Medion.com - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Medion.com.

Medion.com stelt zich voor

Medionshop.nl is hét online verkooppunt van Medion. Bent u op zoek naar multimedia, consumentelektronica of navigatiesystemen? U vindt het bij ons, tegen een goede prijs! Ook voor accessoires van Medion producten kunt u bij ons terecht. Vragen? Ons servicecenter staat 365 dagen per jaar voor u klaar.

Deze score is gebaseerd op 109 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,1

acermartijn 29-01-2012

1,0
ik heb deeze PC gekogt bij medion shop voor een scherpe prijs. maar ik kreeg hem devect thuis gestuurt na 3 weeken. daarna heb ik hem opgestuurt en duurde het al met al een maand eer dat de PC weer bij mij wert afgeleevert.

gpgoos 18-11-2011

3,2
Besteld artikel was nog terplekke wilde een andere laptop die duurder is ze konden hem niet annuleren of terug halen. Vreemde gang van zaken. Scheelt in bedrijfkosten kosten. Echter moet ik eerst wachten tot die aangeboden wordt. Vervolgens moet ik de zending weigeren, krijg dan met geld terug en kan vervolgens mijn wens, de andere laptop bestellen.
Is dit klantservice gericht, nou nee.

lucas156 19-01-2012

Ik heb vandaag een nieuwe pc binnen gekregen ik zag dat hij al een keer open was geweest...
toen heb ik hem aangesloten
toen zag ik dat de videokaart los zat in de behuizing dus niet goed vastgeschroefd
toen ik hem eindelijk aangesloten had drukte ik hem aan en toen gebeurde er niks!
nu moet ik weer een week wachten en dan krijg ik weer een nieuwe pc toegestuurd!
Website: 7 Bereikbaarheid: 3 Bestelling en levering: 1 Aftersales: 1

Lenco1234 07-09-2011

4,3
Desktop PC besteld op 31 augustus. Product op voorraad volgens de site. Betaald met creditcard. Op 1 september staat op de klantenpagina van Medionwebshop dat de bestelling afgehandeld is en het product verzonden zou zijn. 5 september toch maar even gebeld. Persoon van Medion NL kon weinig zeggen anders zeggen dan dat de levering vertraagt is wegens onduidelijke redenen bij Medion Duitsland. Wanneer die wel komt kan een paar dagen zijn maar ook een week. Vervelend dat het zo lang duurt en nog vervelender dat er geen duidelijkheid en communicatie is.

wesleyrom 28-08-2011

2,7
Op 20/08 pc besteld via webshop van medion dat in voorraad was! Betaald met mastercard zodat levering onmiddellijk kan gebeuren!
28/08: Pc nog niet eens verzonden en via de hotline wil of kan men mij geen informatie geven over wanneer dit dan wel zal gebeuren!!!
Wat een arrogantie van medion om nieuwe klanten zo te behandelen. Totaal geen respect voor mensen die toch het risico lopen om online hun kredietkaart te gebruiken.

Erik Timmermans 09-08-2011

3,8
Vorige week maandag bestelde in een monitor in de webshop. De monitor was op voorraad en bij betaling via iDeal zou deze meteen opgestuurd worden. Helaas was dat niet het geval. Afgelopen vrijdag werd de monitor pas opgestuurd vanuit Duitsland en vandaag pas bezorgd.
Bij het uitpakken van het pakket viel meteen op dat de doos al eerder geopend was geweest (zegel verbroken) en de doos zag er erg oud uit. Dus maar bellen met de "hotline". Na ruim 8 minuten wachten krijg ik te horen dat het waarschijnlijk een teruggekomen zichtzending is en dat dat voor kan komen. Ik pak daarop de monitor verder uit en kom allereerst een handgeschreven briefje tegen met "RETURN" erop. Als ik verder kijk dan blijkt dat de kabels allemaal al zijn uitgepakt en dat de geluidskabel en het bijbehorende pennetje niet meer aanwezig zijn. De zogenaamde zichtzending is dus teruggekomen, maar niet gecontroleerd en weer gewoon aan een nieuwe klant verstuurd. Dus de "hotline" maar weer bellen voor een RMA nummer, zodat ik de monitor terug kan sturen. Na ruim 10 minuten (!!!) wachten krijg een juffrouw aan de lijn. Zij laat mij eerst mijn verhaal doen en zegt mij daarna dat ze me door moet verbinden naar de technische dienst, maar dat nu niet kan doen omdat de wachttijd 56 minuten bedraagt. Ik moet morgen maar weer terugbellen !?!

Inmiddels heb ik al wel betaald, na ruim 1 week een gebruikte monitor opgestuurd gekregen en een aantal Euro's kwijt aan het bellen met de zogenaamde "hotline" van Medion, maar heb ik nog geen oplossing. Misschien morgen ?!? Dit is de "service" die Medion soms dus ook levert.

waarg0123 15-07-2011

6,0
nog steeds niet ontvangen terwijl de computer volgens medion 4 dagen geleden is verzonden via dpd. Balen

helmutxxx 23-05-2011

4,8
Hele slechte service. Mijn computer was voor de tweede maal defect ,garantie, alles opgestuurd met een briefje van, sorry heb geen back up van hard disc,
als hij stuk is geen nieuwe aub want al mijn foto,s van mijn kinderen staan erop.Computer komt terug met nieuwe hard disc, al mijn foto,s weg.
Ik klanten service gebeld, ja sorry meneer had u kunnen lezen in onze voorwaarden. Ik zeg ,daarom had ik er een brief bij gedaan speciaal voor mijn harddisc mocht hij kapot zijn.Sorry meneer maar dat zijn onze regels. Ik vraag kan ik nog ergens anders terecht? Ja via email , maar zij gaan u hezelfde zeggen. Ja het is mijn eigen schuld ,geen backup,
maar ik ben zo,n computer(mis)bruiker die niet eens een back up kan maken, geen excuus weet ik wel, maar ik had meer verwacht van de service van medion.
Die fotos zijn me echt veel meer waard dan de dikste medion computer.En ik had het duidelijk aan gegeven in een brief samen met kassabon en garantiekaart.
Dus ze hebben het zeker gelezen, maar totaal geen aktie.Voor mij noooooit geen medion produkt meer.

Bastiaan41234 11-04-2011

9,8
Na 2 jaar en 8 maanden deed mijn Medion PC het niet meer. Gekocht via Aldi met 3 jaar garantie. Met Medion contact opgenomen en kon de PC kostenloos opsturen. Binnen 2 weken gerepareerd (moederboard vervangen) en zonder kosten terug ontvangen. Werkt weer perfect. Klasse service!

schoz 13-01-2011

5,3
Vragen over de bevestiging van de ext. harde schijf in de uitsparing van de media desktop werd kortaf met nee beantwoord. Werd niet meegedacht over een oplossing. Het was of houden of terugsturen. Geen alternatief aangeboden.

nollie1964 26-11-2010

3,8
bestelde en betaalde producten nog steeds niet geleverd. Aangegeven levertijd overschreden.
Zeer langzame reactie op e-mail.
telefonisch nog niet opgelost

freddy05 21-05-2010

5,3
wat een vervelend bedrijf met klachten.
nieuwe computer gekocht Akoya p4010 in de 6 maanden dat ik deze heb al 6x gechrashed. opgestuurd 2x en via helpdesk ook enkele malen gereset. blijft echter vastlopen.
klachtenservice zeer kortaf, moet nu via mijn rechtsbijstand mijn gelijk proberen te krijgen. zeer zuur allemaal.
mijn advies nu koop geen medion.

erjeegee 23-10-2009

4,5
op 2 okt een dvdspeler besteld en betaald
Op 5 oktober ontvangen, het apparaat blijkt defect. Op 6 oktober ter reparatie
retour.
!4 oktober komt het ding terug; na 5 minuten opnieuw defect!
Dan maar weer ter reparatie aanbieden, gebeurd op 15 okt.
Na de tweede reparatie op 22 okt weer terug ontvangen. Nog steeds defect.
Wederom telefonisch gemeld bij de service-desk( Dit gesprek kost 15 eurocent
per minuut; al onze medewerkers.... u kent dat wel!). U wordt teruggebeld: niet
dus.
Nu maar weer afwachten wat de volgende zet van Medion is.
Verbijsterend dat een gerenommeerde internationale handelsonderneming als
Medion zich opstelt als de eerste de beste dozenschuiver waarvan er dertien in
een dozijn gaan en zich daarbij bedient van krenterige kruideniersmanieren.
Voor de goede orde: het gaat over een luttel bedrag van 49,95 euro!

Jan Vollebregt 14-10-2009

3,5
---------- Update review 14-10-2009 -----------
MP3 speler op 19 september besteld.
Niet geleverd dus gebeld (3x): reactie we gaan het uitzoeken.

Ook via website mijn beklag gedaan.

Geen reactie. Gisteren weer gebeld en vandaag gehoord we gaan uw geld
terugstorten. Geen mogelijkheid van vergoeding gemaakte telefoonkosten
(0900nr), en je zit zo elke keer op 15 min (met wachttijd van 10 min) beltijd.

---------- Oude review 24-09-2009 ----------
Bestelling MP3 speler Medion MD 83300 (2 GB)
Na 5 dagen nog niet geleverd.
Gebeld (15 min!=2,25€uro pas na 10 min contact))
Geen informatie over bestelling bekend: betaling is wel al afgeschreven

Jan Vollebregt 24-09-2009

4,3
Bestelling MP3 speler Medion MD 83300 (2 GB)
Na 5 dagen nog niet geleverd.
Gebeld (15 min!=2,25€uro pas na 10 min contact))
Geen informatie over bestelling bekend: betaling is wel al afgeschreven

Jos van Rijsewijk 13-07-2009

5,7
Mij gaat het vooral over de afhandeling van een reparatie.
Ik heb op 16/6^jl contact gehad met Medion services. Mijn laptop is defect.
Zit nog in garantie. Moest het opsturen naar Amsterdam. Op 16/6 gedaan. Wordt
bij Medion binnengemeld op 22/6!! 1 week verspild.
Namelijk; Men hanteert 15 werkdagen voor een reparatie. Dan kan je als klant
actie vragen over status van reparatie. Doe je dit binnen die 15 werkdagen dan
kan men niks zeggen.. Het product wordt opgestuurd naar het buitenland.
Nu zit ik inmiddels al 4 weken zonder notebook en het is nog niet terug.Dit
noem ik geen service meer dat je 1 maand en langer op een reparatie dient te
wachten. En nog steeds niets bekend.Zal nooit geen Medionproducten meer kopen.

jan steenvoorden 23-01-2009

3,2
ik zit al vanaf 16 nov. 2008 te wachten op een bestelde en betaalde monitor.
ik hoor al 2 maanden dat alles goed komt maar nog steeds geen monitor ontvangen.
volgens laatst ontvangen email van 16 jan. zou monitor 15 jan. klaargezet zijn
voor verzending, nu 23 jan. nog geen monitor ontvangen.
deze week door mij verstuurde mails worden niet beantwoord.

melker 14-11-2008

5,0
Mijn zoon en ik hadden de zelfde PC bij Medion gekocht, steeds problemen er
mee, grote mond van de helpdesk medewerkster, gooide zelfs telefoon op de haak,
ronduit onbeschoft, ik koop dus nooit meer iets van Medion.