Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Engelgeer 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site van keuken-loods is duidelijk, overzichtelijk en professioneel

Service
Ik heb vooraf nog telefonisch overleg gehad waarbij men een goed en onafhankelijk advies gaf. Top

Assortiment
Voldoende assortiment waardoor je een goede keuze kunt maken. Prijzen zijn sterk concurrerend.

Aanbeveling
Ik zou hem aan iedereen adviseren.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten bedenken. Zelfs de levering was heel goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tempelaars 19-08-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Service
Levering heeft langer geduurd dan verwacht

Assortiment
Voor het produkt was slechts een optie mogelijk

Aanbeveling
Begeleiding en ondersteuning waren goed en de bereidheid om iets uit te zoeken was zeker aanwezig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

casper2014 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site en handige winkel, werd snel geholpen.

Service
Prima advies, en we kregen ook nog korting, dat was leuk!

Assortiment
Ik had niet het idee dat er een krap assortiment was.

Aanbeveling
Geen nadelen te bedenken, nu in 7 jaar tijd 2x iets gekocht, en 2x perfect in de roos.

Extra toelichting
Prima winkel, snelle service en goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonderlo 19-08-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima winkel met scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

familie Berger 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Prima service...niets mis mee..

Extra toelichting
Prima service niets mis mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Haen 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg. Geen onverwachte kosten.

Service
Had zelfde apparaat ergens anders goedkoper gezien en kreeg verschil terug gestort

Assortiment
Veel keuze. Snelle zoekfunctie.

Aanbeveling
Zeer tevreden klant!

Extra toelichting
Goede service. Laagste prijs garantie. Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward21 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig door collectie navigeren, goed te vergelijken

Service
Gekozen voor afleveren incl montage. Top verzorgd, keurig ingebouwd en oude afgevoerd

Assortiment
zeer uitgebreid, al 2 keer goed geslaagd

Extra toelichting
Al voor de tweede keer een vervangend product voor onze keuken aangeschafd via Keukenloods. Beide keren zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flip 2000 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt van alles krijgen,bij een leverancier

Service
Wat wordt af gesproken komen ze ook na.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service correcte afspraken,en als er iets is wordt je geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.W.M. van Wely 19-08-2014 In de winkel gekocht
Zwaag en de showroom daar in de buurt
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goedeen overzichtelijke wegsite, showroom niet al te ver weg.

Service
Onverwacht prettige sfeer en goede bediening in de zaak. Ons werd een identiek of beter maar goedkoper alternatief geadviseerd.

Assortiment
Voor ons doel (inbouw oven) zeer ruim assortiment dat ook te zien was in de showroom

Aanbeveling
Zie het bovenstaande

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel Vermeer 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn makkelijk terug te vinden op de website

Service
Telefonisch en via chat zijn er altijd medewerkers beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TevredenKlant22 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Uitstekende website en dito levering. Duidelijke communicatie, snelle levering (zondag besteld, maandag geleverd)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ahlam 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen kan zoals je zelf wilt! ik kon mijn bestelling al plaatsen en kiezen welke week ik de levering wens. en ook betalen aan de deur is prettige keuze bij de bestelling

Service
vorige bestelling was een afzuigunit. deze was niet meer leverbaar als oplossing mocht ik een andere (duurdere) afzuigunit voor dezelfde prijs bestellen!

Assortiment
voor ieder wat wils alles is mogelijk.

Aanbeveling
uitermate tevrede kan niets anders zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja78 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op zondag besteld en de volgende dag in huis. Super toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarvinL 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, en goede respons op de chat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blije Jenny 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Makkelijk te bereiken en levering mogelijk wanneer het mij uitkwam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W_L 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijke website! Koelkast besteld en volgende dag al in huis. Voor de beste online prijs.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en hulp via de chat gehad. Binnen 24 uur geleverd. Bestelling is te volgen en op dag van levering krijg je een tijdvak van 2.00 uur. Erg fijn dat je niet de hele dag hoeft te wachten.

Assortiment
Voor mijn product. (inbouwkoelkast). Voldoende keuze van diverse merken en prijsklasse

Aanbeveling
Zou de site zeker aanbevelen, assortiment en service uitstekend.

Extra toelichting
Zie bovenstaande cijfers, erg goede ervaring. Als het gekochte product nu ook nog lang meegaat.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Dijkman 18-08-2014 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima service en afhandeling en levering! Prijzen zijn zeer concurrerend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrra 18-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar en zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel de internetsite als de medewerkers in de keukenloodsvestiging zijn goed in staat de klant van informatie en (prijs)vergelijkingen te voorzien.

Service
Oven werd zelfs in mijn auto gezet ;echt top!

Assortiment
Alles wat we zochten en goede vergelijkingen

Aanbeveling
Vandaag nog het gemak van de site en de ervaringen met 2 keukenloods filialen met een collega gedeeld.

Extra toelichting
Wij zijn uitermate tevreden over onze ervaringen met de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjbwill 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen via een overzichtelijke website

Service
Snelle levering, binnen de afgesproken termijn.

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier!

Extra toelichting
IK ben erg tevreden over de levering en service van de Keukenloods. Ze hebben een ruim assortiment tegen sterk concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samm22 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met duidelijke bestelprocedure en betalingwijze.

Service
Snelle levering en wat fijn is dat je kunt betalen bij aflevering

Extra toelichting
Snelle levering en goede service, Prijstechnisch gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swan 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelt via internet,
Volgende dag in huis

Service
Volgende dag in huis zonder bezorgkosten
en mobiel pinnnen

Assortiment
Alle soorten inductie-
platen

Aanbeveling
Het gemak van alles

Extra toelichting
Is voor iedereen aan te raden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Ruiter 60 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan het gelijk meenemen of is snel binnen

Service
krijg leenkoelkast paar dagen mee

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
komen al kennissen van mij

Extra toelichting
compleet plaatje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WimpyS 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, makkelijk

Service
Alles is prima geregeld

Assortiment
Volledig, in elk geval voor wat wij zochten

Aanbeveling
zie bovenstaande 3 antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter te Assen 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Easy vanuit mijn luie stoel op wat toetsen tikken

Service
Tot pal voor mijn voordeur op de 1e verdieping gebracht binnen 3 dagen

Assortiment
Ruime keus, scherp geprijsd

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AuBoulot 17-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Extra toelichting
Prima geregeld bij 1 bestelling, andere bestelling iets minder. hoorde ik niets van en heb ik een aantal keer moeten bellen maar uiteindelijk prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

M. Evers 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en goede info over de produkten. Makkelijk om verschillende info per produkt te vinden.

Service
Op zondagavond besteld en vaatwasser maandag om 18.00 geleverd. Super snel dus!

Extra toelichting
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser. Goede info op de site en Keukenloods is een van de goedkoopste. Altijd meegenomen, nietwaar. Zondagavond besteld en maandagmiddag laat in huis. Nette aflevering. Kortom supppeeerrrr en gelukkig..... zelf afwassen hoeft niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin_v_E 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle levering en men is telefonisch normaal bereikbaar.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en men is telefonisch normaal bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123sander123 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
In woonplaats zelf.

Service
Aardige medewerker

Assortiment
Ik had verwacht uit meerdere getoonde modellen te kunnen kiezen.

Extra toelichting
Gewoon zoals het is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hilde. 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis op het gemak uitzoeken wat je wil, en gemakkelijk om toestellen, en andere sites, met elkaar te vergelijken

Service
vriendelijk en fijn telefonisch contact. gemakkelijk te bereiken.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fugell 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie

Service
Een foutje van mijn kant in de bestelling was door de goed bereikbare helpdesk binnen no time verholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Ik heb inmiddels al meerdere keren bij Keukenloods bestellingen geplaatst. Nog geen enkele keer teleurgesteld, zowel qua prijs als qua service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HeMyNiLu 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, makkelijk zoeken en het gewenste artikel is binnen no time besteld én bezorgd.

Service
Mijn product (een Siemens oven) zou de volgende dag al worden afgeleverd. Ik werd op de dag van aflevering netjes gebeld door de transporteur met actuele informatie. Omdat de oven net nieuw is, heb ik van andere service (gelukkig) nog geen gebruik hoeven maken.

Assortiment
Groot assortiment voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods.nl.

Extra toelichting
Nadat ik al eens eerder een vaatwasser via Keukenloods had gekocht, heb ik nu een oven bij hen gekocht en ik ben zeer tevreden. Keukenloods biedt haar producten zeer scherp geprijsd aan en levering is prima en snel. En... ik ben heel blij met de oven, hij werkt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamonbekend. 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer ruim assortiment in de winkel, goede informatie, snelle levering, betalen met pin bij aflevering, tegen betaling aflevering en inbouwen.

Service
Wij hebben de vaatwasser tegen betaling van € 99 laten leveren in inbouwen. Zeer vriendelijke en behulpzame jongens (hebben zelfs een keukenkastje voor mij 'gesteld' die niets met de levering te maken hadden!) waardoor we er zeker van waren dat alles goed functioneert. Dag van tevoren duidelijke informatie over tijdstip van levering.

Assortiment
We konden kiezen uit wel 35 verschillende vaatwassers dus een zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Zeer tevreden over assortiment, levering, plaatsing, manier van betalen.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AngevareR 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken via de website.

Service
Ruim op tijd een berichtje van hoe laat de bezorging kwam en de bezorger was hartstikke op tijd!

Assortiment
Veel keus uit veel verschillende merken voor een hele leuke prijs.

Aanbeveling
Zeker voor starters is Keukenloods een goede kans om goedkoop(er) en zonder gedoe aan mooie nieuwe apparatuur te komen.

Extra toelichting
Heel erg blij met de nieuwe apparatuur! Werkt allemaal prima en is op tijd en met een lach door de bezorger afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrus56 14-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
handig en snel

Service
vragen werden snel beantwoord

Assortiment
nvt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

FEITSMA 1 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
BESTELLEN VANUIT JE STOEL THUIS

Service
SNELLE TELEFONISCHE REACTIE NA BESTELLING OM BEZORGAFSPRAAK TE MAKEN

Assortiment
VEEL KEUS

Aanbeveling
VANWEGE HET GEMAK EN DE SNELLE SERVICE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Braker 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website en duidelijke informatie

Service
goed advies gekregen van de klantenservice en toch een andere machiene gekocht dan in eerste instantie gepland

Aanbeveling
Was doorverwezen naar deze winkel door andere tevreden klanten, zou ze zeker aanraden aan anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheryl D. 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk opgesteld en er kan gefilterd worden op merk, prijs etc. Meerdere producten kunnen met elkaar worden vergeleken.

Service
Het product is volgens afspraak op tijd geleverd. Levertijd is snel, vandaag besteld morgen in huis. Tegen een meerprijs is het mogelijk om het product te laten monteren door de leverancier.

Assortiment
Zeer groot assortiment van verschillende soorten merken en prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment, lage prijs voor goede kwaliteit. Snelle levertijd.

Extra toelichting
Product is snel en onbeschadigd afgeleverd. Ben zeer tevreden met de snelheid, prijs en kwaliteit verhouding. Zelfs is het oude (kapotte) product gratis meegenomen door de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lawerman 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi overzichtelijk, dus artikelen makkelijk vindbaar.

Service
Zeer correcte afwikkeling. Goed op de hoogte gehouden ivm leveringen, etc.

Assortiment
Kan misschien iets uitgebreider.

Aanbeveling
Duidelijke website. Goede prijzen. Makkelijk bestellingen te plaatsen. Goed contact met de klant. Levering conform afspraak. Helemaal goed dus!

Extra toelichting
Duidelijke website. Goede prijzen. Makkelijk bestellingen te plaatsen. Goed contact met de klant. Levering conform afspraak. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hh 1955 14-08-2014

Algemene score

5,5

Service
Volgende dag besteld, geldt niet voor Belgie en was niet duidelijk vermeld bij bestelling en ook gratis geldt niet voor België

Aanbeveling
volgende dag besteld geldt niet voor Belgie ook gratis bestelling geldt niet voor belgie en is niet duidelijk vermeld bij bestelling ...........................................................

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-08-2014

Bedankt voor uw reactie en spijtig om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Wij zijn inderdaad nog bezig om spoedleveringen in België ZSM van kracht te laten gaan. Voor alsnog geldt spoedleveringen de volgende dag alleen voor levering in Nederland.

Met vriendelijk groet,
Keukenloods.nl

Reageer

e.schuit 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site,vandaag besteld morgen in huis, is niet alleen een slogan. Is bij keukenloods een daad.

Service
Voor vragen over produkt/installatie word je keurig netjes geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende keus wat betreffende prijs, kwaliteit en de diversiteit aan merken.

Aanbeveling
Zoals ik geholpen ben door keukenloods zou ik deze zeker aanraden aan famillie en vrienden.

Extra toelichting
Alles bij elkaar heeft mijn motivatie verder geen toevoeging nodig!!!!!!!!!!!!! Keukenloods is een zeer betrouwbare onderneming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pong 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestelling gedaan. Duidelijk, snel, zonder problemen.

Service
De telefonische bereikbaarheid was goed. De medewerker (Justin Ligthart) nam tijd voor je en legde alles duidelijk uit.

Assortiment
Voldoende keuze en prijstechnisch ook interessant.

Aanbeveling
Voldoet aan alle verwachtingen. Ook de verzending van de combi-magnetron was snel geregeld.

Extra toelichting
Keukenloods heeft voor ons aan alle verwachtingen voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Val41 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Heel adequaat en vriendelijk geholpen. Uitlevering was ook zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn Daniels 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichterlijk, filteren op relevante criteria was snel en gemakkelijk, gewoon kei leuk om hier online te winkelen.

Service
Ik ben altijd blij wanneer mensen woord houden en ook daadwerkelijk moeite doen om alles naar wens te laten verlopen. Keukenloods heeft mijn vertrouwen alvast gewonnen. Top, echt waar, Top!!!

Assortiment
Als men het hier niet kan vinden, heb je het waarschijnlijk niet nodig. Zo'n uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Iedereen weet dat vooraleer ik overga tot een aankoop, ik een spreadsheet heb gemaakt van dagenlang informatie te verzamelen en reviews te lezen. Als ik dan een beslissing neem, neem ik die gefundeerd. Bovendien weet iedereen dat ik enorm kritisch ben als het aankomt op service, prijs en kwaliteit. Daarom worden mijn aanbevelingen altijd meegenomen. Keukenloods is Top

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Koster 14-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles met betrekking tot keukens onder een dak, ook alles los leverbaar.

Service
Uitleg duidelijk, afhandeling netjes, installatie goed verwezen, werkte ook prima.

Assortiment
Zoals eerder aangegeven alles onder een dak, als iets niet in de showroom aanwezig is wordt e.e.a. toch geregeld.

Aanbeveling
Tevreden klanten zullen altijd aanbevelingen doen.

Extra toelichting
Graag dat men a.d.h.v. mijn ervaring kiest voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Smit 55 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website overzichtelijk met diverse betaalmogelijkheden erg gemakkelijk geen poespas

Service
door het slechte weer op de dag van levering zijn wij gebeld met de mededeling dat het wat later werd s,avonds in plaats van s,middags 'netjes'

Assortiment
ruime keuze en vriendelijke prijs

Aanbeveling
probleemloze aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Heinmert 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website en mooie aanbod.

Service
Goede advies en snelle reacties op offerte aanvraag en vragen via de email. Flexibiliteit mbt levering.

Assortiment
Ik vond bijna alle apparatuur die ik nodig had, en voor de overige apparatuur kreeg ik advies over vergelijkbare producten.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen!

Extra toelichting
Ik heb alle apparatuur voor mijn keuken via Keukenloods.nl besteld. Ik heb online een offerte aanvraag gedaan waarop ik snel reactie kreeg. Voor sommige producten kreeg ik advies om een vergelijkbaar (beter) product te nemen. Prijs was uitstekend. De levering was flexibel, ik kon de apparatuur meteen ontvangen maar wilde liever een iets latere levering vanwege verbouwing, en dit was ook geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Keij 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb telefonische besteld en dit is heel goed gegaan en vriendelijk personeel

Service
service is ook heel goed
er was iets niet leverbaar dan wordt er een zelfde soort product aangeboden voor de zelfde prijs wat eigenlijk duurder zou zijn SUPER

Assortiment
Hadden een fornuis ergens gezien maar was bij jullie wat duurder, even overlegd door de telefoon en kregen het voor de zelfde prijs
(daar win je klanten mee)

Aanbeveling
Nou ik heb het al aan verschillende mensen doorgegeven

Extra toelichting
Ik ben echt zeer tevreden als ik weer iets moet hebben ga ik er weer naar toe (GA ZO DOOR)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felicitas1960 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitzoek en het wordt de volgende dag bezorgt. Wat wil je nog meer.

Service
Keurig op tijd bezorgt.

Assortiment
Veel keuzes

Aanbeveling
Ruime keus en goede afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkreij 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Assortiment
kan geen oordeel vellen Ik heb n.l.alleen maar naar vaatwassers gekeken

Aanbeveling
goede en snelle levering

Extra toelichting
na bestelling om 22.30 uur werd de vaatwasser de volgende dag al afgeleverd Goede en snelle srevice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Johansson 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Gemak heb ik als normaal ervaren.

Service
Informatie was prima en klantgericht.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek artikel.

Aanbeveling
Levertijd relatief lang.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews