Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. Heldens 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke website, handig dat je bepaalde producten kunt selecteren om met elkaar te vergelijken

Service
Een telefoontje was genoeg om alle bestellingen te plaatsen. Mooie prijs af kunnen spreken. Nog geen 10 minuten later had ik al een email binnen met order! Een aantal upgrades van machines gekregen voor dezelfde prijs en een zeer snelle en goede levering!!

Assortiment
Een ontzettend ruime keuze uit diverse en veel artikelen. Alle keukenapparatuur voor onze keuken kunnen bestellen!!

Aanbeveling
Gewoon erg makkelijk, goed en niet te duur!!

Extra toelichting
Goed geholpen, snelle levering en klasse apparatuur!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin1828 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht ol de website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Nadat ik m'n keuze had gemaakt kreeg ik ook nog de keuze van een duurder model voor de prijs van m'n eerste keus echt super

Extra toelichting
Erg goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq73 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website

Service
Ik had een mail gestuurd met een vraag en werd meteen de volgende dag terug gebeld. Ook werd er van te voren gezegd hoe lang de levertijd zou zijn(wat ook precies klopte)

Assortiment
genoeg keuze en de prijs is ook zeker niet gek.Ik had een product ergens anders goedkoper gevonden en ondanks dat ze mij een prijs aanboden die nog €10 duurder was dan de andere winkel,heb ik wel voor keukenloods gekozen ivm de uitstekende service

Aanbeveling
Ik heb al mijn keuken apparatuur bij Keukenloods weg. De service bij bestelling en aflevering is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin van der Meer 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke site en snelle levering!!

Service
Super snelle service ondanks dat de vaatwasser niet op voorraad was!!

Extra toelichting
We zijn erg blij met de nieuwe vaatwasser en fijn dat hij toch nog snel geleverd kon worden!Helaas niet binnen de 24 uursservice,maar kreeg wel meteen een telefoontje voor overleg omdat deze niet voorradig was!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Annnaa 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit huis bestellen, makkelijke website

Service
Levering was goed

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert Roozendaal 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
De informatie op de site is duidelijk maar nog fijner is, dat je ook gewoon kunt bellen voor aanvullende informatie. En dan ook iemand aan de lijn krijgt die wanten weet.

Extra toelichting
De ervaring met Keukenloods was net zo goed als in een fysieke winkel. We hadden een onderdeel teveel gekocht maakten daar in het weekend melding van en kregen zonder omhaal nog dezelfde dag bevestiging dat het geld daarvoor teruggestort zou worden. Heel netjes en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Oprins 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk.

Service
We werden op en vakkundige en nette manier geholpen

Assortiment
voldoende keuzes.

Aanbeveling
de afhandeling is goed.

Extra toelichting
Voldoende keuzes. Men wordt netjes te woord gestaan en het wordt op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

okë 17-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
okë

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rob en Tineke 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het orderproces werkte heel goed,, en de levertijd was kort! (binnen een week werden de apparaten bezorgd en geinstalleerd!

Service
De service was uitstekend!alle verpakkingsmaterialen werden na installatie van de apparatuur weer meegenomen, alsmede de oude apparaten. Heel belangrijk voor ons was, dat zich geen beschadigingen hebben voorgedaan, en dat wij voldoende informatie van de installateur van Keukenloods ontvingen.

Assortiment
Wij hebben een ruime keuze kunnen maken uit het assortiment en werden goed geinformeerd over de voor- en nadelen van bepaalde apparaten. Uiteindelijk hebben wij een voor ons juiste keuze kunnen maken, waar we ook nu nog volledig achter staan.

Aanbeveling
De prettige bediening en de uitgebreide informatie over de apparatuur waarin wij geinteresseerd waren maakt dat wij al mensen uw zaak hebben aanbevolen.

Extra toelichting
Prettig bedrijf, vriendelijk/zakelijke bediening en concurrerende prijzen, gevolgd door een korte levertijd en een vakkundige installatie van de apparatuur, exact zoals we dat wensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bifi veldman 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
makkelijk afspraak te maken en service met inbouw was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant keukenloods 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is makkelijk te vinden, veel keuze mogelijkheden, goed te bekijken.

Service
Keuze gedaan via de website en in de winkel de definitieve keuze gemaakt. Lange wachttijd in de winkel was jammer. Daar ook de nodige adviezen gekregen.

Assortiment
Niet alles wat ik wilde bestelling was voorradig. Kon dit niet met eigen ogen zien.
Het oog wil toch ook wat.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding goed. Daarom wil ik dit zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de keukenloods. Hier heb ik al mijn inbouwapparatuur wat nodig is in een keuken tegelijk gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hansha 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was bij jullie bijzonder duidelijk dit heb ik wel eens anders meegemaakt

Service
Alles was precies als belooft(de service bij defect heb ik natuurlijk nog niet ervaren)

Assortiment
Vind ik niet zo belangrijk via internet kan je alles vinden

Aanbeveling
S avond besteld volgende dag 1 uur in huis top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Reid 17-09-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige ontvangst, direct contact en goed advies

Service
Er wordt direct actie genomen op je vraag

Assortiment
Zeer ruim en op voorraad

Extra toelichting
Service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janson27 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed advies gehad over te vervangen app.en goed kunnen vinden in assortiment.

Service
Netjes te woord gestaan en afspraak goed nagekomen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Mijn ervaring is o.k. dus durf ik anderen wel deze site aan te bevelen.

Extra toelichting
Gewoon goed zoals je eindelijk verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Géraldine 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel producten uitkiezen en onderling vergelijken.

Service
Bij aankoop van meerdere producten wordt er een 'speciale prijs' gemaakt. Daarnaast wordt je gebeld om een afspraak voor aflevering te maken. Het tijdstip is vrij exact zodat je niet de hele dag thuis hoeft zitten te wachten op je bestelling.

Aanbeveling
Zeker! Sterker nog al gedaan.

Extra toelichting
Ik heb keukenloods ervaren als een fijne webwinkel. De website is erg overzichtelijk en geeft al de benodigde informatie. Bij aankoop van meerdere producten wordt er bovendien een 'speciale prijs' gemaakt. Op deze manier betaal je nooit te veel voor je producten! Daarnaast wordt je gebeld om een afspraak voor aflevering te maken. Het tijdstip is vrij exact zodat je niet de hele dag thuis hoeft zitten te wachten op je bestelling. Kortom, ik kan iedereen keukenloods aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mc2 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en fijne winkel

Service
Personeel neemt alle tijd voor goede voorlichting

Assortiment
Veel uitgebreider kan volgens mij niet

Aanbeveling
Volgens mij kan je nergens beter terecht

Extra toelichting
Fijne winkel, makkelijke site, scherpe prijzen en snelle levering. Wat wil men nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Whittie 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je gaat on-line, besteld en wordt vervolgens aan de hand meegenomen.

Service
Alles netjes geregeld. SMS-je over de levertijd. Je hoeft nergens achter aan. Bezorger werkt mee en betalen verloopt vlekkeloos. Ook tijdige levering. Alles goed.

Assortiment
Alles is er gewoon.

Aanbeveling
In sterke mate.

Extra toelichting
Gewoon om alles wat ik hierboven al heb omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAK1234 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen per internet en keuze voor bezorging of zelf ophalen

Service
Levering van koelkast was niet compleet, maar na een paar telefoontjes opgelost

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken en types

Aanbeveling
Veel keuze en goede prijs

Extra toelichting
Niet alles is feilloos verlopen, maar dit werd wel netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bluumke70 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel simpel om een bestelling te doen, hoefde geen account aan te maken. Super toch, als je maar 1 keer in je leven een keuken koopt?

Service
Bestelling is keurig geleverd op de dag die ik bij de bestelling als voorkeur had opgegeven. Geweldig!
Over eventuele klachtenafhandeling kan ik nog niets zeggen, dit is niet aan de orde geweest.

Assortiment
´Gewoon´ een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.konings 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HNR 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stampioen 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk en eenvoudig zoeken, kiezen en bestellen

Service
Bij tel contact keurig te woord gestaan.

Assortiment
Assortiment groot en veelzijdig. Aanbod 90 cm inbouwovens is beperkt

Aanbeveling
Prima prijs, assortiment en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bas 24 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jimm76 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijke website.
ook stap voor stap goed te volgen wat je moet doen

Service
Snelle levering (binnen 24uur) en de levertijd is vanaf 9:30uur op te vragen, dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven.

Assortiment
Genoeg keus en concurrerende prijzen.

Aanbeveling
tot op heden geen klachten en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 2 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goed advies.Uitstekende service

Aanbeveling
Goed advies, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Familie van Can 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simaja01 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan en Hanneke 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima presentatie en eenvoudige keuze mogelijkheid.

Service
Geweldig geholpen, goede informatie en vriendelijk personeel

Assortiment
in de showroom waren we zeer verbaast over de enorme keuze van producten.

Aanbeveling
Heb inmiddels aan een aantal vrienden onze ervaringen doorgegeven en het bedrijf aanbevolen!!

Extra toelichting
Zeer verrast over de prijs t.o.v. reguliere bedrijven, prima service en levering en een goede indruk van de bedrijfsvoering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

1 Fer 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, makkelijk en duidelijk viaintenet

Service
prima geregeld: netjes in overelg gepland, een herinnerings-SMS van te voren en nog voor aflevering gebeld door de transporteur.

Assortiment
Mijn keuze was snel en makkeljk gemaakt

Aanbeveling
goede service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JanSpijkenisse 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R J 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Lovink 16-09-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst zoeken op internet en later in de winkel je bevindingen delen met het personeel. klasse

Service
prima je wordt volledig op de hoogte gesteld nette behandeling.

Assortiment
Keuze uit vele merken, met een prima beschrijving en uitleg erbij.

Aanbeveling
Ik ga voorlopig nergens anders meer heen. Jullie zijn de goedkoopste en bij twijfel welk apparaat krijg je een prima uitleg. Waarbij ik niet het gevoel heb dat je iets wordt aangesmeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinus vissers 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld en een zeer snelle levering

Service
werd netjes afgeleverd

Assortiment
zeer voldoende

Aanbeveling
goede levering en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isanne 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel mogelijkheden om de klantenservice te bereiken

Service
Zowel schriftelijk als telefonisch direct reactie. Er wordt goed meegedacht over de juiste product keuze.

Assortiment
Zeer ruim, had alleen een keuken achterwand nodig en dat was al lastig kiezen

Aanbeveling
Als je geen problemen hebt met online kopen is het zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arthur D. 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Roosmalen 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pimperlien 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te vinden, snel te regelen

Service
snelle levering, contante betaling mogelijk

Aanbeveling
goed, goedkoop

Extra toelichting
Prima product voor een prima prijs en een prima aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WoltersM 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de site krijg je uitgebreide info en bestellen gaat ook makkelijk.

Service
Nog geen problemen gehad maar de levering was i.i.g. snel.

Assortiment
wat ik zocht stond erbij.

Extra toelichting
De prijs was laag i.v.g. met andere sites en de service was hoog daar ze de oude koelkast ook mee retour namen. Jammer dat dit niet het geval is met verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans.R 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
super zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andy Mol 16-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en eenduiddig

Service
Obv ervaring in winkel te Roosendaal

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden. Prima geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geraerts 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb het onderdeel op typenummer in de webshop gezocht en gemakkelijk kunnen vinden.

Service
Ik had nog een paar vragen over de inbouw en dat is telefonisch correct afgehandeld. Verder was het apparaat de volgende dag in huis.

Assortiment
Groot assortiment. Ik kon bij de combimagnetron kiezen uit diversen merken maar ook verschillende modellen van een merk.

Aanbeveling
Ik heb de eerste keer bij deze winkel gekocht en kan de service en afhandeling zeer waarderen. Ik zou er zelf weer kopen maar de winkel door reclame te maken ook bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het gekochte product. Bij de bestelling is het toegezegde helemaal waargemaakt. Verder was het product het goedkoopste geprijsd van alle aanbieders. Alleen maar een aanrader om bij "Keukenloods" te kopen c.q. te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan van schie 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine1140 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, betaling per pin bij aflevering heel gemakkelijk.

Service
Klantenservice goed bereikbaar en erg vriendelijk maar levertijd was een week langer dan op de website vermeld stond.

Extra toelichting
Betrouwbare website met een gemakkelijke manier van bestellen en betalen. Klantenservice was gemakkelijk bereikbaar en levering vantevoren aangekondigd met sms. Prima service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Beagle100 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpele website met duidelijk omschrijvingen

Service
Bellen snel terug of reageren snel op mails

Assortiment
Genoeg keuze om uit te kiezen en voor elke prijsklasse wel iets

Aanbeveling
Alles prefect geregeld of het wordt wel geregeld zoals jij wenst!!

Extra toelichting
Snel en simpel je gewenste goederen uitkiezen, bestellen en vlot geleverd krijgen aan de deur. Dat is het gemak van keukenloods.nl. Ook als je een lagere prijs treft krijg je van keukenloods een leuke en eerlijke alternatieve aanbieding die je niet kan weigeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dngfb62 16-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk kiezen uit het assortiment door goede beschrijving v.h. apparaat

Service
Snel geleverd en het is mogelijk een gerichte afspraak te maken voor de bezorging. Allen de sms met de periode op de dag dat het geleverd zou worden is jammergenoeg niet binnengekomen. Ik vond dat juist een heel gorde service. Jammer

Assortiment
Er mag nog een ruimer assortiment aangaboden worden wat mij betreft ( inbouw koelkasten)

Aanbeveling
Als diegene het ook ziet zitten of bekend is met het bestellen op het internet.

Extra toelichting
Goede service, prettig contact via de telefoon omtrent levering alleen jammer van de m.i. Extra service in de vorm van een sms op De dag voor levering met daarin de vermelding in welk dagdeel de bestelling geleverd zal worden. Was misschien te mooi om waar te zijn. Dus dan toch maar de hele dag thuisblijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Heveling 16-09-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed personeel en alles is overzichtelijk opgesteld

Service
Perfect altijd telefoon en of mail wanneer wordt geleverd

Assortiment
wij zijn bij veel zaken wezen kijken maar toch weer bij de keukenloods uitgekomen

Aanbeveling
alles is perfect geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan17091971 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Schilder 16-09-2013 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling via website gedaan,ging prima.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Ik heb geen probleem ondervonden en kon mijn afzuigkap direct ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan 1959 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makkelijk online te bekijken en te bestellen

Service
Snelle reactie op vragen en deskundigheid

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En in diverse uitvoeringen en merken en energieklassen

Aanbeveling
Omdat ze al het apparatuur hebben voor in de keuken en zelfs wasmachines en drogers.

Extra toelichting
Tot alle tevredenheid geholpen en volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack414 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
ik wist wat ik zocht, dus was het redelijk makkelijk om het te vinden.
betalen ging makkelijk.
ik had een telefonische bestelling gedaan.

Service
bereikbaarheid is goed, wordt netjes teruggebeld.
levertijd was zeer snel.mijn koelkast was defect dus moest ik zo snel mogelijk een nieuwe hebben. koelkast was de volgende dag al bij jullie.maar de vervoerdr kon hem pas na drie dagen afleveren. als het de volgende dag was afgeleverd zou ik zeggen een supppper service, maar helaas dat kon niet

Assortiment
de prijs was niet echt concurrerend met de prijs op andere webside, maar wel nadat ik een belletje had gegeven

Aanbeveling
ik zou deze webwinkel ook aan mijn familie en vrienden aanbevelen maar toch wel even bellen voor de prijs.

Extra toelichting
ik vind het belangrijk dat een webwinkel ook een showroom heeft omdat je via een foto niet echt alle details kunt waarnemen of hoe het product er werkelijk uitziet. je kunt tegenwoordig ook naar de showroom van de fabrikant. ben goed en snel geholpen, product was netjes ingepakt. was snel afgeleverd. vind het ook belangrijk dat de verpakking niet open is geweest. het gebeurd weleens als je iets via een andere webshob besteld dat het apparaat al gebruikt is. bedankt voor de snelle service en zal zeker terugkomen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews