KommaGo - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 25 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over KommaGo.

KommaGo stelt zich voor

Headsetwinkel.nl is dé specialist op het gebied van draadloze en draadgebonden headsets en is onderdeel van KommaGo . KommaGo levert de beste oplossingen op het gebied van networking, telecom en communicatie. U bent u bij de online winkels van KommaGo verzekerd van een passend advies, snelle levering en goede service. Bovendien bezorgen wij onze bestellingen gratis binnen de Benelux en zijn wij voorraadhoudend. Wilt u liever een bestelling afhalen? Onze productspecialisten verwelkomen u graag in onze showroom in Utrecht, direct gelegen aan de A2.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

6.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 12-04-2017 Via de website gekocht

Waardeloze klantbediening en opvolging!

Algemene score

2,0
Wij hebben een cradlepoint besteld van ruim EUR 1500, de levertermijn werd ver over geschreden! Uiteindelijk werd het product rechtstreeks verstuurd door de leverancier naar ons, dit had wederom vertraging. Verder was ons aanspreekpunt bij deze organisatie klantonvriendelijk. Ik beveel deze winkel/webshop niet aan!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Hendrik 15-02-2017 Via de website gekocht

Algemene score

10,0
Gebeld voor advies. Keurig geholpen, oplossing volgende dag in huis. Vriendelijke mensen, geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Ramakers 18-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bij de Toegangshop van KommaGo gekochte Digitale Deurspion voldeed niet aan mijn verwachtingen. Nadat ik een nieuw exemplaar had ontvangen, bleek ook deze hetzelfde probleem te vertonen. Wederom contact opgenomen met KommaGo en van hen het aanbod gekregen de Deurspion te retourneren en mijn geld terug te ontvangen. Dit alles werd in no-time geregeld.
Ik ben zeer tevreden over deze snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Japie 01-12-2016 In de winkel gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier een outdoor telefoon gekocht, toen deze niet naar behoren werkte hem terug gebracht en binnen 4 dagen een gloednieuwe terug gekregen. Geschikte jonge lui, plezierig in de omgang.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Murat 30-08-2016 Via de website gekocht

Bestelling van 4x Kenwood Walkie Talkie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Portofoonwinkel 4x walkie talkies besteld.
Ze waren blijkbaar de volgende dag bij ons geweest om te leveren, maar poort was dicht. Moest zelf paar dagen later bellen waar de levering was en ze zeiden dat ze het al een paar dagen retour hadden teruggekregen.
Spijtig dat ik er zelf achter moest horen, want wat zou er gebeurd zijn als ik niet zelf had gebeld? Maar na mijn telefoon had ik mijn bestelling de volgende (kostenloos) ontvangen. Best wel tevreden.

Gemak
Vond direkt wat ik zocht, zeer belangrijk voor mij.

Service
Verkoop en after sales zeer vakkundige mensen.
Eén minpuntje is dat PostNL niet de moeite had gedaan om mij te contacteren om de poort open te doen.
Ook heb ik zelf moeten bellen naar after sales, maar ze waren zeer vriendelijk en hebben mijn 'probleem' vrijwel onmiddellijk opgelost.

Assortiment
Geen slecht woord denkbaar. Zeer verschillend assortiment en snel vindbaar.

Pluspunten

  • Zeer vriendelijk.
  • Correct en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FrankVerboom1964 27-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht, lage weide
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak waarop je bij KommaGo besteld is perfect. In mijn geval bestelde ik een terrasverwarmer op www.cleanairstore.nl, voordat ik online bestel neem ik altijd eerst contact op, dit verliep vlekkeloos.

Service
Service was super, de kennis van de producten was duidelijk aanwezig en ik werd keurig te woord gestaan, ik mocht de terrasverwarmer zelfs komen afhalen in hun showroom in Utrecht, aangezien ik zelf uit Maarssen kom was dit ideaal.

Assortiment
Zij adviseerden mij keurig tussen het brede assortiment dat zij hebben, het mooie is dat KommaGo 21 webshops bezit. Daar kwam ik achter in hun Showroom waar producten uit meerdere shops gepresenteerd stonden, een erg breed assortiment dus.

Aanbeveling
Ik zou ze aan een ieder aanbevelen, keurige service en mooi advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wehate 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel informatie.

Service
Als je ze belt nemen ze altijd snel op. Specialisme en hebben veel kennis van de producten.

Assortiment
Van alles wat! Budget design voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring zal ik zeker mensen adviseren hier eens naartoe te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon de Beer 23-03-2011

Algemene score

10,0
Geweldige winkel, de website oogt erg fris en navigeren is een fluitje van een cent. Ik zocht een goede bluetooth headset die van goede kwaliteit was en niet zo blikkerig klonk. Ik belde en kreeg iemand aan de lijn die ook echt verstand van zaken had. hij vertelde mij de verschillen tussen een aantal headsets en adviseerde mij vervolgens de voyager pro+ headset. Ze hadden nog een aantal duurdere modellen maar dit was toch echt de beste.

Ik bestelde het product, kreeg hem de dag erna al binnen. Ik kreeg alleen het multi pairen niet aan de praat dus even gebeld en diezelfde persoon heeft mij er doorheen geholpen. Nu een maand in mijn bezit en is echt een hele verbetering met mijn voirge bluetooth headset!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grave1962 31-03-2010

Algemene score

9,0
Goede service en duidelijke voorwaarden.
Website gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ouwerkerkt 31-03-2010

Algemene score

8,5
Snelle, goede levering.
Helemaal top.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenRie 31-03-2010

Algemene score

7,2
Zoeken naar producten op de website gaat goed. Soms krijg ik te veel, niet relevante producten. Bijvoorbeeld als ik zoek naar een bepaald type headset krijg ik ook alle bijbehorende accessoires. Dat is soms lastig.

Vragen stuur ik per mail en worden goed en snel (max 1 dag) beantwoord. Prima.

Bestellingen en de levering zijn goed verzorgd.

Ik heb 1 keer een defecte headset ontvangen. Die werd zonder problemen retour genomen en vervangen door een nieuwe.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

avuran68 31-03-2010

Algemene score

10,0
Zeer Snel en compact geleverd, hartelijk dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huizinga 31-03-2010

Algemene score

8,0
niets te melden, koop verliep prima en was netjes de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

klaaspolinder 31-03-2010

Algemene score

10,0
Goede service, ik had een RMA aanvraag ingediend, en ik kreeg gewoon een nieuwe heedset zonder de hele bureaucratische papierwinkel er omheen, die je toch min of meer verwacht! Ook de werknemers hebben verstand van zaken en de optie om een headset vrijblijvend te kunnen testen is erg handig!

100% positief dus! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheoS 23-12-2009

Algemene score

8,5
Prima service en snel!
Jammer dat Ideal niet werkte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aaartjan 16-11-2009

Algemene score

9,3
Zeer overzichtelijke webwinkel met ruim assortiment. Groot voordeel vind ik hun goede bereikbaarheid: ze zijn te bereiken tot 21.00 uur s'avonds. En ze hebben een chatfunctie en hebben mij dan ook een passend advies gegeven welke draadloze headset het beste was voor mijn situatie. Vervolgens de Plantronics CS60 besteld en de volgende dag netjes verpakt afgeleverd. Levering was zelfs binnen 24 uur. Echt helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aloisdecroon 21-08-2009

Algemene score

9,5
Set telefoons gekocht voor voip telefonie. Moelijkheid tot snelle betaling via
ideal waarna de spullen ook snel worden verstuurd. Helaas tot 2x toe pakketje
retour afzender gegaan naar headsetwinkel door een onbekende rede, fout ligt
bij tnt. De 3de keer (nog steeds) kosteloos naar een ander adres verstuurd.
Goede service had ook anders opgelost kunnen worden. TOP SERVICE dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Harts 23-07-2009

Algemene score

8,2
headsetshop heeft een duidelijk profiel. Bestelling uiterst snel binnengekregen
na mijn betaling.
Ze krijgen geen 10 omdat ze geen American Express kaarten accepteren, wat voor
mij altijd weer extra gedoe oplevert.

Helaas toch wat problemen bij de interfacing van de Sennheiser naar de iPhone,
en daarom heb ik de winkel gebeld. Er werd prompt opgenomen en een duidelijke
'hoe nu verder' instructie gegeven. Momenteel weet ik de status van mijn
probleemmelding niet, dus daarom een 8 op aftersales en niet hoger. (Overigens
kunnen zij daar vermoedelijk heel weinig aan doen, de bal ligt bij Sennheiser)

De website krijgt een 7 omdat ik die toch wat rommelig vind.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patman 08-07-2009

Algemene score

9,0
ik heb een headset voor skype besteld en de site is erg duidelijk. de levering
was de volgende middag, wat prima is. aftersale nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LJV 07-07-2009

Algemene score

9,5
Overzichtelijke site, goede prijzen. Opgebouwd uit tal van nevensites. Reeds
meermaals wat besteld en telkens snel en zonder problemen bezorgd. Zeer
tevreden. Heb ze nooit nodig gehad voor problemen met levering of product, dus
bereikbaarheid en after sales kan ik (gelukkig) niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milkshakebanaan 19-03-2009

Algemene score

9,0
Mooie site met goede info. Jabra headset besteld om 7 uur savonds. betaald met
ideal de volgende dag in huis. had een kort vraagje over de instellingen en via
de chat prima geholpen en bovendien gratis! Zal hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kipcorn 19-03-2009

Algemene score

10,0
Prima winkel, site lekker overzichtelijk. Headset van sennheiser gekocht. Even
gebeld van te voren welk model ik het best kon nemen, goed advies. Bestelling
is de dag erna direct geleverd dus prima gedaan! Bleek dat ik verkeerd had
gekeken naar mijn pc en blijk ik geen juiste aansluiting voor de headset te
hebben. mocht hem zonder problemen ruilen voor een andere! Goed geregeld dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenkieboy 15-03-2009

Algemene score

2,8
Algemeen
De website is overzichtelijk. Met de zoekfunctie had ik mijn gevraagde artikel
(een vervangende kabel voor mijn Sennheiser HD25SP hoofdtelefoon) snel
gevonden.

De informatie bij het artikel was slecht. Ik kreeg uiteindelijk het verkeerde
artikel (met jack i.p.v.. minijack) toegestuurd. Dit stond niet in de
advertentie.

Aangezien ik verder niets nodig had heb ik niet verder gewinkeld. Het
bestelproces was eenvoudig en verschilt niet van andere webwinkels. Ik heb
betaald via Ideal

Verzending
De kabel arriveerde in een nopjesenveloppe. Netjes op tijd. Bij het openen van
de verpakking zat de kabel in een plastic zakje met en kartonnetje erop geniet.
Een van de nietjes van het kartonnetje zat door de stekker van de
hoofdtelefoon. De stekker was ook niet van de juiste aansluiting voorzien. Mijn
oude kabel heeft en minijack, en omdat er in de artikelomschrijving geen keuze
gemaakt kon worden ben ik er vanuit gegaan dat ook de nieuwe kabel met een
minijack geleverd zou worden.

Aftersales
Ik heb de kabel retour gestuurd. Hiervoor moet een Servicenummer aangevraagd
worden. Ik had dit servicenummer na 24 uur in de mailbox. In de begeleidende
mail staat het verzendadvies. Het artikel moet zoveel mogelijk in de originele
verpakking teruggestuurd worden naar een antwoordnummer. Dit heb ik ook gedaan.
De kabel is, met het nietje door de stekker, in de originele verpakking
teruggestuurd.

Na anderhalve week had ik nog geen enkele reactie van netwerkshop. Hierop heb
ik 2 keer telefonisch contact gehad. De eerste keer duurde het een halve dag
(ongeveer ieder uur wel een keer gebeld) eer ik een medewerker aan de lijn
kreeg, de 2de keer bij het eerste telefoontje. De enveloppe was nog niet binnen
en men vroeg mij naar het track en trace nummer. Aangezien de enveloppe gewoon
met de post aan was gekomen, heb ik het artikel ook met de post retour
gestuurd. In de retourmail stond niets over het vragen van een track en trace
nummer. Dit had ik volgens Jeffrey van de headsetwinkel wel moeten vragen.

Op dit moment is de zending nog steeds zoek en kan ik daarom naar een
vervangend artikel fluiten. Hoewel de headsetwinkel nalatig is geweest met hun
verzendadvies, ben ik volgens hen toch in gebreke gebleven. En daar blijft het
bij. Ik heb zelf het idee dat de kabel wel aangekomen is, maar bij hun eigen
bedrijf zoekgeraakt is. Tijdens een van 2 telefoontjes ging het er nogal
rommelig aan toe.

Ik kan iedereen afraden bij deze winkel te bestellen. Als je bestelling gewoon
geleverd wordt is er natuurlijk geen vuiltje aan de lucht. Maar als het fout
gaat heb je als klant het nakijken bij de headsetshop.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Harmen2 15-01-2009

Algemene score

4,8
Op 6 januari drie Siemens C47 IP handsets besteld bij deze winkel omdat die op
voorraad waren! De bestelling en betaling via iDEAL verliep soepel. Daarna werd
het stil ... 9 dagen later heb ik telefonisch contact met hen gezocht. Mijn
bestelde goederen waren achteraf toch niet op voorraad! Daar kom je nu mee!
Waarschijnlijk eind volgende week komen ze bij hen binnen. Als dat zo is krijg
ik ze dus 17 dagen na mijn bestelling geleverd. En dat terwijl ik ze bij hen
had besteld omdat ze op voorraad waren. Ik mocht overigens de order wel
annuleren. Afijn, voortaan dus eerst bellen ... en dan pas bestellen. Wel erg
jammer dat zij niet uit henzelf actie hebben ondernomen om mij hierover te
informeren en er wellicht iets aan te doen of tegenover te stellen. Hieronder
het Bedrijfsprofiel van de winkel, waarin gesproken wordt van high service
lkevels en snelle levering uit voorraad.
-----------------------------
Met de oprichting in januari 2003 is het ons doel om van een Headsetwinkel een
professionele aanbieder te maken voor het bedrijfsleven en particulieren.
Steeds weer zijn we kritisch in onze evaluatie. Zo kunnen we onze klanten
telkens weer van high service levels en onafhankelijk advies voorzien zoals u
dat van een specialistische winkel gewend bent.

Met een eigen magazijn en transportservice kan Headsetwinkel alle producten uit
voorraad leveren, èn vaak nog binnen 1 a 2 werkdagen. Headsetwinkel is
onderdeel van NetwerkShop B.V. Als onderdeel van een succesvolle e-commerce
formule, bestaan er naast Headsetwinkele nog acht andere webshops.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

patrick81 29-10-2008

Algemene score

9,0
Makkelijke website waar ik een bluetooth headset besteld heb.

de headset, jabra heb ik via iDEAL betaald en haqd ik de volgende dag in huis.

aftersales niet gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer