Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald Vv 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bij telefonische navraag werden onjuiste argumenten gebruikt over levertermijn (nieuwe machine nog niet uitgeleverd door leverancier). machine stond werkelijk op voorraad.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Belier 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Langs geweest in Opmeer. Internetmedewerker opgeroepen welke bestelling voor mij plaatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredvo51 04-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vaatwasserindesit 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestellen ging makkelijk. Levering werd prima verzorgd door een hele leuke vriendelijke bezorger. Apparaat was ook netjes verpakt. We konden zelfs thuis pinnen via een mobiele pinautomaat. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuske75 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en snel advies aan de telefoon.

Service
Alles werd gedaan volgens afspraak. Zelfs nadat ik het product goedkoper vond, kreeg ik het verschil binnen 2 dagen uitgekeerd!

Assortiment
Alles hebben ze volgens mij.

Aanbeveling
Goede service en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekker koken 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dit is onze eerste ervaring met inductie,sta verbaasd dat het zo makkelijk gaat.

Service
Prima voordat we iets besteld hadden,heb ik de keukenloods gebeld met vragen ,daar heb ik een goed en duidelijk en beleefd antwoord op gekregen.

Assortiment
Zo ver ik het kan bekijken een prima en overzichtelijk site veel keuze.

Aanbeveling
Ik ben al bezig met reclame maken.

Extra toelichting
Zeer tevreden,blij met mijn product,en de manier waarmee wij geholpen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de puijt 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is duidelijk met goede omschrijvingen en grote keus.

Service
de service is perfect;vragen kunnen online worden gesteld, een prima service!

Assortiment
je kunt kiezen uit een groot aanbod,de keuze is reuze, er zit altijd wel iets bij wat je zoekt. daarnaast is de prijs een verademing in vergelijking met andere winkels.

Aanbeveling
ik zou deze winkel iedereen willen aanbevelen vanwege het grote assortiment, de aantrekkelijke prijzen, het gemak van thuis met pin betalen en niet te vergeten de snelle levering.

Extra toelichting
ik ben ontzettend tevreden over deze winkel. groot assortiment, lage prijzen en heel goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakker C. 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de telefoon werden we goed geholpen en daarna werden de afspraken bevestigd via de mail. prima.

Service
Er werd meegedacht met onze keuze en gezocht naar de snelste oplossing.

Assortiment
de koelkast die we wilden was aanwezig en kon vergeleken worden met vergelijkbare types.

Aanbeveling
gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rosaki 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gevraagd artikel was niet en werd keurig naar vervanger
verwezen netjes.

Service
vragen die ik had werden keurig telefonisch beantwoord.

Aanbeveling
net uitleg en wordt tijd voor genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ArnoldAsd 04-09-2013

Algemene score

7,0

Service
Duidelijke en heldere utileg. snelle antwoorden

Assortiment
Gewoon een ruime keuze en dat is fijn.

Aanbeveling
Zodra ik hoor dat iemand een keukenachtig iets wil kopen zal ik hem of haar op keukenloods attent maken.

Extra toelichting
Het is gewoon een goede zaak.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

tonydockx 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
ingave belgisch postnummer niet mogelijk om orderstatus op te volgen

Service
snel, vriendelijk, accuraat

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sluiter06 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

atlantisapeldoorn 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
het is gewoon verbluffend wat de snelheid van leveren betreft. super aardige en kundige mensen aan de telefoon. ik zou het zo weer doen. voor iedereen een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0450 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het vinden van het produkt was heel invoudig

Service
service uitstekend de bezorging werd via de telfoon bekent gemaakt prima

Assortiment
assortimentprima,genoeg keuze
alles gemakkelijk kunnen vinden, prijs oke.

Aanbeveling
omdat ik zeer tevrede ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apk68 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig en duidelijke website

Assortiment
Volledig aanbod van kwaliteitsmerken

Aanbeveling
Bijzonder goed verlopen. Afspraken worden stipt nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cappuccinojunk 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De grootst mogelijke keuze en gewoon vanuit huis. Bovendien per artikel meestal zeer uitgebreide informatie. Beter kun je je zelfs in een fysieke winkel niet informeren!

Service
Al een aantal keer besteld, nooit zonder horten of stoten voor produkt binnen is maar medewerkers zijn goed berijkbaar, vriendelijk en zeer hulpvaardig. Trekt het daarmee wel weer recht. Voor mij ook niet heel hinderlijk aangezien ik vanuit huis werk en bezorging dus makkelijk kan ontvangen.

Assortiment
(zeer) groot

Aanbeveling
geen 10 aangezien levering voor mensen die buitenshuis werken niet heel gemakkelijk is. Indien op afgesproken tijd geleverd kan worden wordt het zeker een 10!

Extra toelichting
Bij bestelling kreeg ik levertijdstip door dat zelfs al verstreken was. Is niet de eerste keer dat dat fout gaat. Voorgaande keren kwam artikel plotsklaps aan (idd bij gasfornuis minder handig als het arriveert om 18:45 op het moment dat je net wil gaan koken op het oude dat toch maar in gebruik is gebleven door onduidelijkheid...) Nu was het na een aantal dagen nog niet geleverd en heb ik gebeld. Levering stond helemaal niet (meer) in systeem... Nieuwe bevestiging, weer levering in verleden maar nu arriveerde de vaatwasser wel een dag later. Gelukkig maar want de oude was echt defect en diende alleen nog als afdruiprek. Nu kon het oude apparaat dus ook mee retour, wel zo handig!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lidieske 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heerlijk vanuit thuis je nieuwe apparatuur bestellen

Service
Bezorger kwam binnen de afgesproken tijd en was zeer vriendelijk

Assortiment
Prima, genoeg keus

Aanbeveling
Het is gewoon prima in orde, bestelling,levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liselotte & Han 04-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ondanks dat de keukenloods een groot assortiment heeft blijft de website door de vele categorieën erg overzichtelijk. Daarnaast kun je snel een keuze maken door het verfijnen van een zoekopdracht, doordat ook deze is ingedeeld in verschillende categorieën. Bij de showroom zijn we erg goed geholpen, vooral omdat wij het gevoel hadden dat ze echt willen helpen in plaats van iets aan te smeren. Ook nemen ze de tijd om ons van alle gevraagde informatie te voorzien. Omdat niet alles op voorraad kan staan hebben ze een laptop ter beschikking gesteld om daar waar nodig het assortiment van keukenloods.nl toe te lichten. Ten tijde van aankoop was onze keuken nog niet gereed. De aangekochte producten zijn door keukenloods nog een aantal maanden (!) in opslag gezet. Al met al zijn we erg tevreden over de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. van Kampen 04-09-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie over de diverse producten en de mogelijkheden daarvan. Veel producten aanwezig in winkel.

Service
Prima.

Assortiment
Prima, veel keuze.

Aanbeveling
Zeer zeker gaan kijken en je laten informeren over de prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Wij hebben een aantal jaren terug een koel/vries combinatie gekocht in het filiaal in Zwaag. Omdat de service en de verkoop informatie prima was (het is moeilijk om een juiste koel/vries combinatie te vinden in een bestaande keuken)en alle moeite voor ons is gedaan om een juist apparaat te vinden, hebben wij nu ook weer gekozen voor de Keukenloods. Ook onze dochter heeft een aantal maanden terug de juiste koelkast kunnen vinden bij de Keukenloods. Ivm het warme weer kon de uitgezochte koelkast toen direct worden afgehaald bij de loods in Opmeer. Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mees52 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De bestelde Siemens vaatwasser hadden ze niet op voorraad. Aangezien mijn oude kapot was en ik niet van afwassen houd boden ze mij een Bosch vaatwasser aan met 200 euro korting en die werd dan ook de zelfde dag geleverd. De machine is wat luxer als het oorspronkelijk product. Mooie stille en goed afwassend vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 676767 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk,goed advies

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Genoeg aanbod alleen niet aandringen op Siemens als mensen Bosch willen ook al is dat het zelfde product . Anders geen Bosch meer op site zetten.

Aanbeveling
Goed is goed

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EJS01 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
Goede ervaring met Keukenloods

Extra toelichting
Prima service, logistiek, etc...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoppie6 04-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alle informatie duidelijk bij elkaar, duidelijke omschrijvingen, snelle service en prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mzzl 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, eenvoudig in de bediening

Service
Ik had nog een vraag en werd zelfs op zondag teruggebeld met het antwoord. Klasse!

Assortiment
Voor mij voldoende ruim.

Aanbeveling
Eerste ervaring maar zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tonny 15 06 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het bestelde artikel was er snel maar was beschadicht.
ze hebben wel direct een nieuwe besteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ninosins 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk te vinden en duidelijk omschreven.

Service
snelle levering

Assortiment
goed assortiment, veel keus en een goede prijs

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Keukenloods krijgt van mij een goede beoordeling, vanwege de snelle levering, ruim assortiment en concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hubert36 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door pagina-indeling snel het gewenste artikel te vinden en te vergelijken.

Service
Communicatie m.b.t. levering helder en to-the-point.
Aflevering correct.

Assortiment
uitgebreide keuzemogelijkheid. Goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Als goed alternatief en vanwege uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Was de tweede aankoop, zeer tevreden over het proces t.m. de aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Dingens 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHL v. Breugel 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzicht op de site van keukenloods,een gemak om je keuze te maken

Service
De tijd en dag van levering wordt goed weer gegeven, alles werd op de juiste tijd thuis bezorgd.

Assortiment
Volop keuze uit een groot assortiment

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, en kreeg ook prima reacties.I

Extra toelichting
Ik heb geen ander woord als GOED voor keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Hollemans 03-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal Belder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd keurig en zonder poespas geholpen.Men was zeer terzake kundig

Assortiment
Alles wat ik nodig had of wilde hebben werd prima geregeld.

Aanbeveling
Het was gewoon prima voor elkaar zoals ik geholpen en geadviseerd werd.

Extra toelichting
Bovenstaande lijkt mij voor zich te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan. smalbrugge 03-09-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eerst uitgebreid bekijkenm op de website, dan of on-line of terplekke bestellen

Service
reparaties tot volle tevredenheid, of het apparaat wat niet 100% is wordt vervangen.

Assortiment
zo breed en diep heb ik nog nooit gezien.

Aanbeveling
waar voor je geld voor de beste prijs.

Extra toelichting
de keukenloods formule doet de concurrenten verzuchten: voor die prijzen kan ik beter bij de keukenloods inkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van de Ligt 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan1006 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre de H. 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

KJ46 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij zijn keurig geholpen. Kregen duidelijke informatie en ruimte om te overleggen.

Assortiment
Bijna te veel keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Olga de Ruiter 03-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor mij redelijk te bereiken

Service
correcties zijn uitstekend afgehandeld

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede en vriendelijke behandeling zonder opdringerig te zijn

Extra toelichting
Ben zeer prettig geholpen, goede adviezen en toen de keuken was geleverd en er enkele kleinigheden ontbraken is dit prima opgelost. Alles is kosteloos nageleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre tak 03-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er kan altijd iet fout gaan maar dat word keurig opgelost

Assortiment
Er is echt keuze genoeg

Aanbeveling
Wij zijn goed geholpen en hebben nu een prachtige keuken staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corneejke 03-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heb in de winkel bested,en niet on-line.

Service
Goed advies,en keurig nette afhandeling.

Assortiment
assotiment boven verwachting.

Aanbeveling
Zou deze zeker aanbevelen,daar ik de keus en het assortiment goed vind.Voor iedere beurs is er wel wat!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tos71 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis prijzen vergelijken, besteld voor 2100 uur en werd de volgende dag reeds bezorgd, super!

Assortiment
Veel keuze! Vaatwasser was toch niet op voorraad, kreeg toen voor dezelfde prijs een duurder type geleverd, klasse!

Aanbeveling
Absoluut!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ari van Bakel 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruik van goede site, makkelijk keuze maken, het aanbieden van een alternatief product! Allemaal in het belang van de klant.

Service
Afspraak is afspraak. Volgende dag een telefoontje en inderdaad, volgende dag een telefoontje. Perfecte service als het gaat om het tijdstip van brengen en de vriendelijkheid van de bezorger.

Assortiment
Makkelijke site met uitstapmogelijkheden naar ander assortiment, andere prijskeuze en het bieden van een alternatief door keukenloods (dat kende ik niet)

Aanbeveling
Alles is gebaseerd op betrouwbaarheid. Ik las het al in de reviews en dat is de belangrijkste reden om iemand anders met een gerust hart bij Keukenloods te laten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

averhoof 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk vergelijken en kiezen op de site.

Service
Goede service Tijdens bestelling, bezorging en levering.

Assortiment
Zeer veel verschillende producten en veel keuze in dezelfde productgroep.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KW45 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk, goede productomschrijvingen. Eenvoudige bestelprocedure. Prettig om pas bij afleverin te hoeven betalen.

Service
Antwoord op vragen via mail kwam snel;antwoord was vrij oppervlakkig, had wat specifieker gemogen.
Snelle levertijd, dat is prettig
Telefonisch contact over aflevering verliep minder prettig. Ik werd niet klantvriendelijk benaderd, en er werd niet geluisterd, alleen maar gepraat.
Uiteindelijk is de aflevering prima verlopen op een voor mij gunstig tijdstip.

Assortiment
Ruime keuze in vele merken, prima! Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Goede positieve ervaring. Betrouwbaar. prettige betalingsregeling

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn eerste aankoop via keukenloods.nl. Afspraken maken over afleveringen mag klantvriendelijker gebeuren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roberto1951 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website.

Service
goede communicatie over voortgang van de bestelling e levering conform opgegeven tijden.

Assortiment
Gericht gezocht op de artikelen. Verder niet gekeken

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carel43 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede Web site om snel een keus te maken

Service
Order follow up werkt goed en is accuraat

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor me zelf te veel om uit te kiezen. Heel goed als je bewust naar iets op zoek bent

Aanbeveling
Ik ken alleen de Webshop die is prima en vriendelijk toegankelijk.
Goed dat jullie Ideal betalen mogeelijk maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekjes 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon lekker vergelijken op internet.

Service
Telefonische ondersteuning tijdens het bestellen, en gezamenlijk een check of je de juiste beslissing hebt genomen

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes, prettig!

Aanbeveling
Heb zelf al eerder wat besteld zo ook een aantal collega's.

Extra toelichting
Gewoon lekker makkelijk, bestellen en dan de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m999 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zondagavond besteld, maandag keurig op afgesproken tijdstip geleverd.

Review criteria:

Goed

Reageer

Megens82 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Type was helaas niet leverbaar. Dag erna een alternatief aangeboden met minderprijs. Bedrag dag erna teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans_1967 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nadat de vaatwasser na 2 dagen 25 EUR goedkoper was geworden, gemaild en de 25 EUR terug ontvangen binnen 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 20130902 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk een goede keuze te maken via internet

Service
Snelle en gedegen levering en montage, en telefonisch zeer klantvriendelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en goede service!

Extra toelichting
Zeer tevreden: vaatwasser binnen 3 dagen geleverd, monteurs waren keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda.v.BM 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Nette en snelle service.
De winkel in Zaandam is ook goed bereikbaar

Assortiment
We konden goed vergelijken en zijn erg tevreden met het aangeschafte product

Aanbeveling
Al meerdere malen gedaan: goede service, goed meedenken en nette aflevering

Extra toelichting
Vooralsnog prima service en een nette behandeling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews