Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L.Wierda 10-04-2013

Algemene score

7,3
Keurig afgeleverd. chauffeur belde half uur van te voren dat het een kwartiertje later werd dan de bedoeling was.
super!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Harry Evers 10-04-2013

Algemene score

8,5
Goede prijs voor de koelkast en ik werd meteen gebeld om een afspraak te maken, kreeg 1 dag van te voegen een sms met de exacte levertje en netjes volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Waggie001 10-04-2013

Algemene score

8,5
Aantrekkelijke aanbieding, goed advies en snelle levering! Site is referentie voor veel aanbieders en de prijstelling van de keukenloods is bepalend voor prijsstelling van lokale winkels gebleken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verdegal 10-04-2013

Algemene score

8,0
Ik ben prima tevreden. Ik vond het versturen alleen vrij lang duren. Een dag of 4 a 5. En dat binnen nederland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pcl13 10-04-2013

Algemene score

8,0
duidelijk mailverkeer, goede heldere afspraken, levering volgens afspraak. Terugzenden geen probleem indien in originele verpakking. Snelle reactie via de mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

davmar 10-04-2013

Algemene score

8,0
goede duidelijke site een nette behandeling aan de telefoon en keurig bezorgd we hadden al eerder een afzuigunit gekocht en ook die was naar volle tevredenheid bezorgd kortom prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JP68 10-04-2013

Algemene score

7,3
Netjes geleverd, alleen jammer dat ik niet vooraf attent gemaakt ben op speciale aansluiting van het fornuis en dat het juiste snoer er niet bij zat, terwijl me dat wel beloofd was.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

anita28-9 10-04-2013

Algemene score

9,0
Duidelijke website, leuke prijzen! Aangezien het product bezorgd werd, maakt mij de bereikbaarheid van de winkel niet uit. Op website stond, bestellen 's avonds, volgende dag leveren, werd een week later, maar dan had je ook wat! 2 super sympathieke jongens die keurig het apparaat leverden en tegen een zeer redelijke vergoeding inbouwden. Het oude apparaat werd netjes afgevoerd. Perfect. Aftersales hoop ik niet nodig te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-04-2013

Beste Anita,

Bedankt voor uw beoordeling.
Indien u voor montage kiest dan geldt de 24 uurs levering helaas niet. Dit komt omdat er monteurs ingepland moeten worden. Blijkbaar staat dit niet goed aangeven op onze website.
Wij gaan kijken hoe we dit beter kunnen weergeven.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Robderooij8 10-04-2013

Algemene score

9,0
Service en contacten verliepen naar volle tevredenheid.
Vrachtwagen was te laat werd telefonisch doorgegeven met de tijd wanneer hij wel kwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen van Herlen 10-04-2013

Algemene score

9,5
Website is overzichtelijk en duidelijk; telefonische info correct; bestelling en levering verliep klantvriendelijk en conform afspraak. Helaas had de geleverde oven enkele mankementen. We kregen echter zonder enige discussie binnen enkele dagen een nieuwe oven. Dus alles is naar volle tevredenheid verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan59 10-04-2013

Algemene score

9,2
De website is overzichtelijk, geeft snelle en juiste informatie en is gemakkelijk bedienbaar.
Ik heb de vaatwasser besteld tijdens de Paasdagen en kreeg meteen na de tweede Paasdag een mail waarin mijn bestelling keurig werd bevestigd. Er werd mij gevraagd een leveringsafspraak te maken en dit kon volgens de mail tot 16.00 uur. Ik belde echter om 16.30 en werd alsnog keurig geholpen.
De bestelling werd precies op de dag en binnen het afgesproken tijdsblijk geleverd.
De besteller was vriendelijk, keurig en correct. Hij bracht de vaatwasser tot in de keuken en nam de oude vaatwasser meteen weer mee.
Al met al, super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurritrap 10-04-2013

Algemene score

8,3
Bij bestelling stond dat het voorradig was, dit bleek niet zo te zijn en duurde een week langer. Verder prima, net als vorig jaar geleverd fornuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yffia 10-04-2013

Algemene score

8,0
Alles naar wens. Levering was goed, plaatsen ging makkelijk. Dat de oude koelkast retour genomen werd was erg fijn. Tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.Zwart 10-04-2013

Algemene score

9,7
Betrouwbare informatie en advies.
Telefonisch goed bereikbaar.
Levering precies volgens afspraak.
Behulpzame en vriendlijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos ma 10-04-2013

Algemene score

9,7
- duidelijke website;
- goede bereikbaarheid;
- snelle en keurige bezorging;
- Kreeg een duurder type vaatwasmachine geleverd voor de bestelde lagere prijs;
- was de tweede grote aankoop bij keukenloods en wat mij betreft niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

easyraider 10-04-2013

Algemene score

7,5
Goed zaken gedaan met keukenloods, we hadden een gaskookplaat besteld die later niet meer leverbaar was, we werden netjes gebeld met een ander aanbod voor de zelfde prijs. Was ook snel geleverd.Gewoon goed.
1 minpunt de gaskookplaat die niet meer leverbaar was, kon men de volgende dag nog steeds bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-04-2013

Beste Easyraider,

Bedankt voor uw beoordeling.
Graag ontvang ik uw order/klantnummer zodat ik kan kijken om welk typenummer het gaat, zodat ik het desbetreffende typenummer kan verwijderen van de site.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

A Wouters 09-04-2013

Algemene score

6,7
Levering: Op website stond 24 uurs levering en artikel was op voorraad.Maar 2e paasdag/maandag besteld en pas donderdag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 09-04-2013

Beste A. Wouters,

Bedankt voor uw beoordeling.
Graag ontvang ik uw order of klantnummer zodat ik voor u uit kan zoeken wat er mis is gegaan. Een 24 uurs levering hoort een 24 uurs levering te zijn. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

knok 09-04-2013

Algemene score

8,0
Levering duurde een paar weken.
De geleverde dispenser functioneerde niet.
Vervolgens is na telefonisch contact een nieuwe opgestuurd. Deze werkt wel. De een prima after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Barco Marijnissen 09-04-2013

Algemene score

10,0
Zeer goede service!
Je wordt keurig op de hoogte gebracht van het moment van levering.
De oude wordt keurig mee retour genomen.
De prijzen zijn zeer scherp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Kroonen 09-04-2013

Algemene score

9,0
Gewoon prima, binnen 24 uur was alles geregeld wat vooral fijn is bij een kapotte koelkast.
Verder geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanne12 09-04-2013

Algemene score

9,0
Bestellen ging eenvoudig, op mail werd direct en duidelijk geantwoord en de aflevering verliep volgens planning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Dorp 09-04-2013

Algemene score

7,7
gisteravond de vaatwasser laten installeren, ging uitstekend.snelle levering alles correct verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant Zeist 09-04-2013

Algemene score

8,8
Prima prijzen & service,heldere afspraken over de levering ( ook in winkelgebied). Ook de transporteur maakt heledere afspraken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Woldhek 09-04-2013

Algemene score

9,7
Helemaal super geregeld. Netjes op de plek gezet waar ik het wilde hebben en wat echt opviel is dat degene die het kwam bezorgen zich eerst voorstelde!!!!!
Zo he dat maak je niet veel meer mee!

Klasse service kan niet anders zeggen.
Voor nieuwe dingen kom ik zeker terug!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene_123 09-04-2013

Algemene score

9,3
Een inbouwcombimagnetron besteld, zeer voordelig geprijst, en snel geleverd. Je kan goed afspraken maken over de levertijd, kortom, als ik weeer iest nodig heb zal ik hier zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Dekker 09-04-2013

Algemene score

9,0
We hebben op diverse sites gezocht naar een nieuwe inbouw koelvriescombinatie maar jullie kwamen er steeds als goedkoopste uit. We hebben jullie gebeld voordat de bestelling geplaatst is en werden uiterst correct te woord gestaan en konden de verdere afhandeling per telefoon doen. Afspraken over levering klopte ook. En bij aflevering werd de oude koelvriescombinatie meegenomen. Wij zijn zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2000anne 09-04-2013

Algemene score

9,0
Hele snelle afhandeling van de bestelling.Wachten is op de installateur dus over het product zelf kan ik nog niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

brambobram 08-04-2013

Algemene score

10,0
Bestellen via de website was eenvoudig en de levering ging probleemloos. Het product is nog niet aangesloten dus over de kwaliteit kan ik nog niet over oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I27 08-04-2013

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders zeggen als geweldige service.
Koelkast besteld helaas niet op voorraad bij de leverancier en kreeg gewoon een andere aangeboden. Binnen een paar dagen binnen en de oude werk meegenomen!
Mijn vaatwasser ook een half jaar geleden bij keukenloods gekocht en een eventueel volgende aankoop zal ook zeker weer op deze site bekeken worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.R. Neef. 08-04-2013

Algemene score

8,3
Rustig op momenten dat het mij uit kwam iets uit zoeken. En nu komt het, na mijn bestelling het produkt binnen 24 uur in mijn bezit. Een mooier manier van kopen kan ik mij niet voortstellen!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Julia Nazarenko 08-04-2013

Algemene score

9,3
Ik heb die webshop gekozen door beoordelingen van andere klanten te lezen en ik heb er geen spijt van - zeer aantrekkelijke prijzen, snelle en handige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vaatwassertje 08-04-2013

Algemene score

6,7
Telefonische bereikbaarheid: binnen één seconde na verbinding met Keukenloods is deze al weer verbroken.
Waarschijnlijk een intern probleem.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 09-04-2013

Beste Klant,

bedankt voor uw beoordeling. Wegens een storing waren we inderdaad telefonisch slecht bereikbaar. Via de e-mail en chat waren we gelukkig wel goed bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

tonton65 08-04-2013

Algemene score

8,5
goede contacten telefonisch voor afspraak levering
vriendelijke snelle levering
een zeer goede ervaring opgedaan
zeker een volgende keer weer op deze manier een bestelling doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter van der vleuten 08-04-2013

Algemene score

8,2
We hebben al een eerdere positieve ervaring. Dit heeft tot deze aankoop geleid.
Wij vinden vooral de service erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

groot1956 08-04-2013

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk, snelle levering, bereikbaarheid uitstekend. After sales weet ik niet, niet gebruikt. Er wordt goed advies gegeven, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waberendsen 08-04-2013

Algemene score

8,3
Perfecte levering en behandeling. Vaatwasser doet alles naar behoren. Zijn heel tevreden over Keukenloods.Kunnen het aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Groos 08-04-2013

Algemene score

9,5
-goede communicatie (via mail en telefonische afspraak)
-keurige levering, op het afgesproken tijdstip
-complete levering (alle onderdelen; inbouw instructie, handleiding.
-een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doorn067 08-04-2013

Algemene score

8,8
Via de werbsite een fantastische manier om aankopen te verrichten! Geen gezoek en tijdverspilling in winkels. Objectief vanuit je eigen situatie de aankoop kunnen regelen zonder beinvloeding van derden. In de winkel kan je altijd nog kijken welke keuze je hebt gedaan.

Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. Vissers 08-04-2013

Algemene score

9,0
Onze oude kapotte afzuigunit was een AEG DL 6250-ml en toen ben ik bij jullie op de site gaan zoeken naar een afzuigunit met dezelfde inbouwmaten, we kwamen toen uit bij de Fagor AF2627IX met dezelfde maten en heb toen contact met jullie gehad en deze gelijk besteld. Vorige week donderdag is deze geleverd en mijn man kon de oude er toen uitschroeven en de nieuwe plaatsen binnen een kwartier, we zijn dus uitermate tevreden over de website , het bestellen en de levering. Ga zo door, hebben we in de toekomst weer iets nodig, zullen we zeker weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jongehaas 08-04-2013

Algemene score

8,5
Er is veel keuze. Artikel is duidelijk te beoordelen en makkelijk te bestellen. De datum voor levering kan je zelf kiezen. De aflevering was correct en precies binnen de afgesproken tijd. Ik denk dat ik vaker van keukenloods gebruik ga maken en geef mijn positieve ervaring door aan familie en vrienden.

Met vriendelijke groeten en dank voor de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christiaan van Veldhuizen 08-04-2013

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering voor een scherpe prijs.
En geen verzendkosten.
Pompje geinstalleerd en werk super, beter als de oude.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wichervdb 08-04-2013

Algemene score

9,0
Na een zoekopdracht in Google bij Keukenloods terecht gekomen. Laagste prijs voor dit product, incl. bezorging binnen het afgesproken tijdsblok. Prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G.Rijcken 08-04-2013

Algemene score

9,5
Al een paar keer gekocht bij Keukenloods .
Super ervaring alles word correct afgeleverd.
-------------

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 08-04-2013

Algemene score

8,5
Website wekt de indruk dat artikel binnen twee werkdagen geleverd zou worden, echter duurde minimaal een anderhalve week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 08-04-2013

Beste BB,

Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor het ongemak.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik kan bekijken wat er precies mis is gegaan.
We gaan dan kijken of we dit in het vervolg kunnen vermijden.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Tsantalis 08-04-2013

Algemene score

9,5
Vlot contact, scherpe prijs, levering dezelfde dag op afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorger, kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevie2013 08-04-2013

Algemene score

8,7
Vragen die ik had zijn telefonisch snel en naar tevredenheid beantwoord. Aflevering en ophalen van oud fornuis was keurig afgehandeld. Product zeer naar wens.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudyO 08-04-2013

Algemene score

9,7
Erg overzichtelijk site en goede levering. Netjes een dag van tevoren een smsje gekregen met het tijdspan waarbinnen de apparatuur geleverd zou worden (tussen 07.45 en 09.45) en de bezorger stond netjes om 08.15 uur voor de deur.

Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria vogelaar 08-04-2013

Algemene score

7,8
Website goed overzichtelijk alles goed te vinden
snelle levering
goede verpakking zodat er geen beschadigingen waren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ron321 08-04-2013

Algemene score

8,7
Gemakkelijk te bestellen met daarna een prima communicatie over de leverdatum en tijd. Keurig op tijd geleverd. Top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yankees37 08-04-2013

Algemene score

9,0
duidelijke website en webshop, zeer goede, meedenkende klantenservice en zeer snelle levering (binnen 14 uur).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews