Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chrisjen 63 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website geeft goed aan hoe te handelen

Service
De verzending had ik sneller verwacht.
Bij een eerdere vraag werd ik de volgende dag terug gebeld en goed verder geholpen.

Assortiment
Heb alleen nog maar bij stoomoven pannen gekeken, kan niet verder beoordelen.

Aanbeveling
Ik vond wat ik. Zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanders71 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Keuze uit vele artikelen

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nel 58 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De verkoper R- was top!!
De andere iets minder.

Service
Er was een fout gemaakt, verkeerde koelkast geleverd is keurig opgelost.

Extra toelichting
Ik was blij verast met de service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

moontje82 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zondag besteld maandag in huis

Service
het begon al met een sms dat we van het oude apparaat de stekkers er af moesten halen prima herinnering de bezorging was zelf iets vroeger dan aangegeven alles netjes geleverd

Assortiment
voldoende keus voor ieder budget

Aanbeveling
heb het inmiddels ook al bij diverse mensen gedaan.

Extra toelichting
we zijn gewoon super blij met onze nieuwe vaatwasser hij ging afgelopen zaterdag kapot en hadden maandag al weer een nieuwe helemaal top super bedankt voor de service en de snele levering dat zijn zeker pluspunten. we willen volgend jaar een nieuwe keuken en komen zeker bij jullie terug om te kijken wat jullie hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjaak 1930 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker thuis op de site op je gemak wanneer het jou uitkomt zoeken

Service
in de showroom geweest om te kijken en vragen gesteld over product prima geholpen

Assortiment
voor ons genoeg keus

Aanbeveling
lekker op je gemak kijken , keurig thuis bezorgd ,

Extra toelichting
lekker op je gemak kijken . gratis thuis bezorgd oude apparaten weer mee , alles binnen een paar dagen heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Leeuwen 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert van der Noll 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor het eerst bij de keukenloods.nl besteld. Zondagavond 10.00 uur en de volgende dag om 12.30 uur bezorgd. Alles prima bevestigd en afgesproken. Meer dan tevreden over jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein1989 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Via de telefoon werd mij een deal aangeboden tegen een gereduceerde prijs, hier werd ik erg goed geholpen

Assortiment
Het gasfornuis dat ik wilde kopen was niet snel leverbaar terwijl op de website stond vermeld dat deze binnen enkele dagen leverbaar was.

Extra toelichting
Mijn enige opmerking was dat ik graag de mogelijkheid had gehad om de gekochten producten voor de deur afgeleverd te hebben. Ik woon alleen en drie hoog zonder lift, zonder hulp had ik het nooit gekund.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carla12345 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pip119 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Wij zijn eerst in de winkel in Zaandam geweest. Toch even het gevoel de diverse koelkasten te zien. Hierna via web winkel gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doux 19-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miranda scholts 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk te bestellen via de site of telefonisch

Service
Er wordt goed contact onderhouden via de mail.ook wordt je terug gebeld wanneer nodig.

Assortiment
Uitgebreid en scherp geprijsd.ook werd er een goed alternatief geboden toen we iets niet bestelbaar meer was

Aanbeveling
Goede prijzen, assortiment en goede service

Extra toelichting
zeer tevreden over eigenlijk alles.echt aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Razz 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede duidelijke website

Service
goede service, snelle opvolging

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaand en goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marinus03 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede service en telefonische hulp

Extra toelichting
Hadden onze bestelling niet helemaal goed gedaan, zijn heel goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam5866 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk op internet te vinden goedkoopste artikkelen en makkelijk te bestellen.
Niet vooraf te betalen en duidelijke aanwijzingen na de bestelling via de mail.

Service
Wij hadden verwacht dat het een binnen 24 uurs aflevering zou worden. Konden echter alleen het weeknr. invullen. Niet de dag dat we het artik. verwachtte. Gelukkig maakte dat op dat moment niet zo veel uit voor ons.

Assortiment
We konden vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Keurige verzorging van product en bezorgen. Ik zou niet weten wat er beter kan.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aramaT73 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles verloopt zo makkelijk

Service
Levering en adm afwikkeling perfect

Aanbeveling
al meerdere malen aanbevolen vanwege ervaring eerdere leveringen

Extra toelichting
Bewezen goed en vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Martens 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Een eerste bestelling kon makkelijk omgezet worden naar een andere order. Levering was ook volgens afspraak

Assortiment
Gevonden wat we moesten hebben

Aanbeveling
Schaam me niet om vrienden en bekenden jullie te adviseren

Extra toelichting
Kortom, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Jongman 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een tevreden-klant 18-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
heldere site. gemakkelijk bestellen

Extra toelichting
Bestellen liep soepel. Betalen bij levering ipv bij bestellen. Netjes tot in de keuken bezorgt. En niet onbelangrijk, hij doet het ook nog.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Betsy Timmers 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en er wordt een afspraak gemaakt wanneer je bestelling er aankomt

Service
Goede samenwerking en communicatie met keukenloods en transporteur

Assortiment
Genoeg keuze van alle merken en soorten

Aanbeveling
Ik heb voor de 1 e keer nu besteld bij de keukenloods en zou het zo weer doen dus daarom durf ik dat ook rustig aanbevelen bij vrienden en familie

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel47 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb mijn order afgehaald in opmeer. D afhandeling ging zeer snel en vriendelijk.

Service
Zie vorige vraag. Maar ook de tegoedbon en het flesje wijn vond ik erg fijn

Assortiment
Wilde nu ook nog een vriezer van samsung hebben maar deze zit helaas niet in het assortiment

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Niets mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hankybw 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site

Service
goed advies

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
goede service en snelle aflevering

Extra toelichting
dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E hoek 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanwegen een blessure kon ik niet naar de winkel komen en op deze manier had ik toch voor het weekend een vaatwasser

Service
De vaatwasser die ik had besteld was er niet meer er werd me gelijk een ander model aangeboden die nog beter was en voor de zelfde prijs en hij doet het geweldig

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Omdat ze echt de goedkoopste zijn en een super goede sercice .

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden over hoe alles is verlopen van de nesteling tot en met de levering ging alles heel vlot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moussie43 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden en overzichtelijk

Service
keurig gebeld wanneer ze langs zouden komen

Assortiment
kon uit verschillende produkten kiezen in een bepaald prijs klasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.W.M. van de Ven 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was meteen duidelijk

Service
apparatuur werd in goed overleg geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn.ouwendijk 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site en eenvoudig vergelijken. beschrijvingen zijn van fabrikant en niet altijd hetzelfde format, daardoor geeft vergelijken vaak geen inzicht.

Service
Grote bestelling geplaatst welke via telefoon is ingevoerd door medewerker. Zeer vriendelijk en klantgericht.

Assortiment
In eerste instantie gekozen voor keukenloods ivm ruime assortiment. Jammer dat jullie geen grohe 3 in 1 warmwaterkranen hebben.

Extra toelichting
Goede webwinkel die je gevoel geeft van fysieke winkel. Kan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiede T 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat erg gemakkelijk via de website

Service
Duidelijke afspraken over wanneer iets wordt bezorgt, zelf een sms met het tijdvak waarbinnen bezorgt gaat worden.

Assortiment
Compleet en veel dingen uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Extra toelichting
Snelle en duidelijke afspraken, ruim assortiment en goede prijs en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ufundi 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
rustig producten kunnen vergelijken en levertijden

Service
Slechts op een moment geprobeerd maar na 2 minuten nog steeds in de wacht en zelf opgehangen

Assortiment
Diverse merken en mogelijkheden overzichtelijk op webside

Aanbeveling
Kan alleen oordelen over de web winkel

Extra toelichting
Vond het heel prettig dat ik het product zelf kon ophalen in Opmeer vanuit uit Scharwoude. Oude plaat was stuk gegaan dus was de levertijd belangrijk

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Louis86 18-09-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig bestellen en makkelijk je betaalwijze kiezen. Pinnen aan de deur voor dit soort producten is toch wel een must! Heel fijn.

Service
Volgens de orderbevestiging had ik een 'speciaal' product besteld wat niet retour kon. Wettelijk gezien is dit natuurlijk niet waar.

Bij navraag bleek wel dat ik een verkeerd product had besteld.
De reactie die daaruit voortkwam was niet helemaal duidelijk.
De medewerker zegt "we gaan het uitzoeken". Uhh wat precies 'uitzoeken'? Het is het verkeerde model, pas het aan naar het juiste en we zijn klaar. De medewerker was niet onvriendelijk, maar ook niet vriendelijk. Bij andere medewerker die ik aan de lijn kreeg had ik hetzelfde gevoel. Mijn vermoeden is dat klanten als 'vervelend' ervaren worden terwijl dit wel de inkomstenbron is.

Ik zou teruggebeld worden, maar dat is niet gebeurd. Kreeg de volgende dag wel een gewijzigde orderbevestiging. Ben er vanuit gegaan dat het in orde was.

Aanbeveling
Vanwege de prijs en assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

W. van der Linden 18-09-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer eenvoudige navigatie.

Service
Als product niet op voorraad is of niet meer leverbaar, dan wordt een luxere versie geleverd, zonder meerkosten.

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Vanwege bovenliggende redenen.

Extra toelichting
Verbeterpunt wat betreft de levering. Het afleveradres was anders dan het contactadres. Helaas werd de vaatwasser eerst op het contactadres aangeboden. Dit leverde stress op. Zowel bij mij als koper, als bij de chauffeur. Deze vergissing kwam omdat er te veel bonnetjes over dezelfde order aan elkaar waren geniet. Het overzicht was weg. Ondanks deze vergissing, werd de vaatwasser als nog binnen de gestelde tijd geleverd. Klasse!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alwin Bouwman 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk zoeken vinden en vergelijken

Service
Netjes en snel bericht terug en duidelijk!

Assortiment
Alles gevonden wat ik moest hebben dus TOP

Extra toelichting
Fijne website waar je alles makkelijk kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ko45 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
vlotte en vriendelijke telefonische bestelling vlotte en vriendelijke telefonische bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

EKnippels 18-09-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Levertijden aangegeven in webshop komen absoluut niet overeen met de daadwerkelijke levertijd.

van 2-3 dagen naar 3 weken.

Service
Duidelijke informatie voorziening over de orderstatus. En tot binnen geleverd.

Aanbeveling
Goede service, goede prijzen! Wel rekening houden met de langere levertijd van 3 weken (in mijn geval).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

EH178 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
In eerste instantie een andere oven besteld, waar een levertijd van 3-4 werkdagen bij stond. Dit bleek echter pas aan het eind vh jaar geleverd te kunnen worden. Kreeg al wel snel bericht hierover, maar het verzoek om dit ook te vermelden op de site.

Extra toelichting
Snelle levering, goede service en prijs/kwaliteitverhoudingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

w.a.Taylor Barnes 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Top

Service
Top

Assortiment
redelijk

Aanbeveling
zo snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

liha.mi 18-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Veel keus, goedkoop, klant vriendelijke winkelmedewrekers, snelle en kosteloze bezorging die ook netjes is gedaan met goede service over het hele gebeuren van aankoop tot levering. We gaan vandaag nog met een buurvrouw i.v.m. onze ervaring een nieuwe droger uitzoeken voor haar. Met vriendelijke groeten J.B.C. -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda N. 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
thuis uitzoeken wat je precies wilt, prijzen vergelijken

Service
je krijgt van te voren een telefoontje welke dag de levering moet zijn. En precies tussen welk tijdblok die dag bezorgt wordt.

Assortiment
voor ons was de keus voldoende, ook tussen hoge en lage prijzen.

Aanbeveling
Makkelijk en snelle bezorging.
En tot nu toe geen klachten.

Extra toelichting
Thuis rustig uitzoeken welke prijsklasse en wat voor type machine je wilt. Bezorging regelen op de dag die je wilt, en dan hoor je welk gedeelte van de dag je thuis moet blijven omdat het gebracht wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dominiquek 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoek functie en goede beschrijving bij producten met oa maten zodat ik zeker wist dat apparaten in bestaande keuken pasten.

Service
Prettig dat ook (tegen meerprijs) op zaterdag geleverd wordt.
Goede en duidelijke manier waarop je tussentijds op hoogte wordt gehouden van status bestelling.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht ;)

Extra toelichting
Zie al boven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

TJ Offringa 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via onze keukenleverancier een offerte aangevraagd voor de apparatuur die we hadden uitgezocht en snel ontvangen.

Service
Op het moment van levering was de transporteur onbereikbaar. Na een belletje met Keukenloods bleek er een telefoonstoring bij de transporteur. Keukenloods heeft daarna geregeld dat de apparatuur op de juiste dag bezorgd werd.

Assortiment
Alles aanwezig wat we uitgezocht hadden

Aanbeveling
Alles goed verlopen.

Extra toelichting
De hele bestelling en levering is zonder problemen verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mahelia 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet

Service
Bezorger heeft op me gewacht een kwartier

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Alles is vlot verlopen, alleen moeten jullie opletten voor skinners, want vanaf die dag kon ik geen betalingen meer doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita de Zeeuw 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen via de website en goede keuzemogelijkheden.

Service
Goede telefonische ondersteuning en snelle levering.

Assortiment
Zeer veel keus, goede selectiemogelijkheden op de website.

Aanbeveling
Perfecte site om apparatuur te bestellen en snel aan huis geleverd te krijgen.

Extra toelichting
De website en service van de keukenloods zijn zeer goed. Zeer aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno R 18-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk vinden op internet en contact leggen voor order

Service
Vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MBG 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
goede service en vriendelijk geholpen

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
je word goed geholpen
veel keus en het is overzichtelijk
en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M1M 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs. Zeer snelle levering. S'avonds besteld en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haas 52 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk producten vergelijken op uw site,

Service
vriendelijke snelle bediening

Assortiment
Wel veel assortiment, in de winkel was onze Atag oven niet te zien,

Aanbeveling
Gaf vertrouwen en was zeer correct, bezorging snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam. Thoolen 17-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er is voldoende overzicht binnen assortiment. Parkeren voor de deur.

Service
Prima, voldoende informatie en kundigheid van het personeel. Vorige keer werd bij een probleem snelle en goede actie ondernomen. Deze keer werd de tijdelijke opslag zonder probleem geregeld.

Assortiment
Het assortiment is voldoende groot en je kan vinden wat je wilt.

Aanbeveling
Prima, zeker het proberen waard en waarschijnlijk slaag je in 1 keer.

Extra toelichting
De keukenloods is wat mij betreft gegroeid van een loods met diverse zaken tot een volwaardig winkel met een goed assortiment. Personeel is voldoende kundig en kunnen daar bijstaan waar nodig. De prijzen zijn scherp. Kortom voldoende basis om er in 1 keer te slagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lijsterbes 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit huis via internet zelf selectie maken door goed vele alternatieven te kunnen vergelijken

Service
Apparatuur snel leverbaar, met mogelijkheid een reeds besteld apparaat om te wisselen. Apparatuur wordt obv goede informatie vooraf snel thuisbezorgd

Assortiment
Nagenoeg alle varianten van een apparaat en alle apparatuur voor in de keuken is via 1 site / 1 locatie beschikbaar

Aanbeveling
Tot op heden alleen maar goede ervaring -> ruime keus tegen scherpe prijs en indien gewenst persoonlijk contact in een fysieke locatie en daarom niet alleen afhankelijk van internet

Extra toelichting
Beoordeling voldoende gemotiveerd bij de afzonderlijke vragen. Ik zou niet goed weten op welke wijz een hogere beoordeling te geven is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther0407 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
super en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

antonio van gastel 17-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heb op internet gekeken nadat ik op locatie (roosendaal) was geweest. volgende dag de bestelling verder telefonisch afgehandeld.Ging zeer spoedig en alles keurig bevestigd. Bestelling was goed te volgen.

Service
prima advies in winkel, uitstekend vervolg middels tel bestelling

Assortiment
je kunt in feite vinden wat je wilt, Staat het niet op de eigen locatie dan kunnen ze het bij een filiaal halen.

Aanbeveling
goede en met name ook snelle service, snelle levertijden, ruim assortiment, concurrerende prijzen

Extra toelichting
niets aan toe te voegen. vanaf advies tot orderintake alleen maar positief, bestelling was prima te volgen, er werde snel geleverd waarbij aangegeven in tijdsblokken van 2 uur wanneer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fieke en Bas Gieles 17-09-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij wonen in Roosendaal:dichterbij kun je het nóóit zo gemakkelijk hebben voor een eerste klas bedrijf !!

Service
Binnen het half uur zijn wij super geholpen, geweldig voorgelicht, en was de keus dus heel gemakkelijk voor ons.
Chapeau voor uw bedrijf in Roosendaal in één woord !!!

Assortiment
Alles stond overzichtelijk opgesteld, en.......volop keus met zeer goede uitleg !!

Aanbeveling
Er is er maar één in Roosendaal met alles er op en aan, en........betaalbaar.
En vergeet ook niet de persoon die bij ons alles heeft aangelegd: een super vakman die alles keurig netjes heeft achtergelaten.
Nogmaals een wel hele warme douche namens de TROS !!

Extra toelichting
Wij hebben er eigenlijk geen woorden voor, en raden in onze kennissenkring iedereen aan om voor uw bedrijf te kiezen. Veel, heel veel succes voor de toekomst, maar dat kan volgens ons nooit fout gaan ondanks deze moeilijke tijden. Groetjes van Fieke en Bas Gieles. (nota bene 72 en 70 jaar).........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews