Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria15 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke showroom

Service
Prima medewerkers

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
Hier vind je waarschijnlijk wat je zoekt en voor een goede prijs

Extra toelichting
Prima, niets mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ostara82 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keus,alles staat uit waar je uit kan kiezen!

Service
Snelle service,weinig wachttijd,helpen je meteen opzoeken en wat het kost

Assortiment
Super veel,voor elke portemonnee

Aanbeveling
Ik stuur iedereen door!

Extra toelichting
Ik ben er blij met mijn spullen. Netjes geleverd ook en altijd op de hoogte gehouden wanneer iets zou binnenkomen. Nu alleen nog op de nalevering van de pannenset wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grillet 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijke site

Service
ook telefonisch vontact

Aanbeveling
prijs en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van Doorn 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website. Keukenloods is per mail en chat goed bereikbaar voor vragen. Ook word je vanaf de online aankoop en de levering van het product goed per mail geïnformeerd over de status: zo weet je exact waar je aan toe bent.

Service
Voordat wij de koelkast gingen aanschaffen heb ik gechat met een medewerker van Keukenloods omdat ik nog wat vragen had over het product. Ik werd hierbij goed geholpen. Ook het maken van de afspraak om het product te bezorgen en de daadwerkelijke levering verliepen vlotjes.
Omdat wij best wel haast hadden met de koelkast heb ik gevraagd of het mogelijk is dat bij een vertraging van de levering ik de koop kan annuleren. Dit bleek het geval: achteraf was het product nog eerder dan verwacht bij mij in huis!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnen1 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en overzichtelijke site, werkt prima.
Goed apparatuur vergelijken en prijzen naast elkaar zetten

Service
Zeer gedetailleerd moment van aflevering.
Telefonisch afspraak gemaakt. Zeer tevreden. Afspraken zijn precies nagekomen.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Heb niet de neiging nog eens bij andere winkels te gaan kijken.

Aanbeveling
Deze winkel is aanbeveling waardig. Apparatuur top en volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting
Prima webwinkel, zeer goed en snel mailverkeer, afspraken zijn nagekomen, prijzen zijn concurrerent. Een dikke 9. Als de vervoerder de oven nog een trap omhoog had gebracht had ik er een 10 voor gegegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Poesmans 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling geplaatst en binnen een half uur had ik iemand aan de lijn voor een bezorgafspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barthuttinga 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel afgeleverd rond de afgesproken tijd. Binnen 24 uur na bestelling al geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Drent12 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

naam6023 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Hanssen 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke en snelle website

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat je nodig heb is te vinden bij keukenloods

Aanbeveling
aan een ieder die keuken apparatuur nodig heeft

Extra toelichting
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Smit 11-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar, en alle dagen geopend.

Service
Door medewerker goed en vriendelijk geholpen, en op een aanbieding gewezen.

Assortiment
Niet overvloedig, maar voor mij voldoende

Aanbeveling
Voordelige prijzen en goede medewerkers.

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen. De aflevertijd klopte ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miran1972 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Keurig zeer snelle aflevering! Geen enkel negatieve opmerking over de Keukenloods.nl Ik zou het zeker iedereen aanraden om hun bestelling hier te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas lankveld 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank besteld de volgende dag een koelkast in huis. Verkeerde model besteld.
Ruilen geen enkel probleem
Verliep enorm soepel

Service
Verkeerde koelkast besteld
Doos opengehad enz
Ruilen geen enkel probleem

Assortiment
Geen ideelijkt me wel goed

Aanbeveling
Al twee keer gedaan deze week

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de vries 77 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het hele assortiment makkelijk via internet bekijken. Met daarbij de specificaties, foto's en prijzen

Service
geen problemen gehad met bestellen en bij telefonisch contact duidelijk antwoord gekregen

Assortiment
ruime keuze uit merken en modellen

Aanbeveling
positieve ervaring gehad. niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.schaap 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Keurige site en zeer scherpe prijzen

Service
Keurig op de hoogte gehouden van afleverdatum

Aanbeveling
Goedkoop snelle levering

Extra toelichting
Aanbevelenswaardige site voor snelle levering voor een zeer scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam231234567890 10-08-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ruth1953 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
simple en telefonisch goed bereikbaar

Service
snelle reactie en goede follow up

Assortiment
aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
goede tent!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Komen 10-08-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij wisten precies waar we voor kwamen dus was hoefde er niet echt service verleend te worden.

Assortiment
Er was meer dan genoeg keuze voor ee inbouwkoelkast.

Aanbeveling
ruime keuze. goed opgezette winkel en indeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Herkelman 10-08-2013 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Willi Schiefer 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon goed en vakkundig gedaan.

Service
Gewoon prima valt verder weinig over te zeggen

Assortiment
Van vroeger weet ik dat ze veel keuze hebben

Aanbeveling
Ze moeten dan wel in de winkel zelf gaan kijken, is heel leuk.

Extra toelichting
Verder geen opmerkingen als het goed is het gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BJM Tol 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koffieanan 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via de site

Service
Ondanks enige problemen alles goed geregeld.

Assortiment
Via andere site hierop gekomen, dus kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LeoR1967 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen via internet, de site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Een klein foutje in de bestelling is via telefonisch contact direct rechtgetrokken

Assortiment
voldoende aanbod

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
Een prettige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A.A. van der Maas 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vragen worden direct beantwoord, advies is correct en het assortiment groot, levering conform afspraak.

Service
goed advies, correcte levering.

Assortiment
voor elk wat wils, zeer groot assortiment in even zoveel merken, meesten vrijwel direct leverbaar

Aanbeveling
koop rustig via de keukenloods, advies is goed, service is goed en de prijs is reëel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert Jacob 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site met voldoende informatie en behulpzame gebruikersreviews, vraag en antwoord.

Service
Aangegeven levertijd (1/2 werkdagen) was in eerste instantie niet helemaal correct. Onder de button "info levertijd" was wel de juiste levertermijn aangegeven (4/5 werkdagen). Zeer vriendelijke telefoniste, die een afspraak maakt voor levering (perfect). Oude apparaat werd volgens de afspraak meegenomen.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze. Als je iets zoekt, kijk dan even bij keukenloods.nl. Die hebben het vast wel!

Aanbeveling
Prima service, betrouwbaar en ruim assortiment tegen een mooie prijs.

Extra toelichting
Breed assortiment, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken site. Goede service en afspraken worden nagekomen. Kortom prima internetwinkel. Ik zou niet echt iets kunnen bedenken om dit concept te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jul2z 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinje 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf zoeken,vergelijken en eventueel nog hulp krijgen!

Service
Je besteld geeft aan wanneer je iets bezorgd wilt hebben en het is zo gebeurt!

Assortiment
Grote keuze in merken en prijzen, prima!

Aanbeveling
Ik ben er zeer tevreden over en daarom raad ik het iedereen aan de wil bezuinigen en zelf wilt zoeken naar een goed alternatief.

Extra toelichting
Super tevreden bij al onze aankopen voor de nieuwe keuken en het scheelde ons handen vol geld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Henst 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede snelle levering. Let wel op dat als je het de volgende dag wil hebben je dit moet aanvinken. Als je dat vergeet kan het niet meer gewijzigd worden.

Assortiment
Ze hebben ongeveer alle apparaten, ook de nieuwe!!

Aanbeveling
Groot assortiment met een scherpe prijs en goede snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HC VN 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobbykok4761 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk - maar info over levertijd kan iets beter. Ik heb besteld via website en vervolgens afgehaald in een van de winkels, levertijd was uiteindelijk niet 1-2 werkdagen maar een week ( 5 werkdagen ), en ik heb moeten bellen om de PDF orderbevestiging te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yomona16 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
genoeg keuze en snelle levering

Assortiment
goede merken en aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
goede prijs voor veel bekende merken en snelle levering zijn zeer tevreden

Extra toelichting
blij met producten en erg makkelijk via internet te bestellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique stelling 09-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede kwaliteit en informatie verstekking,
Snelle levering van het product

Service
Wij hadden een oranje smeg koelkast gekocht,
Bij de plaatsing bleek dat de kleur totaal niet bij de andere spullen bleek te staan.
Derhalve mochten we de oranje koelkast zonder meer ruilen voor een Witte.

Dank jullie wel, we zullen deze service doorgeven aan andere consumenten, want jullie hebben ons super blij gemaakt,

Assortiment
Erg veel keus in de winkel en via internet

Aanbeveling
Zie bij de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Wanders 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de bestelling telefonisch doorgegeven.
Dit ging snel en correct en binnen een paar minuten had ik per email een bevestiging.

Service
Ik belde om te informeren naar de levertijd. Ondanks de vakantie kon de koelvries-combinatie binnen een week geleverd worden.

Assortiment
Ruime keuze, maar ik was doelbewust op zoek naar één merk en type.

Aanbeveling
De service was uitstekend, de aflevering was ook volgens afspraak en betaling per pin bij aflevering vind ik ook zeer prettig.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJDH 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Janzen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en product vergelijking.

Service
Oude apperaten kun je bij de filialen inleveren

Assortiment
Alle merken en goede zoek functie

Aanbeveling
Goede service en in de winkel geen opdringende verkopers

Extra toelichting
Heb nu in de keuken alles van de keukenloods. En we gaan beslist meer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.de Boer 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hub Linssen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site.

Service
Alles werd correct en snel geleverd.

Assortiment
Kan ik niet helemaal beoordelen, had een specifiek artikel nodig en dat had u.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
U heb de zaak snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luut49 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door middel van een voorkeuze selectie kun je snel tot het gewenste een resultaat op een pagina komen

Service
Maandag na 16:00 uur besteld en de volgende dag voor 16:00 uur het juiste product in huis. Een zeer nette en vriendelijke medewerker die het apparaat keurig afleverde en ook de pin betaling regelde.

Assortiment
Enorme keuze en voorraad.

Aanbeveling
Gelijk gedaan de dag na de levering.

Extra toelichting
Even op Google gezocht naar een inbouw koelkast ter vervanging van een die ruim 14 jaar continue zijn werk had gedaan. Binnen 10 minuten resultaat en 24 uur later al in huis. Betaling aan de deur en de inbouw was een makkie. Gewoon heel erg tevreden over zowel assortiment, service en zeker de prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Set Company 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keukenloods.nl werkt makkelijk maar soms moet je een beetje zoeken naar producten.

Service
Snelle levering, heldere factuur en communicatie

Assortiment
Kan eigenlijk alle wel vinden. Misschien hele specifieke machines niet.

Aanbeveling
Prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janny06 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk.
Goed geregeld met levering

Service
Heel goed georganiseerd.
Kunt de bestelling volgen en staat erbij tussen welke tijd ze leveren en bellen nig vtv op.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfredtenbohmer 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site met ruime keuze.

Service
'S avonds besteld en de volgende dag geleverd, helemaal top.

Assortiment
Echt een ruime keuze van goedkoop naar de duurdere klasse.

Aanbeveling
Heb ik al aanbevolen aan kennissen.

Extra toelichting
Overzichtelijk kopen met ruime keuze en zeerzekers de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 225 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard

Extra toelichting
S'avonds via de website besteld, werd de volgende dag al geleverd. Betaling via PIN, ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Jager 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit huis rustig keuze maken, en bezorging tot aan in dit geval de keuken !

Service
Hoewel het apparaat niet volgens belofte dezelfde dag werd bezorgd, toch netjes opgelost.

Assortiment
Heel veel keuze in apparatuur.

Aanbeveling
Goed tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chaim1960 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wordt op de afgesproken tijd keurig aan huis bezorgd.
Chauffeur heeft pinapparaat bij zich, en neemt oude apparatuur weer mee retour.

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes van der Til 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel op je gemak rondneuzen op de website

Service
Na bestelling bleek een item niet op tijd binnen te zijn. Kreeg direct mailtje en later ook telefonisch benaderd. Prima service dus!

Assortiment
Eigenlijk alles wat je zoekt is er te vinden. Er zullen items zijn die Keukenloods niet heeft, dus daarom een 9.

Aanbeveling
Gewoon omdat we zeer tevreden zijn :)

Extra toelichting
Over de hele linie zijn wij zeer tevreden over zowel het assortiment, de service en het gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daenen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis op de bank iets uitzoeken uit een ruim aanbod,bestellen en een week later in huis hebben

Service
Ik had een vraag gesteld via de site en binnen een half uur werd ik thuis terug gebeld met het antwoord, dus perfect.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in alle prijs klassen.

Aanbeveling
Zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Abbink 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis vergelijken en dan bestellen

Service
zaterdag besteld maandag in huis

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23081991 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Biemans 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zeer gemakkelijk en overzichtelijk om het juiste product en productomschrijving op de website te vinden. Het betalen kon gewoon achteraf bij de chauffeur :)

Service
Bij vragen werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan door een professioneel persoon. Vragen over inbouw e.d. waren geen enkel probleem!

Assortiment
Keuze was werkelijk groots en maakte doordat het goed gerubriceerd was goed te vinden tegen de laagste prijs!

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeer zeker iedereen aanbevelen. Zoals gezegd...de grootste keuze, goede service, en de laagste prijzen!

Extra toelichting
Fijne winkel! Zal hier zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanvanRhee 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vooral het voorstel voor een alternatieve vaatwasser, met meer opties en nauwelijks duurder is door mij als zeer positief ontvangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews