Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Kaandorp 27-04-2013

Algemene score

9,2
alles volgens plan verlopen en goed door het telefoon
team geholpen
het plaatsen van de afzuigkap was een appeltje eitje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René uit Brabant 27-04-2013

Algemene score

8,2
Erg tevreden over zoekmogelijkheden, informatie op website en na bellen juiste informatie. Ook laeveren en afstemmen voor afleveren gng zoals verwacht. Prima gedaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.houllich 27-04-2013

Algemene score

8,8
Heel goed bereikbaar met Het bedrijf van Jullie .hele geode afspraken..
Tot de volgende aankoop..

Dank u .
M.houllich

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk van Breemen 27-04-2013

Algemene score

9,2
prima afhamdeling en een uitstekende bezorging
Duidelijke website met een zeer goede technische informatie over de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Herrebout 27-04-2013

Algemene score

9,2
goed vindbare website, keurig geholpen over o.a. de maatvoering. Binnen 1 dag de bestelling in huis, fijn dat ik aan de deur kon pinnen. Geen gedoe met Ideal of creditcards.
Volgende keer ga ik weer bestellen bij de Keukenlooods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

truustruuus 27-04-2013

Algemene score

9,0
Het is voor mij een prettige ervaring geweest, zelfs toen de betaling tegen liep goed geholpen. Enige minpuntje was de telefonische bereikbaarheid, verder meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.j. huijer 27-04-2013

Algemene score

8,8
top geleverd goede kwaliteit goede prijs. netjes oude oven en magnatron
meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdBruijn 27-04-2013

Algemene score

9,0
Waarom Keukenloods voor mij:
- op werkdag voor 9:00 besteld, dezelfde dag geleverd, op de site kan je onder orderstatus zien wanneer geleverd wordt;
- bezorger belt dat hij/zij er aan komt;
- niets aanbetalen, betalen bij de bezorger;
- oude apparaat gaat mee terug met de bezorger;
- alle 7 dagen per week telefonisch contact mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen gaal 26-04-2013

Algemene score

7,5
het was een nette en vlotte levering. en de oude apparaten zijn weer netjes terug genomen. op de website kon je de producten goed bekijken en vergelijken met andere merken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henny Puijnen 26-04-2013

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden, zeker over de prijs maar ook zeker over de levering. Binnen 24 uur hadden we onze wasmachine die je eigenlijk niet kunt missen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.H. de Waal 26-04-2013

Algemene score

10,0
Indien de nood aan de man komt zeker voor herhaling vatbaar. Aangezien meestal bij deze apparatuur een snelle levering noodzakelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenbouwer 26-04-2013

Algemene score

8,8
Website is zeer overzichtelijk en uitgebreid. De bereikbaarheid is prima, zowel telefonisch als via de website. De bestelling werd zeer correct op het afgesproken tijdstip afgeleverd.
Volgende bestellingen gaan zeker weer via Keukenloods.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylpeet 26-04-2013

Algemene score

8,0
Wij kunnen keukenloods aan iedereen aanbevelen en zullen zeker mond op mond reklame maken voor dit bedrijf.Zeker ook voor het assortiment en de prijs is super laag en dan ook durven schrijven ergens goedkoper laat het ons weten .Dus met andere woorden wij zijn de goedkoopste .Zal ook zeker in het vervolg als we nog iets moeten hebben bij keukenloods kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sledgehammer 26-04-2013

Algemene score

8,2
Snelle levering. Status van de bestelling wordt doorlopend bevestigd. Transport keurig en binnen tijdvak van 2 uur nauwkeurig. Levering zou tussen 8.30uur en 10.30 uur zijn maar chauffeur stond om 8.00uur op de stoep. Helemaal top! Bedankt Keukenloods!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruikerjj 26-04-2013

Algemene score

8,0
Goed overzichtelijke website.
Snelle response op vragen via mail.
Levering volgens afspraak (vooral contact vooraf door transporteur is erg fijn en ook dat er een tijdslot van 2uur wordt aangegeven ipv dat je de hele dag moet zitten wachten).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ond2013 26-04-2013

Algemene score

8,5
Goed bereikbaar,vriendelijk personeel.Er is keurig vooraf gebeld hoe laat er bezorgd zou worden.Product was goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ko van gaal 26-04-2013

Algemene score

8,8
website en hiermee ook de bereikbaarheid is makkelijk en duidelijk. de 10 voor de levering is omdat we wat problemen hadden met de betaling e de chauffeur het geduld en de tijd had om te wachten tot het goed geregeld was.het enige minpuntje vind ik wel is dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. De booij 25-04-2013

Algemene score

8,5
Goed
Contact zowel via mail als telefonisch apparaat moet nog worden geplaatst dus daar an ik nog heen oordeel over vormen. De bezorging zowel de afgesproken tijdcals de service was goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mathmeis 25-04-2013

Algemene score

10,0
ben heel erg tevreden en zal indien ik weer iets nodig heb weer bij jullie bestellen . Verder zijn jullie erg behulpzaam en heel vriendelijk om iemand te woord te staan. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KKarin1989 25-04-2013

Algemene score

9,5
snel geleverd, werkt goed. had nog gebeld voor meer informatie, kreeg duidelijke uitleg en kon ook meteen telefonisch bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John van Boxtel 25-04-2013

Algemene score

10,0
Zeer tevreden goede service telefonisch en geleverd op de afgesproken tijd ok de prijs was goed ik zag hem elders goedkoper heb gebeld en ik kreeg hem voor het zelfde bedrag als bij die ander toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feentra 25-04-2013

Algemene score

8,2
Uitstekende service en bezorging is top. Snelle levering. Goede beschrijving van de installatie. Zou in de toekomst nogmaals een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fijn Timmerwerk 25-04-2013

Algemene score

8,0
Keurige service, snelle levering en goeie prijzen.Ook het pinnen bij levering is erg handig.
Groetjes -.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vd zee 25-04-2013

Algemene score

9,0
is goed afgeleverd,en doet het na inbouw geweldig.
de beschrijving voor het inbouwen was zeer goed.
het contact per telefoon was zeer aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rilana99 25-04-2013

Algemene score

7,8
Goede en vriendelijke service.
Toen het bestelde product niet leverbaar was is het prima opgelost
door keukenloods wat ik als klant erg belangrijk vind. Product
zelf bevalt ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lou88 25-04-2013

Algemene score

5,8
Ik heb op vrijdag gebeld dat mijn bestelling (die op maandag gepland stond) NIET op maandag geleverd kon worden. Of deze naar dinsdag verplaatst kon worden. Dit was geen probleem en hij zou dinsdag komen. Bij enorme toeval was er maandag iemand thuis en ineens staat daar de koelkast. Ik was alleen thuis en had er niet op gerekend. Waarop de bezorger mij verteld dat ze de koelkast niet naar boven tillen (10 treden). Snap ik ook nog want dat staat in het contract, maar dinsdag hadden er meerdere mensen thuis geweest om dit samen met mij te doen. Jammer, vond ik slechte service vanuit communicatie en levering.
De koelkast zelf werkt overigens prima!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 26-04-2013

Bedankt voor uw beoordeling. Het blijkt dat bij uw bestelling miscommunicatie tussen onze verkoopafdeling en de bezorgdienst is geweest waardoor het product per abuis te vroeg bij u bezorgd is. Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe koelkast.

Met vriendelijke groet,

B. Konst

Reageer

ygregory 25-04-2013

Algemene score

10,0
Uitstekend advies, snelle levering, uiterst vriendelijke en vakkundige service. Vanaf het eerste contact tot aan de betaling, zeer professioneel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudie van Hardeveld 25-04-2013

Algemene score

8,5
dit was de derde bestelling grandioos van bestelling tot levering aan de deur voor mij 3 keer een 10 qua beoordeling tot de volgende bestelling

groeten rudie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

smitsen 24-04-2013

Algemene score

8,2
via internet even rond gekeken en wat niet onbelangrijk is dat de keukenloods als goed koopste de afzuigkap kon leveren.besteld en met een paar dagen al in huis, toppie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

saltair 24-04-2013

Algemene score

8,0
prima sevice en snelle handeling en dat voor die prijs.

en ze nemen ook nog je oude je oude afwasmachine mee klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton van de Nadort 24-04-2013

Algemene score

10,0
Prima telefonische voorlichting.
Direct bestelling opnemen en levering binnen een paar dagen. Op de afgesproken dag en binnen de twee uur tijdslimiet die opgeven was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke tichelaar 24-04-2013

Algemene score

9,5
Altijd de goedkoopste, vriendelijke sales, zeer plezierige levering, zonder dat je de hele dag thuis hoeft zitten wachten d.m.v een sms-je van te voren.
wij zijn super tevreden. Dus tot de volgende aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schoute 24-04-2013

Algemene score

8,2
Nette pagina, zoekt vrij simpel.
Bereikbaarheid goed.
bestelling ging makkelijk. Uw medewerker verleende een keurige snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre van Beek 24-04-2013

Algemene score

9,0
Super efficient, zowel de website, orderverwerking, contact met transporteur en levering. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel19791 24-04-2013

Algemene score

8,8
Eenvoudige en snelle bestelling mogelijk via de website, goede en snelle service, mede door de 24 uurs levering.
enige punt van aandacht, is dat het fijn zou zijn dat er grotere detail tekeningen beschikbaar zijn met de inbouw maten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivdvelden 24-04-2013

Algemene score

8,5
Geweldige service, telefonisch moeilijkte bereike, vriendelijke mensen. Goede website
mvg I vd vxx

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 24-04-2013

Bedankt voor uw beoordeling en de complimenten. Met betrekking tot de telefonische bereikbaarheid kunnen wij melden dat er hard gewerkt wordt aan een oplossing.

Met vriendelijke groet,

B. Konst

Reageer

Risco Von Trier 23-04-2013

Algemene score

8,0
Goede service! Na de ´prijscheck´ werd mij een aanbod gedaan wat goedkoper was dan welke andere aanbieder dan ook. Binnen 4 werkdagen in huis ondanks dat het product op dat moment niet bij hen voorradig was. Ook een perfecte communicatie met de bezorger!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton de Garde 23-04-2013

Algemene score

9,0
alles is goed geregeld de tijd de we afgesproken klopt jammer dat je niet met een creditkaart kan betalen rest goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

51 23-04-2013

Algemene score

8,8
Hallo,ik ben tevreden over de afzuigkap maakt een beetje meer geluid als mijn oude afzuigkap maar stoort niet,ben tevreden ook over de levering dat ging snel, al met al super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

inductie 62 23-04-2013

Algemene score

9,2
ondanks dat product niet meer te leveren was direct door u gebeld met andere aanbieding! ook levering prima, we werden een minuut of tien voor afgesproken tijd nog gebeld dat het een kwartiertje later zou worden en dat was ook het geval!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvrSarkis 22-04-2013

Algemene score

7,8
Goede service! snelle levering! Ik heb keukenloods aan de lijn gehad en werd met klant vriendelijkheid geholpen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

leunis riemens 22-04-2013

Algemene score

8,5
Enig puntje van kritiek is dat op de website levering binnen 1 a 2 dagen stond, terwijl daarna bleek dat het 2 weken zou zijn, wat uiteindelijk 1 week is geworden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dhr.Mook 22-04-2013

Algemene score

8,2
Per internet makkelijk te bestellen na eerst advies te hebben ingewonnen omtrent de maat van de te bestellen koelkast. Koelkast is volgens afspraak prima op tijd geleverd en geplaatst. Het montageteam was kundig en snel. Prima geregeld allemaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha Vink 22-04-2013

Algemene score

6,8
De levering was 1 dag later, en wij moesten ervoor terug naar Vlissingen om de vaatwassr te plaatsen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mar007 22-04-2013

Algemene score

9,0
Ik kan niet anders zeggen dat alles super ging!
Van bestellen tot en met de levering en ik hoop de after sales niet nodig te hebben :-)
Wat ik echt super vind is dat je ruim van te voren weet wanneer ze het product komen brengen!
Bedankt voor de goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 50 22-04-2013

Algemene score

9,5
kreeg hem na,besteld te hebben in 2 weken thuis gebracht gratis,ook niet overal,hij is gister aangesloten,zet hem vanavond aan,verder ben ik tevreden over hoe de vaatwasser eruit ziet.mooi ding!!!!!!
had al ervaring met jullie heb al eerder een koel vries com.besteld,werkt prima,ben dik tevreden.
daarbij hebben jullie genoeg keus,en wat ook belangrijk is,jullie waren de voordeligste!!!!!! Toppie zou het iedereen aanraden.
met vr.gr. Anneke

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StefSch1 21-04-2013

Algemene score

8,5
Donderdag laat besteld, vrijdag in huis. Goed afgeleverd, oude vaatwasser mee terug genomen. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janna de Vries 21-04-2013

Algemene score

9,2
Goede service bij de Keukenloods!!
De levering van de spullen is uitstekend, je weet precies wanneer je het kunt verwachten (dag en tijdstip).
Via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden hoe het met je geplaatste order gaat.
Van de apparaten wordt het nieuwste soort geleverd, terwijl dit in de winkel nog wel eens anders is.
Alles zat keurig in de verpakking en niet beschadigd.

Kortom: Uitstekende service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fgsberg 21-04-2013

Algemene score

8,2
Het inbouwen is perfect en zeer netjes gebeurt. Hulde aan de monteur. De vaatwasser werkt prima. De boel is netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Yann 21-04-2013

Algemene score

8,5
De levering is echt super gegaan, woensdagavond besteld en donderdagmiddag in huis en ook nog in de aangevraagde periode. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews