Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3052 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 120 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frankie 71 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een LG OLED tv gekocht bij Plattetvdiscounter. Mijn vorige tv kwam hier ook vandaan, en net als een aantal jaren geleden, kon ik ook nu weer de scherpste prijs krijgen. Na het bestellen is het toestel snel afgeleverd door hun vervoerder, en het installeren was een eitje ;-)

Super service en een top prijs!

Reageer

Theo 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond , na telefonisch contact de beste prijs voor de LG OLED55C8, en plattetvdiscounter heeft waargemaakt wat ze beloofden. Het toestel werd de volgende dag netjes afgeleverd door Electronic Logistics, en het installeren was een peuleschil. Ik had alleen wat problemen met het koppelen van mijn Sonos Playbar, maar ook dit werd goed telefonisch uitgelegd door Marco, en het is nu iedere dag genieten.
Officiële reactie van Platte TV Discounter 12-04-2019

Beste Theo,

Wij wensen u heel veel plezier met de LG Oled, groet Marco

Reageer

Frank 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site met een prima chat ondersteuning. Diverse vragen gesteld en prompt goede antwoorden gekregen. Levering uitgevoerd op afgesproken moment en een prijs die prima te noemen is. Alles wat ik zoek in een goede website.
Officiële reactie van Platte TV Discounter 12-04-2019

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de prettige review!
Groet,
Team Plattetvdiscounter

Reageer

D.G 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de platte tv discounter gekozen omdat de site erg gebruikvriendelijk is er vele opties mogelijk zijn en een erg breed assortiment. Ook de service die zij geleverd hebben is meer dan goed. Zelfs na 2 dagen van mijn aankoop van de Samsung ue55nu7470 kreeg ik netjes de korting terug die er 2dagen na mijn aankoop o p het product was gezet. Ik kan alleen maar zeggen top service. De prestaties van de televisie is ook niks over gelogen. Duimpje omhoog voor de Platte tv discounter!

Reageer

Celik 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was tijd voor een nieuwe tv en via zoeken op internet kwam ik bij plattetvdiscounter.nl.
Zocht naar een grote tv wat ook voordelig moest zijn!
Alleen had plattetvdiscounter.nl het tv niet op voorraad maar toch besteld, het tv is alsnog binnen een week afgeleverd! Ben er superblij ermee ben dan ook tevreden over het dienstverlening van plattetvdiscounter.nl.
Officiële reactie van Platte TV Discounter 12-04-2019

Beste Celik,

Graag gedaan!

Groet, Team Plattetvdiscounter

Reageer

Rene 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed bedrijf,.,klantvriendelijk snelle / goede service.,Goed bereikbaar zowel telefonisch als op de chat op de site van Platte TV Discounter.Ik had een probleempje met de bestelling maar is goed opgelost.Ik kreeg mijn Tv een paar dagen later.Er was iets fout gegaan in het magazijn waardoor ik de verkeerde Track & Trace gekregen had.

Reageer

Hans 05-02-2019

Algemene score

10,0
Prima monitor voor een super mooie prijs. En zeer snel gratis bezorgd. De webshop ziet er overzichtelijk uit, en werkt precies zo als je ervan mag verwachten.

Reageer

Arjan 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 21 januari heb ik een soundbar LG SK9Y besteld via hun site. Deze werd de volgende dag netjes bezorgd via Postnl. Helaas was ik niet onder de indruk van het geluid en ik wilde daarom gebruik maken van mijn herroepingsrecht. Op 30 januari heb ik de soundbar, in goed overleg, geretourneerd naar plattetvdiscounter.nl. Op 31 januari kreeg al bericht van hen dat ze de soundbar in goede orde hebben ontvangen en dat mijn geld terug zou krijgen. Op 4 februari heb ik mijn geld daadwerkelijk ontvangen.

Ik ben al met al zeer te spreken over hun serviceverlening.

Reageer

Luuk Bergervoet 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De plattetvdiscounter was een van de prijsvriendelijkste winkels voor het model dat ik op het oog had. In combinatie met de hoge beoordeling op kieskeurig deed dit mij besluiten de tv hier te kopen. De tv werd snel geleverd, door een kleinere vervoersdienst met direct contact waardoor de levering van 9 uur op de zaak verplaatst kon worden naar half 9 bij ons thuis

Reageer

George 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelig en doen wat ze beloven. Helpdesk prima bereikbaar en buitengewoon vriendelijk!

Reageer

Jan vW 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
"Webshop Platte TV Discounter"
Een goede duidelijke en overzichtelijke "Website"!
Communicatie en leveren is prima geregeld, zoals het hoort bij als je via de "Webshop" besteld.
Ben heel tevreden met de leverantie en het product welke ik bij "Platte TV Discounter" heb aangeschaft.

Reageer

Antoon 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is snel en prima verzorgd geleverd alle bevestigings materialen zaten erbij ingesloten mijn ervaring is dat dat bij anderen niet altijd zo is.Kortom een prima afgehandelde bestelling .Mijn volgende bestelling komt weer bij deze leverancier

Reageer

Tim v. A. 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende Platte TV Discounter nog niet.
Maar wat een top zaak. Goede acties snelle levering.
En perfect geinformeerd over waar alles blijft.

Reageer

Frank 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zoeken gaat gemakkelijk via de website. De levering zou wat sneller mogen gaan.

Reageer

bp 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super goede service!! onze tv was niet op voorraad, ze hebben de tv door hun toeleverancier al rechtstreeks naar ons laten toezenden zodat wij hem toch op tijd binnen hadden!!
alle mail wordt heel correct en vriendelijk beantwoord

Reageer

Chiel 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische Service! Waar anderen niets van zich laten horen, krijg je van PlatteTVDiscounter binnen 30 tot 60 minuten een reactie. Je weet zo direct waar je aan toe bent. Ik ben een tevreden klant.

Reageer

Anton Beuting 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Platte TV Discounter gevonden op het internet. Wat opviel was de goede prijs. Ik heb dan de bestelling gedaan en ik moet zeggen dat het allemaal heel snel geregeld was. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis! Helemaal TOP!

Reageer

Pinkel 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen is heel eenvoudigheid, de informatie daarna is up to date en alles op tijd gecommuniceerd , daarna aflevering op tijd.

Reageer

Mevr. De Vogel 21-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevrede met deze webshop. Heeft scherpe prijzen en zijn daarnaast ook nog zeer klantvriendelijk. De levering ging voorspoedig en ik kon binnen 2 dagen genieten van mijn nieuwe tv.

Reageer

Nawal 20-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De tv op een middag besteld en de volgende dag al geleverd. Perfect. Nu een kleine week de tv in gebruik die we met name hebben aangeschaft om te gamen, bevalt enorm. Geluid is geweldig. Voor deze prijs heb je echt een goede tv in huis. Enige nadeel zijn de pootjes. Hoewel de tv niet zwaar is wankelt ie wel als je eraan zit. Ophangen is dan een optie als je het een probleem vindt.

Reageer

Carlo 20-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoonweg goede service voor een lage prijs, kocht normaliter mn tv’s bij coolblue maar Platte TV discounter is een stuk goedkoper

Reageer

gerard van burk 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijke site om te vinden wat je wilt bekijken. en de prijs is scherp .zeer snelle bezorging en een goede service.

Reageer

Jose Ricardo Ferreira 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hey, ik vind dat Platte TV Discounter een aanrader is voor iedereen, hier heb jij altid veel keuze uit veel producten met uitstekend kwaliteit, mijn product dat zij mij geleverd hebben werkt zoals behoren, het is in perfect staat en op tijd geleverd het is zeer gemaakelijke ook om iets te bestellen, echt een topper om eens te bezoeken. Mvg. José

Reageer

ST 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel bood de televisie goedkoper aan dan andere online winkels.
Supersnelle levering, een dag later was alles in huis en geregeld! Heel tevreden.

Reageer

Albert 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke site, uit voorraad leverbaar, snelle levering,
mooie tv, prachtig beeld

Reageer

Peter 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
PLatte TV discounter heeft in de meeste gevallen aantrekkelijke prijslijst. Ook is de mogelijkheid tot chatten aanwezig waardoor je snel en servicegericht informatie kunt krijgen over het aan te schaffen product.

Reageer

MFA O. 06-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op 31 december 2018 besteld, donderdag 3 januari 2019 geleverd, ondanks de drukte rond de jaarwisseling. Dit geeft -naar mijn bescheiden mening- aan, hoe goed de shop is gestructureerd.
Overigens vormt "mond-op-mond" reclame, zoals bij ons het geval was, naast de geschreven reviews een niet te onderschatten USP!

Reageer

cees 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop duikt 25 euro onder de bodemprijs. Eerst twijfel of dit wel echt is maar voor geleverd zonder problemen.

Reageer

Gert 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel. zeer snelle levering. Dit is al de 4e tv gekocht bij de Platte TV Discounter.

Reageer

Timo Bish 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd tot vaak de laagste prijs en goede informatie. Ook is het gevraagde artikel niet meer te leveren men heeft altijd een ander alternatief die minstens vergelijkbaar dan niet beter is . Heb online gevraagd wanneer ik mijn Soundbar kan verwachten ? Deze had ik 20 dec 2018 besteld en had persoonlijk rekening gehouden met de drukte van deze tijd. Ik kreeg bijna direct bericht dat de soundbar 1 dezer dagen wordt geleverd.. Ben e heel erg blij met dit bericht.

Reageer

Nico 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en de volgende dag al geleverd, prima service.
Goede berichtgeving via mail over de levering.

Reageer

Raymon 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer scherp geprijsd! Elders nergens goedkoper! Communicatie verloopt vlekkeloos!

Reageer

Luc 27-12-2018

Algemene score

3,0
Op de middag van de 21e decenber een (voor ons) dure soundbar besteld. Tot op dit moment (27e na tienen) nog niet eens eenntrack en trace. Nb op de 21e is wel het geld al van de bank af geschreven !!

Reageer

Harrie Veenma 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop werkt prima niets mis mee , alleen word er steeds vermeld dat je een melding krijgt wanneer het geleverd word dat heb ik dus nog nooit gehad , het staat ineens voor de deur,

Reageer

J. Fennema 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prettige webshop. Bestelling was netjes verzonden en zelfs met de kerstdagen nog de volgende dag geleverd. Communicatie verliep ook vlekkeloos.

Reageer

ontevreden klant 25-12-2018

Algemene score

1,0
wij wachten al een week op onze tv terwijl deze op voorraad is... word waarschijnlijk 1,5 week later geleverd, order was blijven hangen in de computer, raar verhaal..

Reageer

Johan Mollen 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een 55 inch tv gekocht bij platte tv discounter die 100 euro goedkoper was t.o.v van andere bedrijven en was binnen 24 uur geleverd.
bedankt voor de snelle service!

Reageer

JZ 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv bestelt voor scherpe prijs. Betaalt met ideal. Track and trace gekregen. Dag later in huis. Alles in orde, werkt top!
(LGUK6200)

Reageer

Lambrecht van de Balhofstee 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen, vlotte en perfecte levering, kortom een goeie service !

Reageer

E. Martins 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop krijgt van mij een grote aanbeveling. Ben snel geholpen en bij het niet tijdig kunnen leveren van de aangekochte tv, welke ik had besteld voor kerstmis, werd er een ander beter vergelijkbaar model aangeboden en de volgende dag bij mij geleverd.
Houden zich goed aan de afspraak, en bieden uitstekende service.

Reageer

De Jong 20-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Recensies waren goed mbt klantenservice zowel telefonisch als in winkel. Vergeleken met Mediamarkt was tv in eerste instantie bijna 100 euro goedkoper. Na aankoop bleek het verschil maar 7 euro. Maar ach als je daar een goede service voor krijgt dan vind ik dat minimale prijsverschil ok. Netjes gebeld mbt levering.

Reageer

Jarno Philipsen 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk, het bedrag waar je de tv voor ziet, is ook het factuurbedrag. Geen kosten die nog even bijgerekend moeten worden. Eigenlijk doodnormaal, maar je komt het zelden tegen bij andere sites.
Betalingmogelijkheden zijn ook divers en compleet.
Levering was echt top. Dinsdagavond besteld, woensdagmiddag in huis.
Kortom TOP!

Reageer

Henk 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het bestellen van een Samsung Televisie die ookal betaald was alsnog een korting ontvangen die ik eerder had aangevraagd. Super service en erg betrouwbaar. Ook netjes afgeleverd met juiste zorgen. Tv zelf doet het uitstekend en is beter dan verwacht. Alles bij elkaar dus een geweldige winkel.

Reageer

Bert 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

3,0
Tv besteld en volgens website op voorraad en volgende in huis. Dus niet. Na bellen blijkt dat ie niet op voorraad is en het nog zeker 14 dagen ging duren. Ook geen mail ontvangen dat het langer gaat duren. Order geannuleerd.

Reageer

Luc 09-12-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle leverinv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met zeer goede tarieven. Fijne ondersteuning van de klantenservice en snelle levering. De volgende keer weet ik al waar ik mijn tv ga kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ard 06-12-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs tijdens het weekend “black Friday” was de levering na bestelling de volgende dag,
En een goed product voor de goedkoopste prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Kooi 06-12-2018 Via de website gekocht

Echt een top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice die plattetvdiscounter biedt is echt waar fantastisch te noemen. Ondanks de Black Friday drukte wordt je snel geholpen en van de juiste informatie voorzien. Erg tevreden met mijn LG OLED TV. De bezorger heeft zelfs even gewacht omdat mijn vriendin net even naar de supermarkt was. Top levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jana cannoot 06-12-2018 Via de website gekocht

bedank Emiel voor de hulp

Algemene score

7,0
ondanks de lange levertijd van bijna 2 weken ben ik door de klantendienst heel goed geholpen. ze hielden mij op de hoogte en hebben geholpen waar ze konden. morgen ontvangen we onze soundbar. heel erg bedankt aan verkoper voor de goede hulp.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Werner 06-12-2018 Via de website gekocht

Zeer klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en afwikkeling van de onverhoopte retourzending. Prima webshop om terug te komen voor een succesvolle aankoop.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Goeie service, mooi product 05-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en makkelijk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een fout gemaakt bij het plaatsen van de bestelling. Per mail aangegeven en heel vlot een reactie terug. Vervolgens met 1 telefoontje de factuur aan laten passen en klaar!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews