Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21188 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r.elbers 13-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelle van meurs 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te zoeken en uitgebreide filters om het gewenste product te verkrijgen.

Aanbeveling
Erg prettig ervaren! En goedkoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alma Geurtsen 13-06-2014 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,8

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
na klacht goed opgelost

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
leuke aanbiedingen

Extra toelichting
leuke en goede kwaliteit producten voor een mooie prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sowie verton 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ik had een kapotte koelkast deze hebben jullie de volgende dag omgeruild mijn complimenten.

Assortiment
Genoeg keuze en goede prijzen.

Aanbeveling
Zoals hier boven beschreven ben ik zeer positief over keukenloods.nl met een goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 1959 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke en duidelijke site,
je kan pinnen bij aflevering.

Service
Had vergeten aan te geven dat ik op maandag geleverd wilde hebben, gebeld en prima geholpen op maandag had ik mijn vaatwasser.

Assortiment
heb alleen gekeken naar wat ik zocht.

Extra toelichting
Ben tot nu toe zeer tevreden over de bereikbaarheid en de bereidheid om te helpen waar het kan, ook is de vaatwasser precies wat ik er van verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

co.de.timmer 12-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt er binnen lopen zonder dat ze gelijk op je af komen om te vragen of kunnen helpen

Service
vriendelijk personeel en ze beantwoorden al je vragen

Assortiment
er staat van alles, van vaatwasser tot complete keukens

Aanbeveling
zoals boven al beantwoord
vriendelijk personeel en vooral een uit gebreid assortiment aan spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Willems 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk op de site vermeld. Je weet precies wat je eraan toe bent...

Service
Zowel tijdens de bestelling als bij bezorging... De bezorger was heel attent en heel vriendelijk... Stelde zich voor, stond open voor vragen...

Ik ben eerlijk gezegd nooit zo goed behandeld door een bezorger... Echt top!!

Assortiment
Had meteen mijn model gevonden... Was een stuk of 6 euro's duurder dan de concurrent, maar zij konden binnen 24 uur bezorgen... En waren tevens tot 21 uur open voor vragen... Dus ik vond de 6 euro prijsverschil helemaal niet erg...

Aanbeveling
Ik betaal liever een paar eurotjes extra, maar daar tegenover heb ik hoog kwaliteit service terug...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy2011 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlak in de buurt, goed bereikbaar

Service
aardige verkopers, behulpzaam,

Assortiment
meer en gevarieerder dan andere winkels

Aanbeveling
aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jop Braams 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke omschrijving

Service
Vriendelijke, zeer behulpzame medewerkers

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben tot nu toe zeer tevreden, dus gewoon doen

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden tot nu toe. Snelle levering, behulpzame man aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique Uytdewilligen 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Telefonisch keuze van apparaat door kunnen geven.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Voor ons genoeg keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Andelaandemaas 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edyta75 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk maar ik verwachte snellere levering.

Service
Vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Genoeg te kiezen en vaak voor goede prijzen.

Aanbeveling
Ik zou deze webshop zeker aan
iemand anders kunnen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

space1999 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
goede bereikbaarheid van winkel en tijd voor klant

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
vriendelijk en kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Pat501 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen en vergelijken

Service
Goede service, bezorging, oud apparaat zonder problemen meegenomen.

Assortiment
Ruim assortiment waardoor je goed kan vergelijken met scherpe prijzen

Extra toelichting
Ruime online keuze, snel besteld en bezorging de volgende dag. Oud apparaat werd zonder problemen meegenomen. Miste 1 onderdeel. Hiervoor gebeld en werd gelijk nagezonden. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TDM900 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudig vergelijken van producten en daarna het plaatsen van de bestelling. Daarnaast heb je de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen om vragen te stellen om persoonlijk geadviseerd te worden.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en er is een ruime keuze in merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer goed geholpen en hebben eenvoudig onze keuze kunnen maken. De prijzen zijn scherp en de levering is snel. Wij werden per e-mail netjes geïnformeerd wanneer de vaatwasser zou worden afgeleverd.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de levering van onze vaatwasser en de vakkundigheid van de medewerker die ons heeft geholpen om een goede keuze te kunnen maken. Als wij weer apparatuur nodig hebben komen we zeker terug bij deze leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik van Dijk 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Keurige levering

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Gewoon supergoed

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankHS 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de website

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen in hoge mate

Extra toelichting
Prima prijs / prestatie / kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digidy 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was goed beschreven en makkelijk te vinden

Service
Goede afhandeling met duideijke afspraken

Aanbeveling
Netjes geregeld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Polly123 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt de artikelen online en telefonische bestellen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
Er is veel assortiment

Aanbeveling
Redelijke prijzen, snelle levering.

Extra toelichting
Het was een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Smeulders 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Precies zoals verwacht

Assortiment
Zeer ruime keuze in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ruim assortiment

Extra toelichting
Zie ingevulde antwoorden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

b.lanser 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
het telefonische advies is goed, de prijs/kwaliteit is erg goed en de levering is zeer snel en de spullen worden netjes op de plek gezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 312 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht. Mede dankzij de specificaties kon ik de producten gemakkelijk vergelijken. Het bestelproces verliep snel, toen ik toch een vraag had kreeg ik via de chat binnen 1 minuut een antwoord, dat was ideaal.

Service
Keurig. Netjes gebeld over de bezorgdatum en tijd en het smsje en de mail met de specifieke tijd werd een dag van te voren gestuurd.

Assortiment
Prima. Ook weer niet teveel keuze, dat maakte het ook wel makkelijker.

Aanbeveling
Makkelijke website, snel te vinden wat je zoekt. Ik ben vooral tevreden over de installatie van de vaatwasser, snel en professioneel. Alle rommel en de oude vaatwasser stonden in no time buiten en werden keurig meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Stijn VL 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksgemak van online bestelle,

Service
Goede service & onmiddelijke aanpassing van verkeerde afrekening. Echter, het bedrijf dat de levering verzorgt, werkt uitsluitend telefonisch (niet ideaal vanuit België)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.veldhoven 11-06-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
We zijn tevreden over de manier waarop we als klant behandeld werden. Tevreden over de apparatuur, de keuze, maar ook de manier waarop er met ons als klant werd omgegaan. Wanneer je niet tevreden bent wordt er samen met de klant een passende oplossing gevonden! Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mila12 11-06-2014

Algemene score

6,7

Gemak
wel makkelijk zoeken maar niet zo makkelijk vergelijken.

Service
je kan bellen indien nodig en dat was het ook. Je krijgt dan snel en kundig uitleg om je keus uiteindelijk te maken. Men helpt je dan ook nog verder met de bestelling waarbij betalen dan later geschied, erg makkelijk

Aanbeveling
er is van alles te krijgen en veel op voorraad. ik kreeg adres ook van iemand anders en zal het zeker doorgegevn

Extra toelichting
goed assortiment met goede web winkel en de kans om al bellend de zaak af te ronden. Prijzen zijn redelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

MAS35 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Het bestelde apparaat kon de volgende dag al geleverd worden en het oude apparaat werd mee genomen, kosteloos.

Aanbeveling
Dit vanwege de snelle levering en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pietelientje puk 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon bellen,advies inwinnen en bestellen. Geen gedoe met overvolle winkels en wachten op de juiste medewerker.

Service
Makkelijk en niet de hele dag thuiszitten maar slechts een tijdvak. prima geregeld

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit en vooral het gemak en de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thura6691 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
goed geholpen met diverse vragen en ook nog wat meer karting gekregen op de order.

Assortiment
in elke prijsklasse wel een product te vinden

Aanbeveling
zelfde voor waarde als bij een witgoed zaak in de buurt, maar da stukken voordeliger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linden32 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet besteld de volgende dag in huis

Service
correct behandeld, ruim voldoende informatie

Assortiment
diverse mogelijkheden waaruit goede keuze te maken was

Aanbeveling
zie bovengenoemde punten

Extra toelichting
goede in formatie goede prijs snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eye catcher 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld en de volgende dag is het binnen, de oude machine nemen zij mee, ik was het vergeten aan te geven bij de bestelling dat de oude machine afgevoerd moest worden, maar 1 belletje was genoeg

Service
Zij Zijn goed bereikbaar

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Ruim assortiment, zeer scherpe prijzen, snelle levering, goede bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Gardenier 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website gaat heel eenvoudig

Service
De oude vaatwasser kon ik zo mee terug geven

Assortiment
Er is keuze uit een groot assortiment

Aanbeveling
Twee jaar terug voor het eerst een koel/vries combinatie gekocht bij de Keukenloods en nu recent een vaatwasser. Alles soepel verlopen

Extra toelichting
Gewoon tevreden over aankoop en service van Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeghBos 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat overzichtelijk en duidelijk op de site vermeldt

Service
Super service! via de laagste prijsgarantie mijn kookplaat voor de laagste prijs gekocht via keukenloods.nl

Assortiment
Afgezien van de afwijkende maten in de kookplaten en de daarin beperkte assortiment heb ik niks om over te klagen

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en eventuele per telefoon erg goed te bereiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1974Erik 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Goed geholpen bij telefonische
vragen over bestelling

Assortiment
Zeer grote keuze en niet duur

Aanbeveling
Goede service en betaalbaar

Extra toelichting
Na bestelling in vijf dagen geleverd helemaal top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gooseman1810 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering ruim binnen het gestelde tijdvak

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede, nette website, indien nodig persoonlijk contact via chat, zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

49peter 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk waardoor goede vergelijkingen gemaakt kunnen worden.

Service
Toen bleek dat het gekozen model niet voorradig was en binnen bepaalde tijd leverbaar, werd een vergelijkbaar alteratief aangeboden tegen dezelfde prijs. Ondanks het feit dat het alternatief iets duurder was. De levering bracht onze eigen planning niet in problemen.

Assortiment
De keuze is ruim en het assortiment is up to date.

Aanbeveling
Op basis van het voorafgaande hebben wij geen terughoudendheid. Dit overigens los van onverhoopte problemen aan de apparatuur en een adequate afhandeling alsdan.

Extra toelichting
De motivatie per aspect lijkt is voldoende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjotr_the_Great 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
To-the-point antwoorden en goede hulp bij het bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Duijsters 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt goed en ze zijn telefonisch goed bereikbaar

Service
alle afspraken keurig nagekomen en bestellen via telefoon ging goed

Assortiment
Zoveel keus je ziet door de bomen het bos niet. Maar als je de boswachter (Justin) belt leidt hij je keurig rond

Aanbeveling
Ik heb al zoveel klanten doorgestuurd....!

Extra toelichting
Super bedrijf, betrouwbaar en de service is goed. Heb er 6 jaar geleden mij hele keuken besteld. Zaten wat problemen met de kraan in en die hebben zij keurig opgelost terwijl de fabrikant niet meewerkend was. Nu ook weer super service en goede klantenservice. en gegarandeerd de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mien1948 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlug en prettig contakt

Service
snel en duidelijk waneer en vriendelijk

Assortiment
goed en duidelijk

Aanbeveling
Omdat alles duidelijk is en vriendelijk

Extra toelichting
Ik zou zo weer bij keukenloods bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maximoos 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site,mogelijkheid om artikelen met elkaar te vergelijken

Service
keurig verzorgd,zeer nette chauffeur die ook nog eens op het afgesproken tijdstip arriveerde,zeer goed en netjes!

Assortiment
groot assortiment,duidelijke zoekfunctie

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel!!!

Extra toelichting
snel bezorgd,keurig personeel,kortom een prima zaak om vaker te bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riet65 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website.
Gemakkelijk bestellen.

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betrouwbare winkel, snelle levering. duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack77 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen, keurig terug gebeld en afspraak gemaakt die klopt

Service
Op het juiste tijdstip afgeleverd en snel.

Assortiment
alle vergelijkbare producten kun je krijgen tegen de goedkoopste prijs bij de Keukenloods

Aanbeveling
Mijn zoon heeft Keukenloods bij mij aanbevolen en dat was zeker geen teleurstelling. Mijn volgende bestelling gaat weer via Keukenloods

Extra toelichting
Makkelijk, goed contact, duidelijke afspraken die kloppen en aflevering op het genoemde tijdstip. Bovendien een uitgebreid assortiment en de goedkoopste dus waarom zou je elders gaan kijken. Wij kozen deze keer voor een afwasmachine die bij een andee firma in de aanbieding was en ...... Keukenloods was nog goedkoper voor dezelfde machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer Groot 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
nette snelle levering

Service
zeer correct

Assortiment
groot

Aanbeveling
levering en beantwoorden vragen

Extra toelichting
Voordeliger en zeer netjes geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy73 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en makelijke website

Service
snelle en volgbare levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
allen lof

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blije afnemer 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De afhaal vestiging is dicht bij (3km)

Service
Prima, 15.00 uur kopen en voor 16.00 uur het apparaat in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanine van Gulik 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt.

Service
Snelle levering, heb alleen het bericht van de tijd van levering gemist.

Assortiment
Groot assortiment, alle merken, veel producten.

Aanbeveling
Voor mij de 2de keer dat ik iets bij de keukenloods heb besteld, producten met een flinke korting.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het product dat ik besteld heb en over de prijs en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gezin 5 personen 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk ophalen, alles op voorraad

Service
goed advies

Assortiment
alles voorradig

Aanbeveling
goedkoop, goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca van den Hoff 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op internet eerst kijken wat er allemaal te koop is en daarna op je gemak het artikel in het echt bekijken in de winkel

Service
De verkoper geeft je allerhande info over een apparaat en hij denkt met je mee.

Assortiment
Er staan voldoende artikelen in de winkel.

Aanbeveling
Goedkoop en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt007 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk. Wanneer je weet wat je wilt aanschaffen (in ons geval een Siemens oven) is dit duidelijk te vinden.

Service
Vriendelijke en correcte behandeling. Ook het telefonisch doorgeven van de te verwachten leveringsdatum is goed en kan in overleg plaatsvinden.

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg om een keuze te maken.
Ook de prijs was voor ons een punt om bij de Keukenloods te kopen.

Aanbeveling
Betrouwbaar adres, komt afspraken na.

Extra toelichting
Zie bovenstaande; bij een eventueel volgende aanschaf van keukenapparatuur zouden wij zeer zeker eerst de website van de Keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos_ke 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle producten zijn goed te vinden en goed beschreven

Service
alles klopte de levering was zoals afgesproken de volgende dag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.franssen 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede n duidelijke info

Service
Correcte behandeling bij persoonlijk contact

Assortiment
Zeer uitgebreid ook in merken

Aanbeveling
Service n kwalitiet n diverssiteit onder een dak ....perfect ook de prijs is je vn het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews