Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Awitvoet 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke antwoorden op gerichte vragen

Service
Goede correcte afhandeling

Assortiment
Uitgebreid assortiment voldoende mogelijkheden

Aanbeveling
Aanbevelen zou ik dit aan iedereen!

Extra toelichting
Eerlijk en oprecht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guyver46 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en eenvoudig; van uit huis kun je een goede keuze maken. Je krijgt de juiste informatie; ook wat betreft leveringsdatum en tijd.

Service
Prompte service; contact met installateur en levering oK

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze van lage tot hoge segment

Aanbeveling
Qua prijs en levertijd zeer goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vince1969 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke bestelmethode

Service
Zeer correcte afhandeling van mijn vragen/opmerking en bijzonder snel antwoord via de e-mail

Assortiment
Voor ieder mogelijk alternatief kwam Keukenloods als mogelijke leverancier in beeld

Aanbeveling
Scherpe prijzen en razendsnelle (en stipte) levering. De bezorging viel keurig binnen het bezorgblok van 2 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.L.01 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke mail wat je kunt verwachten wat betreft levering enz. Na telefonisch contact, goede uitleg. Wordt goed aan afspraken gehouden. Reminder van levering via sms is prettig. Montagedienst geeft tijd aan waarin hij komt, en belt als hij onderweg is. Prima inbouw en meenemen van oude materiaal. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvangool 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zowel bij de orderopgave als bij de aflevering en de montage uitstekend behandeld en bij een vorige aankoop,toen ik een opmerking had over de montage ,is er direkt en korrekt gereageerd en opgelost!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozebrand 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, levering en plaatsing is gegaan zonder bijzondere ( bellen, wachten nog eens sbellen, geen goed antwoord etc ) inspanning dan hoe het moet.

Service
Goede communicatie, en volgens plan.

Aanbeveling
De winkel staat bekend en veel aanbeveling is niet direct nodig. Wel zullen wij onze contacten naar uw side verwijzen en uw producten op zijn minst te beklijken.

Extra toelichting
Algemeen zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pretu12 13-06-2013

Algemene score

7,0

Gemak
duidelijke site en veel betalingsmogelijkheden

Service
zeer vriendelijke chauffeur. Hij heeft de apparatuur netjes binnen gezet. Levertijd zou 1 tot 3 werkdagen zijn, maar werd een week.

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
langere levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

gerv2013 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kb1969 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

heer maronier 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden via kieskeurig en de site is overzichtelijk

Service
de chauffeur had geen mobiele pin bij zich, ik ben ruim op tijd gebeld door keukenloods

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snel en voordelig met korting op alternatief

Extra toelichting
er was geen mobiele pin, op tijd doorgegeven, ik moet alleen 5 km naar het dorp rijden om contact te pinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans2602 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellingen gaan erg makkelijk en erg snel

Service
je wordt erg goed op de hoogte gehouden van het geen je besteld hebt via de mail en telefoon

Assortiment
het assortiment is geweldig wow wat een keuze er is altijd iets bij wat je nodig hebt

Aanbeveling
omdat het een duidelijke site is mensvriendelijk en snelle behandelingen van wat je hebt besteld

Extra toelichting
dit is de tweede keer dat ik wat bij keukenloods besteld heb, en het was weer klasse vriendelijk tewoord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenskeVS 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wij kochten onze keuken op de dag dat we wilden gaan beginnen met plaatsten bij Ikea toen het grote losstaande fornuis waar alle leidingen op aangepast waren uit het assortiment bleek. Snel online zoeken naar passende oplossing. Keukenloods.nl makkelijk en snel bestellen, duidelijke omschrijvingen, zeer snellen levertijd, ins ons geval zelfs gratis verzending, keuze uit betaling ideal of bij levering. Top!!

Service
Binnen 24 uur geleverd aan huis, keurig binnen neergezet. Service betreft garantie moet natuurlijk nog blijken.

Assortiment
Zeer ruime keuze assortiment duidelijke omschrijvingen veel verschillende prijsklassen.
Erg prettig!

Aanbeveling
Voor ons was dit fornuis het enige wat goed en en keurig is verlopen in onze hele keuken verbouwing . We zijn erg tevreden het fornuis ziet er super uit! Of die ook goed werkt dat moet ook nog blijken ;)

Extra toelichting
Fijne site, goed geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronbianca 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
iedeaal om thuis je spullen te bestellen,en drie keuzes heb om te betalen.

Service
ik vond de service goed omdat ik goed geholpen ben en goede uitleg kreeg.

Aanbeveling
naar mij ervaring klant vriendelijk,snelle levering,drie keuzes om te betalen.

Extra toelichting
voor herhaling vatbaar is goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johonda 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker uit je luie stoel bestellen

Service
Vandaag besteld morgen in huis, super!

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Door de snelle bezorging en de nette aflevering zal ik zeker jullie bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Jullie hebben veel keus, en wat jullie zeggen op internet proberen jullie ook waar te maken. Vandaag besteld morgen in huis is bij ons in ieder geval gelukt super! Ook de bezorger was vriendelijk, dit is ook wel eens anders. Al met al dus een tevreden klant erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joseppe64 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zeer snelle service, duurdere vaatwasmachine als besteld voor de goedkopere prijs

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dalabulea 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super snelle afhandeling van je bestelling, proactief bezig met jou orde, laten merken dat ze voor jou bezig zijn om de koop in goede handen te leiden.Zeker een aanrader voor andere keer.

Aanbeveling
Zeker, een aanrader in tegenstelling met andere web shops(bv: keuken centrum Tiel 4 weken wachten op je product,en kunnen ze niet waar maken, daar wordt je geduld zeker op prof gesteld).

Extra toelichting
Zeker, een aanrader in tegenstelling met andere web shops(bv: keuken centrum Tiel 4 weken wachten op je product,en kunnen ze niet waar maken, daar wordt je geduld zeker op prof gesteld).

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

mahac 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
erg handig via internet
en zeer snel

Service
heerlijk dat ze het oude apenraad mee nemen

Aanbeveling
ik vind het helemaal goed
ik heb het ook van mijn zusje gehoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fokke wansinck 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet .heel heel gemakelijk top .

Service
top service .een bevestiging van de aan koop en een belletje hoe laat de bezorging ook top .

Assortiment
ASSORTIMENT ruimschoots ook top

Aanbeveling
aan iedereen .ik heb hem ook aan mijn dochter aanbevolen en aan een kennis top

Extra toelichting
een dikke tien .op alle fronten top .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Tijssen 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel van den Berg 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Andere sites waren moeilijker te lezen en te vergelijken

Service
Telefonisch correct behandeld, snelle en nette levering.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Al meer gekocht en dezelfde prima ervaring, was in Amsterdam

Extra toelichting
Correct, snel, punctueel. Pinnen bij afleveren ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi87 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De snelle levering en ruime betaalmethoden maakt het gewoon eenvoudig.

Service
Weinig ervaring mee afgezien van een telefoongesprek mbt de levering van de producten.

Assortiment
Wij hebben een combi magentron, koelkast, vriezer en afzuigkap gekocht. Welke we op verschillende sites hadden vergelken. De keukenloods had alles in huis.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringingen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

kooltje 136 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede informatie op de side

Service
service was zeer goed.
We hadden enkele vragen, die zeer duidelijk en goed werden uitgelegd. Donderdagmorgen besteld vrijdagmorgen al heel vroeg stond de vrachtwagen voor.

Assortiment
genoeg keuzes
kwaliteit prijs goed

Extra toelichting
Eerste keer dat we iets bij keukenloods bestelde, maar zeker niet de laatste keer. Zeer goede service en een hele snelle en correcte levering. Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbora 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het77 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.eurlings 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer goed opgebouwde site,
Makelijk zoeken en vergelijken.
Duidelijke omschrijvingen.
Zeer overzichtelijk

Service
Keurige afhandeling van aanvragen.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 1062 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima webshop duidelijk en overzichtelijk

Service
prima bezorg service

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
we zijn erg tevreden en het is makkelijk te regelen dus zeker aan te bevelen

Extra toelichting
zoals hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rik kros 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel bestellen zonder addertjes

Service
zeer snelle levering

Assortiment
heb alleen gefocust op wat we zelf nodig hadden. maar zag wel een groot aanbod

Aanbeveling
als de service altijd zo is, zal ik het zeker aanbevelen bijn vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doellie 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede webshop, makkelijk vergelijken, oude apparaten worden netjes retour genomen

Service
het telefonisch contact voor het maken van een afspraak stel ik bijzonder op prijs. Contact zoeken gaat ook erg makkelijk en allemaal uiterst vriendelijk

Assortiment
ruime keuze, scherp geprijsd

Extra toelichting
Op basis van eigen meerdere ervaringen met jullie heb ik diverse mensen naar jullie verwezen. keukenloods komt op mij als prettig en bijzonder betrouwbaar over

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GCB 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzicht

Service
snelle levering

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
is aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anbowa 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
alles goed ,keurig afgehandeld,contant betaalt aan de deur,tijdvak bezorging klopte ook,erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marie1918 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, gebruiksvriendelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden van leverproces, snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze voor product dat ik zocht (koelkast)

Aanbeveling
Alles liep zoals het hoort te lopen.

Extra toelichting
Wij zijn tevreden klanten !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Noordegraaf 12-06-2013

Algemene score

8,3

Gemak
besteld, bevestiging ontvangen, stipt op tijd geleverd

Service
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser9999 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 23:00 uur besteld volgende dag om 13:00 uur in huis.

Service
Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Veel apparaten op voorraad en super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Blokzijl 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik werd gelijk terug gebeld toen het even niet werkte.

Service
Doen wat je zegt

Assortiment
Gewoon super en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik heb het ook van iemand anders, voor de rest, zie hierboven.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erdwin 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zelfs telefonisch kon ik de order plaatsen

Service
klant vriendelijk meehelpen een goede keuze te maken

Assortiment
ik zou niet weten wat er aan ontbreekt

Extra toelichting
zie bovenstaande plus snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 12 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op internet gemakkelijk en snel besteld

Service
Volgende dag meteen gebeld voor afspraak van de levering. keurig op tijd.

Aanbeveling
goede en snelle service

Extra toelichting
Siemens vaatwasser gekocht . Werkt prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wolliewobs 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tja wat kan ik erover zeggen, je ziet hoe de koelkast eruit ziet, je weet de prijs. Je gaat nameten en je besteld het.

Aanbeveling
Super snelle afhandeling, vriendelijke jongens en het wordt professioneel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CathyW 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel een product bestellen en door deskundig personeel geholpen worden! Top

Service
Er was een verkeerd product geleverd en deze werd zonder problemen weer mee genomen waarna er een nieuwe vaatwasser werd besteld!

Aanbeveling
De service en keuze is optimaal. Dus waarom niet bij Keukenloods je goederen bestellen?

Extra toelichting
We hadden een siemens vaatwasser besteld. Echter was degene die besteld was niet degene als die wij besteld hadden. Zonder problemen werd het product weer meegenomen. Keukenloods erkende dat de fout bij het bestellen bij hen lag en heeft de extra kosten voor hun rekening genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 1951 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bekijken en zonder voorrij kosten je ziet gelijk of het snel lever baar is en wanneer het jou uit komt maar met tot zolaat bestellen volgende dag in huis heel fijn

Service
keurig gebeld dat ze in de buurt waren en er zo aan kwamen ook binnen neer gezet en oude spullen mee genomen

Assortiment
gekeken en verleken en kwamen hier op uit omdat het snel lever baar was en je aan de deur kon pinnen

Aanbeveling
snelle levering en corret

Extra toelichting
wij zijn heel te vreden alles liep naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij Baars 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De cijfers hierboven spreken voor zich en de sms service betreffende aflevering moment is pure klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodorus58 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht bij huis je bestelde spullen op halen ,vind ik zeer gemakkelijk.

Service
Het bestelde artikel was er na een paar werkdagen , en kon toen opgehaald worden waarbij ik vond dat dit zeer vriendelijk gebeurde en op een correcte wijze.

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig,

Aanbeveling
Prijs en assortiment is goed.

Extra toelichting
Daar ik een goede ervaring met deze aankoop heb mogen ondervinden, vind ik dat de motivatie om hier op te reageren juist is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Out 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website, bestellen ging vlot

Service
duidelijke emails, allemaal netjes op tijd

Assortiment
ruime keuzemogeliojkheden

Extra toelichting
Goedkoop, snelle levering, prima communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schuur -13 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van der vliet 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website eenvoudig; met een paar klikken heb je wat je vindt

Service
Geen probleem, Alles via de website geregeld.
Chauffeur belde vooraf, dat hij 30 minuten later kwam dan het aangegeven tijdvak.

Assortiment
Goede keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maickel38 10-06-2013

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robins1 10-06-2013

Algemene score

7,0

Extra toelichting
De bezorging was inderdaad binnen 24 uur. Alleen de manier van betalen is een beetje omslachtig. Je bestelt je product eerst om daarna te bepalen hoe je wil betalen, kies je vervolgens voor ideal moet dit eerst nog worden nagekeken wanneer het product wordt bezorgd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ton plasmeijer 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Beenen 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klikken en klaar

Service
Alternatieven geboden welke nog wat beter zijn en goed van prijs

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Gezocht naar een goede Bosch vaatwasser. De keuze was op een bepaald type gevallen. Hierbij werd een alternatief geboden welke nog wat beter was en nog wat goedkoper. Kortom prima. Verder werd de bezorging aangekondigd via een SMS, waarna de chauffeur precies op tijd kwam. De oude machine werd vervolgens meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quentin1 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

tmk1970 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews