Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie uit Apeldoorn 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen waar en wanneer je wilt. Overzichtelijke site waarop makkelijk zoekcriteria zijn aan te brengen. Betalen bij de koerier.

Service
Nette, vriendelijke koerier die de vaatwasser tot in de keuken brengt.

Assortiment
Ik was op zoek naar een ander merk vaatwasser, maar Keukenloods had er een in de aanbieding die beter aan onze wensen voldeed.

Aanbeveling
Als je goede service biedt, een ruim assortiment en ook nog correct personeel hebt, kan ik je alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRZL 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles online regelen en betalen bij leverantie. Erg fijn.

Service
Op tijd geleverd. Binnen 24 uur. Leverantie op de stoep is welliswaar niet servicegericht maar het staat duidelijk aangegeven in de voorwaarden. Wat wel service is dat, indien het bestelde product niet voorradig is, er gewoon een luxer exemplaar wordt geleverd voor het zelfde geld. Dat kan ik zeer waarderen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus. Alle informatie is aanwezig.

Aanbeveling
Ik heb de site al aanbevolen. Goede prijzen, alle informatie aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koper inductiekookplaat 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was heel makkelijk te bestellen, betalen via pin bij aflevering ook heel fijn. Daarnaast korte levertijd.

Service
Snelle levering en handig w.b. betaling.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Kroezen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

erica klouwer 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen

Service
snelle levering, vriendelijke mensen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze, goede service

Extra toelichting
heb geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet Ekelmans 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick ten Berge 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en duidelijk!

Service
Telefoontje ter bevestiging en sms voor exacte tijd. Behulpzame chauffeur

Extra toelichting
Erg simpel, duidelijk en overzichtelijk. Geen verborgen problemen, alles wordt gedaan zoals afgesproken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitdenboze 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Oven werd besteld en binnen 24 uur keurig in de keuken afgeleverd

Service
zie boven

Aanbeveling
de algehele indruk is professioneel en toch erg vriendelijk, iets wat we ook telefonisch al hadden laten weten toen de oven bezorgd was.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arl1234 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site.
Wel is onduidelijk of inbouwmaten van de producent komen en kloppen

Service
Bezorgservice werkt vlekkeloos!

Assortiment
geen opm.

Aanbeveling
geen opm.

Extra toelichting
site en bezorgservice sterke punten. van de inbouwmaten is onduidelijk of die van de producent komen.: die check ik dus via de site van de producent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim19762013 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via overzichtelijk website en een ruime keuze.

Service
Supersnelle bezorging en netjes op tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer veel keus in ovens,vaatwassers,kookplaten enz.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen om hier een oven of vaatwasser of een ander keukenapparaat te kopen.
Zeer snelle levering,superscherp geprijsd en veel keus

Extra toelichting
Keurig en snel tegen een hele scherpe prijs die je nergens anders tegenkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Koning 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersimpel, bestellen, even bellen en het wordt thuis bezorgd.

Service
Niet de hele dag thuis afwachten maar netjes een sms-je met een tijdvenster van twee uur waarbinnen de bestelling wordt bezorgd. En dan wordt het netjes tot in huis afgeleverd. Je oude spullen gaan gewoon mee in de vrachtauto dus die ben je meteen kwijt. Top!

Assortiment
Zodra je eenmaal weet wat je ongeveer wilt bestellen zoek je het op en heb je het zo gevonden. Het assortiment is breed en compleet.

Aanbeveling
Het gemak is enorm, de service is prima en zelfs als het artikel een keer niet leverbaar is wordt er een vergelijkbaar, maar meestal duurder of beter model, geleverd tegen de zelfde prijs.

Extra toelichting
Je kiest zelf wat je hebben wilt, geen gladde verkooppraatjes als je daar geen behoefte aan hebt. Je bepaalt zelf op welke dag er geleverd wordt en dan wordt er netjes een seintje gegeven binnen welke twee uur de auto voor de deur staat. De chauffeur is vriendelijk en handeld de aflevering vlot en netjes af. Je oude spullen neemt hij meteen weer mee. Kortom een makkelijke en vlotte manier van je keukenspullen vernieuwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties Huisinga 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan, waarbij de verkoper nog gezocht heeft naar alternatieven. Erg goed!

Service
Afspraak is afspraak. Hoewel de bezorger pech met de vrachtwagen had, werd de bestelling wel op de beloofde dag gedaan. Hierbij werden we keurig telefonisch op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment, keus te over.

Aanbeveling
Ik kan geen nadelen bedenken. De betaling kan bij levering gedaan worden. Boter bij de vis!

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Dus een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy23 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit huis een koelkast kopen makkelijk toch !

Service
Jammer dat de koelkast niet snel leverbaar was.

Assortiment
Volop keus en de prijzen aantrekkelijk

Aanbeveling
Alles was prima de bezorging verliep ook keurig binnen de afgesproken tijd

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Annie A 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via internet uit te zoeken en te bestellen, betaling eenvoudig.

Service
Bestelde uitvoering niet meer leverbaar, luxere gekregen.

Assortiment
Alles wat ik zoek is er.

Aanbeveling
Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bufie 65 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk thuis achter je computer

Service
prima geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed en prima prijzen

Extra toelichting
vanaf de aankoop tot aan de aflevering prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Center8 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ideaal

Service
het gemak via internet

Assortiment
volop keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede telefonische contact voor vragen en mooie website

Extra toelichting
gemakkelijk via internet keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie M. 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website, duidelijke informatie. Betalen kan bij aflevering met pin of contant.
Ook handig dat je direct kunt bellen om een een afspraak te maken voor het laten plaatsen. Je krijgt de dag voor de plaatsing een sms-je over het tijdstip.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid. Gesproken met een aardige dame die adequate antwoorden gaf en die er plezier in leek te hebben om mensen te helpen.
Ook heel tevreden over de jongens die de vaatwasser kwamen plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jobi62 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk uitzoeken,vergelijken en bestellen vanuit je luie stoel

Service
netjes thuis afgeleverd,geen geloop de winkel,makelijk toch.

Assortiment
het assortiment is uitgebreid,het kan natuurlijk altijd uitgebreider,maar je kunt ook niet alles in je toko hebben

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen gezien het assortiment,het gemak van bestellen en zeer zeker de scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Langedijk 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
webwinkel

Service
snel kontakt met klant voor aflevering

Assortiment
doelgericht zoeken geeft snel resultaat

Aanbeveling
gezien de ervaring in hoge mate

Extra toelichting
snelle levering, goede service, prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke67 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van mijn kant was de afspraak moeilijker dan van jullie kant

Service
Uitstekend, de chauffeur belde zelfs op dat het ietsje later werd.

Assortiment
Ik heb gericht gezocht, dus niet alles bekeken

Aanbeveling
Ik heb helemaal geen klachten.Vriendelijke mensen,prima service en redelijke prijzen.

Extra toelichting
las boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hehi 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeders1 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Bij vragen, snel antwoord terug via de mail.

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we zochten en konden ook nog kiezen welk product we namen. Prima dus!

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier, kan na 2 bestellingen die uit ervaring melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Det66 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met productinformatie en online vragen zichtbaar

Service
Keukenloods is per mail en telefonisch goed bereikbaar en rageert snel, vriendelijk en adequaat.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Scoort uitmuntend op alle punten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brugja 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vraagje over levering , werd snel beantwoord

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
scherpe prijzen , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada74 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

G.A.C.REBEL 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Onno25 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan gewoon vanachter je computer een oven bestellen en die de volgende werkdag thuisbezorgd te krijgen? Weinig!

Service
Goede service, wij zijn gebeld om de bestelling te bevestigen. Hierna een afspraak gemaakt voor een bezorg tijd.
Bij aflevering tot in de keuken werd nogmaals grondig nagegaan of de bestelling in orde was.

Assortiment
Er was een ruime keuze aanwezig van A en B merken in diverse categorieen.

Aanbeveling
door de snelle levering en correcte wijzen van afhandelen raad ik Keukenloods.nl van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Wardt 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet uitzoek, en voor vragen ben je dus ook op het goede adres!

Service
Heel vriendelijk gesprek via de telefoon, en de bezorging verdiend zelfs een 10+ . Keurig op tijd en heel zorgzaam voor de spullen.

Assortiment
We hebben gevonden wat we zochten, alhoewel de keuze zeer groot is.

Aanbeveling
Voor ons geen andere winkel meer dan de keukenloods!

Extra toelichting
Blij verrast door deze winkel, zeker na een teleurstellende eerdere aankoop bij een concurrent. Rondshoppen hoeft niet meer, voortaan direct naar de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.F.B. Droge 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
betaling was niet erg duidelijk. Zou handig zijn als je meteen een ideal betaling kan doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M Collee 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is een zeer breed assortiment, ook per categorie. En altijd scherpr prijzen.

Service
Goed op de hoogte gehouden betreffende de levering. Ook een wijziging in leveradres is perfect gegaan.

Assortiment
Voor mijn budget en wens super.

Aanbeveling
Breeds assortiment, goede prijzen en (tot nu toe) betrouwbare service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gelske 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles prima.

Service
vandaag bestelt, morgen in huis.

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
Ik maak al een stuk reklame voor jullie, omdat wij zeer tevreden zijn.

Extra toelichting
Wij hebben hier verder niets aan toe te voegen. Snelle levering, veel keuze, alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeoLee 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen, goede telefonische ondersteuning bij het bestellen.

Service
Ondanks niet gedekt door leveringsvoorwaarden werd beschadigd onderdeel toch vervangen.

Assortiment
Vrijwel alles kan geleverd worden in mijn opinie.

Aanbeveling
Plezierige ervaringen bij aftersales.

Extra toelichting
Zie de deelbeoordelingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Everts 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het vinden van de juiste vaatwasser was erg makkelijk, een zeer overzichtelijke site en mijn vragen werden op een correcte manier en snel beantwoord, tevens was de manier van betalen zeer simpel

Service
De levering was veel beter dan ik was gewend van een internet site, de aflever tijden klopten en de jonge man die hem bracht was zeer behulpzaam en correct

Assortiment
De assortiment van deze site is behoorlijk en in elke prijsklasse is een zeer goede machine te vinden, ik kan hier niets anders dan lof over uitspreken

Aanbeveling
Door de prijs en wat je er voor krijgt en de service zal ik zeker deze site aanbevelen bij familie en kennissen

Extra toelichting
Ik kan niet anders dan de hoogste score geven aan de keukenloods, ze leveren Merk apparatuur voor zeer lage prijzen, tevens is service zoals beantwoorden van vragen, levertijden en het afleveren boven verwachting, Keukenloods is een site waar 90% van de andere sites een voorbeeld aan kan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerst 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk en goede info

Service
uitstekend s'morgens ordergeplaatst en tegen de avond was het er al

Assortiment
zeer ruime keus voor ieder wat wils.
Wie hier niet slaagt, zoekt niet serieus.

Aanbeveling
zeer aan te raden
ruime keus
overzichtelijke site
goede gebruiksgemak vd site

Extra toelichting
tja wat moet je verder nog motiveren ? als je op keukengebied iets zoekt kom dan hier eens kijken. Mischien kleine tip: Het is veel moeite maar geef ook eens aan als er acties zijn bij de betreffende merken . Wij kwamen er bij toeval achter dat bij ons product door siemens ook een pannenactie was . Dat staat weer niet vermeld . Maar kortom ruim voldoende info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 27-05-2013

Beste Gerst,

Bedankt voor uw opmerking en Tip!
Ik ga meteen uitzoeken waarom deze actie niet vermeld wordt op onze site.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Harm De Meern 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
jullie bevestigingsprocedure vind ik omslachtig en niet bij jullie passen. Als dat veranderd kan het zeker een 8 worden

Service
Het is jammer dat er op de site niet vermeld wordt dat er geen stekker aan het apparaat zat. Daardoor om het hand tijdens het monteren!

Assortiment
voor elk wat wils, het lijkt wel oneindig

Aanbeveling
dat doe ik al, dus motivatie lijkt me verder niet nodig

Extra toelichting
De motivaties lijken mij genoeg. Niet te veel woorden meer, jullie zijn toch geen ambtelijke organisatie!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 27-05-2013

Beste Harm,

Bedankt voor uw beoordeling en uw opmerking.

Kunt u aangeven om welk product (typenummer) het gaat? Ik ga deze informatie dan zo snel mogelijk toevoegen aan het desbetreffende product.

Onze excuses voor het ongemak en nogmaals bedankt voor uw opmerking.
Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

jeppe2 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

adreho 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zo via internet

Service
Geweldig, donderdag besteld en vrijdag afgeleverd in Coevorden.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Iedereen, zo'n service sie je bijna nergens.

Extra toelichting
Dit is gewoon geweldig. Donderdag besteld vrijdag geleverd, de chauffeur kwam helemaal vanuit Hoorn naar Coevorden. En dat voor zo'n prijs. Tevens nog het volgende: de vaatwasser welke wij hadden besteld was niet leverbaar, er wordt gewoon een duurdere machine voor dezelfde prijs geleverd!! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mausie67 27-05-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Extra toelichting
Service is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram Wolthoorn 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op je dooie gemak vanachter de computer je keuze maken; geen opdringerige verkopers, wel relevante informatie.

Service
Prettig en to the point.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of Keukenloods heeft het in het assortiment - zolang het maar met de keuken te maken heeft.

Aanbeveling
Waanzinnig grote keus!

Extra toelichting
Prettig winkelen zo: de hele keten van zoeken t/m levering klopt en zo moet het ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een blijde aanschaffer 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hebt diverse mogelijkheden om uit de produkten te kiezen via internet

Service
via de mail en eventueel telefonisch wordt je op de hoogte gehouden

Assortiment
Je hebt diverse mogelijkheden om uit de produkten te kiezen via internet

Aanbeveling
zowel de bestelling als de levering alsmede de betaling is goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia68 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via de site bestellen, direct mail ter bevestiging

Service
bij onze bestelling telefoonstoring. De betreffende meneer belde met zijn eigen mobiele telefoon. Dat vind ik service

Assortiment
allerlei producten en veelal voordeliger dan bij retail

Aanbeveling
gewoon handig en goede afspraken

Extra toelichting
zie eerder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Assen 1962 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en te betalen via de website.

Service
Snelle levering en juiste tijd binnen tijdsblok gegeven.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod op alle aangeboden producten.

Aanbeveling
Makkelijk, betrouwbaar, snel.

Extra toelichting
zoals omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick en trees 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bestellen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vandaag besteld morgen op tijd in huis na een belletje. keurig ter plaatse in de woning geleverd

Extra toelichting
alles keurig volgens afspraak. Luxer model dan besteld ivm uitverkocht besteld model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nogarede 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke te verwachten leveringstijd

Service
duidelijk antwoord op de leveringstijd (uur)

Assortiment
Ruimekeus

Aanbeveling
Duidelijk antwoord op vragen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A en I Amsterdam 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel antwoord op vragen en gelijk een duidelijke offerte.

Service
Alles wordt geregeld zoals afgesproken of zelfs nog beter. (zoals een upgrade van een artikel)

Assortiment
Zeer ruime keuze qua merken, afmetingen en zuinigheid.

Aanbeveling
Doen!

Extra toelichting
Geen gezeur, prima levering en snelle reactie op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

movani 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle service tegen scherpe prijzen. Het is plezierig zaken doen met deze firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Beukers 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon zoeken via internet, bestellen en klaar

Service
Informatie goed, snel gebracht en afgehandeld.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk te regelen en kijken

Extra toelichting
Prima en strak geregeld allemaal. Alleen toen ik met een vraag belde kon degene aan de telefoon mij daarop geen antwoord geven en dat is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bud BBQ man 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
erg makkelijk en overzichtelijke site

Service
de afleverin gebeurde zoals ik had gevraagd maar heb daarvan geen bevestiging van te voren gehad en dus stond de man voor aflevering voor gesloten deur smorgens om 6:30 !!!! volgens site en mail zou ik van te voren gebeld worden ! is niet gebeurd !

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tilly73 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de ineternet site is makkelijk te vinden wat je zoekt. Je besteld vandaag en morgen heb je het in huis

Service
Ik ben Telefonisch erg goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Zodra ik hoor dat iemand een huishoudelijk app nodig heeft noem ik jullie site. In de toekomst weet ik jullie ook zeker weer te vinden.

Extra toelichting
Ik ben heel erg te vreden met de service en mijn nieuwe inbouw vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos-Jos 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Boven verwachting, zelfs tijdens de aflevering van het apparaat

Aanbeveling
Gezien onze ervaring zeker het aanbevelen waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews