Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N. Imrag 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat er duidelijk en helder in.

Service
Het personeel is duidelijk en eerlijk, je krijgt ook eerlijke en duidelijke informatie en uitleg. Geen verkopers praatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 1911 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan gewoon thuis blijven

Service
Word op tijd geleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
Gemakkelijk Goed komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boomh02 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen en betalen

Service
Snelle bevestiging, goede terugkoppeling over bestelling en aflevering. Telefonische afspraak gemaakt over levering. Levering op afgesproken tijdstip perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staatsie 06-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Omdat wij in Alkmaar wonen en Keukenloods daar een winkel heeft zijn wij naar de artikelen gaan kijken. Het aanbod viel wat tegen en ook het advies was erg minimaal.
Daarentegen zijn wij telefonisch heel prettig te woord gestaan en geholpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bonnie2013 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf je product uitzoeken voor de laagste prijs.

Service
Hulp bij het sjouwen en inladen

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. van Daal 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product is aan huis door de vervoerder netjes afgeleverd

Service
alles is volgens de afspraak gegaan

Assortiment
er zijn heel veel verschillende producten te koop

Aanbeveling
zoals reeds hierboven beschreven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Salverda 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De info bij de producten was heel veel en duidelijk,en was makkelijk tebestellen.

Service
De producten die we hadden besteld waren niet leverbaar maar er werden andere aan geboden die nog duurder waren,dus prima opgelost. De levertijd was snel.

Assortiment
Er is heel veel keus.We zijn helemaal geslaagt.We hebben keukenloods uitgekozen omdat die op dat moment het goedkoopst was en geen bezorgkosten berekend.

Aanbeveling
Dat je heel goed dingen bij deze winkel kunt bestellen.Snelle levering aardige bezorger nam oude spullen wel mee ook al was ik dat vergeten vantevoren aan tegeven.

Extra toelichting
Ben tevreden over keukenloods. Als we in de toekomst weer eens wat nodig hebben gaan we zeker eerst kijken bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tulpenbol 06-03-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site, makkelijk om zaken op te zoeken; alleen de Quooker kranen bleef lastig (misschien erg veel mogelijkheden)

Service
Afleverafspraak keurig nagekomen, mooi op tijd.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prima. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nobel 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel online als in de winkel te bestellen. Alle producten staan in de loods zodat je ze goed kan bekijken.

Service
Wij kregen een kapotte vaatwasser geleverd. Nog diezelfde dag werd er voor een nieuwe gezorgd.

Assortiment
Genoeg goede merken om uit te kiezen.

Aanbeveling
Handig goed te bereiken mensen weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam A 123 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim_keukenprins 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlas3030 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Typisch voorbeeld van als een ding mis gaat gaat alles mis.... maar dit is goed opgevangen en opgelost, enige hinder hierin was dat de levering iets langer duurde. (in eerste instantie verkeerde kleur aanrechtblad maar meteen een ander besteld, kookplaat was verkeerd opgemeten maar hier is in overleg prima oplossing voor gekomen! na plaatsing nog een paar kleine dingetjes maar die zijn snel en keurig opgelost

Assortiment
voldoende keuze moglijkheden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KJ38 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk bestelproces zonder verrassingen achteraf.

Service
Snelle levertijd + goede inbouwservice.

Assortiment
Breed assortiment met veel keuze uit goede A merken.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle en vakkundige inbouwservice!

Extra toelichting
Zeer tevreden over de aankoop + inbouw van de Siemens oven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

corul 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heldere beschrijving van de dienstverlening op de site, leveringsafspraken worden meer dan volledig waargemaakt en afrekenen bij ontvangst. Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanno W 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen via de site gaat super makkelijk.

Service
Direct een bevestiging en telefoonnummer om de afspraak voor bezorging te regelen

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolle 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton-andelst 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Oline bestellen op een overzichtelijke website.

Service
Service is gewoon goed

Assortiment
Zeer ruime keuze met veel details zoals bouw tekeningen etc

Aanbeveling
Ruime keus goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louise_ 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tijdens het zoeken zie je steeds advertenties. En dacht.. toch eens even kijken.
Ik hoefde niet verder te zoeken.

Service
dus gelijk bestellen, zou binnen een paar dagen leverbaar zijn.

Maar in mijn geval helaas niet. Maar een super oplossing aangeboden gekregen.

En ben voor een andere gegaan voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Overzichtelijke website
Klantvriendelijke
Service

Extra toelichting
Een webwinkel waar ik niet zo gauw op zou gaan zoeken als particulier. Maar wat een vergissing. Als particulier met een enkele afname word je prima behandeld. Klantvriendelijk en prima service en bovenal, een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlas3030 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Typisch voorbeeld van als een ding mis gaat gaat alles mis.... maar dit is goed opgevangen en opgelost, enige hinder hierin was dat de levering iets langer duurde. (in eerste instantie verkeerde kleur aanrechtblad maar meteen een ander besteld, kookplaat was verkeerd opgemeten maar hier is in overleg prima oplossing voor gekomen! na plaatsing nog een paar kleine dingetjes maar die zijn snel en keurig opgelost

Assortiment
voldoende keuze moglijkheden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EmileTtheunissen 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit n luie stoel bestel je hetgeen je wilt hebben

Service
Echt waar jullie service is een tien plus waard!!

Assortiment
prima assortiment, bijna volledig!

Aanbeveling
met mijn(onze) ervaring kan het bijna niet beter!

Extra toelichting
gelet op mijn vorige motiveringen is het bestellen bij jullie een fluitje van 'n cent en de afhandeling toppie!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bakker78 05-03-2014

Algemene score

7,0

Gemak
ruime keuze van artikelen en vergelijk is handig te sorteren

Service
in eerste instantie niet de beste ervaring; bij het bestelde artikel stond op de site aangegeven dat deze voorradig zou zijn, echter na bestellen en betalen bleek deze er niet te zijn en een alternatief bleek niet mogelijk. Na een 2e contactmoment bleek wel een alternatief beschikbaar. Na enig over en weer bellen toch nog netjes opgelost.

Assortiment
veel keuze beschikbaar uit verschillende merken.

Aanbeveling
na een moeizame bestelling is e.e.a. wel naar tevredenheid opgelost, maar dat kwam door onze onderhandeling. Telefonisch contact en oplossing kan klant vriendelijker.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2014

Beste heer/mevrouw Bakker,

Bedankt voor uw beoordeling.

Goed om te horen dat alles naar uw tevredenheid is opgelost.

Mocht u toch nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

ditisBert 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Super prijs, snelle bezorging en ook nog snel en zinvol reageren op vragen

Extra toelichting
Perfecte combinatie van "clicks and bricks". Mooie site met filmpjes van veel artikelen. Bel vooral voor de prijs! Ik ben bijzonder vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Super lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel02 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
3maanden voordat wij de sleutel kregen van ons nieuwe huis hadden, hebben wij bij Keukenloods een wasmachine van LG en een gasfornuis van M-System gekocht. Deze mochten we laten staan en deze werden geleverd wanneer het ons uitkwam!! Dank hiervoor.

Service
Op de dag dat onze nieuwe wasmachine en gasfornuis werd gebracht kregen we netjes een sms en een telefoontje voor aankomst. Heel prettig. De jongeman die ons hielp was erg vriendelijk. En heerlijk dat we gewoon konden pinnen in plaats van eerste ergens naar toe om geld uit de muur te halen..

Assortiment
We zijn in Zaandam wezen kijken. Wauw wat een groot bedrijf! Veeeel keuze! En ook genoeg fornuizen.

Aanbeveling
aan iedereen! De service was fantastisch. Bedankt voor alles Keukenloods!!

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kooyman38 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen online.
keurig op tijd geleverd.

Service
werd nog extra gebeld of mail was aan gekomen.
artikel werd keurig in auto gezet.

Assortiment
kwam artikel op halen, winkel zag er mooi en overzichtelijk uit.

Extra toelichting
service en kwaliteit zeker z,n prijs waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem 1944 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel keus en goede omschrijvingen

Service
Eenmaal monteur nodig gehad snel en naar tevredenheid opgelost.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
Tot nu toe gekregen wat ik wilde en zonder problemen.

Extra toelichting
Prettig en goed afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Addiks 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie op de site, simpel vergelijking te maken.
Even goed kijken dat er meerdere merken beschikbaar waren.

Service
Telefonisch contact opgenomen. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen of de keuze voor mij de juiste zou zijn.

Assortiment
Voor mij zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Na goed advies en goede levering zeker hat aanraden waard.

Extra toelichting
Plezierig geholpen duidelijke website op tijd geleverd en de mogelijkheid van contant betalen zijn voor mij de redenen om meerdere malen bij Keukenloods te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carpediem 1965 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden wat je nodig hebt en veel keuze

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Veel keus en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

onderweegs 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer vlotte ,niet opdringerige verkoper,ook nog verstand van zaken. is eerlijk want als hij iets niet weet zegt hij dat ook
binnen 2 min.klaar

Service
2 dagen later stond mijnnieuwekoelkast binnen en de oude meegenomen

Assortiment
niet alles ,maar meer dan je ziet

Aanbeveling
concurrerend en snel

Extra toelichting
zeer tevreden ook met informatie over niet gekochte artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

linda van malde 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle afwikkeling van het geheel

Service
superservice

Assortiment
voor elk wat wils een ruime en goedkope sortering

Aanbeveling
ik heb inmiddels al aan 4 personen keukenloods aanbevolen

Extra toelichting
ben zelf heel tevreden,het was voor mij de eerste keer dat ik iets online gekocht heb,voordelig simpel en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie sevink 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Moest zelf 2x bellen om te vragen waar mijn kap bleef.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

F.Hoogeboom 05-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen en binnen een paar dagen in huis.

Service
Na een hele dag thuis te zijn geweest, niet bezorgd. de 2e keer prima afgeleverd.

Assortiment
Na aanvankelijk niet in de winkel te zijn geslaagd, prima geholpen door de verkoper en onze keus gemaakt.

Aanbeveling
Vooral de vervanging van elektrische apperaten, komt prima voor elkaar.

Extra toelichting
Alles is prima verlopen. De slogan ergens anders goedkoper dan krijgen jullie ook dat voordeeltje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2014

Beste F. Hoogeboom,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u een dag voor niks thuis bent geweest.

Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik kan bekijken wat er mis is gegaan. Dit is namelijk niet de bedoeling.

Excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Paul-Luuk 05-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Kreeg een ander (maar beter) artikel dan ik had besteld, moest vrij vaak opnieuw vragen wanneer die nou een keer zou worden bezorgt, moest in mijn eentje de vaatwasser de stijle trap op tillen.

Extra toelichting
Matige service, maar prima producten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2014

Beste Paul-Luuk,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het klopt dat wij geen trappen op bezorgen.
Dit wordt aangegeven op de site en in de orderbevestiging die u ontvangt.

Blijkbaar is dit niet goed te vinden, wij gaan kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen weergeven.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

William te E. 05-03-2014

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Swaving 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website.

Service
prima service en vriendelijke
behandeling bij vragen.als de prijs ergens anders goedkoper is valt er altijd over te praten.

Assortiment
heb inmiddels 3 bestellingen gedaan en vindt de prijs/kwaliteit prima.

Aanbeveling
goede ervaring en snelle levering prima webwinkel.

Extra toelichting
bij een volgende aanschaf van apparatuur bestel ik wederom bij de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. Jansen 1958 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ben er heel blij mee,en goed personeel die met je meedenkt en vraagt.

Service
Keurig thuisbezorgt en daarna geplaatst,ik ben erg tevreden.

Assortiment
Veel keuze en in merken en in maten.

Aanbeveling
Een ieder zou moeten kijken op de site dan kun je een goed vergelijk maken.

Extra toelichting
Ben er tevreden mee als er weer iets nieuws moet worden aangeschaft kom ik hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walbeek 05-03-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Plezierig geholpen. Duidelijk.

Service
Zeer teleurstellend is dat een belangrijk ontbrekend onderdeel na 5 maanden nog steeds niet is geleverd.

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
Niet hoger dan 7 ivm met slordige nazorg.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Clara82 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige bestelling en prettige afstemming met vervoerder

Service
Na telefonisch contact een goede afspraak gemaakt mbt prijs en vervolg

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, goede prijzen en uitgebreide info

Aanbeveling
Zeer prettig bestelproces

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MariaG51 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website van Keukenloods geeft de specificaties van de aangeboden artikelen goed weer. Zelfs de verschillende inbouwmogelijkheden worden aangeduid.

Service
Levering volgens afspraak, precies op tijd! Oude apparatuur meegenomen zodat we niet naar de milieustraat hoefden te gaan.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik heb Keukenloods inmiddels al bij vrienden en familie aangeraden!!!

Extra toelichting
Mochten we in de toekomst opnieuw keukenapparatuur nodig hebben, dan kopen we die vast en zeker ook bij de Keukenloods!Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Herman 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed

Service
Moest ik heel vaak bellen over besteling

Assortiment
Ruime keuzes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ruteho 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik kreeg een alternatief product aangeboden voor dezelfde prijs maar als je wilde betalen kreeg je de originele, duurdere, prijs te zien. Pas na een telefoontje wist ik wat ik moest doen.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, installatie enz. ook uitstekend.

Aanbeveling
Heb maar naar 1 product gezocht en die was scherp geprijsd. Kreeg uiteindelijk een nog zuiniger, duurder apparaat aangeboden voor dezelfde prijs. Uitgebreidheid van het assortiment kan ik niet goed beoordelen.

Extra toelichting
Prima winkel waar ik de volgende keer weer ga kijken. Goeie service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

123 Johan 05-03-2014

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment. Alles snel leverbaar. Het personeel in Roosendaal is uitermate klantvriendelijk. Of het nu om een bestelling van euro 10,00 of (zoals recent) euro 2.000,00 gaat.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R uit Drenthe 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, makkelijk navigeren

Service
Heel uitgebreid assortiment, maar net datgene wat ik zocht stond er niet op. Na 1 telefoontje hebben ze dat artikel ook toegevoegd!

Assortiment
Veel keuze, veel merken. Uitgebreid, tot kranen aan toe

Aanbeveling
Zeker weten, ook gedaan al!

Extra toelichting
Fijne, complete website. Goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeti55 05-03-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Kopen zonder de deur uit te gaan

Service
Levering duurde langer dan op de site aangegeven stond.
Afleveren verliep goed en correct.

Extra toelichting
Tevreden over de hele transactie, alleen jammer dat de levering wat langer duurde dan gepland. kwam niet echt goed uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

C.H. Maas 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was goed zoeken op de website. Er is voldoende info.

Service
Jammer dat de bestelde machine niet meer voorhanden was en de prijsstelling van de aangeboden vervanger eerst te hoog was. Na 1 telefoontje is dat wel gecorrigeerd.

Aanbeveling
Door goede punten, is een aanbeveling waarschijnlijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

keelem 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk en snel. Keukenloods gaf zelf goed alternatief voor mijn keuze. Betaling bij levering (binnen 24uur) ging net zo gemakkelijk.

Service
Levering na 20 uur was erg snel.

Assortiment
Keuze is reuze

Aanbeveling
Waarom niet, ik heb er een goeie ervaring aan over gehouden.

Extra toelichting
Goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c alderliesten 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via mailcontact, handig en snel

Service
ontstane onduidelijkheid werd voor kosten keukenloods zonder veel discussie naar volle tevredenheid opgelost

Assortiment
ze hebben wat ze hebben... veel, maar natuurlijk lang niet alles

Aanbeveling
als je vindt wat je zoekt is keukenloods.nl een echte aanrader

Extra toelichting
zie afzonderlijke punten gewoon goede, snelle service, niets op aan te merken (zoals het hoort!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan0512 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website en beschrijving

Service
bij afwezigheid van het product werd alternatief aangeboden.

Assortiment
Veel keus en veel alternatieven beschikbaar.

Aanbeveling
heel positieve ervaring, dus allen op naar de keukenloods! (Mits je natuurlijk keukenapparatuur nodig hebt)

Extra toelichting
Heel positieve ervaring, dus allen op naar de keukenloods! (Mits je natuurlijk keukenapparatuur nodig hebt)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanG 1965 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In google was de de website snel te vinden en ook op de vergelijkingssite kom je uit bij jullie webshop. Prijs is duidelijk en ook installeren is gemakkelijk te regelen.

Service
Erg snelle reactie op de mail.
In onze keuken zat een verkeerde aansluiting en dat bleek bij het uitbouwen. Maar geen probleem over eventuele extra bezorgkosten . Een loodgieter heeft ons probleem verholpen en alsnog kwam keukenloods weer snel af om het te installeren. Helemaal bijzonder was dat er een paar keukenkastje (10 jaar oud) scheef hingen en gelijk even heeft afgesteld.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze in verschillende merken. Door middel van filters op de site vind je het gemakkelijk.

Aanbeveling
Gewoon goede en snel

Extra toelichting
Snelle en zeer goed flexibele service en tegen de laagste prijs op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique en Peter 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Ok, nette levering

Assortiment
Hadden het model wat ik zocht

Aanbeveling
Prijzen zijn ok.

Extra toelichting
Precies wat ik zocht voor de beste prijs, nette aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Nieuwland 04-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Erg makkelijk te bestellen via internet

Service
De slogan: vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis klopt niet. Wij moesten bijna 2 weken wachten op de bestelling! Had ik dat eerder geweten dan had ik elders besteld!

Assortiment
Grote sortering

Aanbeveling
Niet echt gauw door de onverwachte wachttijd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2014

Beste Henny,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent.

Alvast excuses voor het ongemak.

Kunt u aangeven om welk artikel het gaat, dan kan ik voor u kijken waar het mis is gegaan.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews