Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21025 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jansen397 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere site

Assortiment
wist al wat ik wilde en kwam via kieskeurig uit bij keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Selda 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer klantvriendelijk website, producten makkelijk vindbaar

Service
Enorm tevreden. Professionele werknemers staan je graag te woord als vragen hebt tbv producten.

Assortiment
Scherpe prijzen, brede assortiment.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over keukenloods. Heb door een eigen fout een verkeerd product besteld, en zonder enige aarzeling mag ik het inruilen. Dit zegt veel over de hoge klanttevredenheid wat voorop wordt gesteld bij keukenloods..mijn complimenten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

messidor 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via website besteld.

Service
De gehele afwikkeling van de
bestelling was prima geregeld
via info per mail en telefo-
nisch.

Assortiment
Uitgebreid genoeg.

Extra toelichting
Op basis van bovegenoemde beoordelingen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.C.den Hartog 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van bestellen tot bezorging is het perfect gegaan!!!!

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van verzending en je kunt een afspraak maken voor levering. Super!!!

Aanbeveling
Alles gaat naar wens (eigenlijk boven verwachting)

Extra toelichting
Sinds kort bestellen wij via internet en krijgen door deze service meer vertrouwen in het online bestellen.Gaan het nu steeds vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Geene 15-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb binnen ca. 10 minuten een nieuwe vaatwasser besteld. Ik wist wat ik wilde en werd telefonisch goed geadviseerd en heb mijn keuze gemaakt.Vervolgens ging het ordertraject zijn gang. Bevestiging en factuur volgde binnen 2 minuten na bestelling.

Service
Goede opvolging m.b.t. montage door het inbouwteam. Ik werd geadviseerd hun direct te bellen en dat heb ik gedaan en men wist er direct van terwijl de order net geplaatst was. Kon direct ee afspraak gemaakt worden en ben netje van te een half ur voor levering gebeld. Zeer nette monteur heeft snel en correct alles geplaatst.

Assortiment
Alles ziet er up to dat en overzichtelijk uit.

Aanbeveling
Keuze genoeg maar de adequaatheid en correctheid spreekt mij zeer aan. Complimenten aan de bedrijfsvoering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.v.Lubek 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was ontzettend makelijk om het juiste product te vinden en te vergelijken

Service
Ik heb een zeer vriendelijke verkoper aan de lijn gehed en toen mijn product een langere levertijd had als ik gedacht had werdt mij een gelijkwaardig product aangeboden tegen een prijs die ik in gedachte had

Assortiment
het was heel goed mogelijk om producten te vergelijken en het aanbod was ruimschoots

Aanbeveling
het is gewoon een makkelijke manier van bestellen en de afspraken worden goed na gekomen

Extra toelichting
Ik was op internet aan het zoeken en kwam op deze site terecht en heb er geen spijt van dat ik hier wat besteld heb als ik weer wat nodig zou hebben zou ik weer op deze site gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia7 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is heel duidelijk en als niet kun je even bellen en helpen ze je heel goed

Service
de service is uitstekend! tot jaren na levering!!!! ik ben super tevreden!

Assortiment
!Veel keuze.. steeds meer uitbreiding!!

Aanbeveling
Keukenloods daar slaagt iedereen

Extra toelichting
Ik ben een enthousiaste klant! En koop hier zeker weer! Ben erg blij met de ad rem service, vooral van mijn contact die ik altijd bel/mail, Simon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritsd1950 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Artikel op voorraad. Expl uitgepakt te bekijken

Service
Helpen inladen

Assortiment
Brede keuze in winkel

Aanbeveling
Goede prijs, snel en kundig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Woe Rie 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Mogelijkheid méér zoektermen in te voeren zou prettig zijn, bijv. geluidsproductie, energieklasse, oven-/koelkastinhoud etc.

Service
Snelle levering, goede info.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kyros 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site

Service
savonds bestelt, volgende dag afgelevert

Assortiment
brede assortiment

Aanbeveling
ik ben veel tevreden met keukenloods.

Extra toelichting
ales bij elkaar bij mijn volgende aankoop zou weer bij keukenloods doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte Dr 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik heb telefonisch goed en geduldig advies gekregen er werd mee gedacht. Bestelling is keurig tussen afgesproken tijd geleverd. Ben tevreden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik ben snel en vriendelijk telefonisch geholpen met al mijn vragen en ik kon het toen ook direct bestellen dit is voor mij heel belangrijk.

Extra toelichting
Ik ben gewoon tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.loos 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DapperPlan 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele goede en overzichtelijke site zonder poespas!

Service
Ik stelde een vraag bij m'n bestelling, die ik verstuurde om 22.30. Om 8.15 had ik een uiterst vriendelijke medewerker aan de lijn, die mijn vraag keurig oploste, top dus!

Assortiment
Uit het ruime assortiment kun je alles vinden naar smaak en in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
Het algemene plaatje klopt gewoon.

Extra toelichting
Ruime sortering, gebruiksvriendelijke website, vriendelijk medewerkers, kortom een AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozemeijer 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site met zoek en verfijningsmogelijkheden

Service
online bereikbaar en via mail binnen een halve dag antwoord

Assortiment
Eerder teveel dan te weinig keuze

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
Heb ik boven al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van Riele 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer overzichtelijke site en een order is ook makkelijk te plaatsen.

Service
Naast het aanbieden van een zeer scherpe offerte zijn de apparaten ook snel geleverd. Goede service! Alleen telefonisch contact was wat lastig door technische storingen. Edoch verwaarloosbaar

Assortiment
Veel producten en met name de alternatieve deals zijn zeer scherp!

Aanbeveling
Een absolute aanrader en al meerdere keren gedeeld met vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Zeer tevreden over Keukeloods.nl. Mooi, groot assortiment, scherp geprijsd en goede service. Geen klachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v. zijl 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar.
uitgezochte oven niet leverbaar, oplossing nieuwer type voor zelfde prijs.

Service
keurig op de hoogte gehouden.
afleverdatum en tijd via sms.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
keurig geholpen.

Extra toelichting
prima winkel. snel contact over de aflevering. komen keurig afspraken na. betaling bij aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

topservice 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig en voor levering kan je via orderstatus zien wanneer het bezorgd wordt.

Service
Ze doen inderdaad aan laagste prijsgarantie en daardoor de voordeligste

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
de chat-functie is super, op deze wijze eenvoudig te communiceren met de werknemers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariannexxx 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sime72 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kelko 14-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
MNakkelijk zoeken op de site. lekker overzichtelijk.

Service
Gebeld met het magazijn, werd gelijk opghenomen en kreeg gelijk antwoord op mijn vraag.

Aanbeveling
Ruime sortering, overzichtelijke site en mooie prijzen !

Extra toelichting
Zie boven, moet duidelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camolli 14-07-2013 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

M. Zomer 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit de huiskamer iets bestellen.

Service
Valt of staat met de bezorging. Goed en snel een afspraak gepland.

Extra toelichting
Professioneel bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ruudh1957 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
alles verloopt volgens afspraak

Assortiment
zeer ruim en een goede tot beste prijs

Aanbeveling
een 10 ik heb al meerdere dingen bij u gekocht en ben zeer tevreden

Extra toelichting
als je niets aan te merken heb is dat een dikke 10 ik weet niet wat er gebeurd als er iets stuk gaat hoe het dan uitziet met de service maar tot nu toe als ik weer wat nodig heb weer bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ3.2 13-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site voor bestellingen

Service
zeer goede service

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
goed en duidelijk bij bestellingen

Extra toelichting
service verlening ook bij manco/defecten zeer goed en snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de poldertjes 13-07-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk op internet op te zoeken wat je wil

Service
eventuele vragen worden duidelijk beantwoord , en als even niet op voorraad word het snel geregeld met het centrale magazijn . snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. vd Kruk 13-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eenvoudig te bestellen, binnen korte termijn geleverd. Ook prettig dat er pas bij aflevering betaald hoefde te worden. Spullen waren zorgvuldig verpakt (inductiekookplaat en afzuigkap)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertus 50 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Ursem 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Afhaal locatie lekker dichtbij en veel op voorraad.

Service
Beoogde model was niet op voorraad en we kregen een iets luxer model mee tegen dezelfde prijs! Wachten duurde iets langer als zij gewend waren en daar kreeg ik zelfs een flesje wijn voor.

Assortiment
Zo'n beetje alle resultaten van kieskeurig.nl zijn hier wel te krijgen.

Aanbeveling
Al eerder eens wat gehaald en ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen61 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk op de site en in de winkel in gaaderen

Service
Staan altijd klaar om uitleg te geven
Vriendelijk personeel met veel geduld

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Ja van wegen de prijs en de behulpzaamheid

Extra toelichting
Ik kan niet anders dan positief zijn naar drie maal iets gekocht te hebben PERFECT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

W. Thunnissen 12-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst even kijken op internet bij Keukenloods, zo ben je vlot klaar

Service
Je wordt alsnog goed voorgelicht

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen

Extra toelichting
Zijn een paar maanden geleden zo goed geholpen bij de aanschaf van een fornuis voor onze dochter dat we nu voor een nieuwe inductiekookplaat en daarna een combi-magnetron meteen naar Keukenloods in Gaanderen zijn gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannaert '70 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en voor de deur parkeren,vind ik erg prettig.

Service
Zowel in de winkel als aan de telefoon werd ik erg goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ruime keuze en handig dat de diverse merken en type naast elkaar staan,zo is vergelijken makkelijk.

Aanbeveling
Gewoon omdat het ons goed is bevallen. Snel gekocht snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hazewinkel 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere site met duidelijke specificaties

Service
Een bezorger die even belt om te laten weten dat hij iets later is en of dat uitkomt en die vervolgens op het raam klopt omdat hij een babybox in de woonkamer ziet staan en niemand wil wakker maken: dat vind ik service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henjk van Wielink 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijke site, artikel makkelijk te vinden. Betalen bij aflevering, makkelijk met mobiele pin, is super!

Service
oude apparaat meegenomen, zonder probleem, levering binnen de afgesproken tijd, vriendelijke medewerker

Assortiment
alles wat ik wilde vinden op het gebied van inbouwapparatuur was er.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, levering, retour oude apparaat, betalen bij aflevering, assortiment, helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarkar 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen

Service
Bestelling volgende dag bezorgd zoals beloofd

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Heb er zelf allen maar positieve ervaringen mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tenerifepalmbeachclub 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg overzichtelijk.

Service
Wij zijn netjes en zeer vakkundig geholpen,met goed advies.
Zeer snelle levering.

Assortiment
Er is genoeg keus in verschillende prijsklasse.
En wat wij zeer belangrijk vonden,was het verschil in prijsklasse t.o.v andere winkels over het zelfde artikel.

Aanbeveling
Je gaat snel aan iemand vertellen hoe de service en afhandeling is geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ar101 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig apparatuur te vinden op de website

Service
Gelukkig geen service nodig gehad (of nog niet). Mbt het regelen van verzendig (afspraak maken) eenvoudig en snel. Levering precies volgens afspraak

Assortiment
Ik kan prima vinden wat ik wil hebben

Aanbeveling
Uitstekende ervarin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.G. 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk doorklikken, goede omschrijving, handige chatfunctie.

Service
Bezorging prima geregeld. Op website werd 1-2 werkdagen aangegeven, uiteindelijk werden dat er 4 maar ben keurig gebeld om af te stemmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 1234 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima overzicht webside

Extra toelichting
keurig geholpen, bezorgen snel en keurig op tijd , nette chauffeur en materiaal. BBQ zelf is prima , echter de kwaliteitscontrole bij Boretti laat te wensen over !!! 2 schroeven miste uit deur ( hing los ) en diverse bouten gewoon niet vast , heb het zelf maar allemaal vastgezet , maar had van een merk als Borreti meer verwacht. let wel dit heeft niets met jullie service te maken , maar geef het door aan Borreti aub , is geen reklame !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobs345 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

troel54 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
ideaal dat je weet hoe laat ze komen en toen het door mij bestelde artikel er niet was.me een vervanging aangeboden,waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Assortiment
ruime keuze,er was meer keus als dat ik gedacht had.

Aanbeveling
Sterker nog,ik heb dat al gedaan en die persoon heeft een afwasmachine bij jullie besteld.zij woont ook in Wageningen

Extra toelichting
Ik was verrast door jullie site,stond er eerst een beetje sceptisch tegenover,maar ben helemaal om.We zijn via kieskeurig bij jullie site gekomen.Prima berreikbaar via contact.En mijn collega die de afwasmachine heeft gekocht. werd zelf tel.en daarna gesmst over haar product,super ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Boskoop 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
snelle levering goede telefonische advisering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janes46778 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Groot assortiment. Goed advies. Fijne prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen51 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Zeer ruim aanbod.

Service
Vriendelijk per telefoon te woord gestaan met een goed advies.

Assortiment
Zeer ruim aanbod met een goede prijs kwaliteit verhouding. Er is in elke prijsklasse een ruim aanbod.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle levering. Alles verloopt perfect volgens duidelijke afspraken. Montageteam werkt op afspraak, komt op vooraf afgesproken tijd. Werken netjes.

Extra toelichting
Vriendelijk, klantgericht, snelle levering, afspraak nakomen, lage prijzen, enz. dit zijn de sleutelwoorden bij Keukenloods. Iets aanschaffen bij Keukenloods? IK zeg Doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Verweij 12-07-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nadat we het fornuis uitgezocht hadden op de website, zijn we toch nog even in de winkel zelf gaan kijken en hebben hem daar besteld. Volgende dag thuis bezorgt.

Service
Na installatie bleek de centrale ventilator aante lopen. Dit is snel opgelost door een monteur van Boretti.

Assortiment
Zeer breed assortiment met concurrende prijzen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen in combinatie met goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r. de rooy 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bellen en klaar

Service
bellen en klaar

Assortiment
alles wat er is

Aanbeveling
er is geen betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Driesmans 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via I-net makkelijke bestelprocedure

Service
Snelle en duidelijke respons m.b.t. levermoment, de leverafspraak is ook 100% nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariël 95 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De lever-dag en tijd zijn voordien duidelijk aangegeven in een brief.

Service
Nadat de fabrikant niet op tijd was met zijn spullen is er voor ons een chauffeur 5 uur onderweg geweest om de afspraak die nadien is gemaakt na te komen!!! Super!!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ben erg blij met de service die geboden is en het overleg over de apparatuur was vakkundig en correct.

Extra toelichting
Er is goed geluisterd naar mijn wensen en zeer correct gereageerd toen de leverancier zijn afspraken niet nakwam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Velthoven 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden op internet. goed bereikbaar ook per telefoon.

Service
super snelle service. ene dag gebeld de andere dag om 08.00 uur stonden ze op de stoep.

Assortiment
genoeg keuzen.

Aanbeveling
Is een aanrader..snelle service..wij zijn zeer tevrede..

Extra toelichting
goed geregeld,snel en makkelijk, hoef zelf het huis niet uit en binnen 2 dagen hadden we de vaatwasser in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e Garritsen 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Brouwers 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is op de webside zo opgezocht.

Service
Bij vraag over type verschil, onmiddelijk duidelijk antwoordt.

Assortiment
wat een type kookplaten. Geweldig.

Aanbeveling
Dit was voor ons niet de eerste keer. Dus wij zeggen het voort.

Extra toelichting
Vlugge en correcte service en afhandeling, inclusief pinnen bij de chauffeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews