Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

goffin 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik hoef niet zelf op pad,alles word netjes thuis afgeleverd.

Service
na tel contact,was onze keuze nog eenvoudiger....voor onze combi magnetron...super snel geleverd.

Assortiment
groot assortiment...

Aanbeveling
gewoon alles even vergelijken op internet,dan kom je al snel bij keukenloods uit.

Extra toelichting
twee dagen internetten alles vergelijken,hier ook diverse winkels gehad.dan kom je bij keukenloods uit.was onze eerste aankoop bij keukenloods.Maar we zijn erg tevreden,goede tel advies,en supersnel geleverd.De auto was er s morgens om 7 uur,oven in de keuken neer gezet,en de oude meegenomen.GEWOON SUPER GOED. En we zijn erg tevreden over de oven,er gemakelijk in de bediening,en erg mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cookie 61 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellie Jansen 17-05-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk van thuis uit je order plaatsen.

Service
Vriendelijke mensen.

Assortiment
Ruime keuze uit keukenapparatuur.

Extra toelichting
We wisten welke inductie kookplaat wij wilden en deze was makkelijk te bestellen bij keukenloods tegen een scherpe prijs. Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Boon 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk alles via internet

Service
alles goed

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
beveel ik iedereen

Extra toelichting
helemaal top!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

purk21 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en pinnen aan de deur! Erg makkelijk

Service
Keurig binnen gebracht en wilde zelfs de oude vaatwasser mee retour nemen

Assortiment
Genoeg merken.

Aanbeveling
Dat het een snelle service heeft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dbeetje 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westerweel D B 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site met goede informatie.

Service
Prima uitleg via de telefoon over extra vragen betreffende het product.
Binnen 24 uur is de aankoop thuisbezorgt binnen de aangegeven tijd

Assortiment
groot assortiment met een concurerend prijsniveau

Aanbeveling
Prima zaak !

Extra toelichting
Zondag vaatwasser stuk, maandag een nieuwe besteld, dinsdag in huis en werkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Kastelijn 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Afzuigkap niet op voorraad kregen voor hetzelfde geld een duurdere afzuigkap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Dooms 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Al wat men zoekt in keuken apparatuur is er.

Aanbeveling
Door middel van een tip te geven om eens rond te kijken op de site.

Extra toelichting
Goede service en snelle levering en vriendelijke klanten service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Hovens 17-05-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bessch 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg tevreden over service en installatie! Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 1969 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
Snelle levering, alleen was mij niet helemaal duidelijk of het product ook geleverd werd op de dag die ik had aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raimo123 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk. Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Ook de aanbiedingen waren duidelijk zichtbaar en erg nuttig. Het betaalsysteem is even wennen maar wel erg duidelijk.

Service
Het was erg fijn dat de leverdag te bepalen was in de bestelprocedure. En de doorplanning van levering na het weekend was goed. Je kan alleen de bezorgdienst bellen tussen 09.00 en 16.00 voor de afspraak. Deze was bij ons uitstekend geregeld. Snel en doelmatig. Ook goed dat je de oude toestellen retour kunt geven zonder problemen.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende binnen de productgroep waar wij zochten. Qua prijs zit het onder het gemiddelde en er zijn duidelijke aanbiedingen die erg voordelig kunnen zijn

Aanbeveling
Ik zou zelf een nieuw apparaat hier bestellen mocht het nodig zijn. Dus waarom niet iemand inlichten.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de werkwijze en aanbod en service van de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T Muller 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan thuis uitzoeken wat je wil makkelijk

Service
Heel goed op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden van tijd .

Assortiment
Goed voldoende keus.

Aanbeveling
Zou het zeker aanbevelen goede prijs ziet er mooi uit .

Extra toelichting
Mooi product alles op tijd vriendelijke bezorgen en goede monteurs alles uitgelegd.zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties 58 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na eerst op TROS-Radar te hebben geinformeerd bleek keukenloods een betrouwbare shop te zijn.
Daarna was het makkelijk om uit het ruime aanbod mijn keuze te maken.

Service
Nadat ik mn keuze had gemaakt en een bestelling had geplaatst werd ik door een medewerker van keukenloods op de hoogte gesteld van een aanbieding van een soortgelijk apparaat wat goedkoper was als wat ik had besteld. Ook de aflevering van de goederen was geheel volgens plan.

Assortiment
Alles wat ik nodig had aan apparatuur was in voorraad van diverse merken. Dus keuze voldoende

Aanbeveling
Uit bovenstaande lijkt het me heel eenvoudig om keukenloods bij anderen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. van den Bos 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

johnny79 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet bekijken wat je nodig hebt. Vraag stellen en meteen antwoord. Bestellen. Volgende dag in huis.of je kunt zelf bepalen wanneer ze komen leveren.

Service
Gewoon goed

Assortiment
Voldoende keus. Van gewoon tot exlusief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzen 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een makkelijke overzichtelijke site om te kiezen en om te bestellen.

Service
Ik bestelde het verkeerde toestel, dit werd 3 dagen later kosteloos omgeruild voor het juiste toestel. Dat is pas service.

Assortiment
Alles wat met keukentoestellen heeft te maken is hier te koop.

Aanbeveling
Ik adviseer al mijn vrienden om bij keukenloods te kopen, dit door de scherpe prijs en de snelle levering en de beste service.

Extra toelichting
Ik heb nu voor de eerste keer bij keukenloods gekocht, dit is mij zo goed bevallen, dat ik er in de toekomst zeer zeker meer zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinAnge 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Snelle offerte. Verkeerde levering snel hersteld.

Assortiment
Ruime keuze uit veel merken

Aanbeveling
Prettige site/verkoper

Extra toelichting
Heb nog niet alle apparaten in gebruik maar tot nu dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Hattum 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede zoek mogelijkheden met ruime beschrijvingen en (inbouw)maten

Service
Levering perfect op tijd en snel.

Assortiment
enorme sortering, voor ieder wat wils

Aanbeveling
iedereen die nieuwe keukenapparatuur wil moet hier kijken. na veel zoeken bij mijn vorige apparaten kwam ik ieder keer bij de keuken-loods uit.

Extra toelichting
De keuken-loods is een zaak waar je voor al je keukenapparatuur heel goed terecht kunt. Apparaten in allerlei prijsklasse, met ruime beschrijvingen qua opties verbruik,etc.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

VINKEN DHR 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en ik kon snel vinden waar ik naar op zoek was (fornuis) toen ik nog een bijpassende afzuigkap zocht heb ik een mailtje gestuurd. Hierover werd ik snel teruggebeld en kreeg ik een goede aanbieding.

Service
De heer die ik aan de telefoon had was erg aardig en behulpzaam. Ook toen ik werd gebeld voor het plannen van de bezorging was de dame aan de telefoon netjes en vriendelijk en ook de bezorger was erg aardig en behulpzaam

Assortiment
Keukenloods heeft een heel breed assortiment

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van de keukenloods. Ook het personeel is erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alinea 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie, zeker ook de tekeningen met maten voor de inbouw.

Service
Goede informatie, snel geleverd, keurig en professioneel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bouwbedrijf 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige webshop

Aanbeveling
scherpe prijzen, goede organisatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia van Goor 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Optijd bezorgd,super gemakkelijk.

Service
Alles naar wens verlopen,op afgesproken tijd geleverd. De koelkast die wij uitgezocht hadden was levertijd op,een telefoontje met een vergelijkbaar product wat wel snel geleverd kon worden, helemaal correct.

Assortiment
heel veel keuze.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden,betaling,levering,vriendelijkheid aan de telefoon,SUPER

Extra toelichting
als vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin617 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk op te zoeken

Service
gingen informeren bij pelgrim en werd daarna teruggebeld

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede service duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter073 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service correct en stipt geleverd op de afgesproken datum

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Correct geholpen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan G Tieben 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik kon gemakkelijk mijn keuze maken, vooral omdat ik verschillende producten naast elkaar kon vergelijken. Bestelling gin ook heel vlotjes, ook vond ik het prettig om boter bij de vis te betalen. Afspraak over leverdatum en tijd werd correct nagekomen en de chauffeur was vrioendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Nakker 15-05-2013

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering.Oorspronkelijk bestelde kookplaat was niet leverbaar en i.p.v. kregen we een modernere kookplaat voor dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 48 15-05-2013

Algemene score

8,0
Keukenloods werkt handig en efficient met coulante prijzen.
Wij zijn zeer tevreden over uw bedrijf en genieten nu van een prima koelkast/vriescombinatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

n de bree 15-05-2013

Algemene score

7,8
De servers na de bestelling overleg en bezorging prima verlopen ben echt tevreden dit gebeurt niet altijd via internet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cleo zandman 15-05-2013

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over de bereikbaarheid van de website en de telefonische service. Het bestelde produkt werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eer.A. 15-05-2013

Algemene score

8,0
Fijne bezorger, bracht de koelkast tot in de keuken. Betaling bij afleveren en oude koelkast meegenomen. Bedankt voor de goede aflevering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilco1000 15-05-2013

Algemene score

8,8
Bestelling snel en prima afgeleverd, de oude koelkast ingenomen. Extra complimenten voor de chauffeur van de transporteur, prima benadering en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

321ilse 15-05-2013

Algemene score

8,8
Uiterst goede service van keukenloods.nl zoals op de site gezegd wordt is de levering erg snel. De geleverde artikelen zijn goed veilig verpakt. Bij ons was het zo dat we een nieuwere versie hebben gekregen omdat de oudere niet meer beschikbaar was, zonder enige kosten voor ons.
Laat nu de keuken maar komen, ik wil de apparaten gaan gebruiken! Bedankt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris08 15-05-2013

Algemene score

7,5
Op de website zoeken was makkelijk, bestellen ook. Inbouw verliep perfect. En betalen was een fluitje van een cent bij degeen die de inbouw deed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jochem74 15-05-2013

Algemene score

9,0
uiterst makkelijk toegankelijke website. Om 9 uur besteld en om 12.00 uur in huis! keurige aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak123456789012345 15-05-2013

Algemene score

8,5
Snelle opvolging van de bestelling. Item was niet op voorraad, maar er is een alternatief en duurder product voor dezelfde prijs aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kcirtapnijmor 15-05-2013

Algemene score

8,5
Duidelijke website waar alle informatie goed te vinden is.
Ben keurig op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en de levering hiervan. Bezorging ging precies volgens afspraak. Wat mij betreft alleen maar lof.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnand70 15-05-2013

Algemene score

9,0
Netjes zoals aangegeven op tijd nette vriendelijke bezorger
Zeer tevreden volgende keer zeker weer gebruik van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n.kamper 14-05-2013

Algemene score

9,8
Een half jaar geleden kochten wij een glas op gaskookplaat. Onlangs ging die stuk. We mochten meteen een leenkookplaat bij Keukenloods ophalen. De technische dienst van de fabrikant kwam kijken en nam contact op met Keukenloods. Wij mochten een nieuwe kookplaat uitzoeken. Na een paar dagen konden we de nieuwe kookplaat ophalen. De volgende dag mochten we de leenkookplaat terugbrengen.
Wij zijn heel goed geholpen door Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nviom 14-05-2013

Algemene score

9,8
gewoon goed bestelling opnemen per telenfoon en snel geleverd binnen twee dagen bedankt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jereskes 14-05-2013

Algemene score

9,2
De bestelling kon snel geplaatst worden en navraag leverde een bevredigend antwoord op. Vervolgens vond de levering geheel volgens planning plaats, geen lange wachttijden thuis. Dus toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie101 14-05-2013

Algemene score

9,0
Tja wat moet ik zeggen, ik ben gewoon heel tevreden met de service, snelle afhandeling en correct. After Sales was ook prima. Bedankt, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TdB2 13-05-2013

Algemene score

9,0
Eenvoudig zoeken op de website, goede product informatie / vergelijken, eenvoudige bestelling, zeer snelle levering, electronisch betalen bij afleveren, gratis opwaardering naar nieuwer model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EvU 13-05-2013

Algemene score

8,8
Aantrekkelijke prijzen en goede telefonische uitleg over de verschillende types. Snelle levering op de opgegeven dag. In de bevestigingsmail stond dat we telefonisch contact moesten opnemen over de dag van levering maar dat was niet nodig geweest. Als er gestaan had dat je op de website het tijdstip van levering kon zien, was dat voldoende geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wimatieplas 13-05-2013

Algemene score

9,8
Ben echt super tevreden.....
snelle bestelling!!!
snelle levering!!!
snelle oven!!!
kortom kan niet beter!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.C.Smit 13-05-2013

Algemene score

9,5
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Levering erg vlot (na een dag). en vriendelijk.
Wij twijfelden over 2 producten, na telefonisch overleg met een van Uw medewerkers, (achteraf) goede beslissing genomen. Jammer dat Uw assortiment espresso machines niet groot is, hadden zeker weer voor Uw gekozen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma99 13-05-2013

Algemene score

10,0
Onverwachts een kapotte vriezer hebben - wens je niemand toe - maar op het Internet liep ik tegen de website van de Keukenloods aan. Omdat ik nog wat info wilde hebben
heb ik niet besteld via het Internet - maar dus telefonisch. De vriezer die ik wilde hebben was niet op voorraad maar zou dezelfde dag nog besteld worden.
3 dagen later kreeg ik al een telefoontje en had ik de vriezer in huis. Een half uur voor aankomst van de vriezer werd ik netjes gebeld en ik moet zeggen - zowel via de telefoon als de bezorger - een prima service, vriendelijk en snelle afhandeling.
Perfect en goed functionerend bedrijf waar ik zeer zeker nog wel eens een aankoop zal doen!
Ga zo door beste mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart en Nel 13-05-2013

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden over de Keukenloods.
zeer correct aan de telefoon, super qua bezorging, goede uitleg, een absolute aanrader om te kopen, de prijzen zijn uitstekend, even weer sparen en dan mijn volgende aankoop weer bij Keukenloods dat zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Sint Anna 13-05-2013

Algemene score

9,0
Perfecte en snelle levering. Via tel. contact krijg ik alternatieven aangeboden. Extra korting. Betaling makkelijk via Ideal of direct aan chauffeur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews