Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hobbykok1 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik belde, kreeg antwoord en kon direct telefonisch bestellen.

Service
Snel bereikbaar. Snel antwoord op vraag.

Assortiment
Veel artikelen op website.

Aanbeveling
Handig en snel en goede prijs.

Extra toelichting
Toch noch een opmerking die ik elders niet kwijt kan. Het zou handig geweest zijn als er verteld was dat er geen stekkers bij de apparaten worden geleverd. Nu was er een monteur en hadden we geen stekkers. Ook had tijdens de koop de verkoper mij kunnen wijzen op accessoires. Ik had er ongetwijfeld enkele aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Nieuwenhuizen 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Bennenbroek 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website duidelijk, veel info per product. opdrachtbevestiging niet duidelijk. er stond dat ik afspraak met expediteur moest maken, maar dat hoeft bij navraag toch niet. op bevestiging staat niet welk product besteld is; niet handig. bovendien klopte de m.i. prijs niet. er bleken toch 35 euro bezorgkosten bij te komen, dat was aan de telefoon niet verteld.

Service
bereikbaarheid wel goed. aflevering ging ook snel hoewel ik erop werd gewezen dat ik mijn oude vaatwasser buiten had moeten neerzetten en dat dat overal staat, ook op de website.... ik heb het niet kunnen vinden onder het kopje levering/montage.... wel op de factuur, maar die krijg je pas bij aflevering. expediteur nam oude apparaat wel gewoon mee. voor afspraak over montage moest ik zelf contact op gaan nemen; dat heb ik uiteindelijk niet gedaan en zou keukenloods zelf moeten doen vind ik. informatievoorziening kan wat mij betreft beter.

Assortiment
veel keuzes / types te vinden op de website. prijs is absoluut concurrerend.

Aanbeveling
ondanks dat informatieverstrekking beter kan geeft keuze, gemak en m.n. prijs doorslag om toch keukenloods aan te bevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Berlinde 05-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan eenvoudig kiezen en bestellen via internet

Service
voldoende ingelicht via mail en vriendelijk in de winkel

Assortiment
je kan werkelijk alles vinden op jullie webside

Aanbeveling
we kunnen de winkel in roosendaal aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
we zijn zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.p. potharst 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website zeer goed ingedeeld; het gezochte apparaat zeer snel gevonden.

Service
zonder probleem de oude koelkast retour.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Nu voor de 2e keer in korte tijd gezocht en gevonden voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Nu voor de 2e keer in korte tijd gezocht en gevonden voor een scherpe prijs. Snelle levering direct bij de pantry

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JMeulenberg 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.goede informatie

Service
Bij niet meer voorradig voor hetzelfde geld een opvolger van des betreffend apparaat. Vriendelijk aan de tel duidelijke uitleg, gewoon super service

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Omdat het super service is.

Extra toelichting
Omdat het een duidelijke site is met vriendelijke mensen aan de tel, en een super service. Ben heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Oosterhout 05-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IvoV1982 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld duidelijke prijzen. Rij je auto voor en mee nemen.

Service
Goed personeel, weten waar je t over hebt en zo niet dan zorgen ze dat ze t of via een collega of zelf te weten komen. Geen poespas en duidelijke taal. Helpen mee met inladen.

Assortiment
In de omgeving veruit de breedste keus van hoog tot laag qua prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Mn zwager heeft inmiddels een keuken bi jullie gekocht :-)

Extra toelichting
IVM verlies op huidige woning nog geen budget om volledig nieuwe keuken te kopen, welke wel aan vervanging toe was gezien het feit dat we de volledige inbouw al moeten vervangen.( binnen een week 3x langs geweest...)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lina54 05-08-2013

Algemene score

6,5

Gemak
Op internet koelkast gezien in de keukenloods in het echt .

Service
Betalen met creditcard kan niet. Op de site staat in de uitleg van apparaat dat het wordt gratis bezorgd, Verder op de site kost dit 35,00 €

Assortiment
Keuze in de winkel viel wat tegen.

Aanbeveling
Behulpzaam personeel en een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M. de G. 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel duidelijk en goed toegankelijk. De mogelijkheid om producten te vergelijken is ook erg handig.

Service
We hebben geen problemen gehad en de afgesproken levertijd werd goed nagekomen.

Assortiment
Ruim assortiment met diverse merken en types.

Aanbeveling
Duidelijke site en snelle levering en goede prijs.

Extra toelichting
Helemaal tevreden over de vaatwasser die we gekocht hadden. Veel keus, goede prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo-Pieter 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles heel overzichtelijk en duidelijk.
Heel gemakkelijk te bestellen, en wat ze beloven doen ze ook.
Aan huis betalen vind ik geweldig.

Service
Er staat op de site, ergens anders goedkoper meld het ons, dat heb ik gedaan en nog dezelfde dag antwoord gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco schoonenberg 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik hoef de deur niet meer uit om de prijzen te vergelijken

Service
super service ( levering optijd )

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
zoals hier boven vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannes065 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling plaatsen is heel eenvoudig

Service
snelle service

Assortiment
ruim assortiment en goedkoop

Aanbeveling
levering was snel en de prijs wasniet duur

Extra toelichting
de keus was zeer ruim maar het juiste produkt was zo gevonden. een bestelling plaatsen was zo gebeurd en de levering was op het beloofde tijdstip. ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurensse 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na bezoek webshop tel. bestelling.

Service
Gewenste koelkast was niet in voorraad. Kreeg alternatief voor gelijk bedrag en binnen twee dagen geleverd.

Assortiment
Voldoende aanwezig lijkt het.

Aanbeveling
Gezien levering en m.n. de prijs. winkel door mij echter niet bezocht. Daarover dus geen oordeel

Extra toelichting
Prima. Snelle levering en zonder afleveringskosten. Zo hoort het naar de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kurt Gielen 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer handige site

Service
Ook hier heel goed

Assortiment
Ruime keuze dus ook heel goed hier

Aanbeveling
Bij mij prima meegevallen dus waarom niet aanraden.

Extra toelichting
Alles zeer goed dus mag het zeker gezegd worden. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk en margriet 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het gemak hoe ze met de prijs meegaan als een artikel niet leverbaar is. nieuw artikel duurder toch de lage prijs van het eerste artikel.

Service
afsraak is afspraak

Assortiment
Je kan kiezen uit zoveel producten.

Aanbeveling
Gezien de vorige antwoorden.
Dit bedrijf geeft vertrouwen.

Extra toelichting
Tevreden en betrouwbaar.Deze antwoorden uit eigen ervaring door telefonisch contacten met Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje52 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij hebben alles in de winkel in Roosendaal aangekocht met een heel goed advies.

Service
Bij ons 2de bezoek wilde ik toch nog alles veranderen, geen probleem, maar aan het eind van het liedje kochten we toch wat er de 1ste keer werd aangeraden!

Assortiment
Er was bijzonder veel keuze en ook nog eens heel veel voorbeelden!

Aanbeveling
Al bij diverse personen de keukenloods aanbevolen. Ik weet zeker, dat er sowieso al 2 personen zijn die daar een kijkje zullen gaan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Boerman 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele web site duidelijk overzicht simpel te bestellen

Service
korte levertijd, keurig volgens afspraak gtratis bezorging. Bestelde type niet meer op voorraad vervolgens opvolger geleverd prima

Assortiment
Ruim assortiment en goede concurerende prijzen

Aanbeveling
Geen adders onder het gras , afspraak is afspraak hou ik van

Extra toelichting
Prettige ervaring met het gehele proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buro Bezig 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vond snel wat ik zocht!

Service
de afhandeling van de bestelling was vlot en er werd goed op de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
ruim voldoende keuze tegen een goede prijs

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden over de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schalkie123 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
uit je luie stoel bestellen

Service
wordt in huis gebracht en oude wordt weer meegenomen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
werkt perfect

Extra toelichting
Zeer tevreden werkt prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Numan 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website Juiste informatie. Prima zoekfunctie

Service
Leveringsmisverstand snel en probleemloos opgelost.

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen uitstekende communicatiei

Extra toelichting
X

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jabo11 05-08-2013

Algemene score

7,2

Aanbeveling
De bestelling werd iets later geleverd dan verwacht, maar gebeld worden om een afspraak die stipt werd nageleefd was goed. Product is boven verwachting.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ronneke1 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
tot laat bestellen volgende dag al thuis geleverd.

Service
netjes op afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
dik tevreden, zkers door aan de deur te betalen geef je goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J-CP 05-08-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

B. Smeets 05-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duco31 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op mijn zoekopdracht voor het betreffende product (een bepaald koolstoffilter) vond de keukeloodssite niets. Toen ik het zocht via google, kwam ik wederom op de keukeloodssite wel bij het juiste product, dat vond ik vreemd.

Service
Eenmaal besteld, had ik het product binnen 2 dagen met de post in huis, perfect!

Aanbeveling
Voor het bestellen van kleine artikelen, zoals een koolstoffilter) is keukenloods zeker een aanrader.

Extra toelichting
Tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frans van Schijndel 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonische bestelling ging gemakkelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Men had de juiste machine

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Snel, gemakkelijk en prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Gieltjes 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk kiezen op site, goede communicatie bij niet meer leverbaar zijn van product.

Service
Goed aanbod vervangend product. Effectieve en als beloofde bezorging. Minpuntje: vervoerder maakt afspraak en keukenloods weet er vervogens niet van.

Assortiment
Ruim voldoende keuze. Ook qua alternatief.

Aanbeveling
Ik geef bijna nooit een 10.

Extra toelichting
We zijn tevreden, apparaat werkt uitstekend, mijn vrouw is zeer tevreden met de oven en ik daarmee dus ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jenny 14 05-08-2013

Wij hebben niet via de webshop onze aankoop gedaan, maar zijn in de winkel in Gaanderen geweest. Wij zijn daar prima ontvangen, duidelijke uitleg gehad, kortom, wij zijn heel tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton0709 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bestellen, bij aflevering betalen

Service
bij bestelling automatisch alternatief

Assortiment
voor mij uitgebreid genoeg

Aanbeveling
pas bij aflevering te hoeven betalen, geen enkel risico dus
assortiment zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansmaril 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Hoge Mate

Extra toelichting
Duidelijke site, goede support bij vragen en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schot den besten 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
eerst gekeken online of er vergelijkbare vaatwassers
ergens anders in prijs
goedkoper waren,
en toen gevraagd of er voorraad was.
snel en goede reactie!

Assortiment
in iedere prijs klasse veel keuze voor de klant

Aanbeveling
in hoge mate aanbeveling van mijn kant vanwege de goede
en correcte afhandeling online
en in de winkel zelf

Extra toelichting
ik ben een zeer tevreden klant in alle opzichten voldeed keukenloods aan alle eisen van deze tijd. scherpe prijzen klantgericht snel en accuraat behulpzaam en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BcVerhaeghe 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld met goede beschrijving van producten

Service
Op juiste dag en op fijne tijd geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert0412 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
voldoet prima aan verwachting

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit/service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Beun 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de site van de keukenloods is kinderlijk eenvoudig, dit door middel van diverse filter instellingen

Service
Na besteld te hebben direct geld overgemaakt, aflevering keurig volgens afspraak.

Assortiment
ik was toe aan een nieuwe inbouw koelkast omdat ik zo dom was geweest de lade koelkast bij de Ikea aan te schaffen. ik had keuze uit tientallen modellen van sober tot luxe inbouw koelkasten. d.m.v het filter op de site is het super eenvoudig om tot een juiste keuze te komen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen bij vrienden & kennissen, eenvoudig, snel, en uiterst scherpe prijzen.

Extra toelichting
uitermate tevreden over de gehele bestelling, eigenlijk geen omkijken naar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam59 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden en de afhandeling was ook simpel.

Service
Aflevering gebeurde vlgs afspraak.

Assortiment
Was op zoek naar een bepaalde kookplaat en die had ik snel gevonden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed R. Hilversum 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede web-site met evt. telefonisch ondersteuning

Extra toelichting
Prima assortiment, goede website, plezierige telefonische ondersteuning en deskundig personeel voor de inbouw.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop ierschot 05-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. vd Wildenberg 05-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en binnen een paar dagen een afspraak gemaakt voor levering.

Service
Goed.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

S&m blom 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en duidelijk omschreven, fijn dat mensen reacties kunnen plaatsen, ervaringen van anderen zijn dan ook zeer belangrijk.

Service
Snel en netjes geleverd, uitstekend!

Aanbeveling
Al aan meerdere aanbevolen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schotte 05-08-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Bais 05-08-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden in de winkel goed geholpen. Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Service
SSuper snel en goed!

Assortiment
VVan alles wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred77 05-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super service, hele snelle levering. Maandagavond 23 uur besteld de volgende middag al in huis. Super

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
We hebben voor de tweede keer besteld. Eerst oven en nu de vaatwasser. Super service vriendelijke mensen als je belt.
Gewoon nette levering.

Extra toelichting
Wij komen zeker terug als er weer wat kapot is. Super goede winkel. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lilalinda 04-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
prima service, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Extra toelichting
mooie spullen, bezorging in orde, omruilen van afzuigkap met deukje ging vlot. Prijs ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kg van dort 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simpel en duidelijk

Service
snel gehandeld

Assortiment
keuze genoeg, ook voor inbouw

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea Stams 04-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles is netjes behandeld en goed af geleverd

Assortiment
Meer als voldoende keus.

Aanbeveling
Zeer tevreden met de aan geboden artiklen

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden met het geleverde product alleen de gebruiksaanwijzingen van het product is zeer moeilijk te begrijpen als je niet welke pagina bij wat hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dhr groot 04-08-2013 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
wordt netjes thuis gebracht zonder extra kosten

Service
personen in de winkel heeft netjes alle vragen beantwoord en kwam zelf met een beter advies

Assortiment
op alle vragen die onder het i
staan kan ik ja op antwoorden

Aanbeveling
indien het artikel geleverd kan worden door keukenloods
zou ik eerst bij jullie kijken
op de site of in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marian Rodenburg-Tiebie 03-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Compliment voor Simon Kaandorp van Keukenloods Zaandam. Wat een fijne medewerker van Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraRoeloff 03-08-2013

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alenjo 03-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt prima via iznternet. Aflevering plan op 2uur. Dit is goed

Assortiment
Een van de weinige met koelkast in deze maat

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Communicatie goed. Afleveren in tijdspanne van 2uur aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews