Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin5500 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel thuis een bestelling doen

Service
Let op !!!
We hadden voor 9 uur gebeld en promt om
13.15 uur werd onze vaatwasser geleverd
Super goed !!!
Netjes werd er aangegeven dat de bezorger
Tussen 13.00-15.00 uur zou komen

Assortiment
Super veel keus en ..... Voorradig

Aanbeveling
Heb deze winkel al aan een tiental mensen
Aanbevolen,
Heb daarop al een reactie ontvangen
Dat die ook erg tevreden waren

Extra toelichting
Snel, accuraat, keurig personeel die je Te woord staan via de telefoon Met een woord een Dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie50 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen

Service
Duidelijk en snel

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Geen enkel probleem

Extra toelichting
Goed gevoel over betrouwbaarheid. Is ook bevestigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandraake 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen.

Service
Prima service

Assortiment
Breed assortiment met bekende en goeie merken

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden te bestellen bij de keukenloods

Extra toelichting
Prima webshop met nette levering van goeie producten met een vriendelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gebruiker234567 26-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website inzichtelijk. Besteld per telefoon, omdat ik zeker wilde weten dat de bezorgkosten gratis zouden zijn conform de info op de website. Er bleek 13 euro voor bezorgkosten te gelden.

Service
bereikbaarheid winkel was prima. Telefonisch uitstekend geholpen. In de winkel zelf prima service, klantvriendelijk.

Assortiment
Was op zoek naar 1 specifieke inbouw vrieskast. Heb die gevonden.

Aanbeveling
Op alle punten heel tevreden.

Extra toelichting
Goede service, goed assortiment en zeer concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 6 25-07-2014 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie site, overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bertdev 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering, goede informatie via telefoon en email, tevens kennis adequate aanwezig

Service
goed levering, nog niet geinstalleerd dus dit is nog niet te beoordelen

Assortiment
alle apparatuur is aanwezig

Extra toelichting
zeer tevreden tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex van den berg 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even op internet kijken en hups de volgende dag in huis

Service
wij hadden wat problemen verwacht bij de levering omdat mij man niet aanwezig kon zijn en het produkt in een berging geplaatst moest worden. Maar de chauffeur was erg vriendelijke en ondernemend, wist er wel raad mee en voor ik het wist stond het produkt in de berging. Nou super blij daarmee wat een service helemaal happy

Assortiment
Ruime keuze en gunstige prijzen

Aanbeveling
al mijn vrienden en kennissen zal ik deze winkel aaanbevelen

Extra toelichting
Vriendelijke mensen , hele goede service en super bezorging. Dit was voor ons de 2de bestelling en zeker niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR1 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is heel makkelijk om het gewenste produkt met alle informatie te vinden op de website.

Service
Bij vragen kun je bellen en ik ben prima geholpen door de medewerker van keukenloods.

Assortiment
Ongelofelijk veel.

Aanbeveling
Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen met keukenloods

Extra toelichting
Een winkel waar je prima terecht kunt voor alle keukenapparatuur. Goede voorlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

laurijssens 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site is goed overzichtelijk, je kan gelijk doorstappen naar datgene wat je zoekt.
aanvulling kan zijn bij solo ovens keuze voor hetelucht circulatie, zocht ik zelf namelijk ook en kon alleen uit reviews opmaken dat het hetelucht was.

Service
supersnel geleverd volgens afspraak en nagekomen super

Assortiment
ruimschoots ,prijzen van bv miele wasautomaten zijn nog behoorlijk aan de hoge kant zit niet echt veel voordeel in

Aanbeveling
makelijk, snel, en leuk geprijsd

Extra toelichting
motivering hierboven zegt genoeg. super bedrijf en geen gezeur van hebben we niet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Glas 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel

Service
Chauffeur bracht vaatwasser helemaal daar waar hij moest zijn

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Alles prima geregeld

Extra toelichting
al met al heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede service 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Als je bij Keukenloods je bestelling hebt gedaan kun je van een goede service opaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.lokerse 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is snel opgeruimd in de keuken. De machine doet de rest!

Service
Begeleiding en aflevering zijn uitstekend geregeld.

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig om de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Keukenloods is zeker aan te bevelen bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
We zijn uitermate tevreden over de service en begeleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lydiam 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Keurige afhandeling al meerdere keren.

Extra toelichting
Wij laten het meestal inbouwen en dat kan via deze winkel,en dat wordt keurig gedaan de troep opgeruimd en meegenomen vriendelijke mensen en problemen worden snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. D. 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Erg goede zaak! Ondanks dat ik nog niet de beloofde kopie van factuur heb ontvangen... zeer tevreden; en ik ben ervan overtuigd dat zodra ik ze bel over uitblijven van de kopie ik direct een krijg toevestuurd.. goede zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle Brand 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede begeleiding

Service
Ruim tijd voor genomen

Assortiment
Prima maar niet alles is zichtbaar in de showroom

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Prima hulp en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hansenliesje 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
avond er voor besteld ,volgende dag een telefoontje wanneer hij kon worden

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gemak en goedkoop.

Extra toelichting
zeer positief over het gemak van bestellen en de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MargrietenGlas 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen om 19.30 uur. Volgende dag om 12 uur werd de vaatwasser geleverd. Oude vaatwasser werd meegenomen. Daarbij scherpste prijs en onverwachte bijkomende kosten.
Hier ga ik zeker vaker bestellen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MargrietenGlas 24-07-2014

Ik bedoelde GEEN onverwachte bijkomende kosten.

Reageer

w van schie 24-07-2014 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kopen in Hoorn en na een paar dagen ophalen in je woonplaats.dat is gemak.

Service
de maat van het kooktoestel was niet goed in de brochure.gemeld en naar tevredenheid opgelost.

Assortiment
ruime keus,als je meer wil zien laten ze je de boeken zien keurig.

Aanbeveling
ik geef het door aan vrienden en familie.

Extra toelichting
een goede winkel met veel service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pfm van Damme 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Makkelijk site om te bestellen, goede snelle service maandagochtend besteld en dinsdag in huis en vriendelijk personeel. De oven werd heel voorzichtig en netjes binnen neergezet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Corrie 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo opgezocht en na een telefoontje voor advies heel makkelijk te bestellen

Service
Service is geweldig na overleg een besteldatum geprikt omdat het op de verjaardag van onze kleinzoon was werden we als eerste op de bezorgtijden gezet!

Assortiment
Geweldi!g

Aanbeveling
Service prima , assortiment groot en de prijs is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine Ros 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
internet, goed te bereiken per mail of telefoon

Service
upgrade van bestelde artikel voor dezelfde prijs

Assortiment
ruime keus met duidelijke productbeschrijving

Aanbeveling
Zeer tevreden we kregen jullie site van mijn broer door omdat hij ookal zo tevreden was en ik weet dat als hij straks een nieuwe keuken moet hij ook weer bij jullie gaat kijken

Extra toelichting
Duidelijk, overzichtelijk, meedenkend en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hornstra 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige , heldere website.
Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen

Service
Had aantal wijzigingen in order , gecombineerd met deels zelf halen, deels aan huis te leveren.
Werd top mee omgegaan en is allemaal goed geregeld.

Assortiment
Alle merken , alle typen

Aanbeveling
Goed en snel voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth1955 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling werd voor mij gedaan, maar orderstatus bekijken e.d. ging prima. De site is erg gebruiksvriendelijk.

Service
Het hele traject, van bestelling t/m plaatsing ging gesmeerd. Ik heb een al ingeplande afspraak voor plaatsing van de nieuwe vaatwasmachine moeten verzetten, maar werd telefonisch steeds correct en erg vriendelijk te woord gestaan, door zowel medewerkers van de Keukenloods als van het Montage-team.

Assortiment
Tot nu toe heb ik bij de Keukenloods een kraan, een ijskast en een vaatwasmachine gekocht. Bij elk van die aankopen was er een uitgebreid assortiment, voor elk budget.

Aanbeveling
Gewoon goed, met goede service en aardige medewerkers, zowel van Keukenloods zelf als van het Montage-team.

Extra toelichting
Iedere andere winkel op het gebied van keukens zal ongetwijfeld ongeveer hetzelfde assortiment verkopen. Met de Keukenloods heb ik inmiddels de ervaring dat de producten goed zijn, het contact zeer plezierig en ongedwongen en de service prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Th. Knippenberg 24-07-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer tevreden

Service
Zeer goed en vriendelijk

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Aan vrienden en kennissen

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matheus Alto 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vraag over installatie werd snel en adequaat behandeld

Extra toelichting
Makkelijke site, snelle service en ook aftercare na de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Pronk 24-07-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en overzichtelijk assortiment

Service
prima geholpen. Advies op maat.

Assortiment
voldoende maar niet teveel. Prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack The Jester 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Leker vanuit je luie stoel en meteen online betalen.

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Enorm uigebreid assortiment die je rustig online kan bekijken.

Aanbeveling
Deze goede ervaring ventileer ik onder mijn familie, collegas en vrienden.

Extra toelichting
Een uitgebreid assortiment met een razendsnelle levering (binnen 24 uur). Dankzij de hele scherpe prijzen staan ze boven in mijn lijstje met favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van der Leeden 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
snel overzichtelijk makkelijk

Extra toelichting
mn wasmachine kapot, zondagavond besteld en alweer maandagavond in huis, net zoals mn koelkast op mn gemak uitgezocht op internet besteld en super snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoenPasalbessy 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker online bestellen

Service
Prima geholpen met afvoer oude koelkast, telefoontje over aflevermoment gekregen.

Extra toelichting
Prima service en klantvriendelijk deze keukenboer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mh broeder 24-07-2014 In de winkel gekocht
Neerderweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed geholpen

Service
Zeer goed aan de bevelen aan
Ander mensen om daar iets tekopen omdat ze zeer goed koop zijn plus zeer vriendelijk

Assortiment
Van mijn een 10 toppie

Aanbeveling
Ik vent ze goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjadenhaag 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gemakkelijk veel keus en snelle levering, wat wil een mens nog meer???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.konings 24-07-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Wij zijn in de winkel prima geholpen, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een kookplaat, gas op glas. In de winkel stond er een met wokbrander maar die hoeven wij niet. Er werd direct informatie gehaald en konden wij goed kiezen via brochure e.d.

Aanbeveling
Mooie winkel, goed bereikbaar en prima personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.Chocolove.nl 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super!

Service
Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.W. Heeringa 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg handig om de diverse modellen ovens te kunnen vergelijken. Het is essentieel dat de juiste inbouwmaten staan vermeld, omdat je anders een foute keuze kan maken.

Service
Uitstekende service: snelle bezorging met een nauwkeurige en betrouwbare vermelding van het bezorgtijdstip. Heel fijn dat per sms een korrektie op de bezorgtijd werd doorgegeven.

Assortiment
Ruime keus in de webshop. Het is niet duidelijk of bepaalde modellen er uit gaan, dat zal meestal wel gezien de lagere prijs. Zolang de fabrieksgarantie blijft gelden, is dat geen probleem.

Aanbeveling
We zijn erg tevreden. De bezorging en retourservice is goed.

Extra toelichting
Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Service zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dan verheijen 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zondagmiddag ging oude koelkast kapot. Zondagavond besteld. Maandag na de middag nieuwe bezorgd. Betalen aan de bezorger per pin. Alles netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sepal 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Apparaten zijn overzichtelijk

Service
Snelle en korrekte levering

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gezien de ervaring van harte aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hil16 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen of naar de winkel met leuk personeel of via de website

Service
Goede uitleg in de winkel en je kan altijd bellen

Assortiment
Op keukengebied van alles oa veel inbouwaparatuur

Aanbeveling
Goede service en prijs is zeer goed, en men heeft verstand van zaken en gebruiksgemak bestellen via internet

Extra toelichting
Ik vindt de service heel erg belangrijk de prijs en het assortiment en het hebben van verstand van zaken, deze punten zijn allemaal te vinden bij de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nickje88 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke manier van bestellen

Service
Veranderingen makkelijk door te geven en werd goed en snel verwerkt en bevestigd

Assortiment
Ruime keus in alles!

Aanbeveling
Ben heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rooms12 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt via de computer wat je wilt hebben

Service
Zeer duidelijk.Bevestiging bestelling,bevestiging bezorging,tijd van bezorgen

Assortiment
Zeer veel.Voor elke beurs iets te kiezen

Aanbeveling
Bovenstaand geef ik al aan wat mij zo goed bevallen is

Extra toelichting
Meer dan tevreden. In de toekomst indien nodig zal ik zeker weer bij U bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liza 1980 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze winkel makkelijk online te vinden

Service
Mensen van deze servies zijn
lief en beleeft

Assortiment
Assortiment van apparatuur is veel breed

Aanbeveling
Het is eigenlijk eerste keer dat ik iets gekocht heb en zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady-9 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het produkt wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
wij werden goed geholpen in de winkel om onze keus te bekijken.Levertijd was conform de afspraak, kregen keurig een mail met bezorgtijd.

Assortiment
De kreet van ergens goedkoper meld het ons, werd volledig waar gemaakt. Zelfs een duurdere uitvoering gekregen omdat onze keuze een ouder type was.

Aanbeveling
netjes en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke RIs 23-07-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wat je nodig hebt voor een nieuwe keuken is er

Service
Prima en leuk geholpen, mijn dochter en ik waren samen op pad om alle apperatuur te kopen er kwam steeds meer bij en met de korting ging het ook prima samen met xx een mooie deal gesloten.

Assortiment
Veel merken en heeeeeel veel keuze.

Aanbeveling
Ik vertel ze nu al van mijn goeie ervaringen en mijn keuken is bijna af dus dan kunnen ze komen kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennon07 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemak, omdat de Keukenloods voor ons heel dichtbij is.

Service
Prima service, fornuis op tijd gebracht en aangesloten. Prima en leuk personeel.

Assortiment
Er stond voor wat wij wilden hebben een groot aantal fornuizen te bezichtigen

Aanbeveling
Als een prettige winkel met personeel die de tijd neemt voor je om alles uit te leggen.

Extra toelichting
Motivatie: uiteindelijk hebben wij om bovenstaande redenen gekozen voor de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kar189 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed mondeling contact als dat nodig is.

Extra toelichting
Mede door de fijne site en de hartelijke medewerkers en tijdige levering, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke9 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, wijst zich vanzelf.

Service
Netjes binnen afgesproken tijdem, doen alles zoals beloofd op de site.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Vanwege eigen ervaring en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jxnwxm 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Tot op afleveren product prima.

Assortiment
ruim aanbod.

Aanbeveling
Waarom niet, is gewoon goed geregeld.

Extra toelichting
Prima aanbod, snelle reactie op email, supersnelle levering en natuurlijk een prima prijs. Heb hem nog niet kunnen uitproberen ivm vakantie, maar zal ongetwijfeld goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

berny ligtvoet 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles was prima te vinden en betaling en levering supper snel.

Service
hebben een paar keer contact gehad met de winkel en ben goed te woord gestaan .

Assortiment
er is keuze genoeg in het assortiment .

Aanbeveling
ik heb deze winkel al aan vrienden en familie aanbevolen .

Extra toelichting
supper winkel deden nergens moeilijk over had een probleem met een spoelbak en die werd gewoon netje uit de order gehaald wat ik klasse vind . het ging om een inlegspoelbak die werd bij geen enkel bedrijf ingevreesd om dat het niet een spoelbak van hun was , dus conclusie moest ik een spoelbak bij een andere fabrikant nemen die wel ingevreesd werd ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Daniels 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Apparatuur is heel eenvoudig telefonisch te bestellen.

Service
Levering is al de volgende dag mogelijk.

Assortiment
Direct advies over apparatuur of over een vervangend type.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, dat heb k al een aantal malen gedaan!

Extra toelichting
Prima bedrijf, deze komt z'n afspraken dan ook helemaal na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet94 22-07-2014

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ramakers77 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Goed advies 1 op 1in de winkel.

Assortiment
Ik ben in de winkel geweest, daar was minder keus dan op internet.

Extra toelichting
De levering was supersnel!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews