Parfum for you - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 65 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Parfum for you.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja 05-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel na de geplaatste bestelling kregen we een telefoontje dat de parfum niet meer op voorraad was. We hebben een andere uitgezocht, dit per mail doorgegeven en de bestelling werd zeer vlot bezorgd. Het teveel betaalde kregen we gelijk retour. Prima service. Geen 10 want die geef ik eigenlijk nooit, maar ik zou hier bijna een uitzondering op willen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AlbertKoffeman 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen. 1 pagina om betalingsgegevens in te vullen.

Service
super service! Erg mooi ingepakt. Dat had ik niet verwacht. Kreeg zelfs een belletje van klantenservice om te bevestigen dat mijn bestelling op tijd zou zijn.

Assortiment
Hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
weet niet hoe ze het beter hadden kunnen doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SharonVO 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is erg makkelijk te vinden

Service
Top service! Super aardig aan de telefoon en als je een vraag hebt word je binnen 5/10 minuten terug gebeld.

Assortiment
Ze hebben mijn lievelingsgeurtje!

Aanbeveling
Service en de prijs- kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Alles bij elkaar vind ik dit een erg goede webshop! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Ruytenbeek 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Luchtjes makkelijk te vinden.

Service
Goedkope prijzen en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Bedrijf gaat heel goed om opgetreden problemen.

Extra toelichting
Voor het eerst bij deze webshop 2 luchtjes besteld. Werd snel geleverd. Een van de luchtjes was niet juist. Had het zelf niet direct gezien omdat het wel hetzelfde merk was. Had de plastic bescherming er al af gehaald. E-mail gestuurd en werd vrijwel direct daarna gebeld. In overleg is er een goede oplossing aangedragen. Deze webshop koestert de (nieuwe) klanten wat in deze tijd heel belangrijk is. Zal zeker deze shop een ev keer opnieuw bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elkelinders 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site, veel keuze

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en ook erg goed dat je parfum kunt kopen wat niet meer "heel" is in de outlet... Ik denk dat dit een zeer goede aanbieding is naar de klanten

Aanbeveling
Ik heb het al ruim aangeraden bij vrienden en collega's. Ik ben erg blij met parfumforyou!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerMullens 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, parfjms helder per merk geordend. Bestellen ging gemakkelijk.

Service
Ik had nog wat vragen over de door mij bestelde parfum. Hierbij werd ik goed geholpen.

Assortiment
Goed assortiment!

Aanbeveling
Meerdere malen gedaan!

Extra toelichting
Fijne webwinkel met een uitgebreid assortiment en goede prijzen! Daarbij ook nog eens goede en snelle service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Haagmans 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Geweldige goede service. Komen gemaakte telefonische afspraken direct en heel correct na.

Extra toelichting
Snelle levering en zeer correcte beschermende verpakking.Keurige rekening erbij en zeer vriendelijk telefonisch contact. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lana-maria 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering: maandag besteld dinsdag in huid

De 2 geuren die ik besteld had, waren netjes verpakt, waardoor het tijdens de levering niet kapot kon gaan.

Ook kreeg ik als extra service 2 monstertjes van andere geuren erbij geleverd.

Assortiment
Parfum for you heeft een ruim assortiment, die bestaat uit (echte) dames en herengeuren.
Doordat de webwinkel zo voordelig is, ben je goedkoper uit (zelfs met de verzendkosten) bij andere winkels.

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie, door de bovengenoemde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram 1500 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en duidelijk .

Service
snelle levering, 1 product niet opvoorraad gaat die lieve dame mij bellen en vragen of het een dagje later mag komen, ik zeg het is een kado heb het morgen nodig, oke dan stuur ik het gelijk weg en ze pakt het nog apart voor me in met kado papier. Dat is klant vriedelijk TOP.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gewoon doen, deze mensen gun je wat omzet ze doen er alles aan om je tehelpen.

Extra toelichting
Ik heb geen klachten.... TOP TOP winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlo40 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel geleverd volgens afspraak en mooi verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

calkhoven 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goedkoop een parfum in huis

Service
Super snelle levering en staan vriendelijk te woord aan de telefoon

Assortiment
Uitgebreid , alles wat ik wil staat er bij

Aanbeveling
Heb deze site al vaak bij vrienden en familie getipt. Goedkoop en echte parfum /edt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Willemse 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijke website; goed en snel overzicht producten en snelle afhandeling.

Service
Prima aftersales; geen verzendkosten bij 3 producten en gratis verpakken als cadeau; uitstekend en snel afgeleverd.

Assortiment
zo goed als alle merken beschikbaar en indien niet in voorraad dan word je gebeld.Zeer gunstige prijsstelling.

Aanbeveling
Op dit soort service zit je als consument te wachten. De behandeling door parfumforyou geeft vertrouwen.

Extra toelichting
De aankoop ging zeer voorspoedig. Ik was echter vergeten om kadoverpakking te vragen en heb dat naderhand in email alsnog gevraagd. Medewerkster van parfumforyou belde zelfs om dit te bevestigen en een dag later werd de bestelling incl kadoverpakking zonder verzendkosten en met monstertjes thuisbezorgd. prima service en gunstige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

regg001 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met veel diverse aanbiedingen

Service
wanneer niet voorradig netjes een telefoontje dat het iets vertraagt is

Assortiment
meeste merken aanwezig

Aanbeveling
prijs kwalitatief goed

Extra toelichting
goede overzichtelijke site. goede prijs verhouding, groot assortiment. vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qiera 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte bezorging en echte parfum

Service
Perfecte en snelle service

Assortiment
Eigenlijk voor ieder wat wils

Aanbeveling
Door de echtheid van de geuren, eerlijkheid en de service

Extra toelichting
Voor mij nu al de perfecte online winkel. Te gek en prima kwaliteit en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim ellerman 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht,duidelijke site.

Service
snelle levering en lekker proefmonstertje

Assortiment
wat ik zocht bij vele grote ketens niet te koop

Aanbeveling
zoveel korting kun je niet laten liggen!

Extra toelichting
Wat een fijne site, met zoveel korting, kun je gewoon niet aan voorbij gaan, zeker niet met alle feestdagen weer voor deur, wat toch al zo'n dure periode is...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer