Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Baurie 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Goede informatie men denkt mee met de klant,duidelijk advies.
Pluspunt is de mogelijkheid voor een scherpe prijs aanbieding

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze mogelijk en duidelijke prijstelling.

Aanbeveling
De mogelijkheid om snel een goed en duidelijk advies te krijgen.

Extra toelichting
Heb al meerdere malen iets betrokken van Keukenloods en iedere keer tot volle tevredenheid. De kracht van keukenloods is dan ook de heldere uitleg en prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mandy zeefat 23-05-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Aantal dingen klopte niet en was binnen notime geregeld

Assortiment
Alles is mogelijk

Extra toelichting
Goede service en goedkoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robine1 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel Teunissen 22-05-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Prima productomschrijvingen waardoor relatief eenvoudig een keuze gemaakt kon worden.

Service
Keurig thuis bezorgt maar...
Het duurde een aantal dagen na het plaatsen van de online bestelling voordat reactie en een leverdatum werden ontvangen. Dat maakt het lastig plannen voor de klant:Verwachting is zoals vermeld op de site: 24 uur na bestelling. Daar is een halve vrije dag voor aangevraagd die dan weer verschoven moet worden omdat de levering dagen later plaats vond. Dat is niet handig.

Assortiment
Binnen de prijsklasse vaatwassers t/m € 450 was keuze uit 4 machines. Dat was nu geen probleem ivm voorkeur machine maar mag best ruimer.

Extra toelichting
Late reactie op de bestelling en daardoor latere levertijd dan de op de site vermelde 24 uurs levering. Dat gooide roet in het eten van onze planning om thuis aanwezig te kunnen zijn maar verder helemaal tevreden met Keukenloods!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 26-05-2014

Beste Michel,

Bedankt voor uw beoordeling. Kunt u uw klantnummer mailen naar info@keukenloods.nl, dan kunnen wij voor u nakijken wat er is misgegaan met de planning van de levering. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
W. Wekker
Keukenloods.nl

Reageer

jw h 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet ,bestelt 4 apparaten van bosch.koelkast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.duidelijke informatie via de website betaling via ideal zekerheid door GWB-garantie.

Service
Niet alles was voorradig in een keer, maar was binnen 6 dagen netjes afgelevert.

Assortiment
Goed concurerende prijzen, genoeg keuze,heb bijna alles kunnen vinden.alles is in verschillende prijsklassen te vinden

Aanbeveling
Veilige aankoop door de GWB-garantie.

Extra toelichting
Het assortiment vodoet aan de verwachting.er is genoeg keuze, kon alleen een bepaald type beko stoomoven niet vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FransAnna 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb in het geheel geen problemen ervaren om de informatie te krijgen die ik zocht. De aankoop was vlot en makkelijk geregeld.

Service
Keurige service betreffende het nakomen van gemaakte (lever)afspraken. Geen problemen ondervonden, dus persoonlijk contact was niet nodig.

Assortiment
Wij hebben een inbouw combimagnetron besteld, de keuze hierin vond ik zeer ruim.

Aanbeveling
Gezien de zeer correcte afwikkeling van onze bestelling en de absoluut zeer concurrerende prijs is deze webshop voor mij een aanrader.

Extra toelichting
Een geheel tevreden klant, van aanbod tot prijs tot levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen62 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbare winkel
voldoende parkeerruimte
voldoende personeel om bij de aankoop te adviseren

Service
snel duidelijk hoe en wanneer bezorgd zou worden of hoe evt te wijzigen
goed instructies over afvoer afgedankt spul

Assortiment
in het type wat ik zocht (bepaalde maat inbouw koelkast zonder vriesvak) leek er maar een keus uit drie. Maar dat was achteraf ook wel weer overzichtelijk, er zat iets tussen wat me aanstond

Aanbeveling
al gedaan zelfs

Extra toelichting
al per vraag gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

oldfashion 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
de medewerker die mij hielp is absoluut op de hoogte van alle waar dat er verkocht wordt.. kreeg goed advies...werd vriendelijk en gemotiveerd geholpen. tijdens het invoeren van de gekochte spullen, kregen wij koffie/drinken aangeboden.. de winkel is prima te bereiken.. voor de winkel ruim genoeg parkeerplaats.. de service de spullen naar beneden.. buiten en zelfs in de auto te helpen was top.. de aanbieding om gekochte spullen die nog niet direct leverbaar waren om die kosteloos te brengen, is een prima opsteker.. afspraak netjes verlopen.. binnen de afgesproken tijd gekomen en dat was een vriendelijke jongeman die keurig alles neergezet heeft.. kon pinnen bij ontvangst, dat ook handig is.. mocht trouwens ook contant betalen, dus voor iedereen een keuze..

Assortiment
Hebben voordat wij naar de winkel gingen.. eerst de site bezocht.. en kwamen er daardoor achter dat alles er was wat wij wilde en dat de prijzen heel redelijk waren en vaak het goedkoopste.. genoeg keuze op elk gebied.. hebben alle keukenapparatuur en witgoed gekocht in één keer..

Aanbeveling
Zeker een aanrader... de bediening/professionaliteit is goed.. de hulp en meedenken is altijd handig als je apparatuur moet kopen waar je toch minder van weet...

Extra toelichting
Keukenloods is een prima winkel die ik mensen zal aanraden als ik zou horen als zij keukenapparatuur of dergelijke spullen nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido1975 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vraag aan verkoper en kan direct adviseren. En een mooi alternatief bieden. op kwaliteit en prijs.

Service
beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank v Helmond 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis uitzoeken

Service
goede communicatie

Assortiment
zou niet weten wat ze niet hebben

Aanbeveling
heb ik reeds gedaan, kennissen van mij zijn ook klant geworden

Extra toelichting
ben al enige tijd klant en bij kapotte koelkast was keukenloods mijn eerste ingeving om naar een nieuwe te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sv73 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

glenndf 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ok

Service
Super

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetersJ 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voldoende keus, snel contact, uitstekende levering(tijd)

Service
aankoop bleek niet de juiste keus (door ons) te zijn. ruilen geen probleem

Assortiment
voldoende keus tegen scherpe prijs

Aanbeveling
prima levertijd, service, keus en contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamloos131 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede bereikbaarheid, goede parkeermogelijkheid.
Gezochte apparatuur stond duidelijk opgesteld.

Service
Duidelijke opstelling apparatuur en goede uitleg over mogelijkheden van diverse modellen.
Levering en hulp was goed.

Assortiment
Voldoende keuzemogelijkheden .

Aanbeveling
Heel tevreden over geleverde dienstverlening.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

okkie1965 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
handig via telefonische bestelling snel in huis

Service
fijn dat je via computer kan zien hoelaat het artikel wordt aangeboden

Assortiment
veel voorraad altijd handig

Aanbeveling
omdat het snel wordt geleverd en geluister naar wat de klant wilt,fijne uitleg

Extra toelichting
alles in een makkelijk bereikbaar,fijne mensen die je goed te woordt staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaappi 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelheid va levering en pinnen aan de deur

Service
bezorging op het afgesproken tijdstip

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
top finn bedrijf goede website

Extra toelichting
TOP BERDRIJF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleine muis 21-05-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De winkel in Gaanderen is prima bereikbaar. Werd prima geholpen en de levering was binnen 24 uur zonder problemen op de juiste tijd. Zelfs geholpen met de oven naar binnen brengen op palletwagen. Wardeer ik zeer.

Assortiment
Op de site is eingelijk alles te vinden. Ik wist wat ik wou omdat kennissen het product al hadden.Jullie zijn de goedkoopste en goede kwaliteit prijs verhouding.

Aanbeveling
De winkel is niet bijzonder mooi maar er is keuze genoeg. wat er niet is kunnen ze op de site laten zien.

Extra toelichting
De winkel is makkelijk te vinden. Hele kleine aanbetaling was al accoord.Levering binnen 24 uur mits op voorraad.Werd prima te woord gestaan. Dik tevreden.Kan er niets anders van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woodrow 21-05-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima, bijzonder overzichtelijke website.
Ook een showroom bezocht, waar duidelijk met ons meegedacht werd.

Service
Simpelweg professioneel.
Alles klopt.

Assortiment
Naar mijn mening heeft men vrijwel alles dan zowel alles.
Uitgebreid assortiment van goedkoop naar duur.

Aanbeveling
Kan geen reden bedenken om het niet te doen.

Extra toelichting
Kende de Keukenloods van een jaar of 5 geleden, toen onze afwasmachine in ons te koopstaande juis het begaf. We zochten toen een goedkoop en snel alternatief. De prijs van de Keukenloods was prima, dus daar gekocht. (De koopster heeft de hele keuken er uitgegooid, maar dat is weer een ander verhaal). Nu zochten we kwaliteitsapparatuur voor een volledig nieuwe keuken & weer was Keukenloods bijzonder concurrerend. Gezien de goede service de eerste keer, hier weer gekocht. Zoals U ziet, naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gadella 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten voorradig, goed advies ook in de avond

Service
Goed bereikbaar, 's avonds en in het weekend, vriendelijk. Ook flexibel in moment van aanleveren

Assortiment
Alle prodcuten waren aanwezig en meteen leverbaar.

Aanbeveling
Hele goede ervaring gehad. Scherpe prijs, goede service, flexibel in aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

av damme 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Na tel kontakt over tuigd en levering correct uitgevoerd

Assortiment
Alles wat ik evt op witgoed nodig heb is voorradig of snel leverbaar

Aanbeveling
Heb al gedaan bij familie en vrienden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Hut 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen en betalen, goede vergelijk mogelijkheden.

Service
online en telefonisch zeer goede service. Echter: toegezegd (telefonisch) dat apparatuur 1 hoog afgeleverd zou worden, wat door transporteur werd geweigerd op basis van kleine letters.

Extra toelichting
Fijn dat achter een webshop toch mensen zitten die de telefoon opnemen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 21-05-2014

Beste Rolf Hut,

Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor het ongemak bij de bezorging. Uiteraard willen wij gemaakte afspraken nakomen. Kunt u ons uw klantnummer doorgeven op info@keukenloods.nl, dan kijken wij dit even voor u na.

Met vriendelijke groet,

Keukenloods.nl

Reageer

otw188 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en goed geprijsd

Service
Levering binnen 24 uur!

Assortiment
Grote service van uitstekende merken

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans!

Extra toelichting
Snel gemakkelijk , goed bereikbare en overzichtelijke site. Aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiekisier 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bezorging stond, door onbekende reden, een dag te laat gepland, ondanks dat er 24 uurs levering bij stond. D.m.v. één telefoontje direct geregeld, volgende dag op het gemelde tijdstip bezorgd.

Extra toelichting
Keurige overzichtelijke website. Eenvoudig zoeken naar specifieke producten, een zeer uitgebreid assortiment en snelle levering tot in de keuken. Oude apparaat wordt keurig meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik van der Kieft 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen ging prima, weinig op aan te merken.

Enige wat wat lastiger was, was om op een eenvoudige manier diverse koelkasten te kunnen vergelijken. De optie is er en dat is goed, maar niet alle specificaties zijn in losse opties verdeeld, waardoor je toch zelf een lap tekst moet analyseren om te vergelijken. Klein puntje hoor, vandaar een 8.

Service
Ik geef niet snel een 10, maar ik heb werkelijk niets aan te merken. Zondagavond besteld, maandag einde middag geleverd. Tijdsindicatie was netjes. Levering was netjes en correct. Oude koelkast ook netjes meegenomen. Top!

Assortiment
Assortiment kan ik niet echt goed beoordelen. Ik had een koelkast nodig en daar waren er genoeg van om uit te kiezen. Daarom een 8.

Aanbeveling
Tja, zie hierboven. Website is prima, levering was supergoed en niet onbelangrijk, de prijs was ook prima.

Extra toelichting
Zie hierboven. Maar in het kort, goede website, goede prijzen, goede service en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koelvries 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de vergelijk mogelijkheid waarin 4 items gezet kunnen worden is erg verhelderend

Aanbeveling
altijd, nu al een aantal malen aanbevolen in eigen kring

Extra toelichting
tot nu toe onbekend, maar erg tevreden over het totaal. volgende item gaat ook zeker weer via de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Boudewijn 21-05-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn side by side koelkast bleek niet naar boven te kunnen en jullie waren zo ontzettend vriendelijk die om te ruilen voor twee vrijstaande koelkasten! Zonder extra kosten, echt TOP!

Aanbeveling
Inmiddels gebeurd:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FH1 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijk. Helder prijsbeeld

Service
Correcte levering. Binnen afzienbare tijd hadden we reactie op onze vraag per mail

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Via een relatie in de keukenbranche geattendeerd op keukendoek.nl. Verwachtingen meer dan waargemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceto 20-05-2014 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Vergissing in leverdatum werd zeer naar tevredenheid opgelost. Keurige afhandeling.

Assortiment
Prijs is concurrerend met andere aanbieders. Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit in combinatie met servicegerichtheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

DRTEI 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken van apparatuur. Levetijd duidelijk aangegeven

Service
Door keukenloods gewezen op een nieuwere en betere uitvoering, tegen een actieprijs. Prima mailcontact, snelle levering, correcte afhandeling bij vragen. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Voldoende keus voor de gevraagde apparaten in div. prijsklassen

Aanbeveling
Alles is correct afgehandeld tot en met de retourname van de oude apparatuur. Prijzen zeer gunstig.

Extra toelichting
Wij zijn uitermate tevreden over de wijze waarop onze order is afgehandeld! Apparatuur is prima en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goof van der Peijl 20-05-2014 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

8,3

Gemak
Op internet goed kunnen uitzoeken wat ik wilde kopen.

Service
In de winkel goed geholpen en uitleg gegeven. Ook over aansluiten goede uitleg gehad. Fijn dat men met een bedrijf contact heeft die die werkzaamheden kan uitvoeren.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende. Mooie winkel.

Extra toelichting
Fijne winkel. Ruime parkeergelegenheid. Vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gjdejong 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker rustig thuis apparatuur kijken vergelijken en kopen

Service
top service als het product niet leverbaar is dan wordt je gebeld voor een andere optie.

Assortiment
genoeg keuze in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Prima service en goede klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veronique23 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
volgende dag in huis

Service
vriendelijke chauffeur, na controle bleek het art. niet het bestelde art. ik kreeg een duurdere art.

Assortiment
we kregen een duurdere werkt prima

Aanbeveling
goede service , vriendelijke mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam1301 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
gunstige prijzen en geode afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma2014 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden op internet, site is heel overzichtelijk

Service
Zeer snelle service, ontving direct een mail dat artikel niet voorradig was maar al wel besteld, 3 dagen later al geleverd!

Assortiment
Mij ging het om een oven van 90 cm en ook hierin was de keus ruim in vergelijking met andere aanbieders

Aanbeveling
Zoals uit vorenstaande blijkt ben ik zeer tevreden en om die reden zou ik de winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Telefonisch nog even mijn bestelling gecheckt en ook de verkoper was vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky slangen 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel geleverd,mooi op tijd,prima

Service
Gewoon heel goed en correct

Assortiment
Prima vervanging voor mijn oude siemens combioven,heb er al veel plezier van

Aanbeveling
Prijzen veel goedkoper als in keukenwinkels,de moeite om op internet te shoppen meer dan waard

Extra toelichting
Gewoon een zeer tevreden en gelukkige klant,indien nodig bestel ik weer bij jullie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M Vstr 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De mogelijkheid om verschillende producten met elkaar te kunnen vergelijken is super handig. Verder de grote van het assortiment is geweldig!! En echt de goedkoopste!

Service
Snelle reactie, super bezorging en de onderhandeling mogelijkheid op een prettig manier via de mail is echt hartstikke prettig!

Assortiment
Ontzettend veel keus!

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen!! Bij mij was het ook na een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van de Schraaf 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Snel en goed.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kippensoep 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
goed en prettig geholpen door verschillende medewerkers. Duidelijk en informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroen c73 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk site

Service
Via de telefoon geweldig geholpen. Er werd alle tijd genomen om ons te helpen om voor ons de juiste apparaten uit te zoeken. De aflevering was ook op tijd en de man die de apparaten afleverde was zeer net en vriendelijk.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Misschien wel te ruim.

Aanbeveling
Ik heb zelfs de site al bij vrienden aanbevolen

Extra toelichting
Zeer prettig geholpen en alles volgens afspraak afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4Ronald 19-05-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Bestelling was goed te plaatsen

Service
Sterk wisselend: in eerste instantie was de bestelling niet doorgezet; was niet te vinden; gevolg te late levering van een deel. Eerst zou het kooktoestel komen en een paar dagen later de koelkast; lastig maar acceptabel. Bij het maken van de afleverafspraak werd pas laat duidelijk dat toch eerst de koelkast kwam en daarna pas het kooktoestel. Bij aflevering van de koelkast had de bezorgdienst zoveel haast dat het plastic niet eens werd verwijderd en meegenomen. Aflevering en plaatsing van het kooktoestel verliep volgens afspraak en correct.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Wel met de aantekening om scherp op te letten dat de offerte goed omgezet wordt naar een bestelling etc

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 21-05-2014

Beste Ronald,

Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat niet alles naar wens verlopen is. Kunt u uw klantnummer mailen naar info@keukenloods.nl, dan kunnen wij voor u uitzoeken wat er misgegaan is.

Met vriendelijke groet,
W. Wekker
Keukenloods

Reageer

Floris1973 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is overzichtelijk en de producten goed te vergelijken.

Service
De telefoon werd snel opgenomen, en ik werd zakelijk en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Grote varieteit in keuze, in kwaliteit en in prijs.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, geen onnodige verkooppraatjes, ze doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinsma 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel alle apparatuur kiezen voor de nieuwe keuken. Super makkelijk

Service
Aantal keren mail contact gehad en zijn super goed geadviseerd.

Assortiment
Er is voldoende keuze in allerlei prijsklassen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer positief over de aangekochte producten en ook de levering ging super, erg zorgvuldig.

Extra toelichting
Wij hebben alleen maar een positieve indruk van de keukenloods, prima service, een ook de levering ging super goed met een chauffeur die alles met beleid naar binnen heeft gebracht, compliment daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FritsJ60 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Selecteer het produkt en het wordt snel voor de enorm lage prijs gratis en automatisch thuis bezorgd.

Service
Indien een produkt niet voorradig is wordt een duurder produkt voor dezelfde prijs aangeboden.

Assortiment
Enorm breedt assortiment, met zeer korte levertijden.

Aanbeveling
Accurate levering en service met meerdere winkels verspreid over Nederland.

Extra toelichting
Snelle en accurate levering te lage prijs, gratis thuis bezorgd met winkels verspreid over Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelly quaytaal 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Boon 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De combimagnetron werkt perfect. Ik ben er erg blij mee maar ook de rest van ons gezin hoor! Mama maakt eindelijk weer lekkere dingen.

Service
De service was prima. Mijn oude magnetron meegenomen. En de afspraak werd keurig nagekomen. Zelfs nadat het apparaat twee dagen later in de aanbieding kwam werd na één telefoontje het bedrag van wel 100 euro na twee dagen al terug betaald. Super!!

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen!

Aanbeveling
In hoge mate. Zulke service vind je niet vaak meer.

Extra toelichting
Ik ben dus erg tevreden met de combi/magnetron. Hij werkt uitstekend en ik heb weer zin om te bakken en koken! Helemaal blij dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc789 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hb gorgulu 19-05-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk Oldebruyne 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via website, klik, klaar

Service
prima afgeleverd en zonder schade.

Aanbeveling
prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep1980 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellingen plaatsen, telefonsich of per website. Erg makkelijk!1

Service
Heel goed! Mochten een reeds geleverde spoelbak meteen omwisselen voor een ander. Goed geholpen via telefoon.

Assortiment
Jullie hebben alles!

Aanbeveling
Hebben veel apparatuur besteld en vrienden van ons ook. Zijn ook allemaal tevreden!

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden met keukenloods. In mijn werk als architect stuur ik dan ook graag mijn opdrachtgevers door naar keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke333 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles heel duidelijk!!!!!

Service
Helemaal geweldig!!!
Bestellen we een vaatwasser, krijgen we de opvolger geleverd voor de dezelfde prijs, die eigenlijk duurder is.

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
goede service, snelle service,
en op vragen snel antwoorden.

Extra toelichting
allen maar tevredenheid!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews