Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hevhees 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Janita Leusink 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker vanuit je luie stoel je laten informeren en het bekijken/aanschaffen van allerlei apparatuur

Service
met een paar muisklikken hetgene aanschaffen wat je wilt

Assortiment
assortiment is ruim, maar ben je op zoek naar een speciaal type/merk, dan kan het zijn dat je het niet op deze site kan vinden

Aanbeveling
lekker snel en makkelijk bekijken, bestellen en betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin Bolleboom 18-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netje te woord gestaan.

Service
De levering ging volgens afspraak in tijdsvakken van 2 uur

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Komen hun woorden na

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GeadL 18-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Super, goed als je niet zoveel via een pc spullen koopt.

Service
Ik had niet verwacht dat de oude mee ging. Ik had begrepen dat je dat moest aan geven. Had ik niet gedaan en toch ging de oude mee.

Assortiment
Als je weet wat je nodig hebt, ben je snel klaar.

Aanbeveling
snel en makkelijk

Extra toelichting
Goed, Had ik mijn kookplaat ook maar bij jullie gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JH B 18-02-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar/ Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb twwe winkels vlak bij mijn huis (Zaandam en Alkmaar) dus makkelijk als het ene filiaal iets niet heeft is het makkelijk in het andere op te halen.

Service
Een mis communicatie leverde de verkeerde oven op. Deze mocht als vulling in het gat in de keuken blijven staan tot het juiste apparaat weer voorradig was. De prijs wordt aangepast aande laagste prijs op internet, waarbij terecht gelet wordt op de leveringskosten.

Assortiment
Wat niet aanwezig is wordt zosnel mogelijk geleverd.

Aanbeveling
Prima winkelketen met betrouwbare informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mariavb 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
kan makkelijk vinden wat je zoekt op de site.

Service
wist niet zeker of de inbouw-koelkast de juiste aansluiting had op de deur. even gebeld en goed en snel geholpen.

Assortiment
ruime keuze in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
zou keukenloods zeker aanbevelen bij vrienden, vriendelijke prijzen met goede service.

Extra toelichting
uitgebreide keuze, vriendelijke service en snel thuisbezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M.Benschop 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website waar je makkelijk je spullen kan kiezen. Bezorging op afspraak ideaal.

Service
Een door mij gekozen afzuigkap had een levertijd, hierdoor werd een (duurdere) wel snel leverbare voorgesteld en geleverd.

Assortiment
Ruime keuze, in iedere prijsklasse, overzichtelijk op de website neergezet.

Aanbeveling
One stop shop voor je keuken apparatuur, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiljo Becks 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ronenbrenda 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede duidelijk site zonder veel toeters en bellen. Goed werkende zoek functie en vergelijkopties

Service
Service prima, aflevering was goed en je mocht zelf plannen wanneer.
Jammer dat er een ovenrek ontbrak en hier niet actief over gecommuniceerd werd en ik hier zelf achteraan moest mailen.

Assortiment
Van de meeste merken de topmodellen op de site en op voorraad

Extra toelichting
Tsja daar zit je dan als fanatieke hobby-kok met een oven die niet meer te repareren is. Geen zin in weken levertijd voor een nieuwe oven., of het bezoeken van 10 verschillende winkels. Ondanks de toch stevige uitgave toch maar op internet gaan zoeken. En dan kom je al snel bij de keukenloods uit, door fiks assortiment en handig site. Rustig kwaliteit vergeleken en oven uitgekozen, en toen toch even goed gezocht of ik nog een goedkoper anbod kon vinden, Wat niet het geval bleek en nog 3 jaar extra garantie bij alleen keukenloods. Dus 5 dagen na dat mijn fornuis de geest had gegeven stond een nieuwe fornuis te glimmen en werd het huis weer bevuld met lekkere kookgeuren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vanden Berghe Etienne 17-02-2014 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote gemak via internet

Service
kan niet beter

Assortiment
enorm

Aanbeveling
zeker aan iedereen

Extra toelichting
een ongemak is het feit dat er geen leverings punt in Belgie is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spekkoper2 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar. Ruim opgezet.

Service
De plaatsing van de apparatuur werd keurig verzorgd door vakmensen. De afhandeling van latere werkzaamheden werd puik verzorgd door deze firma.

Assortiment
Via internet een ruim assortiment in alle prijsklassen. Snelle levering.

Aanbeveling
In combinatie met de inbouwers van de apparatuur scoren zij een hoog cijfer. Hierdoor hebben wij er oogde volgende aankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ConnyK 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert schreuder 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie website duidelijk te overzien dus het bestellen was niet moeilijk

Service
werd goede service geboden

Assortiment
was genoeg uit te zoeken als je het hier niet vind vind je het nergens meer

Aanbeveling
heb deze site a; aan meerdere mensen aanbevolen

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de aankoop snelle levertijd. duidelijke tekening bij het inbouwen. de bestelling die ik deed was niet meer voorradig kreeg een beter apparaat voor het zelfde geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeks25 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk en goed bereikbaar

Service
Overleg is prima oplossing gericht

Aanbeveling
Alles is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J. de Joode 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keukenloods heeft een duidelijke site. Kom je er niet uit staan er deskundige verkopers je eventueel telefonisch te woord.

Service
De service was super. Ik had speciale voorkeur voor een leveringstijd en dit was geen probleem.

Assortiment
Ik had genoeg keuze, in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Ik zou keukenloods zeker aan vrienden en familie aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de service. Professionele hulp bij het maken van de juiste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent v. D 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het grote pluspunt van deze site vind ik de duidelijke omschrijving van het product, dit ontbreekt vaak op andere websites. Ook zijn de eerder gestelde vragen zichtbaar op de website, erg handig!

Service
Had elders dezelfde magnetron goedkoper gezien, maar vanwege de goede beoordelingen wilde ik toch bij keukenloods bestellen. Keukenloods matchte de prijs van de andere aanbieder (zoals ook beloofd op de website). Top!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan C. 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke informatie en snelle reactie op vragen gesteld per email.

Service
Levertijd is niet geheel nagekomen, wel is hier goed over gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Scherpe prijzen waarbij men waar maakt wat men beloofd.

Extra toelichting
Na enkele keren in alle rust in de winkel mijn keuze bepaald te hebben, uiteindelijk onloine mijn bestelling geplaatst.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

TjeerdPeter 17-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webwinkel.

Service
Goed telefonisch bereikbaar bij vragen en vlot antwoord op vraag per email. En levering volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joep.borghans 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk vanaf de website kunnen bekijken en bestellen

Service
Mooi verpakt en zelfs eerder dan verwacht geleverd. Zelfs meegeholpen de spullen op de plek te zetten.

Assortiment
Voor de zaken waar ik naar zocht zijn de meest actuele producten wel aanwezig.

Aanbeveling
Ben uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin0410 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker vanuit de luie stoel een apparaat bestellen en word netjes thuis afgeleverd
heerlijk

Service
we hadden te veel overgemaakt en het wet netjes terug geboekt en nog snel ook

Assortiment
ruime assortiment voor elk budget is er wel iets

Aanbeveling
al een paar keer besteld en altijd netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deniseb 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is prima te vinden

Service
Doen wat je belooft

Assortiment
De vaatwasser die ik initieel wilde was er niet, dus heb ik een andere gekozen

Aanbeveling
Nogmaals doen wat je belooft en prijs is laag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

judith198 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

eh.jansen 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
gewoon geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Bakker 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede site, makkelijk bestellen

Service
komen afspraak na

Assortiment
hebben erg veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frapie 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig en snel bestellen

Service
Probleempje gehad met de koelkast, dit werd direct opgelost.
Perfecte Service!
Een probleem is pas een probleem als dit niet adequaat wordt opgelost.
Dat heeft men bij keukenloods goed begrepen.

Aanbeveling
Snelle en prettige service voor een concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John uit Zeeland 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle en professionele communicatie met een dito website

Service
Prima systeem om de bestelling inclusief levering te volgen. Een afzuigkap die uit de collectie was, werd prima omgeruild met een nieuwer type voor een gelijke prijs

Assortiment
Als je het hier niet vindt...

Aanbeveling
Beste shop in Nederland

Extra toelichting
Keukenloods levert topkwaliteit voor de beste prijs in Nederland . Een bedrijf met een tevreden klant hoog in het vaandel. Professioneel advies, ruim assortiment en een zeer zorgvuldige levering maken het kopen hier tot een ware experience.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Friederichs 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, een duidelijke en klantvriendelijke site

Service
Goede en duidelijke afhandeling van je bestelling.
Goed volgbaar via orderstatus.
Ook telefonische goed bereikbaar en klantgericht.

Assortiment
Ruim assortiment, goed opgedeeld in de verschillende artikelen en merken. Toppie.

Aanbeveling
Een zeer klantvriendelijke en klantgerichte organisatie met een zeer toegankelijke site.
Ga zo door, want ik kom zeker terug.

Extra toelichting
Sjapo, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutton 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijke site

Service
prettig contact , er wordt ook werkelijk meegedacht

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
scherpe prijzen ,en goede service

Extra toelichting
prima service en snelle levering, alles dik in orde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rudietrompet 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle, correcte levering. Het product wat wij besteld hadden, was niet meer leverbaar. We kregen voor dezelfde prijs een nieuwer, luxer, duurder model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verboom 63 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geweldige zaak goed bereikbaar

Service
ze leggen de apparaten zelf in de auto

Assortiment
zeer goede sortering

Aanbeveling
ga maar naar de keukenloods daar word je pas echt geholpen

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden over onze aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nenanski 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen no time mijn product besteld

Service
Volgens de procedure krijg je bericht wanneer je product klaar ligt. Ik kreeg binnen 15 min. een telefoontje dat niet mijn artikel op voorraad was en afgehaald kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijkhoff 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en de omschrijving klopte evenals de maatvoering dus het inbouwen was een fluitje van een cent

Service
Al de gemaakte afspraken werden prima na gekomen binnen de gestelde beloofde tijdens limiet

Assortiment
Ik wist niet dat er zoveel merken waren en ook zelfs de duren merken waren volop te koop. voor een uitstekende prijs

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel echt aan aan iedereen die het horen wel en de vragen werden snel en begrijpelijk en naar waarheid beantwoord

Extra toelichting
Ik wou dat er meer winkels waren met dit uitgebreide assortiment voor deze prijs en kwalitatief goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle Visser 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Al weer mijn 2de keuken via Keukenloods besteld, en ook deze keer weer uiterst tevreden. Ook vrienden en kennisen vragen mij regelmatig om advies, na wat praktische tips verwijs ik ze allemaal door naar Keukenloods. Niet alleen goed en mooi ook nog eens super voordelig! En bij een klacht wordt het direct naar volle tevredenheid snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hterwal 10-02-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de showroom duidelijk overzicht van apparatuur; alles is gemakkelijk te vergelijken met elkaar.

Service
Zeer goede service. De oven die wij wilden kopen stond niet in de showroom, maar konden we toch voor een lage prijs aanschaffen. We kregen nog extra korting ook. Daarnaast werd de oven zeer snel geleverd tot in de keuken.

Assortiment
Hoewel onze oven niet in de winkel stond, bleek hij toch in het assortiment te zitten. Er is dus veel mogelijk.

Aanbeveling
Sterker nog, we hebben de keukenloods al aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel0110 10-02-2014

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Brem 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was duidelijk en werkte goed. Heerlijk dat je alles van thuis uit kan doen en dat het goed uitgevoerd wordt.

Service
Toen de machine die we hadden uitgekozen niet voorradig was, konden we gemakkelijk een andere kiezen. Via de mail en de telefoon liep de communicatie soepel en prettig.

Assortiment
We konden veel afwasmachines vergelijken. De energiezuinige voor een haalbare prijs die we graag wilden, zat er ook bij.

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze afwasmachine en over de service van de monteur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter uit Zaandam 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olaf kn 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitkiezen en automatisch een mooie aanbieding gekregen.

Service
Duidelijk, scherpe prijs, prima levering, top!

Assortiment
Ruime keuze, helemaal in orde.

Aanbeveling
Ik kan Keukenloods zeker aanraden.
De prijzen zijn scherp en de levering goed. De producten worden netjes binnen afgevelerd, oude apparaten worden weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niconel 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne mensen

Service
Behulpzaam

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Fijne behulpzame personeel

Extra toelichting
Ruime binnenkomst, prettige ontvangst, gaan goed met de prijs mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo_777 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kitty van Doorn 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke keuze kunnen maken door goede informatie

Service
De bezorger was een aardige jongeman. Hij nam het oude apparaat mee retour. Rekende keurig en correct af.

Assortiment
Door twijfel nog even gebelt.
Werd keurig te woord gestaan en kon zo duidelijke keuze maken.

Aanbeveling
Erg snel en correct. Ook de aftersale is perfect.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel met goede service en contact mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lekker makkelijk 09-02-2014

Algemene score

9,0

Gemak
thuis bestellen .

Extra toelichting
Makkelijk bestellen geen gezoek in winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge katt 09-02-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Prettig geholpen, aandacht voor de vraagstelling en meedenken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeanine Hoogerwerf 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel gemak, hoef het huis niet uit.

Service
Tot nu toe wel, de rest wacht ik af.

Assortiment
Zeer grote keus.

Aanbeveling
Zeer aanbevolen

Extra toelichting
De levering was vlug en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido van Seggelen 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en overzichtelijk opgezette website.
Betalen bij aflevering, pinnen is een voordeel op andere leveranciers.

Service
Zowel via E-mail als SMS goed geïnformeerd.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid, keuze mogelijkheden en service een streepje voor op anderen.

Extra toelichting
Een ouder type besteld, maar het nieuwste type voor dezelfde prijs geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilels 08-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij intypen apparatuur direct de keukenloods als goedkoopste

Service
In de winkel geweest, goede uitleg, meedenken, verstand van zaken

Assortiment
ruime keuze en indien niet voorradig, wordt het besteld

Aanbeveling
Moet niet aanbetalen, geven je vertrouwen in het correct afhandelen van de bestelling zonder dwang te zetten op betaling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge1906 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Prima service tegen prima prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Postma 23 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd goed bereikbaar en correct te woord gestaan.

Assortiment
zonder twijfel keukenloods heeft de meeste keus.

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
De eerste indruk is heel belangrijk!! Na een aantal keukenboeren te hebben bezocht had ik er eigenlijk genoeg van. Kwam toen bij keukenloods in Zaandam terecht, dat voelde meteen goed geen vervelende verkoop technieken en geen druk om een beslissing te nemen. En de prijs is ook nog goed dus dan is de keuze niet zo moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Wit 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Knoppen zijn makkelijk bereikbaar en de filters kunnen in de vaatwasser

Service
Snelle levering

Assortiment
Enorme keuze ook in het goedkopere segment

Aanbeveling
Voor elke portemonnee is er wat te vinden

Extra toelichting
Geweldige site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arthur D. 07-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijne website

Service
tijdens telefoon gesprek zeer goed geholpen

Assortiment
perfect asortiment

Aanbeveling
makkelijk,snel en betrouwbaar.
en ook goedkoopste

Extra toelichting
ik heb een groot deel van mijn keuken via deze site gekocht en ben daar zeer blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews