Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kris Van Humbeeck 12-08-2014 In de winkel gekocht
Rosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht via de website.

Service
Na een telefoontje kon ik de juiste informatie krijgen en het artikel ophalen.
Vlotte hulp om alles in de wagen te steken.

Aanbeveling
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus zeker een aanrader om een kijkje te gaan nemen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

familiePotter 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Onze nieuwe vaatwasser werd
bezorgd, wat wij prettig vonden was dat er een globale tijd vermeld werd zodat we niet de gehele middag er voor thuis hoefden te blijven. De chauffeur nam zelfs de moeite ons te melden dmv een telefoontje dat het een kwartiertje later werd.

Assortiment
Veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G te Raaij 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk

Service
vriendelijke bezorger

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bob1234567891011121314 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goeie leesbare website,
makkelijk benaderbaar,
makelijk bestelproces kortom prima

Assortiment
ik vond hier wat ik zocht en tegen de prijs die ik scherp vond.

Aanbeveling
snelle levering en zonder schade oid.

Extra toelichting
al met al prima. dit is internet bestellen zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.d.bennema en a.m. bennema-klimp 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en op de aangegeven tijd bezorgd

Service
Goede berichtgeving i.v.m. order bevestiging en tijdstip via sms prima doorgegeven. Een tip: klanten moeten hun drempel wel even beschermen i.v.m. beschadiging. Hebben we zelf nagelaten.

Assortiment
er kon gekozen worden uit vele apparaten in dezelfde categorie (in dit geval ovens)

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaring kan ik het van harte aanbevelen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

HeinJ 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de bestelling, betaling, levering verliepen soepel, prima.

Service
de bestelling kwam keurig op tijd, en het mee terug nemen van de oude magnetron was geen probleem hoewel die achter in de schuur stond en niet bij de voordeur.

Assortiment
Ruim assortiment en zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goed, niks opaan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robert schipper 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima koelkast gekocht, duidelijk en goed advies, snelle levering. Wij zijn erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MaTe2000 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke webshop. Uitzoeken klikken klaar.

Service
Betalen bij afleveren contant of met pin. Niets vooruit betalen en netjes gebeld wanneer ze de koelkast kwamen brengen.

Assortiment
Genoeg om een goede keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
De goedkoopste op internet met verschillende keurmerken. En een telefoon nummer dat je kunt bellen waar je iemand aan de lijn krijgt die er ook werkt.

Extra toelichting
Goedkoop en snel geleverd, na 2 dagen was de bestelling gereed voor verzending. De volgende dag gebeld dat de koelkast geleverd zou worden. Twee uur voor levering telefoon dat de koelkast onderweg was. En toch €25,- goedkoper dan de webshop van Mediamarkt. Scheelt toch weer en de oude kon mee retour wat een rit naar de stort bespaarde. Dus ja, een goede beoordeling en niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Naus 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt alles goed vergelijken, winkelen vanuit je luie stoel.
Ook de mening van anderen bekijken.

Service
Aflevering telefonisch bevestigd, samen betere datum afleverdatum afgesproken en ook nagekomen.

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelly 12-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en simpele site. Producten vergelijken is erg handig!

Service
Duidelijke informatie.

Assortiment
Precies wat ik zocht voor de laagste prijs

Aanbeveling
We hebben hier nu 4 apparaten besteld en alle bestellingen Zijn super goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nicoline40 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website snelle reactie op email

Service
Koolfilter besteld voor afzuigkap stuk geleverd 1 telefoontje word meteen nieuwe opgestuurd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Leuk contact via email, meerdere apparaten nodig leuke prijs gemaakt, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Bladel 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke site en als je wilt kan je nog bellen voor verdere inlichtingen

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Drie keer iets besteld en drie keer is het netjes afgewerkt. Maar ik heb geen ervaring met stukken dus.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke & Henk 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via de site uitzoeken vergelijken en kopen

Service
Ergens anders goedkoper meld het en je krijgt ook je prijs en de bezorging gratis en beleefd dus prima

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Beter kan niet dus de Keukenloods voor iedereen,

Extra toelichting
Ik heb nu 2 producten gekocht dus mijn volgende aankoop is bij de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan de Vries 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Koelkast snel gevonden via kieskeurig. En makkelijk besteld.

Service
Nadat de order klaar stond werd ik netjes gebeld voor een bezorgafspraak. Bezorger belde half uur van te voren, zodat je ook nog tijd hebt om bijvoorbeeld naar huis te gaan.

Assortiment
Heb gezocht via kieskeurig, kan hier eigenlijk niet over oordelen, maar zal wel goed zijn.

Extra toelichting
Inbouw koelkast besteld, nadat deze na een aantal dagen binnen was bij keukenloods werd er netjes gebeld voor een bezorgafspraak. Bezorger belde ook nog half uur van te voren, zodat je weet dat hij er bijna is. Koelkast werd ook tot in de keuken afgeleverd in plaats van tot over de eerste drempel zoals in de e-mail stond. Erg netjes allemaal. Oude koelkast werd weer mee terug genomen ondanks dat ik vergeten was de snoeren af te knippen zoals in de e-mail stond. Al bij al erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Hylkema 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Keukenloods heeft goede producten voor een zeer scherpe prijs. De bestelling, en bezorging verlopen probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hoft 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pikemaster440 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij

Service
Goed uitleg en duidelijk

Assortiment
Verschillende apparaten op voorraad en veel demo,s

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Duidelijke uitleg en snel bezorgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Kranenburg 12-08-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke internetsite

Service
goed geholpen in de winkel in gaanderen

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden over de service etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad Leite 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel via internet en een goeie prijs

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Veel in aanbiedingen

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaringen zou ik dat doen

Extra toelichting
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. de Hoon 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal gewoon thuis rustig uitzoeken wat je wil, top

Service
Ook de service prima, onze vraag was een half uurtje van te voren bellen en dat is ook keurig gedaan, prima dus

Assortiment
De keuze is reuze, dus je hoeft echt niet verder te zoeken bij andere side's

Aanbeveling
Zie bovenstaande en daar door zou ik zeker de keuken loods aanbevelen

Extra toelichting
Gewoon prima zaak. We hebben een vaatwasser besteld, een half uurtje later zagen we dezelfde vaatwasser €100.- euro goedkoper. Een mail gestuurd, ( was na 21 uur) meteen 's morgen een mail terug dat we de vaatwasser ook €100.- goedkoper kregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winifred1949 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prettig winkelen, ruim assortiment waardoor er gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt. De orderstatus I s wel lastig te volgen omdat er geen track en trace nummer bekend is.

Service
Uiterst klantvriendelijk met een welkomgevoel.

Assortiment
Ruim assortiment tegen betaalbare prijzen.

Aanbeveling
Keukenloods Zaandam is prettig om te winkelen .

Extra toelichting
Goede informatieverstrekking bij het kopen van een product. En blij met mijn afzuigunit!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

thei 1523 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ruime assortiment met betaalbare prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 00000 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We hadden spijt van de keuze van afwasmachine. Na 10 maand gebruik hebben we daarover gebeld. Ze namen de oude machine retour en leverden (tegen meerprijs) onze keusmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy18 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede info, eenvoudig te bestellen, goede helpdesk

Service
afspraken zijn nagekomen (enkel voerder was beetje later dan voorzien en hij nam de lege verpakking niet mee)

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
alles liep vlot, dus drempelvrees moet er niet zijn

Extra toelichting
zie aparte rubrieken, we kenden de firma niet, service levering,afspraken, betaling bij ontvangst waren meevallers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pronk55 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen is zo gedaan, je moet wel weten wat je nodig hebt, als je iets moet vervangen luistert het nauw!

Service
op tijd en vooral de monteurservice was uitstekend

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
Prima, op alle punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton74 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en eenvoudige website

Service
Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Assortiment
Breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.cordemeyer 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via website eenvoudig bestellen

Service
Snelle hulp en levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Tevredenheid

Extra toelichting
Ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim54321 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.1939 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. BvA 12-08-2014

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pegote 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel te bestellen

Service
alles keurig geregeld

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zo als het nu is gelopen zou ik jullie aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leverage 12-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles overzichtlijk op de site en in de winkel

Service
Uitstekend geholpen ondanks voldoende andere klanten in de winkel

Assortiment
Grote hoeveelheid vaatwassers in de winkel en in de outlet

Aanbeveling
Erg tevreden, kom de volgende keer zeker terug

Extra toelichting
Vaatwasser zelf afgehaald in Opmeer, waarvoor we nog een korting kregen op de winkelprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans471949 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi 12 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet thuis voor 9uur besteld dezelfde dag al in huis.

Service
Product voor 9 uur besteld en al om 3uur in huis.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Het gemak van bestellen en het op tijd leveren van de goederen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

voetbal12 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Je kunt niet beter hebben je moet zelfs niet buiten komen

Service
Hele vriendelijke medewerkers en ook een zeer vriendelijke persoon voor levering

Assortiment
Ik had nu maar 1 probleem ik wilde ook een inbouw diepvrieskast en kon deze maat niet bij jullie op de site vinden en heb deze op een andere plaats moeten bestellen maar u bent niet de enige zover ik heb kunnen zien was dit nergens het geval

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Klomp 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Ik ga iedereen de keuken loods aanbevelen vanwege de correcte afhandeling!

Extra toelichting
Vriendelijke mensen en vooral uw navraag of alles is goed gegaan.En dan de voordelige prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hastalapasta 12-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Ik heb een aantal maal contact moeten zoeken om de precieze levertijd te achterhalen. Daarnaast kwam de eerste mail van jullie kant in de spam terecht.

Service
Op alle vragen werd snel en goed geantwoord en het product was op tijd binnen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Annelies Verholt 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel gemakkelijk te bekijken . goede maten vermelding. snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bossor 12-08-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Website werkte niet, maar telefonisch goed geholpen.

Service
Vanwege een fout kreeg ik de bestelling later dan bedoeld. Hiervoor heb ik wel extra korting ontvangen.

Extra toelichting
Was op zoek naar een specifiek type. Omdat die niet beschikbaar was, kreeg ik een nieuwer model voor hetzelfde bedrag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

JJ73 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prima service!! Snel en goed

Extra toelichting
Klasse ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreaskok 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
bestelling, aflevering, betaling en voorlichting na volle tevredenheid!

Extra toelichting
Ik heb mijn keuken ingericht met uw apparaten, koken, koelen, afwassen en afzuiger en alle producten zijn, nadat mijn vragen beantwoord waren, keurig afgeleverd tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronbos3257 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Conform afspraak

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeer zeker

Extra toelichting
Uitmuntend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OV14 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Samenwerking met inbouwteam.nl uitstekend.
Er waren problemen met de montage van een vaatwasser; dit had niets met de bestelling/monteur te maken maar met een eerdere fout van een aannemer. Het probleem werd zeer snel en uitstekend opgelost, terwijl er een hoop extra werk bij kwam kijken.

Aanbeveling
Tot nu toe vier apparaten bij keukenloods gekocht. Louter goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopZorn 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en je kunt bestellen zonder eerst een account aan te maken.

Service
Had geconstateerd dat de aangeboden koelkast ergens anders goedkoper was. Dit via de mail aangegeven, waarop direct een aantrekkelijk prijs alternatief werd aangeboden.

Assortiment
Te veel om alles in mijn huis onder te brengen.

Aanbeveling
Prima webwinkel met goede service en levering.

Extra toelichting
Prima webwinkel met goede service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johnvanhelden 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen en leveren

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BTBTBT 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke omschrijvingen en makkelijk bestellen

Service
directe bevestiging van de order in de mail en vlot geleverd

Assortiment
ruim voldoende keuze

Extra toelichting
prima web winkel ook voor vragen goed bereikbaar en vlot geholpen aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvhfrttn 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk zoeken, vergelijken en bestellen

Service
Zeer snelle levering en goede informatie over de levering

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheid en goede vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
In een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk1912 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Telefonisch werd redelijk snel opgenomen. Personeel kwam bekwaam over.

Assortiment
Assortiment qua inbouwapparatuur meer dan voldoende.

Extra toelichting
Online bij keukenloods terechtgekomen vanwege prijsvergelijk. Daarna op de site even de prijs gecontroleerd en nog gebeld met keukenloods. Het personeel kwam bekwaam over. En stond mij vriendelijk te woord. Levering was snel, en de bezorging was ook meer dan goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

robinie 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snel afgehandeld

Service
van alle stappen op de hoogte gehouden

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
heb ik al reeds gedaan

Extra toelichting
fijne winkel, je hoeft niet bang te zijn dat er iets niet klopt, zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews