Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique en Peter 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Ok, nette levering

Assortiment
Hadden het model wat ik zocht

Aanbeveling
Prijzen zijn ok.

Extra toelichting
Precies wat ik zocht voor de beste prijs, nette aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Nieuwland 04-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Erg makkelijk te bestellen via internet

Service
De slogan: vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis klopt niet. Wij moesten bijna 2 weken wachten op de bestelling! Had ik dat eerder geweten dan had ik elders besteld!

Assortiment
Grote sortering

Aanbeveling
Niet echt gauw door de onverwachte wachttijd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2014

Beste Henny,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Alvast excuses voor het ongemak.

Kunt u aangeven om welk artikel het gaat, dan kan ik voor u kijken waar het mis is gegaan.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

De bruine meren 04-03-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling wordt keurig afgeleverd.De webshop is overzichtelijk.

Service
Je wordt netjes terug gebeld en alles is echt goed op tijd. Je wordt super vrijblijvend geholpen.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Prijs en goede behandeling als klant.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop121 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan zowel in de winkel als op internet.

Service
In de winkel al goed. De levering door een zeer vriendelijke man en perfect geregeld.

Ook het inbouwen is meesterlijk gedaan door de heer Meesters.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en overzichtelijk.
Op internet alle specificaties enz.

Aanbeveling
Heb alleen maar goede ervaring.

Extra toelichting
Zie mijn eerder gestuurd e-mail bericht over mijn mening over uw bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h van putten 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uit zoeken en dan bestellen

Service
Goede service bij bestellen en aflevering

Assortiment
Genoeg leveranciers

Aanbeveling
Aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Huisman 1951 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig zoeken en snel antwoord

Service
Goede service als er gebreken zijn

Assortiment
ruim voldoende om een goede keus te maken

Aanbeveling
Dank zij de klantvriendelijkheid en snel handelen een must om aan te bevelen.

Extra toelichting
Als je toe bent aan een nieuwe keuken of keukenapparatuur moet je zeer zeker eens via internet gaan kijken bij de keukenloods of naar de winkel gaan. Goede service, behulpzaam, over prijzen kan men onderhandelen, en de service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Hazewindus 04-03-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede begeleiding bij keuze apparatuur

Service
De aankoopprocedure werd goed begeleid en er konden goede afspraken worden gemaakt over de montage van de gekochte apparatuur

Assortiment
er is keuze genoeg in de locatie Zaandam

Aanbeveling
De ervaring is zeer positief ook wat de montagewerkzaamheden betreft zodat ook anderen daar voordeel van hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PJW50 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en eenvoudig

Service
Exact de afspraken nagekomen

Assortiment
Ruim en prima toegelicht

Aanbeveling
Eenvoudig en maken waar wat men zegt

Extra toelichting
Correst te woord, afspraken nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wijman 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wist eigenlijk al wat ik wilde, dus...

Service
Artikel (stoomoven) bleek beschadigd; na aanvankelijke miscommunicatie werd alles vlot en uitstekend afgehandeld!

Aanbeveling
Goede service en oplossen van problemen.

Extra toelichting
Overall beoordeling bedoelen jullie hier? Is dus goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koster81 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volop keus in een overzichtelijke showroom
Daarbij de uitstekende voorlichting door deskundig personeel.

Service
De goederen werden keurig op tijd geleverd en we werden via mail op de hoogte gehouden van de tijd waarop de monteur zou komen. De montage werd vakkundig uitgevoerd. Wij zijn daar over zeer tevreden.

Assortiment
Zelden heb ik een groter assortiment in een keukencentrum gezien

Aanbeveling
Ik heb de Keukenloods al bij veel mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op ervaringen met andere leveranciersvan keukenapparatuur. Met Keukenloods hebben we de beste ervaring. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip Fluitketel 12345 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling verliep soepel en gemakkelijk

Service
Alles goed geleverd, geen klachten, maar heb ook geen problemen gehad.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. We hebben ook gekeken voor een 120 cm heads-free afzuigkap, maar op dat specifieke punt was de keuze wat beperkter.

Extra toelichting
Prima ervaring, zou zo weer een bestelling doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter H1 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk om uit te zoeken wat je graag wilt door het ruime assortiment.
Makkelijk besteld en je hoeft niet vooraf te betalen.

Service
Goede service, je krijgt duidelijke terugkoppeling op je bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen de laagste prijzen.

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig, gewoon goede service, goede prijzen en een goed assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvvoorden 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is makkelijk via de site te vinden. Bestellen gaat ook snel, even een belletje of mailtje

Service
duidelijke uitleg, snel iets besteld en snelle service

Assortiment
nagenoeg alles te verkrijgen

Aanbeveling
jullie site is zeer kompleet. Prijs is ook netjes. Aanbevelingswaardig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dik999 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site makkelijk te handelen en contact met medewerkers prima

Service
bij vraag werd meteen oplossingsgericht gewerkt

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
de service, snelheid van oplossen bij vragen prima

Extra toelichting
tot nu toe prima en snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 52 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het via internet bestellen bij Keukenloods ging snel en makkelijk!

Service
1 Pit van onze nieuwe gaskookplaat deed het niet; dat had met de beveiliging te maken. De monteur kwam binnen een paar dagen langs en heeft het euvel verholpen, tot onze tevredenheid.

Assortiment
Wij hadden een gaskookplaat nodig en het assortiment welke Keukenloods aanbood, was voor dit product meer dan voldoende.

Aanbeveling
Onze ervaring leert dat Keukenloods doet wat hij moet doen. En daar zijn wij heel tevreden over. Wij gaan echt geen firma aan anderen aanbevelen waar wij niet heel tevreden over zijn. Bij Keukenloods doen wij dat wel!!!

Extra toelichting
Het bestellen, de levertijd, het afleveren (de eerste keer is het door een misverstand niet gelukt; 2 dagen later werd de gaskookplaat succesvol afgeleverd), de service bij evt. reparatie: in een woord prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. Guns 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website,gemakkelijke betaling,
gebruikelijke gegevens invullen,helder bestelproces.

Service
De levertijden en de manier van leveren zijn volgens verwachting.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment,er is genoeg keuze,de prijzen zijn zeer concurrerend

Aanbeveling
Goede service, snelle levertijd,gemakkelijke betaling aan huis.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden keukenprinses 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roelanda01 04-03-2014

Algemene score

7,5

Gemak
contact is vlot verlopen.

Service
Er werd toegezegd dat de kookplaat de volgende week geleverd zou worden. Nadat de bestelling was geplaatst, werd daarop teruggekomen en werd het pas na 3 weken.
De levering was verder prima, alleen de bijgevoegde gasslang paste niet. Deze is geretourneerd.

Aanbeveling
Levertijd werd na de bestelling aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

thomas999888 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Verschillende apparatuur is makkelijk te vinden op de sit, middels de zoekfuncties

Assortiment
Sommige producten hebben een relatief lange levertijd, ik heb de meeste apparatuur binnen een paar dagen nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elrotech 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wordt thuisbezorgd

Service
Goed en vriendelijk advies

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Wij zijn tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAJR Stroomberg 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen en na een paar dagen al in huis. Geen lange wachttijden.

Service
Steeds op de hoogte gehouden van de procedure dmv mails en sms. Weet als consument waar je aan toe bent. En afspraak is afspraak.

Assortiment
Ruim assortiment in elke categorie.

Aanbeveling
Snelle levering, goede communicatie over de bestelde artikelen en op tijd geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Tillema 04-03-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Bestelling per telefoon ging zeer snel, vriendelijke benadering. Maar waarschijnlijk te snel. Er werd gesproken over vervanging van een Siemens vaatwasser, maar er werd niet gevraagd naar het type nummer. Op website is niet weergegeven de keuze tussen een SN en een SX (hogere) machine. SN machine werd dus zeer snel geleverd, door vriendelijk en vakkundig personeel die nog opmerkten: Moeten we deze installeren ivm lagere inbouwhoogte. Maar ja, wat moet je als de vorige het niet meer doet? Website opnieuw bekeken maar het zijn hoofdzakelijk SN machines die worden aangeboden.

Service
Hadden een probleem met openvallende deur en daar werd zeer adequaat op gereageerd.

Assortiment
Zie gemak. Keuze tussen inbouwhoogtes wordt niet aangegeven en er worden hoofdzakelijk de lagere inbouwmachines weergegeven.

Aanbeveling
Zou wel willen aanbevelen vanwege vlotte en vriendelijke bediening en de uiterst prettige levering, maar zou wel tot voorzichtigheid manen bij het vaststellen van het juiste type apparaat.

Extra toelichting
Zie bij andere punten.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 04-03-2014

Beste Joop,

Bedankt voor uw beoordeling.

Ik heb zelf ook even op onze website gekeken en u heeft inderdaad een punt.
We gaan kijken hoe we dit beter kunnen weergeven op onze website.

Onze excuses voor het ongemak, we hopen dat u veel plezier heeft van uw vaatwasser.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Japio Grave 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitzoeken vanuit huis, een 10 is teveel

Service
Wat goed is kan niet beter

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Uitstekend bevallen

Extra toelichting
Service en levering sneller dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avalokitesvara 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gebruiksvriendelij

Service
heel goed en klantvriendelijk

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald kunnen 04-03-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
prima geholpen in filiaal Zaandam!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank.kort 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is erg duidelijk op de site. Als je er niet uitkomt kun je heel makkelijk even bellen en daar kunnen je ze daarna heel goed helpen.

Extra toelichting
Duidelijk site met hele scherpe prijzen. Zeker een winkel om in de toekomst eerst te kijken als ik iets voor in de keuken nodig heb,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spidey-Westland 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een rustige omgeving je product opzoeken

Service
Direct en correct

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Direct, is al uitgevoerd

Extra toelichting
Correcte afhandeling van het proces, inclusief het retour nemen van het oude apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MagnoLi 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
op de website van Keukenloods zijn produkten eenvoudig te vinden, afrekenen is ook snel gedaan.

Service
inbouw-schema is ook te vinden op de website.

Extra toelichting
Apparaat voldoet prima aan de verwachtingen, shop levert snel en is duidelijk van opzet. Oude apparaat werd ook meegenomen. Wat men niet meeneemt, is de verpakkingsdoos van de nieuwe, dat was jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Zijlstra-de Wit 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, ik bestelde een vaatwasser van Bosch deze was denk ik niet voorradig en kreeg gewoon een luxere betere uitvoering (opvolger) van Bosch welke duurder was, voor hetzelfde bedrag, super toch!?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris Schuurbiers 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, belletje voldoende

Extra toelichting
uitstekende levering, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 67 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoeft de deur niet uit en kunt in je luie stoel prijs, gebruik en kwaliteit vergelijken

Service
telefonisch goed advies gehad

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
Ik zou de winkel beslist aan- bevelen.

Extra toelichting
Ik heb goed advies gehad, op afgesproken tijdstip geleverd en tevreden met het aangekochte product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susanne01w 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zowel aanbod, prijs, offerte en het beantwoorden van eventuele vragen maakt dat het allemaal helder en duidelijk is !! Zeker een aanrader, AA++ winkel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W de vreugd 04-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

brava 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
ja kunt de apparaten rustig bekijken en krijgt goed informatie

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
veel keuze en laagste prijs

Extra toelichting
Online uitgezocht, en in filiaal gaan bekijken. Daar goed informatie gekregen, en uitgekozen apparaat was ook nog op voorraad, afgerekend en gelijk meegenomen. Super gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke Nieuw Vennep 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Keurig volgens afspraak geleverd, prima geïnstalleerd en kregen uiteindelijk een duurdere/betere vaatwasser geleverd als besteld. Omdat de andere niet leverbaar was.

Aanbeveling
prima, ook prijs/kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Tevreden over alle aspecten van aankoop t/m levering. Kregen uiteindelijk een betere vaatwasser dan besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zeelen 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden en snel en gemakkelijk besteld!

Service
Je kan gemakkelijk contact opnemen met het personeel. En binnen no time krijg je een antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van verschillende merken.

Aanbeveling
Alles snel en prima geregeld, van het begin tot het einde. Gemakkelijk te betalen, meteen of aan de chauffeur bij de aflevering!

Extra toelichting
Super tevreden. Volgende aankoop ook bij jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisaj 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website

Service
Goede communicatie.

Aanbeveling
Voldoet helemaal aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen111 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima niets op aan te merken

Assortiment
Ik was op zoek nr speciaal merk/type dus dat weet ik niet goed

Extra toelichting
Ook zeer prettig asn de telefoon geholpen (naast website) voor aan vullende infi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam210407 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je krijgt het mooi thuis op tijd bezorgd

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
dat het allemaal goed geregeld is.

Extra toelichting
ik zou het weer bij jullie bestellen,en het is ook nog veel goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y1962 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen81 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website van keukenloods.nl werkt zeer prettig. Het is prettig navigeren en over zichtelijk.

Service
Onze vaatwasser was niet leverbaar en daarom kregen wij van keukenloods een luxer exemplaar voor het zelfde geld. Dat is service!

Assortiment
Keukenloods heeft een ruim assortiment waardoor je een product kunt aanschaffen die aansluit op je wensen. Dit is zeer prettig. Wij hebben inmiddels een over en een vaatwasser aangeschaft bij keukenloods.

Aanbeveling
Prettige website, betrouwbaar bedrijf en uitstekende service.

Extra toelichting
Wij zij zeer tevreden. Inmiddels twee producten aangescaft voor onze keuken. Beide keren het product keurig op tijd geleverd. De bestelling is goed te volgen en wordt keurig thuisbezorgd. De oude apparatuur wordt weer keurig mee teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoan. 03-03-2014 In de winkel gekocht
Dordrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis je oriënteren en in de winkel goed geholpen

Service
Vriendelijk en meedenkend personeel

Assortiment
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Als je hier geweest bent, slaag je zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E H Lier 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
even op internet kijken en mocht je vragen hebben word je keurig aan de tel geholpen

Assortiment
al die spullen die ik wou hebben zaten in het assortiment

Aanbeveling
waarom niet? wat goed is mag je verder vertellen

Extra toelichting
ja wat moet ik hierop zeggen, ik heb geen klachten , het is de vijfde product die ik gekocht heb keurig afgeleverd en gelukkig geen problemen gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g stolk 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet shoppen en vergelijken en zoeken naar aanbiedingen om zo beter te kiezen.

Service
Snelle levering en oude machine retour top!

Assortiment
Ruime keuze in zowel types als prijs.
Goed beschreven en goede antwoorden op onze vragen.(gebruiksgemak)

Aanbeveling
Zit in het topsegment en doet wat wordt.beloofd en gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 2 03-03-2014

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Onno 36 03-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eitje

Service
Netjes op tijd afgeleverd en oude keurig meegenomen

Assortiment
Heeel uitgebreid.
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon prima,
Vandaag bestel morgen in huis, geen bezorgkosten, scherpe prijs.
Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klipper07 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruime keuze, geen opdringerigheid.

Extra toelichting
Een no-nonsense benadering, goede ondersteuning bij keuzes en een goed gevoel bij de benadering van de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle321 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoekmachine op de site werkt goed

Service
De verwachte levertijd werd niet gehaald doordat het product niet op voorraad bleek. Hierover telefonisch contact gehad. Jammer dat levertijden niet actueel worden gekoppeld aan de voorraad. Viel me daardoor iets tegen ook al stond dit wel in de kleine lettertjes vermeld.

Assortiment
Heel veel keuze, prima!

Aanbeveling
Zeker, het ruime assortiment en prima site maken het uitzoeken van je spullen tot een feestje;-)

Extra toelichting
Prima webwinkel, goede bereikbaarheid voor vragen en een groot assortiment. Kan de Keukenloods van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

vaatwasser72 02-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed volgens afspraak bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Swaan Arons 02-03-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zeer tevreden over de geleverde hulp. Prima service

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de service, afhandeling en het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews