Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meulenbroek 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht van goederen.

Service
perfect.levering op afgesproken tijd.Zeer klant vriendelijk.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Zie hier boven.IkI

Extra toelichting
Ik ga binnenkort weer een bestelling doen,zegt al genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapster32 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maffy64 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijke internetsite

Service
Zeer snelle probleemloze levering

Assortiment
Meerdere sites vergeleken, prijs en aanbod zeer groot en voordelig

Aanbeveling
Is inmiddels al gebeurt

Extra toelichting
Omdat we het gasstel nog maar net hebben kan ik inhoudelijk gezien nog geen zinnige beoordeling geven. Voor het bedrijf alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan van volien 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ellen bruns 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele mooie duidelijke site

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en aan de telefoon ook heel netjes geholpen.je bestelling wordt netjes gebracht en het oude product weer meegenomen. Geen verzendkosten. Helemaal top.

Assortiment
Voor alles wat wils. Hele duren en wat voordelige merken. Heb goed kunnen kiezen.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen hier te kopen. GA ZO DOOR!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jahenjo 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ideaal het product wordt bij je thuis gebracht dus je hoeft zelf niet met het zware ding te zeulen

Service
op de afgesproken tijd geleverd en zelfs in huis.

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
ik heb zelf een goede ervaring en zal dit ook aan een ander door geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wiel weimer 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Nouws 10-06-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,5

Gemak
Binnen komen betalen en mee nemen

Service
Zal best goed komen eigenlijk hier nog geen ervaring mee

Assortiment
Een voor ons ruim Assortiment

Aanbeveling
Omdat wij er prettig zaken hebben gedaan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jeroen Keirsgieter 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Goed bereikbaar, duidelijke afspraken.

Assortiment
Enorm, het maakt de keuze soms wat lastig door het (te) grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monicavanwieren 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen meteen eeb bevestiging

Service
Gebeld en net jes een afspraak ingepland en keurig op tijd afgeleverd top service

Assortiment
Ruime keuze! !!

Aanbeveling
Prima service en groot assortiment

Extra toelichting
Kijk bij de andere motivaties nix meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy02 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOSO45 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende heldere website, snelle reactie van medewerkers, kortom perfecte match

Service
Snelle reactie op vragen en uitstekend participeren op voorstellen mijnerzijds.

Assortiment
Voldoende keus uit betrouwbare, gangbare en bekende apparatuur

Aanbeveling
Prima winkel met uitstekende service en prettige medewerkers

Extra toelichting
Prima winkel,scherpe prijzen. Ze staan voor hun zaak en de geoffreerde prijs. Plaatsing door vriendelijke vakmensen !!! Super stille vaatwasser, erg tevreden met was resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bariton10 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk online te reserveren

Service
direct antwoord op mijn vragen

Assortiment
veul en overzichtelijke keuze

Aanbeveling
prettig zaken gedaan.

Extra toelichting
gemakkelijk, overzichtelijk en duidelijkheid wat betreft iets uitzoeken en bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Fransen 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iloa0610 10-06-2014

Algemene score

7,3

Gemak
Site wel rommelig,maar genoeg om te snuffelen

Service
Zie liever bij een bestelling of het op voorraad is en ongeveer hoe lang het kan duren(anders bericht sturen),staat overal 3a5 dagen maar uiteindelijk ruim 2 weken

Assortiment
Heel veel keus in alle prijs klassen

Extra toelichting
Veel keus,best lang moeten wachten op de levering. Wat levering betreft kan dat beter,1 jongeman die een ijskast en gasfornuis alleen moest doen.Geen wisselgeld(was niet verteld)bij zich en alles zo ingepakt neergezet verpakking niets is eraf gehaald of mee genomen.Beetje jammer bij zulke dure aanschaf.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Herman 59 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Op site staat levertijd 2 dagen, mits op voorraad. Maar je ziet niet of het voldoende op voorraad is. Na contact alsnog snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ed eve 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede prijs en snel service, kan niet beter, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieniepoes 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel bestellen en na een aantal dagen in huis

Service
aardige chauffeur die niet te beroerd was om ons te helpen

Assortiment
heb eerlijk gezegd nog niet alles bekeken

Aanbeveling
omdat de service goed is en alles prima in orde was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HMB van Eijk 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel besteld, gebruikersvriendelijke website

Service
snel en op tijd.

Extra toelichting
Snel , makkelijk en op tijd. Goede keuzemogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KoAm 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Het was lastig om de geschikte koolstoffilter te vinden voor mijn afzuigkap. Bijvoorbeeld een kopje met accessoires onder afzuigkappen zou stuk fijner zijn met zoeken.

Service
Viel me een beetje tegen dat het toch nog ruim een week koste om het product te leveren, terwijl hij op voorraad was

Extra toelichting
Algemene indruk is ok. Ik werd keurig gebeld wanneer het product binnen was.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mortenstephan1 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site, vriendelijke medewerkers die weten hoe een klant te helpen

Service
snel, vriendelijk, behulpzaam

Assortiment
ruime keus uit alle producten

Aanbeveling
De manier van te woord staan, tot aan de levering is gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 1191 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vlak bij ouderkerk - genoeg personeel

Service
vriendelijk. to the point, vertrouwen

Assortiment
er waren weinig 'goedkope 'afwasmachines van mijn merk

Aanbeveling
wij hebben er goede ervaringen mee

Extra toelichting
ik dacht dat dit wel duidelijk was. ik vind het een teken van vertrouwen dat je geen aanbetaling hoeft te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sonja1954 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
was makkelijk zoeken

Service
als je er niet uit kwam even een telefoontje en het was geregeld

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
was snel geleverd en gemonteerd

Extra toelichting
alles was eenvoudig te bestellen en het werd snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eenigenburg 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gebruikersvriendelijke website

Service
Telefonisch goed geholpen. Bezorging jammer genoeg niet op gewenste dagdeel.

Aanbeveling
Bestelling goed verlopen en groot massortiment

Extra toelichting
Ik heb wel gezien dat het assortiment groot is, maar ook niet meer dan dat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sregnof 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
DE vraag voor de verlate offerte professioneel = omgaand opgelost

Assortiment
Wat er niet is kan besteld worden.

Aanbeveling
Het klopt gewoon. goed aan te bevelen.

Extra toelichting
Het klopt gewoon , geen opmerkingen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dfvermeer 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht, duidelijke site.

Service
Perfect en snel geleverd conform de gemaakte afspraken.

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig, ruime keuze, goede prijzen, stipte levering, makkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rrv 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Via internet vanuit huis bestellen

Service
Ruim voldoende, gratis thuis bezorgd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Voetbalvereniging 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en je kunt gemakkelijk je producten bestellen.

Service
Vragen worden beantwoord door vakkundig personeel die je verder op weg helpen.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Er is geen andere website met zoveel verschillende merken tegen aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Een goed assortiment met een goede uitleg en specificaties van de apparaten. Als je belt of mailt heb je direct antwoord van vakkundig personeel. Leveren kan zeer snel, zelfs op de dag van bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.de Bakker 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon bestellen vanuit je luie stoel,dat is toch super.
We hadden een vraag gesteld en binnen een dag kregen we het antwoord.

Service
Geweldig,je kan zelf uitkiezen welke dag jeje bestelling wilt hebben.en hij kwam super op tijd.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goeie kwaliteit voor een leuke prijs.

Extra toelichting
Ik ben gewoon super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV01 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk het apparaat te vinden wat ik wilde hebben: Type het apparaat in de zoekregel van Google en zet daarachter goedkoop, dan kom je vanzelf bij Keukenloods.

Service
Snelle en correcte levering.

Aanbeveling
Ik ben gewoon heel tevreden en hoop natuurlijk nooit de klantenservice uit te moeten proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Aa 10-06-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vollop voorraad dus gelijk meenemen

Service
Klantvriendelijk en goede uitleg

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Heb ik al reeds gedaan!

Extra toelichting
Top bedrijf erg klantvriendelijk, en goede service! Van mijn kant uit een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eesw1312 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online kun je zeer eenvoudig je product zoeken en simpel bestellen. Voor meer informatie kun je bellen met een zeer deskundige medewerker.

Service
Ik had per abuis een inbouw magnetron besteld die toch niet in de kast paste. Een telefoontje was voldoende. Zonder problemen kon ik hem omruilen. Al de volgende dag werd de nieuwe bezorgd en de andere weer meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Snelle en zeer goede service, ruim assortiment en scherpe prijzen. Ook normale garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varel 10-06-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle respons bij evt problemen en de daarvoor aangereikte oplossing.
Melding via mail als je bestelde produkt binnen is om daarna een afspraak te kunnen maken voor levering.
In de winkel nemen ze nog echt de tijd voor je.

Assortiment
Zou een 10 kunnen zijn maar ik denk niet dat er winkels bestaan die alles hebben.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen, ben er bijna zeker van dat je hier slaagt.

Extra toelichting
Bijzonder prettige ervaring met keueknloods, mijn spullen komen voortaan dan ook hier vandaan, ik hoef niet verder meer te zoeken. Ook wat betreft klantvriendelijkheid en service kan menig winkel niet aan tippen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

royy1975 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gewoon goed duidelijk.

Service
Je weet wanneer jullie komen leveren.
En de chauffeur deed zijn werk prima.

Assortiment
Er is voldoend keus in genoeg prijs klassen.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar een positieve ervaring dus zodoende zou ik jullie aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 1959 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
thuis bestellen , hoef ik niet naar de kut winkel hier

Service
communicatie kon beter

Assortiment
ruim en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
wegens bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Greet K 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan zowel on line als in de shop zelf bestellen

Service
perfecte service binnen een week spullen in huis

Assortiment
ruim assortiment voor ieder budget wel iets te vinden

Aanbeveling
goede service en kwaliteit prijs verhouding

Extra toelichting
vriendelijk personeel, en snele bezorging van je aangekochte spullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 114 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima makkelijk te gebruiken site

Service
moest door omstandigheden de levering een week uitstellen
Geen enkel probleem Prima!

Assortiment
Eigenlijk van alles te krijgen in legio uitvoeringen
Zeer goed assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed!!

Extra toelichting
Met boven genoemde punten ben ik zeer tevreden Dit was mijn eerste bestelling maar er zullen er nog meer volgen Goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Nijland 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op internet besteld, goede website.

Service
goed contact met de serviceafdeling. Levering op tijd. Jammer dat de chauffeur me niet kon helpen met uitpakken en plaatsen van de koelkast. Best een groot ding, moest later een buurman vragen.

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
goede prijzen en stipte levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Remko1968 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Koelkast in het weekeinde kapot gegaan.
Gelukkig camping koelkast nog.
Op de site de koelkasten op voorraad bekeken.
Besteld op maandag en dinsdag voor 13:00 in huis.
Oude meteen meegenomen.
Super makkelijk en snel geregeld.

Service
Mail contact en informatie over bestelling goed.
Op dinsdag mail met bericht aflever tijdvak op de site te zien.
En koelkast binnen het tijdvak geleverd.

Assortiment
Koelkasten van 102 cm met deur op deur maar 2 op voorraad.

Aanbeveling
Als onze vaatwasser er eerdaags mee ophoudt,kopen we hem op ook op keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert8888888 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle website met goede vergelijkingstool

Service
Telefonische vragen direct en kundig beantwoord, adviseur was terzakekundig

Extra toelichting
Makkelijk, beste prijs, professionele service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GroteW 10-06-2014

Algemene score

7,2

Service
er zou nog een statafel gratis worden meegeleverd bij aanschaf van 2 Boretti producten, maar die is er nog steeds niet gekomen, ondanks belofte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A. Groothedde 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site, email, telefoon allemaal duidelijk goed bereikbaar en snelle afhandeling

Service
Bestelde artikel kon niet binnen gestelde termijn geleverd worden. Leuke korting op een alternatief.
Pin betaling bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Hermans 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website om spullen te vinden

Service
perfecte levering op gevraagde en afgesproken tijd

Assortiment
diverse merken kun je naast elkaar zetten

Aanbeveling
was zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.voesenek 10-06-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede uitleg en afspraken correct nakomen

Service
een duidelijke zaak, voor mij een gentlemen,s agreement

Assortiment
bij vele andere zaken gekeken en het assortiment is wel uitgebreider dan bij andere en een stuk goedkoper

Aanbeveling
heb al verscheidene mensen geadviseerd om bij keukenloods te gaan kijken en zeker prijs technies

Extra toelichting
wel voor mij niets dan goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny_b1234 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed geregeld.

Service
Offerte was snel binnen.

Assortiment
Genoeg keus voor de apparatuur

Aanbeveling
Alles goed verlopen, snel geleverd

Extra toelichting
Alles goed verlopen, snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ratels1962 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekfunctie

Service
Kan nog niet veel van zeggen, product pas 1 maand in bezit

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoop, ruime sortering, makkelijk ophalen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

summer65 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle en goede levering

Service
Prima communicatie per mail en telefoon

Assortiment
Had een bepaalde wasmachine op het oog, direct leverbaar en zeer scherpe prijs

Aanbeveling
Makkelijker kan het niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMJ van Leeuwen 10-06-2014

Algemene score

8,5

Gemak
het was bijzonder eenvoudig om de bestelling te plaatsen en ook de reactie op de bestelling ging soepel. Betaling bij afleveren, snel.

Service
het contact over aflevertijdstip ging snel en accuraat. Ook aflevertijdstip ging snel, zondag besteld, maandag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

robenels 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel , accuraat, kundig

Service
op zondag besteld en woensdag in huis

Assortiment
wist wat ik wilde dus niet verder gezocht.

Aanbeveling
plezierige verkoop en netjes behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KamerikseGebruiker 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten die ik zocht waren niet online geprijst. Dit schijnt niet te mogen van Siemens. Apart dat Siemens dit soort regeltjes kan opleggen. Een weg er omheen zou kunnen zijn dat je ze toch online zet, voor een hogere prijs en er duidelijk bij zet dat mensen moeten bellen voor de beste prijs.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Voor alles wat ik zocht ben ik geslaag bij Keukenloods.nl

Extra toelichting
Zowel de fysieke winkel als de webwinkel bezocht. Voor beiden geldt dat ik er goed geholpen ben en iedereen goed meedacht tijdens het proces van de selectie van apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews