Kruimelzuigers.nl - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 39 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kruimelzuigers.nl.

Kruimelzuigers.nl stelt zich voor

Bij Kruimelzuigers.nl vindt u de beste aanbiedingen voor stofzuigers, kruimelzuigers, stofzuigerzakken en accessoires. Altijd Nederlandse modellen met minimaal 2 jaar garantie. Afhalen is mogelijk bij onze afhaalbalie in Zwaag (Hoorn NH). De verzendkosten zijn slechts € 2,95. Wanneer u 3 of meer producten bestelt wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden. Alle modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en de volgende dag al in huis!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Math. 16-08-2017 Via de website gekocht

TOP !

Algemene score

10,0
Prima prijs en keurig op tijd geleverd. Ik kan deze webshop zeer zeker aanbevelen. Tot de volgende keer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag een AEG stofzuiger besteld. Volgende ochtend al binnen. Degene die ik wilde was ook gewoon op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Van den Heuvel 23-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
enkele weken gelden kochten wij bij kruimelzuigers een Bosch stofzuiger BGL8ALL2.
het geluid van de stofzuiger is vrij geruisloos en licht in gewicht , erg fijn is de lange snoer.
wij kochten het bij kruimelzuigers online waar we netjes geholpen werden ook hadden we een vraag en daarop kregen snel antwoord. wij zijn tevrede over deze bosch stofzuiger en of kruimelzuigers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droge 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie uitgebreide online winkel

Service
Prima service bij het navragen van het assortiment

Assortiment
Enorm veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Mooie online winkel met een groot aanbod

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Supermakkelijk bestellen met een paar muisklikken. Het type stofzuiger dat je zoekt kan je vinden door te filteren of direct het typenr. intypen in de zoekbalk.

Service
Stofzuiger volgende dag al geleverd, volgens afspraak.

Assortiment
Deze stofzuiger lag 25 euro onder de goedkoopste internetwinkel die ik kon vinden.

Aanbeveling
Erg goede prijs/kwaliteit/service verhouding voor Kruimelzuigers.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kruimelzuigers.nl 28-04-2016

Hoi Jaap, bedankt voor je mooie review! Mvg, Kruimelzuigers.nl

Reageer

MJ Douven 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Ik wist wat ik wilde, dus artikel snel gevonden.

Service
Volgens toezegging snel geleverd, degelijk verpakt.

Aanbeveling
Beste prijs voor dit artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kruimelzuigers.nl 28-04-2016

Beste MJ Douven, goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Kruimelzuigers.nl

Reageer

A 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Product was snel besteld.

Service
Duidelijke mails betreffende betaling en levering.

Assortiment
Na reviews te hebben gelezen, heb ik gekekenwaar de beste deal was - en dat is hier.

Aanbeveling
Nette afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kruimelzuigers.nl 28-04-2016

Hoi A, een 10, daar zijn we blij mee! Bedankt voor deze mooie review. Mvg, Kruimelzuigers.nl

Reageer

A.Kemper 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime selectie mogelijkheden om de gewenste stofzuiger te vinden.

Service
Duidelijke communicatie mbt levertijd en tijdstip van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kruimelzuigers.nl 28-04-2016

Beste A.Kemper, dankjewel voor dit mooie cijfer! Mvg, Kruimelzuigers.nl

Reageer

AR100 04-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Makkelijk te bestellen via de webshop.

Service
Na negatieve review via deze site alsnog de verzendkosten ontvangen van het opsturen van de defecte stofzuiger.

Assortiment
Veel keus voor goede prijs.

Aanbeveling
Bestelling was snel binnen. Qua service zou het beter kunnen. Klacht is later wel goed opgelost.

Extra toelichting
Stofzuiger is twee maal defect geraakt. Opsturen rechtstreeks naar Electrolux. Kruimelzuigers zou de verzendkosten naar mij overmaken. Hierover een paar keer een e-mail gestuurd met bewijs van verzending. Verzendkosten pas terug gekregen na negatieve review op deze site. Gelukkig is alles wel goed opgelost later!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Inge K 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen. Snelle levering, duidelijke informatie voor, tijdens en na de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aliya 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is heel overzichtelijk gemaakt. Alles is duidelijk.

Service
Klantenservice is heel vriendelijk en geduldig. Nemen tijd voor jou.

Assortiment
Heb andere kleur van hetzelfde model niet kunnen vinden.

Aanbeveling
Zeker aanbevolen. Levering was zeer goed. Binnen 24 uur.

Extra toelichting
Het is mijn eerste keer dat ik via deze site iets gekocht heb. Heb op internet zomaar gevonden, maar al met al mijn eerste ervaring is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muldergc 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en veel aanbod

Service
Snelle levering en juiste info mbt levering

Assortiment
Erg veel artikelen, veel keus voor elk wat wils

Aanbeveling
Makkelijk, snel, Prijs

Extra toelichting
Veel en duidelijk overzicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neorej namleorb 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide beschrijvingen bij producten en altijd voor de scherpste prijs

Service
Klantgericht en altijd samen op weg naar 1 oplossing

Assortiment
Groot assortiment van stofzuigers tot stofzakken en natuurlijk kruimelzuigers

Aanbeveling
Binnen 24 uur geleverd en het meeste is altijd op voorraad

Extra toelichting
Kan niks beter aanbevelen bij vrienden en kennissen. Het product was een cadeau en was netjes oprijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michidis 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te vinden

Service
Bij de betaling ging er iets fout waardoor de bestelling twee keer werd geplaatst.Zonder dat wij zelf actie moesten ondernemen werd de dubbele bestelling geannuleerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskiaencato 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site was duidelijk en makkerlijk in gebruik

Service
Erg fijn de mails over de vorderingen van je bestelling

Assortiment
Wist al precies welke type ik wou

Aanbeveling
Alles was prima dus zeker een aanrader

Extra toelichting
Was allemaal prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen2341 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige site, overzichtelijk

Service
Super service gekregen toen de kruimeldief niet leverbaar meer was, duurdere voor dezelfde prijs!

Aanbeveling
Goede site, snelle bezorging en vriendelijke en snelle reacties

Extra toelichting
Toen mijn bestelde kruimeldief niet leverbaar bleek hebben ze aangeboden een duurdere nieuwere kruimeldief te sturen. Ik ben hier heel blij mee! Super service, snelle reacties en goede communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

budje1975 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site werkt heerlijk makkelijk!

Service
De kruimelzuiger die ik besteld had, was niet leverbaar. Daarvoor in de plaats kon ik een nieuwer type krijgen die duurder was, maar hoefde niets bij te betalen!

Assortiment
Heel ruim assortiment!

Aanbeveling
Service is geweldig, levering was supersnel! Ondanks dat de bestelde kruimelzuiger niet op voorraad was en ik een andere nam, was hij er binnen de afgesproken tijd!!

Extra toelichting
Ik vind kruimelzuigers.nl een geweldig goede winkel! Met een goede service en supersnelle levering!! Mijn volgende aankoop zal zeker bij kruimelzuigers.nl zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikkoudijs 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Top, communicatie super snelheid top
product top!

Extra toelichting
Top, communicatie super snelheid top product top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmhs 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieswijzer kwam ik op de website van Kruimelzuigers terecht. Duidelijke informatie wijst voor zich zelf.

Service
Alles volgens verwachting.

Assortiment
Omdat het Dyson dealer is hoefde ik niet verder te zoeken. De prijs vergelijke gaf aan dat kruimelzuiger de goedkoopste was. En dat klopte ook.

Aanbeveling
De website is duidelijk en overzichtelijk. Ze houden zich aan de afgesproken levertijd. En is goed tev volgen via track en trace.

Extra toelichting
Het is altijd maar afwachten hoe het gaat verlopen via de site. Maar boven al, ben ik zeer tevreden over kruimelzuigers. Een compliment van een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bea5353 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede informatie en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shovelhans 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer snelle en correcte afhandeling, binnen 2 dagen geleverd, klasse...!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulT.. 16-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis werd gewoon waargemaakt. Tussendoor keurig geinformeerd over levering en tijden: snel, goedkoop en one-time-right. Niets meer te wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.berghout 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker thuis achter de computer. geen gezeur in de winkels

Service
perfecte behandeling aan de telefoon

Assortiment
er was voldoende keus

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ik had eigenlijk nog nooit via internet gekocht en zat dan ook een beetje te klungelen. Had dan ook 3 keer het zelfde artikel gekocht maar na één telefoontje was alles keurig geregeld. Klasse en bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaat0523 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke webwinkel, eenvoudige procedure

Service
prima service. Je wordt via mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Extra toelichting
Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering, goede communicatie met de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beavanderlinden 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen was zeer eenvoudig via de website. Uit informatie bleek dat product op voorraad was en de volgende dat uitgeleverd zou worden. Prima.

Service
Via de link was de levering vanaf zending magazijn te volgen. Het artikel werd keurig de volgende dag binnen de afgesproken tijdsbestek geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment. Men komt na wat men beloofd.

Extra toelichting
Had de stofzuiger eerder via een andere webwinkel gekocht. Achteraf bleek dat het product indicatief na 7 weken bezorgd zou kunnen worden. Onmiddellijk afbesteld en de desbetreffende firma medegedeeld dat dit de eerste en laatste bestelling was. Bestellen bij Kieskeurig was een aangename ervaring. Het bestellen, de levering, alles loopt volgens afspraak. Kom op deze website zeker terug voor verder aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronvandenbosch 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gevonden via Google en Kieskeurig. Maken waar wat wordt beloofd, snelle levering en scherpe prijs.

Service
De beloofde snelle levering werd waar gemaakt, waarbij pakje gemakje een uitstekende bezorgservice is, die door kruimelzuigers.nl wordt gebruikt.

Assortiment
Op het gebied van kruimelzuigers vind je hier zo'n beetje alles

Aanbeveling
Prima assortiment, service en snelle levering

Extra toelichting
Goed en breed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering met een handige bezorgservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richel 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Duidelijke website en communicatie, dezelfde dag nog verzonden, lage verzendkosten en niet te vergeten, prachtige naam voor een site die stofzuigers verkoopt! Ik heb mijn stofzuiger bewust hier gekocht omdat ik graag een factuur kreeg met kruimelzuigers er op :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny1960 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
als je internet hebt is dit veel makkelijker dan winkelen

Service
volgende dag in huis en heir ook bevestiging van gekregen via mail

Assortiment
keuze uit alles beoordeeld dus genoeg vergelijkingsmateriaal. en reviews te lezen als product bevalt bij kopers

Aanbeveling
als alles zo goed gaat dan is het niet nodig om hiervoor een 9 te geven toch

Extra toelichting
mijn motivatie lijkt wel duidelijk ik ben gewoon erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariannerolf 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Handig dat je gebruik kunt maken van pakjegemak, wat inhoudt dat je zelf je product afhaalt bij een winkel bij jou in de buurt op een tijd dat het je uitkomt en je betaald dan geen verzendkosten. Het product was binnen 1 dag op de plek van bestemming.

Extra toelichting
Goede, snelle service! Geen problemen gehad, dus prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrusjacobus 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Genoeg informatie beschikbaar om tot een goede keuze te komen. Direct ook aanbiedingen te zien om eventueel gebruik van te maken.

Service
Correct en snel.

Assortiment
Zeer breed assortiment, gespecialeerd betreffende stogzuigers, kruimelzuigers en bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Scherpe prijs, snelle service.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, snelle service. Duidelijke beschrijvingen en een goed aanbod van aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

09876 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling was zo gedaan, erg duidelijk allemaal

Assortiment
kon meteen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
duidelijke website, scherpe prijs en vlotte levering

Extra toelichting
kan er niets negatiefs over zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdm64 30-04-2013

Algemene score

8,7
Alles prima verlopen, maar wij hadden op basis van de site verwacht dat de levering op maandag kon plaatsvinden, als wij op zondag bestelden voor een bepaald tijdstip. De levering vond uiteindelijk op dinsdag plaats (wat even wat geregel opleverde). De informatievoorziening over de levering was overigens erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klatoe 12-04-2013

Algemene score

9,3
Duidelijke website, snelle levering, prima product. Wat wil je nog meer?
1e bestelling van deze webwinkel, uitgebreide keus voor een zeer gunstige prijs. Alles dik in orde dus.
Zover ik heb kunnen vinden, een van de goedkoopste, maar niet ten koste van de service of levering.
Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anshuu 12-03-2013

Algemene score

9,7
Super service en super prijs. Netjes direct terug gebeld over mijn vraag en supersnelle bezorging volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yockerse 04-11-2012

Algemene score

9,0
Website is duidelijk ingedeeld en werkt goed. De levering was zoals aangegeven. Beschadiging aan de verpakking van de stofzuigerzakken, maar nog wel acceptabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Per Hanssens 12-09-2012

Algemene score

10,0
Twee weken geleden een stofzuiger besteld bij Kruimelzuigers. Waren hem helemaal vergeten te bestellen, moest mee op reis naar ons vakantiehuisje in Noorwegen.
Die stofzuiger kost in Noorwegen bijna 2x zo veel als in Nederland!!
Deze shop doet wat ze belooft, vandaag besteld morgen in huis. En de volgende dag in de auto naar Larvik! Helemaal zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik B 29-08-2012

Algemene score

10,0
Maandag om 15.40 uur een stofzuiger met 2 pakjes stofzakken besteld. Er stond voor 15.00 uur besteld, morgen in huis, maar ik kreeg binnen een paar minuten een bevestiging dat de bestelling vandaag nog verzonden werd.
De volgende ochtend stond de bezorger al voor de deur. Ik dacht even dat ze vergeten waren om de zakken mee te sturen, maar ze hadden de 2 extra pakjes keurig in de doos van de stofzuiger verpakt. De stofzuiger doet het perfect en we komen zeker weer terug bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Ruijter 28-08-2012

Algemene score

10,0
De website is makkelijk in gebruik en goed overzichtelijk. Het bestellen vond ik ook makkelijk. De volgende dag had ik mijn pakje al in huis, goed geregeld dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hurkmans 26-08-2012

Algemene score

8,0
Mijn eerste keer dat ik bij deze winkel iets heb besteld. Bestelling was binnen 24 uur in huis. Keurig afgeleverd door TNT. Daarnaast krijg je voldoende informatie via de mail toegestuurd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer