Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HunkyDory 9 09-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joost 40 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel besteld volgende dag afgeleverd

Service
Correcte afhandeling orderbevestiging ect.
Chauffeur belde half uurtje voor levering.

Assortiment
Keuze genoeg denk als je er nog meer aanbied wordt het alleen maar onoverzichtelijker

Aanbeveling
Correct snelle levering

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over keukenloods.nl maar 2 keer met de hand Moeten afwassen Ha Ha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc v megroot 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb nog nooit zo gemakkelijk een witgoed apparaat uitgekozen. Informatie is gewoon duidelijk. Beter dan een student in een winkel die van niks weet.

Service
Na herhaaldelijk de order te hebben doorgelezen had ik een puntje van onduidelijkheid. 's Avonds na achten gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Na even doorlezen van de order was het een regel die standaard meegeprint was. Uiteindelijk was van die regel ging sprake.

Assortiment
meer dan in een winkel (zelfs de grote ketens )

Aanbeveling
Gewoon een duidelijk omschrijving van het produkt, duidelijke telefonische uitleg als er iets nog onduidelijk zou zijn. Vooral wat ze beloven ook doen. DAT vind ik aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cayra 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ruime sortering en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margit Debie 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Levertijd klopt niet. Op Internet staat: binnen 2 dagen, ik kreeg mijn Diepvries pas 1 1/2 weken later.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pakvis 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dollar 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie overzichtelijke site met heel veel keus en scherpe aanbiedingen.

Service
al die keren dat ik een aankoop heb gedaan werd ik zeer goed geïnformeerd over de levering en de verdere afhandeling.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en prijs stelling is concurrerend vergeleken met andere aanbieders.

Extra toelichting
zoals je hier boven kunt lezen ben ik zeer tevreden met de Keukenloods en als ik iets nodig heb zijn zij de eerste die ik bezoek.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Calleigh 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk online te bestellen en het produkt op te halen daar waar je zelf redelijk in d ebuurt woont

Service
Snel gerealiseerd dat het produkt in de vestiging waddinxveen werd gebracht,

Assortiment
Zeer ruim aanbod en mogelijkheden via de webshop

Aanbeveling
Verrassend postitief. De zaak zelf biedt ook leuke aparte keukens en accessoires aan.

Extra toelichting
Snel, makkelijk, vriendelijk, ruim assortiment; precies was ik zoek!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper345 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Maas 09-05-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeer gelegenheid.

Service
Zeer behulpzame medewerkers, en hulp tot in de auto.

Assortiment
Ruime keuze uit vele mogelijkheden

Aanbeveling
ben een heel tevreden klant en geef dit adres zeker door aan familie en vrienden.

Extra toelichting
We zijn prima geholpen zowel in de winkel de magnetron, als telefonisch, en via de telefoon de vaatwasser, wij hadden dit merk al en hebben het zelfde merk terug gekocht.De oude vaatwasser hadden we 8 jaar terug ook al bij jullie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.deBruin75 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle, duidelijke en vakkundige website. In combinatie met de inbouwservice een gouden oplossing voor een juiste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje de Groot 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina1963 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
bij vragen wordt je vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anzzz 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Op de site stond 24 uurs bezorging. Dit hebben ze echter niet gehaald. Verder bellen ze netjes om een afspraak te maken over de bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Walbeek 08-05-2014

Algemene score

7,7

Gemak
Eenvoudige bestellong geplaatst. Snel en efficient geholpen.

Service
gewoon aardig en vriendelijk.

Aanbeveling
goede prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lilo110 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel geholpen er werd gehandeld naar mijn wensen en mijn budget

Service
super goed!

Aanbeveling
aan iedereen.
Vriendelijk personeel. Correct alles afgehandeld.

Extra toelichting
Werd vriendelijk ontvangen. De wensen uitgesproken.. Daar werd gelijk op gereageerd. Er werd mij niet iets opgedrongen wat ik niet wou. Wat als plezierig ervaren werd. Ook het montage bedrijf. heeft mij telefonisch goed benaderd. En volgens mijn eigen wensen. De vaatwasser geplaatst. Netjes alles opgeruimd en alles meegenomen. Een pluim voor de keukenloods Gaanderen en het montage bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Tinkhof 07-05-2014 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snel geholpen

Assortiment
alles wat wij zochten was aanwezig

Aanbeveling
alles klopt

Extra toelichting
goed geholpen, snelle levering, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Komkom 27 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Noudje 45 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kort en duidelijk geen blabla

Service
meteen na het ontbreken van een gedeelte van het produkt,geen ja maar of zo,maar direkt sorry mijn fout komt er aan,en dat klopte helemaal!!!!

Assortiment
Alees gevonden wat we zochte,met een heel goed advies!!

Aanbeveling
Zeker bij vrienden enzv.

Extra toelichting
meteen bij binnenkomst geen opdringerige verkoper,je kunt op je gemak alles bekijken en als je vragen hebt,of advies nodig is dat meteen aanwezig,en van iemand die weet waar hij over praat.!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DiLeNa 07-05-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je moet zelf initiatief nemen voor je bestelling en levering en afspraken zijn soms niet gekend door alle medewerkers.

Service
Wat uiteindelijk afgesproken is wordt ook correct geleverd.

Assortiment
Meer dan ruim. Echt wel gevonden wat we woorop hadden gesteld.

Aanbeveling
Een tevreden klant ...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel Miranda 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sdw42 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we werden heel goed begeleid door de verkoper en ook dat de verkoper ons even met zijn tweeen alleen liet om een beslissing te kunnen maken

Assortiment
vrij veel keus en ook in prijs

Aanbeveling
vanwege de goede verkopers die er verstand van hebben over wat ze verkopen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

apt58 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijek website, Gedetailleerde informatie en beastel gemak

Service
goede en snelle levering

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
goed en prettig winkelen

Extra toelichting
Prima zaak met veel aanbod en goed informatie. Snelle levering en bestelgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suradj Shamlal 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website, gemakkelijk te bestellen.

Service
Zeer goede service, komen de afspraken na. Letterlijk de volgende dag in huis.

Assortiment
Precies de juiste inbouwkoelkast die ik nodig had en dan ook nog eens op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijs, makkelijk, en snel bezorgd.

Extra toelichting
Ik had de koelkast om 22.30 besteld, de volgende dag al in huis, hierdoor heb ik nauwelijks hinder ondervonden van het wegvallen van de oude koelkast. Vroeger ging er al snel een week voorbij eer dat er een nieuwe stond. Super Service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarelA123 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment, gunstige prijzen en prima service. Oven 's avonds om 22.00 besteld en de volgende middag geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hajva 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel via de site

Service
uitstekende informatie over afhandeling order, prima nakoming van gemaakte afspraken.

Assortiment
maar kan ik niet goed beoordelen, omdat ik gericht zocht.

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
ik ben snel en adequaat geholpen en ook toen er aanvankelijk iets mis ging is dat voortreffelijk opgepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario en fam. 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy de Graaf 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brendyana 06-05-2014

Algemene score

8,3

Service
Geen vraag was te veel

Assortiment
Precies gevonden wat mijn hartje begeerde

Extra toelichting
In Zuidoost zijn ze toppers alles is mogelijk....!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

OlgavanderV 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F Berkenbosch 06-05-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Betaling via een buitenlandse betaalpas was in de winkel niet mogelijk dus dat geeft aftrekpunten.
Rest was simpel en gemakkelijk dus goed!

Service
Alles perfect geregeld en afspraken werden ook keurig nagekomen.

Assortiment
Met name de prijs was erg goed.

Aanbeveling
Prijs goed, afspraken nakomen en behandeling in de winkel keurig geregeld, dus top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allround Onderhoudsbedrijf 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudig via internet

Service
binnen twee dagen nieuw apparaat
ivm defect

Assortiment
alles is leverbaar, indien geen voorraad
leveren ze wat later

Aanbeveling
zeer betrouwbaar en snelle levering

Extra toelichting
allemaal pluspunten, snel leveren, ook bij defect, groot assortiment goede prijs voor goede spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomer53 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bij het uitzoeken van de keuken werden wij goed geadviseerd.

Service
Het afleveren liep perfekt.
Bij het zelf plaatsen werden onze vragen goed en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Het assortiment was uitgebreid.

Aanbeveling
Wij zullen u zeer zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco '69 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, apparatuur goed samen te stellen en te vergelijken.

Service
Prima! telefonische goed bereikbaar en dienstverlenend ingesteld.

Assortiment
Alles wat ik zocht kunnen vinden, en voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Zeer tevreden klant! Apparatuur netjes volgens afspraak geleverd, scherp in prijs en thuisgebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnie Gerritsen 06-05-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne winkel met alle keuze, website is duidelijk

Service
Meedenkend personeel.

Assortiment
zeer compleet voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Waarom ergens anders kijken, dit is gewoon de winkel waar je moet zijn

Extra toelichting
Zeer tevreden met mijn aankopen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alva10.88 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site. prettig winkelen

Service
Door de onoverzichtelijke omschrijving van de fabrikant, hadden wij per ongeluk het verkeerde product besteld,
hier werd niet moeilijk over gedaan en konden zonder probleem omruilen. TOP

Assortiment
Wat je ook zoekt, er is volop keus voor elk budget.

Aanbeveling
De mensen achter keukenloods zijn erg prettig in de omgang en de levering is perfect, mits op voorraad. Van harte aanbevolen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico Schellekens 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Was op zoek naar een miele inbouw vaatwasser.Er was veel keuze, van standaard tot extreem veel luxe.Verder was het eenvoudig vergelijken.

Aanbeveling
Snelle service, goede informatie via mail.Vragen snel en correct beantwoord

Extra toelichting
De vaatwasser,werd tot in de keuken binnen gebracht.Verder pinnen ( mobiel),pas bij levering een groot pluspunt.Verder was de bezorger erg vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentine Oonk 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en snelle levering op maat

Service
Levering aan huis en oude apparaten zijn weer meegenomen.

Assortiment
Goede keuze voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esprit5 06-05-2014

Algemene score

7,0

Service
Via internet een vaatwasser besteld maar gekozen voor ophalen in Zwaag, dit duurt dan een week! Dit is nergens duidelijk aangegeven op de website. Laten verzenden naar Zwaag was niet mogelijk ivm kosten, dit snap ik niet helemaal want naar mijn adres laten sturen kost evenveel. Uiteindelijk na dagen met de hand afwassen maar opgehaald in Opmeer. Erg lastig en omslachtig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 07-05-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Als u bij een artikel op onze website kijkt kunt u bij "Check onze winkel voorraad" uw postcode invoeren en kunt u zien wat de levertijd is als u het op wilt halen in het filiaal naar uw keuze.

Mocht u nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Sjaan 62 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoef de deur niet uit

Service
Indien nodig uitleg per telefoon

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
heb al in 1week meerdere kennissen gestuurd

Extra toelichting
makkelijk te bestellen betalen zonder problemen en het product netjes en volgens afspraak geleverd ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Strijbos 06-05-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
duidelijk en netjes geholpen

Assortiment
zeer ruim om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
zie bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimphy22 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering in overleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierson 06-05-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen

Service
Gelijk reactie terug bij aanpassing

Extra toelichting
Alles wat nodig is voor de keuken voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lettie1973 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bereidwilligheid om beide machines tegelijkertijd te leveren voor zeer scherpe prijs.

Assortiment
Had een wasmachine en vaatwasser nodig. Beide machines van eerste keus waren te leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 1977 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitkiezen en vergelijken online

Service
Afspraak gewoon nagekomen, op tijd bezorgd, geen problemen.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Makkelijk producten uitkiezen.

Extra toelichting
Gemakkelijke winkelm alle opties aanwezig , ook kun je voor installatie service kiezen als je dat wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartsturm 06-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Na montage van de oven zit op de deur een diepe kras van ongeveer 4 cm. Ik weet niet of deze er al op zat voor of na de montage door keukenloods... Verder werkt alles prima.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 06-05-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat uw oven beschadigd is.

Kunt een foto van de beschadiging sturen naar info@keukenloods.nl inclusief uw ordernummer.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wim Lelystad 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles keurig geregeld! Opgehaald in Opmeer. Netjes geholpen met inladen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peet52 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen ,thuis afgeleverd, thuis betalen

Service
Afleveren op een plaats waar je werkt ,is geen probleem.
product wordt goed vergeleken met de opdracht nummers

Assortiment
wat is er niet ?

Aanbeveling
iedereen ,wat is er gemakkelijker dan deze formule

Extra toelichting
Ik heb al meer gekocht bij keukenloods , en ik heb niet 1 keer iets gehad waarvan ik dacht " dit is niet goed" Er wordt correct geleverd ,en goed op de hoogte gehouden van de status van levertijd IK/WIJ zijn gewoon tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert-c 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en goed vindbaar op de site

Service
Vlug en zeer goed verpakt binnen twee dagen in huis

Assortiment
Ruim en duidelijk omschreven

Aanbeveling
Altijd met zulke resultaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A.Bergmans 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hallo> Wij hebben een pelgrim afzuigkap besteld bij Keukenloods,alles is gegaan zoals, levertijd en bestelling wat is afgesproken,ben zeer tevreden.

Service
Je krijgt direct een antwoord als je belt,en komen afspraken na.

Assortiment
beter als sommige grote witgoed winkels.

Aanbeveling
aan ieder de iets zoekt op keuken gebied.

Extra toelichting
Ja,wat moet ik zeggen,kan niet beter,10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews