Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Feiken 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk op product,prijs en merk

Service
Exact volgens afspraak geleverd.Extra service sms bericht.

Assortiment
Alle merken en producten op voorraad

Aanbeveling
Voor mij unieke ervaring, zoveel keus voor een zeer scherpe prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJG Jansen 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en in mijn geval afhaen

Service
Netjes behandeld en geholpen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rijkcaro 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondag avond besteld

Service
Dinsdag,op afspraak geleverd

Assortiment
Genoeg keuze binnen een groep (bv. vaatwassers)

Aanbeveling
Zou ik zeker doen om dat mijn ervaring geweldig is

Extra toelichting
er werd mij zelfs een luxer apparaat aangeboden voor de zelfde prijs inc. transportkosten! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mkheiloo 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site overzicht

Service
Besteld en drie dagen later bericht dat hij er is
Dus keurig snel

Assortiment
Genoeg van alles

Aanbeveling
Zeker makkelijk bestelen en zeer snel in huis top.

Extra toelichting
Gewoon top niks aan te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC0103 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging simpel en vlug.

Service
Moment van leveren verliep prima. Volgens de website zou echter het fornuis de volgende dag gebracht worden. Dit is niet gebeurd. Het fornuis is op de 4de dag na bestelling geleverd. Dit kwam waarschijnlijk door de bijbestelde verhogingsset. De latere levering was geen ramp, maar een berichtje was op zijn plaats geweest. We hebben er zelf naar moeten informeren.

Assortiment
We hadden een ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon erg tevreden.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s v gool 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk.
bestelling is snel te plaatsen.

Service
Keukenloods is goed telefonisch bereikbaar en levert duidelijke en snelle service. levering op tijd. geen dagdelen waarin levering wordt ingedeeld, maar in tijdblokken van twee uur.

Assortiment
Een nieuwer model werd voor hetzelfde bedrag afgeleverd.

Aanbeveling
Perfecte service

Extra toelichting
Keukenloods is betrouwbaar en aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rupa 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting(telefonisch)en gemakkelijk te bestellen,ik hoefde allen maar te melden dat ik dit apparaat wilde kopen enkele gegevens door te geven en alles was geregeld.

Service
Gemakkelijk telefonisch te bereiken en na bestelling zeer bereidwillig om verdere uitleg te geven

Assortiment
Ruime keuze uit het brede assortiment en zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik heb mijn vrienden al zeer enthousiast gemaakt

Extra toelichting
Ik heb de keukenloods gemakkelijk via google op internet kunnen vinden en was zeer verbaasd over de ruime sortering aan apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spykie8 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
dicht in de buurt.
word gratis thuis bezorgd

Service
vriendelijk te woord gestaan. geen lange wachttijden.
ruime keuze. betaalbaar

Assortiment
is de tweede keer dat wij hier iets kopen, groot assortiment, prijzen betaalbaar.

Aanbeveling
op veel plaatsen naar apparatuur gekeken maar keukenloods is de goedkoopste en het beste, goede service, goed gekwalificiteerd personeel weten wat ze verkopen

Extra toelichting
ik heb in de vorige blokken alles al vernoemd, voor ons is er maar een en dat is keukenloods, zijn hier al een paar keer geweest en we zijn over hun heeeel erg tevreden, zal het zeker bij iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland37 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geleverd!

Service
Bezorging op 2 hoog!

Aanbeveling
Prima zaak, levering snel, service goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 1972 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bijzonder correcte en accurate behandeling van mijn vraag die ik via de site had gesteld.

Service
Product is geleverd voor een scherpe prijs op het afgesproken moment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, correct, snel en voor een eerlijke prijs.

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met Keukenloods is prima. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramJa 28-08-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Website zou iets duidelijk opgezet kunnen worden

Service
Goeie telefonische ondersteuning

Assortiment
Ik was specifiek naar het bestelde product op zoek, heb dus niet de rest van jullie assortiment bekeken.

Extra toelichting
Prijs was goed, aflevering ging snel en volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo uit Noordholland 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de webshop was de bestelling snel geplaatst.

Service
snelle afhandeling van bestelling

Assortiment
voldoende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Snel, goedkoop en efficiënt.

Extra toelichting
prima service voor een prima prijs. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frekel 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige website en goed overzichtelijk gepresenteerd.

Ook het direct contact opnemen met de terugbel mogelijk is zeer handig.

Service
Ik werd direct teruggebeld en werd zeer snel en professioneel geholpen

Assortiment
Naast een overzichtelijk en volledig assortiment, was de mogelijkheid om producten te vergelijken bijna onmisbaar ;)

Aanbeveling
Deze website staat in de favorieten en ik zal als men zoekt naar keukenapparatuur deze direct anbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roparunner 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel thuis via internet

Service
Alles liep op rolletjes en volgens de afspraak.

Assortiment
Zeer ruim voor iedere beurs is er wat.

Aanbeveling
je bent gek als je dat niet doet.

Extra toelichting
Tot gauw voor de volgende bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam2406 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het apparaat werkt heel gemakkelijk. Installeren was wel iets meer werk dan gedacht, qua snoeren en gasaansluiting. Korte snoeren, waardoor ik een verlengsnoer nodig had en een andere gasslang erop moest zetten.

Aanbeveling
Prima service, snel, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jitze de Jong 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet welk een wensen je hebt, is het uitzoeken van apparatuur op de site vreselijk simpel.
Beperkingen vwb de ruimte zijn door een indeling naar maat geen enkel probleem.

Service
Bestel je iets dat niet in voorraad is, vrijwel direct een reactie met een alternatief aanbod.
Perikelen die hieruit voortvloeien binnen een paar uur opgelost, mail én telefonisch contact, fantastisch !

Assortiment
Zeer uitgebreid , duidelijkheid op de site, ik heb geen wensen waaraan niet voldaan wordt.

Aanbeveling
Duidelijk, snel, klantgericht én scherp geprijsd, wie wil dit nu niet ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andres70 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk product vergelijking en kosten overzichtelijk weergegeven

Service
Duidelijke afleverafspraak en gemak van betaling

Assortiment
In elke prijscategorie voldoende keus

Aanbeveling
Een zeer goede ervaring gehad met de keukenloods , ik geef het door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

V. Hogenboom 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri van Soeren 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel duidelijk op de site. En je kunt chatten.

Service
Snel

Assortiment
Heeeeeel erg grootmassortiment.

Aanbeveling
Zou altijd aanbevelen.

Extra toelichting
Dit is mijn tweede product. Ben opnieuw super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.S.Barendregt 28-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
van huis uit alles te overzien

Service
goede antwoorden en prompte reacties

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

molen23 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark69 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima webshop, waardoor gemakkelijk winkelen

Service
snelle levering en duidelijk tijdsraam waarbinnen de levering bezorgd wordt

Assortiment
ruime keuze in vele producten

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonker1950 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Smits 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar dagen de koelkast in huis.

Service
Ik werd gebeld dat de levering ook iets eerder kon, wat mij zeer goed uitkwam. Hoefde ik niet langer thuis te blijven. Tijdstip klopte op 5 min. nauwkeurig

Assortiment
Een van de weinige zaken die een ladenkoelkast in het assortiment heeft.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens vaatwasser 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oliveira 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ARP123 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
na mijn vraag werd ik na 5 min terug gebeld en kon ik de bestelling ook telefonisch doorgeven.

Service
ik werd goed te woord gestaan n.a.v. mijn vraag en kreeg ook een correct antwoord.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Het loont zich om de keukenloods te bezoeken tijdens je zoektocht naar keuken apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Berger 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige service en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Traditionele koper 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke productpresentatie en bestelling

Assortiment
zocht maxiline vaatwasser, veel en diverse keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Samenvattend: zeer tevreden over klantgerichte organisatie en resultaat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

micobiansk 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site

Service
Goede service. Er werd zelf op zondag gereageerd op mail. Zelfs telefonisch . Dit is een echte pre voor keukenloods

Assortiment
Genoeg keus. En als je wat anders zoekt zullen ze niet nalaten op het op te zoeken en een aanbod te doen.

Aanbeveling
Goede service voor een goede prijs

Extra toelichting
Het kompleet pakket zit goed in elkaar en je wordt telefonisch goed te woord gestaan. Ook het transport is goed geregeld. Mijn komplimenten hiervoor .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R_W1 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Veel keus, snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvi 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via telefoon besteld en 2 dagen later al in huis, geweldig!

Service
Snelle levering, service week ik nog niet?

Assortiment
voor elk wat wils

Aanbeveling
de goedkoopste webwinkel met zelfde kwaliteitmerken

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en zal als ik weer iets nodig heb zeker kijken bij de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. la Grand 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk besteld

Service
Direct volgende dag bezorgd

Aanbeveling
Goede service , snelle levering, goede prijs

Extra toelichting
Snel, goede prijsstelling en eenvoudig besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Ferwerda 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze en genoeg info over het product te vinden.

Service
Snelle bevestiging na bestelling en super snelle levering zoals staat aangegeven. Vaatwasser binnen een dag in huis. Super gedaan!!

Assortiment
Zeer ruime keuze en voldoende voorraad!

Aanbeveling
Voor snelle en nette levering raad ik jullie van harte aan. Scherpe prijzen, snelle levering, ruime keuze in winkel en online,, vriendelijke chauffeur die het product netjes heeft afgeleverd!

Extra toelichting
Wegens een verbouwing hadden wij snel een vaatwasser nodig. De keuze was al geruime tijd gemaakt alleen was niet leverbaar in Zaandam. Online bood de oplossing en zoals beloofd hadden we de vaatwasser de volgende dag in huis (pas om 22.00 uur besteld en voor 18.00 uur de volgende dag binnen). Super service en een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 196789 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker vanuit mijn stoel zoeken naar het product van mijn keuze.

Service
wat de levering's service betreft, helemaal super.
er wordt goed over en weer gecommuniceerd en mee gedacht.

Assortiment
Ruime keuzes van elk merk.

Aanbeveling
Ik heb nu voor de tweede keer een inbouw apparaat gekocht bij de keukenloods, en tot nu toe ben ik telkens goed geholpen, en was de levering oprijd, en tevens kon ik mijn oude apparatuur meegeven.
Dus al met al helemaal super toch.
Dus daarom raad ik jullie ook aan bij vrienden of familie.

Extra toelichting
Al met al een goede webshop, met uitstekende levering en ruime keuze. Die zijn afspraken goed na komt. Bij mijn eerste bestelling kreeg ik een duurdere inbouw vaatwasser zonder bij betaling, omdat de vaatwasser die ik besteld had, niet meer leverbaar was. ik zou zeggen ga zo door, en verover zo de webshop markt. Veel succes .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik Griffioen 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen, klikken en afspreken op zondag en maandag is het apparaat thuisbezorgd. Betalen via pin, aan de deur. Zeer gemakkelijk allemaal.

Assortiment
er is veel keus en met de hulp van consumentensites is het juiste artikel vlot gevonden.

Aanbeveling
Zie mijn opmerking bij Gemak. Het ewrkt vlot en eenvoudig en bleek betrouwbaar. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van.den.berg 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen via Internet, voor vragen kun je ook bij ze terecht (en goed bereikbaar overigens!)

Service
Keurig op de hoogte gebracht van de status van de bestelling en snel geleverd.

Assortiment
Deze zaak is echt "van alle markten thuis" en heeft duidelijke omschrijvingen bij de producten zodat je goed kunt overwegen welk product te kiezen.

Aanbeveling
Heel tevreden, echt niets op aan te merken.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, goede concurrerende prijzen, je wordt netjes te woord gestaan bij vragen, vragen die digitaal worden gesteld worden snel en duidelijk beantwoord, levering verliep erg vlot en je werd goed op de hoogte gehouden vwb de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jinta 27-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik liep de afdeling op en er stond meteen iemand klaar om me te helpen bij mijn keuze

Service
Vriendelijk personeel en zeer zeker hulpvaardig

Assortiment
Genoeg keuze om iets te vinden (smaak en nodigheid)

Aanbeveling
Ik heb er reeds in het verleden mijn keuken en apparatuur gekocht en was tevreden nu ook weer :-)

Extra toelichting
Vrijdag ochtend liep ik de winkel in voor een nieuwe koel/vrieskast. En maandagmiddag stond hij in mijn keuken. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PCV50 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super. 's ochtends om 7.45 uur besteld en dezelfde dag geleverd (13.30 uur). Belofte wordt waar gemaakt, dit is nog eens logistieke perfectie. Succes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.los 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op tijd bezorgd.
zelf aangesloten. geen probleem

Service
zie boven

Assortiment
goede keuze's

Aanbeveling
zeer ruime keuze en goede prijzen

Extra toelichting
zeer te vreden tot nu toe. vaatwasser juiste aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Haloks 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijke stappen en duidelijke afhandeling

Service
Tot 24:00 bestellen en de andere dag geleverd krijgen! GEWELDIG. Daarnaast goed en klantvriendelijk contact over aflevering en ophalen oude apparatuur.

Assortiment
Alle apparaten uit mijn persoonlijke vergelijkende test aanwezig en dus ook mijn persoonlijke voorkeur.

Aanbeveling
Goede site, betrouwbare shop, gemak in de bestelling en snelle levering.

Extra toelichting
Keukenloods maakte het mogelijk dat we ondanks een falende oude vaatwasser geen dag zonder hebben gezeten. Goed en klantvriendelijk contact, betrouwbare afspraken, concurrerende prijzen. Een geweldige ervaring en die had ik echt wel graag ook bij een aantal andere webshops zo willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Held 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keus uit zeer scherp geprijsde apparatuur, goede mogelijkheid om types met elkaar te vergelijken en dan met hulp van keukenloods de juiste keuze te maken

Service
Ben zeer tevreden met jullie service, jullie doen wat je beloofd.

Assortiment
Fantastisch assortiment met ruime keuze en zeer makkelijk om apparaten met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Heb jullie al bij mijn collega's en familie geprezen en aanbevolen.

Extra toelichting
Ben meer dan tevreden, indien ik in de toekomst weer wat nodig heb zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamarr 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Kleine onduidelijkheid over de datum van de levering en de kosten daarvan, maar na een mailtje en een telefoontje was dat ook weer geregeld. Verder geen klachten, keurige bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m_esman 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ted van den berg 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en overzichtelijk en je hoeft de deur niet uit

Service
snelle aflevering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel19770 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M Schoenmaker 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met een product code vond ik heel gemakkelijk bij de keukenloods de door mij gezochte kookplaat

Service
Ik kon aangeven wanneer de levering kwam. Een dag ervoor kreeg ik bericht wanneer de levering zou komen. Rond welk tijd stip. Prettig en fijn om geen halve dag te moeten zitten wachten.

Assortiment
Weet ik niet precies,...
Was gericht aan het zoeken.
En vond gelijk wat ik zocht voor een prima prijs.

Aanbeveling
Verwacht dat jullie brede kus en goed assortiment hebben

Extra toelichting
Ben zeer tevreden. De kookplaat die ik kocht is nog niet geplaatst. Komt nog...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.gerritsen 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling via internet en snel thuis afgeleverd.
perfect!!!

Service
na bevestiging aanwezigheid, direct afgeleverd.

Aanbeveling
goede en snelle levering.

Extra toelichting
na bestelling vlotte levering en goed overzicht op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivco 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Besteld volgende dag in huis. Super bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avid71 27-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews