Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eduard 3 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles duidelijk omschreven

Service
wat op de website staat de volgende dag leveren neemt de juffrouw van transport niet zo nauw

ze zegt ik heb de site niet gemaakt en het kan niet

moet je weer bellen en dan zegt de verkoper geen probleem

Assortiment
alles onder 1 dak ruime sortering

Aanbeveling
alles onder 1 dak ruime sortering

Extra toelichting
het was niet de 1ste keer dat wij iets kochten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Petranella 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, grote sortering.

Service
Keurige en deskundige behandeling.

Assortiment
Zeer veel keuze op allerlei gebied.

Aanbeveling
Duidelijke website keuze en deskundigheid.

Extra toelichting
Door de gemakkelijke communicatie,deskundigheid,vriendelijk personeel en ruime keuze,kan ik andere ook aanraden hun website eens te bekijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wies75 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt er altijd een bestelling plaatsen

Service
je wordt zeer goed op de hoogte ge houden wanneer de bestelling word verstuurd
wanneer hij wordt afgeleverd en op welke tijd

Assortiment
alles wat je zoekt op dit gebied kun je daar vinden
je krijgt er goede uitleg
en goede service

Aanbeveling
om dat alles zo vlot
verloopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans3210 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond laat besteld, maandag in huis

Service
Prima. In de keuken geplaatst en oude apparaat meegenomen

Aanbeveling
Was met enkele andere aanbieders de voordeligste

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajram1952 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon ook telefonisch bestellen

Service
Voor extra toelichting is er de mogelijkheid om even te bellen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan.
De koelkast werd op exact de afgesproken datum en tijd afgeleverd.

Assortiment
Prijs was zeker concurrerend. De koelkast was elders 419 euro duurder

Aanbeveling
Ik heb deze zaak reeds aan verschillende vrienden aangeraden.

Extra toelichting
Ik ben dus super tevreden. Als ik weer eens iets nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Arts 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je thuis alles rustig bekijken en vergelijken.

Service
Het bestelde wordt keurig verpakt en zonder beschadigingen thuis bezorgd op de afgesproken dag en tijd, heel prettig.

Aanbeveling
Wij bevelen deze winkel aan omdat zij zo keurig en correct je te woord staan en goede service bieden.

Extra toelichting
Alleen maar lof geen min puntjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin1980 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zoals op de site aangegeven, zou de koelkast binnen 2 dagen worden bezorgd, toch 5 dagen op moeten wachten.

Aanbeveling
Goeie prijs, groot assortiment, gratis bezorging

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jorris driepunter 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis

Service
Het gebeurde zoals afgesproken

Assortiment
Verschillende merken kon je kiezen

Aanbeveling
Tot dusver alles in orde

Extra toelichting
ik ben zeer goed te spreken tot dusver. Alles is goed verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonn55 20-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Was makkelijk te bestellen en wees zichzelf

Service
Ik ben eerst naar de winkel gestuurd in nederweert en daarna moest ik nog naar de afhaallocatie in weert.

Assortiment
Veel keuze in verschillende apparatuur

Aanbeveling
Ja wel goedkoop en veel keuze.

Extra toelichting
Ophalen kan beter geregeld worden maar voor de rest dik tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Linda de Laat 20-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je komt binnen. Je krijgt advies en je kijkt online voor de goedkoopste en hoppa de volgende dag kan hij geleverd worden

Service
Zie eerdere motivatie. Snelle service en eerlijk over de producten

Assortiment
Prima ze hebben van alle merken bijna wel wat staan.

Aanbeveling
Ik denk dat ik iedereen zou adviseren om daar dingen te kopen. Makkelijker kan haast niet.

Extra toelichting
Ik ben dus erg te spreken over keukenloods. Lekker dicht bij huis en prima service en dat is tegenwoordig wel belangrijk en eerlijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

impalatbird 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goed en goedkoop winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert de koeyer 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs telefonisch kon ik bestellen, best handig als je twijfelt heb ik nu wel het goeie uit gezocht, ja dus.

Service
het werd netjes op de f gesproken dag bezorgt en voor me binnen gezet.

Assortiment
Ik kon goed vinden wat ik zocht en wat ik wou hebben was op voorraad en de volgende in huis tja wat wil een mens nog meer.

Aanbeveling
Ik vind het een uitstekende winkel , ik ben zelf niet zo'n internet besteller omdat je vooruit moet betalen , en bij jullie kon ik betalen bij aflevering Fantastisch ook voor mensen die nog niet thuis zijn op internet bestellen.

Extra toelichting
Zoals je ziet zijn wij erg tevreden en in de toekomst heb ik nog het een en ander nodig dus kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad haast 20-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder een dak

Service
Men staat altijd voor je klaar met een goed advies.

Assortiment
Zeer ruime keuze voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Gewoon het beste van het beste voor een betaalbare prijs.

Extra toelichting
Wanneer het beste niet goed genoeg is ga dan naar de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien31 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Op internet veel mogelijkheden en met de vergelijkings sites makkelijk een keus te maken

Service
netjes behandeld in shop en keurig afgewikkeld via ineternet

Assortiment
keus genoeg maar ik wilde iets specifieks dus dan is het even zoeken

Aanbeveling
goede service en klanrvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lydia1 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel online te bestellen en betalen. Duidelijke website met alle gegevens van (in ons geval) koelkast aanwezig.

Service
Ik had een vraag over de koelkast en bijbehorende verzendkosten. Deze vraag werd snel en duidelijk beantwoord. De mails over het hele verloop van de bestelling en levering waren erg duidelijk en nuttig.

Assortiment
In ons geval goedkoopste leverancier van gekochte koelkast. Geen overige artikelen bekeken.

Extra toelichting
Goede prijs voor product. Medewerker(s) erg behulpzaam, vragen snel beantwoord. Ook bezorging was super! Zou indien nodig zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Bouwmeester 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering van goede producten

Extra toelichting
Snelle levering Goede producten veel diversiteit Makkelijk betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.P.Kostermans 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling plaatsen was heel gemakkelijk, jullie waren gemakkelijk te vinden op internet, bestelling plaatsen was geen probleem, liet zich goed volgen!

Service
Werd correct afgeleverd, werd door mij opgegegevn plek netjes afgeleverd!

Assortiment
het door mij gezochte produkt werd op meerdere web sites aangeboden, maar kwam uiteindelijk weer bij jullie terecht!

Aanbeveling
zal zeker de keukenloods aanbevelen, weet niet waarom maar heb er een goed gevoel bij!

Extra toelichting
"t een vertrouwd gevoel , of een goed gevoel of hoe je het maar noemen wil, kan ik niet verder motiveren, heb noch nooit een produkt bij jullie gekocht, maar nogmaals....gevoelsmatig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke Huizer 20-08-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
we zijn in de winkel prima deskundig geholpen

Service
vriendelijke en snelle service. er ging even iets mis, een menselijke fout en dat is keurig opgelost

Assortiment
prima assortiment en heel overzichtelijk opgesteld

Aanbeveling
we werden prima en erg vriendelijk geholpen

Extra toelichting
een fijne winkel en de apparaten zijn voordelig geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam226 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Bij telefonische vraag goed advies.

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Een aanrader.

Extra toelichting
Van begin tot eind... prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Jehee 20-08-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

6,2

Assortiment
Online beduidend meer keuze dan in de winkel. Te klein assortiment uitgestald.

Aanbeveling
Goede serivce en goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sander Visser 't Hooft 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website wordt je goed geïnformeerd

Service
De service is zondermeer goed te noemen. Nadat wij geconfronteerd werden met een verkeerde ijskast, werd dat probleem vlot verholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreide range van producten

Aanbeveling
Goede service, een uitgebreid assortiment, een goed advies aan de telefoon en snelle levering. Dus aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Prima webshop met kwalitatief goed advies aan de telefoon plus een zeer uitgebreid assortiment maken dat ik Keukenloods graag aanbeveel bij derden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

een zeeuwse klant 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goede website met de juiste informatie betreffende de producten
telefonisch goed bereikbaar en deskundige hulp

Service
deskundige hulp
adequaat gereageerd op onze vragen
zorgvuldige levering - chauffeur was zeer correct en ging voorzichtig met de producten om

Assortiment
Ruim assortiment - alle merken goed vertegenwoordigd

Aanbeveling
betrouwbare winkel
mogelijkheid tot betalen aan de chauffeur
goede hulp bij bestelling

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry Voets 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan goed vergelijken en kijken wat je wil !

Service
Service goed, alleen jammer dat onze diepvries te groot was en niet zo door de deur pasten, en daarom voor de deur werd afgezet !

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbevelen, want het is mij goed bevallen.

Extra toelichting
Dus ik heb jullie geen 10 gegeven, want het kan altijd nog beter, en nu blijven jullie openstaan voor opbouwende kritiek! Wel ben ik zeer tevreden. en vind ik de telefoonservice waarbij je kunt zien wie er online is,erg prettig en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dee Vries 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via internet en afrekenen aan de deur

Service
volgende dag al bezorgt tot in de keuken

Aanbeveling
snelle bezorging, betalen bij ontvanst, dus geen nep en vriendelijkheid van bezorgers. gewoon heel erg goed. extra plus is de prijs. kan niet beter

Extra toelichting
heb ik eigenlijk al aangegeven bij vorige vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weetje59 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aan de deur betalen

Service
Volgende dag geleverd

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouman2003 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
met kieskeurig is makkelijk te vergelijken om een goede aankoop te doen

Service
Netjes van te voeren gebeld dat bezorging binnen 30 minuten word verzorgd.

Aanbeveling
goede service, afspraak is afspraak

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over service en aanpak van keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lana88 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede service, leveren op 3 hoog zonder lift was geen probleem, vrij weinig extra kosten aan verbonden. Levering was snel en telefonisch ook goed bereikbaar. Enige minpunt was dat het aanbod van de maat gasfornuis dat ik zocht vrij klein was. Maar ben wel zeer tevreden met wat ik nu heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Samdaan 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoveel keus, je hebt er echt wat tijd voor nodig.

Service
op een rustige dag heen gegaan en alle advies en uitleg gehad.

Assortiment
alle apparatuur zeer veel keus.

Aanbeveling
zeer veel keus, goede prijs en leuke aanbiedingen c.q.demo apparatuur

Extra toelichting
Zeer goed geholpen, goedkoopste op kieskeurig, alles netjes volgens afspraak en zeer mooie showroom. Beslist een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droppie1977 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en duidelijke aawijzingen op de site.

Service
Telefoon werd gelijk opgenomen en ik kreeg ook snel een antwoord op mijn vraag. Aflevering was ook tijdig en netjes.

Assortiment
Prima keuze. Maakt het makkelijk om de juiste product te vinden voor ierdeen.

Aanbeveling
Snel, goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Van informatie verstrekking tot aflevering alle infomratie klopte en alle afsporaken zijn ook nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marije1980 19-08-2014

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.Harms 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de informatie is goed en er wordt prima op tijd geleverd.

Service
keurig op tijd en beleefd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering, goede service en prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aja oomen 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dicht in de buurt

Service
ben goed voorgelicht

Assortiment
wat er niet is kan besteld worden ongeacht het merk

Aanbeveling
ik heb in het verleden al mensen doorgestuurd

Extra toelichting
ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees1849 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ter zake ondersteuning bij keuze

Extra toelichting
Snelle, goede afhandeling met juiste informatie en gunstige prijs. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob1502 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ontvangen en dan betalen

Assortiment
omschrijving niet altijd duidelijk.
nu zit ik met een afvoerset en overstortset die al bij de spoelbak zaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

vaane 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel, op internet

Service
goed tel. voorlichting gehad

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy nuiten 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijke site om te bestellen

Service
Een dag van te voren besteld de dag al binnen super

Assortiment
Ze hebben alles wat bij een keuken hoort

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Gewoon heel makkelijk te bestellen en de goedkoopste op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mette J 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Prima snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Vries 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je hoeft niet uit je luie stoel te komen

Service
Het enige wat me opviel was het verschil in bezorgtijd vermeld in de e-mail en de sms. Maar werd keurig binnen die tijd bezorgd

Extra toelichting
Een kapotte koelkast is toch een soort "noodgeval", vooral als het warm weer is. Dus als iets snel geleverd wordt is dat een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rana17 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk kiezen op de site en zorgvuldige bezorging.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden en goede omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erika Peters 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede communicatie over bestelling en levering. Goed bereikbaar en vragen worden netjes beantwoord, onduidelijkheden uitgezocht. Wij zijn super tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Verbruggen 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is gemakkelijk opgebouwd

Service
Vaste contactpersonen; vind je zelden meer, maar zegt alles over klantvriendelijkheid.
Niets is zo erg om steeds opnieuw je verhaal te moeten doen voor nieuwe mensen die van niks weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belg 64 19-08-2014

Algemene score

6,3

Gemak
duidelijk op de website en betalen aan de chauffeur met pin automaat.

Assortiment
berijkbaarheid is goed contact persoon ok. levering is een probleem geweest, transporteur viel niet mee te praten betreffende een datum te plannen.

Aanbeveling
heb meer producten via een web winkel gekocht en werden wel op een afgsproken datum geleverd.

Extra toelichting
binnen 24 uur leveren teld niet als je 12 km over de grens van Nederland woond, werd door een transporteur ( duch ned)gebeld en het lukte niet op korte termijn het product gelevert te krijgen, nadat ik melde dat ik dan de bestelling wel zou anuleren kon het ineens wel. toen werd er een zwaarbeschadigt apparaat geleverd waardoor we weer meer als een week op de nieuwe moesten wachten. advies Keukenloods neem een ander transporteur.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 20-08-2014

Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen, onze excuses voor het ongemak. We zijn continue bezig onze diensten te verbeteren en willen daarom ook uw order nalopen, zou u ons hierbij willen helpen en contact met ons willen opnemen?

U kunt ons bereiken via:
Tel. 0226-355340
Mail. info@keukenloods.nl

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Keukenloods.nl

Reageer

peter z61 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
ik heb al veel van jullie gekocht altijd zeer te vrede en snelle levering en redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemiek4567 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet je bestelling bekijken, vergelijken en bestellen. Eventueel met advies van de telefonische helpdesk! Top!

Service
Handig dat je even advies kan vragen als je het niet zeker weet. Eigenlijk staat alles op de site duidelijk omschreven, maar voor de zekerheid....;)

Assortiment
Al eerder besteld en toen was het gewenste model niet meer aanwezig. Meteen een prima alternatief aangeboden! Het assortiment is groot, maar goed te vinden dankzij het menu.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen! Ook de samenwerking met de installatieservice was prima! Snel, makkelijk en betrouwbaar! Alleen maar lof!

Extra toelichting
Gemakkelijk via internet je bestelling bekijken, vergelijken en bestellen. Eventueel met advies van de telefonische helpdesk! Top! Handig dat je even advies kan vragen als je het niet zeker weet. Eigenlijk staat alles op de site duidelijk omschreven, maar voor de zekerheid....;) Al eerder besteld en toen was het gewenste model niet meer aanwezig. Meteen een prima alternatief aangeboden! Het assortiment is groot, maar goed te vinden dankzij het menu. Zeker aan te bevelen! Ook de samenwerking met de installatieservice was prima! Snel, makkelijk en betrouwbaar! Alleen maar lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 25 19-08-2014

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hesama 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima en snelle service, conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BC Brouwer 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdagavond besteld, 's-maandags geleverd!

Service
Oude apparaat keurig afgevoerd. Nieuwe zelf probleemloos geïnstalleerd.

Assortiment
De door mij gezochte combi magnetron (geen draaiplateau) was tegen een uiterst scherpe prijs voorradig.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert Seppenwoolde 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
op mijn tijd geleverd

Aanbeveling
zeer goede ervaring prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje007 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, enorm snelle levering en goed te monteren vaatwasser die er prima uit zag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kouwen1971 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, overmorgen in huis

Service
Vandaag besteld, overmorgen in huis

Aanbeveling
Alles verliep goed, afzuigkap besteld, bij jullie als goedkoopste aanbieder, volgende dag werd ik al gebeld over de levering.

Extra toelichting
Van bestellen tot leveren, alles prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews