they explain everything in English and then suggest a better TV for me
the best customer service ever they spent about 2 hours on the phone and send me about 6 e-mails after i choose the new one i had it next day
and about the price after 2 months now; still cheaper than other sellers

Pluspunten

  • Quick response
  • Advice on product selection
  • Price competition

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Hi Omar,

Thanks for the nice review, we hope you come back to our shop!

Kind regards,
Luuk Doedens

Reageer

John 29-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sony Bravia gekocht en de eerste was kapot. de volgende dag meteen een nieuwe geleverd gekregen. Medewerkers zijn behulpzaam en hebben verstand van zaken.
Dit was mijn tweede tv bij platte tv discounter gekocht en zeker niet mijn laatste.
Nogmaals bedankt.
Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Makkelijk afhalen
  • Aan de ringweg gelegen
  • tv vooradig
  • goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste John,

Fijn dat je tevreden bent over de service, wij hopen dat je nog eens bij ons terug komt.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Reageer

Floris 29-12-2016 Via de website gekocht

SALORA TV gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond dat de winlel Goede service bood. Daarnaast staan ze voor een snelle afhandeling. Ze leverden een
Kwalitatief goed product en ze deden me een leuke aanbieding wat betreft een TV ophang systeem. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Service
  • Snelheid
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Floris,

Hartelijk dank voor je review!
Veel plezier met het toestel en de beugel.

Met vriendelijke groet,
Marco
Klantenservice

Reageer

Leontien 29-12-2016 Via de website gekocht

Sonos play 5 besteld bij platte tv discounter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct volgende dag verzonden. Duidelijke info op de site. En goedkoper dan bij andere aanbieders omdat er een kerstkortingscode beschikbaar was!, dat scheelde boven op de Sonos einde jaarsprijs, nog eens vele tientjes! Erg tevreden!!!

Pluspunten

  • Prijs dmv kortingscode/kerst actie
  • Duidelijke communicatie
  • Correcte levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Leontien,

Hartelijk dank voor je review! heel veel plezier met de Sonos, mochten wij je nog eens met een aanbieding van dienst kunnen zijn horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Marco
Klantenservice


Met vriendelijke groet,
Marco
Klantenservice

Reageer

Zonnetje 37 29-12-2016 Via de website gekocht

Salora 9102cs 43 inch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop in de online store.Ik heb een gedegen uitleg gekregen alvorens ik over ging tot aankoop van mijn tv.

Pluspunten

  • Geven een goede uitleg over het produkt
  • Zijn snel met leveren
  • Ook een bedrag terug storten gebeurt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Zonnetje,

Hartelijk dank voor de review, wij wensen je heel veel plezier met de Salora.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Jorick Tromp 29-12-2016 Via de website gekocht

Prijs/kwaliteit zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij deze winkel een Salora 48inch UHD tv gekocht. Plattetvdiscounter was de goedkoopste webshop waar de tv besteld kon worden. Binnen 48 uur was de tv geleverd. Geen contact met klantenservice gehad dus kan daar niks over zeggen. Prima webshop dus om een product te bestellen!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Jorick

Hartelijk dank voor de review, wij wensen je heel veel plezier met de Salora 48"TV

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Hypotheek visie groningen 29-12-2016 Via de website gekocht

Groot scherm gekocht met een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Plat scherm voor in onze etalage gekocht en beugel paste niet helemaal. Na telefonisch overleg en zoeken in het magazijn naar een juiste oplossing kwamen ze het persoonlijk voor ons installeren en ophangen. Echt een super service en een aanrader!

Pluspunten

  • vriendelijk
  • snel
  • oplossingsgericht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Wat leuk! bedankt voor de review, ik rijd regelmatig langs de de Hypotheek visie en zie hem hangen!

Heel veel plezier met het toestel en hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

R. van der Vegt 29-12-2016 Via de website gekocht

Platte TV met Allround Service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop met een gemakkelijk bestelproces en snelle aflevering. Aanbod van alle grote merken met concurrerende prijzen. Goede telefonische bereikbaarheid en een goed Aftersales traject via email direct na het plaatsen van je bestelling.

Pluspunten

  • Overzichtelijke webwinkel
  • Gemakkelijk bestelproces
  • Aangesloten bij waarborgfonds
  • Grote diversiteit aan betalingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van PlatteTVDiscounter.nl 29-12-2016

Beste Ron,

Heel veel plezier met de Toshiba en hartelijk dank voor de review!

Met vriendelijke groet,
Luuk Doedens

Klantenservice

Reageer

Toon meer reviews