Platte TV Discounter - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2875 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Platte TV Discounter.

Platte TV Discounter stelt zich voor

Vanuit een gigantisch assortiment tv’s, audio, entertainment en accessoires biedt Plattetvdiscounter.nl al jaren de allerscherpste deals. We onderscheiden ons duidelijk in prijs, maar het gaat ons ook om de kwaliteit. De kwaliteit van onze merken en producten, en ook zeker onze service. Een team van zeer ervaren specialisten voorziet bezoekers online en telefonisch van advies op maat, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarbij geniet je van gemakken als veilig bestellen, altijd gratis verzending & retour en een snelle levering. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij onze afhaallocatie in Groningen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 176 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddy 17-01-2018 Via de website gekocht

De spelt in een hooiberg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na veel sites te hebben afgestruind kwam ik op deze site terecht (mijn spelt).
En gelukkig ook maar want ik heb toch voor een super prijs een super TV kunnen kopen.

xxxx was die ik hier sprak was heel 'laid back' en rustig en gaf me alle antwoorden op de vragen die ik had zonder druk, Top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Harmen Soeters 15-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en coulante meedenkende medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden onze LG 43UJ630V televisie online besteld op zondag 07-01-2018 en deze zou op dinsdag 09-01-2018 worden bezorgd.
Wat ik me maandag ochtend pas realiseerde was dat de nieuwe tv i.p.v. een draaivoet 2 staande voetjes had die bijna onder de zijkanten van de tv zaten en dat dit wel eens net buiten het blad van de tv-kast zou kunnen komen.
Dus ik gebeld om te vragen wat de tussen afmetingen waren van de pootjes en het verhaal uitgelegd.
De medewerker was uiterst vriendelijk en behulpzaam en vertelde mij dat wanneer het nou niet zou passen ik dan alsnog de korting van hem kreeg die je normaal als pakket (TV=Beugel) van toepassing was.
Dat noem ik nou service 2.0

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Sanders 15-01-2018 Via de website gekocht

Prima - geen op of aanmerkingen!

Algemene score

9,0
Een goede website met goede producten - we hebben hier twee TV's besteld en beide processen waren goed gemanaged. Prima en zelfs na wat vergelijk ook een goede prijs -

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.F93 14-01-2018 Via de website gekocht

Netjes, Goedkoop & Snelle Levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige 4K TV binnen gekregen.
Plug & play, zo geinstalleerd.
Was snel binnen!
Ik wist welke TV ik wou, heb het halve web rondgekeken en hier was de TV ruim 200.- goedkoper als op alle andere sites.
Dit is toch echt de goedkoopste site!
Een aanrader voor iedereen die nog wat geld wil overhouden voor wat anders.

Bedankt Platte TV Discounter.

~ Roy.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvK 11-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en eenvoudig op de site de gewenste accessoires voor de TV kunnen bepalen en bestellen. Hoewel het bijna half zes was (dus na de genoemde 17:00 uur), werd toch al de volgende middag geleverd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 08-01-2018 Via de website gekocht

Precies zoals ze aangeven geleverd, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en vindbare producten en voor een interessante prijs. Gratis verzending en precies binnen de beloofde levertijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Veenstra 08-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Platte TV Discounter is een prima webshop met duidelijke communicatie. Producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden en de iets vertraagde levering is duidelijk en correct gecommuniceerd, hulde!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 08-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en top 55 inch 4k TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Men reageert snel op mail.
Een Samsung 55 inch 4k Tv model UE55MUWX6120 op de afgesproken datum bezorgt.
Vanwege beschadiging aan de doos, een fikse korting ontvangen op het aankoopbedrag.
Top tv, met een super mooi scherp beeld, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 07-01-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuwe TV en heb de dagaanbieding van 31 december gekozen. Beetje spannend omdat ik nooit online zo'n uitgave doe. 1 telefoontje naar de klantenservice en ik was gerust gesteld. Tv staat te schitteren in mijn woonkamer. Erg blij.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 07-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goedkoop. Telefonisch zeer goed bereikbaar. Geen lange wachttijden aan de telefoon. En prima helpdesk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 07-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gewoon op Google ingetoetst goedkope 42"inch tv en ik kwam o.a. deze winkel tegen en heb gekeken wat ze hadden en daar ook geslaagd voor een mooie tv voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 04-01-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waar kom je het nog tegen, na een telefoontje een persoonlijke benadering en daarna het nemen van initiatief en met klantgerichte oplossingen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swiebertje 03-01-2018 Via de website gekocht

Snele levering en uitstekend produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vindt platte tv discounter de goed koopste tv zaak die ik ben tegen gekomen op Google..lage prijzen en snelle sevivice raad iedereen aan om hier hun slag te slaan ..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 02-01-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle nette levering, groot assortiment, nette mail tracking. Erg tevreden over de soundbar en de firma

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eckie0964 02-01-2018 Via de website gekocht

Geweldelige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, vlotte levering.Op de hoogte van transport en aflevering optimaal verzorgd.
Vriendelijkheid en klanten service bieden staan voorop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose 01-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service ,goede informatie heb een artikel besteld maar was niet in voorraad heb zelf gebeld geven goede informatie en zijn erg beleeft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ocnarb 31-12-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na veel onderzoek op het web, mijn tv gevonden. Uiteindelijk zoek je dan de goedkoopste aanbieder. Gevonden bij platte tv discounter.
Zij hebben het pakket keurig op tijd verstuurd. Helaas was er door de Kerst nog vertraging bij Postnl

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sunshine4555/43 30-12-2017 Via de website gekocht

Hele goede service, zowel telefonisch,mail en levering!!!

Algemene score

10,0
Een dikke 10!!! Telefonisch advies over welke tv en soundbar: duidelijk, en alle tijd voor vragen.
Levering volgende dag (zaterdag 30 dec. 2017 om 10.00.)
Op zaterdag gemaild omdat er 2 speakers niet bijzaten, Kreeg na half uur al mail terug dat de speakers via een promoactie van Samsung via de site van Samsung besteld moeten worden.

Was onze 3e bestelling bij platteTVdiscounter en dus zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 28-12-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit prijs verhouding en persoonlijk kaartje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
SONY KD-55XE8505 (OPEN DOOS) besteld. Begeleidend kaartje van Luuk dat ik een nieuw model heb gekregen ipv open doos model.
Laten we er vanuit gaan dat het een nieuwe TV is, ook als het goede verkooptechniek is, de service, levertijd, communicatie en geleverde product zijn naar volle tevredenheid.
De persoonlijke touch met het prijsverschil geeft dat extraatje voor een goed gevoel.

Kopen bij deze (web)winkel kan ik een ieder dan ook zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-12-2017 Via de website gekocht

Mooie vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was nog niet eerder in zee gegaan met dit bedrijf. Maar ben ook zeker niet teleurgesteld. Men heeft exact gedaan wat ze zeggen. Mooie prijzen en vlotte levering. Keurige administratie per e-mail verzonden. Top!🖒

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Amanda 26-12-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede betaalbare tv en kwam zodoende bij dit bedrijf terecht. Duidelijke site en meer dan voldoende keus. Nadat ik de tv had gevonden die ik wilde was die zo besteld inclusief pakket korting voor de muurbeugel. Bestellen was makkelijk en er zou nog extra korting vanaf gaan. Nadat de bestelling afgerond was en betaald kwam ik er achter dat de extra kassa korting niet verrekend was. Ik had een offline chat bericht achter gelaten (buiten winkeltijd) en kreeg vrij snel al via mail een nette reactie terug dat die korting inderdaad niet goed was gegaan en ze het de dag erna zouden regelen wanneer ze weer aanwezig zouden zijn. De dag erna is het geld gelijk weer terug geboekt, helemaal top! Hier kom ik zeker nog terug als ik weer een tv zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHN Pranger 26-12-2017 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze mensen doen wat ze zeggen top prima service en correcte levering op tijd ben heel tevreden zou een volgende keer weer daar gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mukius 24-12-2017 Via de website gekocht

Mooi groot (digitaal HD) beeld in slaapkamer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ervaringen gehad meet een eerdere bestelling in 2013. Wou weer een PHILIPS bestellen. Model was slecht leverbaar. Voor zelfde geld (incl. actiekorting) beter gewaardeerd toestel (LG) gekocht. Snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bosmans 22-12-2017 Via de website gekocht

Topie, zeer te vrede snelle zending Dank u??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was zeer goed , de beste van allemaal .
Een snelle verzending werd ook goed op gevolgd .
👍👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 22-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, bewust gekozen voor deze shop vanwege goede ervaringen in het verleden. Dus ook nu weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijn 20-12-2017 Via de website gekocht

LG OLED55C7V bij Platte TVdiscounter. Beide super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Platte TVdiscounter de LG OLED 55C7V gekocht. Ik heb dit toptoestel tegen een scherpe prijs kunnen kopen. Klantenservice is super en no-nonsense. Let op: je krijgt hier geen parellelimport en inferieur goed. Nederlands model! Klantenservice heeft zich er maximaal voor ingespannen om het toestel een dag na bestelling geleverd te krijgen.

Aan het einde van de middag even gebeld of vervoerder inderdaad kon leveren. Hadden het toestel inderdaad keurig op dezelfde dag van bestelling opgehaald bij Platte TVdiscounter. 's Ochtends kreeg ik een mailtje met een tijdslot 13:00-15:15. Werd keurig om 14:00 geleverd.

Bedankt voor de goede service Luuk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.v. Kwiek 18-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen. Goed werk Platte TV Discounter.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en makkelijk te gebruiken site. Snelle afwikkeling van de opdracht. En inderdaad, de volgende dag geleverd ondanks de drukte bij Post.Nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 15-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service advies en levering. Een aanbeveling!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel goed en deskundig advies. Correcte levering. Een echte aanbeveling om de juiste producten geadviseerd en geleverd te krijgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 15-12-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde soundbar niet meer leverbaar. Door Luuk gebeld. En in overleg een soort gelijk uitgekozen. En nog getipt op kortingen!! Zeer tevreden en zeer vriendelijk geholpen. Gewoon Goed!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mulder 13-12-2017 Via de website gekocht

Goed telefonisch bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een heldere website waarbij je snel het juiste product voor een goede prijs kan kiezen. Op voorraad leverbaar en snelle levertijden. Daarnaast is de webwinkel super telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 12-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en tijdige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht op black friday. Ondanks de drukte is de tv en soundbar keurig op de afgesproken tijd geleverd. Ook de feedback tijdens het bestelproces was uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 08-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Plattetvdiscount doet wat ze beloven. Snelle levering en mogelijkheid om achteraf te betalen met Afterpay

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alessia 08-12-2017 Via de website gekocht

Top aankoop bij een top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam via Google terecht bij deze site terecht nadat ik gezocht had op goede smart tv deals. Het bleek ook inderdaad te kloppen dat ze hele goede deals hadden op bepaalde modellen en daar zat ook de tv bij waar ik al een tijdje mijn oog op had laten vallen. Omdat de actie bijna voorbij was en ik niet het hele bedrag toen beschikbaar had heb ik gekozen voor betaling achteraf. Ik dacht dat ze daar ook vast moeilijk over zouden doen maar tot mijn verbazing was het snel geregeld. Volgende dag ( had de tv best laat in de avond besteld, vandaar niet dezelfde dag door hun gebeld)nog ter controle even een belletje gehad kijken of de bestelling klopte, iets wat ik ook heel erg kon waarderen. Dezelfde dag nog is de tv verstuurd waardoor ik de volgende dag al kon genieten van een hele mooie en grote tv. De bezorging was gratis, wat heel erg fijn is. Ook voor mijn een belangrijke reden om voor hun te kiezen omdat ik geen auto heb en zo een grote tv niet te dragen is met het openbaar vervoer. Al met al was het een top ervaring voor mij en heb het aan verschillende familieleden en vrienden verteld en die gaan nu ook hier hun tv kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3s 08-12-2017 Via de website gekocht

Goed, realistisch en vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima te woord gestaan. Herkennen wensen van de klant en luisteren goed. Realistisch in prijsopstelling. Snelle, nette bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Geerligs 05-12-2017 Via de website gekocht

Super snel besteld en super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond besteld en dinsdagmorgen al thuis en een prima telefonische hulp bij de installatie. Met zelfs via de mail een doorverwijzing naar ziggo om een CI kaart aan te vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-12-2017 Via de website gekocht

Weer het beste prijsvoorstel en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere jaren koop ik graag via de site van Platte TV Discounter. Een duidelijke site met dito bestelproces. Ook de aftersales is prima op orde (een artikel dat niet aan mijn verwachting voldeed mocht ik retourneren en kreeg zelfs mijn geld terug).

Zeer recentelijk een prachtige LG OLED TV aangeschaft met een goede Vogels muurbeugel. Zeer uniek is dat je een prijsvoorstel kunt aanvragen via hun site. Je krijgt dan een persoonlijk aanbod om het artikel tegen een betere prijs te kunnen kopen. Deze prijzen zijn zeer concurrerend kan ik je zeggen.

Ik heb de TV zelf in Groningen opgehaald omdat ik daar toch in de buurt was. De magazijnbediende heeft mij netjes geholpen om de TV in de auto te krijgen met een aantal tips om de kans op beschadiging te voorkomen. Ik kreeg er zelfs nog een goede HDMI kabel bij. Top service! We genieten nu van een ongeëvenaard beeld op de TV.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 04-12-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege mijn zoektocht naar Blu-ray spelers kwam ik bij plattetv terecht en bestelde de LG.
Zeer tevreden over de LG, de prijs is oké en de speler naar wat ik ervan verwachtte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Houtum 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat googlen sprong deze winkel eruit met concurrerende prijzen en goede garantievoorwaarden. De site zelf is zeer overzichtelijk en de online chat ondersteuning is snel en vriendelijk. De tv (LG 55") die we bestelden was snel in huis en we hebben er al veel plezier van.
Mochten er eventueel (afkloppen) mankementen optreden dan verwacht ik ook geen problemen. Ik zou deze winkel zeer zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tos 03-12-2017 In de winkel gekocht
Breda

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag in filiaal Breda geweest, enorm goed geholpen door Pim.
Hij heeft ons geadviseerd en gaf eerlijk en goed gemotiveerd advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 03-12-2017 Via de website gekocht

snelle bezorging, lage prijs, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele snelle service! stond bij dat het binnen 3-5 werkdagen geleverd werd echter had ik het de dag erna al binnen. Netjes verpakt. Prijs was het laagste welke in vinden kon. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman F 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 dagen na de bestelling al geleverd,prima verpakt.Alleen mocht de verpakking iets beter,een veel te grote doos gebruikt en de airbags alleen aan de zijkanten,was toch wel een fragiele inhoud.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doornbosch 03-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig, snelle levering zoals beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede site. De artikelen worden aangeboden tegen scherpe prijzen, snelle levering en prima service.Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service, top chat ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
LG 49UJ635V TV gekocht, Super strak en kleur getrouw beeld! Ondanks de drukte van "black friday" had men toch tijd voor snel en accuraat advies via de chat functie, levering op aangegeven datum en dus optijd. Top online bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 03-12-2017 Via de website gekocht

Vlot, goedkoop en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima gedaan ! Op black friday een blu ray-speler besteld en binnen 24 uur al in huis. En voor de laagste prijs van heel Nederland! Ik dacht via Tweakers.net de goedkoopste te hebben gevonden, maar via Kieskeurig kwam ik erachter dat het nog goedkoper kon. En naar nu blijkt dus ook erg betrouwbaar. Als je hier iets leuks ziet; niet twijfelen maar doen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 03-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de websitebezoek in het weekend van black friday gezocht naar een tv. Een goede prijs, de juiste afmeting.
Door de drukte van dat weekend niet verwacht dat het binnen een paar dagen in huis zou staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 03-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig een overzicht gekregen met de mogelijke producten en combinaties. Daarna snel besteld ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars r 02-12-2017 Via de website gekocht

transport in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tv was snel bezorgd na de bestelling. Eerder een Samsung tv besteld en deze werkte ook goed dis zijn we weer voor plattetvdiscounter gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim van Alff 02-12-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv was niet op voorraad en toch binnen 1 week geleverd. Top
Telefonisch contact gehad met de winkel en kreeg een leuke aanbieding qua prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 01-12-2017 Via de website gekocht

Langer actie als de rest !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De platte TV discounter had ook na de black Friday nog een geweldige aanbieding voor de TV die wij graag wilde hebben. En toen de transporteur vertraging had was de platte TV discounter heel snel met het bericht dat het toestel 2 dagen later kwam. Prima !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

erik 01-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en een snelle levering, zeer tevreden met mijn nieuwe tv! Geweldig beeldkwaliteit en geluid is ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews