Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21057 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3253 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak Vossepoel 12-08-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden wat je zoekt

Service
Antwoord op elke vraag

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Neer I wat more?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prosec 12-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In zaandam zit een keukenloods xl, dus dat is extra gemakkelijk.
In 1 bestelling en brengen en ophalen geregeld.

Service
Keurig prijs verlaagd n.a.v. prijzen op internet bij concurrent.

Assortiment
Prima, kan altijd meer...

Aanbeveling
Goedkoop, geen gezuer over extra garantie met bij betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jet 2013 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
uitgebreide uitleg en duidelijk te vinden

Extra toelichting
ik had de avond ervoor de vaatwasser online uitgezocht. de volgende morgen gebeld en telefonisch besteld en kon hem meteen op komen halen. Daar waren ze vriendelijk en behulpzaam en ze wisten meteen waar het over ging. goed hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette Oldenhof-van Hommen 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Keukenloods bestellen is me erg goed bevallen. Super makkelijk betaling systeem. Je kan zelfs contant betalen, wat tegenwoordig niet meer zo vaak mogelijk is.

Service
De service is alleen maar goed te noemen. Maar ik kan niet vertellen hoe het verloopt als dingen tegen zitten. Het verliep allemaal prima.

Aanbeveling
De Keukenloods is een prima site om te spullen te bestellen

Extra toelichting
Een Siemens afzuigkap bij Keukenloods besteld. Het artikel was op voorraad en liet niet lang op zich wachten. De site is duidelijk. De bestelling is prima verlopen. De afzuigkap onbeschadigd afgelevert. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

boanita 12-08-2013 In de winkel gekocht
www.inbouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan S56 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt goed vergelijken

Service
duidelijk en helder contact

Assortiment
prima

Aanbeveling
het is allemaal goed gegaan meerdere keren ook met het bezorgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blom23 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel online als fysiek goed te vinden. Prima informatie en uitleg zodat de keuze ons erg makkelijk werd gemaakt.

Service
Uitstekend! In de winkel werden we goed geholpen. Winkelpersoneel heeft veel product kennis. Werden zelfs (na de aankoop) nog gebeld omdat ze dachten iets vergeten waren te vertellen.

Assortiment
Goed en groot, wat niet in de winkel aanwezig was werd besteld.

Aanbeveling
De winkel is ons zelf ook aanbevolen, en dat zullen wij ook zeker doen. Wij houden van betaalbaar kwaliteit. De keukenloods vult dit perfect in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Aalbers 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BjörnR01 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestelproces, afhaallocatie is zelf te bepalen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Volop keuze in merken en prijzen.

Aanbeveling
Goed, eerlijk en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1303 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke web site

Service
Goed advies in de winkel (Gaanderen)

Assortiment
Veel keus in diverse inbouw apparaten !

Aanbeveling
Goede prijs / kwaliteits verhouding, correcte afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Schooten 12-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan op de site simpel de juiste artikel vinden.
Ook het assortiment is groot.

Service
Je kan online de vragen stellen en de winkel is goed te bereiken.
Voor problemen zoekt men met elkaar een oplossing

Assortiment
Je kan op de site goed het assortiment overzien en bij specifieke vragen en artikelen bij de showroom terecht

Aanbeveling
prima keukens en artikelen. Goede ondersteuning bij jouw aankoop

Extra toelichting
Na lang zoeken via de site bij de Keukenloods te recht gekomen. Goed contact gehad en meegedacht over het kopen van apparatuur en keuken.Bij vragen altijd bereid om te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onnor 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen, aan de telefoon ook erg vriendelijk geholpen

Assortiment
Heel veel keus, in allerlei verschillende apparatuur

Aanbeveling
voor een goede prijs kan je goed apparatuur bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lautechmo 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had de bestelling gedaan voor mijn vader en had het verkeerde huisnummer opgegeven.
Ik toen met jullie gebeld en binnen 1 minuut was het opgelost.

Assortiment
Hele ruime keuze

Aanbeveling
Valt niets slechts over te melden.

Extra toelichting
Goede winkel, goedkoop, vriendelijk personeel, snel, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grafisch 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis onder het genot van een kop koffie

Service
Had mij vergist met de bestelling - een telefoontje was voldoende om dit snel te herstellen

Assortiment
Assortiment vaatwassers was voldoende om een keus te maken

Aanbeveling
Ik heb een betrouwbare indruk gekregen van dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamtevreden 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de internetsite is erg overzichtelijk en duidelijk.
Service in de winkel helder.
Afspraken worden goed nagekomen.
Erg tevreden over prijs kwaliteit verhouding

Service
prima

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
bij mij verre weg de goedkoopste optie voor goede kwaliteit producten.
Goede alternatieven.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ntenhove 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles stond netjes vermeld op de site.

Service
Keurig de volgende dag geleverd, met een smsje met de tijden.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Nette site, nette bezorging. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monty-45 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst kijken in de showroom van Siemens en vervolgens even op internet kijken en vergelijken!

Service
Hoe de service achteraf is kan ik niet beoordelen. Mijn ervaring was vooraf. Ik werd gebeld dat de Siemens inductiekookplaat bezorgd zou worden. Helaas ik kon niet op dat tijdstip i.v.m ziekenhuis opname van mijn vrouw. Er werd door uw medewerkster net zo lang gezocht tot wij een dag en tijdstip hadden waarop ik er wel was. Top.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Een zeer goede ervaring, snelle levering en heel goed luisterend naar d consument.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jannes1947 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk en duidelijk
elke stap die je maakte met het bestellen.

Service
vriendelijk bij verkoop en thuis bezorging.

Assortiment
voor mij voldoende.

Aanbeveling
Door te vertellen dat ik zelf er weer zal kopen als dat nodig mocht zijn.

Extra toelichting
Een goed en prima service en mee denkend als het type niet voorradig is en het thuis bezorgen was prima, de mannen stelde zich aan je voor en zetten bij je binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toossan 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk via internet bekijken, Later in overleg met het telefoon team bestellen dan komen nog meer mogelijkheden aan bod

Service
Het telefoon team is prettig in gesprek en denkt met je mee. Geeft ook andere mogelijkheden aan die dan direct bekeken kunnen worden.

Assortiment
Groot assortiment. In de winkel ook veel te bekijken, goed en degelijk advies in de winkel. Ook hier wordt naar een passende oplossing gezocht.

Aanbeveling
Meerdere keren al andere kennissen naar jullie website en winkel verwezen.

Extra toelichting
Ik weet dat in mijn omgeving, die op de hoogte zijn van jullie bestaan positief reageren. Misschien nog zinvol om wat meer bekendheid in de omgeving van Enschede te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BZ57 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst in de webshop een inbouwkoelkast uitgezocht en in het filiaal Zaandam besteld. Prima service, zeer vriendelijk geholpen.

Service
Afspraken goed nagekomen, keurig ingebouwd door inbouwteam. En net even wat extra door een extra deurtje boven de koelkast ook te af te stellen.

Assortiment
Alle grote merken aanwezig tegen zeer gunstige prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zelf zeer tevreden over hoe alles is gelopen van verkoop tot inbouw. Kan niet anders zeggen dan een topper.Kom zeker terug.

Extra toelichting
Prima geholpen, snel geleverd en ingebouwd voor een prima prijs. 100% tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prisje86 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruikt en spreek voor zich.

Assortiment
Groot assortiment en belangrijk nog, keukenloods is vaak ook een van de goedkoopsten online.

Aanbeveling
Het bestellen gaat gemakkelijk en er wordt snel geleverd. Erg fijn. Daarbij wordt er goed gecommuniceerd over de factuur en de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk K. Amsterdam 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke web site gemakkelijk te bestellen

Service
Vriendelijke behulpzame medewekers

Assortiment
groots veel keus

Aanbeveling
Na eerdere ervaring komt
het ter spraken dan is het 1e wat opkomt de keuken loods

Extra toelichting
Heldere en duidelijke web site met royale keuze mogelijkheden. Zowel via online of in de winkel hulp nodig staat er altijd iemand paraat met woord en daad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina52 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot gemak omdat je via internet snel kunt bestellen, want met warm weer kun je niet lang zonder koelkast.

Service
uitgezochte koelkast was niet op voorraad, maar kregen een ander aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs die op voorraad was.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Snelle levering, alternatief aangeboden tegen aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dstiger 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en heel gebruiksvriendelijk! Bij levering van de inbouwkoelkast zaten er alleen te weinig schroeven bij.

Service
Helemaal super! Er was iets verkeerd gegaan met t aanvinken bij de keuze 24-uurs levering, maar na 1 telefoontje werd dezelfde dag de koelkast toch nog geleverd. Ons gekozen model bleek echter beschadigd en de laatste te zijn. We kregen voor hetzelfde bedrag toen een duurder model aangeboden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G. Nelissen 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aan een kant is het jammer dat je na de bevestigingsmail nog zelf moet bellen voor een afspraak. Hierdoor is de levering niet en dag later zoals op de site is vermeld.

Service
Duidelijke site en goede informatieve e-mails

Assortiment
Zeer grote keuze.

Aanbeveling
Ze hebben een breed assortiment tegen hele mooie lage prijzen. Betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel05 12-08-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen verliep zonder problemen.

Service
De vaatwasser werd de dag na de bestelling geleverd binnen het aangegeven tijdframe van 2 uur. De oude werd meegenomen.

Aanbeveling
prima winkel, maar ik heb nog maar één ervaring

Extra toelichting
Ik ben goed trevreden over de aankoop van een geintegreerde vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jonn82 12-08-2013

Algemene score

8,3

Gemak
Ik vond het makkelijk te vinden wat ik zocht, en bestellen was zo gedaan.

Service
goede servise, werd gebeld wanneer ik het bezorgd wilde hebben. dag voor levering kreeg ik een sms met een 2uurs indicatie dat het bezorgd werd! super ideaal!

Assortiment
royale keuze in wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronscheffers 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 2200 uur besteld , volgende dag voor 12en in huis

Service
In huis afgeleverd, in de keuken zoals gewenst. Oude vw meegenomen, zonder geZeur.

Assortiment
Ruim assorti voor de keuken.

Aanbeveling
Goed verhaal goede constructie,goede communicatie, alles zoals je wenst maar weinig ziet.

Extra toelichting
Bovenstaande is alles zeggend. Perfecte club voor je keuken apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Buitenwerf 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na even zoeken op de site bleken de artikelen eenvoudig en goed te vinden te zijn. Ook doorverwijzingen en vergelijkingen waren prima te volgen.

Service
Telefonische informatie werd correct gegeven en zowel het afleveren alsmede het retour nemen van oude apparatuur verliep probleemloos.

Assortiment
Alles wat nodig is in de keuken bleek te vinden.

Aanbeveling
Snelle, correcte en eerlijke webwinkel. Waarbij service ook werkelijk service is.

Extra toelichting
Zie antwoorden bij de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sauer62 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ik keukenloods in tik krijg ik direct het hele assortiment

Service
We hadden in eerste instantie een siemens besteld, eenparig, maar na een telefoontje uit garanderen hebben we een pelgriminductieplaat genomen.

Assortiment
Genoeg kezuze

Extra toelichting
Prijs kwaliteit is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerentanja 12-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria15 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke showroom

Service
Prima medewerkers

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
Hier vind je waarschijnlijk wat je zoekt en voor een goede prijs

Extra toelichting
Prima, niets mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ostara82 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keus,alles staat uit waar je uit kan kiezen!

Service
Snelle service,weinig wachttijd,helpen je meteen opzoeken en wat het kost

Assortiment
Super veel,voor elke portemonnee

Aanbeveling
Ik stuur iedereen door!

Extra toelichting
Ik ben er blij met mijn spullen. Netjes geleverd ook en altijd op de hoogte gehouden wanneer iets zou binnenkomen. Nu alleen nog op de nalevering van de pannenset wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grillet 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijke site

Service
ook telefonisch vontact

Aanbeveling
prijs en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van Doorn 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website. Keukenloods is per mail en chat goed bereikbaar voor vragen. Ook word je vanaf de online aankoop en de levering van het product goed per mail geïnformeerd over de status: zo weet je exact waar je aan toe bent.

Service
Voordat wij de koelkast gingen aanschaffen heb ik gechat met een medewerker van Keukenloods omdat ik nog wat vragen had over het product. Ik werd hierbij goed geholpen. Ook het maken van de afspraak om het product te bezorgen en de daadwerkelijke levering verliepen vlotjes.
Omdat wij best wel haast hadden met de koelkast heb ik gevraagd of het mogelijk is dat bij een vertraging van de levering ik de koop kan annuleren. Dit bleek het geval: achteraf was het product nog eerder dan verwacht bij mij in huis!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnen1 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en overzichtelijke site, werkt prima.
Goed apparatuur vergelijken en prijzen naast elkaar zetten

Service
Zeer gedetailleerd moment van aflevering.
Telefonisch afspraak gemaakt. Zeer tevreden. Afspraken zijn precies nagekomen.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Heb niet de neiging nog eens bij andere winkels te gaan kijken.

Aanbeveling
Deze winkel is aanbeveling waardig. Apparatuur top en volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting
Prima webwinkel, zeer goed en snel mailverkeer, afspraken zijn nagekomen, prijzen zijn concurrerent. Een dikke 9. Als de vervoerder de oven nog een trap omhoog had gebracht had ik er een 10 voor gegegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Poesmans 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling geplaatst en binnen een half uur had ik iemand aan de lijn voor een bezorgafspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barthuttinga 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel afgeleverd rond de afgesproken tijd. Binnen 24 uur na bestelling al geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Drent12 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

naam6023 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Hanssen 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke en snelle website

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat je nodig heb is te vinden bij keukenloods

Aanbeveling
aan een ieder die keuken apparatuur nodig heeft

Extra toelichting
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Smit 11-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar, en alle dagen geopend.

Service
Door medewerker goed en vriendelijk geholpen, en op een aanbieding gewezen.

Assortiment
Niet overvloedig, maar voor mij voldoende

Aanbeveling
Voordelige prijzen en goede medewerkers.

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen. De aflevertijd klopte ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miran1972 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Keurig zeer snelle aflevering! Geen enkel negatieve opmerking over de Keukenloods.nl Ik zou het zeker iedereen aanraden om hun bestelling hier te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas lankveld 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank besteld de volgende dag een koelkast in huis. Verkeerde model besteld.
Ruilen geen enkel probleem
Verliep enorm soepel

Service
Verkeerde koelkast besteld
Doos opengehad enz
Ruilen geen enkel probleem

Assortiment
Geen ideelijkt me wel goed

Aanbeveling
Al twee keer gedaan deze week

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de vries 77 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het hele assortiment makkelijk via internet bekijken. Met daarbij de specificaties, foto's en prijzen

Service
geen problemen gehad met bestellen en bij telefonisch contact duidelijk antwoord gekregen

Assortiment
ruime keuze uit merken en modellen

Aanbeveling
positieve ervaring gehad. niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.schaap 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Keurige site en zeer scherpe prijzen

Service
Keurig op de hoogte gehouden van afleverdatum

Aanbeveling
Goedkoop snelle levering

Extra toelichting
Aanbevelenswaardige site voor snelle levering voor een zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam231234567890 10-08-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ruth1953 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simple en telefonisch goed bereikbaar

Service
snelle reactie en goede follow up

Assortiment
aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
goede tent!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Komen 10-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij wisten precies waar we voor kwamen dus was hoefde er niet echt service verleend te worden.

Assortiment
Er was meer dan genoeg keuze voor ee inbouwkoelkast.

Aanbeveling
ruime keuze. goed opgezette winkel en indeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Herkelman 10-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews