Knaldeals.com - Reviews & Ervaringen

9,6 Lees 153 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knaldeals.com.

Knaldeals.com stelt zich voor

Prijzen die inslaan als een bom!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mondeo 13-11-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze moeten doen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 's avonds een Parrot carkit besteld en deze af laten leveren de volgende dag bij de garage die 'm moest inbouwen en dat is helemaal goed gegaan. Petje af!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 07-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na retour gestuurd te hebben direct geld terug en de het nieuwe product was al afgeleverd, super service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 18-06-2018 Via de website gekocht

Snel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling, snel binnen.
Ik hoop hier meer te kunnen bestellen. Nog geen problemen gehad met deze webwinkel. De e-mail had zelfs een eventueel retour formulier als bijlage. Erg gemakkelijk dan hoef je niet op de website te zoeken. Mijn bestelling is dik inorde dus hoef niet terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 12-01-2018 Via de website gekocht

3x Scheepsrecht?

Algemene score

5,0
Item voor mijn telefoon besteld waarvan de kwaliteit slecht was. Dit gemeld bij Knaldeals, die zouden een nieuwe opsturen. 2 Dagen later dan de afgesproken bezorgdag, zag ik dat ze het verkeerde item hadden opgestuurd. Nogmaals contact opgenomen met Knaldeals, nu maar hopen dat ze het dit keer WEL goed doen..

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Peter 09-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Algemene score

9,0
Ik wilde een telefoon Backcover van Spigen en kwam zo bij Knaldeals terecht. Volgende dag werd de bestelling keurig verpakt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mct 05-04-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het bestelde werd corect en supersnel geleverd want in de namiddag besteld,de volgende morgen om 8 uur lag het al in de bus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-02-2017 Via de website gekocht

Samsung qwerty Bluetooth Keyboard EJ-BT230UW - white

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima 'deals' snelle levering. Altijd weer!
Beetje onzin om hiervoor verplicht 100 tekens voor in te moeten vullen ... :-(
Prudukt is wel wat veel op mobiele devices toegerust. Ik heb m aan mn Windows laptop hangen en daar mis ik de 'windows toets' Is helaas ook niet programeerbaar. Verder lekker toetsenbord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 06-10-2016 Via de website gekocht

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016, 4G) Book Cover

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer goede en passende cover voor de Samsung Galaxy Tab A (7 inch).
Goede en snelle levering en zeer nauwkeurig omschreven.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Precies volgens beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige opzoeking en bestelling.

Service
Gratis verzending boven 25 EUR en vlotte levering

Assortiment
Ik zocht een cover voor de Galaxy A5 (model 2015) en vond die gemakkelijke en snel bij de goedkoopste leverancier (8 EUR (20%) verschilmet de courante prijzen, thuis geleverd.

Aanbeveling
goedkoop, eenvoudig en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arlecchino33 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online besteld en het wordt thuisbezorgd

Service
Duidelijke mailwisseling met info over de status van je bestelling

Assortiment
Goed, maar ik had snel gevonden wat ik wilde en heb niet verder gezocht.

Aanbeveling
Redelijk groot assortiment en snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kayo 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, voldoende info en snel bestelproces.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment, prima prijs en gratis product vanaf 29 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saimpie 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Xiaomi Powerbank 16000 mAh Externe batterij besteld, kwam in een open doos binnen, zonder sealing, en duidelijk gebruikt, had willen ruilen, omdat cadeau was, ging maand overheen, krijg ik opnieuw een pakket binnen in een gehavende doos en opnieuw lijkt het een tweedehands product. Heel gedoe met terugsturen naar Bol.com, omdat het ruilen/retourneren niet goed werd verwerkt. Echt een heel gedoe!

Assortiment
Hadden later Xiaomi Powerbank 16000 mAh Externe batterij later ook niet op voorraad, maar werd gedaan alsof ze nieuwe lading binne zouden krijgen.

Aanbeveling
Nare ervaring via Bol.com en waarschijnlijk geen problemen als het product nieuw en in een gesealde doos wordt gestuurd, maar zodra je wil ruilen of retourneren, dan gaat het finaal mis.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Carel88 24-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Website en bijbehorende bestelproces zit prima in elkaar, wijst zichzelf. In die zin een prima webshop. Doen niet automatisch aan deelleveringen zoals veel andere webshops wel doen. Heb daardoor vooral een slechte ervaring met de verzending.

Service
2 producten besteld, waarvan 1 niet op voorraad. Er wordt niet automatisch een deellevering gemaakt. Na een mailtje is dit alsnog gedaan, geen groot probleem. Er werd in de mail echter beloofd dat ik het product de dag erna kon verwachten (ook nog telefonisch bevestigd), maar dat gebeurde niet. Opnieuw bellen wees uit dat het product 'toevallig'besteld is tussen de tijd van mailen en aanmaken van de deellevering. Lijkt me een stuk handiger om het andersom te doen, en daarnaast is er veel later die dag nog bevestigd dat ik het product de dag erna kon verwachten. Er is dus gewoon gelogen, en ik kan nog 1,5 week op een product wachten dat op voorraad was ten tijde van bestellen.

Aanbeveling
Klantenservice is vriendelijk, maar komt de belofte naar mij toe niet na en heeft daarnaast aantoonbaar gelogen (zie hierboven). Daardoor dus zeer ontevreden. Al het contact (mail en telefoon) werd door 1 persoon gedaan, dus miscommunicatie is niet mogelijk.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

n.dhanikasing 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben wel tevreden voor deze knaldeals. Het is zo goed kwaliteit om postbezorger naar mij te sturen. Geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angie1983 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mbt een vraag even telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk,geen lange wachtrij,helemaal top.

Assortiment
Genoeg keus en super snelle levering en kreeg ook nog een gratis anti slip mat.

Aanbeveling
Goede en snelle levering,100% orginele lightningkabels en een een vriendelijke klantenservice,ik bestel er volgende keer weer.

Extra toelichting
Ik kan niks anders dan positief zijn. Snelle levering.product zoals omschrijving en een prettige klantenservice. In het vervolg bestel ik hier weer. Het is me bijzonder goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shinysocks 25-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Aanbeveling
Ik zou deze winkel niet aanbevelen vanwege een slechte eerste ervaring (zie gehele beoordeling).

Extra toelichting
Bij mijn allereerste Knaldeals.nl bestelling heb ik een Apple lightning naar USB kabel van 2 meter aangeklikt. Op vrijdagavond voor 20.00 uur besteld en dinsdagmiddag ontvangen in de brievenbus. Helaas bleek het een totaal verkeerd product te zijn (namelijk een Apple 30 pins naar USB kabel) met wel de juiste productsticker van wat ik gekocht had! Meteen klantenservice gemaild en volgende dag antwoord gekregen. Een nieuwe correcte kabel werd zo snel mogelijk verstuurd, maar ik moet wel de verkeerde retourneren (en zelf ook de retourneerkosten betalen). Nieuwe correcte kabel paar dagen later ontvangen. Uiteindelijk ben ik waarschijnlijk even veel of duurder uit dan wanneer ik mijn bestelling bij een andere webshop had gedaan en in ieder geval met een veel langere bezorgtijd. Aangezien ik niet echt een goede eerste indruk heb gekregen (hoewel klantenservice wel snel was met reageren), zal ik waarschijnlijk niet opnieuw bij Knaldeals.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

petergos 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Product naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrfreestyler 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Super snelle levering aan huis.

Aanbeveling
Snelle levering en een kwalitatief hoogstaand assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

property 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Prima, snelle levertijd

Assortiment
Goed assortiment en prijzen zijn vrij gunstig.

Aanbeveling
Goede prijzen en uitgebreid assortiment
en snelle levering.
Wat ik ook als prettig ervaar is de mogelijkheid van after-pay

Extra toelichting
Ik heb er een goed gevoel bij wat de service etc. betreft !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Putman 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ben tevreden over mijn aankoop en de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

liawi 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en betaling verliep vlotjes

Service
op dinsdag besteld en woensdag ontvangen,klasse

Assortiment
Een heel groot assortiment,voor ieder wat wils

Aanbeveling
het produkt ziet er prima uit,en doet wat het moet doen,ben zeer tevreden,kom er zeker nog wel terug

Extra toelichting
had deze winkel nog nooit gezien,maar deze is prima,geweldige service en prima verpakt en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Heemskerk 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fastball 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen.

Service
Ik had eerst een Jabra Wave Bluetooth Headset gekocht maar die paste niet goed in mijn oor. Contact gehad met de klantenservice, waar ik overigens snel en keurig werd geholpen, en die hebben verder alles netjes afgehandeld.

Assortiment
Geen breed scala aan apparatuur maar voor mij ruim voldoende voor wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service en je wordt netjes geholpen. Zoek je iets op gebied van telefoons dan is dit zeker een aanrader.

Extra toelichting
Zoals ik al eerder formuleerde, zoek je iets op gebied van telefoons en tablets dat is er voldoende keuze qua producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merche G. 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het product is heel snel geleverd en goed ingepakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hortence 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was makkelijk op de site te vinden wat ik zocht.

Service
Het product werd binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Ja, duidelijk en overzichtelijk, en ook nog goedkoper dan de concurrenten.

Aanbeveling
Een online winkels met mooie deals.

Extra toelichting
Het aanbieden van mooie deals, waardoor je goedkoper uit bent met concurrenten. De snelle levertijd. Al met al, met een volgend product zal ik toch eerst bij jullie gaan kijken op de site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nana. 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
nadat er tijdens het bestellen iets mis was gegaan zodat er 2 keer het artikel was besteld, heb ik telefonisch contact opgenomen,er werd vrijwel direkt opgenomen ,ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en nog voordat ik had opgehangen was 1 artikel probleemloos verwijderd en de andere een dag later in huis.top!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Klaas en Piet 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima.

Service
Goed

Assortiment
Voor mij uitstekend.

Aanbeveling
Duidelijke site.

Extra toelichting
Makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. Keurig op tijd binnen gekregen. Wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail. Dus gewoon wat je mag verwachten van een (goede) webwinkel. Prima dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carbardebmar 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
deze site in gebruik , makkelijk ,en vooral overzichtelijk.

Service
vanaf de aankoop tot de levering wordt je goed op de hoogte gehouden

Assortiment
het product wat je koop heeft één goede beschrijving. En het assortiment is veelzijdig.

Aanbeveling
in het algemeen goede site , makkelijk , veelzijdig maar voor al niet duur

Extra toelichting
HET ZOEKEN OP ANDEREN SITE ,EN IK KWAM OP DEZE DAT WAS VOOR MIJ DE BESTE . GOEDE UITLEG VAN DE PRODUCTEN , VEELZIJDIG ASSORTIMENT , EN IN DE MEESTE PRODUCTEN WAAR IK NAAR ZOCHT WAS DIT DE GOEDKOOPSTE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Bogemann 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snel en goed

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt dat ook nog eens voordelig is... Ga daar maar eens kijken!

Extra toelichting
Eerste ervaring met deze zaak. Eerste indruk: zeker de moeite waard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

druifster 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle bezorging. Ik kreeg het product wat ik besteld had (heb ik bij een bekende webshop wel eens anders meegemaakt), in de juiste staat. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de status van verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gltieu 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede service prijzen goedkoop en verzending is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deli1978 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snel ontvangen! En goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janteken2 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geen enkel probleem gehad: alles werd keurig afgeleverd, en volgens mij op een korte tijd, dank hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wes1982m 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product makkelijk online gevonden. Duidelijke website, makkelijke betaalmethodes. Snelle levering.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en vlot. Aanrader dus.

Extra toelichting
Product makkelijk online gevonden. Duidelijke website, makkelijke betaalmethodes. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon1976 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site, goede betalingsmogelijkheden

Service
alles is duidelijk. mailtjes met info volgen snel en snelle updates wanneer er iets in de orderstatus wijzigt.

Aanbeveling
wanneer iets goed is hoeft het niet beter. De site doet precies wat je wilt. Complimenten.

Extra toelichting
zie motivatie hierboven. Het is duidelijk, snel en voor mijn gevoel betrouwbaar. Het wordt netjes en goed verpakt thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajspek 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk, snel, simpel en safe

Service
Ik werd tussentijds per mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Uitgebreid met bij diverse productgroepen alternatieven.

Aanbeveling
Snelle, goede, duidelijke service.

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rhpsteen 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product gemakkelijk te zoeken op de website

Service
Super snelle service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
In sterke mate

Extra toelichting
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrbenncy 12-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was erg makkelijk om de bestelling online te plaatsen. Ook de betaling ging gemakkelijk.

Service
Goede service had de Jabra + Bluetooth headset snel binnen.

Assortiment
Voelden keuze

Aanbeveling
Ze zijn korrekt in de afhandeling van de bestelling en houden je goed op de hoogte over de verzending.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mrbenncy 12-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling online ging vlot en zo der problemen

Service
Snelle afhandeling en had de Jabra sport+ bleutooth binnen 2 dagen binnen

Assortiment
Voldoende keuze voor verschillende producten.

Aanbeveling
Zeker een aanrader mede omdat de afhsndeling korrekt is verlopen en snel.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WendySali 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Besteld en op tijd geleverd.

Aanbeveling
Gebaseerd op een eerste aankoop: prima!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

aadkoene 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Mocht er toch iets fout gaan wordt er snel naar een oplossing gezocht. Kleine kanttekening: een bijdrage in de kosten van retourzending zou Knaldeals.com echt een Gouden Kroon opgeleverd hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

onkertje 15-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site wijst zichzelf uit.

Aanbeveling
Zeker en vast zal ik Knaldeals aanbevelen. De prijzen zijn vaak de goedkoopste van de markt (zelf met verzendkosten erbij gerekend) en beloftes omtrent levering worden nagekomen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste ervaring met Knaldeals en alle beloftes werden nagekomen (prijs en levering). De site is eenvoudig in gebruik en online betalen kan op een veilige manier. Knaldeals staat voortaan tussen mijn favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebem16 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website. Snelle en correcte levering.

Service
Per ongeluk verkeerde product besteld.
Geen probleem, in no time omgeruild!

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlfaRomeoRules 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nette site, makkelijk bestellen en betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose WITTEBOLLE 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overduidelijke website! Alles gaat als het ware vanzelf.

Service
Uiterst vlotte communicatie en ultra snelle levering.(Zelfs op zaterdag!)

Assortiment
Ik heb hier zonder probleem kunnen vinden waar ik naar zocht en dit aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Wanneer ik ergens tevreden over ben vertel ik dat graag verder. Maar wanneer ik ontevreden ben....ja, dan vertel ik het ook aan iedereen die het wil horen!

Extra toelichting
Wat kan ik nog meer zeggen? Alles is tip-top in orde! Die 10 hebben jullie dik verdiend!(Eigenlijk wilde ik een 11 geven, maar dat kon niet zeker?):)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romantikus 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Perfecte snelle service zonder ingewikkelde omwegen en handelingen. Gewoon normaal en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boverweg 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen was niet moeilijk, betalen gemakkelijk

Aanbeveling
Snelle levering en niet duur

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, goede prijs, makkelijk te betalen en zeer snel thuis bezorgt. Incl gratis extraatje

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

h.koornstra 17-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Alles naar wens

Aanbeveling
Alles ging O.K.

Extra toelichting
Snelle levering. Juiste levering.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

v.ligtenberg 13-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
goed assortiment, makkelijk te bestellen

Service
Als een artikel achteraf niet goed is kun je contact opnemen en krijg je je geld retour na terugsturen van het bestelde artikel

Assortiment
redelijk assortiment

Aanbeveling
prima webwinkel met goede service

Extra toelichting
Goede webwinkel met een behoorlijk assortiment voor smartphone en tablet gebruikers en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

3joost11 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk, goede zoekfunctie

Service
snelle levering conform de belofte.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
onder/bovenstaande zegt het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews