Kitchenonline.nl - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 215 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kitchenonline.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 61 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Melanie 18-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Goede communicatie. Vaatwasser was er sneller dan verwacht. Koerier belde netjes van te voren dat hij er binnen een half uur was nadat ik dat gevraagd had van te voren. Goed geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 15-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en al met succes uitgetest

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeker de moeite waard , het spaard ons veel euro’tjes uit , levering nr belgië was binnen 24u n feit ,

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Velthoek 09-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering. Geen gedoe. Prima te woord gestaan en goed geholpen. We hadden de afzuigkap wat sneller nodig omdat onze aannemer verder moest met zijn werk. Dat was geen probleem. Hij werd versneld geleverd zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 03-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen afspraken stipt na en de werkzaamheden worden netjes en vakkundig uitgevoerd. Uitstekend personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uschi 30-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide sortering in keukenapparaten . De prijzen zijn gunstig. De levering is behoorlijk snel .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique & Willem Jan 29-06-2018 Via de website gekocht

Heeeeel fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supermakkelijk, veel info en ook nog eens heel snel. Daar houden wij van als je koffiezetter ineens ermee op houdt. Wij hebben de volgende ochtend al een Prachrige Nespresso Kitchenaid in huis. En nu lekker aan de koffie! Thanks...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 27-06-2018 Via de website gekocht

Top leverancier !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en nette afhandeling bestelling met een prima prijs. Artikelen werden snel geleverd. Service afhandeling bij problemen heb ik nog geen ervaring mee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Beckers 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na schade aan de vorige kookplaat een nieuwe besteld. Goede en duidelijke website en niet minder belangrijk: snelle levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Mauriks 25-06-2018 Via de website gekocht

Prima internetwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aflevering geschiede precies volgens afspraak. Ik ben gebeld dat de diepvries de volgende dag geleverd zou worden. Mijn inziens een zeer betrouwbaar adres. Ik zal deze winkel beslist aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

habero 21-06-2018 Via de website gekocht

Geleverd zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede deal, snel geleverd en afgehandeld,, oude apparaat is meegenomen zonder problemen
VW werkt zoals verwacht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo de Roo 18-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze winkel gekozen vanwege zijn prijs kwaliteit ben zeer tevreden met de prijs die mij geleverd is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron beijer 13-06-2018 Via de website gekocht

Puike webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie over de status van de bestelling, prima aflevering en produkt conform verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louise 12-06-2018 Via de website gekocht

geweldige service, snel gehandeld, volgende dag al in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kitchenonline levert geweldige service. Super snel gehandeld en de volgende dag al in huis. Zonder enige moeite besteld. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVK 06-06-2018 Via de website gekocht

Alles heel snel geregeld, snelle levering. prima

Algemene score

9,0
Prima overzicht van de apparaten en prijzen.
En duidelijke omschrijving van producten.
Ga zo door.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een afzuigkap met helaas een deuk in de kap. Kitchenonline heeft dit netjes geregeld door deze direct om te wisselen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecile. 02-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kitchenonline was duidelijk de goedkoopste aanbieder van alle webshops met dit product. De levering was de volgende dag al (zaterdags) binnen. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 27-05-2018 Via de website gekocht

Lage prijzen, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop met niet alleen super lage prijzen maar ook nog eens een uitstekende klantenservice. Ik zal hier zeker nog een volgende aankoop doen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel de Gooijer 25-05-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs voor onze aeg inbouwkoelkast scheelde tegenover andere onelinewinkels bijna 50 euro voor het zelfde toestel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 25-05-2018 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden bedankt voor de snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het geweldig de klantvriendelijkheid het produkt goede service overzichtelijke onschrijving van producten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gugten 23-05-2018 Via de website gekocht

Van der Gugten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling van een aanvulling op mijn KitchenAid is eenvoudig, vlot en naar wens verlopen. Keurig via e-mail geïnformeerd over de levering. Het product ‘een juicer’ werkt precies zoals je mag verwachten van KitchenAid. Zeer tevreden over de samenwerking en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

urbain janssens 22-05-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is de eerste keer dat ik bij kitchenonline heb besteld maar is zeker voor herhaling vatbaar
de levering van de bestelde producten was in orde
heb deze dampkap gekocht vanwege de goede prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 10-05-2018 Via de website gekocht

3 x super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Qua prijs super, zelfs de blauwe coole gast is duurder. Webshop is gebruiksvriendelijk en geeft veel info. Super is ook de service, na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik nog de vraag via email om de nismaten door te geven, voor controle of de volledig geïntegreerde vaatwasser wel zou passen. En de levering de volgende dag is de 3e super waard. Keurig op de dag van levering in de ochtend via de mail geïnformeerd over het tijdvenster en een uur van te voren nog gebeld door de vriendelijk chauffeur die zeer behulpzaam was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 03-05-2018 Via de website gekocht

Goede info

Algemene score

10,0
Goed geïnformeerd in chat over product. Juiste info over levering. Product was goed verpakt.
De website geeft voldoende info. De prijs is concurrerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nano 28-04-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijzen en prima service! Het duurde wat langer door de fabrikant, dit werd netjes gemeld. Ook de bezorging was goed geregeld, er werd netjes een tijdsafspraak gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rivers 21-04-2018 Via de website gekocht

Soepel en geheel volgens afspraak!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundige ondersteuning en een probleemloze afhandeling van de bestelling.
Bezorging en installatie geheel conform de toezegging.
Zal zeker vaker hier bestellen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke 20-04-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat gezocht te hebben vond ik mijn artikel dat ik wilde tegen de allerlaagste prijs. Super!!
Erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service snelle reactie op vragen over de levering ook het transportbedrijf nam snel contact met mij op wanneer ik het geleverd zou willen hebben en scherpe prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter Blanco 11-04-2018 Via de website gekocht

Verrassend!

Algemene score

8,0
Eenmaal op de site van Kitchenonline bleek de KitchenAid hakmolen al goedkoper dan elders.
Er kwam ook nog eens een pop-up scherm met de vraag of ze een aanbod mochten doen.
Kreeg ik nog eens 8 euro korting.
Al met al scheelde het 19 euro met de bekende grote internetshops. 79 of 60 euro betalen is een behoorlijk verschil!
Maandag besteld, woensdag in huis.
Prima!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 11-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds besteld en de andere dag al geleverd! Echt Top! Geweldige service! Brachten de vaatwasser zelfs binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-04-2018 Via de website gekocht

Uiterst tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals afgesproken werden wij een half uur van tevoren gebeld dat men onderweg was. Wij waren aangenaam verrast door de uiterst behulpzame en vriendelijke vrouwelijke chauffeur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-04-2018 Via de website gekocht

Snelle vriendelijke levwring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was het laagst
Levering op afspraak via telefoon
Email voor afspraakbevestiging
Product snel en goed bezorgd op 1e verdieping met lift vriendelijke bezorger

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 05-04-2018 Via de website gekocht

Goede service,besteld en de volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het een goede webshop,ik had ze gebeld en gezegd dat elders het product goedkoper was,ik kreeg ook meteen die korting. Echt een webshop om aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-04-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit zeer goed. Snelle levering. Tot nog toe tevreden. Prijzen zijn vergeleken met concurrent zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad 02-04-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goed geleverd. Klantcontact verliep ook prima. De bezorger was heel toeschietelijk en vroeg zelfs of hij nog moest helpen het pakket verder in huis te tillen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herry 30-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kitchenonline komt voormij als beste webwinkel naar voren, in vergelijking met andere webwinkels gewoon super duidelijk en ook nog eens top kwaliteit en de goedkoopste .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 25-03-2018 Via de website gekocht

Prima gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke communicatie via de chatfunctie, hierbij goede service geboden, de aflevering op de afgespreoken tijd en product was pico bello!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danique Raaijmakers 18-03-2018 Via de website gekocht

Scherpste prijs, professionele montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop met de scherpste prijs in keukenapparatuur. Montage mannen werken ontzettend netjes en zijn vriendelijk. Vaatwasser werd zelfs nog netjes uitgelegd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marrit 12-03-2018 Via de website gekocht

Website duidelijk, snelle service en de laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam op deze site via Google, omdat ik de laagste prijs zocht voor een product.
Het zag er prima uit en de service blijkt ook prima........ communicatie verliep goed, via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jele 12-03-2018 Via de website gekocht

Prima voorlichting en verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon met iemand persoonlijk chatten en mijn vragen werden keurig beantwoord. Uiteindelijk was dit ook de voordeligste.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Edgar 11-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en deskundige support en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon helemaal goed! Een model combimagnetron was niet meer op voorraad, waarna een voorstel werd gedaan voor een nieuwer/beter model voor dezelfde prijs. De medewerkers van het bedrijf schakelen snel. Daarnaast een gaskookplaat incl. montage besteld en ook dat ging vrij snel en vlekkeloos.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oscar 11-03-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima snelle levering en zeker niet.duur. misschien loop ik in de toekomst wel.meer kitchenaid producten via deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje 10-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering zelfs op zaterdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen. Donderdagavond bestelling geplaatst en zaterdagmiddag al bezorgd. Ik had niet gedacht dat er op zaterdag zou worden geleverd, dus ik werd aangenaam verrast door de track & trace

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

06-03-20018 07-03-2018 Via de website gekocht

Goeie prijs,snelle levering,fijn contact gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ikzelf verkeerd product besteld....1 belletje en was opgelost!
Het teveel betaald bedrag binnen een dag weer terug op mijn rekening👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Zo kan het dus ook!! Een voorbeeld voor andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 03-03-2018 Via de website gekocht

Goed contact en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie smeg slow juicer gekocht voor een goede prijs. Goed contact via chat en super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Verdikt 16-02-2018 Via de website gekocht

Slechte service!!

Algemene score

1,0
Je besteld een kitchenaid nespresso machine in t zwart ,deze wordt door hen bevestigd per mail, en krijgt een grijze......
Dan moet je deze zelf terugsturen, er t liefst eerst nog foto’s van maken??????dit terugsturen ook betalen en dan maar afwachten.
Tot tweemaal toe een zeer onvriendelijke telenische medewerker aan de lijn. Dus zenden deze boel maar terug, annuleren de zwarte want hier wil ik gen zaken meer mee doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 19-02-2018

Beste,

Wat vervelend dat het mis is gegaan! Ik hoor graag wat het ordernummer is dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Daan | KitchenOnline.nl

Reageer

B.A.T.W. 26-01-2018 Via de website gekocht

Dramatische service

Algemene score

2,0
Vorige week een vatawasser besteld, de oude was 18 jaar oud. De oude inbouw moet eruit de nieuwe moest ook geplaatst worden. Op mijn vraag of bij de levering en de verwijdering/plaatsing geregeld kon worden het volgende antwoord:
Minpunt 1; nee dat kan niet dat moet u zelf regelen, we kunnen het wel plaatsen, maar dat is wel een week na de levering .
Dat regelen we dus wel zelf. Het aflevermoment wilden we graag in de middag van een bepaalde dag hebben, in verband met andere verplichtingen. "Geen probleem meneer, dat geven we door" .Wat gebeurt er: 24 uur van te voren wordt gemeld dat er 's ochtends wordt afgeleverd. De reactie van Kitschenonline: we hebben de voorkeurstijd doorgegeven het kan dus ook zijn dat er 's ochtends wordt afgeleverd". "Wel een fout van ons dat we u verkeerd hebben geinformeerd, want het staat er echt dat u er in de ochtend niewt bent, maar we kunnen er niks aan doen meneer, dan moeten we een nieuwe afspraak maken, dat duur ongeveer een week meneer". "Ik kan heel goed begrijpen dat u boos bent".
OK, ik heb er alsnog voor gezorgd dat er die ochtend iemand is.
Staat er in de afleverbon, dat de oude machie buiten moet staan en dat Kitchenonline deze meeneemt. Wat gebeurt er: De oude afwasmachine staat nog steeds buiten.
Kortom een mooie nieuwe afwasmachine, echter een service van 0.0

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 29-01-2018

Beste B.A.T.W.

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Het klopt dat monteren van de producten soms wat langer kan duren, omdat het erg druk is. Daarnaast zijn wij qua levering afhankelijk van het moment dat de bezorgdienst ook beschikbaar is. Ik vind het wel erg vervelend dat u hierover iets afspreekt en dat het vervolgens niet duidelijk wordt gecommuniceerd. Dit zullen wij bespreken zodat het in de toekomst beter gaat.

Kunt u mij een ordernummer toesturen? Dan kan ik kijken of wij de vaatwasser alsnog op kunnen komen halen. Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Daan | KitchenOnline.nl

Reageer

Joep van den Beuken 18-01-2018 Via de website gekocht

attente hulp en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
KitchenOnline heeft mij geweldig geholpen.
Niet alleen regelden zij een afspraak met een monteur, tevens vergoedden zij de rekening omdat mijn Miele kookplaat niet vanuit de fabriek was afgeleverd conform te verwachten instellingen (die door de monteur aangepast moesten worden).
Volgens de servicemonteur van Miele viel de aanpassing niet onder garantie daar de kookplaat niet kapot was, KitchenOnline redeneerde dat zij aan haar klanten een apparaat willen leveren dat vanaf fabriek juist moet werken. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J H 04-01-2018 Via de website gekocht

Prima winkel, waardeloze bezorging..

Algemene score

3,0
Winkel is prima, prijzen zijn scherp, en ook telefonisch redelijk bereikbaar, behalve in het weekend.
Echter, de bezorging laat veel te wensen over, en toezeggingen die telefonisch worden gedaan, worden niet nagekomen.

Firma Dutchned kwam (hopelijk*) in totaal vijf keer langs, voor twee apparaten; eenmaal zonder hulp om een koelkast naar de 3e verdieping te krijgen (hoewel dit bij de bestelling was aangegeven); eenmaal niet opdagen; eenmaal vroeger dan afgesproken, waardoor we niet op tijd thuis konden zijn; en uiteindelijk (ruim vier weken na bestelling) met een ernstig beschadigd apparaat – waarvan we hopen dat deze morgen keurig en volgens afspraak wordt omgeruild.. ..fingers crossed.

1,5 maand na bestellen van twee apparaten, vooralsnog de conclusie – onbetrouwbaar.

Wellicht te overwegen wanneer u kiest voor zelf ophalen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 05-01-2018

Beste J,

Wat vervelend dat het apparaat nog niet op de juiste manier en tijd is bezorgd! Mocht u vandaag nog problemen ondervinden dan hoor ik het graag en ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen! Zou u mij dan een ordernummer en wat gegevens (naam en telefoonnummer) kunnen sturen naar webcare.km@gmail.com. Alvast bedankt en een fijne dag gewenst!

Met vriendelijke groet,

Daan | KitchenOnline.nl

Reageer

Co Zoutman 30-12-2017 Via de website gekocht

helaas tot nu toe een hele slechte ervaring , wacht al meer

Algemene score

1,0
Shop zit er goed uit , maar voor de levering een dikke onvoldoende !! Afspraken zowel van het transportbedrijf als kitchen on line kloppen niet

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Kitchenonline.nl 03-01-2018

Beste Co,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Ik hoor het graag als ik nog iets voor u kan betekenen. Wilt u mij dan een ordernummer en wat gegevens sturen via webcare.km@gmail.com. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Daan | KitchenOnline.nl

Reageer

Cindy 16-12-2017 Via de website gekocht

Alle lof!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste...ruim bereikbaar per telefoon. Tot 22 uur. Goede hulp met uitzoeken oven. Goede informatie tbv de oven en inbouwmaten.

Goede en correcte levering. Per mail bevestiging tijdsindicatie. Super en kwartier van te voren gebeld voor levering.

Kortom....geen klachten alleen lof en complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews