Kookpunt - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 440 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kookpunt.

Kookpunt stelt zich voor

Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen hebben wij álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Kookpunt gelooft in service en expertise, en heeft ruim vijftig jaar ervaring in de verkoop van keukenartikelen. Iedere afdeling kent zijn eigen specialisten: medewerkers met kennis van ieder product, en bereid om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 76 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 16-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze winkel. Voor het eerst aankoop gedaan voor cadeau voor schoonzus. De slakom was echter gebroken na opening doos. Telefoontje naar Kookpunt gaf geen enkele discussie van hun kant, maar onmiddellijke toezegging opsturen nieuwe slakom per omgaande (mits er voorraad was). Volgende dag intacte slakom ontvangen! (overigens van prachtige kwaliteit en voor slechts 1 euro heel leuk ingepakt).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-06-2017 Via de website gekocht

net niet!

Algemene score

5,0
ik had al een tijdje zin in deze koffiemachine, maar eigenlijk wachtte ik op een actie want mijn oudere quickmill werkt nog steeds redelijk. En toen de Moederdagaktie van € 50 korting kwam, besloot ik toch maar de bestelling te plaatsen. Echter, uiteindelijk bleek dat dit alleen geldt in de fysieke winkel, en dat vind ik toch wel zielig als je een apparaat koopt van 1400 euro.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Dirk 16-06-2017 Via de website gekocht

Correct product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit en directe levering. Geen verzendingskosten. Omschrijving van het product is correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 16-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastische winkel zowel website als op locatie. Wanneer je kookgek bent en op zoek bent naar alles wat hiermee te maken bent. Heerlijke winkel om in rond te snuffelen van prikker tot fornuis.
Echt genieten daar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 12-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Creuset pan besteld bij Kookpunt, Iheb voor kookpunt gekozen vanwege de snelle levering en ook de goede prijs van het product. De pan werd idd de volgende dag al geleverd en staat nu lekker in de oven te stoven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kini 11-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede producten, fijne medewerkers! Had een vraag en werd direct terug gemaild en werd goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

sukkelsnuf 10-06-2017 Via de website gekocht

geweldig

Algemene score

10,0
super snelle levering ,ik had het s,middags besteld de volgende dag al in huis top dat is pas service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 09-06-2017 Via de website gekocht

Super kookwinkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles op het gebied van koken is te vinden bij het kookpunt in Rotterdam.
Snelle levering.....tot op heden geen problemen gehad.
Ben ook wel een keer in de winkel geweest. Ik keek mijn ogen "uit" helemaal mooi :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hoogeboom 09-06-2017 Via de website gekocht

prima service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima service en snelle levering. Omdat het een groot pakket betrof moest het door een transportbedrijf geleverd worden. Hierover keurig geïnformeerd en zoals beloofd gebeld door dit bedrijf om een leveringsafspraak te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 09-06-2017 Via de website gekocht

Mooi product snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop zo als een webshop bedoeld is.
Snel en goed!
Helaas was de post bezorger later dan dat de track en trace code aangaf!
Maar dit is meer de fout van PostNL dan van kookpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

C van Engelen 08-06-2017 Via de website gekocht

Perfect service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede produkt informatie. Snelle service.
Makkelijk om te bestellen
Voor mijn produkt had jullie het beste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant. 07-06-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de verbouwing van onze badkamer was er nog een hoekje wat om opvulling vroeg. Ik had al een Wesco pedaal emmer in de kleur van onze badkamer en omdat ik dezelfde kleur wilde zocht ik op het internet naar Wesco en de kleur die ik wilde. Ik kwam uit op de wc rol houder en bij kookpunt was hij het goedkoopst en snel leverbaar.
Inderdaad snel geleverd en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 07-06-2017 Via de website gekocht

Waardeloze zending

Algemene score

1,0
Recentelijk 2 bestellingen geplaatst; een keer een V-Rack voor de Green Egg de volgende bestelling een Lodge pan. Het V-rack was reeds gebroken bij levering, de pan kende zware ingevreten roestschade. Klantenservice opgebeld en verre van behulpzaam! Naar dreigementen mijnerzijds iets vriendelijker maar service is anders en zal niet gauw meer iets kopen bij Kookpunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kookpunt.nl 07-06-2017

Beste Lodewijk,

Dank voor uw review en inmiddels hebben wij telefonisch en via de mail contact gehad en u een oplossing geboden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en hopelijk is alles naar tevredenheid opgelost, want dit is uiteraard niet de service welke u mag verwachten van Kookpunt.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

Michiel 07-06-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en persoonlijk geholpen

Algemene score

8,0
Ik wilde een uitlopend product bestellen, werd na telefonisch contact snel teruggebeld over de aanwezige voorraad en de bestelling was uiteindelijk sneller binnen dan verwacht. (aan het eind van de dag besteld, volgende dag afgeleverd)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. 07-06-2017 Via de website gekocht

Teleurgesteld

Algemene score

4,0
De omschrijving van de snelkookpan kwam niet overeen het geleverde product.
Op de site staat dat de 18 liter silampos pan geschikt is voor inductie maar dit is niet zo.
Dus de pan maar weer in gepakt en terug gestuurd. Moeite gedaan voor niks en nu maar afwachten op de terugstorting van het aankoopbedrag.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Kookpunt.nl 07-06-2017

Beste R,

Dank voor uw review en dit is inderdaad heel vervelend. Wat blijkt nu, alle andere snelkookpannen van Silampos zijn wel geschikt voor gebruik op inductie. Helaas de 18 liter vreemd genoeg dus niet. Wij hebben dit per direct aangepast op onze website. Uw retour zal zo spoedig mogelijk worden opgepakt. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

Betsy Verhagen 07-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige goede service en snelle levering, keurig verpakt!

Algemene score

10,0
Heb voor deze shop gekozen vanwege de duidelijke website en het ruime assortiment.
Hier het juiste product gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 07-06-2017 Via de website gekocht

Wat een mooie winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig uitgebreid assortiment, snelle levering. Duidelijke en goedwerkende site. Kortom: topwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boukje 06-06-2017 Via de website gekocht

Mooie producten en snelle levering en volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is erg goed overzichtelijk gerangschikt. Grote sortering en goede kwaliteit. Alles perfect verpakt en nog nooit schade van de verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 06-06-2017 Via de website gekocht

Snel, correct en een goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangenaam verrast door de prijs van het product. Maar ook de snelle, correcte en bovendien gratis levering is meer dan een pluspunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 06-06-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en netjes de volgende dag in huis! Kortom: komt belofte na. Mooi ingepakt zoals gevraagd. Helemaal tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suus 06-06-2017 Via de website gekocht

Prims service

Algemene score

8,0
Na telefonische extra informatie die ik kreeg heb ikmijn bestelling door gegeven. De volgende dag was mijn bestelling al binnen.
Echt. P R I M A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 06-06-2017 Via de website gekocht

Top service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke, mooie en duidelijke website met een enorme keuze aan kwaliteitsvolle producten.
Vandaag bestellen = morgen levering.
Bij mijn voorlaatste bestelling bleek dat het product toch niet voorradig was. 's Avonds kreeg ik al telefoon van een vriendelijke medewerker van de klantendienst om zich te verontschuldigen en of ik wou wachten tot het terug op voorraad was of liever wou annuleren. Ik koos voor het laatste omdat ik het toestel direct nodig had. Mijn geld stond de volgende dag al terug op mijn rekening. Echt super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 06-06-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben al jaren klant bij het kookpunt, altijd goed en vriendelijk geholpen en het is een geweldige winkel. Hier kan je werkelijk alles vinden wat je maar in de keuken wil hebben, ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 06-06-2017 Via de website gekocht

In 1 woord TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service.. Savonds besteld en ook echt de volgende dag nodig ivm vakantie.
Levering zoals afgesproken volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJJ 04-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

7,0
Correcte service en afhandeling . Alleen jammer dat je geen bericht ontvangt dat het pakket daadwerkelijk verzonden is en wanneer de verwachte aankomst is bijv in de middag of in de morgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjorn Gertsen 02-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de snelle levering, maandag avond besteld dinsdag in huis.
Veel producten op voorraad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaretha 02-06-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk, goede oplossing na misverstand adres van bezorging. het was mij niet duidelijk hoe ik het pakket op een ander adres kon laten bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. Janssens 02-06-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst uitleg gevraagd over het desbetreffende produkt. Goed uitleg gehad. Maar omdat we niet zo heel dichtbij wonen heb ik de espressomachine bij de website besteld. Echt super ingepakt in 3 dozen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 31-05-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling (wijnkoelkast) werd binnen 1 week geleverd en op het afgesproken (na overleg) tijdstip. Helemaal Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WJA 30-05-2017 Via de website gekocht

Alles prima geregeld ook de retour bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kookpunt is een fijne bedrijf ,staan voor je klaar ook als er soms een retour is .
De website is duidelijk en een snelle levering top gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Voorhout 30-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Opneen woensdagavond om 21.00 uur besteld en binnen drie kwartier een mail dat de bestelling al verzonden was. Supersnelle en correcte levering de dag erop. Ook de fysieke winkel in Rotterdam met een megasortering, fijn personeel en wekelijks een demonstratie en masterclass is een echte aanrader. Daar heb ik een afstand van 40 km graag voor over. Het is de moeite waard om hier eens naar toe te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikkie 30-05-2017 Via de website gekocht

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had nooit eerder gebruik gemaakt van deze shop maar de service was supersnel en een correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelly 30-05-2017 Via de website gekocht

vlotte verzending en goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product bij het kookpunt gekocht omdat ze het goedkoopste waren.
En het product was op voorraad en kon dezelfde dag verzonden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 30-05-2017 Via de website gekocht

helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een dag na bestelling de pan al ontvangen, werd ik aangegeven in de bevestigingsmail.
Maar dan nog is het meestal afwachten maar nee hoor keurig de volgende dag ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Broekhuis 30-05-2017 Via de website gekocht

Service als vanouds prima dus

Algemene score

9,0
Prettige webshop met een groot assortiment, goede service en af leuke verrassing bij de bestelling. Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Door 30-05-2017 Via de website gekocht

Supersnel en tiptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site met prima zoekfunctie. Gebruiksvriendelijk en toegankelijk systeem voor bestelling en betaling. Perfecte levering met aardig kaartje erbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanouk 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, nette verpakking, mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk, product komt overeen met de omschrijvin, de levering snel en er is een ruime keus aan producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakprinces 30-05-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is de tweede keer dat ik wat heb besteld bij Kookpunt en de bestelling is me wederom bevallen. Het aanbod aan producten is erg uitgebreid en ik heb gevonden waarnaar ik op zoek was. De levering was erg snel, binnen een dag.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 30-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijs die ik kon vinden. De bestelling werd - zoals beloofd - de volgende dag meteen afgeleverd.
Geen klachten dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry van der Meer 30-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door onbekende oorzaak werd mijn bestelling niet bezorgd. De klantenservice gebeld die er voor zorgde dat het product direct opnieuw werd verstuurd. De volgende dag had ik die in huis. Dat is klasse; vriendelijk te woord gestaan en meteen actie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuiterLeo 30-05-2017 Via de website gekocht

Snel en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden simpele dingen nodig, sudderplaatjes in diverse maten en vlamverdelers. Bijna nergens meer te krijgen of van zeer matige kwaliteit in de bekende winkels. Deze zijn iets duurder maar van prima kwaliteit en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen kok 30-05-2017 Via de website gekocht

Mooie webshop , scherpe prijzen, top kwaliteit producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is heel overzichtelijk als je iets zoekt , de prijzen zijn scherp, de feedback is goed en de levering zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 30-05-2017 Via de website gekocht

zoals gewoonlijk : geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kookpunt staat garant voor de beste kwaliteit de beste service het beste assortiment.
Ik was op zoek naar een gas bbq maar dan niet zo'n blikken wiebel ding uit de bouwmarkt. En jawel hoor voor 200 euro een juweel van een bbq. snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi gietijzeren bakvorm met schedel, bakt heerlijke schedel vormige muffins.
Geweldig en snelle levering, en netjes verpakt!.. ik ben zeer tevreden!..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 30-05-2017 Via de website gekocht

Prima service, hartelijke mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment producten, voldoende stock en aan een interessante prijs. Deze winkel is ook heel makkelijk telefonisch of per email bereikbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maartje 27-05-2017 Via de website gekocht

Een droom voor elke kok!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gigantische winkel, werkelijk een droom voor elke chef! Als je geen geld wilt uitgeven moet je hier niet naar toe gaan. Super kwaliteit en variatie aan kook spullen en accessoires. Heb ook een keer online besteld, super snelle levering en goede service. Zeker een aanrader en mijn favoriete kookwinkel van Nederland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fraukje 23-05-2017 Via de website gekocht

Speedy Gonzales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Flexibele gasslang besteld, prima service, zaterdagavond bestelling geplaatst, maandag in huis. Klasse! Slang heeft rubberen ringen, dus hoef je geen teflon te gebruiken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

KEUKENvuur 21-05-2017 Via de website gekocht

Goed voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar iets wat niet te vinden was en kwam bij de webshop van het kookpunt uit. In de avond besteld en inderdaad de volgende dag geleverd! Ik zit nog wel steeds te wachten op een antwoord van mijn vraag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Kookpunt.nl 21-05-2017

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw review. Naar welk e-mailadres heeft u uw vraag gestuurd? Via webshop@kookpunt.nl hebben wij uw vraag niet terug kunnen vinden. Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Kookpunt Webwinkel

Reageer

Iris 20-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was in een paar stappen gekocht en een dag later was het al in huis! Top service! Het artikel zag er precies uit zoals op de afbeelding. Het was een prachtig moederdagcadeau.
Helaas waren de ovenhandschoenen alleen te klein, maar deze zijn makkelijk (en gratis) retour te sturen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mewis 20-05-2017 Via de website gekocht

Snel en voordelig met een uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kookpunt is een goed voorbeeld van een bedrijf wat online shoppen begrijpt. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews