Legpuzzels.nl - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 56 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Legpuzzels.nl.

Legpuzzels.nl stelt zich voor

Legpuzzels.nl is de grootste online legpuzzelwinkel van Nederland. Wij bieden een zeer grote collectie legpuzzels en accessoires, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Alle producten zijn bij ons op voorraad. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Wilt u een bestelling annuleren of retourneren, het is bij ons allemaal geheel gratis.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bri1960 23-06-2011

Algemene score

9,0
Directe bevestiging, levering de volgende dag. Eerder een ander toestel besteld die niet meer leverbaar was. Een nette mail gekregen, met mededeling dat geld direct terug gestort wordt. Kortom: een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke van leeuwen 09-02-2011

Algemene score

10,0
perfecte site heel snel met opsturen en de allernieuwste puzzels in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puzzelfanaat 07-02-2011

Algemene score

9,3
grote sortering, betrouwbaar en reuze snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankie bohte 31-01-2011

Algemene score

8,8
makkelijk, snelle levering en wachtwoordprobleem snel
opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elfje49 28-01-2011

Algemene score

9,7
Overzichtelijke website, waar bij makkelijk is te zoeken.
Bestelling snel in huis en goed verpakt.
Ik heb betaald via ideal; tip; zet de totaalprijs op de afleveringsbon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puzzelgek 28-01-2011

Algemene score

9,3
Zodra je een puzzel besteld heb je hem de volgende dag binnen.
De service is super als je een stukje van de puzzel
mist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lagy 26-01-2011

Algemene score

10,0
Je kunt goed selecteren bij het uitzoeken van een puzzel. levering is altijd snel en correct.
Als bezorgingstip zou ik jullie nog willen meegeven dat ophalen bij een bepaald punt ook mogelijk wordt. Voor de mensen die niet veel thuis zijn en de buren niet willen belasten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen1949 24-01-2011

Algemene score

8,0
Netjes e-mailbericht bij versturen. In 2 dagen in huis, keurig verpakt. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helti 04-01-2011

Algemene score

10,0
Heb al vele keren een bestelling gedaan. Nooit problemen gehad. Vlotte bezorging, uitgebreide informatie en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Berger 22-12-2010

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te vinden producten, snelle levering en perfecte afhandeling bij eventuele "klachten".
Geweldige webwinkel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puzzelfan Anne 20-12-2010

Algemene score

8,2
handige verlanglijst met ruimte voor opmerkingen, makkelijke winkelwagen, simpele betalingsregeling, en zeer snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis. after sales nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marlies35 11-12-2010

Algemene score

10,0
De site is heel overzichtelijk en duidelijk. De puzzels zijn van goede kwaliteit. Wanneer je een vraag hebt wordt die snel, netjes en vriendelijk beantwoord. De verzending is snel en zeer goed verpakt.
Een site waar je niets op aan te merken hebt, waaraan je kan zien dat er tijd ingestoken wordt, en een goede kwaliteit en prijs verhouding.
Kortom een fantastische winkel om legpuzzels te kopen. Ik heb er al verschillende gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alverna 03-12-2010

Algemene score

9,0
een ruime keus aan puzzels en ze doen wat ze beloven op de site. snel betalen is snel leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NP87 02-12-2010

Algemene score

7,7
Bestelling was snel bezorgd en in perfecte staat!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

157 01-12-2010

Algemene score

10,0
perfecte service, goed contact per email, zeer ruime sortering, vlotte levering, duidelijkefoto's bij de puzzels, zeer prettige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouke de Vries 01-12-2010

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over telefonisch contact. Bij geen gehoor wordt er teruggebeld.
Website is overzichtelijk.
Vlotte levering.
Alles bij elkaar: Zeer Tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haasteren 01-12-2010

Algemene score

8,3
Snelle behandeling en goede bevestiging van de order

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bettie31bongers 27-11-2010

Algemene score

9,0
behandeling goed en correct afgehandeld.
na een mailtje pakket verzonden de andere dag al in huis. prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puzzelvriend 24-11-2010

Algemene score

9,0
duidelijke website. Altijd snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 62 23-11-2010

Algemene score

10,0
Via de uitstekende website is het selecteren van de
gewenste puzzel heel gemakkelijk.
Het assortiment is zeer uitgebreid en bevat ook
de allernieuwste aanwinsten.
Het bestellen gaat eenvoudig, evenals de betaling via I-deal.
De bezorging via TNT is uitstekend en betrouwbaar.
Daarnaast biedt Legpuzzels.nl regelmatig leuke acties en is daarmee voordeliger dan de meeste (internet)winkels.
Kortom: Legpuzzels.nl is een prima zaak, als je van
puzzels houdt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Strik van den Berg 23-11-2010

Algemene score

9,2
Voor de 1e keer een bestelling gedaan en verstelt gestaan zo vlot, zo netjes en keurig verpakt alles was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19olifant51 16-08-2010

Algemene score

8,3
duidelijke website, goed overzicht van de producten. Makkelijk zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

riny47 15-08-2010

Algemene score

8,5
Zeer goed bedrijf die netjes alle afspraken na komt en ook levering binnen afgesproken tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart4080 13-08-2010

Algemene score

8,8
Een zeer duidelijke website.
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moniek1 11-08-2010

Algemene score

9,0
Sturen altijd mail als er een nieuwe puzzel uit is.
Leveren altijd op tijd.
Heel gebruiks vriendelijk.
Leveren goede puzzels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claasje60 11-08-2010

Algemene score

8,2
Voor een echte puzzelaar is het goed om op de hoogte te houden blijven van de allernieuwste puzzels. Aan deze voorwaarde voldoet legpuzzels.nl prima. Levering snel en zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

loodsman 11-08-2010

Algemene score

8,7
altijd snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk jan boerhof 10-08-2010

Algemene score

9,5
snel, meestal als eerste een nieuwe puzzel, en je hoeft er je huis niet voor uit,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaasjevanderzee 05-08-2010

Algemene score

9,5
duidelijke website
uitgebreid assortiment
snelle aflevering
prima contact/service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bugsbunnie 18-07-2010

Algemene score

9,5
Makkelijke website, helemaal geweldig dat je verlanglijstje zo lang behouden blijft!! Mooi assortiment puzzels, supersnelle levering. Heb nu 2 x besteld en dat gaat zeker meer worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley Driessen-Schlundt Bodien 13-07-2010

Algemene score

9,0
Net een bestelling gedaan en op de minuut af met hun voorwaarden dat je het de volgende dag geleverd krijgt voor een bepaald tijdstip hebben ze zich eraan gehouden.. geweldig want het was echt nipt. Ze hebben een enorme keuze puzzels en hebben leuke acties zoals met WK voetballen, 20% korting. Ze leveren netjes op tijd, de site is duidelijk en voor een leek zeker te begrijpen! Ik ben ZEER TEVREDEN met deze site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puzzler 18-06-2010

Algemene score

9,8
Nette, volledige en handige site. Snelle levering en leuke aabiedingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

domselaar 19-04-2010

Algemene score

8,8
Je kunt heel snel een puzzel vinden, je klikt op aantal stukjes of genre en je bent er in een ogenblik.
Ik heb hier al diverse puzzels ( meer dan 20 stuks )besteld en er is nog nooit iets misgegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

neervoort32 18-04-2010

Algemene score

8,0
Ben erg blij met de snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie54 18-04-2010

Algemene score

10,0
De site vind ik goed en overzichtelijk.

De bestellingen die ik gedaan heb bij legpuzzel.nl zijn altijd netjes en snel afgeleverd.

De betaling is ook altijd goed verlopen.

Ben zo tevreden dat ik legpuzzel.nl bij diverse kennissen en familie heb aanbevolen.

Eindelijk is er voor de vergevorderde puzzelaar een ruime sortering aan grootte en moeilijkheidsgraad aan puzzels te koop.

Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verheijt 17-04-2010

Algemene score

9,0
Ik heb nu 2x een puzzel bij Legpuzzels.nl besteld en ben zeer tevreden over de snelle levering. De puzzels worden inderdaad één dag na bestelling al geleverd.Ik zal zeker meer puzzels bij hen bestellen. De bezorgkosten neem ik op de koop toe. Ook zijn er vaak puzzels in de aanbieding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bloosvonk 17-04-2010

Algemene score

8,5
heb al verschillende puzzels besteld
service super snel en netjes
bestel van de winter zeer zeker weer
er mogen alleen meer puzzels van 2000 stukjes wezen die vinden wij te wijnig in de verkoop
rosalina

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peggy1956 17-04-2010

Algemene score

8,0
Ik heb een paar keer daar besteld en iedere keer heb ik de bestelling heel snel gekregen. Ook de betaling verloopt heel spoedig. Ik heb totaal geen klachten over legpuzzels.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kvb18 17-04-2010

Algemene score

8,0
De website ziet er mooi uit en is heel overzichtelijk, zodat je meteen kunt vinden wat je zoekt. Verder is de bereikbaarheid en de aftersales ook in orde. Het is goed dat de bestelling die je voor 16.30 uur doet, meteen verwerkt wordt, zodat het ook snel geleverd is en je niet zo lang hoeft te wachten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

zero-dtje 17-04-2010

Algemene score

8,8
Ik heb pas een paar puzzels bestelt bij legpuzzels.nl, deze had ik al snel binnen en waren netjes verpakt. De bestelling ging snel en werd goed verwerkt. Ik heb totaal geen problemen ondervonden tijdens het winkelen op deze site, en ook niet bij het bestellen en betalen.
De puzzels hebben een normale prijs, ze zijn niet te duur maar ook niet super goedkoop. Gewoon de prijs die je voor een puzzel zou moeten betalen.
Ik ben erg tevreden over deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Speedy1976 17-04-2010

Algemene score

10,0
Disney puzzels besteld via de site. Ze werden diezelfde week nog bezorgd en kwamen goed aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keurig_kiezen 17-04-2010

Algemene score

10,0
heel uitgebreid assortiment. duidelijke foto's. handige zoekfunctie en categorieen.

snelle levering. in de reguliere speelgoedwinkels kan het soms wel 4 tot 6 weken duren voor een specifieke puzzel er is. via legpuzzels.nl meestal al binnen 1 a 2 werkdagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0f87e3 17-04-2010

Algemene score

9,0
vind de service prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanny04 17-04-2010

Algemene score

8,8
Het is een geweldige site en de service is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

docomote10 17-04-2010

Algemene score

9,5
ben zeer tevreden over
afhandeling bestelling, betaling en leverinf.

het e-mailverkeer verloopt
zeer bevredigend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jajajaja 17-04-2010

Algemene score

8,5
het is een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

adrie57 17-04-2010

Algemene score

8,0
het is een goeie site en een goede servis die je krijgt wat ze zeggen doen ze ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Keevie 17-04-2010

Algemene score

9,0
Bij Legpuzzels.nl kun je eenvoudig en probleemloos een bestelling plaatsen. Puzzels worden snel en netjes verpakt geleverd.
Top winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geert57 17-04-2010

Algemene score

9,0
overzichtelijke website snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skolla 16-02-2010

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken op leeftijd. Leuke en ruime keuze puzzels. Snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews