Parfum for you - Reviews & Ervaringen

9,7 Lees 48 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Parfum for you.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 16 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico hermans 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 1 dag geleverd en een top prijs voor vercase eros. Nergens zo goedkoop voor 200 ml fles. Zou hem zo wer weer kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther van Berlo 05-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was een beetje sceptisch omdat t geurtje zo goedkoop was tov de winkelprijs. Maar dat was nergens voor nodig. Originele geur voor een erg leuke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende on-line winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaker besteld bij parfum for you, indien parfum niet op voorraad is krijg je altijd een telefoontje, dat is erg prettig en klantgericht. Erg vriendelijke dame aan de lijn.
De producten zijn goed voor een heel redelijke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke van den Konink 14-10-2018 Via de website gekocht

In een woord TOP.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder had het elders besteld voor mij en naar 3 weken werd het bezorgd en op het pakketje stond after shave en heb het terug gestuurd. Toen heeft ze het bij Parfum for you besteld ik had het de volgende dag al in huis en de levering was goed wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lloyd 03-07-2018 Via de website gekocht

snel!

Algemene score

9,0
volgende dag in huis. ging zeer snel en vlot. tel goed bereikbaar. betaling ging goed. geen problemen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweldig 11-06-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering ,netjes verpakt ,topzaak en scheelt een beetje met de winkelcentra ongelofelijk maar waar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 12-04-2018 Via de website gekocht

Ik bestel hier vaker, ik ben erg tevreden!

Algemene score

10,0
Maandagmiddag om 16 uur 2 parfums besteld, volgende de dag in huis. Ik ben erg tevreden! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvanlaar 23-03-2018 Via de website gekocht

Hele goede en vriendelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren wat besteld. Altijd perfect. Als het niet direct leverbaar is word er netjes gebeld. Top service👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobbie 17-03-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze zeggen. Makkelijk bestellen. Snel en goed leveren.
Verder geen wensen. Goed verpakt. Originele geuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 12-02-2018 Via de website gekocht

Parfum burberry

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering,goede kwaliteit en goed verpakt. Zeer goedkoop. Dezelfde verpakking .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 07-02-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering.Zag deze site op Facebook.En het is makkelijk om online te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, netjes verpakt en nog eens 19 euro goedloper dan in de winkel. Makkelijk te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWA 26-12-2017 Via de website gekocht

Verzorgde en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn geurtje bij deze winkel gekocht om de aantrekkelijke prijs van het produkt.
De levering was snel en netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jolanda 26-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, producten waar ik naar op zoek was snel kunnen vinden. En bij ontvangst ook nog 2 proef monsters. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bydir 20-12-2017 Via de website gekocht

Bij dit bedrijf hoef je niet te twijfelen.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld en morgen in huis...klopt helemaal en niet allen dat..ook nog keurig verpakt met een begeleidende pakbon, waarop bij de artikelen de kleur van de verpakking geplakt is...
Tevens als verrassing nog een geschenkdoos met gratis artikelen bij één van de bestellingen.
Voor ons nog maar één bedrijf voor de broodnodige lekkere geurtjes..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 19-12-2017 Via de website gekocht

Supershop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze maken het waar "vandaag besteld, morgen in huis", en ook nog alles keurig verpakt.
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janny 12-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is super! Grote sortering tegen goede prijs. Snelle levering . Bestelling met 1 werkdag in huis. Zelfs in deze feestmaand. Goed verpakt. Ben heel erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 11-12-2017 Via de website gekocht

Prima website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website goed overzichtelijk groot assortiment aan producten en zeer belangrijk een absoluut snelle levering en goed verpakt ik raad deze site aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.van Kerkwijk-van Deurzen 07-12-2017 Via de website gekocht

Geweldig!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne ontdekking is deze firma.. Voor iedereen aan te bevelen . Snel, mooi verpakt. Vriendelijk bezorgd, Deze firma heeft door hoe je de klant positief kan verrassen. Een topper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vd Pas 05-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super! Omdat een ander bedrijf het liet afweten last-minute een parfum besteld voor de feestdagen. Het was er niet alleen snel, het was ook nog eens ingepakt en een cadeauset. Zeer blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C v Veldhoven 06-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S Middags besteld, andere dag in huis, zeer lage prijs. Een heleboel site bekeken deze (Kenzo ) was de laagste prijs die ik op alle sites had gezien.
Mooie verpakking met nog wat extra erbij.
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 11-10-2017 Via de website gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website....hele goede en supersnelle service...'s middags besteld... betaald én....al aan eind van de middag thuisbezorgd!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 03-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte afhandeling, duidelijke en nette telefonische informatie en snelle bezorging, kortom: een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a.sloot 13-08-2017 Via de website gekocht

goedkoop, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede website, duidelijke bestelwijze, lage prijzen en in mijn geval levering binnen 24 uur. levering met postnl, dus geen gedoe als je een keer niet tuis bent. betalen met ideal of creditcard. en net als in de winkel gratis testers van nieuwe/andere produkten. ga hier zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hendriks 26-07-2017 Via de website gekocht

After Shave.

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden.
Snelle levering en goed verpakt.
En het belangrijkste niet te vergeten: "voor een zeer lage prijs".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinie 20-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de middag besteld, andere dag zoals voorzegd afgeleverd. Goedkoopste prijs online en er zat ook nog een tester van andere parfum bij de bestelling !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 18-02-2017 Via de website gekocht

Cartier La Panthere eau de parfum 75ml

Algemene score

9,0
Makkelijk besteld en betaald.
Goed product, scherpe prijs.
Snelle levering binnen 48 uur.
Ben tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marita 20-01-2017 Via de website gekocht

Eerlijk en bijzonder aardig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanbevelenswaardig! Omdat ik een opmerking had over de bevestigingsmail werd ik door een medewerkster gebeld. Zó attent! Ik werd op een hele plezierige manier bedankt voor mijn feedback die ze ter harte nam. Had hier ook een leuk gesprekje over. Ze was dankbaar en meldde dat, op hele aardige wijze zonder overdrijven. Zeer klantvriendelijk. Dit soort dingen doen het hem wat mij betreft!

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Goed geprijsd
  • Keurige verzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nora 15-01-2017 Via de website gekocht

Rwij komen hier zeker weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere en overzichtelijk website, meer keuze/producten zou fijn. Het gekochte product was scherp geprijsd. Snelle levering, netjes verpakt.

Pluspunten

  • Leveringstijd
  • Prijs

Minpunten

  • Aantal producten/merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jaap 11-01-2017 Via de website gekocht

Snel en scherp geprijst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, duidelijke afhandeling. Artikel na bestellen de volgende dag in huis
Artikelen scherp geprijsd.

Pluspunten

  • snelle levering
  • scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Hartog 21-12-2016 Via de website gekocht

Super Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze shop super, 20 december besteld ergens in de middag en net thuis bezorgd, snelle service. en heel goedkoop (Dolce & Gabbana, The One) Hier kom ik zeker terug als ik weer een luchtje ga kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moeder koopt cadeautje voor jarige dochter 12-12-2016 Via de website gekocht

Lage prijs met prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van een vraag die ik bij de online bestelling had getypt werd ik teruggebeld voor overleg en meedenken. Prima service, persoonlijk en snel voor een lage prijs.

Pluspunten

  • Persoonlijk
  • Mooi ingepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 11-12-2016 Via de website gekocht

Eerste bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had eerst mijn twijfels gezien de forse kortingen. Ten onrechte: echte merkproducten voor echt lage prijzen. Ook nog eens supersnel bezorgd. Bestelling te volgen via track and trace. Voor herhaling vatbaar. Enige minpunt was dat bestellen eerst wat lastig was door technisch probleem. Ook dat was snel opgelost.

Pluspunten

  • Prijzen
  • Assortiment
  • Snelle levering

Minpunten

  • Bestelproblemen op site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 05-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel na de geplaatste bestelling kregen we een telefoontje dat de parfum niet meer op voorraad was. We hebben een andere uitgezocht, dit per mail doorgegeven en de bestelling werd zeer vlot bezorgd. Het teveel betaalde kregen we gelijk retour. Prima service. Geen 10 want die geef ik eigenlijk nooit, maar ik zou hier bijna een uitzondering op willen maken

Pluspunten

  • snelle correcte afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AlbertKoffeman 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen. 1 pagina om betalingsgegevens in te vullen.

Service
super service! Erg mooi ingepakt. Dat had ik niet verwacht. Kreeg zelfs een belletje van klantenservice om te bevestigen dat mijn bestelling op tijd zou zijn.

Assortiment
Hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
weet niet hoe ze het beter hadden kunnen doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SharonVO 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is erg makkelijk te vinden

Service
Top service! Super aardig aan de telefoon en als je een vraag hebt word je binnen 5/10 minuten terug gebeld.

Assortiment
Ze hebben mijn lievelingsgeurtje!

Aanbeveling
Service en de prijs- kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Alles bij elkaar vind ik dit een erg goede webshop! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Ruytenbeek 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Luchtjes makkelijk te vinden.

Service
Goedkope prijzen en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Bedrijf gaat heel goed om opgetreden problemen.

Extra toelichting
Voor het eerst bij deze webshop 2 luchtjes besteld. Werd snel geleverd. Een van de luchtjes was niet juist. Had het zelf niet direct gezien omdat het wel hetzelfde merk was. Had de plastic bescherming er al af gehaald. E-mail gestuurd en werd vrijwel direct daarna gebeld. In overleg is er een goede oplossing aangedragen. Deze webshop koestert de (nieuwe) klanten wat in deze tijd heel belangrijk is. Zal zeker deze shop een ev keer opnieuw bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elkelinders 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site, veel keuze

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en ook erg goed dat je parfum kunt kopen wat niet meer "heel" is in de outlet... Ik denk dat dit een zeer goede aanbieding is naar de klanten

Aanbeveling
Ik heb het al ruim aangeraden bij vrienden en collega's. Ik ben erg blij met parfumforyou!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerMullens 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, parfjms helder per merk geordend. Bestellen ging gemakkelijk.

Service
Ik had nog wat vragen over de door mij bestelde parfum. Hierbij werd ik goed geholpen.

Assortiment
Goed assortiment!

Aanbeveling
Meerdere malen gedaan!

Extra toelichting
Fijne webwinkel met een uitgebreid assortiment en goede prijzen! Daarbij ook nog eens goede en snelle service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Haagmans 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Geweldige goede service. Komen gemaakte telefonische afspraken direct en heel correct na.

Extra toelichting
Snelle levering en zeer correcte beschermende verpakking.Keurige rekening erbij en zeer vriendelijk telefonisch contact. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lana-maria 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering: maandag besteld dinsdag in huid

De 2 geuren die ik besteld had, waren netjes verpakt, waardoor het tijdens de levering niet kapot kon gaan.

Ook kreeg ik als extra service 2 monstertjes van andere geuren erbij geleverd.

Assortiment
Parfum for you heeft een ruim assortiment, die bestaat uit (echte) dames en herengeuren.
Doordat de webwinkel zo voordelig is, ben je goedkoper uit (zelfs met de verzendkosten) bij andere winkels.

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie, door de bovengenoemde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram 1500 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en duidelijk .

Service
snelle levering, 1 product niet opvoorraad gaat die lieve dame mij bellen en vragen of het een dagje later mag komen, ik zeg het is een kado heb het morgen nodig, oke dan stuur ik het gelijk weg en ze pakt het nog apart voor me in met kado papier. Dat is klant vriedelijk TOP.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gewoon doen, deze mensen gun je wat omzet ze doen er alles aan om je tehelpen.

Extra toelichting
Ik heb geen klachten.... TOP TOP winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlo40 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel geleverd volgens afspraak en mooi verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

calkhoven 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goedkoop een parfum in huis

Service
Super snelle levering en staan vriendelijk te woord aan de telefoon

Assortiment
Uitgebreid , alles wat ik wil staat er bij

Aanbeveling
Heb deze site al vaak bij vrienden en familie getipt. Goedkoop en echte parfum /edt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Willemse 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijke website; goed en snel overzicht producten en snelle afhandeling.

Service
Prima aftersales; geen verzendkosten bij 3 producten en gratis verpakken als cadeau; uitstekend en snel afgeleverd.

Assortiment
zo goed als alle merken beschikbaar en indien niet in voorraad dan word je gebeld.Zeer gunstige prijsstelling.

Aanbeveling
Op dit soort service zit je als consument te wachten. De behandeling door parfumforyou geeft vertrouwen.

Extra toelichting
De aankoop ging zeer voorspoedig. Ik was echter vergeten om kadoverpakking te vragen en heb dat naderhand in email alsnog gevraagd. Medewerkster van parfumforyou belde zelfs om dit te bevestigen en een dag later werd de bestelling incl kadoverpakking zonder verzendkosten en met monstertjes thuisbezorgd. prima service en gunstige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

regg001 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met veel diverse aanbiedingen

Service
wanneer niet voorradig netjes een telefoontje dat het iets vertraagt is

Assortiment
meeste merken aanwezig

Aanbeveling
prijs kwalitatief goed

Extra toelichting
goede overzichtelijke site. goede prijs verhouding, groot assortiment. vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

qiera 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte bezorging en echte parfum

Service
Perfecte en snelle service

Assortiment
Eigenlijk voor ieder wat wils

Aanbeveling
Door de echtheid van de geuren, eerlijkheid en de service

Extra toelichting
Voor mij nu al de perfecte online winkel. Te gek en prima kwaliteit en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim ellerman 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht,duidelijke site.

Service
snelle levering en lekker proefmonstertje

Assortiment
wat ik zocht bij vele grote ketens niet te koop

Aanbeveling
zoveel korting kun je niet laten liggen!

Extra toelichting
Wat een fijne site, met zoveel korting, kun je gewoon niet aan voorbij gaan, zeker niet met alle feestdagen weer voor deur, wat toch al zo'n dure periode is...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer