Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BramRooz 08-04-2014

Algemene score

6,5

Gemak
De website is op zich vrij duidelijk, alleen als je accessoires bij je apparatuur wilt bestellen dan kan dit niet via de site maar moet er contact met een medewerker worden opgenomen. Maar dit contact ging wel snel waardoor de bestelling ook snel kon worden geplaatst.

Service
De service qua aankoop was prima, de verkoper hielp mij goed met het uitkiezen van de juiste apparatuur. Maar toen eenmaal de bestelling was geplaatst werd er geen contact meer met mij opgenomen over de levertijd en leveringsdatum. Hierdoor stond de leverancier plots voor mijn huis en er was uiteraard niemand thuis (logisch) en moest er een andere leveringsafspraak worden ingeboekt. Maar die zou ik dan zelf moeten betalen, a 35 euro! Vervolgens Keukenloods zelf weer opgebeld en die gaven mij de schuld, dan had ik maar op de site moeten kijken bij de orderstatus. En dat gaat nogal makkelijk als je van tevoren al hebt aangegeven dat je er doordeweeks niet bent (maandag tot vrijdag varen) en dat ik dus iemand moet regelen die op de geplande tijdstip in mijn huis gaat zitten. Uiteraard heb ik geen nieuwe afspraak gemaakt en uiteindelijk zelf de bestelling maar opgehaald omdat ik de week erop langs het depot zou rijden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 08-04-2014

Beste BramRooz,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg. Dan kan ik voor u bekijken wat er is misgegaan.

Normaal gesproken is het namelijk zo dat als u NIET heeft aangevinkt "Wilt u morgen geleverd krijgen?" u wordt gebeld om een leverafspraak te maken. Heeft u deze WEL aangevinkt dan staan wij de volgende dag op de stoep.

Graag hoor ik van u. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Ronneketje 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Assortiment
In de winkel niet al te veel keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Didie 08-04-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk, betaling makkelijke, kunt ook pas betalen bij aflevering.

Service
Ik vind dat de levertijden op de site suggereren dat er binnen 2 dagen kan worden geleverd. Er staat wel bij 'mits'op voorraad bij leverancier, maar vervolgens wel 3 groene stippen. Vervolgens kregen we een bevestigingsmail met een levertijd van 2 weken verderop. Bij navraag blijkt dit een 'standaard' mail te zijn. Daarna bevestiging waarin staat 'in magazijn week 15' en 'levering in week 14'.
Ik vind de aanduiding en communicatie inzake levering dus vaag en niet kloppend.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Ik zou wellicht aanbevelen, met de duidelijk aanduiding dat je zeker niet op de genoemde levertijden moet rekenen, maar zeker 1 week moet aanhouden.

Extra toelichting
Redelijk tot goed in zijn totaliteit.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 08-04-2014

Beste Didie,

Bedankt voor uw opmerking wat betreft de verschillende aanduidingen van de levertijd. Wij gaan bekijken hoe we dit beter op de website en in de e-mail kunnen communiceren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Koos Poel 08-04-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk met bijbehorende detail beschrijving

Service
Op het laatste moment kon de bestelling nog telefonisch gewijzigd worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Dalfsen 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het product was snel te vinden, de productinformatie goed Kon daardoor snel tot een beslissing komen.

Service
De levering is precies gegaan zoals is beloofd. De medewerkers was erg vriendelijk.

Aanbeveling
Waardering van bovenstaande punten is reden om de winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
Duidelijk, snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

centine 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik heb via internet gekozen wat ik wilde,heb toen gebeld en na 5 dagen werd ik keurig netjes opgebeld dat mijn spoelbak kon worden opgehaald

Service
ik werd netjes en vriendelijk geholpen door de meneer achter de balie,en meneer zette het ook nog eens in mijn auto

Assortiment
er is genoeg te koop in de winkel en ik vind het veelzijdig

Aanbeveling
ik zou iemand anders deze winkel aan raden omdat ik service heel belangrijk vind

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mahac 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik ben in amsterdam zuid oost geweest
ze denken met ons mee

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
ik heb al iemand ddor gestuurd

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blommestein 07-04-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten overzichtelijk opgesteld

Service
Correcte bediening

Assortiment
Nergens meer gevonden

Aanbeveling
Zou vrienden moeiteloos adviseren

Extra toelichting
Op juiste tijd geleverd en oude apparaat meteen ingenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joepie de poepie 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
internet, bellen, vragen laten oplossen, ophalen.
Min puntje tom tom gaf niet de exacte locatie en op de loods stond geen keuken loods maar keuken......

Service
goede correcte balie afhandeling

Assortiment
Hebben wat we zoeken

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Er wordt om mijn centjes gedacht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

gonda geurts 07-04-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
GMijn beoordeling is hoog omdat ik zeer klantvriendelijk ben geholpen er goede uitleg wkerdt gegeven er volop de tijd voor je word genomen de aflevering uitstekend is verlopen kottom een dikke 9 voor de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja visser 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel te vergelijken en bestellen

Service
vriendelijke chauffeur geen probleem oude apperatuur meenemen

Assortiment
zoveel keuze dat je lekker kunt vergelijken

Aanbeveling
ik ben tevreden klant

Extra toelichting
de bestelling ging heel simpel en was binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi van den Brink 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling op de site was makkelijk te plaatsen en een duidelijke uitleg over de machine.

Service
Het type afwasmachine dat ik besteld had was niet voorradig. De service is gelijk dat ik een duurder type geleverd krijg voor de prijs van het type dat ik besteld heb.
Mijn oude afwasmachine is ook mee retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

123654789 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zeer goed en duidelijke info

Service
volgens afspraak stond alles klaar

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
als het ter sprake komt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nijenhuis Dini 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Logische website, makkelijk en handig in gebruik om keuzes te maken.

Service
Snelle bevestiging en op diverse manieren is er af te rekenen. Helemaal van deze tijd.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Om 20:00 uur besteld en de volgende middag is geleverd wat besteld is.
Je kan precies zien wanneer er op de leverdag geleverd wordt

Extra toelichting
Super internetwinkel voor inbouwapparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moos de boer 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 24 uur geleverd

Service
moest weten wanneer levering plaats vond,en werd gelijk voor me uitgezocht

Assortiment
voor elke prijs is er wel wat te koop,en genoeg assortiement,merken

Aanbeveling
door goede ervaring

Extra toelichting
alles klopt wat er toegezegt wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronal1956d 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestel procedure is easy, de site zit goed inlekaar

Service
een duurdere vervanger mogen ontvangen zonder extra kosten

Assortiment
prijzen zijn scherp

Aanbeveling
aan een ieder die op zoek is naar het assortiment dat beschikbaar is op de site van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 999 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel, Vakkundig en to the point

Assortiment
Keuze (online) ruim genoeg, jammer dat niet alle modellen in showroom te bekijken zijn

Aanbeveling
Snel, vriendelijk, verkoper heeft goed oor voor wensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rink Sandt 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed gesorteerd, makkelijk te vinden

Service
Later bestelde vaatwasser kon mee met de rest van de bestelling

Assortiment
meer dan ik had verwacht

Aanbeveling
Gewoon goed gedaan.

Extra toelichting
Overall makkelijk, correcte inlichting over voorraad en levertijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick5109 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mvdkelen 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er ontbrak 1 ovenrooster bij ons fornuis. Na een mailtje kregen we binnen 2 dagen een rooster nageleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon Bruins 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles kon erg makkelijk en snel besteld worden

Service
Er werd gebeld dat de levering iets langer duurde daar er niet genoeg voorraad was. Erg netjes afgehandeld

Assortiment
vOOR IEDEREEN WAT WILS

Aanbeveling
Nette afhandeling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 1970 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke keuze met goede begeleiding

Service
Goede uitleg door personeel. Vaatwasser werd keurig op de afgesproken tijd gebracht

Assortiment
Zeer ruime keus aanwezig

Aanbeveling
Zeer prettig zaken doen

Extra toelichting
Ruime keuze in aanbod met scherpe prijzen. Goede begeleiding bij keuze en levering zoals was afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

4390lotje 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vlotte reactie

Aanbeveling
Vlotte service en reactie n.a.v. mailtje.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Piet Th. 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke en uitgebreide omschrijving van het te kiezen product.

Service
aanvankelijk laks en terughoudend met reageren op een klacht betreffend een hinderlijke beschadiging

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

peteralkmaar 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima om zonder het huis uit te gaan iets bezorgd te krijgen. Goede kwaliteit produkt.

Service
Goed te woord gestaan en een prima follow-up vanuit keukenloods.

Assortiment
Wat ik wilde was er

Aanbeveling
Prima ervaring gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukengroen 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heb niet online gekocht, wel artikelen vergeleken. makkelijk dat je online vraag kunt stellen en antwoord krijgt.

Service
denken mee, als er een probleem is, wordt het opgelost zonder gedoe. ze gaan uit van motto de klant moet (100%) tevreden zijn.

Assortiment
er is heel veel keus, maar niet alles kun je via hen verkrijgen....

Aanbeveling
ik zou zeker anderen langs deze winkel sturen. prijs/kwaliteit/service is goed. personeel is kundig en vriendelijk

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden over de aangekochte keuken met div. apparatuur via de keukenloods. Er was prettig overleg bij het ontwerp, ze hadden goede adviezen en tips, service is prima en personeel vriendelijk en kundig. Prijs was te overzien en kwaliteit van de keuken is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sylviast 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via een mooie en makkelijke website

Service
goede service. iets fout gegaan met leveringsdatum maar is heel snel opgelost

Assortiment
keuze is groot

Aanbeveling
veel keus, goede service...

Extra toelichting
Ik heb al diverse spullen gekocht via keukenloods. Niet alleen via internet maar ook in de winkel van keukenloods. Geen klachten, goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lily heeren 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
er was een snelle levering.
een duidelijke site.
wij kregen netjes een mail welke dag de ijskast geleverd zou worden.
al met al alles was goed

Aanbeveling
makkelijk snel duidelijk.
weet niks fout te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel1945 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen en zelf afhalen.

Service
Bij afhalen bestelling netjes geholpen en bestelde netjes door personeel in auto gezet

Assortiment
Kwam nu alleen op dit bedrijf voor vrieskast vanwege prijsstelling

Aanbeveling
Goede service en goede prijsstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heleen v V 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan op internet kijken wat de keus is, je hoeft niet perse naar de winkel.

Service
Goed geholpen in de winkel.
Afleveren van het fornuis ook netjes.

Assortiment
Genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.v.B. 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering. In de bevestigingsmail stond dat we contact op moesten nemen met de distributeur van de wasmachine. We werden echter (het was in het weekend) al heel snel gebeld om de levering af te stemmen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja Langeveld 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis uitzoeken

Service
Keurige uitleg en behandeling aan telefoon van personeel

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Zeker, zonder pardon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans B1967 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig te bestellen via de site

Service
Toen bleek dat ik niet het juiste besteld had hebben ze zeer goed meegedacht over hoe dat op te lossen. Hoewel het mijn eigen fout was deden ze ook nog water bij de wijn voor wat betreft de aankoopprijs!

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Vooral vanwege de service

Extra toelichting
Uiteindelijk de bestelling opgehaald in Zaandam, kreeg ik ook nog een tegoedbon voor hun keukenwinkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden73 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Geen ondersteuning bij een vraag over de inbouw mogelijkheden, prijs compenseert dit gelukkig wel.

Assortiment
Keuze genoeg en inderdaad de laagste prijs.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment en in ons geval inderdaad de laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 07-04-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.

Als u er voor open staat kom ik graag in contact met u over uw ervaring wat betreft de inbouw mogelijkheden.
U kunt een e-mail sturen met uw contactgegevens naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Wij staan namelijk open voor suggesties die onze klantenservice kunnen verbeteren.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

1994onur 07-04-2014

Algemene score

6,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rosina 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonische bereikbaarheid is heel goed bij welke filiaal van Keukenloods dan ook.

Service
Service is goed, vooral hun know how inzake de producten is uitstekend.

Assortiment
Geweldig groot. Wij hebben al ons keukenapparatuur bij de Keukenloods gekocht.

Aanbeveling
Aan iedereen die een nieuwe keuken wilt laten bouwen.

Extra toelichting
Wij hadden zeer goede adviezen van uw bedrijf gekregen. Onze keukenbouwer had in samenwerking met de Keukenloods alle spullen in één keer ontvangen. Geen gedoe achteraf. Via mail ontvingen wij de orderbevestiging. Betaling digitaal in de winkel. Het personeel is zeer goed geïnformeerd en wekt een groot vertrouwen in de consument.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Essie8 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Enige minpunt is dat na mijn bestelling iemand een verkeerd weeknummer heeft ingevuld waardoor mijn vaatwasser niet op de juiste locatie stond terwijl in de orderstatus stond dat hij al binnen was. Na 3 x bellen en zoeken heb ik uiteindelijk in Opmeer mijn vaatwasser kunnen ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JAAJ 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestellen via internet. Duidelijke procedure.

Service
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ2014 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
webshops zijn doorgaans van de categorie staat het niet in de lijst dan kan t niet, ik heb mijn bestelling van nog niet in de folder van fabrikant staande nwe produkten als heel positief ervaren

Service
snel gebeld door Ruben, nalevering van gestolen spullen tegen zelfde prijs vond ik heel positief, zo ook het in overleg treden met Siemens om de 10- garantie actie te verlengen voor de gestolen spullen.

Assortiment
naast hetgeen op de site staat, is alles leverbaar wat er te koop is

Aanbeveling
heel positief

Extra toelichting
zie bovenstanad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sequoia1990 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.K.S 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het uitkiezen werd gemakkelijk gemaakt. de foto's waren duidelijk op de site.
Het betalen ging makkelijk

Service
de bezorger kwam prima optijd.
Hij bezorgde vlot en netjes.
En onze oude koelkast werd meegenomen.
En dat alles zonder bezorgkosten te betalen.
Super.

Assortiment
De prijs voor het product was zeer gunstig. Er was genoeg keuze binnen de koelvries combinaties.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, dus ik zou zeker met iemand die iets zoekt, mijn positieve ervaringen delen over keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.t.dijkstra 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
online een uitgebreide mogelijkheid te produkten te beoordelen en te bekijken

Service
na bestelling een duidelijke opgave van voorraad en de levering,die vervolgens volgens opde afgesproken dag en tijd werd geleverd.

Aanbeveling
de wijze van aanbieden en de afwerking van de bestelling was prima, voor mij een reden omdat aan anderen aan te raden.

Extra toelichting
het assortiment was voor mij niet belangrijk omdat ik wist waarna ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selma2008 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De door ons gezochte artikelen konden we heel gemakkelijk vinden op de site. Van bestellen tot leveren van de gewenste artikelen is alles naar wens verlopen. Een groot pluspunt is dat pas bij levering betaald hoeft te worden, hetgeen per pinapparaat kan.

Service
Op elk e-mailtje kregen we steeds erg snel een reactie. Helaas bleek één van de 2 bestelde artikelen pas later geleverd te kunnen worden. Van deze vertraging werden wij tijdig op de hoogte gebracht. Bij het maken van de afspraak om de artikelen af te leveren werd geprobeerd zoveel mogelijk rekening met onze wensen te houden.

Assortiment
Alles wat we zochten konden we meteen vinden. Toen een andere webwinkel één van de gezochte artikelen goedkoper aanbood en wij dit kenbaar maakten werd de prijs meteen aangepast. Bij het bestellen van meerdere producten gelijkertijd werd een extra korting verleend.

Aanbeveling
Keukenloods biedt mogelijk de gewenste apparaten tegen zeer concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Keukenloods blijkt een zeer betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf, dat vrijwel alle gezochte apparatuur tegen de beste prijzen kan leveren. Het bestellen tot en met het afleveren en betalen verloopt erg soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlene Stroomer 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles van huis uit, en supersnel het werd gebracht en op de plaats neer gezet en ook de oude vaatwasser werd weer meegenomen

Service
Snel, degene die we uitgezocht hadden was niet op voorraad maar kregen een duurdere aangeboden voor dezelfde prijs die wel in voorraad was en dezelfde dag gebeld voor bezorging

Assortiment
Was genoeg te kiezen

Aanbeveling
Snel goed en vriendelijke bezrging

Extra toelichting
Was het tweede product die wij hebben gekocht en het bevalt prima. Als wij weer iets nodig hebben gaan wij eerst weer bij jullie kijken en dat gaat dan vast weer lukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martenski 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had voor het gemak vooruit betaald maar na terug keer van IDEAL geen bevestiging van de betaling. Die komt pas de volgende dag als betaalde factuur. Donderdag avond besteld, vrijdag middag geleverd.

Service
Prima bereikbaar, geen 0900... Meteen iemand aan de lijn om tijdstip levering nader te overleggen. Chauffeur had vergeten om klant te bellen 1 uur voor aankomst. Maar alles kwam goed.

Assortiment
Ik ken het hele assortiment niet, maar van onze machine waren er 3 op voorraad dus dat was prima. Het plaatje bij de machine klopt echter niet helemaal. De IWB heeft geen display, de IWD serie wel. Maar dat hebben alle sites in NL nog fout. De gekochte IWB 61451 C ECO U is een nieuw model (intro okt. 2013) van Indesit. Dus ik was niet helemaal verrast dat er geen display op zat.

Aanbeveling
Je kan er ook gewoon naar toe als je een probleem hebt. Of je het zelf haalt kan je een korting bon krijgen.

Extra toelichting
Toen ik zag dat dit bedrijf ook nog vlak bij ons zat, dacht ik dit wordt hem.Maar ik had geen tijd en wilde zelf niet met die machine slepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A en R 04-04-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werd goed uitgelegd,

Service
goede service, snelle levering, snelle opmeting. keurig werk

Assortiment
assortiment is ruim genoeg

Aanbeveling
goed geholpen, vriendelijk, en snel

Extra toelichting
We zijn goed geholpen, goede uitleg over alles, en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekundu 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk te bestellen via het web

Service
snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kamvast 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wordt thuis gebracht

Service
super

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
door te vertellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvonneAmsterdam 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vindt het prettiger persoonlijk advies te krijgen en dit werd uitgebreid gedaan.Je wordt aan alle klanten geholpen en men neemt de tijd voor je .

Service
De verkoper was bezig maar vroeg of ik een korte vraag had toen dit niet het geval was werdt er meteen een tweede verkoper bijgeroepen omm mij te helpen.Mijn aankoop werdt ook door iemand in mijn auto gezet hoefde ik niet zelf te doen.Dit i service hier ben je nog echt klant.

Assortiment
Het assortiment is breed keuze uit meer dan 3 soorten van 1 product plus zeer leuke aanbiedingen in de winkel waar je ook op wordt geantandeerd.

Aanbeveling
Direct. Goede service-breed assortiment zeer goede prijsverhoudingen en een persoonlijk wordt wat toch makkelijker is dan via internet.

Extra toelichting
Als totaal plaatje zie ik deze firma en deze winkel: Prettig om te winkelen breed assortiment zeer goede prijsverhoudingen persoonlijk advies en direct antwoord op de vraag.Men is bereid direct te kijken of ze ook iets in jou prijs hebben of misschien kunnen krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion & Aad 04-04-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
in de winkel besteld en thuis afgeleverd. Hwet gemak van niet sjouwen met je bestelling

Assortiment
Op internet uitzoeken en met advies in de winkel besteld. Zoveel als op internet kan in geen een winkel aanwezig zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews