Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert Jan 1959 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makkelijk online te bekijken en te bestellen

Service
Snelle reactie op vragen en deskundigheid

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En in diverse uitvoeringen en merken en energieklassen

Aanbeveling
Omdat ze al het apparatuur hebben voor in de keuken en zelfs wasmachines en drogers.

Extra toelichting
Tot alle tevredenheid geholpen en volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack414 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
ik wist wat ik zocht, dus was het redelijk makkelijk om het te vinden.
betalen ging makkelijk.
ik had een telefonische bestelling gedaan.

Service
bereikbaarheid is goed, wordt netjes teruggebeld.
levertijd was zeer snel.mijn koelkast was defect dus moest ik zo snel mogelijk een nieuwe hebben. koelkast was de volgende dag al bij jullie.maar de vervoerdr kon hem pas na drie dagen afleveren. als het de volgende dag was afgeleverd zou ik zeggen een supppper service, maar helaas dat kon niet

Assortiment
de prijs was niet echt concurrerend met de prijs op andere webside, maar wel nadat ik een belletje had gegeven

Aanbeveling
ik zou deze webwinkel ook aan mijn familie en vrienden aanbevelen maar toch wel even bellen voor de prijs.

Extra toelichting
ik vind het belangrijk dat een webwinkel ook een showroom heeft omdat je via een foto niet echt alle details kunt waarnemen of hoe het product er werkelijk uitziet. je kunt tegenwoordig ook naar de showroom van de fabrikant. ben goed en snel geholpen, product was netjes ingepakt. was snel afgeleverd. vind het ook belangrijk dat de verpakking niet open is geweest. het gebeurd weleens als je iets via een andere webshob besteld dat het apparaat al gebruikt is. bedankt voor de snelle service en zal zeker terugkomen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B. van Elst 16-09-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk. Het bestellen ging heel gemakkelijk en zeker als je weet wat de wilt hebben.

Service
Direct per e-mail de bevestiging met je ordernummer Als hiermee inlogt kan je precies volgen waar en wanneer je het bestelde kan verwachten. Bij het afhalen van het artikel geholpen en in de auto geplaatst.

Assortiment
Het assortiment is vrijwel onbeperkt. Als je bijvoorbeeld in Waddinxveen langsgaat kan je een kookplaat kopen die die via internet vele honderden euro's duurder uitvalt.

Aanbeveling
Ik zou zeker aanraden ook de site van de Keukenloods te raadplegen.

Extra toelichting
Ik ben nu gepensioneerd. Daarvoor altijd in een dienstverlenend functie gewerkt met grote servicegevoeligheid. Het gaat de laatste jaren beter, maar er is een periode geweest dat alles slordig een onzorgvuldig werd behandeld. Zowel door de nutsbedrijven Hierdoor ben ik zeer kritisch in deze zaken. Ik wordt altijd vrolijk als de zaken zoals hier het geval zonder miscommunicatie verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanus Malden 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitleg over het apparaat is goed en duidelijk.

Service
Erg prettig als je je oude apparaat zonder veel gedoe mee terug kunt geven.

Assortiment
Alles leverbaar in alle prijsklassen, gewoon super.

Aanbeveling
Veilig, goed, marktconform en snel

Extra toelichting
Keukenloods is gewoon een aanrader, iedereen kan hier kopen voor ieder budget is er rekening gehouden, daarnaast zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CJvdB 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk navigeren op de site. 1 van de snelste manieren om een order te plaatsen. ook pinnen bij de chauffeur is iedeaal. geen gedoe met ideal, codes enz.

Service
eigenlijk nog geen goede beoordeling van de echte service. Niet nodug gehad. wat ik wel fantastisch!! vond was het prijs/kwaliteit voorstel van jullie. Een beter product voor hetzelfde geld. Direct gedaan.!!

Assortiment
Helemaal goed. Ik was eigelijk op zoek naar een specifiek artikel. Dat was er en een voorstel voor een betere... Ik zag dat er nog veel meer was, maar daar was ik niet naar op zoek.

Aanbeveling
Zie hierboven. Waarom niet. Snelle levering, uitgebreid assortiment.
Doen!

Extra toelichting
Vinden jullie het niet genoeg zo.;-) zie boven. niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok Montage 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 11 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
internet winkelen is makkelijk

Service
kwam volgens afspraak

Assortiment
je kan alles kopen zelfs tot hele keukens

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
de chauffeur was vriendelijk en deed alles precies zo als afgesproken was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nesselander2 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brinkssan 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, goede vergelijking mogelijkheid, makkelijk te bestellen, betaling via Ideal gaat snel, vlotte levering

Assortiment
Alleen topmerken

Aanbeveling
Al jaren klant, nog steeds de zelfde snelle manier van vertrouwd zakendoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mich333333 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed, duidelijk, uitgebreid.

Service
Zeer goede uitleg, fijne mensen.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeer aan te raden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Paul Boers 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Éénvoudig de juiste onderdelen voor mijn afzuigkap te vinden op de site. Ook vermelding van de juiste typenummers.

Service
Direct de bevestiging van de bestelde goederen via mail

Assortiment
Ruime keuze in verschillende gangbare merken

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar en goed verpakte onderdelen

Extra toelichting
Na gezocht te hebben op internet bij de leverancier van mijn afzuigkap heb ik de benodigde filters voor de kap gevonden bij keukenloods. Waar de fabrikant dit niet kan aanbieden en ook niet vermeld waar de filter verkrijgbaar zijn, is dit bij keukenloods wel het geval. Juiste typenummers staan vermeld en de site is gemakkelijk te bedienen. Snelle levering via Keukenloods, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 1969 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal online bestelen en afleveren op korte termijn.

Service
Prima service, ook handig de sms met gerichte bezorgtijd!

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Heb ik zelfs al gedaan, vanwege de service en de prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katootje51 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuis uitzoeken hetgeen weinig tijd kost

Service
Snelle levering, het werd zelfs in de auto gezet.

Assortiment
Genoeg betaalbare keuze

Aanbeveling
Prima bedrijf

Extra toelichting
Door goede service, informatie, snelle levering, betaalbaarheid etc. Komt een tevreden klant dus weer terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ella B. 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, waarop je op verschillende manieren tot een keuze van je product kan komen, via Merk of bedrag of eisen die je stelt aan je product. Het was fijn rondkijken op jullie site.

Service
Snel antwoord op je vragen en snelle aflevering. Door snelle email-contact ben je direct op de hoogte van je bestelling en eventuele aanpassingen. Ook telefonisch houden jullie het lijntje kort. Dat is prettig voor de klant.

Assortiment
Voor mij hebben jullie een zeer uitgebreid assortiment, waarbij ik makkelijk prijs en kwaliteit heb kunnen vergelijken. Door de leuke aanbiedingen in jullie assortiment is er voor elk wat wils.

Aanbeveling
Anderen aanraden is al gedaan. Zelf kreeg ik ook van vrienden te horen dat jullie service zo goed was. Dat is en blijft voor mij de reden waarom je iemand iets durft aan te bevelen. Als je zelf een fijne ervaring hebt dan geef je die vanzelf door.

Extra toelichting
Voor een grote groep mensen betekent web-shoppen, loslaten van het vertrouwd winkelen en een op een contact. Doordat de lijntjes kort blijven, d.m.v. snelle email bevestiging en/of snelle telefonische reactie geven jullie de klant een vertrouwd gevoel. Dat maakt dat internet-shoppen een gemakkelijkere keuze wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fllakerveld 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker handig via internet

Service
levering verliep prima

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
super makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker66 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Dinkelman 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen poespas

Service
Personeel goed op de hoogte

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Als ik tevreden ben, is een bekende dat ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CBK 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk betaling was erg makkelijk tevens de mogelijkheid tel contact op te nemen erg goede service

Service
Ik had een vraag over de betaling na tel contact gelijk verder geholpen

Assortiment
Voldoende keuze in iedere prijs klasse

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden na betaling de volgende dag de goederen gelijk ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hopstaken 16-09-2013 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

7,3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ik weet het niet 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is makkelijk te bedienen

Service
Goede telefonische service, bij omruilorder

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

antondamen48 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles netjes gesorteerd

Assortiment
kan altijd meer

Aanbeveling
prijs/kwaliteit= goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

maatje 77 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag bestellen morgen in huis kan niet sneller

Aanbeveling
makkelijk te bestellen snelle levering en de prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MJ van Herpen 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle keuze mogelijk via website.

Service
Op de hoogte gehouden via email

Assortiment
zie antwoord 1

Aanbeveling
Keuze / snelheid en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

man uit Delft 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
handige website, groot assortiment, scherpe prijzen, belservice ok, bestelservice prima, ook bij wijziging, kan bijna niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto Heemstede 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tante An 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en groot assortiment.

Service
Goede communicatie en hulp bij levering.

Assortiment
Goed product tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Alles is naar wens verlopen.
Daarvoor mijn dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mc de waard 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles via internet.

Service
als je belt krijg je prima advies

Assortiment
niet echt een mening. wat ik zocht was op voorraad en werd volgens afspraak geleverd.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.van Dorp 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het bestelde was makkelijk te bestellen op de site.

Service
zondag's besteld maandagmorgen
gelijk gebeld en een leverdatum afgesproken.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de afhandeling,en de mogelijkheid om met pin tebetalen bij aflevering.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de afhandeling en de prijs,zal zeker bij een volgende aankoop het eerst kijken of keukenloods deze in het assortiment heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Spijkers 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
achter je pc kun je alles bekijken

Service
aflevering op het aangegeven tijdstip

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ilija 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi helder overzicht

Service
Zeer snelle bezorging en ik kon zelf ook nog kiezen wanneer.

Assortiment
Ruim voldoende. Ik heb goed vergeleken en de prijs was ook zeer scherp.

Aanbeveling
Kan me niet voorstellen dat het ergens anders nog sneller/makkelijker gaat.

Extra toelichting
Prima website, makkelijke betaling en snelle flexibele service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekig 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robs1968 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig selecteren van het gewenste apparaat inclusief filtering op kenmerken

Assortiment
Online voldoende keuze en informatie om tot een goede keuze te komen.

Aanbeveling
Mooie oplossing als je niet wilt ronddolen in een willekeurige mega store en afhankelijk wilt zijn van een advies van de verkoper

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

v.d. Maas 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit

Service
geen klachten

Assortiment
vond meteen wat ik zocht

Aanbeveling
omdat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Zijlstra 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen snel te vinden

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede prijs, en onderhandelbaar

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de aankoop en de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johankamerbeek 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk te bestellen en er zijn vaak goede aanbiedingen, er er valt te praten over de prijs van het artikel.

Service
Als je belt of een berichtje stuurt krijg je meteen antwoord.

Assortiment
Van bijna alle merken is er wel een keus.

Aanbeveling
Onze ervaring is goed, en de prijs is goed.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om te bestellen bij de keukenloods, want als wij al tevreden zijn moet het voor een ander ook zo zijn .want de prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mooij 1955 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling gedaan in opmeer afgehaald snel en juist

Service
Bestelling precies volgens afspraak

Assortiment
Voldoende keuze en prima geprijsd

Aanbeveling
Doen wat is beloofd

Extra toelichting
Fijne online winkel en goede locatie voor af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pb48 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keus makkelijk om de verschillende toestellen te vergelijken

Service
komen afspraken na

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Fijn bedrijf lage drempel gewone mensen niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon18 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JZ te Amsterdam 16-09-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site, nu alleen echter met standaard fabrieksfoto's, dat met meer foto's meer informatie kunnen geven

Service
zowel telefonisch als op de locatie goed (informatief) te woord gestaand

Assortiment
voor mijn gerichte keus was alle informatie aanwezig
op locatie ook een vegelijkbaar showroommodel aanwezig, dat gaf voor mij de doorslag voor aankoop

Aanbeveling
alle informatie beschikbaar, goede prijs, correct klantcontact, levering volgens afspraak + goede communicatie

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Nooten 16-09-2013 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica Rink 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen online.

Service
Snelle levering duidelijke afspraken

Assortiment
Ruim aanbod

Extra toelichting
In 1 woord top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g reintjes 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
is goed aagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swinkels 59 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.radings 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Al gedaan

Extra toelichting
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant middelharnis 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en overzichtelijk alle artikelen te vinden

Service
Heb gebeld met een aantal vragen en werd vriendelijk geholpen

Assortiment
Had maar 1 ding nodig dus heb de rest niet bekeken

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel!

Extra toelichting
De artikelen waren ook keurig op tijd binnen! Super bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R.P.Kruidenier 16-09-2013 In de winkel gekocht
Rozendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik heb telefonisch kontakt gehad met een van uw meedewerkers en werd netjes en korrekt behandeld goede uitleg etc hetgeen ik erg belangrijk vind

Assortiment
Heel veel keuze en nette prijzen

Aanbeveling
Bij goede behandeling zou ik deze winkel aan iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Over service kan ik geen oordeel geven en hoop ook dat dat in de toekomst niet nodig zal zijn maar ik persoonlijk vind het erg belangrijk dat ik nog als klant wordt behandeld hetgeen steeds minder voorkomt ivm het internet en de interresse van het personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R Walraven 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We waren gericht op zoek en keukenloods kwam via google snel voor de dag. Verder alles snel en handig kunnen afhandelen

Service
We kregen prima advies en voorstellen. Ook de montage werd prima geregeld.

Assortiment
Alleen gekeken naar kookplaten op glas, daarin was het assortiment voldoende

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaande zou ik anderen wel adviseren om eens bij keukenloods te kijken

Extra toelichting
Keukenloods.nl kwam snel voor de dag via google. We waren op zoek naar een kookplaat en hebben ook telefonisch nog contact gehad. Dat verliep zeer vriendelijk met goeie adviezen. Ook het regelen van de montage was goed verzorgd evenals het monteren zelf. Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

okee1966 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob van Stigt 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle reactie op alle vragen

Assortiment
Brede keuze

Extra toelichting
Prima service met als enige minpunt dat de planning qua plaatsing. De monteur kwam om 17:30 en moest toen nog een kraan + afzuigkap plaatsen. Uiteindelijk alles perfect gedaan maar aangezien ik zelf 's-avonds ook afspraken had niet optimaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ArnieNFW 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel informatie beschikbaar; over het apparaat. Goed dat vragen van klanten ook op de site terug te zien zijn. Reactie binnen redelijke termijn. Aanrader.

Assortiment
Via kieskeurig bij keukenloods terecht gekomen. Staat zeer regelmatig in de top-3 van goedkoopste. Prettig dat er redelijk in de buurt (NH) voor mij een afhaalpunt was. Vaak zitten ze in brabant of het oosten.

Aanbeveling
Tot nu toe een aangename koop ervaring bij keukenloods. Moet wel bekennen dat het past echt goed te beoordelen is als er wat fout loopt in het order proces, of als het apparaat kuren vertoond.

Extra toelichting
Door het vele aanbod is het lastig kiezen (vaste ovens). Uiteindelijk via kieskeurig een aantal modellen gevonden waarvan ik prijzen ben gaan opzoeken. Keukenloods kwam als zeer voordelig naar voren. Ophalen is mogelijk, alsmede bezichtigingen van bepaalde apparaten in winkels (geen gebruik van gemaakt). Geen ervaring met service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews