Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kitty van Doorn 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke keuze kunnen maken door goede informatie

Service
De bezorger was een aardige jongeman. Hij nam het oude apparaat mee retour. Rekende keurig en correct af.

Assortiment
Door twijfel nog even gebelt.
Werd keurig te woord gestaan en kon zo duidelijke keuze maken.

Aanbeveling
Erg snel en correct. Ook de aftersale is perfect.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel met goede service en contact mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lekker makkelijk 09-02-2014

Algemene score

9,0

Gemak
thuis bestellen .

Extra toelichting
Makkelijk bestellen geen gezoek in winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge katt 09-02-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Prettig geholpen, aandacht voor de vraagstelling en meedenken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeanine Hoogerwerf 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel gemak, hoef het huis niet uit.

Service
Tot nu toe wel, de rest wacht ik af.

Assortiment
Zeer grote keus.

Aanbeveling
Zeer aanbevolen

Extra toelichting
De levering was vlug en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido van Seggelen 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en overzichtelijk opgezette website.
Betalen bij aflevering, pinnen is een voordeel op andere leveranciers.

Service
Zowel via E-mail als SMS goed geïnformeerd.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid, keuze mogelijkheden en service een streepje voor op anderen.

Extra toelichting
Een ouder type besteld, maar het nieuwste type voor dezelfde prijs geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilels 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij intypen apparatuur direct de keukenloods als goedkoopste

Service
In de winkel geweest, goede uitleg, meedenken, verstand van zaken

Assortiment
ruime keuze en indien niet voorradig, wordt het besteld

Aanbeveling
Moet niet aanbetalen, geven je vertrouwen in het correct afhandelen van de bestelling zonder dwang te zetten op betaling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge1906 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Prima service tegen prima prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Postma 23 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd goed bereikbaar en correct te woord gestaan.

Assortiment
zonder twijfel keukenloods heeft de meeste keus.

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
De eerste indruk is heel belangrijk!! Na een aantal keukenboeren te hebben bezocht had ik er eigenlijk genoeg van. Kwam toen bij keukenloods in Zaandam terecht, dat voelde meteen goed geen vervelende verkoop technieken en geen druk om een beslissing te nemen. En de prijs is ook nog goed dus dan is de keuze niet zo moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Wit 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Knoppen zijn makkelijk bereikbaar en de filters kunnen in de vaatwasser

Service
Snelle levering

Assortiment
Enorme keuze ook in het goedkopere segment

Aanbeveling
Voor elke portemonnee is er wat te vinden

Extra toelichting
Geweldige site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arthur D. 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijne website

Service
tijdens telefoon gesprek zeer goed geholpen

Assortiment
perfect asortiment

Aanbeveling
makkelijk,snel en betrouwbaar.
en ook goedkoopste

Extra toelichting
ik heb een groot deel van mijn keuken via deze site gekocht en ben daar zeer blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrolijkmc 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel

Assortiment
ruim assortiment en in alle prijsklasse keuzen

Aanbeveling
aan iedereen, want men heeft voldaan aan onze wens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard581 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super eenvoudig bestellen, etalen en afleveren.

Service
Duidelijke informatie vooraf en terugkoppeling of alles naar wens is gegaan.

Assortiment
Veel keus in merken , typen en pijsklasse.
Zeer scherpe prijzen en diverse aanbiedingen.

Aanbeveling
Erg eenvoudig bestellen etc.
Vooraf goede product informatie verstrekt bij telefonische vraag.
Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

trien h 07-02-2014

Algemene score

9,3

Gemak
Snel besteld,duidelijk op de site.

Service
Bij twijfel gebeld en heel goed geholpen bij een product dar niet op voorraad was.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Zeker aan t bevelen bij andere!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.C. Hendriks 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Hoef niet eindeloos winkels langs en via internet is een scala een artikelen en bevindingen van anderen aanwezig. Ik hoef daarbij niet alleen het verhaal van verkopers aan te horen.

Assortiment
De Keukenloods heeft een ruim assortiment waarin voor wat wij zochten (kookplaat) ruim voldoende keuze mogelijk was.

Aanbeveling
Ruime keuze tegen een scherp concurrerende prijs. Bij het maken van telefonisch contact werden we uiterst vriendelijk, deskundig en vlot geholpen.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen. Zoals beloofd vlot geleverd. Sterk concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ard1963 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Een overzichtelijke site en je wordt bij vragen telefonisch uitstekend te woord gestaan.

Extra toelichting
Vaatwasser bij Keukenloods besteld en was binnen een dag geleverd. Na eigen montage Keukenloods gebeld voor de uitstekende service. TOP!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roos1997 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht van de artikelen, je kan thuis je oriënteren.

Service
super alles goed te volgen via de mail en de gemaakte afspraak van bezorgen verliep voorspoedig.
type koelvriezer die ik besteld had was niet meer voorradig maar ik kreeg een nieuwer type voor dezelfde prijs, top geregeld. garantie e.d hetzelfde dus prima opgepakt

Assortiment
keus genoeg + omschrijving van artikel en maten heel overzichtelijk.

Aanbeveling
heb ik al gedaan bij vrienden, alle plus punten aangegeven.

Extra toelichting
Super service en vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie van Kleef 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg toegankelijke website. Snel zoekresultaat. Goede terugkoppeling op hetgeen besteld.

Service
Geweldige service. Volgens afspraak geleverd. Zeer flexibel qua agenda. Oude vaatwasser meenemen geen probleem. Helemaal goed.

Assortiment
Prima. In alle prijsklassen genoeg keuze.

Aanbeveling
Buiten dat alles op tijd geleverd werd en de afspraken goed nagekomen werden, ben ik zeer tevreden over de installatie. Ruim een uur bezig geweest om hem tot op de millimeter gelijk te laten lopen met andere inbouwkasten.

Extra toelichting
Uitermate tevreden en de volgende keer maak ik zeker weer gebruik van keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Geurts 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakelijk site goed overzichtig en goede betalings mogelijkheid

Service
goede service komen afspraken na

Assortiment
goed ruim assortimenten goeie prijs

Extra toelichting
door eigen ervaring zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Korevaar 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpele besteltijden en pinmogelijkheid bij aflevering

Service
Zaterdag besteld, maandagmiddag geleverd

Assortiment
Heel veel keus en de beste prijzen

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mootje40 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk en het is makkelijk zoeken naar een produkt

Service
Mijn bestelde produkt was niet meer leverbaar en via de telefoon werd er samen met mij naar een goed vervangend produkt gezocht.

Assortiment
De keus is ruim voldoende

Aanbeveling
Hele goede ervaring met site en met personeel over de telefoon, ik heb de site meteen al aan een collega doorgegeven

Extra toelichting
Een prima site, ruime keuze, behulpzaam personeel en een snelle prima aflevering. Ik ben zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed soest 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site is duidelijk en logisch opgebouwd.

Assortiment
goed! veel verschillende koelkasten.

Aanbeveling
levering ging top en betaling per pin was ook geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

V. Bommerson 06-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Veel keus, enthousiaste deskundige verkoper

Extra toelichting
Prima geholpen, eerlijk over de produkten. En bij alle keuzes niet de duurste opties maar de juiste midden moot van de types. Daarna kan je via de site nog rustig vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

felie 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het is gemakkelijk zoken in de goed lopende website

Service
alles is volgens afspraak verlopen

Assortiment
ik heb in het lage in midden segment van deze markt geen breder asortiment gevonden

Aanbeveling
makelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
de verhouding prijs kwalitijd service en aanbod zijn zeer gunstig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

feenstra 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bokser 1907 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de bestelling wordt zeer netjes en op tijd geleverd

Service
na de bestelling wordt men telefonisch geinformeerd wanneer het bestelde artikel geleverd wordt

Assortiment
zeer zeer veel keus

Aanbeveling
gewoon bestellen zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting
geen verdere motivatie nodig toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a van de blaak 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht op de pagina's

Service
nagebeld omdat het product uitverkocht bleek,en advies
over een gelijkwaardig product

Aanbeveling
goede service,duidelijkheid,en prijsconcurrerende artikelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

pascals1980 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon goed

Service
perfect maar in alkmaar niet

Assortiment
genoeg dingen om uit te kiezen

Aanbeveling
omdat het een hele goede winkel is

Extra toelichting
top service klantvriendelijk behalve in alkmaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardvark99 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product die ik zocht is makkelijk te vinden op de website.

Service
Gebeld met de servicedesk, ik werd prima geholpen met de bestelling, en alle vragen werden goed en snel beantwoord. De volgende dag werd de bestelling al thuis afgeleverd en uit oude apparaat mee terug genomen.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Ruime keuze in producten, duidelijke website en zeer goede service!!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service, website en levering van de keukenloods.nl De volgende keer kom ik zeker terug op deze website wanneer ik weer iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rene272 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en mooie site

Service
altijd op tijd geleverd en in goed overleg

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
goedkope en goed georganiseerde web winkel heb ook keukenloods in roosendaal bezocht erg mooie en nette winkel

Extra toelichting
aanbevelingwaardig heb al diverse mensen naar jullie gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena Kooy 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie betreffende uitvoering en prijzen. En gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle en correcte bezorging

Assortiment
Groot assortiment, en zeer duidelijk in groepen ondergebracht

Aanbeveling
Vanwege het grote assortiment en gunstige prijzen

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emil4223 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis. Prima!

Service
Goede communicatie via mail & telefoon

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Prima assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda Steur 06-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markovanderbeek 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles onder 1 dak

Service
Uitstekend geholpen door medewerker

Assortiment
Voldoende voor ons. Ruime keus.

Aanbeveling
Prettig zaken gedaan

Extra toelichting
Goed geholpen. Correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1982Debbie 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Inmiddels 3 apparaten bij Keukenloods besteld. Een paar maanden geleden wilden we graag een oven en een teppanyaki plaat kopen. De oven had voor ons een vraag wat we niet van de afbeelding en omschrijving konden herleiden. We hebben contact gehad met keukenloods en gelijk werden we telefonisch goed geholpen. Er is gelijk contact opgenomen met een van de keukenloods winkels die de oven daar in de winkel had staan om ons het antwoord te kunnen geven. Levering netjes en perfect. Werd door de chauffeur gebeld dat ie 5 minuten later zou zijn dan de geplande tijd erg netjes. Kortom alleen maar lof en al bij meerdere vrienden aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J_ohan 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Bij Bezorgen erg vriendelijk goed geholpen met het verplaatsen/versjouwen waar de zware dozen heen moesten.
Verder zelf invloed op wanneer er bezorgd wordt. Kortom erg tevreden

Assortiment
ruime keuze in alle prijs klassen

Aanbeveling
goede prijs, nette levering/afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vermeulen5 06-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
besteld via de comp. en snel bezorgd.

Assortiment
Precies wat wij zochten was in het assortiment aanwezig.
De keuken is al 6 jaar oud maar de juiste plaat was nog te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Humcootje 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te vergelijken

Service
Goede communicatie , snelle levering
Geheel volgens verwachting ( ook bij eerdere bestellingen)

Assortiment
Breed assortiment in verschillende prijsklasse
Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Heb zelf al diverse malen bij keukenloods besteld

Extra toelichting
Net zoals eerdere leveringen , veel keus , goede prijs , betrouwbare levering en uitstekende service bij aflevering Product conform verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Bennink 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je even doorhebt hoe het zoeken naar producten werkt vindt je makkelijk het product van je keuze. Gemaakte afspraken worden direct per mail bevestigd en je weet nauwekuerig wanneer het product wordt geleverd. Bij aflevering gewoon met de pinpas betalen.

Service
Zowel de bediening in de winkel als hulp over de telefoon waren goed. Niets opdringen maar wel even de tip om direct er een essentieel onderdeel om aan te sluiten bij te nemen. Na alles afgesproken te hebben een dag later toch nog wijzigen was geen probleem.

Assortiment
Voor het artikel dat ik zocht was de keuze echt reuze, veel verschillende typen in alle prijsklassen van meerdere leveranciers.

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan op basis van mijn eigen ervaring.

Extra toelichting
Keukenloods scoort voor mij hoog omdat ik in een jaar tijd 2 keer achter elkaar een goed gevoel over gehouden heb aan een aanschaf van apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvgelderen 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website was duidelijk,de maten van het product waren duidelijk aangegeven

Service
ondanks dat alles goed op de site was aangegeven,had ik een telefonische vraag die naar mijn tevredenheid goed werd behandeld

Assortiment
Was goedkoper dan in de plaatselijke winkel

Aanbeveling
Nette en correcte behandeling

Extra toelichting
In een woord, tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Rijn 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel geleverd en op het voor mij juiste tijdstip, betaling bij aflevering is prima.

Service
De chauffeur had best wel 2 traptreden mogen helpen tillen met de o.a. de wasmachine. Daarom geen fooi gegeven uiteraard.

Assortiment
Volop keuze voor elke gewenst prijs.

Aanbeveling
Prijs en prestatie.

Extra toelichting
Volgende keer wel even bij aflevering melden dat uit de wasmachine voor gebruik eerst de transportstangen verwijderd moeten worden. Dit had achteraf ellende kunnen besparen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Teseling 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, goede adviezen, mooi alternatief aangeboden voor dezelfde prijs als gekozen product

Extra toelichting
dik tevreden, mooi op tijd geleverd conform afspraak. scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Crommentuijn 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik Kan zonder problemen gemakkelijk vinden wat ik zoek.

Service
Een vraaja dat ik had werd snel en naar tevredenheid beantwoord.

Assortiment
Het is een heel groot assortiment, maar het kan nog meer :-)

Aanbeveling
Ik heb zelfs al vrienden en familie deze winkel aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Bokkies 05-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vertelt je wensen en er wordt goed naar je geluisterd. Vervolgens wordt je keuken besteld, en er is steeds feedback via telefoon of e-mail. Erg netjes en beleefd.

Service
Als iets toch niet blijkt te passen wordt er naar een oplossing gezocht. Super!

Assortiment
Er is voor iedereen wel een keuken, van landelijk naar superstrak en design.

Aanbeveling
Heb ik reeds al gedaan! En op mijn toekomstige website zal ik zeker Keukenloods Zaandam promoten! (www.klaarvoorverkoop.nl)

Extra toelichting
Wij zijn meer dan tevreden. De stress voor en tijdens het bestelproces waren dus voor niets. Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

velde26 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website

Service
supersnelle levering

Assortiment
vel artikelen

Aanbeveling
prima geregeld na mailtje snelle reactie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjolijnS 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website goed toegankelijk

Service
Goed geregeld en geleverd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Hebben ik inmiddels al gedaan, waren ook helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japers-Hoog 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Gemak, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mathilde1312 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goed geholpen en goed advies gekregen, we kwamen voor een andere oven en hebben op basis van het advies voor de huidige gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbbikkel 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel besteld

Service
Lang bij keukenloods kunnen laten staan totdat we de oven nodig hadden.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Makkelijk en snel besteld, Lang bij keukenloods kunnen laten staan totdat we de oven nodig hadden. Zeer ruime keuze en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErCo 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website duidelijk
Alles was makkelijk te vinden

Service
professioneel en levertijd zeer correct

Assortiment
Genoeg keuze voor wat we zochten

Aanbeveling
Aan alle vrienden en kennissen aanbevelen

Extra toelichting
We zullen zeker meer producten bij keukenloods kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adkolijn 05-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helegoede site makkelijk te vinden supergoed

Service
Super service kwamen het thuis brengen aansluiten namen oude mee echt top

Assortiment
Zeer ruime keuze. Top

Aanbeveling
Heb al meerdere keren deze site aangeboden aan vrienden en kennissen

Extra toelichting
Totaal overzicht super site / zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews