Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20010 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3187 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

johnny79 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet bekijken wat je nodig hebt. Vraag stellen en meteen antwoord. Bestellen. Volgende dag in huis.of je kunt zelf bepalen wanneer ze komen leveren.

Service
Gewoon goed

Assortiment
Voldoende keus. Van gewoon tot exlusief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzen 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een makkelijke overzichtelijke site om te kiezen en om te bestellen.

Service
Ik bestelde het verkeerde toestel, dit werd 3 dagen later kosteloos omgeruild voor het juiste toestel. Dat is pas service.

Assortiment
Alles wat met keukentoestellen heeft te maken is hier te koop.

Aanbeveling
Ik adviseer al mijn vrienden om bij keukenloods te kopen, dit door de scherpe prijs en de snelle levering en de beste service.

Extra toelichting
Ik heb nu voor de eerste keer bij keukenloods gekocht, dit is mij zo goed bevallen, dat ik er in de toekomst zeer zeker meer zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinAnge 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Snelle offerte. Verkeerde levering snel hersteld.

Assortiment
Ruime keuze uit veel merken

Aanbeveling
Prettige site/verkoper

Extra toelichting
Heb nog niet alle apparaten in gebruik maar tot nu dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Hattum 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede zoek mogelijkheden met ruime beschrijvingen en (inbouw)maten

Service
Levering perfect op tijd en snel.

Assortiment
enorme sortering, voor ieder wat wils

Aanbeveling
iedereen die nieuwe keukenapparatuur wil moet hier kijken. na veel zoeken bij mijn vorige apparaten kwam ik ieder keer bij de keuken-loods uit.

Extra toelichting
De keuken-loods is een zaak waar je voor al je keukenapparatuur heel goed terecht kunt. Apparaten in allerlei prijsklasse, met ruime beschrijvingen qua opties verbruik,etc.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

VINKEN DHR 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en ik kon snel vinden waar ik naar op zoek was (fornuis) toen ik nog een bijpassende afzuigkap zocht heb ik een mailtje gestuurd. Hierover werd ik snel teruggebeld en kreeg ik een goede aanbieding.

Service
De heer die ik aan de telefoon had was erg aardig en behulpzaam. Ook toen ik werd gebeld voor het plannen van de bezorging was de dame aan de telefoon netjes en vriendelijk en ook de bezorger was erg aardig en behulpzaam

Assortiment
Keukenloods heeft een heel breed assortiment

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van de keukenloods. Ook het personeel is erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alinea 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie, zeker ook de tekeningen met maten voor de inbouw.

Service
Goede informatie, snel geleverd, keurig en professioneel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bouwbedrijf 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige webshop

Aanbeveling
scherpe prijzen, goede organisatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia van Goor 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Optijd bezorgd,super gemakkelijk.

Service
Alles naar wens verlopen,op afgesproken tijd geleverd. De koelkast die wij uitgezocht hadden was levertijd op,een telefoontje met een vergelijkbaar product wat wel snel geleverd kon worden, helemaal correct.

Assortiment
heel veel keuze.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden,betaling,levering,vriendelijkheid aan de telefoon,SUPER

Extra toelichting
als vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin617 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk op te zoeken

Service
gingen informeren bij pelgrim en werd daarna teruggebeld

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede service duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter073 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service correct en stipt geleverd op de afgesproken datum

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Correct geholpen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan G Tieben 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik kon gemakkelijk mijn keuze maken, vooral omdat ik verschillende producten naast elkaar kon vergelijken. Bestelling gin ook heel vlotjes, ook vond ik het prettig om boter bij de vis te betalen. Afspraak over leverdatum en tijd werd correct nagekomen en de chauffeur was vrioendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Nakker 15-05-2013

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering.Oorspronkelijk bestelde kookplaat was niet leverbaar en i.p.v. kregen we een modernere kookplaat voor dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 48 15-05-2013

Algemene score

8,0
Keukenloods werkt handig en efficient met coulante prijzen.
Wij zijn zeer tevreden over uw bedrijf en genieten nu van een prima koelkast/vriescombinatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

n de bree 15-05-2013

Algemene score

7,8
De servers na de bestelling overleg en bezorging prima verlopen ben echt tevreden dit gebeurt niet altijd via internet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cleo zandman 15-05-2013

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over de bereikbaarheid van de website en de telefonische service. Het bestelde produkt werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eer.A. 15-05-2013

Algemene score

8,0
Fijne bezorger, bracht de koelkast tot in de keuken. Betaling bij afleveren en oude koelkast meegenomen. Bedankt voor de goede aflevering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilco1000 15-05-2013

Algemene score

8,8
Bestelling snel en prima afgeleverd, de oude koelkast ingenomen. Extra complimenten voor de chauffeur van de transporteur, prima benadering en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

321ilse 15-05-2013

Algemene score

8,8
Uiterst goede service van keukenloods.nl zoals op de site gezegd wordt is de levering erg snel. De geleverde artikelen zijn goed veilig verpakt. Bij ons was het zo dat we een nieuwere versie hebben gekregen omdat de oudere niet meer beschikbaar was, zonder enige kosten voor ons.
Laat nu de keuken maar komen, ik wil de apparaten gaan gebruiken! Bedankt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris08 15-05-2013

Algemene score

7,5
Op de website zoeken was makkelijk, bestellen ook. Inbouw verliep perfect. En betalen was een fluitje van een cent bij degeen die de inbouw deed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jochem74 15-05-2013

Algemene score

9,0
uiterst makkelijk toegankelijke website. Om 9 uur besteld en om 12.00 uur in huis! keurige aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak123456789012345 15-05-2013

Algemene score

8,5
Snelle opvolging van de bestelling. Item was niet op voorraad, maar er is een alternatief en duurder product voor dezelfde prijs aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kcirtapnijmor 15-05-2013

Algemene score

8,5
Duidelijke website waar alle informatie goed te vinden is.
Ben keurig op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en de levering hiervan. Bezorging ging precies volgens afspraak. Wat mij betreft alleen maar lof.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnand70 15-05-2013

Algemene score

9,0
Netjes zoals aangegeven op tijd nette vriendelijke bezorger
Zeer tevreden volgende keer zeker weer gebruik van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n.kamper 14-05-2013

Algemene score

9,8
Een half jaar geleden kochten wij een glas op gaskookplaat. Onlangs ging die stuk. We mochten meteen een leenkookplaat bij Keukenloods ophalen. De technische dienst van de fabrikant kwam kijken en nam contact op met Keukenloods. Wij mochten een nieuwe kookplaat uitzoeken. Na een paar dagen konden we de nieuwe kookplaat ophalen. De volgende dag mochten we de leenkookplaat terugbrengen.
Wij zijn heel goed geholpen door Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nviom 14-05-2013

Algemene score

9,8
gewoon goed bestelling opnemen per telenfoon en snel geleverd binnen twee dagen bedankt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jereskes 14-05-2013

Algemene score

9,2
De bestelling kon snel geplaatst worden en navraag leverde een bevredigend antwoord op. Vervolgens vond de levering geheel volgens planning plaats, geen lange wachttijden thuis. Dus toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie101 14-05-2013

Algemene score

9,0
Tja wat moet ik zeggen, ik ben gewoon heel tevreden met de service, snelle afhandeling en correct. After Sales was ook prima. Bedankt, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TdB2 13-05-2013

Algemene score

9,0
Eenvoudig zoeken op de website, goede product informatie / vergelijken, eenvoudige bestelling, zeer snelle levering, electronisch betalen bij afleveren, gratis opwaardering naar nieuwer model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EvU 13-05-2013

Algemene score

8,8
Aantrekkelijke prijzen en goede telefonische uitleg over de verschillende types. Snelle levering op de opgegeven dag. In de bevestigingsmail stond dat we telefonisch contact moesten opnemen over de dag van levering maar dat was niet nodig geweest. Als er gestaan had dat je op de website het tijdstip van levering kon zien, was dat voldoende geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wimatieplas 13-05-2013

Algemene score

9,8
Ben echt super tevreden.....
snelle bestelling!!!
snelle levering!!!
snelle oven!!!
kortom kan niet beter!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.C.Smit 13-05-2013

Algemene score

9,5
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Levering erg vlot (na een dag). en vriendelijk.
Wij twijfelden over 2 producten, na telefonisch overleg met een van Uw medewerkers, (achteraf) goede beslissing genomen. Jammer dat Uw assortiment espresso machines niet groot is, hadden zeker weer voor Uw gekozen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma99 13-05-2013

Algemene score

10,0
Onverwachts een kapotte vriezer hebben - wens je niemand toe - maar op het Internet liep ik tegen de website van de Keukenloods aan. Omdat ik nog wat info wilde hebben
heb ik niet besteld via het Internet - maar dus telefonisch. De vriezer die ik wilde hebben was niet op voorraad maar zou dezelfde dag nog besteld worden.
3 dagen later kreeg ik al een telefoontje en had ik de vriezer in huis. Een half uur voor aankomst van de vriezer werd ik netjes gebeld en ik moet zeggen - zowel via de telefoon als de bezorger - een prima service, vriendelijk en snelle afhandeling.
Perfect en goed functionerend bedrijf waar ik zeer zeker nog wel eens een aankoop zal doen!
Ga zo door beste mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart en Nel 13-05-2013

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden over de Keukenloods.
zeer correct aan de telefoon, super qua bezorging, goede uitleg, een absolute aanrader om te kopen, de prijzen zijn uitstekend, even weer sparen en dan mijn volgende aankoop weer bij Keukenloods dat zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Sint Anna 13-05-2013

Algemene score

9,0
Perfecte en snelle levering. Via tel. contact krijg ik alternatieven aangeboden. Extra korting. Betaling makkelijk via Ideal of direct aan chauffeur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vannigt 13-05-2013

Algemene score

8,8
Prima medewerker aan de lijn gehad, supersnelle service, binnen vijf minuten emailbevestiging binnen. Binnen enkele dagen in huis.

Betalen bij aflevering: perfect geregeld.

Uiterst vriendelijke bezorger (stelde zich keurig voor: Alain)

Kortom: goeie prijs, goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marcel5354 13-05-2013

Algemene score

8,2
snelle service,perfecte aflevering,klasse vervoerder.voor de rest een perfecte afwasmachine voor dat geld,de levering op de afgesproken dag,oude machine meegenomen,bedrijf is aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Beefee 13-05-2013

Algemene score

10,0
Een probleemloze transactie van het moment van beslissen tot aan de levering.
Uiterst correcte benadering door keukenloods medewerkers per telefoon/e-mail.
Een genot om zaken te doen met keukenloods, en beslist een aanrader.
Ik heb vanaf het eerste moment het gevoel gehad, een gewaardeerde klant te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet v.d Vlist 13-05-2013

Algemene score

9,5
Snel antwoord via de mail, aflevering volgens afspraak, goed product, fijne extra service met bezorgd sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 2013-5 13-05-2013

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden. Telefonische hulp was erg goed. Afspraak en levering kon gelukkig snel. Alles binnen een paar uur geregeld, inclusief orderbevestiging en pro forma nota per email. Uiterst tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerss078 13-05-2013

Algemene score

9,0
Ze hebben prima hun best gedaan om te regelen dat de koelkast binnen twee dagen bij ons thuis werd afgeleverd! Dik tevreden over de service en afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle1973 13-05-2013

Algemene score

8,8
Levering kan worden afgesproken op de gewenste dag. En alles werd keurig in de keuken afgeleverd.
Zowel telefonisch als per email is goed contact mogelijk. Men is erg flexibel in het maken van afspraken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richardkuiper23 13-05-2013

Algemene score

9,5
Prima voor elkaar hier, zondag koelkast besteld maandag werd er gebeld dat deze niet meer voorradig was en kon een duurdere krijgen voor het zelfde geld dus mee akkoord gegaan en woensdags morgen 8 u stond hij al bij ons thuis!
Dus ben ik zeer tevreden over de keukenloods👍

Mvg, Richard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 23 13-05-2013

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk, bevestiging per mail direct toegestuurd, telefoontje van te voren, snelle levering,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oosterkamp 13-05-2013

Algemene score

10,0
Na de bestelling van de waatwasser op zondag, nam de keukenloods maandag al vroeg contact met ons op over het tijdstip van levering. Meestal moet je zelf ergens achteraan bellen maar dat was hier niet nodig. Op de dag van levering en montage werd ik een half uur van te voren nog netjes gebeld dat de montuer er aankwam. De monteur heeft alles zeer nawkeurig en netjes ingebouwd, prima werk!!!! We zijn zeer tevreden over het verloop van aankoop tot montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.zwanenberg 13-05-2013

Algemene score

7,8
ik werd snel gebeld en is heel snel geleverd.
prima verlopen .
de oven en afzuigkap is precies wat ik verwacht heb

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieters59 13-05-2013

Algemene score

9,2
Prima, toegankelijke website met levering zoals vooraf beloofd wordt. prima koopmogelijkheid en we zullen er zeker nog vaker gebruik van gaan maken!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timdal 13-05-2013

Algemene score

7,8
Alles snel en volgens verwachting geleverd. Eerst baalde ik omdat pas na de bestelling stond weergegeven dat de kraan pas in week 20 geleverd kon worden, maar gelukkig kwam hij toch eerder binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mecky 13-05-2013

Algemene score

8,5
duidelijke site en snelle levering.Een minpunt is dat je niet met de creditcard kon betalen. We leven in 2013 en alle betaalopties moeten gegeven worden. Eventueel een kleine meerprijs, dan kunnen de mensen zelf beoordelen of ze dit willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

IngeLeonora 13-05-2013

Algemene score

8,2
Ik ben heel tevreden over het gemak waarmee bestellen via de website ging. Verder heb ik eigenlijk ook niets te klagen, maar ik ben van mening dat het altijd nog beter kan.De bestelling had bijvoorbeeld sneller geleverd kunnen worden.De bijgeleverde handleiding was niet in het Nederlands (maar we kwamen er wel uit).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ItsME_ 13-05-2013

Algemene score

9,0
Snel en vakkundig geholpen, levering op het moment dat ik de apparaten kon gebruiken. Alles tegen een nette prijs (de keukenlevancier kon er niet in concurreren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews