Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k2h 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima levering en precies zoals verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton Leenen 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was heel gemakkelijk te bestellen.

Service
Snel en goed

Assortiment
Goed en goedkoop

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen met Keukenloods zou ik deze wel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbelink 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Precies op afspraak

Service
Ik wilde de bezorg afspraak verzetten. Geen probleem en het bleef op tijd!

Assortiment
Ik kon passend bij de keuken de juiste apparatuur bestellen en voldoende keuze

Aanbeveling
Een winkel waar de klant met respect behandeld wordt!

Extra toelichting
Ik had keuze uit vele apparaten in alle prijsklassen. De bezorging zoals afgesproken, zelfs na verzetten en wijzigen van de bestelling. Beste prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FKersten 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, overzichtelijk.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zou deze zeker aaanbevelen.

Extra toelichting
Vaatwasser ging s'avonds kapot en dus moest er een nieuwe komen. Volgende dag op hun website via kieskeurig gekeken en een nieuwe uitgezocht. Volgens de website voor negen uur besteld nog dezelfde dag geleverd. Toch maar even gebeld en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker en inderdaad s'middags werd hij al bezorgt. In een woord top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mary van Baal 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede service en fijn te regelen met chauffeur, netjes verpakt.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Het is duidelijk, je hebt je bestelling snel in huis, en een goede service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over onze combi oven inbouw en de service ze zijn vriendelijk en hulpvaardig. Ik weet zeker dat als ik weer iets nodig heb hier naar toe ga. Bedankt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.A. Brodej 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vandaag besteld - vanachter de computer - en morgen in huis bezorgd. geen gesleep, gezoek etc.

Service
Goede merkartikelen. Voldoende verpakt en de Keukenloods komt de afspraken na.

Assortiment
Ruim assortiment en duidelijke omschrijving van het product

Aanbeveling
Vanwege het assortiment, de service en snelle leveringen zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat wij bij de Keukenloods hebben besteld, maar zeker niet de laatste keer. Zie de beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.v.Dalen 28-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
De website werkte niet geheel lekker met name toen het op afrekenen kwam. Uiteindelijk de bestelling maar weer op de ouderwetse manier gedaan, dus telefonisch.

Service
Volgens de site zou ik worden gebeld voor een leveringsdatum. Helaas niks gehoord.

Aanbeveling
Al met al te veel minnetjes, zie boven

Extra toelichting
Niet super enthousiast

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 29-04-2014

Beste J.v. Dalen,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.
Graag kom ik in contact met u over hoe u ons betaal systeem heeft ervaren zodat wij dit indien nodig kunnen aanpassen.
Kunt u een e-mail sturen naar info@keukenloods.nl met uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg Keukenloods.nl

Reageer

G. de Barrage 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De apparaten zijn duidelijk gerubriceerd wat de keuze vergemakkelijkt. Je kan voor de zekerheid ook een filiaal bezoeken.

Assortiment
het assortiment is ruim voldoende op internet, in het filiaal in Gaanderen minimaal

Aanbeveling
afhandeling van bestelling en uitlevering is goed

Extra toelichting
Dit is mijn tweede bestelling bij de Keukenloods en alles is prima; de prijs de antwoorden op vragen per telefoon, de automatische afhandeling en de uitlevering is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Engen 28-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Snel betrouwbare gesprekken met medewerkers gaven de doorslag om met Keukenloods in zee te gaan

Service
Snelle correcte levering

Extra toelichting
Betrouwbare mensen. Goed dat de medewerker ook op de site staat met foto. Dit geeft als klant een vertrouwd beeld. Prima afspraken die worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 013 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ben zelf bij De Keukenloods in Roosendaal geweest. Goed assortiment, goed personeel, goede service in de winkel.

Service
Zie boven. Levertijd van kookplaat: uit voorraad.
Levertijd afzuigkap werd plotseling enorm verlengd met 2 maanden, maar dat lag aan ATAG. Is inmiddels opgelost.

Assortiment
Keukenloods had o.i. meer dan genoeg op voorraad om een goed beeld te krijgen van de leverbare producten.

Aanbeveling
Nog verdere motivatie nodig ?

Extra toelichting
Uitstekende "all-in" ervaring, zowel op gebied van assortiment, als op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoni Eilat 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede zaak .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie15 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1 van de vele tevreden klanten 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel vlakbij, anders via internet

Service
Zeer goede service tot op heden, neemt alle tijd en geeft ook alternatieven aan zonder winstoogmerk ( lees: ander duurder merk)

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
klantvriendelijkheid ten top

Extra toelichting
Vanzelfspreken geen 10 gegeven want verbetering is wellicht altijd mogelijk in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Vlasman 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel besteld. En de volgende dag netjes thuisbezorgd

Service
Duidelijke en snelle mails

Assortiment
Ruim voldoende om de juiste spullen te vinden

Aanbeveling
Voor de gene die niet kunnen / willen wachten. Bestellen en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Makkelijk en snel. Lekker van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hops 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
ik heb de bestelling ontvangen, maar nog niet geïnstalleerd. kan dus nog niets zeggen over de werking en eventuele service bij klachten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam. de Jong te H. 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Kan niet beter!

Assortiment
Wat niet voorradig was werd direct besteld en was binnen twee dagen aanwezig.

Aanbeveling
Prima ( telefonische ) service. We hadden op internet één van de assessoires goedkoper gezien en kregen zonder enige aandrang een korting die groter was dan van de concurrent. De levering en montage was uitstekend.

Extra toelichting
Waren onder de indruk van de prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wat een onzin 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zou niet weten hoe nog gemakkelijker vanuit mijn makkelijke stoel.

Service
God, snel en duidelijk geageerd.

Assortiment
Dat wat ik nodig had was er, behalve de gasslang, die was in bestelling en is dus bij de zending later toegevoegd.

Aanbeveling
Nou ja, ik ben een tevreden klant,toch !

Extra toelichting
Alles is al gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bil115 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hareman 28-04-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Antwan1999 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede service, duidelijke hulp geboden door de medewerkers en netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Geen verrassingen achteraf, zeer tevreden over ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUJO47 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is gemakkelijk en duidelijk te doen met goede product informatie,

Service
Zeer goede service ervaren, daar product gereserveerd kon worden en 3 maanden later keurig volgens afspraak geleverd werd,

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze op de web side, zowel in de lagere als het hogere segment en de prijs/kwaliteit is goed.

Aanbeveling
als een zeer tevreden klant

Extra toelichting
Kan op de web side goed uit de weg met mijn wensen en ontvang het bestelde naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 1951 26-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet bestellen, gemakkelijk bespaart tijd en wordt keurig thuis bezorgd.

Service
De Service is bij telefonische bestelling, op iedere vraag een duidelijk antwoord krijgt.

Assortiment
Groot assortiment, mis cacenau

Aanbeveling
Aan iedereen , welke nieuw apparatuur wil aanschaffen Veel keus en in de winkel ook goede hulp ervaren.

Extra toelichting
Na de motivatie van vorige punten moet duidelijk zijn, dat ik graag terug kom. Een keer naar de winkel geweest en de eerste aankopen gedaan, daarna de website geraadpleegd en via de website bestelt, zo kan je de aanbiedingen goed volgen, vooral als je een keer weet, wat je wil aanschaffen. Tussen deze aanschaffen zit ongeveer een half jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Gelder 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keuze is zeer gemakkelijk te maken door de complete informatie op het internet.

Service
Ik had een paar vragen en zijn met één simpel telefoontje beantwoord.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende in alle prijsklasse.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen, goede prijs en veel gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpcbroen 25-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,5

Service
Helaas kan ik hier geen goede beoordeling over geven.

Aanbeveling
Niet.. Helaas kom men de hun afspraak niet na.
Zouden het product snel bestellen en ervoor zorgen dat ze het na 2 dagen in huis zouden hebben, zodat we snel geholpen zouden zijn. Maar helaas ging dat sprookje niet door.

Extra toelichting
Onze keramisch kookplaat was kapot en moest vervangen worden. Helaas was de afmeting die wij nodig hadden niet bij een bcc of mediamarkt te koop. In contact gekomen met Keukenloods, deze zouden de kookplaat bestellen en na enkele dagen ( lees: 2 dagen ) zouden kunnen ophalen. Op de dag van ophalen telefonische contact gehad met de webwinkel. Nee de kookplaat zou pas volgende week geleverd worden. Men wist dat wij de kookplaat met enige snelheid nodig hadden ivm met 3 kleine kinderen. Tijdens het gesprek werd alleen maar aangeboden om de order te annuleren. Geen excuses ... Via concurrent hebben we nog dezelfde dag, dezelfde kookplaat, dezelfde prijs geleverd gekregen. Deze webwinkel zou iets meer tijd en aandacht kunnen besteden aan service/afspraken nakomen.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 28-04-2014

Beste heer/mevrouw,

Allereerst onze excuses.

U heeft helemaal gelijk, als een bedrijf wat beloofd dient deze dit na te komen en een excuus was hier in ieder geval op zijn plaats geweest.

Ik ben blij te horen dat u elders met spoed deze kookplaat heeft kunnen aanschaffen en hoop dat u hier veel plezier van heeft.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Johan van Merrienboer 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Finiboldhus 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, duidelijk en niet al teveel invulvelden

Service
Snel en vriendelijk, heb alleen geen belletje gehad over een indicatie van de bezorgtijd.

Assortiment
Genoeg in ieder geval

Aanbeveling
Ik zou mijn ervaring delen met mensen die keukenapparatuur online willen kopen.

Extra toelichting
Mijn gehele indruk is bijna een 10, een aanrader voor anderen. EN ben blij met de keuze combimagnetron die ik heb aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo B 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke site, alles goed te vinden en zo te bestellen.

Service
Prima, krijg nog een telefoontje wanneer het gebracht wordt.

Assortiment
ruime keuze, duidelijke site.

Aanbeveling
zou hem zeker aanbevelen.

Extra toelichting
prima site, goede keuzes en uitstekende bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Delftse 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wolter.s 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes83 23-04-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Fijn dat er bezorgservice is! Jammer alleen dat het niet mogelijk is om een dagdeel aan te geven voor bezorging. En de bezorger was later dan de aangegeven tijd. Belde wel netjes.

Service
Telefoniste zou vriendelijker kunnen! En de mails met pdf misschien bundelen tot één? Niet erg dat er meer mails komen, maar misschien vinden andere klanten dat wel?

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding,goede duidelijke site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 24-04-2014

Beste Jannes,

Bedankt voor uw beoordeling en uw tips, we nemen uw punten me in ons aankomende overleg.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Rentia 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een duidelijke website. Handig is het ook dat de mogelijkheid bestaat diverse modellen van het aan te schaffen product met elkaar te vergelijken.

Service
Hetgeen dat ik zelf op de website heb uitgezocht en de aanvullende vragen die ik nog had hierover, werden tot volle tevredenheid beantwoord.
Leverprocedure is duidelijk, wat beloofd is werd nagekomen.

Aanbeveling
Het assortiment wat betreft het product dat ik ging aanschaffen wat uitgebreid en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der roest 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Hele goede service zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

berend1967 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kom voor rijden en kan zo de spullen in laden met een medewerker

Service
prima bel voor een product en wordt gelijk behandeld.

Assortiment
erg veel produkten

Aanbeveling
groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pkalshoven 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Extra telefonische informatie snel en correct.

Service
Vlotte levering (3 werkdagen) op de afgesproken tijd.

Assortiment
Makkelijk vergelijken van soortgelijke producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques120 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supergemakkelijke website en ook telefonische ondersteuning

Service
had vragen over montage
werd direct in orde gemaakt

Assortiment
wat ik wil hebben vind ik er ook

Aanbeveling
ik had vragen over de uitvoering van een bepaald product
de verkoper kon niet direct aan de telefoon antwoord geven. hij belde met de leverancier en gaf mij de uitslag.
daar heb ik vervolgens op besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris44 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een webwinkel, dus supergemakkelijk

Service
Het product werd bovenaan de trap afgeleverd!

Assortiment
Zeer goed, kon kiezen uit vele alternatieven, ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Snel, perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aditya 23-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fam mulder Brinkman 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 uur bellen, binnen 24 uur geleverd. Ik had de vaatwasser binnen 15 uur thuis staan.. Helemaal geweldig.

Service
Netjes een half uur voor levering gebeld door de bezorger zoals afgesproken

Aanbeveling
Supersnel en correcte bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Leersum 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke site met een goede indeling per apparaat en merk.

Assortiment
Wij waren prettig verrast over de ruime keuze

Aanbeveling
Zouden zonder meer kennissen en vrienden adviseren ook bij keukenloods te kijken zowel vanwege het ruime assortiment alsook vanwege de scherpe prijsstelling

Extra toelichting
Zowel het assortiment alsook de prijsstelling hebben ons prettig verrast. Daarnaast is ook de snelle en correcte afhandeling mede aanleiding voor een hoge beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Stegers 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en complete technische omschrijving. Ook zijn de serienummers correct, waardoor op de originele site van de fabrikant eenvoudig extra informatie te vinden is.

Service
Contact en levering vond op een prettige manier plaats. De spullen werden netjes verpakt binnen neergezet.

Assortiment
Van alle merken is veel aanbod aanwezig.

Aanbeveling
Goede prijzen voor goede apparatuur, met een breed scala aan keuzes.

Extra toelichting
Wij zijn eerst naar een vestiging gegaan. Daar viel het tegen, omdat het aanbod niet makkelijk te vinden was. Daarna zijn we op de website gaan kijken, waar je eenvoudig alles kunt bestellen. Daarbij kregen wij zelfs extra scherpe deals voorgesteld, waar we uiteraard gebruik van gemaakt hebben. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Betty Mons 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een gebruiks vriendelijke website

Service
werd keurig middels mail en sms op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Assortiment
ben uitstekend geslaagd voor keuken inbouw app.

Aanbeveling
ruime keus, laagste prijs

Extra toelichting
overzichtelijke site, telefonische helpdesk, snelle levering. laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CLJ Hutten 23-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gemakkelijk en duidelijk keuzes te maken

Service
Aflevering aan de deur en keurige chauffeur

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Ondanks het feit dat mijn product niet heel snel leverbaar was is verder toch alles makkelijk en soepel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbaeten 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op de website en eventueel persoonlijk contact

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Een overzichtelijke website met veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supercalifragilistic 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via webshop makkelijk kiezen + de mogelijkheid een winkel te bezoeken als je een artikel vooraf wilt zien

Service
Snelle levering, goede informatie over tijdstip

Assortiment
Kan bijna niet ruimer

Aanbeveling
goede aanbiedingen, prima prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
kende keukenloods al van de aanschaf van kleine artikelen. nu een vaatwasser gekocht en zeer tevreden. fijn geholpen in de winkel in roosendaal, apparaat snel en in prima staat geleverd. helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

doomoo 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N29 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een ruime sortering van apparatuur om uit te kiezen, ordelijk samen in een grote hal. Ideaal. Wel veel om uit te kiezen.

Service
Zelf rondkijken en beoordelen, maar dan daarna wel snel zaken doen.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Niet te missen als je een keuken wilt samenstellen

Extra toelichting
prettig zakendoen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Waterside45 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacko1969 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de methode om iets te bestellen is eenvoudig. ik hoefde alleen de stappen te volgen.

Service
goede service van de winkel in Nedewerweert ik had vanuit het systeem de bevestigingsmail niet ontvangen maar vanuit de winkel hebben ze me deze direct gestuurd.

Assortiment
voldoende assortiment en een hele goede prijs

Aanbeveling
het aankopen en het afhalen is goed georganiseerd. over het vervolg traject kan ik niet oordelen dit is mijn eerste ervaring met de keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevrede klany 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online bekijken in winkel besteld

Service
Prima vaklui

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima prijs en prima kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan1111946 22-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website helder; telefonische afspraak gemakkelijk te maken

Service
vragen werden helder beantwoord en er werd adequaat doorverwezen waar dat nodig was

Assortiment
uitgebreid en in alleprijsklassen

Extra toelichting
gemak dient de mens, adequate hulp en vriendelijke bejegening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews