Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janbetty 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en als je er niet uitkomt dan bel je even en je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Service
Is erg goed.
We hadden een duur fornuis gekocht en er mistte een heel klein onderdeeltje.
even een mailtje en het onderdeel was er de volgende dag al. SUPER

Assortiment
Er is geen nee te koop.

Aanbeveling
prima service, duidelijke website en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnnet 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bellen of mailen

Service
nog geen gebruik van gamaakt

Assortiment
groots assortimen
te kust en keur

Aanbeveling
bij iedereen

Extra toelichting
vriendelijke personeel aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Stap uit Lutjebroek 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
op internet goed zoeken

Service
we vonden op internet een inductieplaat van €760,00
we komen het ophalen staat voor €449,00 op internet,bij het afhalen word er gezegt in de winkel is terug gebracht
maar later word er terug gebeld en we kregen het verschil terug

Assortiment
is goed

Aanbeveling
een goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
een goede beoordeling,en een goede prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marina M. 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk kiezen, snel besteld, snel geleverd

Service
Op dinsdag besteld, op donderdag geleverd en de oude koelkast meegenomen: top!

Assortiment
Genoeg keus in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Ik ben tevreden, dan geef ik dat door aan anderen!

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Nieuwland 28-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon snel de aktie koelkast vinden die ik wilde !

Service
Geleverd op de afgesproken datum !

Assortiment
Voor mij breed genoeg !

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, Keukenloods is een no nonsense bedrijf, die ambieert om de klant op de eerste plaats te zetten !

Extra toelichting
Als de koelkast die je besteld heb niet meer leverbaar is en als je dan als leverancier een nieuwer duurder type tegen dezelfde condities levert ben je voor mij een no nonsense bedrijf die voor de klant staat, niets meer niets minder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian van de Sand 28-02-2014 In de winkel gekocht
Gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede, duidelijke en snelle website.

Service
Snelle reactie op gestelde vraag.

Assortiment
Zeer uitgebeidt.

Aanbeveling
goede service en algemene ervaring.

Extra toelichting
Snelle service, en een winkel om de hoek. Ik wil nog steeds het liefst boter bij de vis, en dat kan keukenloods mij bieden. Hier kom ik zeker nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje1906 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen, volgende dag in huis. Afspraak is afspraak!

Service
Toestel wordt, in tegenstelling tot anderen, in huis geplaatst.

Assortiment
Alles wat je wil op gebied van keukenapparatuur hebben ze ( op voorraad).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jann-Will 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Geweldige service, aardig personeel, en de bezorg jongen in één woord keurig, niets dan lof!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre121 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestelling is makkelijk te doen in korte duidelijke stappen via de website.

Service
Bij de telefonische voorselectie van de vaatwasser die we hebben besteld was mij niet aangegeven dat onze huidige vaatwasser een 'speciale' hoge uitvoering was. Daardoor hebben wij in eerste instantie een verkeerde besteld die daarna retour gestuurd moest worden. Het retour sturen ging redelijk goed maar daardoor hebben wij extra kosten moeten betalen voor vervoer en enige ongemak ervaren door het moeten sturen van foto's etc. Verder waren de mensen van Keukenloods bij de afhandeling wel goed behulpzaam.

Assortiment
Ruim voldoende, in breedte en diepte assortiment

Aanbeveling
Nette afhandeling zelfs bij klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 28-02-2014

Beste Pierre,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u veel plezier heeft van uw vaatwasser.

Mocht u nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl
Cookingfactory.nl

Reageer

Erjen van Leeuwen 28-02-2014 In de winkel gekocht
Almere toppertjes
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service, mooie spullen. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klant233 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk en ook het produkt was duidelijk te vinden

Service
contakt met de winkel opgenomen en meteen werd er een aktie ondernomen.en kon ik het produkt bestellen,enwerd er een bezorgafspraak gemaakt.wat binnen de aangegeven tijd werd geleverd.en kon thuid gewoon pinnen.

Assortiment
heb nog elke keer kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
vriendelijke mensen aan de telefoon evenals de bezorger.

Extra toelichting
ik denk dat er goed gemotiveerde team achter de telefoon zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fransvrijdag 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy_M 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kiezen ging prima op basis van een duidelijke website

Service
correcte levering tot in de keuken, oude apparaat ging zonder problemen mee terug.

Assortiment
ik kon gemakkelijk een voor mij goede keuze vinden

Aanbeveling
meer dan goed

Extra toelichting
de keukenloods , prima en gemakkelijk kiezen van apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tevreden Klant Zuid Holland 27-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Heel fijn om op zondagavond een bestelling te doen.

Assortiment
Goede selectie en duidelijke beschrijving van de artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronatea 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon vanuit je stoel alles bekijken , vergelijken en bestellen.

Service
super goed , je krijgt zelfs van te voren een telefoontje wanneer er bezorgd wordt.

Assortiment
super assortiment in alle prijsklasses.

Aanbeveling
ik zal zeker mensen op de keukenloods wijzen i.v.m de service en het gemak.

Extra toelichting
ik ben super tevreden met de site en de diensten alsook de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan maart 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Nbr. 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke uitleg en overzichtelijke site

Service
Bij de bestelling was het adres niet correct vermeld, met de helpdesk gebeld en alles was binnen een paar minuten correct opgelost.

Assortiment
Alle bekende merken en de nieuwste types op voorraad.

Aanbeveling
Al met al zeer tevredenen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees V. 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
moest wel even zoeken

Service
goede communicatie d,m,v, e-mail en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

lm36 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site, gemakkelijk je bestelling te plaatsen

Service
betalen pas bij aflevering, aflevering / het op de hoogte houden van hoe en wanneer was duidelijk en goed

Assortiment
vond wat ik zocht

Aanbeveling
ik ben tevreden zou iemand anders zeker doorverwijzen

Extra toelichting
keurige aflevering door de chauffer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jet Buurstee 27-02-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op de site al kijken en vergelijken en dan de winkel in de buurt binnen stappen waar we prima geholpen zijn en doorverwezen naar de falcon importeur waar we het door ons gekozen fornuis konden bekijken waarna we weer terug bij keukenloods onze bestelling geplaatst hebben

Service
Doordat de bestelling alleen afgeleverd wordt kan er eigenlijk geen beoordeling gegeven worden voor service

Assortiment
De beoordeling zegt genoeg

Aanbeveling
Vriendelijk en vakbekwaamheid personeel en keuze te over

Extra toelichting
Bovenstaande zegt genoeg: top personeel en zeer groot assortiment voor klantvriendelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nanny de Jager 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Het omruilen van een beschadigd artikel was geen enkel probleem en snel geregeld.

Assortiment
Je vindt er niet alles als je zelf een keuken ontwerpt en losse onderdelen en apparatuur zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ceesr300 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijke keuze.

Service
Prima. Aflevering kan snel en op een door de klant aangegeven tijd. Belletje naar klant met exacte aflevertijd. Vriendelijke bezorger!

Assortiment
Gewoon goed en ruim assortiment met lagere prijzen dan concurrenten.

Aanbeveling
Winkel met een service zoals je als klant verwacht!

Extra toelichting
Ik zou zeer zeker men volgende apparaat weer bij de keukenloods lopen omdat alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimie 3 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
groot keuze aanbod van achter mijn bureau

Service
zeer correct, monteurs deden hun werk rustig en zorgvuldig en klant vriendelijk

Assortiment
ruim voldoende in alle klasse

Aanbeveling
heel goed bevallen

Extra toelichting
de ervaringen waren van dien aard dat ik alleen positief kan reageren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bergcri 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen een minuut besteld, super eenvoudig.

Service
Netjes en correct

Assortiment
Bijna alles is te verkrijgen in de webshop

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Fijne webwinkel, snel, klantvriendelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJH van Erp 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vaatwasser werd keurig achter in onze auto geplaatst

Assortiment
Ruim assortiment, en vaak uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Goede voorlichting en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Nette winkel, voldoende personeel met veel productkennis. Snelle nette afhandeling en redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle - SJJ 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zo geregeld

Service
alles conform verwachting

Assortiment
prima

Aanbeveling
zeker. Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Brandenburg 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten met bijbehorende technische specificaties eenvoudig in te zien. Bestelproces overzichtelijk in opeenvolgende stappen tot en met de betaling. Snelle en goede terugkoppeling via de email.

Service
Levering, levertijd en retourneren oude product volgens afspraak geleverd. Retourneren oude product zonder extra kosten.

Assortiment
Voor mij is er ruim voldoende keuze in merken, apparatuur en prijs.

Aanbeveling
Prijs, technische specificaties, de uiteindelijke levering volgens afspraak.

Extra toelichting
Betrouwbare website en winkelketen. Na bestelling en betaling snelle en juiste terugkoppeling via de email.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Coco 86 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Werd van te voren netjes gebeld over de levering, en wanneer die zou plaatsvinden

Assortiment
Er stond een aardig assortiment afwasmachines, maar er hadden ook wat meer goedkopere soorten bij gemogen.

Aanbeveling
Netjes geholpen

Extra toelichting
Alles is prima verlopen , maar we gebruiken de machine pas een week , dus kan daar verder geen beoordeling over geven , we werden door de medewerkers vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mattijs de Graaff 27-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Bij levering van een defect toestel werd ik doorverwezen naar de fabrikant. Dit komt zeer klantonvriendelijk over. Ik doe tenslotte zaken met Keukenloods. Nu moet ik zelf een afspraak maken met Siemens en hier tijd voor vrij maken. voor een apparaat van 130 euro lijkt me dit een beetje overdreven. Bij elke andere winkel kun je een defect apparaat omruilen, zeker als het nieuw en ongemonteerd is.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Ik zou het ongemak van de afhandeling van defecte levering/ garantie niet als positief aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 27-02-2014

Beste Mattijs,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Ik snap dat klantonvriendelijk over komt om de fabrikant in te schakelen.
Vaak is dit wel de snelste en makkelijkste manier.
De fabrikanten hebben namelijk monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in het desbetreffende apparaat.
Zij komen kijken of het apparaat inderdaad defect is.
Mocht er een defect zijn die eenvoudig kan worden opgelost, dan wordt dit gelijk uitgevoerd.
Mocht het defect te goot zijn worden wij ingeschakeld om hem met spoed om te ruilen.
Deze monteurs komen bij u thuis omdat de inbouw apparaten vaak al zijn ingebouwd.

Alvast excuses voor het ongemak.
Mocht u meer vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Jan Selhorst 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk vanachter je PC

Service
prima, snel antwoord op vragen per e-mail

Assortiment
Alles is wel te koop

Aanbeveling
Ik weet geen goedkopere in Nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A.de Vos 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke telefonische uitleg. Vervolgens telefonisch besteld

Service
keurig op tijd afgeleverd
tevens laagste prijs garantie

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
prima prijs/kwaliteit verhouding. Tevens betrouwbaar

Extra toelichting
Vriendelijk geholpen. Tot 2x toe de aanschafprijs aangepast. Netjes op tijd en schadevrij afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBarneveld 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijna perfect. Gebruik gemaakt van een kortingsactie via alternatieven. Dat was een ingewikkelde oefening om voor elkaar te krijgen.

Service
Volgens de site zou de koelkast de volgende dag geleverd worden. Dat haalde ik echter niet uit de bevestigingsmail. Even gebeld. Wisten meteen wie er belde, wat er besteld was, en konden precies zeggen wanneer e.e.a. zou worden afgeleverd. Top!

Assortiment
Ik zocht een redelijk goedkope, maar goede en zuinige inbouwcombinatiekoelkast. Er was keuze te over, dus was niet moeilijk een goede te vinden.

Aanbeveling
Goed assortiment. Duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Oude apparatuur wordt netjes meegenomen.

Extra toelichting
Alles volgens afspraak, en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1433 27-02-2014

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Goede levering. Wel wat problemen met levertijd en het klant zijn. Later goed opgelost. Niet meer te zien op de site wat mijn bestelling was. Ik was als klant op een gegeven moment niet bekent.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Corjac 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ckaaden 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en ruime keuze

Service
Netjes op de derde etage van het appartementen complex afgeleverd

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Aanbeveling
We zijn zeer tevreden en hebben al kennissen gewezen op de keukenloods

Extra toelichting
Voldoende keuze, duidelijk advies en snelle levering. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stichting Peutersaen 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is zo geregeld, snel en makkelijk

Service
jammer dat als ik op een dinsdag bestel, woensdag vooraf betaal dat ik vrijdag een distributiebedrijf aan de lijn krijgt die aangeeft na 2 werkdagen te leveren dus pas dinsdags. Dat is een week terwijl wij dachten dat wij hem op vrijdag konden krijgen. Geen flexibiliteit bij het bedrijf om na 0900 te leveren. Moest hier om 0800 uur zijn (levering tussen 0800-1000) en ze kwamen om 0955. Dat vond ik tegenvallen.

Assortiment
prima assortiment.

Aanbeveling
vaatwasser is helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

F.Schutten 27-02-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je wilt, kun je online bestellen hoef je niet persé naar de winkel

Service
Geweldig, prima voorlichting en afwerking van de order

Assortiment
Ruim voldoende om te kiezen wat je wilt, duur of wat goedkoper, alles is er

Aanbeveling
Hebben we al meerder malen gedaan.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over deze zaak. Altijd vriendelijk wordt je te woord gestaan, telefonisch of in de zaak zelf. Ook via email een vraag?? haast direct antwoord. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartjans 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met heel veel details van de produkten

Service
zeer vlotte communicatie en levering: een tevreden Belgische klant.

Assortiment
alle bekende merken zijn aanwezig

Aanbeveling
heb al mondeling reclame gemaakt :-)

Extra toelichting
online aangekocht en een paar dagen later bij ons geleverd: vlotte communicatie zowel met de keukenloods zelf als met het bedrijf dat de koelkast kwam leveren in België ! bedankt, een absolute aanrader met een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sinselmeijer 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig besteld; geen moeilijke dingen

Service
duidelijke melding dat artikel (inbouwkoelkast) binnen is; Bij het afhalen wist de medewerkster waar het over ging en werd de kast voor ons op het aanhangwagentje geplaatst !!

Assortiment
vrijwel alle merken en uitvoeringen waren leverbaar, zodat we een ruime keuze hadden.

Aanbeveling
Geen enkel kritiekpunt, integendeel !!

Extra toelichting
Vooral de service en hulp bij het afhalen is voor ons erg belangrijk! Het produkt zelf is overal hetzelfde, maar de service: Daar gaat het om!! En die is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgm1973 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toevallig zitten ze bij ons om de hoek, dat maakt het wel heel gemakkelijk om even binnen te lopen. Er is altijd een bekwaam iemand om je verder te helpen.

Service
Ze doen moeite om je goede service te verlenen. Ze denken mee en verder.
Zie hierboven.

Assortiment
Er is een ruime keus aan apparatuur, voor elke portemonnee.

Aanbeveling
Ja.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MauritsKarel 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige, overzichtelijke website

Service
Vlotte, snelle communicatie. Via mail en telefoon.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Gunstige prijzen. Gratis leveringen.

Extra toelichting
Gewoon uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose1957 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zo vanuit je luie stoel kun je je apparatuur bestellen!
dan ga je toch niet meer in een overvolle winkel op je beurt staan wachten...

Service
heel onze bestelling is super netjes afgewerkt
bestelde oven niet voorradig werd vervangen door een duurdere (luxer) voor dezelfde prijs!!

Assortiment
voldoende keus, wat ik zocht was op de site ook aanwezig

Aanbeveling
zou het zeker adviseren aan anderen

Extra toelichting
heb ik bij de diverse onderwerpen al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie meijer 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel geregeld door alleen een telefoontje

Service
Afspraken klopten precies, monteur belde vooraf hoe laat hij er zou zijn en was aardige man die heel precies werkte en alles goed afvoerde

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Zou deze zaak zeker aanbevelen

Extra toelichting
Beetje onzin vraag want heb hierboven bij de vragen al moeten motiverev

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dam01413 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle, goede levering, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elles1975 26-02-2014

Algemene score

8,5

Gemak
De webweinkel is makkelijk, en bestelling snel geplaatst.

Service
"s Avonds de bestelling geplaatst, en de volgende dag al een telefoontje om de dag van levering af te spreken.

Assortiment
Ruime keuze in inbouwkoelkasten.

Aanbeveling
Ik beveel niet snel winkels aan aan anderen, maar als iemand er expliciet naar vraagt, deel ik zeker mijn positieve ervaring met de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Opzeeland 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martin8565 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke overzichtelijke site met voldoende info over het product dat je wilt kopen

Service
tijdens de koop voldoende tijd genomen en op alle vragen bevredigend gekregen. levering op tijd, door omstandigheden onze kant zonder problemen uitgesteld. we hadden iets besteld wat niet paste en werd zonder pardon teruggenomen in binnen no time hadden we het geld terug. plaatsing zeer proffesioneel en vakkundig uitgevoerd. van begin tot einde volle service.

Assortiment
de winkel in zaandam daar kun je echt alles krijgen wat je zoekt. zeer uitgebreid assortiment zowel breed als diep

Aanbeveling
het is een van de betere keukenspeciaalzaken in de regio, met zeer gemotiveerd personeel

Extra toelichting
wij wilden geen nieuwe keuken, maar onze keuken aan de onderzijde vernieuwen met nieuwe kasten en wat nieuwe apparatuur zoals een combi oven, vaatwasser en afzuigkap. ondanks dat we geen complete nieuwe keuken wilden hebben, werden we behandeld of we de duurste keuken wilden hebben die er bestond, er werd alle tijd aan ons besteed en op iedere vraag of opmerking kregen we nette antwoorden. we zijn zeer content met het resultaat en de after sales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Tibbe 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op de site is alles goed te vinden waarbij de prijs overzichtelijk vermeld is. Het bestellen gaat zeer eenvoudig en met een paar klikken heb je het voor elkaar. Betaling bij aflevering....wat een gemak. Ik ben te reden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

albert-janny 26-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
zeer vlotte en correcte afhandeling met grote service !! klasse na andere ervaringen via internet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno L 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met de juiste info en goed te vergelijken.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Ik zie genoeg leuke apparaten, haha!

Aanbeveling
Zeker weten

Extra toelichting
Als ik apparatuur nodig heb kijk ik altijd eerst bij de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews