Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inegeni 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Zonder problemen op kunnen halen.

Service
Duidelijke omschrijving

Assortiment
Alles verkrijgbaar

Aanbeveling
Zeer zeker

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Christiaan345 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kapoentje18 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T. Schoonderbeek 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website met juiste productinformatie en uitleg. Daarnaast ook klantvragen en antwoorden bij de bekeken producten. Dit is zeer handig!

Service
thuisbezorgd en een SMS/telefonisch contact met de chauffeur. Werkt top.

Assortiment
Veel keuze. Je hoeft niet verder te shoppen!

Aanbeveling
Service, kwaliteit en gemak zijn allemaal dik in orde.

Extra toelichting
Overal uitstekende online winkel waarin het makkelijk zoeken is en beoordelingen en vragen bij de producten direct te zien zijn. Service bij afleveren uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Vonk 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vind makkelijk uitzoeken op u site alleen de informatie gekoppeld aan het product mag wat mij betreft iets uitgebreider

Service
Er is totaal niets verkeerd gegaan met de geplaatste bestelling. keurig afgeleverd en op de afgesproken dan. gewoon geweldig

Assortiment
Het assortiment is voor mij ruim voldoende. veel keus uit de diverse apparaten type merken en prijzen

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods aanbevelen omdat alles geweldig is verlopen van bestelling tot aflevering.

Extra toelichting
Nogmaals ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling door de keukenloods. alles van bestelling tot en met de aflevering is perfect gegaan, mijn dank hiervoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees3514 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk online vergelijken en bestellen omdat de webite heel veel gedetailleerde info over producten biedt. Bovendien weet je dat je nergens goedkoper terecht kunt.

Service
De bestelling- en bezorging procedure is snel en vlekkeloos afgehandeld. Iedere stap werd vergezeld van een e-mail en/of sms. Omdat mijn keuken pas eind juni wordt geplaatst en daarna het apparaat pas in gebruik wordt genomen kan ik nu nog geen oordeel vellen over het nakomen van eventuele garantie verplichtingen.

Assortiment
Nergens een breder assortiment aangetroffen.

Aanbeveling
Ik heb over het assortiment, de service en de prijs niets te klagen. Het brede assortiment en de gedetailleerde informatie over de te leveren producten op de Keukenloods website maakt dat deze site de beste plek om keukenapparatuur met elkaar te verhgelijken. Ze bieden daar ook nog een handige tool voor.

Extra toelichting
Ik heb over het assortiment, de service en de prijs niets te klagen. Het brede assortiment en de gedetailleerde informatie over de te leveren producten op de Keukenloods website maakt deze site tot de beste plek om keukenapparatuur met elkaar te vergelijken. Ze bieden daar een handige tool voor. En ook nog eens hele goede prijzen. Ik bezocht vele website om op keukenapparatuur te oriënteren, bij Keukenloods kreeg ik de beste info en de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Econ 15-05-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijk bereikbaar en goede kennis

Service
makkelijk bereikbaar en goede kennis

Assortiment
alles bijna te koop

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ron.s 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed berijkbaar

Service
snelle levering en zeer netjes ingebouwd door het inbouw team

Assortiment
ruime keuze in elke prijs klasse

Aanbeveling
juiste prijs kwaliteit verhouding en goeden service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keesaha12345 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website, heldere informatie

Service
duidelijk in afspraken. vlot.

Assortiment
mij lijkt het voldoende aanbod

Aanbeveling
lijkt me een prima optie voor iedereen die iets nodig heeft die weet wat ie wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taekemar 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Overzichtelijke website en correcte ondersteuning wanneer nodig. Mijn bestelling is conform afspraak netjes afgeleverd. In de toekomst zal ik hier wederom bestellingen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Meijer 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was heel gemakkelijk om het apparaat wat ik zocht te vinden en te bestellen.De bestel procedure is duidelijk wen werkt perfect.

Service
Het bellen met de medewerker kost wat moeite voordat de telefoon opgenomen werd. De communicatie verliep echter soepel en duidelijk en het product werd perfect op tijd geleverd.

Assortiment
Het assortiment zou iets uitgebreider kunnen zijn maar dat telt eigenlijk alleen als je naar iets specifieks op zoek bent.De prijzen van de artikelen zijn vaak marktconform of zelfs lager dan de gemiddelde aanbieder. Daar komt dan wel weer bij dat de verzendkosten apart worden berekend.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al verschillende keren aanbevolen aan kennissen omdat ik zeer zeker tevreden ben over service en leverbetrouwbaarheid

Extra toelichting
Ik heb afgelopen jaar 2 keer een aanschaf gedaan bij keukenloods en tot nu toe is de afhandeling nagenoeg tot volle tevredenheid.Enige minpuntje tot nu toe is dat ik met mijn vorige aanschaf een klein probleem heb. Toen ik hierover belde werd ik doorverwezen naar de fabrikant ipv dat keukenloods dit probleem voor mij afhandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henny42 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar. Goed parkeren. Goed geholpen.

Service
Is eigenlijk nog niet van toepassing. Service in de winkel was prima.
Koffie gehad.

Assortiment
Kwamen voor een inbouwkoelkast. Weinig in de showroom. Verkoper heeft vervolgens goed voorgelicht. Wij hadden ons ook al behoorlijk voorbereid.

Aanbeveling
Gemiddeld ruim gesorteerd. Goede verkopers. behulpzaam. Concurrerende prijzen. Levering en inbouw goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Willemse 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Had een 10 kunnen zijn,maar op koningsdag heb ik eerst gebeld.
Een bandje gaf steeds aan "alle medewerkers zijn in gesprek "
Naar Gaanderen gefietst,8 km.
daar aangekomen was de winkel gesloten.
Jammer.

Service
Komen gemaakte afspraken altijd na.

Assortiment
Indien niet voorradig, denkt men mee om snel te kunnen leveren.

Aanbeveling
De kwaliteit prijsverhouding is een van de beste in Nederland.

Extra toelichting
Algemeen is dit een zaak waar je deskundige voorlichting krijgt. Mede hierdoor heb ik al diverse mensen naar hen toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 789 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het kan toch niet makkelijke dan thuis achter je laptop een bestelling doen bij een goed bedrijf met een overzichtelijke site, prima voor elkaar keukenloods!!!

Service
Naar dat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik meteen een bevestiging van de order,de zelfde dag een mail dat de order is goed gekeurd, en daarna nog een mail dat de order is verstuurt naar het magazijn en dat de levering binnen 24 uur geleverd wordt.( en is ook geleverd binnen 24 uur perfect !!!)

Assortiment
Ruim voldoende aan apparatuur, ook het aantal verschillende merken is ruimschoots voldoenden. Je kunt zelfs kijken bij de winkels van keukenloods.

Aanbeveling
Ik zou aan iedereen keukenloods aanbevelen vanwege het gemak,zeer goede service, en een snelle levering binnen 24 uur die zij ook kunnen waarmaken.
Prima bedrijf keukenloods ga zo door!!

Extra toelichting
Ik heb al meerde malen besteld bij keukenloods en ben altijd zeer tevreden over de afhandeling van de bestellingen. Prima werk keukenloods ik ben zeer tevreden over jullie service en betrouwbaarheid van het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MennoMSC 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Web shop is perfect, betalingsmogelijkheid is ook prima! Levering is in overleg, wat natuurlijk veel gemak bied. Ruim assortiment, & A-merken voor bodemprijzen. De keuken is nu helemaal voorzien van apparatuur van Boretti, en houden zelfs nog budget over!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reick73 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's-ochtends even bellen met Paula die me fantastische te woord heeft gestaan en heeft geholpen.

Service
nog dezelfde dag de levering van onze vaatwasser. simpelweg geweldig!!

Assortiment
Ruime keuze en mooie link naar eventuele alternatieven.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker even gaan kijken.

Extra toelichting
keukenloods.nl loodst je eenvoudig door je bestelling heen en geeft je een op maat/passend advies. Helemaal TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ccrider1 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annet 1975 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service. S avonds besteld volgende dag in huis. Duidelijk wanneer bezorgd. Tijdsstip klopte heb dus niet lang thuis zitten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas Vermeulen 14-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Medewerker uit filiaal zaandam vertelde mij dat de koelkast voor 6 uur geleverd zou worden. Werd uiteindelijk kwart over 8.
Heb hierover gebeld en de tijd kon niet aangepast worden voor mij en kreeg als advies om de bestelling te annuleren. Niet erg behulpzaam...

Service
Zie bovenstaande

Aanbeveling
Nogmaals was ik niet tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Was wel tevreden over de leverancier, hij was netjes en nam keurig mijn oude koelkast mee.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-05-2014

Beste Tomas,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Onze logistiek afdeling probeert zo nauwkeurig en effectief mogelijk te plannen, we rijden echter door heel Nederland en het kan zijn dat een levering uitloopt.

Het advies om de order te annuleren is uiteraard belachelijk. Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik uit kan zoeken met welke medewerker u heeft gesproken.

Onze excuses voor het ongemak, ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

ingridgroen 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
ik ben in de winkel geweest en de verkoper heeft mij goed geholpen bij het uitzoeken van mijn wensen

Aanbeveling
de service is goed

Extra toelichting
de service is goed en men heeft genoeg tijd om te helpen bij het uitzoeken

Review criteria:

Goed

Reageer

Piet en Saar 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk en makkelijk

Extra toelichting
duidelijk website, goede, lage prijs, snelle levering op juiste tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Glap 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
correcte weergave van details

Service
goede antwoorden op vragen

Assortiment
Je kan nu eenmaal niet alles in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Ik heb al twee keer een hele goede ervaring. Nette levering, geen schade aan de verpakking en ook niet aan de machines.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JohanvdL. 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en netjes te woord gestaan.

Service
Deze beoordeling gaat over de naservice.In december 2010 een bosch combi 0ven besteld. Deze heeft een technische storing gekregen in mei 2014.
Na telefonisch overleg de helft van de reparatie, binnen een dag vergoed gekregen. Dit was het percentage wat gedeeld zou worden aan de hand van de verwachten levensduur van product.
Reparatie door Bosch uitgevoerd. Zeer snel en zonder problemen opgelost.
Zoals het hoort.

Aanbeveling
Niet alleen correcte leveringsafspraken maar ook naservice zoals het hoort.

Extra toelichting
Zeer goede service en na service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sint Michielsgestel 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FleurB 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jandes 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bezorgen oude apparatuur nemen ze mee , super

Service
Directe respons mail verkeer

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
Ruim en goedkoop

Extra toelichting
Geven een alternatief als een type niet op voorraad is voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Flierman 14-05-2014 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

9,3

Service
Ben geholpen door Dennis Rep en heb dit als zeer prettig ervaren.

Assortiment
Veel keuze voor ieder wat wils

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD13 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ontzettend handige site; met up-to-date gegevens maken de keuze een stuk makelijker.

Service
De 24 uurs levering werd meer dan waar gemaakt; binnen 16 uur was de nieuwe magnetron ter plaatse; klasse service!

Assortiment
Niet op aan te merken; keuze te over voor zowel klein als groot budget.

Extra toelichting
Volgende keer weer keukenloods; alles wat hier *fout* kon gaan ging gewoon *perfect* een aanrader qua prijs & levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draude1954 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonk64 14-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andika 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreaskok 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heel tevreden, scherpe prijs, ruime keuze, duidelijke afspraken en aflevering van de producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p.cordemeyer 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via website duidelijke keuze en omschrijving van het assortiment

Service
Korte levertijd, snel contact met de inbouwer.

Assortiment
voldoende aanbod in alle prijsklassen

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Prima firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth5 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle bezorging, pinnen bij levering

Service
Goede communicatie per mail en sms. Vriendelijke medewerkers en servicegericht.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service/assortiment/prijs

Extra toelichting
Goede service/communicatie/installatie snel en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aníta N. 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan alles zelf uitzoeken of door een van de adviseurs. Je kan zelf bestellen of telefonisch je bestelling doen. Dit laatste is heel belangrijk.

Service
Ik had jullie graag een 10 gegeven. Het enige wat ik mis is het feit dat je geen extra garantie kan afkopen zoals bij een BCC of MM. Voor een paar tientjes extra koop je garantie voor 5 jaar. De eerste 2 jaar zal er weinig/niets aan de hand zijn.

Assortiment
Keuze en merken zat.

Aanbeveling
Jullie shop is door een vriend aanbevolen. En als je een beetje weet wat je zoekt ben je bij jullie aan het goede adres, ook prijstechnisch. Ik zou jullie zeker aanbevelen met de kanttekening over de garantie.

Extra toelichting
Supergoede shop. Overzichtelijk, duidelijk en scherp in prijs. Wel even checken of de bezorgkosten erbij zitten en hou rekening dat je geen extra garantie kan afkopen. Adviseurs zeer vriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-05-2014

Beste Anita,

Bedankt voor uw beoordeling en bedankt voor uw opmerking.

We nemen de opmerking mee in ons overleg.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Mies 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel besteld op donderdag avond om een uur of negen

Service
Werd keurig gebeld de volgende ochtend dathetgene ik had besteld beschadigd was en verder niet op voorraad. Meteen werd een alternatief gezocht en gevonden. Kreeg extra korting en de bestelling werd nog dezelfde dag bezorgd.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Wel jammer dat jullie nog geen inbouw vriezers verkopen.

Aanbeveling
Prima service en vooral lekker snel

Extra toelichting
zie bij de criteria

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noudje45 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig en duidelijk

Service
Na een telefoontje alles snel opgelost

Assortiment
geenproblemen alles wat we zochten was aanwezig.

Aanbeveling
gewoon GOED!!!!

Extra toelichting
Prettige omgang van het personeel zonder opdringerig te zijn, en kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Schreurs 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Levering de volgende dag in huis puur gemak

Service
Prima service ik had een verkeerde aansluiting van de inductieplaat geen probleem kreeg er een die de volgende dag ook geleverd kon worden wel is waar duurder maar toch voor de zelfde prijs dat vind ik nou SERVICE

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Ook al is er een probleem je word na behoefte geholpen

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deniseroelse 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We hadden via email aangegeven een vaatwasser te hebben gevonden die goedkoper was, van hetzelfde type. Ik ben hierna direct teruggebeld met een scherpere aanbieding en kon diezelfde dag nog geleverd worden en werd de order ook direct via telefoon afgehandeld zonder weer naar de website te hoeven gaan.

Service
De service is ook top! Vaatwasser werd inderdaad dezelfde dag nog geleverd en de oude werd zonder extra kosten meegenomen.

Assortiment
Genoeg keus betreft vaatwassers.

Aanbeveling
Hebben we al direct gedaan, we waren ook via een tip van familie op deze site terecht gekomen.

Extra toelichting
Zeer snelle (klanten)service en scherpe prijzen! Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a_nurdogan 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bekeken, telefonisch contact gehad en gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen.

Service
Zoals hierboven vermeld: gemaakte afspraken zijn netjes en tijdig nagekomen. Telefonisch contact was prettig en bood meer dan enkel wat op internet stond. ook bij aflevering werd er netjes met de spullen omgegaan (geen gooi en smijtwerk).

Assortiment
Zeer ruim. Zelf 2 SMEGs gekocht, hetgeen je niet in enkele winkel zit.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjaantjej 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handig via internet of winkel

Service
Snelle bezorging, binnen enkele dagen

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Duidelijk opstelling, apparaten en keukens los van elkaar opgesteld

Extra toelichting
Goede service en goede kennis van apparatuur! Vakbekwame verkoper, die weet waar hij het over heeft!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Atelier WG 13-05-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
geen probleem met vinden aparatuur

Service
goed geregeld en volgens afspraak

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
al eerder zaken gedaan; wellicht nog betere service nu

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 48 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Weet wat er tekoop is, ga langs en er wordt GELUISTERD

Service
Ongemak gehad met smerig gas fornuis, werd keurig gebeld

Assortiment
Alles wat je nodig hebt in huis houding

Aanbeveling
Gewoon goede service, houden zich aan afspraak

Extra toelichting
Ben heel blij met deze winkel, geen parkeer probleem, vriendelijke mensen met veel knowhow

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed R. Hilversum 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijk contact, afspraken nagekomen, op de hoogte gehouden van vertraging. Vakkundig geplaatst.

Extra toelichting
Goede service Gemotiveerd personeel Geen vertraging Gelukkige klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AA2014 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig online besteld

Service
heel goed, de nieuwe machine werd tot in de keuken gebracht en de oude werd meegenomen.

Assortiment
prima, we zochten een inbouwvaatwasser en hadden ruime keuze.

Aanbeveling
prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niekbovee85 13-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk vindbaar op de site

Service
besteld en de volgende dag binnen

Assortiment
veel op voorraad

Aanbeveling
Heb ik al vele malen gedaan

Extra toelichting
Een fijne website goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Copray 12-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.A. Pronk 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen via Internet

Service
Keurig een SMS met geplande aflevertijdstip

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Voor de eenvoud en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van den Dorpel - Elektrotechniek 11-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig overzicht op de website

Service
Na levering van het procukt om een BTW factuur gevraagd, en dit werk per ommegaande geregeld

Assortiment
Zeer breed assortiment, alles overzichtelijk weer gegeven in elke rubriek

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haute garonne 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Keukens zijn door onze hele familie bij keukenloods de afgelopen jaren besteld en ook door hen geinstalleerd. Prima gedaan en ze functioneren naar tevredenheid.
Dus vele malen bevalen we de firma aan!

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews