Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Han Vermeer 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon lekker thuis op een goede webshop uitkiezen en bestellen,gratis bezorgd en scherp in prijs.

Service
De oven die we hadden besteld kon niet in redelijke termijn geleverd worden, we kregen toen een aanbieding met een vergelijkbare oven en 100 euro korting hierop omdat deze duurder was. Geweldig.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Gewoon prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lenkieskeurig 10-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Uitstekende service, uitstekende informatie, klantvriendelijke en snelle service

Extra toelichting
De informatie in de winkel is uitstekend. Je wordt snel en adequaat geholpen. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Men neemt ook de tijd voor je. Problemen worden direct en zeer servicegericht opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlang 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitstekende website, duidelijke prijzen.

Service
Voor wat betreft de bezorging van het artikel: dit ging zeer vlot en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monica de Wit 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede informatie, heldere site.

Service
Snelle beantwoording van mijn vragen via e-mail en levering op de aangegeven tijd. Garantietermijn langer dan bij de concurrenten!

Aanbeveling
Het was mijn eerste bestelling, maar het is prima bevallen.Ik heb de Keukenloods al aangeraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J W Hoste 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt het achter de computer regelen

Service
Abusievelijk was door ons een inbouw apparaat besteld en afgeleverd. Moeiteloos is het door de Keukenloods, zonder kosten omgeruild voor een vrijstaand apparaat. Vriendelijk bedankt!

Aanbeveling
Correcte afhandeling.

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hero1234567890 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Volgens mij werd er zelfs aangegeven welke het populairst waren. Erg fijn om zo een keus te kunnen maken.

Service
Het bestellen doe je zelf maar de meneer die het leverde om half acht in de morgen. Stipt op tijd, netjes, beleefd en vakkundig. Echt helemaal tevreden.

Assortiment
Groot assortiment, alle grote merken. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Heel snel, en al gedaan.

Extra toelichting
We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian van Dam 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, betrouwbare informatie betreffende levertijd, goed inzicht in de stand van de order.

Service
Na plaatsing bleken wij een afdekstrip te kort te komen. Na één telefoontje met keukenloods, werd dit voor ons geregeld met de fabrikant en na enkele dagen werd betreffende onderdeel door de fabrikant , via de post, thuisbezorgd

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Wij hebben gewoon hele goede ervaringen met keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob23 68 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
?

Service
?

Assortiment
?

Aanbeveling
?

Extra toelichting
de koel kast is mooi . ik heb alleen de verkeerde maat besteld , mijn vrouw vind hem te ondiep

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aatje2345 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.Weerwag 10-03-2014 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnie Gerritsen 10-03-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer compleet en altijd de juiste prijs

Service
Hele goede service, kaatser was beschadigd, zonder gezeur wordt er een nieuwe geleverd

Assortiment
Alles wat we zochten hebben we bij de keukenloods gevonden

Aanbeveling
Zeker eerst bij de keukenloods kijken, dit scheelt echt veel geld

Extra toelichting
Heb geen enkele slecht ervaring, personeel denkt mee en heeft verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Mulderij 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GJMTD 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
maten voor keuken apparatuur staan duidelijk aangegeven.

Service
prettig dat met bloktijden wordt gewerkt.
Wel duurde levering langer dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Boogaarts 10-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk en goed te bestellen.

Service
Goed geholpen

Assortiment
Alles wat ik zocht was te verkrijgen

Aanbeveling
Goed geholpen er is veel te verkrijgen

Extra toelichting
Zie motievatie boven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

onkel 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Uitzoeken online en bestellen. Dit houdt in dat je precies moet weten wat je wilt hebben.

Service
Verkoper wist waarover hij het had. Vragen werden direct beantwoord.
Het transportbedrijf dat je dient te bellen geeft alleen een nummer en zegt niet met wie je spreekt. Contant afrekenen met de chauffeur kan niet.

Assortiment
Er wordt veel aangeboden en als het er niet is:vragen! De prijs is concurrerend ook in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
De aankopen zijn goed bevallen maar nogmaals: Je moet precies weten wat je wilt.

Extra toelichting
Wat ik een verbeterpuntje vind is dat de naam van het vervoerbedrijf beknd gemaakt dient te worden bij de aankoop. Voor de rest: een goede afdoening van de aankopen als je exact weet wat je wilt kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

beer 2014 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website om goed vergelijk te kunnen maken, zoals ook de prijsinformatie.

Service
Snelle levering en correcte bezorging

Assortiment
Voldoende keuze in apparatuur

Aanbeveling
Ik zou jullie zeker aanbevelen bij iemand anders, vanwege de snelle service, aantrekkelijke prijzen en correcte afhandeling van mijn aankoop.

Extra toelichting
Zoals boven al omschreven ben ik zeer tevreden over keukenloods en als ik wer een nieuw apparaat nodig mocht hebben zal ik zeker bij keukenloods kijken of ik daar kan slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH1946 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk vermeld

Service
alles volgens planning

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
zal zeker aanbevelen

Extra toelichting
alles naar wens verlopen en vlotte en nette bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Hein12222 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online uitzoeken maar ook de mogelijkheid om in de winkel advies te vragen.

Service
Perfecte begeleiding vanaf het Gesprek in het filiaal in Roosendaal tot aan de offerte, opvolging en bestelling en levering. Na bestelling goede infromatie over bestel en levertijd. De inbouw specialist was een zeer vakbekwame man die alles zeer professioneel heeft geinstalleerd.

Assortiment
Keuze uit veel merken en modellen

Aanbeveling
Jazeker. Bijzonder goede service en advies in in de winkel.

Extra toelichting
Wij zijn heel erg tevreden met de service en levering van onze keukentoestellen. De combinatie van online uitzoeken en toch ook de mogelijkheid om de apparatuur in de winkel te zien en tekst en uitleg erbiuj te krijgen was voor ons zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard datema 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker dichtbij

Service
nix is een punt alles kan

Assortiment
weet ik niet heb alleen maar een vaatwasser gekocht

Aanbeveling
geen negatieve ervaring dus een aanbeveling kan er altijd af

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bert Assie 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede website, scherpe prijzen en fijne service t/m de levering. Vertrouwende dat dit ook de basis is bij de garantie van de producten. Vriendelijke groet, Bert en Yvonne Assie/Dijkstra

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Klerk 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
heel veel keus in bijna alles, alleen een beetje jammer dat er naar onze mening te weinig keuze was voor inbouw diepvriezers met nofrost systeem, U bent niet de enige trouwens. de rest is prima.

Extra toelichting
Alles naar wens, zeker de service!! keurig geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lastig 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is prima

Service
Snel antwoord op email vragen en goed advies. In mijn geval advies (in winkel) om te gaan voor een ander merk oven. Namelijk exact het zelfde apparaat met iets ander front maar dan wel 200 euro goedkoper

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
Goed advies. In mijn geval het advies om te gaan voor een ander merk oven. Namelijk exact het zelfde apparaat met iets ander front maar dan wel ruim 200 euro goedkoper. Daarnaast het apparaat voor de goedkoopste internetprijs gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander_37 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria van Hout 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen de kortste keren had ik een koelkast uitgekozen met behulp van het vergelijkingssysteem, en even zo gemakkelijk besteld.

Service
De site werkt heel prettig, klantvriendelijk. Ik heb zelf altijd graag even persoonlijk contact met iemand aan wie ik vragen kan stellen, ook al zijn de antwoorden op de site te vinden. Ik ben toen ik belde snel en vriendelijk te woord gestaan. Ook de bezorger was vriendelijk.

Assortiment
Ik kan alleen oordelen over inbouwkoelkasten, aanbod genoeg.

Aanbeveling
Dat ou ik zeker doen, omdat ik zelf als leek op apparaten gebied goed aan alle informatie kwam die ik nodig had om een keus te kunnen maken.

Extra toelichting
Ik heb nog nooit zo snel en gemakkelijk een nieuwe koelkast gekocht. Er was veel keus en goede informatie over prijs en kwaliteitsverhouding. Ook belangrijk: Info over energieverbruik en duurzaamheid. Heel betrouwbaar adres wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svanderfange 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede productinfo, incl inbouwmaten etc.
Offerte aanvragen gaat prima, behalve dat in de site nog open had staan en bij een volgend bezoek had ik ineens weer een offerte aangevraagd. Dat was onhandig.

Service
Keukenloods had besloten mij een andere koelkast te willen verkopen dan ik had geselecteerd.
Is na contact wel goedgekomen, maar toch vreemd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ireneC 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, gebruikersvriendelijk

Service
geen bezorgkosten, snelle levering

Assortiment
topmerken tegen scherpe prijs

Aanbeveling
uitstekende service

Extra toelichting
zeer tevreden over geleverde product en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJS5 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Uitstekende service, vaatwasser die ik op het oog had stond niet in de winkel. Vervolgens wezen ze mij op een andere vaatwasser die stiller en kwalitatief beter was maar ook duurder. Er werd snel een zeer mooie prijs gemaakt (heb de vaatwasser niet voor die prijs op internet kunnen vinden). Keurig via mail op de hoogte gehouden voor het bezorgen en installeren, echt perfect geregeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde leemreize 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Gs tv

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rien Buckens 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk menu

Service
Geplande afspraak netjes nagekomen

Assortiment
Het assortiment is groot, maar zocht naar een losstaand diepvrieskastje. Dat hebben ze jammer genoeg niet. Jammer, anders had ik dit ook bij Keukenloods besteld.

Aanbeveling
Fijne Internetwinkel

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden: bezorging, inbouw afrekenen. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aat Dijkshoorn 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
strak georganiseerd

Service
goed bereikbaar, dicht bij de A12, handig op weg naar huis van het werk

Assortiment
het apparaat dat ik eigenlijk wilde hebben was niet voorradig, maar er werd een (beter) alternatief geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Ketels 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te vinden op internet, duidelijke en overzichtelijke site

Service
doen wat je zegt en/of belooft, afspraken nakomen.Dat is belangrijk. Leveringssnelheid ook uitstekend.

Assortiment
eerder al gezegd : duidelijke heldere site met ruim aanbod qua merken en prijzen

Aanbeveling
Uitstekende winkel als je voor jezelf op een rijtje hebt wat je wilt. Daarnaast ook prima advies als je vragen hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Wolters 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website en duidelijke website.

Service
De service vond ik uitstekend, ik werd op de hoogte gehouden van het bestel en bezorg traject.

Assortiment
Er is denk ik niet een 2e website met zo'n uitgebreid assortiment en concurrerende prijs als de keukenloods.

Aanbeveling
Deze service wil toch iedereen krijgen bij een winkel.
Dus raad ik deze site ook aan familie en vrienden aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees houdijk 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Prima service, later dan de site belooft geleverd, maar dat is de volgende dag wel goed gecommuniceerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Van Oosterhóut 09-03-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website heeft goede zoekfunctie en herkenbare categorieën

Service
Deskundige medewerkers met aandacht voor detail.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Erg tevreden, extra controle bij bestelling, vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlas3030 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Typisch voorbeeld van als een ding mis gaat gaat alles mis.... maar dit is goed opgevangen en opgelost, enige hinder hierin was dat de levering iets langer duurde. (in eerste instantie verkeerde kleur aanrechtblad maar meteen een ander besteld, kookplaat was verkeerd opgemeten maar hier is in overleg prima oplossing voor gekomen! na plaatsing nog een paar kleine dingetjes maar die zijn snel en keurig opgelost

Assortiment
voldoende keuze moglijkheden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kleine1963 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en producten zijn goed te vinden

Service
Na een melding van defect aan een kookplaat is direct aktie ondernomen. We mochten zelf contact opnemen met de leverancier omdat dit sneller werkt

Assortiment
Als een artikel er niet is, wordt in overleg een alternatif gezocht of wordt het toch besteld

Aanbeveling
Prettige winkel met goede service

Extra toelichting
De aangeboden producten zijn zeer uitgebreid. Tevens neemt men contact op als een product niet voorradig is en een alternatief aanbied. Bij een probleem zijn ze direct bereikbaar en helpen om een oplossing te vinden. Geen probleem als je zelf de leverancier belt voor een afspraak. Wel zo makkelijk en veel sneller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelen 08-03-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
al de punten waren goed

Service
goed bereikbaarheid
professional
correct geleverd

Assortiment
alles voldeed aan de verwachting

Aanbeveling
natuurlijk

Extra toelichting
ik ben daar goed en kundig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steenbergen40 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle levering

Service
Bezorging uitstekend. Bezorger vriendelijk en behulpzaam!

Assortiment
Alles wat nodig is in de keuken.

Aanbeveling
Iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vandiemen 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en vooral volledig, m.n. de inbouwtekening heeft ons doen besluiten tot dit product.

Service
De planning was correct met een behulpzame chauffeur.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk waardoor we gemakkelijk een bepaalde vervanging van keukenapparatuur konden realiseren.

Aanbeveling
Zie bovenvermelde aspecten. Ook de priojs gaf mede doorslag.

Extra toelichting
We zullen zeker bij vervanging van een ev. witgoed-keukenapparatuur door Keukenloods ons laten informeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j.renssen 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel rondsnuffelen, vergelijken en beslissen.

Service
wist met aankoop niet alles uit te vinden. even gebeld en duidelijk. meteen geholpen met bestelling plaatsen.

Assortiment
bijna alle soorten, maten en prijsklasse's te vinden.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen bij vrienden en kennissen (zelfs al gedaan).

Extra toelichting
zeer overzichtelijke site, met uiteenlopende producten. goede service. 1 klein minpuntje: levertijd 3 dagen i.p.v. beloofde 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j van der splinter 07-03-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Rougoor 07-03-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Advies wat concreet en duidelijk.

Service
Afspraken overlevering is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ik had alleen maar een afzuigkap nodig, maar zal de volgende keer ook kijken naar andere producten bij jullie.

Aanbeveling
prettige manier van werken en alles volgens afspraak verlopen.

Extra toelichting
zie vorige antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N. Imrag 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat er duidelijk en helder in.

Service
Het personeel is duidelijk en eerlijk, je krijgt ook eerlijke en duidelijke informatie en uitleg. Geen verkopers praatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 1911 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan gewoon thuis blijven

Service
Word op tijd geleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
Gemakkelijk Goed komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boomh02 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen en betalen

Service
Snelle bevestiging, goede terugkoppeling over bestelling en aflevering. Telefonische afspraak gemaakt over levering. Levering op afgesproken tijdstip perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staatsie 06-03-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Omdat wij in Alkmaar wonen en Keukenloods daar een winkel heeft zijn wij naar de artikelen gaan kijken. Het aanbod viel wat tegen en ook het advies was erg minimaal.
Daarentegen zijn wij telefonisch heel prettig te woord gestaan en geholpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bonnie2013 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf je product uitzoeken voor de laagste prijs.

Service
Hulp bij het sjouwen en inladen

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. van Daal 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product is aan huis door de vervoerder netjes afgeleverd

Service
alles is volgens de afspraak gegaan

Assortiment
er zijn heel veel verschillende producten te koop

Aanbeveling
zoals reeds hierboven beschreven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Salverda 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De info bij de producten was heel veel en duidelijk,en was makkelijk tebestellen.

Service
De producten die we hadden besteld waren niet leverbaar maar er werden andere aan geboden die nog duurder waren,dus prima opgelost. De levertijd was snel.

Assortiment
Er is heel veel keus.We zijn helemaal geslaagt.We hebben keukenloods uitgekozen omdat die op dat moment het goedkoopst was en geen bezorgkosten berekend.

Aanbeveling
Dat je heel goed dingen bij deze winkel kunt bestellen.Snelle levering aardige bezorger nam oude spullen wel mee ook al was ik dat vergeten vantevoren aan tegeven.

Extra toelichting
Ben tevreden over keukenloods. Als we in de toekomst weer eens wat nodig hebben gaan we zeker eerst kijken bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tulpenbol 06-03-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site, makkelijk om zaken op te zoeken; alleen de Quooker kranen bleef lastig (misschien erg veel mogelijkheden)

Service
Afleverafspraak keurig nagekomen, mooi op tijd.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prima. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews