Kitchenonline.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kitchenonline.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sam 29-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles volgens afspraak geleverd.
In de middag besteld en de volgende dag geleverd.

Reageer

Petert 15-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er werd wel 2 dagen later geleverd, maar verder was alles okay. Klantenservice was vriendelijk.

Reageer

fijne servicedesk 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne servicedesk, hebben mij geholpen om het juiste fornuis te bestellen. Had per ongeluk de verkeerd besteld. moeiteloos omgezet naar de juiste.
2 weken voor levering nog een aansluitset besteld, die zou ik bij monteren moeten betalen. deze set hebben de monteurs niet nodig gehad, dus hoefde ik deze niet te betalen.

Qua prijs ook voordelig. Dus echt een aanrader

Reageer

Valdie 29-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks leveringsproblemen waarvan het probleem niet bij KitchenOnline.nl lag iedere keer netjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en iedere keer netjes te woord gestaan top en de koffiemachine ook helemaal blij mee!!! /

Reageer

Ruud 26-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel waar ik naar volle tevredenheid een afwasmachine heb gekocht. In verband met leveringsproblemen duurde het wat langer, maar ik ben keurig op de hoogte gehouden. Wat ik erg fijn vond is dat ik ivm eigen planning de bezorging heb kunnen uitstellen. Fijne winkel.

Reageer

Erik 11-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijzen zijn erg concurrerend. Maar het meest positieve is het contact geweest met de helpdesk van kitchenonline. Heb verschillende malen telefonisch contact gehad en ben naar volle tevredenheid geholpen.

Reageer

Kitchenonline heeft het dus prima opgelost. 07-03-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb precies 10 maanden moeten wachten op de levering van een Siemens oven/magnetron en espressoapparaat. Dat dit zo lang duurde kwam omdat de fabrikant niet aan onderdelen ( chips e.d. ) kon komen. In die periode ben ik wel door 15 mails op de hoogte gehouden door Kitchenonline waarbij de levertijd steeds een aantal weken naar achteren ging.
De bestelnummers waren uiteindelijk niet meer leverbaar, maar Kitchenonline heeft andere ( duurdere ) type verzorgd. Dit zonder bijbetaling. Kitchenonline heeft het dus prima opgelost.

Reageer

Marga 27-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbiedingen, veel mailcontact over de status van de bestelling en een perfecte levering.
Zeer tevreden

Reageer

Sietze 26-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een beetje meer geduld nodig dan we met zijn allen gewend zijn maar dan krijg je wel wat je graag wilt hebben voor een waanzinnig goede prijs.

Reageer

Marge 25-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is gebruiksvriendelijk, de communicatie duidelijk, online serviceteam is vriendelijk, op tijd bezorgd.

Reageer

Sima van Drongelen 24-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had contact met klanten service over mijn bestelling en had een hele aardige jonge man aan de lijn, helaas kan ik zijn naam niet meer herinneren. Hij was meedenken en heeft mij heel erg geholpen. Ik wilde mijn bestelling annuleren want het duurde erg lang en de jonge man kwam met andere opties voor mij, die heb ik niet gebruikt maar door zijn goeie service had ik de bestelling laten doorgaan. Gelukkig kreeg ik uiteindelijk de magnetron eerder dan verwacht!
De monteurs waren heel snel en werk goed gedaan

Reageer

W.sparreboom 17-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In 1 woord super, 5 apparaten gekocht. Ze konden snel schakelen vanwege leveringsproblemen wereldwijd, en een foute opdracht van onze zijde. Al de keren werden wij vriendelijk en zeer behulpzaam verder geholpen. Wij raden dit bedrijf echt aan.

Reageer

S. 15-02-2022

Algemene score

1,0
Begin december 2021 besteld, 2,5 maand later heb ik nog steeds niets en wéér mail dat de levertijd is vertraagd. Levertijd is extreem lang en niet te doen. Ik wil mijn order annuleren, maar dan moet je wel contact kunnen krijgen! Zeer slecht bereikbaar! Op internet staat tot 22.00u bereikbaar en vanaf 17.45u krijg je al niemand meer te spreken. Ben er nu wel klaar mee 🤬

Reageer

Anneke de vries 06-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via online kwam ik de site tegen,,veel keuze,de site heel professioneel,daarom heb ik voor kitschen online gekozen

Reageer

G-Thuiszorg 04-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke klantenservice. Ze geven duidelijke informatie over het product en de levertijd.

Reageer

Samir 04-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zou eigenlijk binnen 1 dag geleverd worden. Dit werdt 3 dagen. Goede communicatie. Scherpe prijzen. Zeker een aanrader.

Reageer

Monique 29-01-2022

Algemene score

10,0
Supersnelle levering ik had een afzuigkap besteld,levering 9 a 10 werkdagen....na 3 dagen een belletje en een email u product staat klaar wanneer komt het uit om te leveren? Volgende dag was het binnen

Reageer

Peter 28-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke website met aantrekkelijke aanbiedingen in alle prijsklassen.

Reageer

Wookie 27-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na mijn bestelling bleek er een lange levertijd op het product te zitten. Ze namen de moeite hierover te bellen, alternatieven voor de stellen en boden een ruime mogelijkheid tot annulering aan. Ik heb vastgehouden aan mijn oorspronkelijke bestelling en heb deze inmiddels tevreden mogen ontvangen.

Reageer

Serkan benli 21-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top prima service je wordt goed geïnformeerd over de status ookal is het niet op vooraad prima geregeld

Reageer

Ray 19-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben omdat ze redelijk goedkoop zijn er een zanussi vaatwasser gekocht. Alles netjes door de jongens afgeleverd, alleen bij het openen van de doos kwam er een flinke deuk naar voren. Contact opgenomen met bedrijf en ze hebben ons een prima voorstel gedaan .helemaal goed

Reageer

Sjaak 14-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen apparaat was niet leverbaar en direct werd een luxer alternatief voorgesteld voor dezelfde prijs.

Reageer

Maartje 13-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie webwinkel, overzichtelijk en duidelijk. Mocht je toch nog vragen hebben staan ze je snel te woord. We hebben hier ons fornuis gekocht en de levering was vakkundig en snel. Ik raad de webwinkel aan, wij zijn er zeer tevreden over! Ook in coronatijd zetten ze alles op alles en is klant koning dat gebeurd niet overal meer ;)

Reageer

Mb 08-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed op de hoogte gehouden van latere levering. De voordeligste shop. Scheelde meer dan € 300,—.
Zelfs de shop die normaal ook heel goedkoop is kon hier niet in meegaan.
Vriendelijke en nette bezorging. Ook nu in Corona tijd.

Reageer

Audrey 07-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren is mijn kookplaat netjes geleverd door Post NL zonder beschadigingen! Er was een langere levertijd dan verwacht, Kitchenonline heeft mij steeds op de hoogte gehouden en was goed bereikbaar bij vragen. Heel tevreden!

Reageer

Anouk 06-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van alle keuken apparatuur websites die ik heb bekeken, had kitchenonline de beste prijzen. Daarnaast zijn mijn apparaten snel geleverd (binnen 8 weken)

Reageer

Michelle 05-01-2022

Algemene score

1,0
Super slechte communicatie.. ik ben al een maand bezig met mijn product te retourneren. Vervolgens wordt mijn product weer terug verzonden naar mijn huis en moest ik het opnieuw retour sturen. Ik heb 4 mailtjes gestuurd en geen enkele reactie. Slechte service!!

Reageer

Linda 05-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde product was op voorraad en de volgende werkdag bezorgd. Oude product is door de bezorgers retour genomen. Erg tevreden!

Reageer

M. v.d. Berg 31-12-2021

Algemene score

7,0
tevreden met kieskeurig.nl, goede communicatie en aflevering en hopelijk gaat de machine lang mee

Reageer

Gijs 15-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lastige tijden voor tijdige levering van apparatuur. Ook bij Kitchenonline was dat ‘t geval. In dat geval is goede en betrouwbare communicatie belangrijk. Dat heeft bij Kitchenonline goed gewerkt. Top!

Reageer

Cobie 11-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen, ik kreeg in het weekend nog antwoord op mijn vraag over mijn oude apparaat (dat keurig werd opgehaald). Op de leverdag werd ik goed op de hoogte gehouden over het tijdvak waarin de chauffeur kwam. Goed tevreden dus over de service!

Reageer

Ingrid 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg vriendelijke bezorger. Product en prijs is goed.
Het enige is dat op internet staat dat de levering de eerste werkdag komt maar dat was niet zo.

Reageer

FH 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service binnen een korte tijd geleverd , zelfs zondagmorgen 07.00 uur !

Reageer

Raoul 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service and indien er een issue is zoeken ze naar een alternatief. Vrendelijk personeel en goede prijzen.

Reageer

Annemieke Roobeek 07-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het duurde weliswaar 5 maanden voordat de Miele afwasmachine uiteindelijk geleverd werd, maar dat kwam door de toeleveringsproblemen met onderdelen. De monteurs hebben het apparaat keurig ingebouwd en deden het zeer zorgvuldig. Wij zijn tevreden klanten. Wachten loont, want kwaliteit gaat voor.

Reageer

Ineke 06-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de webshop kun je makkelijk datgene vinden waar je naar op zoek bent. In mijn geval een gasfornuis. Levering stipt op tijd, je krijgt netjes de factuur toegestuurd en de bevestiging. Kortom alles is naar wens verlopen!

Reageer

Hans Bleijendaal 05-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie. Snelle levering. Ter plekke afrekenen. Nette chauffeur. Ook meteen oude koelkast mee teruggenomen. Kortom, prima geregeld allemaal.

Reageer

M W H 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
KitchenOnline was de een na goedkoopste aanbieder voor een Etna Inductiekookplaat.
Na reviews te hebben gelezen, bleek de andere partij erg schimmig, dus viel de keuze op KitchenOnline.

Model zou pas week 48 leverbaar zijn, maar werd al heel snel een volle week eerder geleverd!

Reageer

Dhr J C Doyle 30-11-2021

Algemene score

10,0
even when the order failed to place the staff at Kitchenonline.nl where very helpful when contacted. they arranged everything for me with just a quick phone call and an email. The cooker is great, was a great price in the black friday sales. was delivered quickly. I have given a 10 star rating as I am supper happy with the sevice.

Reageer

Henriette 28-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling zou pas week 49 binnenkomen maar kreeg netjes een mailtje dat het artikel er al was en dat ik kon bellen voor een bezorgafspraak. Kreeg de dag erna een mailtje met een tijdsbestek en 10 min van tevoren en berichtje van de bezorger met de exacte tijd. Super geregeld.

Reageer

Frank 27-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle details van het produkt zijn per produkt terug te vinden. Prijs is heel gunstig. En de levering was snel.

Reageer

Kitty Velmans 21-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is niets aan te merken op deze site alles naar wens verlopen. Voldoende informatie over levertijd, er kwam zelfs een sms hoe laat de chauffeur bij ons was. Heel fijn!! De koelkast werd netjes op de plaats gezet. De oude koelkast werd meegenomen.👍

Reageer

leonora 16-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Men heeft een duidelijke en klantvriendelijke webshop. De levering is op tijd en keurig aangekondigd.
Ik ben zeer tevreden!

Reageer

Tonnieenmarloes 13-11-2021

Algemene score

10,0
Snelle levering, top communicatie, van te voren een belletje gehad hoe laat ze er exact waren. Alleen maar lof.

Reageer

Nealy79 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier een afzuigkap besteld. Ik werd een uur later al gebeld voor een bezorgafspraak de volgende dag. Hij is binnen de aangegeven tijd geleverd. TOP!

Reageer

van Deelen 24-10-2021

Algemene score

10,0
onze afzuigkap kwam ook inderdaad de volgende dag na een telefoontje wat voor ons de beste tijd was voor levering.

Reageer

trudie jongen 22-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kan hier heel kort in zijn gewoon geweldige firma kitchenonline. maar wil er graag aan toevoegen dat ik nog nooit iets heb geleverd gekregen zo puntje precies op TIJD en dan ook nog door een zeer vriendelijke behulpzame medewerker van de vervoersdienst dus nogmaals onze hartelijke dank. mvg trudie jongen

Reageer

Hester 20-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website was duidelijk en bezorging netjes en mooi op tijd.
Telefonisch ook goed bereikbaar.

Reageer

Gonny 18-10-2021

Algemene score

8,0
Ondanks het feit dat de kookplaat niet op voorraad was (buiten jullie schuld) hebben jullie me steeds goed op dde hoogte gehouden over de vorderingen. Uiteindelijk was hij er tch nog eerder dan verwacht. Levering was keurig volgens afspraak door een heel vriendelijke man.

Reageer

Edwin 17-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs voor gekocht product en netjes binnen 4 dagen geleverd. Je wordt goed van de vorderingen tijdens de aankoop op de hoogte gehouden.

Reageer

Toon meer reviews