Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

joepie9 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat is simpeler dan even
de computer te gebruiken

Service
Het antwoord over de bestelling was war onduidelijk
We hebben hier over gebeld.
dit ging probleemlooa

Assortiment
tja keuze genog toch?

Aanbeveling
Probleemloze bestelling.
Netjes afgeleverd tot ver over de drempel en niet tot
de eerste....!

Extra toelichting
Makkelijk bestellen. Goed contact, ook telefonisch vlotte en nette bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. van Beek 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zonder overbodige ruis direct naar het beoogde product

Service
Zonder voorbehoud de afspraken nagekomen.

Assortiment
enorm....!!

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boukje80 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk zoeken op de website, snel en gratis thuisbezorgd.

Service
Goede telefonische hulpservice. Ook in het weekend bereikbaar!
1 klein minpuntje; we hadden aangegeven dat de chauffeur ons voor afleveren even moest bellen, dit is helaas niet gebeurd.

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Goede service, goede prijzen!

Extra toelichting
Zoals vermeld: goede service, goede prijzen en snelle levering! Zeker fijn als je ineens zonder vaatwasser zit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AJA28 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schrieks 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Molen 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede sight en snel productinformatie te vinden

Service
Keurig gebeld en gemaild over de levering. Ook de vertraging is aangegeven.

Assortiment
Breed en divers assortiment van alle keukenapparaten.

Aanbeveling
Goede en correcte webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatima1984 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk. Zoeken naar een product gaat makkelijk

Service
Vaatwasser besteld, de volgende dag had ik deze al in huis. Betalen bij afleveren maakt bestellen nog makkelijker.

Assortiment
Ruime keuze, voor ieder budget wel wat.

Extra toelichting
Vaatwasser van het merk indesit gekocht. Goed verpakt aangeleverd gekregen. voldoende ruimte voor de vaat, voldoende programma s. Helaas niet zo tevreden over het wasresultaat, sommige glazen en bestek zijn niet schoon, ondanks warm programma .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polman Bussum 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keuze en gemakkelijk te bestellen

Service
Op afgesproken datum en tijdstip afgeleverd. Telefonisch advies uitermate vriendelijk en correct!

Assortiment
Gevarieerde keuze in het assortiment. Voor ieder wat.

Aanbeveling
Op basis van eigen ervaringen alleen maar goede ervaringen, dus.....kan alleen maar goed zijn als "anderen" dat ook ervaren!

Extra toelichting
Goede service, Klantvriendelijk. Afspraak is afspraak, en als deze afspraken dan ook correct uitgevoerd worden is het wat mij betreft klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

egroeg 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Uitgebreid en goede bediening/service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie Angenent 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima , lekker makkelijk vanuit je stoel nieuwe dingen bestellen en thuis geleverd krijgen en ook nog voor een goede prijs.
Ook de betaling aan de chauffeur is goed geregeld.

Service
Direct contact, afspraak is afspraak en zeer netjes en behulpzaam aan de telefoon.

Assortiment
Ook zeer goed wat je wilt kun je er vinden, en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Door wat ik hierboven heb omschreven, hebben wij een zeer goede ervaring met de keukenloods en geven dit graag aan andere personen door.

Extra toelichting
Wij hadden nog nooit iets bij keukenloods besteld ook op aanraden van iemand anders en omdat de prijs goed was hebben wij nu 2 producten bij jullie besteld en zullen dit ook in de toekomst blijven doen, Bij deze vriendelijke bedankt voor de goede sevice en afwikkeling Nathalie Angenent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W&M 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en duidelijk. Wel een stukje rijden om op te halen

Service
Leuke attentie plus tegoedbon

Assortiment
Veel keus in soort apparatuur

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding en leuke aanbiedingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Christa Schouten 14-04-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn oven was helaas stuk nadat ie aankwam in de winkel. keukenloods heeft snel een nieuwe besteld omdat ik snel een oven nodig had. en dan was voor elkaar!!! binnen 2 dagen hadden ze hem binnen en konden we hem ophalen en plaatsen.

Assortiment
ruim assortiment, keus genoeg.

Aanbeveling
ik heb diverse apparaten staan die bij keukenloods zijn gekocht, wasmachine, afwasmachine en oven. Prima service en snel binnen. zeker een aanrader voor andere mensen.

Extra toelichting
goeie spullen, goeie service. wat is het volgende? ik denk een koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thema51 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
scherp in prijs en snel!

Service
goede informatie

Assortiment
goed

Aanbeveling
heb ik al gedaan, en de mensen waren ook tevreden!

Extra toelichting
volgende aankopen doen wij weer bij keukenloods !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen11978 14-04-2014

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

SuzanneR 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk producten te vergelijken, heldere informatie

Service
Ben erg vriendelijk aan de telefoon geholpen. Eerst met advies, daarna met bestellen.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende!

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden! Plus gemak was groot en als je niet veel tijd hebt of geen zin hebt om veel websites af te struinen, zou ik meteen jullie aanraden!

Extra toelichting
Denk dat het al wel duidelijk is toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonny Damen 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet bestellen en dan vlot en netjes geleverd, zonder bemoeizuchtigheid van winkelpersoneel. Prima.

Service
prima

Assortiment
dat wat ik zocht vond ik hier.

Aanbeveling
als mensen weten wat ze willen, zou ik meteen ze adviseren bij keukenloods te kijken.

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden over keukenloods. De prijs is zeer gunstig, de levertijd is snel en het product is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rpvandorp 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dat het gratis word thuis gebracht.

Service
Keurige mensen die het afleveren.

Assortiment
Wat we zochten hebben we kunnen vinden.

Aanbeveling
Aan iedereen die advies zou
vragen zal ik zeker de Keukenloods aan raden.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer voor de Keukenloods gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile Joye 11-04-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Borgonjen 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de ipad snel een keuze kunnen maken.

Service
Snel en betrouwbaar

Assortiment
Veel keuze voor een goede prijs.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan en de buren hebben een vaatwasser bij jullie besteld.

Extra toelichting
Hen nu bijna alle keukenapparatuur vervangen door de producten van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharinahof 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je weet wat je nodig hebt, is het zeer gemakkelijk zoeken.

Service
Prima procedure. Wordt exact aangegeven wanneer en hoe je je bestelling kunt verwachten. ook bij de concrete uitlevering prima service. Altijd bereidwillige medewerkers!

Assortiment
Hebben inmiddels uit de keukenapparatuur 2 bestellingen geplaatst. Beide zeer naar tevredenheid.

Aanbeveling
Heb ik inmiddels reeds gedaan!

Extra toelichting
Is wel helder, gezien de cijfers in de beoordeling. Als aanvulling: kreeg de 1e keer de tip naar jullie vanuit een andere keten!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amsterdam147 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij konden alles op ons gemak bekijken en kregen duidelijk advies van een medewerker van keukenloods

Service
Het product dat wij hebben gekocht, konden wij gelijk meenemen, dit werd naar beneden gebracht en zelfs in de auto geplaatst

Assortiment
Wij gingen voor een combi oven, daar waren veel verschillende merken en in alle prijsklassen

Aanbeveling
Wij zouden deze winkel zeker bij anderen aanbevelen, hebben zelf ook een aanbeveling gekregen van familie, die in de zaak waren geweest

Extra toelichting
De oven die wij hebben gekocht werkt naar volle tevredenheid, mijn vrouw is zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Mandjes 11-04-2014 In de winkel gekocht
een aantal in Zaandam, en oven in alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het loopt als een trein met alles

Service
Geen moeite te veel

Assortiment
sinds wij keukenloods hebben ontdekt halen wij er alles, en we slagen elke keer zo snel. niet te filmen.

Aanbeveling
je weet wat je krijgt, personeel weet waar het over gaat, goede informatie geen valse voorlichting, gewoon goed

Extra toelichting
Alles doet het, service is goed, goede keuzes met afweging wel of niet, ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert bedankt Keukenloods 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
* Product bestellen in de winkel in orde.
* Product levering tot eerste verdieping. In dit geval de wasmachine helaas niet tot de eerste verdieping mogen ontvangen. Verder was het apparaat keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.

Assortiment
* Speciefieke type Wasmachine was mogelijk te bestellen wat prima service is.
* Na een prijsverschil van de concurrent door te geven is deze aangepast, wat erg netjes is.

Aanbeveling
* Duidelijke en keurige service aan de winkel gehad.

Extra toelichting
* Product bestellen in de winkel in orde. * Product levering tot eerste verdieping. In dit geval de wasmachine helaas niet tot de eerste verdieping mogen ontvangen. Verder was het apparaat keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. * Speciefieke type Wasmachine was mogelijk te bestellen wat prima service is. * Na een prijsverschil van de concurrent door te geven is deze aangepast, wat erg netjes is. * Duidelijke en keurige service aan de winkel gehad.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Geertje1963 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website waar je via
google gemakkelijk op kwam.
Wat ik zocht kon ik makkelijk
vinden en duidelijke omschrijving erbij

Service
De service was goed, er werd
duidelijk aangegeven wanneer het geleverd werd. Eerst een telefoontje en daarna per sms de tijd.

Assortiment
Je kunt er heel veel kopen in verschillende prijsklassen. De prijzen die ze hanteren zijn goedkoop en duidelijk

Aanbeveling
goede service en houden zich aan de afspraak.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en de afwikkeling hiervan. een volgende keer zullen we zeker kijken of we hier weer een aankoop doen. Ook de bezorging was netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralf Uijleman 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vaatwasser besteld die super stil is. Super blij mee. Snelle levering en mooie prijzen. Zal zeker weer wat bestellen als er weer een apparaat de geest geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGJ van der Steen 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjelle59 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site overzichtelijk, makkelijk bestellen en betalen. Ook belangrijk de juiste levertijd, zodat je niet een halve dag voor niets zit te wachten thuis!!!

Service
Product is goed verpakt geleverd, ook de bezorger zeer vriendelijk...

Assortiment
Keuze volop in merk en assortiment!

Aanbeveling
Ik ga er vanuit dat familie of een kennis ook met alle gemak via deze site kan bestellen...

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, snelle en nette levering, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes10 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De verkoper aan telefoon gaf goed advies

Assortiment
Ik belde voor een specifieke spoelbak maar de verkoper aan telefoon adviseerde een andere (goedkoper en op voorraad)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PakD 11-04-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Een 7 heb ik gemiddeld als beoordeling. Eerlijk gezegd hadden we na ons eerste bezoek aan de winkel een slecht gevoel overgehouden. We werden niet prettig geholpen door een medewerker die ons blijkbaar niet zag als een welwillende, potentiële koper. Maar omdat wij via, via gehoord hadden van een andere, wel gemotiveerde koper, zijn wij nog maar teruggegaan. Wij hebben daarna met plezier voor 2500,- apparatuur gekocht. Zo zie je wat personeel kan maken en kraken. Nu maar hopen dat alles goed werkt, want het moet nog geïnstalleerd worden :)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

LindaR39 10-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Nadat we zelf eerst rondgekeken hadden alle producten besteld bij keukenloods. Ik heb mijn bestelling telefonisch doorgegeven en gelijk werden er mooie aanbiedingen gedaan extra voordeel. Bij levering was helaas 1 artikel beschadigd, echter geen probleem kan gebeuren zelfs of zondag gebeld en maandag werd ik teruggebeld dat er een nieuw apparaat werd opgestuurd. Goede service goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.molenaar 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

carla 49 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een 10 klinkt overdreven , maar het is zo geweldig. meten en klikken, en volgende dag in huis.

Service
nooit geen problemen gehad .

Assortiment
nooit geen nee gehad

Aanbeveling
ik zou dit gemak echt aanraden

Extra toelichting
een perfect bedrijf , ze staan niet stil en staan achter de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdi stol 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede omschrijving van de producten en ook belangrijk goede prijs kwaliteitverhouding

Service
Goede bezorging en werd telefonisch perfect te woord gestaan,en de vaatwasmachine die wij wilde hebben was uitverkocht en er werd een ander model voorgesteld voor dezelfde prijs,super

Assortiment
Veel keuze in,alle prijsklassen

Aanbeveling
Totaal geen problemen gehad in alle opzichten

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs78 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vind het prettig via internet
Makkelijk ook hoe je producten met elkaar kunt vergelijken

Service
Prima

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Omdat prijs/kwaliteit zeer goed is

Extra toelichting
Fijne service Vragen gehad over een product en fijne uitleg gehad Bezorging netjes op tijd Zeer grote bestelling gehad, verliep allemaal prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eikzaan 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online zoeken, telefonisch verder informeren deskundig antwoord

Service
informatie over vertraging/levering

Assortiment
veel te veel om simpel te beoordelen, maar selectie maakt het makkelijker

Aanbeveling
voordelig en goed toegankelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pifaudi 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Even bellen en het was besteld.

Service
Binnen anderhalve week had ik de ijskast al (moest eerst bij de leverancier besteld worden)

Aanbeveling
Tot nu toe worden alle afspraken nageleefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemensma 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Alles vlot verlopen. Vriendelijk personeel aan de telefoon, snel een bevestiging via de mail.

Assortiment
Meer dan voldoende keus!

Aanbeveling
Alles is perfect naar wens verlopen. Gewoon top!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de levering van keukenloods. Mijn vaatwasser is vlot geleverd en keurig geplaats. Niets dan lof over dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mil1976 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg handig dat alles staat uitgestald en weet wat je besteld

Service
Uitstekend word geluisterd naar je wensen.
En dan verschillende dingen voorgesteld

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goedkoop en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia165 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt goed vinden wat je nodig hebt

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Na al die negens toch duidelijk? :-)

Extra toelichting
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanne35 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik stond binnen 5 minuten buiten, dezelfde dag werd de vaatwasser afgeleverd en geplaatst, dus een 10 voor het gemak

Service
Ik heb niet veel tijd, dus vroeg of de vaatwasser misschien op voorraad was, en dat was hij, ze hebben hem meteen geleverd en bezorgd.

Assortiment
Ik heb eigenlijk maar naar 1 vaatwasser gekeken, goede prijs en kwaliteit verhouding, dus mijn keuze was snel gemaakt.

Aanbeveling
Zeker ben uitstekend geholpen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ursula2014 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Tevreden over het product, service en montage.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J.H. van Geenen 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon vanuit de luie stoel

Service
Ik had naderhand nog even een vraag en die werd duidelijk en direct beantwoord

Assortiment
niet op gelet eigenlijk, ik was op zoek naar een koelkast

Aanbeveling
Zo zaken doen is ideaal

Extra toelichting
Ben dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GerardRotterdam 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk, compleet en snel. Doorslaggevend is de prijs uiteraard.

Service
Na de bestelling werd ik netjes opgebeld en geïnformeerd wanneer mijn bestelling in welke blokuur zou bezorgd worden. De daadwerkelijke levering is exact binnen de opgegeven tijd bezorgd.

Assortiment
Alle informatie die men zoekt is beschikbaar en zodoende heb ik mijn oven kunnen vinden die elders echt een stuk duurder zou zijn.

Aanbeveling
Ik ga in de toekomst zelf weer bij keukenloods.nl bestellen en raad iedereen in mijn omgeving dit aan!

Extra toelichting
Kan sinds enkele weken genieten van een mooie inbouwoven Voor de laagste prijs en een snelle en goede service!! Bedankt keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoekman 15 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alle gegevens goed te vinden

Service
op de juiste dag afgeleverd

Assortiment
voldoende produkten

Aanbeveling
goede ervaringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JansenHB 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen, site overzichtelijk, alles verloopt heel soepel. Het geheel is erg transparant.

Service
Alles is probleemloos verlopen.

Assortiment
Uitgebreide keuze voor wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik zou de site zeker aanbevelen, vanwege de snelheid en transparante site en bestelproces. Ook kreeg is steeds een goeie terugkoppeling via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miecsamin 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles via internet en telefoon kunnen afhandelen.

Service
al onze vragen werden snel per mail beantwoord.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goede service, de transporteur levert als wij er klaar voor zijn.. Monteur op verzoek maar dat was bij ons niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Maertens 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk site om te bestellen

Service
Keurig , alles in orde, houden zich aan de afspraak

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Extra toelichting
Goede service, gemaakte afwijkende afspraken worden keurig nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keuken76 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel makkelijker dan dit wordt het niet

Service
Snelle reacties en duidelijke communicatie

Assortiment
Gewoon ruim

Extra toelichting
Voordelige producten, snel geleverd en duidelijke vlotte communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman heuver 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geweldig werk.
Eerst via internet uitzoeken welk apparaat je aanstaat.
Dan via jullie alle info lezen en bestellen maar.

Service
Wordt snel en correst aan huis afgeleverd.

Assortiment
Zeer tevreden en ruime keuze

Aanbeveling
Voor ieder wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w de jong 54 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de webside is duidelijk en simpel om te bestellen

Service
binnen twee dagen had ik mijn bestelling dus ook goed

Assortiment
het assortiment is goed
alles wat je wil is er
en de prijzen zijn concurrerend genoeg

Aanbeveling
ik ben tevreden bij de keukenloods dus ik zal hem zeker aanbevelen aan andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews