Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21195 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

londenkenner 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke, informatieve site

Service
na contact zeer snelle levering

Assortiment
en zoveel artikelen concurerend in prijs

Aanbeveling
aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobV_1975 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk,Snel en Overzichtelijk
Duidelijke website, je hoeft niet onnodig lang te zoeken naar producten, gewoon duidelijk gecategoriseerd en nog handiger door de filters, dit maakt het zoeken nog eenvoudiger.
Ook duidelijk zijn de levertijden, deze worden per product goed aangegeven.

Service
Snelle en goede service.
Netjes na bestellen een factuur per post en pas bij afhalen betaald, zo zien wij het natuurlijk graag.

Assortiment
Alle merken die ik kon bedenken waren beschikbaar voor mijn combimagnetron keuze, vollop keuze dus!

Aanbeveling
Zeker aan te raden.
Nette winkel, duidelijk en overzichtelijk.

En dan hebben we het nog geeneens gehad over de Prijzen, bij mijn keuze voor de combimagnetron uit de 2013 serie van Bosch al bijna 50% onder de adviesprijs van Bosch.

Al met al een aanrader

Extra toelichting
Toch wel een beetje huiverig voor het bestellen van een combimagnetron gezien de aanschafprijs maar omdat je de mogelijkheid hebt om pas te betalen bij aflevering heeft mij wel over de streep getrokken. Keurig zoals aangegeven binnen 2 werkdagen de melding dat hij klaarstond om opgehaald te worden. Al met al een zeer fijne en overzichtelijke webshop, duidelijke afspraken, snelle en goede service. Mocht je het product van te voren willen zien kun je dat ook gewoon in 1 van de winkels van de Keukenloods doen. Ik zal mijn volgende keukenaankoop hier zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 25 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Correcte bezorging en afhandeling.

Assortiment
Assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Na een zoektocht op het internet, ook de winkel bezocht. Prettig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Dijksman 08-07-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Vaatwasser telefonisch besteld. Goed te woord gestaan.Toegezegde afspraken keurig nagekomen.Apparaat door twee vriendelijke heren netjes gemonteerd.Tot nu toe dus zeer tevreden. Werking van het apparaat op langere termijn moet nog blijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.WOUTERS 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, veel keus, goede informatie,geen geren naar 10 winkels

Aanbeveling
Correct afgehandeld, snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Westwood 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het schijnt dat mensen moeite hebben met het uitkiezen van de juiste koel/vrieskast mbt de inbouw (sleepdeur/deur op deur). Inbouwmonteur is nu voor niks geweest, dus moest een andere besteld worden.Kosten 50 Euro ! Misschien toch wat duidelijker vermelden ?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. van Doorn 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via internet, makkelijk.

Assortiment
Precies het fornuis dat we zochten.

Aanbeveling
We zijn tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Han66 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vvvvvvvvvvvvvvvvvv 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob gillis 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cor.noordzij 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is duidelijk gemaakt op de website, zodoende geen verrassingen bij de aankoop.

Service
Super service, na de officiële garantie periode toch een volledige vergoeding en een snelle oplossing van een probleem met een kookplaat.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Met name de snelle service, fantastisch!!!

Extra toelichting
Onze ervaring met keukenloods was gewoon super. Het leveren de. Montage ,en de garantie. Waar zie le dat nog !! Nog bedankt Hr Raggers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ellen van Broekhoven 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede parkeergelegenheid en overzichtelijke indeling van de winkel

Service
nog zo snel reactie gehad n.a.v. een vraag over de garantie. Er is door Keukeloods direct actie ondernomen!!!! Complimenten

Assortiment
gewoon prima.

Aanbeveling
super aardig personeel, ze nemen de tijd voor je, denken met je mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudere dame 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke keuze op website, dankzij goede omschrijving

Service
snelle reactie op website bestelling, uitgebreide info.

Assortiment
overzichtelijke keuze wanneer je weet wat je wilt hebben

Aanbeveling
uitgebreide keuze, goede informatie en wat men belooft gebeurt ook.

Extra toelichting
door een snelle levering (1 dag) en goede keuze , kiest men gauw voor deze leverancier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique S. 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online uitzoeken wat je wilt. aanklikken en de bestelling is rond

Service
werd op de dag geleverd zoals beloofd en ook volgens tijdafspraak

Assortiment
zoveel keus, die je in een normale winkel niet vindt

Aanbeveling
wil het iedereen aanbevelen omdat het makkelijk en snel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijntjelief 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken is klein beetje lastig, we zochten een vrijstaande magnetron en dachten dat deze er niet was, terwijl hij er wel tussen stond. Na één telefoontje kregen we uitleg. Ook chatten is een mogelijkheid. Top!

Service
Zelfs op zondag te bereiken. Beloftes dat je teruggebeld wordt, worden nagekomen en ook nog eens keurig op de afgesproken tijd. En dit terwijl we in 3 dagen, 3 werknemers hebben gesproken. De overdracht gaat dus ook prima. We hadden een vraag over de koelkast, en ze hebben er eentje in de winkel laten komen om met zekerheid antwoord te kunnen geven over de vraag. Tenslotte hadden we de koelkast per direct nodig, dit is meteen geregeld. Ik zou hier direct weer iets bestellen!

Assortiment
Er zou nog wel wat uitgebreid mogen worden in andere apparatuur, zoals kleinere keukenapparaten als blenders en koffiezetters.

Aanbeveling
Prima service, zo heb ik het eigenlijk nog niet eerder meegemaakt!! Bij twijfel? Bel ze en bestel meteen.

Extra toelichting
Prima winkel. Goed assortiment. Prima service, zo heb ik het eigenlijk nog niet eerder meegemaakt!! Bij twijfel? Bel ze en bestel meteen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Gelukkig 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemak, dit is bij u























Gemak, dit is bij u werkelijkheid.





werkelijk.

Service
Wat gezegd is wordt tijdens ontvangst van de bestelling
vastgelegd. Transparant is het geheel voor mij als het gaat over wat, waar en wanneer. Klantgericht!

Assortiment
Als nieuwe klant was voor mij het getoonde voldoende.

Extra toelichting
Prijs, kwaliteit en service daar heeft men oren naar. Geen belemmering dit aan onze vrienden en kennissen te vertellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klimpie 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk online te vinden wat je wilt hebben, tevens kan je snel een selectie maken.

Service
goede service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Goede en snelle levering wanneer dat gewenst is

Extra toelichting
Al met al een goede indruk na een aantal aankopen. Ik kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Pronk 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site, prima helpdesk

Service
Prima site, prima helpdesk

Assortiment
Prima site, prima helpdesk

Aanbeveling
Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hari38 05-07-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buikema1 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stevtien 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel een bestelling plaatsen na alle beoordelinge te hebben gelezen,fantastisch.

Service
Volgens afspraak afgeleverd in het tijds blok en met mob. pin.

Assortiment
Voor iedereen is er een ruime keus

Aanbeveling
gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wester 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De keukenloods is al heel makkelijk te vinden op internet,bij de telefonisch contact over mogelijke bestelling word je bijzonder vriendelijk te woord gestaan. In de winkel in Zwaag geven ze goed advies en laten geduldig het ruime assortiment zien. We vonden een mooie inbouwoven en een gasstel naar goede tevredenheid! Bedankt voor de prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mierlod 05-07-2013

Algemene score

10,0

Gemak
heldere site

Service
alles uitgevoerd zoals het op de site staat!

Assortiment
Als goed gaat, hoe kan je dan een negatief advies geven?

Extra toelichting
Zie alle argumenten van eerdere punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrka 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site. Alleen de categorieen op de site zijn niet altijd duidelijk. Een combi-oven-stoomoven is bijvoorbeeld niet in een overzicht te vinden.

Service
ben ik zeer over te spreken.

Assortiment
zeer veel keus!

Aanbeveling
Zeer te spreken over prijs en service. Technische kennis van telefoonmedewerkers is niet zo goed dus je moet zelf wel veel uitzoeken en voorwerk doen alvorens te bestellen.

Extra toelichting
ik heb een oven besteld die bij levering niet bleek te doen wat mij vooraf was verteld. Keukenloods heeft dit opgelost door de hele oven retour te nemen en mij een andere oven te laten kiezen. Dat vind ik een sterk staaltje service! Ik ben meer dan tevreden, je zou wensen dat meer leveranciers zich zo netjes opstellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SvdP78 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even gebeld en besteld ! Super makkelijk en duidelijk.

Service
zat nog te twijfelen tussen 2 modellen, maar even gebeld en samen de knoop doorgehakt.

Aanbeveling
Geen gezoek in winkels en internet.. genoeg keus ..
even wat modellen vergelijken en bestellen. vandaag besteld en volgende dag in huis.

Extra toelichting
perfect ... Was op zoek naar een vaatwasser.. er is genoeg keus en in elke prijscatogorie. Bij vragen heb ik gebeld en daar kreeg ik goed antwoord op. Gelijk besteld en volgende dag in huis. Super dat je aan de deur kan pinnen en dat jullie de oude vaatwasser gelijk meenamen. We hebben hem gelijk aangesloten en draaien maar.... Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle2812 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

spark runner 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Eenvoudig bestellen. Snelle levering. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ketver 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en duidelijk

Service
op vragen kreeg ik een passend en correct antwoord

Assortiment
keuze is zeer goed en de prijs is concurrerend

Aanbeveling
zeker het aanbevelen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eildert kruizinga 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfect geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christianne1974 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling in de winkel geplaatst nadat ik deze op de site al had gezien. Het persoonlijk contact vind ik toch wel prettig.

Service
In week 23 koelvriescombi besteld, met de opmerking erbij dat deze zsm geleverd zou worden, moest nl besteld worden. In week 24 nog niets vernomen, er bleek zsm week 34 te staan, na 1 telefoontje had ik de koelvriescombi toch nog binnen 1 week

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Netjes en klantvriendelijke benadering, ik voelde mezelf geen nummer maar kreeg persoonlijke aandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hayat hendouf 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Een ruim aanbod aan elektro aan voordelige prijzen

Aanbeveling
Omwille van de snelle service en voordelige prijzen zijn jullie een absolute aanrader! En dat heb ik alvast gedaan.

Extra toelichting
Tevreden klant die zeker nog aankopen zal doen via deze site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-Jan12 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alle producten makkelijk te vinden op de site

Service
zowel telefonisch als persoonlijk door Gert Jan de Kock

Assortiment
alles is leverbaar

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
Goed geadviseerd, netjes alles bevestigd en keurig geleverd (alhoewel alles nog verpakt zit, neem ik aan dat er niets beschadigd is)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub64 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken met de nodige informatie over de toestellen.

Service
Correcte levertijd, informatie ivm met levering perfect

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Na verschillende bestellingen geplaatst te hebben kan ik alleen maar positief zijn en deze winkel met een gerust hart aan andere aanbevelen.

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant uit Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter amsterdam 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
7 dagen in de week open en meestal de apparaten op voorraad of binnen een week in huis.

Service
Ze hebben alle kennis in huis en proberen je geen ander apparaat aan te smeren dan je echt wil.

Assortiment
Heel breed en je kan alle apparaten daadwerkelijk zien en aanraken.

Aanbeveling
Je kan zoeken op internet wat je wilt maar ze zijn echt de goedkoopste.

Extra toelichting
Het is een prettige winkel waar je ontspannen je keuze kunt maken uit een heel breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim11111 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke website

Service
Snel bereikbare helpdesk

Assortiment
Ruim assortiment A-merken, zeer gunstige prijzen

Extra toelichting
Snelle levering, koelkast ging 's avonds stuk, direct "gegoogled " voor een nieuwe en kwam op uw website. Blij verrast dat ik de nieuwe koelkast de volgende dag geleverd kreeg op de afgesproken tijd. Volgende dag maar gelijk een vaatwasser besteld. Hiervan werd de overschrijving niet direct in jullie systeem gezien dus kreeg geen bevestigingsmail en ordernummer. Helpdesk gebeld en eea werd direct uitgezocht. Werd keurig teruggebeld. Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian Alink 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen is makkelijk en snel, voor de bezorging moest ik even een telefoontje doen waarna alles de volgende dag geleverd kon worden.

Service
Helemaal top, heb een duurder model geleverd gekregen toen de bestelde vaatwasser niet op voorraad was.

Assortiment
Meeste apparatuur is aanwezig en scherp geprijst.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle / goede service is wat ik zoek in een webshop, dus dat raad ik anderen zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Landrovervosje 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Groot

Aanbeveling
No-nosens

Extra toelichting
Direct reactie via email

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

diekertje 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles bij de hand en over zghlijk

Service
de sevice is perfecht
ook als er problemen zij
hen het wordt opgelost

Assortiment
assortiment is er genoeg

Aanbeveling
ik zou hem aan ieder aanbevelen

Extra toelichting
alles is gewoon pervekt ver loopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skriuwer 04-07-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
website bekijken,kiezen,interviews bekijken en bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkiebrit 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden op internet blij verrast dat er een winkel is waar je in het echt de spullen kunt bekijken.

Service
Vriendelijke verkoper met kennis van de keuken spullen. Was erg fijn aan het meedenken.

Assortiment
Veel keuzes en alles wat je nodig kan hebben.

Aanbeveling
Absoluut beveel ik de keukenloods aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sikko de vries 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke web-site

Service
correcte afhandeling

Assortiment
zeer veelzijdig

Aanbeveling
nette en correcte bediening kan het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 1969 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brombeer64 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website wijst de weg vanzelf. Online betalen gaat makkelijk, kan ook bij afleveren aan de chauffeur.

Service
Bij vragen word je snel en correct geholpen. Ook bij afleveren is het prima geregeld.

Assortiment
Zeer ruime keuze en in elke prijsklasse. En elders goedkoper meld het ons, ook dit maken zij waar.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen, in prijs en kwaliteit.

Extra toelichting
Heb eerder een inbouw oven en magnetron gekocht, ook toen was de service goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Bevers 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle producten staan duidelijk uitgelegd in de webshop

Service
Zeer deskundige advies en makkelijk te bereiken

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
Vanwege alle goeie adviezen en afspraken die ze nakomen

Extra toelichting
Zeer goede en snelle adviezen bij alle vragen die je hebt. Ook nogeens de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nando Kleijn 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een buitengewoon groot assortiment ovens/fornuizen staan opgesteld in het filiaal in Zaandam. Samen met de deskundige adviezen van het personeel was een goede keuze snel gemaakt.

Service
Mijn specifieke wensen over de leveringstijdstippen werden door Keukenloods soepel gehonoreerd. Over het verdere verloop van de levering werd zeer goed gecommuniceerd. Kortom: top-service!

Assortiment
Assortiment is zonder meer heel uitgebreid: vele modellen van vele merken staan uitgestald. Samen met een goede prijs maakt dit een bezoek aan de concurrent overbodig.
"Vind je het niet bij de Keukenloods, dan bestaat het waarschijnlijk niet."

Aanbeveling
Deze aanbeveling geef ik een 10, vanwege het grote assortiment, de deskundige en enthousiaste adviezen die worden gegeven, de zeer concurrerende prijsstelling, de zeer goede begeleiding en service, ook na de aankoop.

Extra toelichting
Van het eerste bezoek tot aan de uiteindelijke levering is alles gegaan zoals afgesproken werd tijdens de aankoop. Over kleine aanpassingen in de order en de levering werd steeds op tijd en goed gecommuniceerd, per e-mail of per telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Griesheimer 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bellen,bestellen,zonder ingewikkeld e-mail verkeer en/of garanties met credit card.
Keurige bevestiging van de bestelde goederen.

Service
bevestiging planning m b t bestelde goederen t a v de geplande dag van levering.
Twee dagen van tevoren keurige sms i v m tijdstip levering goederen.
Bestelde goederen perfect op tijd.

Assortiment
Vrijwel alles,waarnaar ik op zoek was,zit in het assortiment.

Aanbeveling
Vanwege het boven genoemde

Extra toelichting
Totaal geen klachten. Ook tijdens telefonische behandeling van de diverse bestellingen keurig te woord gestaan en afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Groening 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prettige directe communicatie over producten

Service
logistiek perfect berichtenservice hoe laat de vrachtwagen komt

Assortiment
mooie scherpe prijzen

Aanbeveling
mooi totaal concept

Extra toelichting
prima winkel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma Verhoeven 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je maakt een keuze via inetrnet en in de zaak zelf kun je ook alles bekijken.

Service
Erg goed geholpen in de zaak met de keuze van het apparatuur. Bij twijfel geven ze ook een derdege advies en punten om over na te denken bij je keuze.

Assortiment
Volop keus van alle merken.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de aanschaf van het apparatuur voor de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.2 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en de medewerkers helpen je graag met advies.

Service
Wordt netjes bezorgd en de oude apparaat wordt indien gewenst meegenomen.

Assortiment
Uitgebreide keuze en concurrerende prijzen

Aanbeveling
Alles wordt netjes afgehandeld en je wordt goed op de hoogte gehouden over bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Moes 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en goed doorzoekbaar

Service
Werd keurig netjes teruggebeld over vragen en mogelijkheden tot nabestellen accessoires

Assortiment
Prima assortiment en prijs concurrerend.

Aanbeveling
Goede ervaringen deel je met vrienden,kennissen en buren.

Extra toelichting
Positieve ervaringen, en afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews