Deze score is gebaseerd op 110 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Medion.com.
Medionshop.nl is hét online verkooppunt van Medion. Bent u op zoek naar multimedia, consumentelektronica of navigatiesystemen? U vindt het bij ons, tegen een goede prijs! Ook voor accessoires van Medion producten kunt u bij ons terecht. Vragen? Ons servicecenter staat 365 dagen per jaar voor u klaar.
Gemak
Netjes te woord gestaan door betreffende medewerker, die ook alle tijd nam om mij te informeren over het door mij bedoelde product.
Service
Over mijn vorige aankopen bij MEDION ben ik dik tevreden en hoop met deze aankoop dezelfde ervaring te hebben, dus tevreden.
Assortiment
Voor elk wat wils en in elke prijsklasse
nette producten voor een betaalbare prijs.
Aanbeveling
Als je zelf over een zaak tevreden bent en er vraagt iemand over je aanschaf van iets dergelijks dan vind ik dat je zo,n zaak zeker mag/moet aanprijzen, zeker als het gaat om levering, vandaag besteld- morgen als mogelijk al in huis.
Extra toelichting
Ik heb online besteld dus kan ik geen oordeel geven over een winkel.
Online werd alles perfect afgehandeld.
Gemak
Website is oke, niet heel bijzonder.
Service
Sturen het verkeerde product op. Het lijkt er niet eens op. Terwijl de bijbehorende rekening wel klopt, evenals de pakbon en de retourbon... Na een telefoontje van 1 euro moest ik het contactformulier invullen op de website. Daarna kon ik het product terugsturen en het juiste product opnieuw bestellen. Dat is geen service..
Assortiment is oke.
Aanbeveling
Slechte service dus ik zal niet snel weer bestellen.
Extra toelichting
Slecht service. Verstuurd compleet verkeerde product. Geen excuses niets. Niet meteen het product nasturen, nee, gewoon de bal weer bij de consument leggen.
Gemak
ik zou niet weten wat beter moet. Prima site. Helder.
Assortiment
voldoende keuze, goed te vergelijken.
Aanbeveling
ik zou er zelf ook weer naar toe gaan.
Extra toelichting
prima producten voor een goede prijs, goede site, snelle levering.
Rechttoe rechtaan
Service
Beloofde levertijd werd behaald, het was alleen niet de dag na bestellen binnen (terwijl het product wel op voorraad was).
De tracking link werkte goed.
Assortiment
Laagste prijs voor het artikel dat ik zocht.
Gemak
Onderdelen zijn niet makkelijk te vinden op site. Daarnaast eerst juiste land en taal aanklikken anders kent het systeem je niet
Service
Moederboard besteld omdat deze na 3 jaar stuk was. Met CC betaald maar levering blijft uit. Op de site zie je dat levering voltooid is. op mail krijg je dat het in behandeling is. Aan de telefoon gat het verpakt is maar door DPD moet opgehaald worden. (1 maal per dag) maar dat was na enkele dagen nog zo. Nogmaals bellen leverd ook geen duidelijkheid.
Assortiment
Assortiment wordt kleiner als PC ouder zijn. ....maar dan juist kapot gaan......
Aanbeveling
Als je afhankelijk bent van je PC en snelle service nodig hebt is dit niet het juiste adres.
Onderdelen moeten uit Duitsland komen.
Extra toelichting
Onderdelen moeten uit Duitsland komen en dat duurt!!!!! Dus niet vandaag besteld morgen in huis. Ze willen ook geld ontvangen hebben voor verzending wat op zich begrijpelijk is. Maar omdat dit over Duitsland gaat....duurt dit bij hun veel langer.
Extra toelichting
Snelle levering. Jammer dat er geen Nederlandstalige papieren handleiding bij was. Wel in Engels en Duits. De Nederlandstalige staat op het apparaat. Dat vind ik niet zo handig
Gemak
makkelijk te bestellen, en snel geleverd
Service
ik vind het jammer dat ik een verpakkiung krijg die open is geweest
Extra toelichting
Wat ik jammer vind is dat zowel de laptop en de tabled opnieuw waren in gepakt. helaas was er in het scherm van de laptop 1 pixel stuk. Heb hem terug gestuurd en wacht nog op een nieuwe. Omruiling duurt echt te lang. ook te tablet was de zegel overplakt met een een nieuwe.
Gemak
lekker rustig op internet bestellen
geen
veel keus
gordr service
Extra toelichting
snel geleverd. Goede beschrijving voor instaleren. Werk zeer goed prima geluid en zeer veel zenders zeer tevreden met dit product.
Gemak
Snelle en keurige levering vanuit Duitsland.
Vrij veel keus.
Extra toelichting
Ben erg tevreden over de bezorging maar ook over het product.
Gemak
Bestellen en anderevdag in huis
Ruim voldoende maar nog geen externe harde schijven van 4tb
Gemak
het wordt zeg het al GEMAK
mooie een envouwdig
Extra toelichting
alles goed en makelijk gegaan alles optijd gehad.
in het echt [in je handen ]nog mooie dan op de site ,
zeer mooi die taplet
Dik 2 weken op de juiste laptop moeten wachten en geen coulance
Aanbeveling
Gezien de service van Medion (zie review hieronder) zou ik het niet aanbevelen
Extra toelichting
Eerst sturen ze de verkeerde laptop (500 Gb ipv 1Tb). Geen enkele coulance van Medion. Nee, ik moet wachten totdat de retoursticker per post is gearriveerd, en zodra de verkeerde laptop bij hun is gearriveerd dan sturen ze de juiste. Tenminste dat werd mij verteld door de helpdesk. Twee dagen later de retoursticker ontvangen en meteen retour gestuurd. En dag later was hij gearriveerd kon ik zien via track&trace. Twee werkdagen later nog steeds niets gehoord van Medion. Maar weer eens gebeld. De laptop was inderdaad ontvangen maar ze sturen pas de juiste als het in hun centrale magazijn is ontvangen. Dat duurt minimaal 3 werkdagen. Daarna moet een nieuwe order worden aangemaakt want de gebruikelijke 1-4 dagen duurt. Schandalig, door hun eigen fout moet ik als klant meer dan 2 weken wachten voordat ik de juiste laptop ontvang. Voor anderen die dit overkomt een advies. Annuleer je order en bestel via de website meteen een nieuwe. Dan heb je binnen 1-4 dagen je laptop en binnen 2 weken je geld terug van de retourzending. Tenminste als je nog een laptop wilt hebben van Medion.
Dik 2 weken (na veel bellen) arriveert de laptop. En je raad het al…weer de verkeerde. Jammer Medion.
Gemak
je besteld iets dan krijg je hem direct thuis bezorgd.
Service
als er een klacht is wordt deze snel en vlot verholpen
Aanbeveling
door de prettige ervaring speel ik deze graag door aan mijn familie en vrienden
Extra toelichting
omdat als er iets in de aanbieding is vaak niet meer in de winkel aanwezig is
Gemak
Duidelijk en makkelijk te bestellen.
Service
Prima, binnen 2 dagen product thuis afgeleverd.
Extra toelichting
Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snel thuis.
Gemak
Snel en gemakkelijk te betsellen. Volgens afspraak snel geleverd.
Service
Had een prijsverschil geconstateerd bij een andere aanbieder, dit verschil werd gecrediteerd.
Assortiment
Keuze van producten is beperkter als bij de grote producenten.
zoals eerder omschreven
Extra toelichting
Goede ervaringen met de producten van Medion,met name diverse PC's, en de de goede service heeft mij doen besluiten hier de aankoop te doen.
leuke laptop, akoya
Service
gebeld ivm batterij probleem. Medewerkers waren vriendelijk en goede begeleiding. Alleen ik vrees dat het resultaat is dat ik een nieuwe laptop van enkele dagen oud ga omruilen voor een ander gerepareerde welke al eerder gebruikt is. Dit gevoel is niet prettig.
Assortiment
Makkelijk te vinden en te bestellen
Aanbeveling
zondag's bestellen, betalen en donderdags levering is eigenlijk te lang.
Extra toelichting
Als je een nieuwe laptop koopt verwacht je dat de 2e batterij gewoon gaat opladen en niet dmv een update trachten deze aan de praat te krijgen, hetgeen overigens niet lukte.
Gemak
Bij het bestellen verscheen er boven mijn keuze de mededeling van korting €50 op een Medion Akoya pc. Dat bleek later alleen te gelden voor een ander type pc. Het verwarrende was dat het vermeld werd boven de pc van mijn keuze.
Service
Ook in het weekend werd geprobeerd dit misverstand uit de weg te helpen, hoewel diegene die hielp ook niet goed wist wat er aan de hand was.
Ik was tevoren wel wat geschrokken van de slechte beoordelingen maar die kan ik niet bevestigen, integendeel.
Mooie ruime keuze.
Aanbeveling
Behalve het misverstand bij de online bestelling, liep het verder op rolletjes.
Extra toelichting
Als je een kortingsreklame prominent in beeld brengt bij een Medion Akoya pc met de mededeling €50 korting op een Medion Akoya PC dan verwacht ik dat dat geldt voor dat apparaat dat ik dan bekijk. De kortingscode bevatte pas de clue dat het een ander type PC betrof, en dat merk je pas bij het afrekenen.
Gemak
Ik kon het betreffende artikel zeer snel bestellen en via IDEAL betelen.
Service
De aflevering/bezorging door DPD is slecht. Foutieve aflevertelefoontjes en via de website. Gevolg: geen levering
Keuze genoeg.
Aanbeveling
Mits de bezorging beter geregeld is.
Extra toelichting
Ik kan: Hoe lang in bezit? niet beantwoorden omdat geen bezorging is geregeld !
Assortiment
Enkele jarewn geleden heb ik een Akoya laptop gekocht. Na enkele kjarenwas de batterij niet mee in het assortiment.
Service
Ik ben enorm ontevreden over de service en mijn aangekochte product van Medion. Ik word totaal niet geholpen met mijn probleem, het probleem wordt eerder erger gemaakt door de service van Medion.
Aanbeveling
Ik zou niemand aanbevelen om hier een product te kopen, wanneer je een defect product krijgt word je totaal niet geholpen en een aanvraag op een vervangend en werken product wordt meteen afgewezen.
Extra toelichting
Ik heb anderhalf jaar geleden een laptop gekocht op de website van Medion en deze is vanaf het begin af aan al defect aangezien het beeldscherm steeds uitvalt voor enkele seconden of er voor zorgt dat de volledige laptop en de geopende programma's blijven vast hangen. Dit is enorm vervelend wanneer ik op de laptop aan het werken ben en daardoor volledige documenten kwijtraak. Ik heb voor dit probleem contact opgenomen met Medion en na enkele keren heen en weer mailen kon ik de laptop eindelijk opsturen voor reparatie. Ik wilde eigenlijk op dit moment al een nieuw product aanvragen maar ik besloot te kijken of het repareren zou kunnen helpen. Het duurde echter wel erg lang voordat ik mijn laptop terug kreeg en ik heb daarom contact opgenomen met Medion, ze beweerden dat de laptop gewoon opgestuurd was en dat het dus vanaf het moment dat ze hem opstuurden dus gewoon mijn verantwoordelijkheid is. Ik werd gelukkig na enkele malen bellen naar Medion ervan op de hoogte gebracht dat het pakket met mijn laptop erin gestrand was bij een distributiecentrum omdat ze bij Medion het verkeerde adres op de doos gezet hadden. Ik heb vervolgens zelf contact op moeten nemen met dit distributiecentrum omdat Medion dit niet wilde doen. Uiteindelijk had ik eindelijk mijn laptop terug en bleek de accu niet meer te werken, ik heb toen weer contact opgenomen met Medion en zij vertelden mij dat de accu niet onder de garantie valt en dat als deze kapot blijkt te zijn ik hier zelf voor zal moeten betalen. Ik heb de laptop toen maar opnieuw opgestuurd en hier uitdrukkelijk bij vermeld dat de accu pas kapot is sinds de eerste reparatie. Het duurde echter weer veel langer voordat ik mijn laptop terug ha dan de gestelde tijd die verzekerd werd door Medion. Aangezien ik alleen een mailtje had gehad met dat mijn laptop opgestuurd was maar ik nog steeds niets ontvangen had besloot ik Medion maar eens te mailen met de vraag waar mijn laptop blijft. Ze reageerden hier echter niet op en 4 mailtjes en enkele weken later kreeg ik eindelijk een mailtje van het distributiecentrum dat daar een laptop lag met mijn naam erop maar (weer!) een verkeerd adres. Ik heb overigens nooit reactie gehad van Medion op die mailtjes. Toen ik mijn laptop weer terug had werd meteen duidelijk dat het eerste probleem nog steeds niet opgelost was, het beeldscherm viel weer steeds uit en ik heb vervolgens besloten toch maar weer Medion te mailen dat de reparaties niet gelukt zijn. Ik kreeg hier echter geen reactie op, en na enkele mailtjes zonder antwoord heb ik besloten een mail te sturen waarin ik schreef dat de laptop niet gerepareerd hoeft te worden aangezien dat toch niet blijkt te werken, en ik eerlijk gezegd helemaal geen vertrouwen er meer heb dat de laptop überhaupt gemaakt kan worden en ik wanneer de garantie afloopt er niet op zit te wachten dat ik mag gaan betalen voor de reparatie van een laptop die ik al kapot ontvangen heb in eerste instantie. Ik heb daarom aan Medion een verzoek gedaan op een vervangend product maar hier reageerden ze helaas op dat ze dit niet doen. Ik ben daarom enorm ontevreden met mijn gekochte product en de service van Medion, ik heb mijn laptop nu al anderhalf jaar en ik heb er nog steeds geen gebruik van kunnen maken op een fatsoenlijke manier. Ik ben erg teleurgesteld en ik raad iedereen af iets bij Medion te kopen! Ik zou erg graag mijn geld terug willen of een vervangen product wat wel werkt.
Klik klik en besteld
Perfect bezorging
Goed eb betaalbaar
Extra toelichting
Tot aan levering snel en correct
Gemak
vele soorten producten, goed uitgestald en vindbaar
Technische specificaties niet altijd gemakkelijk te vinden en incompleet
Service
Prompte levering. Geen verdere service nodig gehad
Extra toelichting
Prompte levering van het bestelde.
Op de website is het soms moeilijk om voldoende technische specificaties van het product te vinden, blijft te summier
Extra toelichting
Goede info op site, snelle en goede bevestiging van aankoop en informatie over en snelle levering.
Extra toelichting
over het algemeen goede service ook als er iets met product is ook goede garantieservice gehad bij eerder aangeschafte producten
zeer makkelijk te bestellen
Service
binnen de gestelde levertijd geleverd
prijs kwaliteit zeer goed
Aanbeveling
heb vaker bij medion besteld zonder problemen en volgende aankoop zal ik hier ook doen.
Gemak
Uitzoeken, klikken, bestellen, betalen met ideal
Snel geleverd
Assortiment
Een deel van het assortiment is alleen te bestellen bij Medion in België
Prima
Extra toelichting
Vrij veel keuze, snelle levering, makkelijk betalen. Prima dus
overzichtelijke site
leuke aanbiedingen
Extra toelichting
tot nu toe geen minpunten ondervonden
Gemak
Eenvoudig te bestellen en bij korting gelijk uitgekeerd
Service
Bij problemen direct inname produkt voor onderzoek zonder kosten
Voldoende keuze
Aanbeveling
Koop altijd Medion computers door zijn betrouwbaarheid
Aanbeveling
snelle en correcte levering.
Extra toelichting
De producten zijn van goede kwaliteit en tegen een concurrerende prijs, terwijl ik uit ervaring weet dat de service perfect is.
Gemak
Een goede website en een vlotte afhandeling van mijn bestelling. Binnen twee dagen in huis.
Service
Via het trac en trace systeen was mijn bestelling uitstekend te volgen. Alle bestelde producten waren goed verpakt.
Assortiment
Over het medion product niets anders dan lof. Een web winkel waarin je genoeg keus kunt maken met een goede prijs kwaliteit verhouding
Aanbeveling
Met een prima website en een scala aanprodukten is het een prima web winkel
Goede ervaring
Extra toelichting
Een hele goede service van Medion. Binnen te tijd gekregen die op de website stond. Ook zeer tevreden over de klantenservice. Ook daar snel een reactie op gehad!
Gemak
Binnen de kortste keren thuisbezorgd.
Assortiment
Ik zocht een snelle, betaalbare 17,3 inch laptop met goede specificaties. Die was er.
Aanbeveling
Alles in orde. Ook met vorige apparaten goede service.
Gemak
zo bestelt binnen 1 dag nabestelling thuis.
online medionshop
niet van toepassing
Gemak
kon mijn artikel niet vinden, wel ruime keuze
Service
na een mailtje, kreeg ik de dag erna al bericht, met het artikelnummer van de hoes van mijn tablet
Assortiment
zeer ruime keuze, en goede prijs/kwaliteit verhouding
Aanbeveling
zeer ruime keuze, voor iedere beurs
Extra toelichting
de Aldi heeft een ruime keuze aan Medion artikelen. Ben alleen benieuwd hoe de service is, als er iets kapot gaat.
Service
De levertijd stond op 2 á 3 dagen maar werden er 5. Dit werd verder niet gecommuniceerd. Het ligt ook aan de vervoerder waar zij mee werken. De track en tracecode gaf aan dat het pakket al op zaterdagochtend in het magazijn in etten-leur aanwezig was. Toch werd het pakket pas op maandag geleverd. Een heel weekend ertussen is erg jammer. Dat had anders gekund.
Extra toelichting
Eigenlijk alleen de levertijd. En het assortiment is niet zo groot maar dat vind ik minder erg. Als ze maar hebben waar ik naar op zoek ben.
De producten zelf zijn overigens erg goed is tot nu toe mijn ervaring. Wij zijn al aan onze 5e medioncomputer toe.
Gemak
overzichtelijke site met goede informatie
Service
levertijd en informatie waar de bestelling zich bevind zeer goed
Assortiment
veel keuze met goede info
goede ervaring
Extra toelichting
goede info en snelle levertijd
Gemak
Ja online bestellen is het makkelijkste wat er is!
Service
Duurde wel lang voordat het pakje binnen was
Aanbeveling
gewoon goed en makkelijk als je paar dagen geduld hebt
Extra toelichting
Goed product maar duurde wel enkele dagen voordat het per DPD via Duitsland arriveerde.
In de Aldi een geweldige MedionComputer gekocht met 16 mb werkgeheugen etc. Ben blij met de combinatie. Veel voor relatief weinig!
Gemak
Prima website, geen ondedelijkheden.
Assortiment
Op zich is het voldoende. Maar het zou wel leuk zijn als je zelf een pc kan samenstellen
Aanbeveling
Dit is mijn 2e bestelling alweer. Het komt vooral door de superieure prijs/ kwaliteit verhouding.
Extra toelichting
De enige aanbeveling die ik verder nog zou willen doen, is dat ze een track en trace aanbieden.
Extra toelichting
Artikel was even niet voorradig. We kregen keurig een email toen het weer op voorraad was. Na bestelling volgende dag in huis.
Heel gemakkelijk zonder poespas
Service
De manier, waarop je geholpen wordt door de klantenservice, is heel helder en duidelijk
Assortiment
Voldoende keus voor elke soort laptop.
Aanbeveling
Een webwinkel, die de klant centraal stelt.
Al enige tijd klant bij Medion. Tot nu toe 100% tevreden
Service
Diverse malen reparaties laten uitvoeren door Medion. PERFECT uitgevoerd en altijd zonder enige kosten
Assortiment
Als je je beperkt tot hun aanbod. Bijv Medion Dld heeft eel meer maar dat is een typisch duitse markt. In Essen div app weggehaald voor fabrieksprijzen
Zie b.g. beoordelingen
Extra toelichting
Zoals boven vermeld. Beperk je tot het aangebodene. Niet het onderste uit de kan willen hebben. Je koop bij hun een compleet produkt en ze geven een uitstekende service.
Overzichtelijke pagina
Snelle levering
Uitgebreid assortement
Aanbeveling
Vaak is er geen winkel in de buurt, daarom via internet bestellen is nog makkelijker en snel.
Extra toelichting
Motivatie heb ik reeds hier boven vermeld.
Gemak
Het zoeken gaat vrij gemakkelijk, zeker met de pc keuzehulp en de site is overzichtelijk.
Service
De klantenservice van Medion heeft ruime openingstijden, telefonisch word je snel geholpen. De man die me geholpen heeft was vriendelijk, maar de prijs die hij noemde voor het bijkopen van extra geheugen bleek niet geheel te kloppen.
Jammer dat Medion door DPD laat bezorgen, want zij bezorgen niet op zaterdag en zeker rond de feestdagen waarin er enkele bezorgdagen wegvielen heb ik daardoor lang op mijn bestelling moeten wachten.
Assortiment
Ruime keuze, voor elk budget is er wel een pc te vinden.
Aanbeveling
Blij met de computer die ik heb gekocht, maar kijk wel zelf even goed wat je nodig hebt.
Extra toelichting
Blij met de desktop die ik heb gekocht, nette prijs voor wat er allemaal in zit. Jammer alleen dat medion bespaart op een goede netwerkadapter. Er zat een mini-dongeltje bij met een zeer kleine antenne wat het wifibereik en zeker de internetsnelheid niet ten goede komt.
Gemak
in een paar eenvoudige klikken een pc kunnen bestellen
Assortiment
There was only one smart tv 40 inch, So I couldnt compare with other tvs.
Overzicht
Service
Snelle levering tijdens de drukte van de feestdagen
Gevonden wat ik zocht
Goedkope en kwaliteit
Extra toelichting
Had een min punt geen Nederlandse handleiding
makkelijk
makkelijk en snel
ruim
zou ik zeker doen
Extra toelichting
het enigste nadeel er is geen boekje met hollandse beschrijving
wel per mail heb ik het gekregen maar dat is niet echt makkelijk dus dat zou wel verbeterd kunnen worden
Gemak
Gewoon zoals een webwinkel hoort.
Service
Men stuurt een retourformulier mee en een dikke uitleg.
Assortiment
Goedkoper in de webshop dan ergens anders.
Aanbeveling
Heeft meer met het product te maken.
Extra toelichting
1 tot 3 werkdagen in huis. Kerst en het weekend niet meegerekend, kom ik op 2 dagen uit. In totaal een 8, gewoon zoals een webwinkel werkt.
Gemak
Simpel en makkelijk bestellen en betalen via Ideal
Service
Server is snel geleverd en netjes verpakt.
Goed=Goed
Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan andere voorgesteld.
Extra toelichting
Gemak en prijs kwaliteit is erg goed
Extra toelichting
's Zaterdags via de website besteld en ondanks de Kerstdrukte werd de bestelling op dinsdagochtend bezorgd.
Snelle aktie.