Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jk2009 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site
duidelijk aangegeven of een product op voorraad is

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben zeer tevreden, dus zou het zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebastiaanfb 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen, goed overzicht over de verwachte levertijd.

Service
Goede service van de monteur.
Verbeterpunt is dat ik graag een factuur had gekregen i.p.v. meteen met cash of per pin te moeten betalen.

Assortiment
Goed, geen opmerkingen.

Aanbeveling
Groot assortiment, prima service, snelle levertijd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koffie79 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jpaalv 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site

Service
vragen snel beantwoord, ook telefonisch

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koman 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen vanuit je luie stoel

Service
Na een telefonisch kontakt word alles nog duidelijker en gaat er ook nog wat van de prijs af omdat het elders goedkoper werd aangeboden!!

Assortiment
Alle soorten en maten zijn leverbaar en ook de kennis ervan is aanwezig bij het belteam!!

Aanbeveling
Gewoon omdat het goed werkt

Extra toelichting
Ben erg tevreden en ga zeker vaker deze site bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant231 16-09-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dick de Jong058 16-09-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke website met goede tools om de keuze te focussen.

Service
Uitstekende communicatie omtrent geleverde artikelen en levermoment. Complimenten!

Assortiment
Zeer breed en relevant assortiment.

Extra toelichting
Ik heb een aantal producten inmiddels bij jullie gekocht en merk dat jullie op zeer adequate en klantgerichte wijze opereren met name op het communicatieve vlak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten uit Leiden 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paulenmiranda 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit thuis gebeld en alles is geregeld ook persoonlijk advies. SUPER

Service
Gebeld dat het word geleverd en in een woord gewoon perfect

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en vooral doordat jullie in deze tijden de prijzen gunstig houden.

Aanbeveling
Gewoon goed assortiment, geen poespas en genoeg keus, en persoonlijk advies en goeie levering

Extra toelichting
Keukenloods....voor ons niet alleen een naamgenoot (Claassen-Loots)maar gewoon GOED!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ine van houwelingen 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering

Service
goeie service niks op aan te merken

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
gewoon makkelijk

Extra toelichting
goeie service snelle levering, en een zeer vriendelijk levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stam2 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed werkende website

Service
Correcte terug koppeling levertijden

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Correcte afhandeling en gemak
Van bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger A. 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment en jullie geven alternatieven met mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees-Jan1968 16-09-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Etinus 15-09-2013

Algemene score

7,2

Service
De website meldde bij mijn artikel 24-uurs levering. Het duurde echter 3 dagen voor ik het artikel in huis had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

willem-b 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzichtelijk,
Grote keuze

Service
Vervangend product voor huidige prijs. snelle levering.

Assortiment
ruime keuze voor diverse merken en productsoorten

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Couwenberg 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Watzdorf 12-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online voorrad checken en meteen kunnen afhalen zonder reserveren of bestellen

Service
Meteen geholpen geen overbodige praatjes, product werd gehaald terwijl we factuur aan het maken waren, netjes geholpen met oud product uit en nieuw product in auto laden.

Assortiment
Zeer uitgebreid kon alle gangbare modellen vinden en vergelijken

Aanbeveling
What you see is what you get, bovendien echt de goedkoopste wbt producten die ik heb bekeken.

Extra toelichting
Als je weet wat je zoekt of bereid bent zelf je te oriënteren: geen reden om ergens anders te kijken. Mis in product eigenschappen en vergelijken op de website alleen wat details waaruit blijkt waar het ene model verschilt van het andere (welke is beter en waarom). Ook een koopwijzer of wizard zou handig zijn. Mooi is dat het beste model per merk vaak de goedkoopste is, dat maakt het kiezen weer makkelijk :) mits je zelf weet wat de verschillen zijn natuurlijk. Als je denkt dat de duurste of het model met het hoogste nummer het beste is ben je dief van je eigen portemonnee maar daar kan keukenloods ook niks aan doen natuurlijk. Enthousiast over de upgrade actie alhoewel helaas niet op mijn model van toepassing. Let ook op in het weekend vaak tijdelijk nog een paar tientjes extra korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel05 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De gewenste vaatwasser was snel gevonden en de bestelstappen waren duidelijk en ter zake. Er werden geen overbodig vragen gesteld en er hoefde geen account te worden aangemaakt.

Service
We hoefde geen contact op te nemen met de winkel. De vaatwasser werd de dag na de bestelling binnen het aangegeven tijdframe van 2 uur afgeleverd.

Assortiment
We hebben eerst de vaatwasser uitgezogt en daarna de winkel.

Aanbeveling
Dit was de eerste ervaring met de keukenloods. Wanneer we bij een tweede bestelling dezelfde ervaring hebben, valt de beoordeling zeker hoger uit.

Extra toelichting
De aankoop van een nieuwe vaatwasser bij de Keukenloods is vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjeu Ramaekers 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website, vervolgens alle volgende punten zijn prima.

Service
Alle punten voldoen ruim aan mijn verwachtingen.
Alleen de levering ging niet volgens afspraak.

Assortiment
Het assortiment voldoet naar mijn gevoel aan alle verwachtingen.

Aanbeveling
Dat ze veilig en betrouwbaar bij jullie kunnen kopen.

Extra toelichting
Al met al alles prima verlopen, behalve een misverstand met de levering dit was namelijk niet geheel volgens afspraak. Met vriendelijke groeten,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolph68 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marga Trip 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles liep volgens afspraak, geen gezeur en nawerk!

Service
Weinig service tot nu toe nodig gehad ook dat is service!

Assortiment
Enorme keuze!

Aanbeveling
Alles perfect geregeld, het eerstvolgende wat we nodig hebben kopen we graag bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droek 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lavangunsteren 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkerlijk en goede service.
binne 5 minuten klaar.

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
iederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.folkers 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vriendelijke persoon aan de telefoon over de levering en voorraad en uitleg over technisch gedeelte van de oven . Ook de bezorging was goed geregeld volgende dag geleverd en er werd netjes gebeld voor tijd van bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Mens 08-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Bestelling plaatsen

Assortiment
Heb mij alleen geconcentreerd op vaatwasmachine

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bartjekooptook 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed in de winkel Zaandam de keuze kunnen maken.

Service
snelle en correcte aflevering door de chauffeur.

Assortiment
veel in Zaandam te zien om daarmee je keuze te kunnen maken

Aanbeveling
gemak dient de mens!

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel. Heb zelf geen internet-aankoop gedaan maar gewoon in de grote winkel in Zaandam. Wel zo gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CharlesT 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was heel gemakkelijk te vinden

Service
Levering niet binnen 1 dag zoals er soms staat.

Assortiment
Keuze genoeg in de webshop

Aanbeveling
Zeer goed aan te bevelen

Extra toelichting
Toch wel redelijk snelle levering na telefonisch contact, oude machine mee terug genomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jim Klein 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akke123 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Roos1235 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is erg duidelijk. Het hele assortiment is erop te vinden. Bestellen is super makkelijk en snel.

Service
Werd in de winkel goed geholpen. Snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment en de goedkoopste in vergelijking met anderen.

Aanbeveling
Groot assortiment, laagste prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Flierman 08-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik heb erg prettig contact gehad met jullie verkoop Dennis, filiaal Zaandam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goscha 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ontzettend veel keus, vriendelijke verkoper die mij goed kon adviseren en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Douma 08-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voorraad.

Assortiment
Uitgebreide assortiment overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Vanwege het enorme prijs verschil.

Extra toelichting
Keukenloods betekend voor mij het juiste toestel voor een goede prijs,reeds verschillende apparaten gekocht,vorige week een vaatwasser, de vorige was 10jaar terug ook bij de keukenloods gekocht,we lopen zelfs als we niets nodig hebben,even binnen voor de laatste trends op keuken gebied,vriendelijk personeel,en zeer goed advies,kortom ik kom er graag,mijn dochter heeft haar nieuwe keuken afgelopen woensdag laten instaleren door de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kim&marcel 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk om bestelling te plaatsen

Service
netjes op tijd afgeleverd, niet verplicht om de hele dag thuis te blijven. wordt een tijdpad afgesproken waarbinnen ze komen afleveren

Assortiment
wij konden hier precies vinden wat we nodig hadden, keus genoeg

Aanbeveling
is voor iedereen te begrijpen

Extra toelichting
makkelijke bestelmethode, snelle levering, betalen bij ontvangst: beter kan niet!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

012Jan 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Andriessen 08-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk neergezet

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
weinig keuze afzuigkap voor kookeiland

Aanbeveling
mooie producten vriendelijke hulp

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

P.T.E. Mol 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vaatwasser vlot gevonden en geselecteerd. Bezorging in België kon echter op de website niet gevonden worden, dus voor gebeld, en telefonisch prima verder geholpen.

Service
Vaatwasser was niet leverbaar, alternatief werd vlot aangedragen. Moest naar België bezorgd worden, één telefoontje en de hele bestelling werd à la minute voor me geregeld

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebben, maar keus is groot genoeg.

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijke en adequate, meedenkende, telefonische ondersteuning. Zou hier zo weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adri Hoogesteger 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de grote keus

Service
Vriendelijk

Assortiment
Zie 1 geen probleem, er was veel mogelijk

Aanbeveling
Omdat we goede ervaring hebben

Extra toelichting
Het is allemaal best verlopen, al hadden we een snellere aflevering verwacht. De handleiding van Siemens was voor ons niet optimaal. Het apparaat doet het prima, niet veel lawaai vinden wij.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pink 26 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prettige manier van winkelen, je hoeft de deur niet uit. Alles staat goed beschreven. Het wordt duidelijk aan gegeven hoe laat de spullen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria1996 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rotf55 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel geregeld met service

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loura R 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk zoeken op merk type prijs energieklasse

Service
Mijn man had de verkeerde maat vaatwasser besteld. De verkeerde kon direct mee retour genomen worden. Later hebben wij de juiste vaatwasser besteld en deze werd zonder bijkomende kosten geleverd.

Aanbeveling
Zie bovenstaand en snelle levering.

Extra toelichting
Groot assortiment service zeer goed snele levertijd en ook plaatsing door monteur kan direct worden geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Hout 07-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij een eerste keer is het altijd even goed kijken, maar daarna was het prima

Service
De verkoper deed zijn uiterste best (informatie opzoeken, uitleggen, erg vriendelijk op een normale manier etc.)je goed van dienst te zijn.

Assortiment
Ze zeggen wel eens: Heb je je ei kunnen leggen. Welnu, dat konden we.

Aanbeveling
Goed, overzichtelijk, je hebt ook letterlijk de ruimte. Er staat geen verkeerde druk van de verkoper op en da geeft ook figuurlijke ruimte.

Extra toelichting
Wat is hierboven geschreven hebt. lijkt me erg duidelijk. Omdat je op je gemak kunt winkelen, je de service voelt en het assortiment goed is, ga je graag naar deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Oosterdijk 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis kunnen uitzoeken en bestellen

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
groot aanbod dus prima keuze mogelijk

Aanbeveling
alles positief

Extra toelichting
de aankoop is in zijn geheel prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Koppelman 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat wil een mens nog meer bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Snelle afhandeling, super.

Assortiment
Niet goed kunnen beoordelen heb selectief gezocht.

Aanbeveling
Jullie hebben het goed voor elkaar. Met name het kunnen pinnen bij de chauffeur is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daenen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve s 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestelling

Service
snelle levering

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
goede prijzen

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InekeBo 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snelle reactie na telefonische vraag. Meteen levertijd bij Bosch nagekeken.

Assortiment
ruime keuze aangegeven op de website.

Aanbeveling
goede prijs en goede kwaliteit en op tijd!!

Extra toelichting
Artikel was niet voorradig, maar er werd meteen gecheckt bij Bosch hoe snel geleverd kon worden (in 2 dgn). Dat was voor de doorslaggevend om meteen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Bankert 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vooral de nazorg en dat men het probleem thuis komt verhelpen vindt ik een groot gemak

Service
perfecte nazorg en service!
Erg klantvriendelijk!

Assortiment
De keuken was perfect samen te stellen, en als je een bepaald onderdeel of apparaat zocht was geen moeite teveel voor het personeel in Zwaag!

Aanbeveling
Heb al met veel enthousiasme vertelt over De Keukenloods!
Ook mijn man sprak veel mensen voor zijn werk bij de woningbouw, en heeft vaak aan mensen jullie naam doorgegeven als men een nieuwe keuken zocht,

Extra toelichting
Woorden zijn moeilijk te vinden hiervoor! Zie hier een super tevreden klant, en ook haar dochter heeft bij jullie een nieuwe keuken gekocht en deelt deze mening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Aarsen 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het plaatsen van een besteling gaat super gemakkelijk, je kan gelijk zien of het artikel opvoorrraad is

Service
Je krijgt een mail van je bestelling . plus een leverings datum

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
wij zijn goed geholpen

Extra toelichting
ondanks dat de oven het niet doet ,(ze komen het as maandag middag langs om het euvel te herstellen) De aflevering werd zelf in overleg met ons een dag eerder gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews