Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21057 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3253 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willi Schiefer 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon goed en vakkundig gedaan.

Service
Gewoon prima valt verder weinig over te zeggen

Assortiment
Van vroeger weet ik dat ze veel keuze hebben

Aanbeveling
Ze moeten dan wel in de winkel zelf gaan kijken, is heel leuk.

Extra toelichting
Verder geen opmerkingen als het goed is het gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BJM Tol 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koffieanan 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via de site

Service
Ondanks enige problemen alles goed geregeld.

Assortiment
Via andere site hierop gekomen, dus kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LeoR1967 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen via internet, de site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Een klein foutje in de bestelling is via telefonisch contact direct rechtgetrokken

Assortiment
voldoende aanbod

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
Een prettige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A.A. van der Maas 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vragen worden direct beantwoord, advies is correct en het assortiment groot, levering conform afspraak.

Service
goed advies, correcte levering.

Assortiment
voor elk wat wils, zeer groot assortiment in even zoveel merken, meesten vrijwel direct leverbaar

Aanbeveling
koop rustig via de keukenloods, advies is goed, service is goed en de prijs is reëel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert Jacob 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site met voldoende informatie en behulpzame gebruikersreviews, vraag en antwoord.

Service
Aangegeven levertijd (1/2 werkdagen) was in eerste instantie niet helemaal correct. Onder de button "info levertijd" was wel de juiste levertermijn aangegeven (4/5 werkdagen). Zeer vriendelijke telefoniste, die een afspraak maakt voor levering (perfect). Oude apparaat werd volgens de afspraak meegenomen.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze. Als je iets zoekt, kijk dan even bij keukenloods.nl. Die hebben het vast wel!

Aanbeveling
Prima service, betrouwbaar en ruim assortiment tegen een mooie prijs.

Extra toelichting
Breed assortiment, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken site. Goede service en afspraken worden nagekomen. Kortom prima internetwinkel. Ik zou niet echt iets kunnen bedenken om dit concept te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jul2z 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinje 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf zoeken,vergelijken en eventueel nog hulp krijgen!

Service
Je besteld geeft aan wanneer je iets bezorgd wilt hebben en het is zo gebeurt!

Assortiment
Grote keuze in merken en prijzen, prima!

Aanbeveling
Ik ben er zeer tevreden over en daarom raad ik het iedereen aan de wil bezuinigen en zelf wilt zoeken naar een goed alternatief.

Extra toelichting
Super tevreden bij al onze aankopen voor de nieuwe keuken en het scheelde ons handen vol geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Henst 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede snelle levering. Let wel op dat als je het de volgende dag wil hebben je dit moet aanvinken. Als je dat vergeet kan het niet meer gewijzigd worden.

Assortiment
Ze hebben ongeveer alle apparaten, ook de nieuwe!!

Aanbeveling
Groot assortiment met een scherpe prijs en goede snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HC VN 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobbykok4761 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk - maar info over levertijd kan iets beter. Ik heb besteld via website en vervolgens afgehaald in een van de winkels, levertijd was uiteindelijk niet 1-2 werkdagen maar een week ( 5 werkdagen ), en ik heb moeten bellen om de PDF orderbevestiging te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yomona16 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
genoeg keuze en snelle levering

Assortiment
goede merken en aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
goede prijs voor veel bekende merken en snelle levering zijn zeer tevreden

Extra toelichting
blij met producten en erg makkelijk via internet te bestellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique stelling 09-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede kwaliteit en informatie verstekking,
Snelle levering van het product

Service
Wij hadden een oranje smeg koelkast gekocht,
Bij de plaatsing bleek dat de kleur totaal niet bij de andere spullen bleek te staan.
Derhalve mochten we de oranje koelkast zonder meer ruilen voor een Witte.

Dank jullie wel, we zullen deze service doorgeven aan andere consumenten, want jullie hebben ons super blij gemaakt,

Assortiment
Erg veel keus in de winkel en via internet

Aanbeveling
Zie bij de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Wanders 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de bestelling telefonisch doorgegeven.
Dit ging snel en correct en binnen een paar minuten had ik per email een bevestiging.

Service
Ik belde om te informeren naar de levertijd. Ondanks de vakantie kon de koelvries-combinatie binnen een week geleverd worden.

Assortiment
Ruime keuze, maar ik was doelbewust op zoek naar één merk en type.

Aanbeveling
De service was uitstekend, de aflevering was ook volgens afspraak en betaling per pin bij aflevering vind ik ook zeer prettig.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJDH 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Janzen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en product vergelijking.

Service
Oude apperaten kun je bij de filialen inleveren

Assortiment
Alle merken en goede zoek functie

Aanbeveling
Goede service en in de winkel geen opdringende verkopers

Extra toelichting
Heb nu in de keuken alles van de keukenloods. En we gaan beslist meer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.de Boer 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hub Linssen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site.

Service
Alles werd correct en snel geleverd.

Assortiment
Kan ik niet helemaal beoordelen, had een specifiek artikel nodig en dat had u.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
U heb de zaak snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luut49 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door middel van een voorkeuze selectie kun je snel tot het gewenste een resultaat op een pagina komen

Service
Maandag na 16:00 uur besteld en de volgende dag voor 16:00 uur het juiste product in huis. Een zeer nette en vriendelijke medewerker die het apparaat keurig afleverde en ook de pin betaling regelde.

Assortiment
Enorme keuze en voorraad.

Aanbeveling
Gelijk gedaan de dag na de levering.

Extra toelichting
Even op Google gezocht naar een inbouw koelkast ter vervanging van een die ruim 14 jaar continue zijn werk had gedaan. Binnen 10 minuten resultaat en 24 uur later al in huis. Betaling aan de deur en de inbouw was een makkie. Gewoon heel erg tevreden over zowel assortiment, service en zeker de prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Set Company 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keukenloods.nl werkt makkelijk maar soms moet je een beetje zoeken naar producten.

Service
Snelle levering, heldere factuur en communicatie

Assortiment
Kan eigenlijk alle wel vinden. Misschien hele specifieke machines niet.

Aanbeveling
Prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janny06 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk.
Goed geregeld met levering

Service
Heel goed georganiseerd.
Kunt de bestelling volgen en staat erbij tussen welke tijd ze leveren en bellen nig vtv op.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfredtenbohmer 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keuze.

Service
'S avonds besteld en de volgende dag geleverd, helemaal top.

Assortiment
Echt een ruime keuze van goedkoop naar de duurdere klasse.

Aanbeveling
Heb ik al aanbevolen aan kennissen.

Extra toelichting
Overzichtelijk kopen met ruime keuze en zeerzekers de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 225 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard

Extra toelichting
S'avonds via de website besteld, werd de volgende dag al geleverd. Betaling via PIN, ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Jager 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit huis rustig keuze maken, en bezorging tot aan in dit geval de keuken !

Service
Hoewel het apparaat niet volgens belofte dezelfde dag werd bezorgd, toch netjes opgelost.

Assortiment
Heel veel keuze in apparatuur.

Aanbeveling
Goed tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chaim1960 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wordt op de afgesproken tijd keurig aan huis bezorgd.
Chauffeur heeft pinapparaat bij zich, en neemt oude apparatuur weer mee retour.

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes van der Til 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel op je gemak rondneuzen op de website

Service
Na bestelling bleek een item niet op tijd binnen te zijn. Kreeg direct mailtje en later ook telefonisch benaderd. Prima service dus!

Assortiment
Eigenlijk alles wat je zoekt is er te vinden. Er zullen items zijn die Keukenloods niet heeft, dus daarom een 9.

Aanbeveling
Gewoon omdat we zeer tevreden zijn :)

Extra toelichting
Over de hele linie zijn wij zeer tevreden over zowel het assortiment, de service en het gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daenen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis op de bank iets uitzoeken uit een ruim aanbod,bestellen en een week later in huis hebben

Service
Ik had een vraag gesteld via de site en binnen een half uur werd ik thuis terug gebeld met het antwoord, dus perfect.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in alle prijs klassen.

Aanbeveling
Zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Abbink 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis vergelijken en dan bestellen

Service
zaterdag besteld maandag in huis

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23081991 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Biemans 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zeer gemakkelijk en overzichtelijk om het juiste product en productomschrijving op de website te vinden. Het betalen kon gewoon achteraf bij de chauffeur :)

Service
Bij vragen werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan door een professioneel persoon. Vragen over inbouw e.d. waren geen enkel probleem!

Assortiment
Keuze was werkelijk groots en maakte doordat het goed gerubriceerd was goed te vinden tegen de laagste prijs!

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeer zeker iedereen aanbevelen. Zoals gezegd...de grootste keuze, goede service, en de laagste prijzen!

Extra toelichting
Fijne winkel! Zal hier zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanvanRhee 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vooral het voorstel voor een alternatieve vaatwasser, met meer opties en nauwelijks duurder is door mij als zeer positief ontvangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Bakker 09-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op de website alle producten bekijken. Ik heb vervolgens besloten om ze in de winkel in het echt te bekijken.

Service
Vriendelijk en kundig personeel. Werd heel goed geholpen. Wat ik minder vond was dat de oven (90 cm) niet naar binnen werd gebracht. Misschien kunnen jullie hier nog iets mee doen.

Assortiment
Heel veel keuze. Als je hier niet slaagt, slaag je waarschijnlijk nergens.

Extra toelichting
Ruime keuze, vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Bijna alles op voorraad. Qua prijzen heel scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoefie.L 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goed bereikbaar, snelle service, meedenken en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de schilder 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Nadat ik eerst de verkeerde had besteld (mij eigen schuld) was het na 1 telefoontje opgelost en een ander besteld

Service
Snelle levering , en netjes afgehandeld

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is in voorraad

Aanbeveling
Vriendelijke en behulpzaam

Extra toelichting
Als er weer wat stuk gaat weten wij waar we zijn moeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvl55 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
tijdens de bestelling werd er een andere mogelijkheid geboden, de link heb ik niet gezien en toch de mogelijkheid 2 genomen, toen was de prijs in mijn winkelmandje te hoog.Ook had ik al ingevult dat ik een spoedlevering wou hebben, ook dat is niet goed doorgekomen!

Service
Na contact is de prijs alsnog verlaagd naar de aanbieding, top! Helaas was er geen spoedlevering meer mogelijk en moesten we tot dinsdag wachten voor de kookplaat geleverd werd, dus donderdagavond 19.00 besteld is dinsdag pas leveren, i.p.v. voor 24.00 besteld is volgendedag geleverd!

Aanbeveling
Al met al, zou ik u toch aanraden, dit vanwege de scherpe prijs!

Extra toelichting
Met hier en daar wat tegenwerking is alles toch nog goed gekomen, maar het duurde te lang!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim den Adel 09-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
1 dag van te voren was aangegeven dat de koelkast tussen 7.00 en 9.00 uur bezorgd zou worden. Echter de bezorger stond al voor 6.30 uur voor de deur terwijl ik nog in bed lag.

Aanbeveling
Zie de opmerking over het tijdstip van bezorging.

Extra toelichting
Uitgezonderd de opmerking over de bezorging ben ik tevreden. Montagehndleiding van Bosch zou beter kunnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Johan.1985 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles makkelijk te bestellen telefonisch of via internet.

Service
Ze denken met je mee

Assortiment
Alles ruim op voorraad

Extra toelichting
Top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ton_59 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je wordt er uitstekend geholpen

Service
behulpzaam, verschillende oplossingen, vanuit de klant gedacht

Assortiment
is gewoon super, nergens zo'n keuze gezien

Aanbeveling
volgens mij kan je je niet beter laten voorlichten

Extra toelichting
Ik vind het concept van de winkel boven alle andere winkelketen uitschieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin1978 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super dat je via internet kan bestellen

Service
Worst goed geholpen als je internet bestelling geplaatst hebt

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Goede assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pap 08-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijk zoeken en vergelijken

Service
snelle levering en prima op tijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

H Boute 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet is gemakelijk en snel, je hoeft de deur er niet voor uit

Service
Snelle en corerekte behandeling, netjes mailtjes over de staat van je bestelling

Assortiment
ruim voldoende en wisselend

Aanbeveling
Ik zou zeker andere mensen uw bedrijf aanraden

Extra toelichting
Keurig netjes afgehandeld en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelvinSchaap 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestellen via site

Service
Ze hebben mij oude koeling meegenomen!

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Prijstechnisch ook een goede keus!

Extra toelichting
Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chefnl 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, ruim parkeren.

Service
Ja, wat valt er te vertellen, goed geholpen, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Assortiment was voor ons niet echt belangrijk, we wisten wat we zochten.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Extra toelichting
Als ik een opmerking mag maken, ik vind het wel raar dat de stroomaansluiting ZONDER stekker aan het snoer wordt geleverd. Het is per slot van rekening geen inbouw oven die we gekocht hebben. Ook de bouw tekening mag een stuk beter/duidelijker.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RvanT 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Flexibel en snel

Service
Eveneens flexibel en snel

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Vlot en voordelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luka51 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldB1973 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een goede duidelijke website met genoeg informatie over het product. Bestelling ging soepel en snel.
Handleiding voor inbouw was ook duidelijk en lukte prima.
zeer tevreden.

Service
De levertijd was zoals vermeld heel goed. Zaterdag besteld en maandag geleverd.
Ik had gekozen voor betalen bij aflevering, maar helaas was d emoniele pin leeg. Chauffeur was echter zeer vriendelijk en behulpzaam en gaf mij de mogelijk via Ideal te betalen. Hier hoefde hij niet op te wachten. Super.

Assortiment
Genoeg keus en mooie aanbiedingen.
Prijs was zeer goed (goedkoopste zover ik kon vinden).

Aanbeveling
Ik was zeer tevreden over het geheel en dat is reden genoeg voor aanbeveling.

Extra toelichting
Goede en duidelijke website, goede service en levering. In het geheel tevreden transactie. Ook over het product zelf ben ik zeer tevreden. Makkelijk in te bouwen en eenvoudige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariemarjo 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk dat we de vaatwasser al zo snel in huis hadden, dinsdagavond besteld, woensdagsmiddags in huis. Een dikke 10

Service
Zie boven

Assortiment
Ruime keus voor iedereen

Aanbeveling
Reeds doorgegeven aan collega's en familie

Extra toelichting
Ik hoorde het toevallig van mijn ouders en dacht, ik zal eens kijken. De vaatwasser die ik bestelde was de volgende dag al niet meer op voorraad, en ik kreeg een duurder model voor de zelfde prijs, waar vind je dat nog. Geweldig, ik ben super tevreden, ook omdat ze de oude mee terug namen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cbloem 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prettige sfeer, deskundige hulp, duidelijke afspraken over de levering. Levering was op het afgesproken tijd ook in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.veenbergen 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zon555 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website 24/7

Service
wordt snel en goed geleverd

Assortiment
het was niet voorradig en moest worden bijbesteld, ging wel snel

Aanbeveling
Snelle levering en goede communicatie.

Extra toelichting
Er was een klein foutje met de prijs, die was opeens 119 euro ipv de oorspronkelijke 111 euro. Na mijn melding werd dit direct hersteld. Ook werd goed gecommuniceerd dat het niet op voorraad was, maar direct besteld ging worden. Zeer beleefd allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews