Mardomedia.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 9 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Mardomedia.nl.

Mardomedia.nl stelt zich voor

Al 4 jaar jouw specialist in simrace hardware.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 8 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gart zeeuw 16-11-2017 Via de website gekocht

echt heel goed, beleefd en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima overzichtelijke site , snelle levering. compleet aanbod en goed geprijsd en echt hele mooie producten

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 10-09-2017 Via de website gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben onlangs de eerste keer een product bij Mardomedia gekocht. Hierover zijn wij zeer tevreden. Prima product, zoeken en bestellen ging zeer gemakkelijk. Het product werd zelfs binnen de termijn bezorgd.
Het was een product dat nieuw op de markt was, en Mardomedia was een van de weinige die het product in het assortiment had.
De volgende keer hoef ik niet meer te zoeken. Ik kan dan ook Mardomedia van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 28-07-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige bezorging en goede prijs/kwaliteit van mijn artikel waardoor ik heb besloten om hier mijn aanschaf te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudy 04-06-2017 Via de website gekocht

op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik mijn product had besteld werd er een leverdatum doorgegeven. Mijn bestelling werd dus ook op tijd geleverd. De verpakking was prima en heb een goed onbeschadigd product geleverd gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Francis 01-06-2017 Via de website gekocht

Playseat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het een top zaak.Ik heb ze via de chat benaderd.Hadden binnen 1minuut reactie terug van ze.Hebben me uitstekend geholpen via de chat op al mijn vragen.Ik heb gekocht playseat alcantara.Kreeg netjes mailtjes over dat het ingepakt was,en erna trace code om het pakketje te volgens.Uitstekend en goed verpakt en op tijd afgeleverd.Helemaal top dat je afterpay kunt toepassen.Aangezien het geen kleine bedragen zijn.Al en al Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dragan 18-05-2017 Via de website gekocht

Zeker Bestellen waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al een paar keer wat besteld en heb altijd goede service gehad!
Ook retour zenden en geld terug vragen is geen probleem heb ik gemerkt binnen een week had ik het geld al op bankrekening. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter vink 02-04-2017 Via de website gekocht

Super service. Erg klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het online bestellen super snel ik huis kan zelfs de zelfde dag nog. Na een telefoontje erg goed te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 25-01-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en directe reactie op vragen via de mail. Alleen jammer dat er bij een (niet nieuwe) Wheel stand pro geen installatie manual zit.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Snelle levering/ reactie

Minpunten

  • Geen gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 28-10-2016 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een stuur voor de xbox one besteld, nog geen 24 uur later had ik hem in huis (woon in Maastricht) Zo zie ik het graag bovendien zaten zij bij de 5 goedkoopste voor dat product en konden 3 andere het product niet meteen leveren.

Pluspunten

  • Voorraad
  • Binnen 24 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer